Database connection error (1): The MySQL adapter ‘mysql’ is not available.
خرمالو یکی از میوه های پاییزی خوشمزه و شیرین است که به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، یبوست و بواسیر را درمان کرده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.
خرمالو فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا با تمامی خواص درمانی خرمالو برای سلامتی، لاغری، بارداری و فواید ماسک خرمالو برای پوست صورت و مو آشنا خواهید شد.
نکته مهم : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود و صبر کردن به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.
خرمالو برای پوست و مو فواید زیادی دارد؛ آب خرمالو می تواند برای درمان زخم، علائم واریس و یا خونریزی لثه مفید باشد.
استفاده از خرمالوی تازه یا آب آن می تواند باعث طراوت و شادابی پوست صورت شود و رنگ پوست را روشن تر کند.
فواید مصرف خرمالو
ماسک خرمالو برای پوست
پوره خرمالو را روی صورت بمالید و بگذارید 2 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.
آب خرمالو می تواند به عنوان تمیز کننده صورت برای از بین بردن چربی و آلودگی های پوست و درمان جوش صورت و آکنه استفاده شود.
ماسک خرمالو برای پوست چرب
آب گوجه فرنگی و پوره خرمالو را ترکیب کنید و آن را به صورت خود بمالید، این کار را سه بار در هفته انجام دهید تا جوش صورت درمان شود.
ماسک خرمالو برای جوش صورت
پوره خرمالو را با آب خیار مخلوط کنید و آن را در هر روز بر روی پوست صورت بمالید تا چربی پوست را کنترل کرده و به درمان جوش کمک کند.
ویتامین C موجود در خرمالو به عنوان ضد عفونی کننده و ضد التهاب برای پوست صورت عمل می کند و به درمان لکه های پوستی کمک می کند.
خرما می تواند برای درمان چروک پوست صورت و جوانسازی پوست مورد استفاده قرار گیرد.
ماسک ضد چروک خرمالو
برای درمان چروک پوست گوشت خرمالو را از پوست آن جدا کرده و له کنید آن را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند سپس با آب سرد بشویید.
همچنین آب خرمالو به عنوان ضد عفونی کننده پوست سر برای درمان شوره سر مفید است.
خرمالو حاوی ویتامین های A، B و C است که برای تقویت و رشد سریع مو مفید می باشند، همچنین خرمالو برای داشتن موهای سالم و پرپشت مفید می باشد.
خرمالو حاوی مواد مغذی زیادی است که می تواند نیاز های زنان باردار را در دوران بارداری تامین کند، همچنین خرمالو برای درمان کم خونی در زنان باردار و جلوگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی در دوران حاملگی بسیار مناسب می باشد.
کلسیم موجود در خرمالو برای سلامت استخوان و بهبود روند انعقاد خون نقش مهمی دارد. همچنین خرمالو برای کمک به تقسیم و رشد سریع سلول های جنین و جلوگیری از نقایص لوله عصبی در نوزادان مفید می باشد.
خرمالو به دلیل وجود آهن، ویتامین ها و مواد مغذی فراوانی که دارد برای زنان شیرده بسیار مفید می باشد.
قبل از مصرف خرمالو در دوران شیردهی برای احتیاط بهتر است که با پزشک خود مشورت کنید.
خرمالو دارای مواد مغذی فراوانی است که برای تولید انرژی و رفع خستگی در نوزادان و کودکان مفید می باشد. بهتر است که نوزادان و کودکان خرمالو را با احتیاط مصرف کنند چون می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود.
خرمالو فیبر بالا و قند کمی دارد بنابراین مقادیر کم آن قند خون افراد دیابتی را افزایش نمی دهد و برای جلوگیری از گرسنگی و افزایش انرژی در افراد دیابتی مناسب می باشد.
نکته مهم این است که پکتین موجود در خرمالو برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو و افزایش قند خون مفید است اما افراد دیابتی نباید در خوردن آن زیاده روی کنند چون ممکن است باعث افزایش قند خون شود.
خرمالو حاوی مقادیر بالای فیبر است که برای بهبود هضم غذا و درمان زخم معده مفید می باشد، همچنین خرمالو به پاکسازی دستگاه گوارش کمک می کند.
خرمالو حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات، فیبر و پروتئین است که می تواند به کاهش اشتها کمک کند و برای لاغری و کاهش وزن مفید باشد.
خرمالو آب زیادی دارد و متابولیسم بدن را افزایش می دهد. استفاده از خرمالو تازه که میوه ای کم کالری است در وعده ی صبحانه برای لاغری و کاهش وزن بسیار مناسب می باشد.
ماساژ با ترکیب خرمالو و قهوه می تواند برای درمان سلولیت مفید باشد.
خرمالو به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در آن می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی و همچنین بیماری های عفونی را کاهش دهد.
خرمالو تازه و خرمالو خشک از مواد طبیعی هستند که برای درمان درد شکم و اسهال مفید می باشند.
2 تکه خرمالو خشک را در آب بجوشانید و سپس با آب لیمو ترش تازه و بلغور مخلوط کنید و 3 بار در روز از آن بخورید تا اسهال را درمان کند.
خرمالو به دلیل مقادیر بالای پتاسیم و کلسیم به عنوان یک دیورتیک طبیعی عمل می کند که می تواند به پاک سازی مثانه و کلیه کمک کرده و برای درمان بیماری های کلیه و سنگ کلیه مفید باشد.
خرمالو یک منبع عالی از آنتی اکسیدان هاست که نقش کلیدی در سم زدایی و سلامت کبد دارد و می تواند برای درمان کبد چرب مفید باشد.
مس یکی دیگر از مواد معدنی موجود در خرمالو است که می تواند باعث افزایش گلبول های قرمز خون و درمان کم خونی شود.
مقادیر بالای فیبر موجود در خرمالو آن را به میوه ای مفید برای درمان یبوست و مشکلات روده تبدیل کرده است، خرمالوی رسیده به عنوان یک ملین و مسهل طبیعی شناخته می شود.
خرمالو حاوی مقادیر بالای پتاسیم می باشد که می تواند به کاهش فشار خون بالا کمک کند.
برای کاهش فشار خون بالا می توانید هر روز یک لیوان آب خرمالوی تازه بنوشید. در روشی دیگر سه خرمالو خشک را به مدت 2 دقیقه در آب بجوشانید و روزی یکبار از آن بخورید تا فشار خون شما کاهش یابد.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف خرمالو به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی و فیبر موجود در آن می تواند به کاهش چربی و کلسترول بالای خون کمک کند.
خرمالو برای سلامت قلب مفید می باشد؛ خرمالو به کاهش کلسترول و فشار خون بالا کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.
فواید مصرف خرمالو
خرمالو حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن و فلاونوئید فیزیتین می باشد که نقش مهمی برای پیشگیری و درمان انواع سرطان ریه، سرطان استخوان و سرطان کولون دارد.
همچنین خرمالو حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان های فلاونوئید و پلی فنول های کاتچین و گالاکتوچین است که برای جلوگیری از ایجاد تومور مفید هستند.
خرمالو به عنوان یک درمان خانگی طبیعی برای درمان بواسیر یا هموروئید استفاده می شود.
مقداری خرمالوی خشک را در یک کاسه آب به مدت 1 دقیقه خیس کنید و سپس به همراه مقداری برنج بپزید و آن را دو بار در روز مصرف کنید تا بواسیر درمان شود.
خرمالو دارای مقادیر بالای پتاسیم و قندهای طبیعی است که باعث افزایش انرژی می شوند و برای رفع خستگی در بدنسازان و ورزشکاران موثر می باشد.
علاوه بر این خرمالو برای جلوگیری از، از دست دادن مواد مغذی در ورزشکاران مفید می باشد.
مقادیر بالای کلسیم و منیزیم موجود در خرمالو به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در خرمالو به بهبود خلق و خو کمک کرده و با کاهش استرس و اضطراب خطر ابتلا به افسردگی را کاهش می دهند.
گفته می شود که پس از هویج، خرمالو از بهترین میوه ها برای تقویت بینایی و حفظ سلامت چشم هاست؛ خرمالو سرشار از ویتامین A و ولیکوپن است که بینایی را تقویت کرده و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.
خرمالو به دلیل مقادیر بالای پتاسیم که دارد، یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش دفع ادرار به درمان احتباس آب در بدن کمک می کند.
آب خرمالو برای سلامت بینایی، سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از آلزایمر مفید می باشد.
طرز تهیه آب خرمالو
یک یا دو خرمالو را بردارید و گوشت آن را از پوست جدا کنید، آن را در مخلوط کن بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید، آب خرمالو حاضر است اگر دوست داشته باشد می توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
خرمالو نارس و نرسیده برای درمان خونریزی گوارشی و تقویت معده مفید می باشد.
خوردن خرمالو ناشتا به درمان اسهال خونی کمک می کند.
خرمالوی بدون هسته برای سگ مفید است اما هسته آن حاوی سیانید بوده که به شدت مسموم کننده می باشد.
طبیعت خرمالو گرم و تر می باشد. خرمالو حاوی مقادیر بالای ویتامین A، بتا کاروتن، لیکوپن، لووتیان، زاکسنتین و کریپتوکسانتین، اسید فولیک، پیریدوکسین، تیامین، ویتامین C، پتاسیم، منگنز، مس و فسفر است.
امروزه از خرمالو برای تهیه ی مربای خرمالو، ژله خرمالو، کیک خرمالو، لواشک خرمالو، ترشی خرمالو و سرکه خرمالو استفاده می شود. درخت خرمالو از درختان همیشه سبز میباشد.
علمی خرمالو Diospyros virginiana می باشد. گونههای خرمالو بومی مناطق گرمسیر هستند و تنها تعداد کمی از آنها در آب و هوای معتدل رشد می کنند، خرمالو از دو کلمه خرما و آلو تشکیل شده است و در دونوع خرمالو بدون هسته و هسته دار در طبیع یافت می شود.
خرمالوی ژاپنی به انگلیسی japanese persimmon که بومی چین بوده، خوش طعم می باشد و برگ هایی پهن و سفت دارد. تحقیقات نشان داده که خرمالو ژاپنی می تواند به درمان سکسکه کمک کند.
خرمالوی آمریکایی به انگلیسی American persimmon بومی مناطق شمال شرقی آمریکا میباشد.
خرمالوی سیاه به انگلیسی Black persimmon بومی مکزیک است و میوه آن در حالت رسیده به رنگ سیاه در میآید.
منابع : draxe – stylecraze
روی دکمه زیر کلیک فرمایید
فال حافظ
کپی برداری ممنوع !
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
در سالهای اخیر، گروههای موسیقی پاپ زیادی در عرصه موسیقی کشور ظهور کرده اند که برخی از آنها با موفقیت هایی هم همراه بوده اند. یکی از این گروهای موسیقی، گروه هوروش بند است.
این گروه و اعضای آن دارای طرفداران خاص خود هستند و اغلب به دنبال بیوگرافی کامل هوروش بند هستند. در این راستا بیوگرافی مهدی دارابی هوروش بند و همینطور بیوگرافی مسعود جهانی تنظیم کننده زیاد دنبال می شود.
برخی از آهنگ های هوروش بند دارای محبوبیت بیشتری هستند. مثلا هوروش
امروزه به طور لحظه ای شاهد ظهور خوانندگان جدیدی هستیم که برخی از آنها شانس یاری شان می کند و می مانند و برخی هم از شانس بد یا هر چه که هست، ستاره یک شبه هستند و افول می کنند.
یکی از این خوانندگاه نوظهور و جوان فرزاد فرخ است که صدایی خوب و دلنشین دارد و طرفدران زیادی هم دارد. علاقه مندان به آهنگ های فرزاد فرخ در مورد زندگی خصوصی فراد فرخ هم جویا هستند و بیوگرافی فرزاد فرخ را پیگیری می کنند.
ما در این مقاله از پارسی نو برای شما برای شما در م
درست کردن پنکیک یکی از چیزهایی است که اغلب خانمها و بخصوص مادران به دنبال آموزش تهیه آن هستند. البته طرز تهیه پنکیک بدون شیر با طرز تهیه پنکیک با شیر متفاوت است.
می توان پنکیک با آب را هم تهیه کرد. شاید یکی از مهمترین دلایل توجه به آموزش تهیه پنکیک در بین کاربران، مناسب بودن پنکیک برای صبحانه است. انواع پنکیک با طعم های مختلف وجود دارند. مثلا پنکیک با موز یا پنکیک شکلاتی و.. در این مقاله ما آموزش تهیه پنکیک فوری را برای شما در نظر گرفته ایم.
یکی از بازیگران زن ایرانی مینا وحید است که اولین بار در فیلم سینمایی دوران عاشقی به مخاطبان معرفی شد و در این فیلم هم به خوبی درخشید. به همین علت هم بسیاری از طرفداران او علاقه مند به دانستن بیوگرافی مینا وحید شدند.
این روزها هم نقش آفرینی مینا وحید در بانوی عمارت مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است و به همین علت هم ما در این مقاله از پارسی نو برای شما ضمن این که عکس های جدید مینا وحید را گردآوری و منتشر کرده ایم، در مورد زندگی خصوصی می
روغن زیتون یکی از انواع روغن هایی است که برای هر فردی با هر میزان سواد و اطلاعات یک ماده غذایی مفید شناخته شده است و هر کسی تقریبا از خواص روغن زیتون مطلع است.
از جمله اکثر خانمها از خواص روغن زیتون برای پوست و مو اطلاعاتی دارند. و اغلب ماسک موی زیتون را هم مورد استفاده قرار داده اند. به طور معمول اگر حساسیتی در مورد مصرف روغن زیتون در فرد وجود نداشته باشد، این روغن عوارضی نداشته است و همه افراد حتی کسانی که مشکل قند خون دارند هم می
فواید مصرف خرمالو
طب سنتی یکی از موارد مهم در دانش پزشکی است که در ایران و کشورهایی مانند چین دارای سابقه طولانی در استفاده هم هست. از آنجایی که طب سنتی و استفاده از داروهای این طب دارای کمترین عوارض جانبی هستن و بعضا دارای عوارض هم نیستند، بسیار مورد توجه قرار دارد.
از جمله در این شاخه از علم پزشکی، استفاده از روغن های گیاهی برای رفع مشکلات مختلف بدن از جمله برای تقویت پوست و مو بسیار توصیه می شود. روغن آرگان یکی از این روغن های مورد اشاره است که هر
فصل زمستانی یکی از زیباترین فصول سال است که به خاطر طبیعت خاص متاثر از برف و باران، فضایی کاملا رمانتیک دارد.
در این فصل متن ادبی در مورد زمستان و یا دلنوشته های زمستانی بسیار طرفدار دارند. برخی کاربران هم با به اصطلاح نشستن برف روی زمین متن عاشقانه زمستانی را برای مخاطبان خود ارسال می کنند.
ما در این مقاله از پارسی نو سعی کرده ایم تا شعرهای زمستانی را برای شما گردآوری کنیم به علاوه این که انواع متن کوتاه و زیبای زمستانی را هم جمع آوری و منتشر
شیر یکی از مواد خوراکی یا بهتر است بگوییم یکی از نوشیدنی هایی است که بسیار مفید است و برای رده های سنی مختلف مصرف شیر توصیه می شود. خوردن شیر بخصوص برای کودکان توصیه می شود چرا که خاصیت شیر برای استخوان سازی در کودکان دارای اهمیت اساسی است.
مصرف شیر قبل از خواب هم یکی از کارهایی است که مادران برای کودکان خود انجام می دهند تا رشد مناسبی داشته باشند. اما نباید از عوارض مصرف شیر غافل ماند چرا که حساسیت به خوردن شیر یکی از مشکلاتی است که
یکی از خوانندگان نوظهور پاپ کشورمان، حامد همایون است که جزو خوانندگان با اخلاق و پرطرفدار در بین جوانان ایرانی به شما می آید. این خواننده موسیقی پاپ اهل شیراز است و تا کنون هم ازدواج نکرده است.
اگر شما هم به دنبال بیوگرافی کامل حامد همایون هستید، حتما ما را در این مقاله از پارسی نو همراهی کنید. در مورد زندگی خصوصی او حتما شما هم خبر ازدواج حامد همایون و سحر دولتشاهی را شنیده اید اما باید بدانید که این خبر فقط یک شایعه بوده است.
خلاصه این ک
کشور ایران دارای تنوع غذایی بالایی است. مثلا شمال ایران دارای انواع خاصی از غذاها هست و همینطور جنوب، غرب و شرق ایران هم غذاهای مناسب با فرهنگ خود را دارند.
یکی از غذاهای محبوب ایرانی، غذاهای جنوبی هستند و یکی از انواع غذاهای جنوبی خورشت بامیه است. البته خورش بامیه در جاهای دیگر ایران هم طبخ می شود اما به طور معمول مخصوص جنوب کشورمان است.
به این ترتیب انواع خورشت بامیه وجود دارد. مثلا خورشت بامیه با مرغ یا خورشت بامیه عربی. ما در این
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم♥
کپی برداری فقط با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد.
Parsino.com © 218 – Allrights Reserved
بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت
خرمالو میوهای شیرین، خوشمزه و یکی از خوراکیهای سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است. بههمین دلیل خرمالو درمیان یونانیان «میوهی الهی» لقب گرفته است. این میوه علاوهبر طعم خوب و فواید سرشار، قدرت تطابق خوبی دارد. بههمیندلیل در بسیاری از کشورهای آسیایی محبوبیت یافته است. البته مصرف خرمالو در سایر نقاط جهان هم درحال رواج است و از آن در کیک و دسرهای مختلف استفاده میشود. خرمالو علاوهبر بهبود طعم غذاها، فواید زیادی برای سلامتی دارد. کمک به گوارش غذا، کاهش کلسترول و نیز کاهش فشار خون بالا تنها تعدادی از خواص خرمالو هستند. همچنین خرمالو راهی خوشمزه برای تأمین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مانند ویتامین A، ویتامین C و منگنز است.
فواید مصرف خرمالو
خرمالو کالری پایینی دارد، ولی از جمله منابع سرشار از ویتامین C، ویتامین A، منگنز و فیبر است. یک خرمالوی خام بهطور تقریبی محتوی مقادیر زیر است:
علاوهبر مواد مغذی بالا، خرمالو محتوی مقداری منیزیم، تیامین، فولات و فسفر است.
آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مضر مبارزه میکنند و از آسیب به سلولها جلوگیری میکند و خطر بیماریهای مزمن را کاهش میدهند. مطالعات نشان میدهند آنتیاکسیدانها در پیشگیری از بیماری های قلبی و نیز پیشگیری از سرطان و دیابت مؤثرند.
یکی از خواص خرمالو این است که این میوه سرشار از آنتیاکسیدانهاست. براساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۲ بهچاپ رسید، در بررسی آب خرمالو مقدار زیادی گالیک اسید و اپیکاتچینگالات مشاهده شد. این دو ترکیب خواص آنتیاکسیدانی بالایی دارند.
علاوهبر خرمالو، برخی غذاهای دیگر مانند میوههای خانوادهی بِری، گشنیز، شکلات تلخ و دارچین نیز سرشار از آنتیاکسیدان هستند.
افزودن خرمالو به رژیم غذایی میتواند در جلوگیری از یبوست مؤثر باشد و موجب بهبود گوارش شود. خواص خرمالو تنها به اینها محدود نمیشود. خرمالو سرشار از فیبر است. هر وعدهی آن محتوی ۶ گرم فیبر است که تقریبا یکچهارم نیاز روزانهتان به فیبر را تأمین میکند.
فیبر بدون اینکه هضم شود، به حجم مدفوع میافزاید و به دفع راحتتر آن کمک میکند. در بررسیای که در سال ۲۰۱۲ بر روی ۵ مطالعهی مختلف صورت گرفت، مشاهده شد که فیبر با افزایش حرکات رودهای در بیماران مبتلابه یبوست، میتواند به درمان آنها کمک کند.
برای برخورداری از این خاصیت، خرمالوهایی را مصرف کنید که شیریناند، زیرا خرمالوهایی که طعم گس دارند، تانیک اسید بالاتری دارند و ممکن است موجب تشدید یبوست شوند. تانیک اسید از ترشحات گوارشی میکاهد و سرعت حرکت را در دستگاه گوارشی کاهش میدهد.
راههای دیگر کمک به درمان یبوست عبارتاند از: نوشیدن آب کافی، مصرف مایعات گرم، مصرف سایر غذاهای سرشار از فیبر و افزایش فعالیت فیزیکی.
خرمالو یکی از خوراکیهای سرشار از ویتامین A است. ویتامین A مادهای ضروری برای حفظ سلامت چشم است. یک عدد خرمالوی خام میتواند ۵۵٪ نیاز روزانهتان به این ویتامین را تأمین کند.
شایعترین علائم کمبود ویتامین A عبارتاند از: شبکوری، خشکی چشم و نقاط بیتوت که در آن رگههای ریزی از کراتین روی ملتحمهی چشم تشکیل میشود.
افزایش مصرف ویتامین A ازطریق مصرف غذاهایی مانند خرمالو موجب میشود از علائم کمبود ویتامین A جلوگیری کنید و چشمانی سالم و دید خوبی داشته باشید. سایر غذاهای سرشار از ویتامین A عبارتاند از: جگر گاو، هویج، سیبزمینی شیرین، کلم و اسفناج.
کلسترول مادهای از جنس چربی است که در سراسر بدن یافت میشود. بدن به مقادیر اندک کلسترول نیاز دارد، اما تجمع زیاد آن در رگهای خونی موجب سختشدن و باریکترشدن این رگها میشود. درنتیجه قلب مجبور است برای پمپاژ خون به سایر نقاط بدن سختتر تلاش کند.
برخی مطالعات نشان میدهند خرمالو میتواند بهطور مؤثری میزان کلسترول را کاهش دهد. در مطالعهای که در سالهی متابولیسم و تغذیه دربارهی خواص خرمالو به چاپ رسید، به ۴۰ نفر بهمدت ۱۲ هفته هرروزه غذای حاوی فیبر خرمالو داده شد. غذای یک گروه محتوی مقدار کم و دیگری محتوی مقدار زیاد فیبر خرمالو بود. در پایان مطالعه هر دو گروه کاهش چشمگیری در سطح کلسترول بد خون (LDL) داشتند.
همچنین در مطالعهای که روی موشها صورت گرفت و در مجلهی تغذیه بهچاپ رسید مشاهده شد که خوردن خرمالو میتواند کلسترول بد خون، کلسترول کل و تریگلیسرید را در موشها کاهش دهد.
سایر راههای کاهش سریع و طبیعی کلسترول خون عبارتاند از: انجام منظم تمرینات ورزشی، مصرف مقدار زیادی فیبر محلول و افزایش مصرف خوراکیهای حاوی اسیدهای چرب امگا ۳.
علاوهبر کاهش کلسترول، حفظ سلامت چشم و کمک به گوارش، از دیگر خواص خرمالو این است که این میوه به کاهش التهابات نیز کمک میکند. درحالیکه التهاب نوعی واکنش ایمنی طبیعی است، اما التهاب مزمن میتواند منجربه بروز بیماریهایی مانند سرطان و بیماریهای قلبی-عروقی شود.
خرمالو بهلطف داشتن آنتیاکسیدانها و تاننها میتواند در کاهش التهاب مؤثر باشد. براساس مطالعهی جانوریای که در مجلهی پلاس وان بهچاپ رسید مشاهده شد استفاده از تاننهای مشتقشده از خرمالو میتواند به کاهش نشانههای التهابات کمک کند.
علاوهبر خرمالو غذاهای دیگری که خاصیت ضدالتهابی دارند، عبارتاند از: سبزیجات برگ سبز، میوههای خانوادهی بِری، بروکلی، گردو و روغن نارگیل.
تاننهای موجود در خرمالو میتوانند در کاهش فشار خون مؤثر باشند. فشار خون بالا بالا موجب واردآمدن فشار مضاعفی بر قلب شده و یکی از عواملی است که خطر بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
مطالعات زیادی حاکی از تأثیر تانیک اسید در پایین آوردن فشار خون بودهاند. بهعنوان مثال در مطالعهای که در سال ۲۰۱۵ انجام گرفت، مشاهده شد دادن تانیک اسید به موشها میتواند در کاهش فشار خون آنها مؤثر باشد. براساس مطالعهی دیگری که در هفتههی علوم زندگی بهچاپ رسید مشاهده شد که عصارهی تانن استخراجی از گیاهان سنتی چینی میتواند سطح آنزیم کنترلکنندهی فشار خون را کاهش دهد.
توجه داشته باشید که خرمالوهای گس بیشترین مقدار تانن را دارند و با رسیدن این میوه، مقدار تانن موجود در آن کاهش مییابد. بنابراین برای برخورداری از این ویژگی خرمالو، بهتر است آنهایی را انتخاب کنید که طعم گس دارند و سفتترند.
بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگومیر در سراسر جهان هستند و زندگی افراد زیادی را به خطر انداختهاند.
خوشبختانه میتوان با سبک زندگی سالم مانند داشتن رژیم غذایی مناسب از بروز بسیاری از بیماریهای قلبی پیشگیری کرد.
ترکیب مواد مغذی موجود در خرمالو آن را به یکی از بهترین مواد غذایی برای تقویت قلب تبدیل کرده است. ازجمله ترکیبات مفید موجود در خرمالو میتوان به آنتیاکسیدانهای فلاونوئیدی مانند کوئرستین و کمپفرول اشاره کرد.
براساس مطالعات مختلف رژیمهای غذایی سرشار از فلاونوئیدها خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. در این زمینه مطالعهای بر روی بیش از ۹۸هزار نفر صورت گرفت. در پایان مشاهده شد کسانی که بیشترین میزان مصرف فلاونوئیدها را داشتند، احتمال مرگشان براثر بیماریهای قلبی ۱۸٪ کمتر از گروهی بود که کمترین میزان مصرف فلاونوئیدها را داشتند.
رژیمهای غذایی سرشار از فلاونوئیدها میتوانند با کاهش فشار خون، کلسترول بد (LDL)، و التهابات به سلامت قلب کمک بکنند.
علاوهبراین تانِنهای موجود در خرمالو که عامل طعم گَس آن هستند نیز میتوانند به کاهش فشار خون کمک بکنند. بسیاری از مطالعات جانوری نشان میدهند که تانیک اسید و گالیک اسید موجود در خرمالو به کاهش فشار خون کمک میکنند. فشار خون بالا از مهمترین عوامل خطرزا در بروز بیماریهای قلبی است.
کلسترول بالا (مخصوصا کلسترول بد) میتواند خطر بیماریهای قلبی، سکتههای مغزی و حملات قلبی را افزایش بدهد.
غذاهای سرشار از فیبر محلول مانند میوهها و سبزیجات میتوانند با کمک به دفع مقدار اضافی کلسترول، سطح کلسترول را کاهش بدهند. خرمالو سرشار از فیبر است و میتواند سطح کلسترول بد را کاهش بدهد.
در پژوهشی مشخص شد که مقدار کلسترول بد در افرادی که بهمدت ۱۲ هفته، روزانه ۳ عدد کلوچهی محتوی فیبر خرمالو میخورند نسبت به گروهی که کلوچهی ساده میخورند، کاهش چشمگیری داشت.
فیبر به تنظیم دفع مدفوع کمک میکند و میتواند قند خون بالا را کاهش بدهد.
فواید مصرف خرمالو
غذاهای سرشار از فیبر مانند خرمالو، از سرعت هضم کربوهیدراتها و جذب قند میکاهند و بدین ترتیب از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری میکنند.
براساس مطالعهای که بر روی ۱۱۷ فرد مبتلا به دیابت صورت گرفت افزایش مصرف فیبر محلول توانست موجب کاهش چشمگیر قند خون بشود.
همچنین فیبر میتواند موجب تغذیهی باکتریهای مفیدی بشود که در دستگاه گوارش زندگی میکنند. این امر تأثیر مثبتی بر سلامت دستگاه گوارش و سلامت کلی فرد دارد.
این میوههای خوشمزه سرشار از آنتیاکسیدانها هستند. آنتیاکسیدانها ترکیبات ضدسرطانی هستند که با تأثیرات مخرب رادیکالهای آزاد مبارزه و به حفظ سلامت فرد و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف کمک میکنند. رادیکالهای آزاد از محصولات جانبی متابولیسم سلولی هستند که میتوانند موجب تبدیل سلولهای سالم به سلولهای سرطانی بشوند و به دستگاهها و اندامهای مختلف بدن آسیب بزنند. خرمالو محتوی مقادیر بالایی از ویتامینهای A و C، ترکیبات فنُلی مانند کاتچین و گالوکاتکول است. این ترکیبات میتوانند بهطور مستقیم از ابتلا به سرطان جلوگیری کنند. بنابراین افزودن خرمالو به رژیم غذایی میتواند به ایمنی در برابر انواع سرطانها کمک بکند.
خرمالو سرشار از ویتامین C است و میتواند موجب تقویت دستگاه ایمنی شود. خرمالو جزو میوههایی است که بیشترین مقدار ویتامین C را در خود دارد و تنها یک عدد خرمالو میتواند ۹۸٪ نیاز روزانهی بدنتان به این ویتامین را تأمین بکند.
ویتامین C با تحریک دستگاه ایمنی موجب افزایش تولید گلبولهای سفید میشود. گلبولهای سفید خون مهمترین لایهی دفاعی بدن در برابر عفونتهای میکروبی، ویروسی، قارچی و سموم هستند.
خاصیت آنتیاکسیدانی خرمالو علاوهبر کاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر رشد تومورها را نیز کاهش میدهد. خرمالو محتوی بتولینیک اسید است. خواص ضدسرطان این ترکیب به اثبات رسیده است. این امر میتواند با کمک به خزانیاختهای (آپوپتوز یا مرگ برهریزیشدهی سلولها) از تشکیل تومورها، گسترش آنها و انتقال سرطان به نقاط دیگر بدن جلوگیری بکند.
خرمالو سرشار از ویتامینهای مختلف مانند ویتامین A، بتاکاروتن، لوتئین، لیکوپن و کریپتوزانتین است. این ویتامینها در بدن نقش آنتیاکسیدانی دارند، استرس اکسیداتیو را کاهش میدهند و از بروز علائم ناشی از پیری زودرس مانند بروز لکههای پوستی، بیماری آلزایمر، خستگی، ضعف بینایی، ضعف عضلات و جلوگیری میکنند.
خرمالو محتوی مادهی معدنی مس است. این عنصر برای تشکیل گلبولهای قرمزِ تازه ضروری است. بدون مس بدنتان نمیتواند مواد مغذی موجود را به هموگلوبین تبدیل بکند. افزایش گلبول قرمز سالم در گردش خون موجب بهبود عملکرد شناختی، تونوس ماهیچهای، سوختوساز، افزایش سطح انرژی، بهبود زخمها و رشد سلولی میشود.
خرمالو محتوی برخی ویتامینهای گروه B مانند پیریدوکسین (ویتامین ۶B)، اسید فولیک (ویتامین ۹B) و تیامین (ویتامین ۱B) است. این ویتامینها به عملکرد مناسب اندامهای بدن کمک میکنند و سلامت سوختوساز را تضمین میکنند. درنتیجه خرمالو میتواند سطح انرژی، تونوس ماهیچهای و گوارش را بهبود بدهد.
خرمالو سرشار از آنتیاکسیدانهاست که از بدن در برابر اثرات مخرب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. همچنین خرمالو نمیگذارد مواد سمی به سلولهای بدن آسیب برسانند. درنتیجه خرمالو موجب سمزدایی بدن و کمک به سلامت کبد میشود.
خرمالو بهخاطر دارابودن پتاسیم و قند، انرژیزای طبیعیِ بدن است. مصرف یک لیوان آبِخرمالو میتواند به تأمین انرژیتان برای انجام فعالیتهای سنگین کمک بکند. همچنین میتوانید برای رفع خستگی و کاهش استرس نیز خرمالو بخورید.
اگر تابهحال خرمالو نخوردهاید، احتمالا میخواهید بدانید که چگونه باید خرمالو را خورد. خبر خوب این است که خوردن خرمالو بسیار ساده است. پوست خرمالو بسیار نازک و کاملا خوراکی است. بنابراین میتوانید خرمالو را بهخوبی بشویید و سپس آن را مانند یک سیب با پوست بخورید.
اگر خرمالویی که میخواهید بخورید طعم گسی دارد، برای جلوگیری از احساس طعم تانن در دهان کمی صبر کنید تا خرمالو بهخوبی برسد و نرمتر شود و سپس آن را بخورید. برای خرمالوهای شیرینی که طعم گس ندارند، زمانیکه میوه نارنجی است و کمی سفت است، بهترین زمان برای خوردن است. فقط فراموش نکنید که هستههای موجود در وسط خرمالو را دور بیندازید.
همچنین برای بهرهگیری از خواص خرمالو میتوانید از آن در غذاهای مختلف مانند سالاد و برخی شیرینیها استفاده کنید. خرمالو میتواند علاوهبر خاصیت شیرینکنندگی طبیعی خود، ارزش غذایی کیک و شیرینیها را نیز افزایش دهد.
میتوان خرمالو را از میوهفروشیها، سوپرمارکتها و فروشگاههای مواد غذایی تهیه کرد. خرمالو در فصل پاییز و فصل زمستان در بازار موجود است. بهخاطر طعم شیرین منحصربهفرد خرمالو میتوانید آن را در دسرها و کیکها استفاده کنید. کلوچهی خرمالو، نان خرمالو، پودینگ خرمالو و بستنی خرمالو نیز طرفداران بسیاری دارد. همچنین افزودن خرمالو به برخی غذاها مانند سالادها میتواند طعم آنها را بهتر کند. البته همیشه میتوانید از خوردن خرمالوی خام بهعنوان یک میوهی مفید و خوشمزه لذت ببرید. برای اینکار تنها کافی است خرمالو را بشویید و میل کنید.
برای بهرهگیری از خواص خرمالو میتوانید غذاهای مختلفی با این میوهی خوشمزه درست کنید. ما در زیر میخواهیم طرز تهیهی نان خرمالو را به شما آموزش بدهیم.
ابتدا فر را بر روی دمای ۳۵۰درجهی فارنهایت یا ۱۷۶درجهی سانتیگراد قرار دهید. گردوها را روی شعلهای کمی برشته کنید تا بوی آن تشدید شود و رنگ آن طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
خرمالو تاریخچهای کهن دارد و با دنبالکردن ریشهی آن به یونان باستان میرسیم. خرمالو از گونهی Diospyros میآید که ترجمهی آن در یونان «میوهی خدایان» است. بهنظر میرسد خرمالو همان «لوتوس» است که در کتاب ادیسهی هومر ۸ قرن پیش از میلاد به آن اشاره شده است.
امروزه با اینکه در برخی نقاط جهان خرمالو شناختهشده نیست، ولی در بسیاری از مناطق جهان از محبوبیت بالایی برخوردار است و مردم مناطق مختلف به شیوههای مختلفی از خواص خرمالو بهره میگیرند. خرمالو بهعنوان میوهی ملی کشور ژاپن شناخته شده است و در بسیاری از غذاهای آسیایی وجود دارد.
بهعنوان مثال در کشور کره خرمالوی خشکشده بههمراه دارچین در تهیهی غذایی به سوئجونگوا مورد استفاده قرار میگیرد. در تایوان خرمالوی گس را در ظرفی از لیمو ترش و آب قرار میدهند تا سخت شود و بهعنوان میانوعدهای به «خرمالوی ترد» فروخته میشود. در بسیاری از نقاط آسیا از برگ میوهی خرمالو برای تهیهی دمنوش های گیاهی استفاده میشود.
در ایالات متحده امریکا اغلب از خرمالوی شیرین و در تهیهی پای استفاده میشود. کیک، پودینگ و کوکی خرمالو نیز در فصل آن طرفداران زیادی دارد.
بااینکه واکنشهای آلرژیک نسبتبه خرمالو نادر هستند، ولی در برخی مواقع شاهد آنها در برخی افراد هستیم. اگر در اثر مصرف خرمالو دچار واکنشهای آلرژیک مانند کهیر، خارش پوست و ورم میشوید، مصرف خرمالو را متوقف کنید و فورا به پزشک مراجعه کنید.
اگر از یبوست رنج میبرید باید خرمالوهای کاملا رسیده را مصرف کنید. خرمالوهای گس، تانن بیشتری دارند که حرکت مواد را در دستگاه گوارش کُند میکند و یبوست را تشدید میکند. اگرچه خرمالوهایی که گس نیستند، تانن کمتری دارند، ولی اگر با مصرف آنها یبوستتان تشدید میشود، مصرف آن را متوقف کنید.
همچنین برخی از ترکیبات موجود در خرمالو موجب میشوند فشار خون کاهش یابد. اگر برای کاهش فشار خون دارو مصرف میکنید، باید پیش از مصرف خرمالو با پزشکتان مشورت کنید. زیرا ممکن است مصرف خرمالو با این داروها تداخل داشته باشد و مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند.
((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ <g.indexOf('category-')
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
”
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”
خیلی مطلب خوب و آموزنده ای بود. ای کاش زودتر منتشر میکردین دیگه فصل خرمالو داره تموم میشه
خواص خوراکی ها
خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت
۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و
خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو
مسجد نصیرالملک شیراز؛ آذینی از نور و رنگ در بنایی ملکوتی
معرفی کتاب نیمه تاریک وجود؛ اثری تأثیرگذار از دبی فورد
۱۰ اشتباه رایجی که سخنرانیهایتان را خراب میکند
چگونه رزومه بنویسیم؟ آشنایی با ۳ قالب مختلف رزومه نویسی
۵ چیزی که برای یک سخنرانی عالی باید برایشان بره ریزی کنید
بهترین رمان های عاشقانه که حس عشق را در شما زنده میکنند
بهترین فیلم های ۲۰۱۸ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب میکنند
باهوش ترین نژاد سگ ها در دنیا و ویژگیهای منحصربهفرد آنها
عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق میکنند
عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرتانگیز تمدنهای کهن
بلندترین برج های جهان در کدام کشورها قرار دارند؟
1