فواید مصرف بادام درختی

بادام درختی (به انگلیسی : Almond) که به ارژن هم شناخته می شود، میوه ی درخت بادام است که به حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، برای زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید بوده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

بادام فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص مغز بادام درختی برای سلامتی، دیابت، کم خونی، قلب و پوست و مو را شرح داده ایم. با ما همراه باشید!

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که خاصیت آبرسانی دارد و به عنوان مرطوب کننده طبیعی به درمان خشکی پوست به ویژه در فصل زمستان کمک می کند.

ماسک بادام و شیر

فواید مصرف بادام درختی

1 قاشق چای خوری پودر جو دوسر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام درختی و 1 قاشق چای خوری شیر ترکیب کنید و آن را به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

بادام حاوی مقادیر زیادی ویتامین E است که به عنوان یک محافظ در برابر آفتاب عمل کرده و آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و خطر آفتاب سوختگی را به حداقل می رساند.

اسید های چرب ضروری موجود در بادام با کنترل چربی پوست برای درمان آکنه و جوش صورت به ویژه جوش های سر سیاه مفید می باشند.

ماسک بادام برای جوش صورت

1 قاشق چای خوری شیر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام ترکیب کنید و آن را بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 1 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین E موجود در آن به بهبود الاستیسیته پوست کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک بادام و روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری بادام خیس خورده و خرد شده را با 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1 قاشق غذا خوری ماست ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

شما می توانید از بادام به عنوان یک اسکراب طبیعی پوست صورت استفاده کنید.

اسکراب بادام و عسل

بادام را خرد کنید و با یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری ماست ترکیب کنید، آن را بر روی پوست صورت ماساژ دهید و سپس با آب بشویید.

بادام به عنوان یکی از بهترین روش های طبیعی و خانگی برای سفید تر و روشن تر شدن پوست صورت محسوب می شود.

ماسک بادام برای روشن شدن پوست

2 قاشق چای خوری آرد نخود را با 1/4 قاشق چای خوری پودر زردچوبه و 1 قاشق چای خوری پودر بادام با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل خواص مرطوب کنندگی و مواد مغذی موجود در آن به بهبود گردش خون در پوست زیر چشم کمک کرده و سیاهی و پف زیر چشم را درمان می کند.

ماسک دور چشم با بادام

بادام را در آب خیس کنید و سپس آن را خرد کنید، بادام های خرد شده را لای یک دستمال پارچه ای نخی بگذارید و بر روی چشم قرار دهید. بگذارید 1 ساعت بماند و سپس با آب سرد بشویید.

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در بادام به ویژه منیزیم به تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد موی سر کمک می کنند.

بادام حاوی مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین های A، D، B1، B2 و B6 می باشد که به تغذیه موی سر کمک کرده و باعث نرم تر و درخشان تر شدن آن ها می شود.

بادام دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی است که به آبرسانی پوست سر کمک کرده و با درمان التهاب و خارش باعث درمان شوره سر می شود.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در بادام به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و ریزش مو را درمان می کند.

بادام درختی حاوی فسفر بوده که برای تقویت استخوان های نوزاد و کودک شما مفید می باشد، همچنین در آینده احتمال پوسیدگی دندان و پوکی استخوان را در آن ها کاهش می دهد.

فلزات قلیایی موجود در بادام برای تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان مفید می باشد.

بادام منبع غنی منگنز، مس و ریبوفلاوین است که برای افزایش انرژی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

محتوای فیبر موجود در بادام به جلوگیری از یبوست در بچه های در حال رشد کمک می کند.

بادام دارای اسید فولیک است که برای سلامتی زنان باردار ضرروی است و علاوه بر این به کاهش بروز نقایص مادرزادی جنین کمک می کند، همچنین بادام باعث رشد سلول های سالم در جنین می شود.

پروتئین موجود در بادام می تواند باعث افزایش انرژی و رفع خستگی در زنان باردار شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

ویتامین E بادام برای سلامت پوست و مو جنین و همچنین سلامت مادران باردار مفید است.

کلسیم و پتاسیم موجود در بادام خطر ابتلا به پر فشاری خون و پره اکلامپسی را در دوران بارداری کاهش می دهد.

بادام حاوی روی، سلنیوم و ویتامین E است که برای سلامت جنسی و تولید مثل مهم هستند.

سلنیوم می تواند به درمان ناباروری کمک کند، روی یک ماده معدنی است که به تولید هورمون های جنسی مردان کمک می کند و می تواند باعث افزایش میل جنسی در آقایان شود.

بادام حاوی مقادیر بالای چربی های سالم و فیبر غذایی است که می تواند به افراد برای لاغری و کاهش وزن کمک کند.

گرچه بادام دارای چربی زیاد و کالری بالایی دارد اما پس از مصرف باعث کاهش میل به غذا و افزایش انرژی می شود. مطالعات نشان داده افرادی که در طول شش ماه بادام را به عنوان میان وعده مصرف کرده اند در مقایسه با افراد دیگر کاهش وزن و کاهش چربی شکم بیشتری داشته اند.

فیبر موجود در بادام با افزایش حرکات روده ای به حذف سموم بدن کمک کرده و باعث کاهش وزن و سلامت عمومی بدن می شود.فواید مصرف بادام درختی

بادام کالری بالایی دارد اگر می خواهید چاق شوید مقدار زیادی بادام را در طول روز مصرف کنید.

بادام حاوی مقادیر بالای اسید های چرب غیر اشباع است که به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند. تحقیقات نشان داده، افرادی که هر روز 1 عدد بادام مصرف می کنند می توانند کلسترول بالای خون خود را تا 9 درصد کاهش دهند.

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون کمک کرده و فشار خون بالا را کاهش می دهد.

اسیدهای چرب غیر اشباع و  آنتی اکسیدان های موجود در بادام به سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

همچنین ویتامین E موجود در بادام به سلامت شرایین و کاهش التهاب کمک کرده و از بیماری قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کند.

بادام حاوی مواد مغذی بسیاری است که به سلامت مغز انسان کمک می کند. بادام ریبوفلاوین و ال-کارنیتین دارد که فعالیت مغز را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

در طب سنتی آیورودا گفته شده که اگر هر روز صبح ناشتا 5 عدد بادام خیس خورده در آب به سلامت مغز شما کمک می کند.

پروتئین ها عناصر ساختاری عضله، پوست و غضروف شما هستند. واضح است که پروتئین موجود در بادام به عنوان مهمترین منبع برای ساخت توده عضلانی در بدنسازان استفاده می شود.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E می باشد، بسیاری از بدنسازان ویتامین E را در فرم های مصنوعی مصرف می کنند و بادام به عنوان منبع طبیعی ویتامین E می تواند در بدنسازی استفاده شود.

بادام حاوی مقادیر بالای مواد معدنی از جمله منگنز، ریبوفلاوین و مس است که برای رفع خستگی و افزایش انرژی در بدنسازان مفید می باشند.

بخوانید : طرز تهیه اسموتی شیر بادام و موز برای بدنسازان گیاهخوار

بادام منبع غنی از مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است که به حفظ سلامت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

در طب سنتی از ترکیب بادام و خرما برای درمان آرتروز و پوکی استخوان استفاده می شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام درختی به بهبود هضم غذا کمک کرده، معده درد را درمان می کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

فیبر موجود در بادام به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد. توصیه می شود که پس از خوردن بادام مقادیر بالای آب بنوشید تا باعث بهبود هضم آن و افزایش حرکات روده شده و یبوست را درمان کند.

بادام حاوی مقادیر بالای آهن و مس است که به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی را درمان می کند.

بادام یکی از مغزیجات مفید برای سم زدایی کبد است که به درمان کبد چرب کمک می کند.

بادام شاخص گلیسمی پایینی دارد که که به آرامی گلوکز را در جریان خون آزاد کرده و با بهبود مقاومت به انسولین باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید های موجود در بادام درختی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

بادام حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به پاک سازی و سم زدایی روده ها کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

به طور کلی، بادام جلوی برخی بیمای های تنفسی از قبیل تنگی نفس، برونشیت مزمن و امفیزم( اتساع و بزرگی عضوی در اثر گاز) را می گیرد.

بادام قلیایی است و به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

لینولئیک و لینولنیک اسید موجود در بادام دارای خواص ضد التهابی طبیعی هستند که خطر ابتلا به بیماری های التهابی را کاهش می دهند.

بادام تلخ برای درمان سرفه، خارش و درد و اسپاسم و گرفتگی بدن مفید می باشد.

بخوانید : خواص شگفت انگیز روغن بادام تلخ و شیرین برای پوست و مو

مصرف زیاد بادام به دلیل مقادیر بالای فیبر می تواند منجر به یبوست و نفخ شود

برخی افراد ممکن است با مصرف بادام واکنش های آلرژیک مانند خارش و مشکل تنفسی را نشان دهند

مصرف مقادیر بالای بادام با آنتی بیوتیک ها و بعضی از داروهای فشار خون تداخل دارویی ایجاد می کند

طبیعت بادام گرم و تر می باشد. بادام درختی حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، سلنیوم، روی، مس، پروتئین و فیبر می باشد.

بادام درختی به دو صورت بادام تلخ (به انگلیسی Bitter Almond) و بادام شیرین (به انگلیسی sweet almond) در طبیعت یافت می شود.

از بادام تلخ برای تهیه روغن بادام تلخ استفاده می شود.

از بادام شیرین خام برای تهیه روغن، شیر، آرد، سس سالاد و کره بادام استفاده می کنند.

بادام به دو صورت خام و بو داده به عنوان آجیل استفاده می شود.

در ادامه بخوانید : خواص شیر بادام

منابع : organicfacts – draxe – stylecraze

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.




خانه

موبایل

بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است

فواید مصرف بادام درختی

بادام حاوی گليکوزيد سيانوژنيک به آميگدالين (Amygladin) است. اين گليکوزيد در بادام شيرين به مقدار ناچيز ولی در بادام تلخ در حد سمی و به ميزان يک تا 3.5 درصد حضور دارد و می تواند منشاء مسموميت دامها و يا انسان واقع شود. هيدروليز آميگدالين، ينزالدئيد (enzaldehyde)، جنتوبيوز (Gentobiose) و اسيد سيانيدريک توليد می کند.

خواص بادام درختیريشه درخت بادام بسيار قوی است. اين درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نيز رشد کند. برگهای آن بيضی، باريک، نوک تيز و برنگ سبز می باشد. گلهای آن بسيار زيبا و برنگ صورتی است. در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.بطور کلي دو نوع بادام وجود دارد :1- بادام شيرين Sweet Almond2- بادام تلخ Bitter Almondميوه درخت بادام بصورت سفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشيده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد. در ابتدای تشکيل ميوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت دار است که پوشيده از کرک است و هنوز بدرستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon می ند که دارای خواص مخصوص می باشد.پس از رسيدن بادام، بتدريج پوشش خارجي سبز رنگ خشک شده و پوست آن نيز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود.مغز بادام بيضی شکل و مسطح بوده که يکطرف آن نوک تيز است. مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که مي توان آنرا به کمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفيدرنگ در داخل آن است.مغز بادام شيرين و طعم ملايم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخيص داده می شود.از کليه قسمت های درخت بادام شيرين مانند شکوفه، برگ و ميوه آن استفاده طبی می شود.خواص داروئی بادام شيرين :بادام شيرين از نظر طب قديم ايران کمی گرم و تر است.1- بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است.مخصوصا از روغن بادام می توان رفع يبوست كودكان استفاده کرد.2- بادام سينه را نرم می کند.3- بادام برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفيد بوده و خلط آور است.4- بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفيد است.5- بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است.6- بادام تقويت کننده نيروی جنسی است و توليد اسپرم را زياد می کند.7- بادام را آسياب کرده و با عسل مخلوط کنيد برای درد کبد و سرفه مفيد است.8- چغاله بادام لثه و ريشه دندان را تقويت می کند.9- چغاله بادام برای خشکی دهان مفيد است.1- شکوفه بادام را دم کنيد و به عنوان مسهل برای اطفال استفاده کنيد.11- دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترين دارو برای تسکين درد و التهاب مجاری تنفسی است. (مقدر مصرف 5 گرم در 1 گرم آب )12- جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کيسه صفرا مفيد است.13- روغن بادام خواب آور است و بيخوابی را از بين می برد.14- برای صاف کردن سينه و نرم شدن روده ها و از بين بردن سرفه خشک بايد روغن بادام را با شکر و کتيرا مخلوط کرده و بخوريد.15- روغن بادام را با آب گرم مخلوط کنيد داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پيچه بچه ها خواهد بود.ضمنا اين مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند.16- براي درمان نقرس و رفع خميدگی پيران، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنيد.17- برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است.18- برگ خشک شده درخت بادام قابض بوده و اسهال را از بين می برد.19- روغن بادام شيرين بدليل خاصيت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.2- برای رفع بيماريهای سينه، روغن بادام شيرين را با هم وزن آن عسل و يک زرده تخم مرغ مخلوط کنيد که بصورت خمير يکنواختی درآيد.سپس به آن جوشانده گل ختمي اضافه کرده و يک قاشق چايخوری از آنرا به فاصله هر سه ساعت بخوريد.21- برای رفع خارش پوست بچه هائی که که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بماليد خارش را تسکين می دهد.22- ماليدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.23- روغن بادام اگزما را رفع می کند.

 

روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد

خواص بادام تلخمغز بادام تلخ از نظر طب قديم ايران خيلی گرم و خشک است1- بادام تلخ را آسياب کرده و با سرکه مخلوط کنيد ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنين ماليدن آن بر دور چشم برای تقويت بينايی مفيد است.2- خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ريه مفيد است.3- بادام تلخ رابا عسل بخوريد کبد و طحال را تميز می کند.4- برای رفع درد کليه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخوريد.5- بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفيد است.6- برای از بين بردن سنگ کليه و ناراحتي های کليه، بادام تلخ را با شيره انگور مخلوط کرده و بخوريد.7- اگر عادت ماهيانه خانم ها عقب می افتد بهترين طرز درمان آن قرار دادن شياف بادام تلخ در مهبل است.8- برای از بين بردن لکه های صورت، بادام تلخ را پودر کنيد و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنيد و روی پوست بماليد.9- ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار می رود.1- ضماد ريشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفيد است.11- ضماد ريشه درخت بادام برای پاک کردن طحال، کليه و دفع کرم روده بکار می رود.12- دم کرده ريشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال، و دفع کرم روده بکار می رود.13- روغن بادام تلخ خاصيت مسهلی درد.14- روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کليه و خارج کردن سنگ مثانه مفيد است.15- برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش يک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بريزيد.16- ماليدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چين و چروک را از بين می برد.17- روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد.18- مبتلايان به اگزما اگر از بادام تلخ خميری درست کنند و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می يابند.19- خمير بادام تلخ برای رفع بويی بد پا و زير بغل مفيد است.2- روغن بادام تلخ برای درمان سياه سرفه مفيد است.ترکيبات شيميايی:بادام شيرين دارای 5 تا 55 درصد و بادام تلخ دارای 4 تا 45 درصد روغن می باشد. بادام همچنين داراي 25 درصد مواد سفيده ای و دياستازی ب امولسين (Emulsine)، قند، صمغ، موسيلاژ و مواد معدنی می باشد.بادام تلخ دارای ماده مخصوصي ( 1 تا 3 درصد ) ب آميگدالين (Amygdlin ) می باشد که از اثر آب بر روی اين ماده اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک (Aldehyde benzoic) و گلوکز حاصل می شود.اسانس بادام تلخ (آلدئيد بنزوئيک ) در عطر سازی بکار می رود و همچنين از آن رنگ سبزی ب مالاشيت Malachite درست می کنند. اسانس بادام تلخ بدليل اينکه دارای اسيد سيانيدريک است کمي تلخ می باشد. مقدار اسيد سيانيدريک در بادام تلخ /25 درصد است.در 1 گرم مغز بادام شيرين خشک شده مواد زير يافت می شود :آب : 4/7 گرمانرژي : 598 کالريپروتئين : 18/6 گرمروغن هاي اشباع نشده : 54/2 گرمنشاسته : 19/5 گرمکلسيم : 32 ميلي گرمفسفر : 5 ميلي گرمآهن : 4/7 ميلي گرمپتاسيم : 77 ميلي گرمويتامين ب 1 : /25 ميلي گرمويتامين ب 2 : /9 ميلي گرمويتامين ب 3 : 3/5 ميلي گرمطرز استفاده از روغن بادام :برای بدست آوردن روغن بادام، مغز بادام را پس از تميز کردن و خشک کردن خرد می کنند و بصورت خمير در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می کنند. اين روغن را فشار اول مي ند. تفاله بادام را که از فشار اول باقيمانده تحت اثر حرارت و مواد شيميايی قرار داده و روغن فشار دوم را بدست می آورند. بدليل اينکه روغن بادام گران است معمولا تقلب کرده و آنرا با روغن هاي ديگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و ب روغن بادام می فروشند.همانطور که گفته شد اگر روغن بادام تلخ يا مغز زردآلو و يا هلو تحت اثر آب قرار گيرند اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک توليد می شود که سمی است بنابراين برای گرفتن روغن از اين هسته ها نبايد از آب استفاده کرد.اسانس بادام تلخ :اين اسانس مايعی زلال و بيرنگ است که در اثر کهنه شدن به رنگ زرد کمرنگ در می آيد. بوی آن قوی، طعمش سوزاننده و تلخ و بسيار سمی است. اسانس بادام تلخ بسهولت با اکسيژن هوا ترکيب و اکسيد می شود. بنابراين بايد هميشه محتوی آن کاملا پر و در بسته بوده و در جای تاريک و سرد نگهداری شود.شکوفه و گل بادام :گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوع و طعم تلخ می باشد.پوست ميوه بادام :بصورت جوشانده مصرف می شود. طرز تهيه آن به اين صورت است که 5 گرم پوست بادام شيرين را در يک ليتر آب ريخته و مدت چند دقيقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف کرده و مصرف می کنند.برگ درخت بادام :براي تهيه جوشانده برگ درخت بادام 5 گرم برگ درخت را در يک ليتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند.مغز بادام :معمولا بصورت خشک شده و خام و يا بوداده مصرف می شود.شير بادام :شير بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهيه می کنند. براي تهيه آن 5 گرم مغز بادام را کاملا آسياب کرده که بصورت پودر در آيد. سپس مقدر 5 گرم شکر يا قند به آن اضافه کرده و با يک ليتر آب مخلوط می کنند مايعی مانند شی بدست می آيد.نوع ديگر شير بادام براي کودکان شير خوار و اطفال بسيار مفيد است و می تواند جانشين شير مدر و يا مکمل آن باشد بدين ترتيب بدست می آيد که مقدار 5 گرم بادام را به مدت چند دقيقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسياب کرده و بصورت پودر در می آيند و مقدر کمي آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا به شکل خمير در آيد سپس خمير حاصل را با يک ليتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر 5 گرم عسل به آن اضافه می کنند تا کاملا حل شود. اين مايع را از پارچه ململ می گذرانند تا مايعی مانند شير از آن باقی بماند.البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شير بادام استفاده کنند احتياجی به صاف کردن آن نخواهد بود.طريقه ديگری که آسان تر است بدين صورت می باشد که مقدار 5 گرم بادام پوست کنده يک ليتر آب و 5 گرم عسل يا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بريزيد و تا مايعی مانند شير بدست آيد.مضرات بادام درختی :بادام از نظر اينکه داراي مواد مغذی بسياری است بنابراين غذای بسيار خوبی است ولی چون سنگين و ثقيل الهضم می باشد نبايد در خوردن آن افراط کرد و مقدر آن نبايد در روز بيش از ده دانه باشد. بادام همچنين برای معده های ضعيف و سرد خوب نيست و اشخاصی که معده ضعيف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورد.منبع : irteb.com


خوراکی های پرخاصیت

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

بادام همچون گردو و پسته ازجمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که اتفاقا خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد. بادام از میوه‌ی درخت بادام به‌دست می‌آید. علمی این خشک‌بار پرونوس دالسیس (Prunusdulsis) و بومی مناطق خاورمیانه، هند و شمال آفریقاست. همچنین در مناطقی مثل ایران، عربستان سعودی، لبنان، ترکیه، سوریه، اردن و اسرائیل یافت می‌شود. طعم بادام از شیرین تا تلخ قابل‌تغییر است و هر دو نوع آن در فروشگاه‌ها وجود دارد. این آجیل خوشمزه، خواص درمانی زیادی نیز دارد که در ادامه به برخی از خواص بادام اشاره خواهیم کرد.فواید مصرف بادام درختی

بادام شیرین مصرف خوراکی دارد؛ اما از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌کنند که معمولا به‌عنوان چاشنی در غذا استفاده می‌شود. معمولا بادام به‌صورت خام مصرف می‌شود، اما می‌توان از آن در سالاد و سایر غذاها استفاده کرد. شیربادام نوشیدنیِ لذیذ و جایگزین خوبی برای شیر گاو است. می‌توانید مستقیم و با معده‌ی خالی از بادام استفاده کنید؛ مصرف بادام با معده‌ی خالی می‌تواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد. همچنین می‌توانید شب‌ها بادام را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را بخورید. خلال بادام هم به‌عنوان یک چاشنی فوق‌العاده در بعضی از غذاها استفاده می‌شود.

در مقایسه با سایر مغزها، بادام سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید است. بادام منبع غنی از ویتامین E، کلسیم، فسفر، آهن و منیزیم، پروتئین، فیبر، منگنز، ریبوفلاوین، فسفر و چربی‌های سالم مورد نیاز بدن است. همچنین روی، سلنیوم، مس و نیاسین هم در آن یافت می‌شود. بادام به‌عنوان یک میان‌وعده، بسیار مناسب است زیرا خیلی از مواد مغذی و ویتامین‌هایی که بدن به آنها نیاز دارد را تأمین می‌کند.

بادام به‌خاطر ارزش درمانی بالا و طعم خوبی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد استفاده می‌شود. بعضی از خواص بادام درادامه بیان شده است.

بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان‌های دور به ‌عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در‌حال‌رشد استفاده می‌شده است. این خشک‌بار از ریبوفلاوین و ال‌کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت‌های مغزی را افزایش می‌دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی جدید نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.

بعضی از مادران هر روز بادام آب‌کرده به کودکان خود می‌دهند. مصرف دو تا سه دانه بادام در روز کافی است. در صورت واکنش حساسیتی می‌توانید لایه‌ی خارجی آن را جدا کنید، چون مواد مغذی ندارد.

مصرف مداوم بادام به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک می‌کند و در کاهش کلسترول بد خون (LDL) مؤثر است.

بادام منبع بی‌نظیری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است. فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد و از بیماری‌های وابسته به سن مانند پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی است. چربی‌های‌ غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام همگی به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند. ویتامین ای (E) یک آنتی اکسیدان مؤثر است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، درحالی‌که منیزیم موجود در بادام می‌تواند در جلوگیری از حمله‌ قلبی مؤثر باشد. بعضی از ترکیبات موجود در بادام روی پروتئین‌ِ واکنشیِ C تأثیر می‌گذارد؛ این پروتئین‌ها باعث التهاب خطرناک شریانی می‌شود. بادام همچنین منبع غنی از اسیدفولیک است. بنابراین به کاهش سطح هموسیستئین که عامل ایجاد پلاک چربی در رگ‌هاست، کمک می‌کند. علاوه‌براین، فلاونوئید پوست بادام با ویتامین E ترکیب می‌شود و از آسیب دیواره‌ی رگ‌ها جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده‌ی کوتاه‌مدت از رژیم بادام در مردان بین سنین ۲۰ تا ۷۰ سال سبب بهبود عملکرد عروقی می‌شود.

بدن انسان ترکیبات زیادی داردکه باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی‌بودن محیط آن می‌شود. بادام منبع غنی از مواد قلیایی است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است که توانایی ازبین‌بردن بیماری‌ها را می‌کند. علاوه‌بر اینکه میزان مواد قلیایی بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی‌اکسیدانی خیلی قوی است. این آجیل همچنین رادیکال‌های آزاد خطرناک را از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد، بیماری‌های مزمن را در بدن تشدید می‌کند و می‌تواند برای بدن خطرناک باشد. آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین E که در بادام یافت می‌شود، در درمان بیماری‌های زیادی مثل سرطان و بیماری‌های قلبی تأثیر دارد. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که ویتامین E کافی دریافت می‌کنند، به‌میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از بقیه در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.

خواص بادام برای مراقبت از پوست به‌خوبی شناخته شده است. معمولا برای ماساژ نوزادان از روغن بادام استفاده می‌شود. شیر بادام به‌خاطر تأثیرات مثبتی که روی پوست دارد، معمولا در بعضی از سوپ‌ها مصرف می‌شود.

خیلی از مردم تصور می‌کنند که «چربی» کاملا مضر است، اما درواقع این‌طور نیست. برخی از اسیدهای چرب ضروری هستند و مصرف آنها برای سلامت کلی بدن لازم است. بدن نمی‌تواند این اسیدهای چرب را بسازد و لازم است که از طریق منابع غذایی آنها را تأمین کنیم. بادام دو نوع اسید چرب بسیار مهم یعنی لینولئیک و لینولنیک اسید دارد. این اسیدهای چرب به کاهش التهابات موجود در بدن که افراد زیادی از آن رنج می‌برند، کمک می‌کند. اسید چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کند و در سلامت پوست و‌ مو نقش دارد. تمام این موارد نشان می‌دهد که این آجیل چقدر برای بدن مفید است.

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون و کاهش سطح نمک کمک می‌کند و نوسان فشار خون را کنترل می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن می‌شود که می‌تواند از بیماری‌های بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامین‌ها و موادمعدنی برای یک داشتن زندگی سالم ضروری است. اما اگر یکی از این عناصر نادیده گرفته شود، روی تمام بدن تأثیر می‌گذارد و می‌تواند سبب کم خونی، استرس و افزایش فشار خون شود.

وجود منیزیم، مس و ریبوفلاوین موجود در بادام به تولید انرژی و افزایش سرعت سوخت و‌ ساز بدن کمک می‌کند. اگر در روز تحرک لازم را دارید، چند عدد از این خشک‌بار می‌تواند نیاز بدن شما را تأمین کند؛ بدون اینکه نگران چربی و کالری آن باشید.

یکی از خواص بادام جلوگیری از سرطان است. بادام باعث عبور راحت غذا از لوله‌ی گوارش و درنتیجه پیشگیری از سرطان روده بزرگ (کولون) می‌شود.

جلوگیری از دیابت، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی بدن است. بادام افزایش ناگهانی سطح گلوکز و انسولین بعد از مصرف وعده‌های غذایی را کاهش می‌دهد. ممکن است قند خون افراد مبتلا به دیابت با صرف هر وعده‌ی غذایی به میزان زیاد تغییر کند. این تغییرات برای بدن خطرناک است. مصرف بادام می‌تواند در جلوگیری از تغییرات خطرناک قند خون مؤثر باشد. بادام در تنظیم روند جذب گلوکز نقش دارد و فرایند جذب را راحت‌تر می‌کند.

بادام یکی از خوراکی‌های حاوی اسیدفولیک است که از برخی نقص‌های هنگام تولد در نوزادان جلوگیری می‌کند. همچنین رشد سلول‌های سالم و تشکیل بافت را تحریک می‌کند. نقص لوله‌ی عصبی، شرایطی است که در آن لوله‌ی عصبی در جنین یا وجود ندارد و یا به‌درستی تشکیل نمی‌شود. پزشکان در دوران بارداری برای خانم‌ها، مکمل‌های اسید فولیک تجویز می‌کنند تا تکامل لوله‌ی عصبی جنین به‌درستی انجام شود. بادام به اندازه‌ی کافی اسید فولیک دارد و می‌تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.

اگر به‌دنبال کاهش وزن هستید، نوشیدن شیربادام بسیار مناسب است. اسیدچرب غیراشباع موجود در بادام در کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری مؤثر است. فیبر غذایی موجود در بادام برخلاف اینکه خوراکی کوچکی است، اما باعث ایجاد احساس سیری می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که رژیم کم‌کالری و غنی از بادام برای افراد چاقی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار مناسب است.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که به‌طورمرتب از بادام استفاده می‌کنند (حداقل دو بار در هفته)، در وزن ایدئال خود باقی می‌مانند. همچنین در مقایسه با آن، افرادی که کمتر یا هیچ‌وقت از بادام استفاده نمی‌کنند از نوسان وزن خود رنج می‌برند. فیبر موجود در بادام به حرکات روده کمک می‌کند، وزن را کاهش می‌دهد و باعث سم زدایی از بدن می‌شود.

بادام سرشار از فیبر است و مثل سایر غذاهای دارای فیبر می‌تواند از یبوست جلوگیری کند. البته لازم است بعد از مصرف بادام مقدار قابل‌توجهی آب نوشیده شود تا روند جذب با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. نیاز نیست که روزانه مقدار زیادی بادام بخورید، خوردن ۴ یا ۵ عدد بادام کافی است تا هضم بهتری داشته باشید و حرکات روده منظم شود.

مانند سایر فیبرها، بادام هم موارد منع مصرف دارد. بادام دارای اگزالات است. اگزالات اضافی سبب ایجاد کریستال می‌شود و می‌تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند. به‌عنوان مثال، بیمارهای کلیوی یا افراد با مشکلات کیسه‌ی صفرا نباید بادام مصرف کنند.

یک فنجان بادام ۵۲۹ کالری دارد، اما نیاز نیست که یک‌باره همه‌ی این مقدار را مصرف کنیم. ۲۵ درصد این مقدار در روز کافی است. به‌عنوان یک مثال ساده‌تر تقریبا ۲۳ عدد بادام حدود ۱۳۰ کالری دارد. مصرف بادام می‌تواند به افزایش سطح چربی‌های غیراشباع بدن کمک کند و همچنین موادمعدنی فوق‌العاده‌ای دارد.

خواص بادام تنها محدود به موارد بالا نیستند. در واقع یکی از رازهای زیبایی موهای زنان هندی، استفاده از روغن بادام است. همچنین نقش و تأثیر بادام بر کاهش اضطراب در پژوهش‌هایی مورد بررسی قرار گرفته است.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

فواید مصرف بادام درختی

از خواص بادام وچطور خیلی متشکرم.

خواص خوراکی ها

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

لاغری شکم بعد از زایمان؛‌ ۹ حرکت ورزشی مؤثر در خانه

کنترل اضطراب سخنرانی در ۶ گام مؤثر

ارائه‌ آسانسوری؛ چطور در کمتر از ۳۰ ثانیه خودمان را به دیگران معرفی کنیم؟

سخنرانی موفق با ۶ نکته‌ای که باید بدانید

خواص پاپایا؛ ۱۴ خاصیت فوق‌العاده پاپایا برای سلامت بدن

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

بهترین فیلم های ۲۰۱۷ که در ذهن شما ماندگار خواهند شد

بهترین کشورها برای مهاجرت در سال ۲۰۱۹ کدام‌اند؟

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *