تخمه هندوانه (به انگلیسی : Watermelon seeds) در واقع همان هسته میوه هندوانه است که پس از جمع آوری خشک شده و به صورت تخمه هندوانه خام یا بو داده به عنوان آجیل مصرف می شود.
تخم هندوانه فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص تخمه هندوانه را برای سلامتی، کبد چرب، لاغری و پوست و مو شرح داده ایم.
مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با پاک سازی روده ها به پاک سازی پوست صورت کمک می کند.
منیزیم موجود در تخمه هندوانه با تنظیم ترشح هورمون ها در بدن برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد. علاوه بر این منیزیم به درمان استرس که یکی از علل اصلی جوش صورت می باشد، کمک می کند.
مطالعات نشان داده که مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با افزایش سنتز کلاژن در پوست صورت به روند پیری پوست را متوقف کرده و به رفع چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کند.فواید خوردن هندوانه با تخمه
اسید های چرب موجود در تخمه هندوانه باعث آبرسانی پوست شده و به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی پوست شناخته می شود.
مقادیر بالای منیزیم و روی موجود در تخمه هندوانه از ریزش مو پیشگیری کرده و با تقویت فولیکول های مو باعث افزایش رشد موی سر می شود
مس موجود در تخمه هندوانه یکی از بهترین مواد معدنی است که باعث ایجاد ملانین در بدن شده و از سفید شدن زودرس موی سر جلوگیری می کند.
اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 برای کبد مفید هستند و با سم زدایی و پاک سازی کبد به درمان بیماری هایی از جمبه کبد چرب کمک می کنند.
مقادیر بالای فولات یا ویتامین B9 موجود در تخمه هندوانه از نقایص سیستم عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.
مقادیر قابل توجه آهن موجود در تخمه هندوانه برای درمان کم خونی زنان باردار مفید می باشد.
منیزیم و آنتی اکسیدان های موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار شده و خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی در دوران بارداری را کاهش می دهد.
ویتامین های B موجود در تخمه هندوانه باعث افزایش ترشح هورمون های شادی آور شده و از استرس و افسردگی زنان باردار پیشگیری می کند.
تحقیقات در چین نشان داده که مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه به طور قابل توجهی باعث افزایش کیفیت اسپرم در مردان شده و به درمان ناباروری در آقایان کمک می کند.
علاوه بر این مقادیر قابل توجه منگنز موجود در تخمه هندوانه هم به درمان ناباروری در مردان کمک می کند.
اسید های آمینه لیزین، اسید گلوتامیک و آرژینین موجود در تخمه هندوانه می تواند باعث افزایش میل جنسی در مردان شده و شانس باروری را افزایش دهد.
مقادیر بالای فیبر موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.
ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های مفید موجود در تخمه هندوانه علاوه بر اینکه باعث بهبود سوخت و ساز بدن می شود باعث افزایش انرژی شده و به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کنند.
بر اساس یک مطالعه در ایران، تخمه هندوانه باعث کاهش سطح گلوکز پلاسما شده و به عنوان یکی از بهترین انواع آجیل برای درمان دیابت استفاده می شود.
یک مطالعه دیگر نشان داده که مقادیر قابل توجه اسید های چرب امگا 6 موجود در تخمه هندوانه برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 مفید هستند.
مطالعه ای در آمریکا نشان داده که منیزیم موجود در تخمه هندوانه، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیده و برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو مفید می باشد.
بر اساس گزارش انجمن دیابت آمریکا، مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در زنان را کاهش می دهد.
منیزیم موجود در تخمه هندوانه به بهبود هضم غذا کمک کرده، سوزش سردل و سندرم روده تحریک پذیر را درمان می کند و برای سلامتی دستگاه گوارش مفید است.
مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماری های قلبی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی پیشگیری می کند.
روی موجود در تخمه هندوانه جریان کلسیم در سلول های قلب شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش می دهد.
مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تخمه هندوانه به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر حمله ی قلبی را کاهش می دهد.
منیزیم و پتاسیم موجود در تخمه هندوانه به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند، همچنین سیترولین موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش فشار خون آئورت شده از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
مقادیر بالای انواع ویتامین های B و منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و آلرژی پیشگیری می کند.
منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت حافظه شده و حتی یادگیری را تسریع می کند. همچنین منیزیم از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل پیشگیری می کند.
مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.
نیاسین موجود در تخمه هندوانه برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مفید بوده و باعث درمان برخی علائم روانپزشکی می شود.
منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و منگنز موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت و افزایش تراکم استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
تخمه هندوانه بو داده به دلیل مقادیر بالای نمک می تواند باعث افزایش فشار خون در افراد شود.
فراموش نکنید در اثر حرارت طلوب، چربی تخمه نیز دستخوش تغییرات طلوب و روغن مفید آن به روغنی مضر تبدیل می شود. پروتئین و کربوهیدرات های آن نیز به علت قهوه ای شدن افت تغذیه ای پیدا می کند.
اگر درجه حرارت خیلی بالا باشد، با تشکیل مواد سمی که بوی تند طلوبی دارد شروع به تجزیه شدن و سوختن می کنند بنابراین توصیه می شود همیشه از آجیل های بو نداده استفاده کنید یا در صوت لزوم، بو داده آن را از مراکز معتبر وزارت بهداشت که دارای مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف هستند، تهیه کنید.
در مصرف انواع تخمه ها محتاط باشید چراکه زیاده روی در مصرف آنها به دلیل چربی و کالری بالا منجر به اضافه وزن می شود و نمک به کار رفته در آنها برای طعم دار شدن باعث افزایش فشارخون و برخی عوارض دیگر در بدن خواهد شد.
بنابراین بهتر است از آجیل هایی استفاده کنید که طعم دیگری به غیر از شوری برای آنها در نظر گرفته شده است. و یا اینکه تخمه هندوانه خام تهیه کنید.
طبیعت تخمه هندوانه سرد و تر است. تخمه هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، مس، سلنیوم، روی، تیامین، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B6، اسید لینولئیک، اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد.
مردم مصر از تخمه هندوانه خام و بو داده برای تهیه انواع نان و سوپ استفاده می کنند.
در ادامه بخوانید : خواص آب هندوانه برای لاغری
فواید خوردن هندوانه با تخمه
منابع : stylecraze – organicfacts
روی دکمه زیر کلیک فرمایید
فال حافظ
کپی برداری ممنوع !
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
ممکن است طبق عادت، زمانی که هندوانه می خورید دانه های آن را نیز بشکنید. برخی از افراد دوست دارند هندوانه را به صورت بی دانه مصرف کنند. اما اگر آن ها مزایا و ارزش تغذیه ای دانه های هندوانه را بدانند هرگز چنین تصمیمی نمی گیرند. دانه های هنداونه کالری بسیار اندکی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. وقتی آن ها را کمی تفت می دهید می توانید به عنوان یک میان وعده سالم مورد استفاده قرار دهید.
تفت دادن دانه های هندوانه بسیار آسان است. دمای فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت بگذارید و دانه ها را بر روی سینی بریزید. آن را داخل فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه دانه هایتان تفت خورده و آماده است. با اضافه کردن کمی روغن زیتون و نمک یا پاشیدن دارچین و کمی شکر می توانید طعم ویژه ای به آن ها ببخشید. می توانید آب لیمو و پودر فلفل تند را نیز امتحان کنید.
اینکه چقدر بتوانید از مزایای این دانه ها استفاده کنید به مقداری که مصرف می کنید بستگی خواهد داشت. این دانه ها کوچک هستند و به همین خاطر برای دریافت مزایای آن می توانید حجم مناسبی را مصرف کنید. با اینحال زمانی که ارزش تغذیه ای آن ها را با سایر تنقلات و میان وعده ها مقایسه می کنید شگفت زده می شوید.
یک اونس از دانه هندوانه در برگیرنده ۱۵۸ کالری است. این مقدار زیاد نیست. در مقابل باید بدانید که در هر اونس تنها ۱۵ چیپس سیب زمینی وجود دارد و این مقدار کالری زیادی وارد بدن می کند. یک مشت بزرگ دانه هنداونه حدود ۴ گرم وزن دارد و در برگیرنده ۵۶ دانه و تنها ۲۲ کالری است.فواید خوردن هندوانه با تخمه
یکی از چند ماده معدنی که در دانه هندوانه یافت می شود منیزیم است. در ۴ گرم دانه،۲۱ میلی گرم منیزیم وجود دارد. FDA توصیه می کند بزرگسالان در روز ۴۰۰ میلی گرم منیزیم مصرف کنند. این ماده برای عملکردهای متابولیک بدن ضروری است. همچنین این ماده برای حفظ عملکرد عضلات و اعصاب نیاز خواهد بود. برای داشتن قلب، استخوان و سیستم ایمنی سالم به مقادیر مناسبی از منیزیم نیاز خواهید داشت.
یک مشت دانه هندوانه در برگیرنده ۰.۲۹ میلی گرم آهن است. اگرچه این مقدار زیاد نیست اما می تواند مناسب باشد. اداره غذا و دارو توصیه می کند بزرگسالان ۱۸ میلی گرم آهن در روز دریافت کنند. همانطور که می دانید آهن بخش مهمی از هموگلوبین است که اکسیژن را به سایر قسمت های بدن حمل می کند.
در یک وعده واحد از دانه هندوانه ۲ میکروگرم فولات وجود دارد. اداره غذا و دارو بزرگسالان را به مصرف ۴۰۰ میکروگرم از فولات در روز توصیه می کند. فولات که با عنوان اسید فولیک یا ویتامین B9 نیز شناخته شده است برای عملکرد صحیح مغز و نیز کنترل سطح homocysteine ضروری است. زنان باردار به فولات بیشتری نیاز دارند. کمبود این ماده می تواند باعث ایجاد نقص در جنین شود.
تخمه هنداونه می تواند منبع خوبی از اسیدهای چرب تک غیر اشباع و چند غیر اشباع باشد. طبق گفته های موسسه قلب در آمریکا، این چربی ها در محافظت از حملات قلبی و سکته مفید و موثر هستند. همچنین این چربی ها می توانند سطح کلسترول بد را در خون پایین بیاورند.
دانه های هندوانه مزایای زیادی برای سلامتی دارند. اگرچه مقدار مواد معدنی و ویتامین های موجود در آن اندک است اما باز هم می تواند جایگزین مناسبی برای چیپس سیب زمینی و سایر تنقلات ناسالم باشد.
بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت
هندوانه، این میوهی شیرین و آبدار، مهمان همیشگی خانههای ما در فصل تابستان است. علاوهبر خود میوه، تخم هندوانه نیز خواص فراوانی دارد که معمولا آن را نادیده میگیریم. تخم هندوانه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین B، منیزیم، روی، مس، آهن و پتاسیم است و برای زیبایی پوست و مراقبت از پوست و مو و همچنین کنترل قند خون فواید بسیار دارد. در این مقاله شما را با خواص تخم هندوانه آشنا خواهیم کرد.فواید خوردن هندوانه با تخمه
هندوانه میوهای شیرین، آبدار و لذیذ است که دانههایی مغذی دارد. با این وجود، افراد بعد از خوردن هندوانه، این دانههای مغذی را دور میریزند که اشتباهی بزرگ است. افراد از ارزش غذایی فوقالعادهی تخم هندوانه آگاه نیستند؛ تخم هندوانه خواص بیشمار و ارزشمندی دارد که برای سلامتی شما ضروری است. خرافهی خندهداری میگوید اگر تخم هندوانه را قورت بدهید، در معدهی شما هندوانه سبز میشود! و این در حالی است که خوردن تخم هندوانه فواید بسیاری برای بدن دارد.
تخم هندوانه از گیاه هندوانه که در بین گیاهشناسان با علمی سیترولوس لاناتوس شناخته میشود، به دست میآید. تخم هندوانه معمولا دارای دو رنگ اصلی سفید و سیاه است که اولی رنگ تخمهای نارس و دومی رنگ تخمهای کاملا رسیده است.
تخمهای سیاه همان دانههای ارزشمندی هستند که نباید دور بریزید؛ در یک هندوانه صدها تخم سیاه قابلمصرف وجود دارد. تخم هندوانه حاوی برخی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های بسیار غنی است و به روشهای مختلفی قابلمصرف است. با خوردن هندوانه علاوهبر لذت بردن از میوهای آبدار و شیرین از خواص بیشمار تخم هندوانه نیز بهرهمند میشوید.
متخصصان تأکید میکنند که خوردن تخم هندوانه نهتنها بیضرر است بلکه خواصی دارد که برای سلامت کلی بدن، مفید است. قورت دادن هر مقدار از تخم هندوانه، هیچ خطری برایتان بهدنبال نخواهد داشت، البته والدین معمولا نگران هستند که تخم هندوانه باعث خفگی فرزندانشان شود. به همین دلیل است که اخیرا با دستکاری ژنتیکی، هندوانههای بدون تخم وارد بازار شده است.
بهغیراز خوردن تخم هندوانه همراه با میوه، روشهای دیگری هم برای مصرف آن وجود دارد؛ تکثیر جوانه، بو دادن و استخراج روغن.
یکی از بهترین روشها برای استفادهی تماموکمال از خواص تخم هندوانه این است که اجازه بدهید تا دانهها جوانه بزنند.
برای بهرهمند شدن از پروتئین کاملِ انباشتهشده در تخم هندوانه، باید آن را درطول شب خیس کنید و دو تا سه روز به آن زمان بدهید. بعد از این مدت دانهها جوانه میزنند.
درنهایت میتوانید جوانهها را زیر آفتاب یا با کمک دستگاههای خشککن، خشک کنید و از آنها بهعنوان مادهای مغذی و مفید استفاده کنید.
بعضیها دوست ندارند برای جوانهزدن تخم هندوانه صبر کنند، پس بهتر است که آن را بهصورت بوداده مصرف کنند. با اینکه ممکن است بخشی از مواد مغذی و خواص این دانههای ارزشمند با بو دادن از بین برود، ولی یکی از روشهای رایج مصرف تخم هندوانه، شور کردن و بو دادن آن است.
برای این کار دانهها را در ماهیتابهای با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه حرارت دهید تا دانهها ترد شوند. اگر کمی روغن زیتون روی دانهها اسپری کنید، بعد از بو دادن، طعمی عالی و لذیذ پیدا خواهند کرد.
روش رایج دیگری برای مصرف تخم هندوانه و بهره بردن از خواص بیشمار آن، استخراج روغن از این دانههای مغذی است. انجام این فرایند در خانه ممکن نیست، ولی روغن تخم هندوانه در فروشگاههای محصولات غذایی به فروش میرسد و در آسیا و آفریقا بسیار رواج دارد.
این روغن را میتوان بهعنوان طعمدهنده در انواع غذاها، سالاد و سایر موارد استفاده کرد.
تخم هندوانه مجموعهای از مواد غذایی ارزشمند ازجمله پروتئین و آمینواسید است. حدود ۶۰ درصد از نیاز بدن به این دو ماده، با مصرف یک فنجان تخم هندوانهی خشکشده تأمین میشود.
تخم هندوانه، درصد قابلتوجهی ویتامین B و بهخصوص نیاسین را در خود جای داده است. از دیگر مواد مغذی این دانه میتوان منیزیم، مس، روی، پتاسیم، منگنز و آهن را برد.
انواع چربی نیز در این دانه وجود دارد که از میان آنها میتوان به اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ اشاره کرد. این تجمع مواد مغذی در کنار کالری بالا، از دیگر ویژگیهای تخم هندوانه است. یک فنجان تخم هندوانهی خشکشده، ۶۰۰ کالری دارد.
یکی از شگفتانگیزترین و جالبتوجهترین خواص تخم هندوانه توانایی آن در افزایش سلامت مو، حفاظت از زیبایی و سلامت پوست، افزایش انرژی، کاهش فشار خون، تسهیل هضم غذا، تنظیم قند خون، تقویت استخوان های بدن و کاهش سطح کلسترول است.
تخم هندوانه منبعی غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ و سایر چربیهایی است که برای سلامت پوست مفیدند. مصرف مرتب تخم هندوانه به حفظ رطوبت پوست کمک میکند و از تیره و مات شدن آن جلوگیری مینماید. آنتی اکسیدانهای موجود در تخم هندوانه، به کاهش چروکهای پوست کمک میکنند و نیز باعث میشوند لکهای ناشی از افزایش سن، محو و ناپدید شوند. علاوهبر این، انعطافپذیری پوست با مصرف مرتب تخم هندوانه افزایش مییابد، درنتیجه چروک شدن آن به تعویق میافتد. از همه مهمتر، استفادهی مرتب از روغن تخم هندوانه روی پوست، از مسدود شدن منافذ آن جلوگیری میکند که همین امر ریسک بروز آکنه را نیز کاهش میدهد.
بهدلیل سطح بالای پروتئین، آهن، منیزیم و مس در تخم هندوانه، این دانهها تأثیر قابلملاحظهای در حفظ سلامت مو و بهبود ظاهر آن دارند. پروتئین یکی از فاکتورهای ضروری در رشد مو است، بنابراین برای کسانی که مبتلا به ریزش مو هستند یا موهایی نازک و کمپشت دارند بسیار مفید است. منیزیم یکی دیگر از مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامت موست. این ماده، موها را محکم و از شکستگی و ایجاد موخوره جلوگیری میکند. مس، یکی از مواد ضروری در تولید ملانین است. ملانین مسئول حفظ رنگ موی شماست و مصرف این مادهی غذایی، موهایی سرزندهتر و نرمتر را برای شما به ارمغان میآورد.
پروتئین یکی از مهمترین عناصر تشکیلدهندهی رژیم غذایی ماست. پروتئینها از آمینواسیدهایی تشکیل میشوند که برای تولید بافتهای سلولی بدن، بسیار ضروری هستند. تخم هندوانه، منبعی غنی از انواع آمینواسیدها بهخصوص آرژینین است که بهطور مستقیم در کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی کرونری، نقش دارد. بهغیراز آرژینین، آمینواسیدهای دیگری هم در تخم هندوانه وجود دارند که فرایند بازیابی و رشد نرمال ارگانهای مختلف را تسهیل میکنند.
درمان ناباروری، یکی دیگر از خواص تخم هندوانه است. آمینواسیدها در کنار کمک به رشد سلولها و بافتهای جدید، از عناصر اصلی فعالیتها و میل جنسی هستند. وجود درصد قابلتوجهی از لیزین، اسید گلوتامیک و آرژینین، میل و توانایی جنسی را در مردانی که از ناباروری و ناتوانی جنسی رنج میبرند، افزایش میدهد. تخم هندوانه درصد بالایی کاروتنوئید دارد که این ماده نقش قابلتوجهی را در تولید اسپرم و افزایش شانس باروری در زوجهایی که برای بارداری اقدام میکنند، ایفا میکند.
اگر میخواهید بهسرعت سطح انرژی بدنتان را بالا ببرید، بهترین منبع کالری، تخم هندوانه است. یک فنجان تخم هندوانه کالری بالایی دارد که برای تأمین انرژی موردنیاز بدن و شروع سوختوساز کافی است. بخش زیادی از این انرژی، از طریق اسیدهای چرب مفید تأمین میشود، بنابراین توجه داشته باشید که مصرف زیاد تخم هندوانه ممکن است باعث افزایش وزن شما شود؛ پس باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید و با توجه به میزان فعالیت بدنی خود آن را مصرف کنید.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف تخم هندوانه با کنترل بهتر قند خون و کاهش حساسیت به انسولین، در ارتباط است. این تأثیرات، فشار وارد بر پانکراس را کاهش میدهند و با کنترل سطح گلوکز، خطر را از بیماران مبتلا به دیابت دور میکنند. منیزیم موجود در تخم هندوانه، میتواند برای بدن بسیار مفید باشد، چرا که سوختوساز کربوهیدرات را منظم میکند و میزان انتشار گلوکز را در جریان خون کاهش میدهد.
سطح فیبر خوراکی و تعادل عالی اسیدهای چرب در بدن، میتواند اثرات خطرناک کلسترول بد را کاهش دهد. این کلسترولهای مضر، مسئول اصلی رسوب کردن پلاکها و افزایش ریسک تصلب شریان، حمله قلبی و سکته مغزی هستند. به همین دلیل، مدیریت سطح این مواد و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL)، یکی از بهترین خواص تخم هندوانه است که میتوان بهآسانی از آن بهرهمند شد.
با وجود مواد مغذی و ارزشمندی چون کاروتنوئید، آنتیاکسیدانها و ویتامینهای B، تخم هندوانه میتواند پاسخهای ایمنی بدن را بهبود ببخشد و فشار وارد بر سیستم ایمنی بدن را کاهش دهد. آنتیاکسیدانها با اثرات مخرب رادیکال های آزاد مبارزه میکنند و استرس اکسیداتیو را کاهش میدهند که همین امر منجر به کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای مزمنی ازقبیل سرطان و بیماری قلبی میشود.
تخم هندوانه، منبع شگفتانگیزی از مواد معدنی است. یک فنجان تخم هندوانه، ۱۴۰ درصد از نیاز بدن شما به منیزیم را تأمین میکند. علاوهبر این، حاوی مقدار بالایی از مواد معدنی دیگر مثل مس، آهن، پتاسیم و منگنز است که وجود همهی آنها برای استحکام استخوانها و افزایش تودهی استخوانی، ضرورت دارد. مصرف این مواد، خطر ابتلا به پوکی استخوان زودرس را کاهش میدهد و همچنین باعث میشود که با افزایش سن، همچنان احساس قدرت و پایایی داشته باشید.
مواد غذایی موجود در تخم هندوانه ازجمله منیزیم، پتاسیم و بعضی از آمینواسیدها میتوانند تأثیر قابلملاحظهای در بهبود سلامت قلب داشته باشند. آرژینین یکی از عناصر مهم در کاهش فشار خون است، اسیدهای چرب امگا ۶ نیز که در تخم هندوانه وجود دارند، نقش مؤثری در کاهش فشار خون ایفا میکنند. پتاسیم، یکی از عناصری است که بهعنوان گشادکنندهی رگهای خونی مشهور است؛ به همین دلیل، مصرف آن فشار خون را تنظیم میکند و درنتیجه فشار وارد بر سیستم قلبی عروقی را کاهش میدهد.فواید خوردن هندوانه با تخمه
معمولا اهمیت فوقالعادهی ویتامین B در حفظ سلامت بدن، نادیده گرفته میشود و این در حالی است که عناصری مثل نیاسین، تیامین، فولات، ریبوفلاوین و پانتوتنیک اسید که به وفور در تخم هندوانه یافت میشوند، به تنظیم متابولیسم بدن و بهبود عملکرد سیستم عصبی کمک میکنند. این ویتامینها، ارتباط بین مغز، ارگانها و عضلات را بهبود میبخشند و موجب بهبود عملکرد آنها میشوند.
((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ <g.indexOf('category-')
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
”
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”
خواص خوراکی ها
۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و
خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو
خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت
کنترل اضطراب سخنرانی در ۶ گام مؤثر
علائم کبد چرب؛ هر مرحله از کبد چرب چه نشانههایی دارد؟
لاغری شکم بعد از زایمان؛ ۹ حرکت ورزشی مؤثر در خانه
مطالب سخنرانیمان را با چه ترتیبی ارائه دهیم؟
فروش آنلاین لباس با ۱۹ توصیه که موفقیتتان را تضمین میکند
ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت
عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق میکنند
باهوش ترین نژاد سگ ها در دنیا و ویژگیهای منحصربهفرد آنها
قهرمانان شطرنج جهان؛ با ۱۰ نابغه شطرنج دنیا آشنا شوید
گرانترین ساعتهای مچی و جیبی دنیا
1