فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

اگر به انواع بادام حساسیت ندارید مصرف بادام هندی در دوران بارداری فواید تغذیه ای بی شماری دارد به شرط آن که به اندازه از آن استفاده کنید.

مصرف بادام هندی در دوران بارداری مزایا و مضراتی دارد. دوران بارداری یکی از حساس ترین دوران های زندگی مادر و فرزند است. غذاهایی که زن در مواقع عادی به راحتی می تواند میل کند در دوران بارداری باید یا از بره غذایی حذف کند یا با مراقبت بیشتری مورد استفاده قرار دهد. یکی از این مواد غذایی بادام هندی است. در نت نوشت امروز از مزایا و مضرات مصرف بادام هندی در دوران بارداری بدانید.

بخوانید: خواص بادام تلخ

بادام هندی علاوه بر خوشمزگی دارای انواع ویتامین ها و موادمعدنی است که آن را به یک منبع انرژی برای زن باردار تبدیل می کند. علاوه بر مصرف بادام هندی در دوران بارداری مواد غذایی زیر خاصیت زیادی برای مادر و جنین دارد:

این ماده که تنظیم کننده کارکرد قلب، ماهیچه ها و کلیه ها است و مانع از بروز پره اکلامپسی preeclampsia در زنان باردار می شود.  یک زن باردار به ۳۵۰ تا ۳۶۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارد که در دوران غیر بارداری ۳۱۰ میلی گرم. است.  یک عدد بادام هندی حدود ۸۳ میلی گرم منیزیم دارد که حدود ۲۳ درصد میزان مورد نیاز زن باردار را تامین می کند.

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

بخوانید: دانه های روغنی حاوی امگا ۳ را بشناسید

یک عدد بادام هندی ۱۸۷ میلی گرم پتاسیم دارد که ۳/۹ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. این ماده معدنی که تنظیم الکترولیت مایعات بدن را بعهده دارد، باعث عادی شدن کارکرد سلول ها، بافت ها، و اعضا بدن می شود. پایین بودن سطح پتاسیم در بدن باعث ایجاد فشارخون می شود که در دوران بارداری برای مادر و فرزند بسیار خطرناک است.

یک زن باردار به ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم نیاز دارد.

بخوانید: خواص آرد بادام

برای قوی بودن دندان ها و استخوان های مادر و جنین فسفر ماده معدنی مهمی است. سلامت کلیه ها و جلوگیری از ایجاد عملکرد نادرست ژن ها از دیگر فواید وجود فسفر است. افراد بالای ۱۸ سال باردار به ۷۰۰ و اگر زیر ۱۸ سال باشد به ۱۲۵۰ میلی گرم فسفر در روز نیاز دارند. یک دانه بادام هندی ۱۶۸ میلی گرم فسفر دارد که بین ۱۳ تا ۲۴ درصد نیاز روزانه بدن زن باردار را تامین می کند.

یک عدد بادام هندی تقریبا ۱/۶۴ میلی گرم روی دارد که برابر ۱۳ درصد مورد نیاز بدن یک شخص بالغ است. زن باردار به ۱۱ تا ۱۲ میلی گرم روی در روز نیاز دارد. این ماده معدنی اهمیت زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن، سامت خون و از بین بردن لخته خون به عهده دارد. در مواقع عادی یک شخص بالغ فقط به ۸ میلی گرم روی به طور روزانه نیاز دارد.

مزایا و مضرات مصرف بادام هندی در دوران بارداری

این ماده معدنی که هسته اصلی داشتن استخوان های سالم است، برای انقباض و انبساط دیواره رگ ها و سیستم عصبی هم نقش حیاتی بازی می کند. یک زن باردار هر روز به ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارد. مصرف کم کلسیم در دوران بارداری خطر پره اکلامیسی را در زن باردار افزایش می دهد. یک عدد بادام هندی ۱۰ میلی گرم کلسیم دارد که فقط ۱ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. به همین دلیل در طول دوران بارداری مادر باید لبنیات و سبزی های حاوی کلسیم میل کند.

بخوانید: خواص آجیل برای قلب و سلامتی بدن

یک عدد بادام هندی ۱/۸۹ میلی گرم آهن دارد که تقریبا ۷ درصد نیاز بدن به آهن را تامین می کند. برای تشکیل سلول های خون، و گردش اکسیژن در اعضا، بدن به آهن نیاز دارد. زنان باردار به منظور پیشگیری از کم خونی، خستگی و ضعف باید از این ماده معدنی استفاده کنند. هر زن باردار روزانه به ۲۷ میلی گرم آهن نیاز دارد. در صورتی که در مواقع غیر بارداری این نیاز فقط ۱۸ میلی گرم است.

بخوانید: خواص بادام زمینی برای کودکان و بزرگسالان و زنان باردار

یکی دیگر از ویتامین های ضروری بدن ویتامین B9 یا فولیت folate است که برای زنان باردار اهمیت بیشتری هم پیدا می کند. رشد سیستم عصبی جنین وابسته به این ویتامین است. مهره شکاف دار از دیگر مشکلاتی است که در صورت کمبود این ویتامین برای جنین عارض می شود.

برای لخته شدن خون هنگام خونریزی بدن به ویتامین K نیاز دارد. یک عدد بادام هندی ۹/۷ میکرو میلی گرم ویتامین K دارد که حدود ۱۰ درصد میزان مورد نیاز بدن است. بدن زن در دوران بارداری به ۹۰ میکرو گرم ویتامین K نیاز دارد.

بادام هندی از نظر ماده معدنی حس دانه با ارزشی است. زن باردار باید در طی روز ۱۰۰۰ میکروگرم مس مصرف کند که ۶۲۲ میکروگرم آن در بادام هندی موجود است. هر شخص بالغ به ۹۰۰ میکروگرم مس نیاز دارد که یک عدد بادام هندی ۶۲ درصد آن را تامین می کند.

بخوانید: خواص روغن بادام شیرین برای پوست صورت

۳۰ گرم بادام هندی حدود ۸ گرم فیبر و ۱۵۵ کیلوکالری انرژی دارد. به همین دلیل برای تامین انرژی منبع غذایی خوبی است که خستگی را برطرف می کند. ولی مصرف زیاد آن باعث چاقی می شود.

زنان بارداری که لاغر هستند و کاهش وزن دارند یکی از راه های خوب برای رسیدن به تناسب اندام و افزایش وزن متناسب مصرف بادام هندی در دوران بارداری است. در صورتی که زن باردار کم وزن باشد جنین نیز وزن کمی خواهد داشت. اگر شاخص توده بدنی زن کمتر از ۱۸/۵ باشد لاغر محسوب می شود و باید وزن خود را افزایش دهد.

به طور معمول یک زن باردار که کمبود وزن ندارد در طول بارداری بین ۱۲/۵ الی ۱۸ کیلوگرم اضافه وزن خواهد داشت.

در صورتی که وزن تان کم است باید با کمک متخصص زنان و یک مشاور تغذیه از یک بره غذایی مناسب استفاده کنید تا کمبود وزن تان جبران شود و خطری برای جنین بوجودنیاید.

یادتان باشد یک قاشق غذاخوری کره بادام هندی ۹۴ کالری دارد. یک مشت بادام هندی حدود ۱۶۰ کالری دارد. همین مقدار بادام هندی بوداده ۱۶۴ کالری انرژی دارد. به همین دلیل مواظب باشید با مصرف بیش از حد آن خود را به خطر نیندازید و دچار اضافه وزن نشوید که از دست دادن آن مشکل تر اضافه کردن وزن است.

شاخص توده بدنی ۱۸/۵ تا ۲۴/۹ یعنی وزن متعادل و شاخص توده بدنی بالای ۲۵ اضافه وزن را نشان می دهد.

با وجودی که بادام هندی یک منبع غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی ضروری و نیز منبع انرژی محسوب می شود و برای دوران بارداری هم توصیه می شود، معهذا به منظور پیشگیری از چاقی و فشارخون باید مصرف بادام هندی در دوران بارداری را در حد متعادل نگاه دارید که در حدود یک مشت به طور روزانه است. دلیل آن هم میزان چربی اشباع شده بادام هندی است.

مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده منجر به کلسترول می شود که در پی آن کبد چرب و گرفتگی عروق و رگ ها و نیز فشارخون بروز می کند. بهتر است طوری بره ریزی کنید که فقط ۱۰ درصد مواد غذایی مورد نیاز بدن تان از چربی اشباع شده تشکیل شده باشد.

علاوه بر مشکلات برای زنان باردار، جنین نیز در معرض چاقی قرار می گیرد که پس از به دنیا آمدن بیماری های مثل دیابت و فشارخون شانس بیشتری برای بروز در او حتی در سنین نوجوانی و جوانی پیدا می کند.

بعضی افراد به انواع بادام حساسیت دارند. مواظب مصرف بادام هندی در دوران بارداری باشید و در صورت هر گونه نشانه حساسیت مثل درد در شکم، انقباضات شکمی، گیجی، استفراغ و تهوع، مشکل در بلع، خارش، اشک ریزی، قرمزی پوست، آب ریزش بینی و تنگی نفس سریعا مادر را باید به پزشک برسانید. آنافیلاکسی نیز شوک بر اثر حساسیت به مواد غذایی است که باعث افت شدید فشارخون، تنفس نظم و حتی کما می شود که نیازمند فوریت های پزشکی است.

بخوانید: نشانه های حساسیت به بادام زمینی

اگر سابقه حساسیت به بعضی از مواد غذایی از جمله بادام دارید بهتر است از آجیل ها، میان وعده ها، کرم ها، سس، غذاهای آسیایی، بستنی، کیک، انواع بیسکویت ، شیرینی و شکلات که حاوی بادام هندی یا بادام زمینی است استفاده نکنید.

منبع: curejoy.com

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگر جوابی برای من داده شد مرا از طریق با خبر کن

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری


Current ye@r *


Leave this field empty

شاید عاشق شدن آخرین فرصت هرکسی برای آدم بودن است. شما هم موافقید؟»

«متری شیش و نیم» به نویسندگی و کارگردانی سعید روستایی و تهیه کنندگی سید جمال ساداتیان و گروه بازیگری پیمان معادی، نوید

همان قدر که «در دنیای تو ساعت چند است؟!» فیلم عام تر و جهان شمول تری بود و به همین میزان مخاطب

سرخپوست دومین فیلم داستانی بلند نیما جاویدی است. این فیلم با بازی نوید محمدزاده، پری ناز ایزدیار، مانی حقیقی، ستاره پسیانی

فیلم غلام رضا تختی جدید ترین ساخته‌‌ی بهرام توکلی و نویسندگی و تهیه کنندگی سعید ملکان به زندگی و مرگ جهان پهلوان

رژیم لاغری نظامی یک رژیم کالری-محدود است که برای رسیدن به کاهش سریع وزن

در نت نوشت امروز با چالش رژیم مدیترانه ای روز شانزدهم همراه باشید.

در ۳۰ روز با رژیم مدیترانه ای به آرزوی لاغری برسید! روز پانزدهم. اگر

میلاد صدرعاملی کارش را با دستیاری در فیلم دختری با کفش های کتانی ساخته

اگرچه Galaxy S1 هنوز به طور رسمی معرفی نشده است، اما طبق اخبار درز

© 219 – Netnevesht


کاربری


رمز عبور

مرا به خاطر داشته باش

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟


کاربری یا :


ورود| ثبت

بادام هندی مانند بسیاری از آجیل ها دارای مواد معدنی و ریز مغذی های فراوان می باشد. بسیاری از خانم های باردار تمایل به خوردن آجیل در دوران بارداری دارند. برای آشنایی با فواید و مضرات بادام هندی در بارداری همراه ما باشید.

بارداری شرایطی را به لحاظ تغذیه ای و گوارشی در فرد ایجاد می کند که طبیعتاً بسیاری از مواد غذایی باید از بره حذف و یا کمتر شوند. تقریباً تمام مادران از راهنمای تغذیه ماه اول بارداری بهره می برند. چون این دوره بسیار حائز اهمیت می باشد.

این ویتامین همان ویتامین B9 می باشد و از ویتامین های ضروری در بارداری است. با مصرف بادام هندی در دوران بارداری می توانید این ویتامین را به میزان کافی دریافت کنید. کمبود این ویتامین سبب مهره ناقص و اشکال در ستون فقرات جنین می گردد.

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

از مواد معدنی مهم و بسیار کاربردی در تقویت سیستم ایمنی بدن است. زن باردار باید روزانه ۱۱ تا ۱۲ میلی گرم از این ماده را دریافت کند. یک عدد بادام هندی ۱.۶ میلی گرم روی را در اختیار یک زن باردار می گذارد.

یک بادام هندی ۹.۷ میکرو میلی گرم از این ماده ضروری بدن را در اختیار زن بارار می گذارد. یک خانم باردار روزانه به مصرف ۹۰ میگرو گرم از ویتامین K احتیاج دارد. این ویتامین برای جلوگیری از خونریزی کاربردی است و نمی توان ضرورت آن را برای بدن نادید گرفت. با این شواهد مصرف بادام هندی در بارداری مفید می باشد.

ماده معدنی باارزشی در ایام بارداری است که زن باردار باید آن را به میزان ۳۵۰ تا ۳۶۰ میلی گرم در روز دریافت کند. این ماده از مسمومیت در بارداری(پره اکلامپسی) ممانعت می کند. یک بادام هندی به شکل متوسط ۸۳ میلی گرم از این نیاز روزانه را در اختیار شما قرار می دهد. منیزیم سبب فعالیت ماهیچه، قلب و کلیه به طور صحیح می گردد.

زن باردار برای رشد جنین و سلامت خودش به ۲۷ میلی گرم آهن به شکل روزانه احتیاج دارد. ۱.۸۹ میلی گرم آهن در هر عدد بادام هندی نهفته است. کم خونی در بارداری خطرناک است. از این رو باید به دریافت این ماده مهم در دوران بارداری توجه شود.

کمبود پتاسیم در بدن سبب اختلال در فشار خون، فعالیت سلول ها و اعضای بدن می گردد. یک عدد بادام هندی در دوران بارداری (۱۸۷ میلی گرم پتاسیم) پاسخگوی دریافت پتاسیم مورد نیاز برای زن باردار است. نیاز روانه یک زن باردار به پتاسیم برابر با ۴۷۰۰ میلی گرم می باشد.

زن باردار با مصرف یک عدد بادام هندی در بارداری معادل ۶۲۲ میکروگرم از مس را دریافت می کند. زن باردار برای سلامتی خود و جنین نیاز به تامین این ویتامین در حدود ۱۰۰۰ میکروگرم دارد.

کلسیم برای داشتن سیستم عصبی سالم، تشکیل استخوان و مورد نیاز است. یک زن باردار روزانه باید ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم دریافت کند. حدود ۱۰ میلی گرم از کلسیم در یک عدد بادام هندی نهفته است.

فسفر برای شکل گیری جنین، استقامت استخوان و دندان مادر و جنین، فعالیت بی نقص کلیه ها و همین طور جلوگیری از مشکلات مربوط به ژن ها ضروری است. این ماده باید به اندازه ۷۰۰ میلی گرم(در زنان باردار بالای ۱۸ سال) و ۱۲۵۰ میلی گرم(در زنان باردار زیر ۱۸ سال) دریافت گردد. یک بادام هندی  این میزان نیاز را در حد ۱۶۸ میلی گرم جبران می کند.

فراموش نکنید محصولات دیگر بادام هندی در بارداری مانند کره بادام هندی، بادام هندی بو داده و دارای کالری زیادی می باشند. سوزانده نشدن این کالری در ایام بارداری رابطه مستقیم با اضافه وزن بعد از زایمان دارد.

البته حساسیت به بادام هندی را نیز باید در این دوران جدی بگیرید. چون سبب عوارضی مانند آبریزش چشم، تنگی نفس، قرمز شدن پوست، اشکال در خوردن، اسپاسم شکم، استفراغ، حالت تهوع و گیجی می گردد. این حالات می تواند فشار خون را به شدت پایین آورد و حتی وضعیت کما را ایجاد کند.

در این مطلب با مضرات و فواید بادام هندی در دوران بارداری آشنا شدید. با اطلاع از خواص بادام هندی می توانید برای مصرف روزانه آن بره ریزی کنید و از این طریق ویتامین های آن را در حد نیاز و بدون ضرر دریافت نمایید.

منبع : آرگا



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید



چطور عسل طبیعی با کیفیت بخریم؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

خواص بادام هندی خام خواص بادام هندی سفید خواص بادام هندی چیست خواص بادام هندی برای کودکان اشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل‌های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا و کلیوی شکل بوده که در پایین یا زیر میوه‌ درختی که بلارد دارد، یافت می‌شود. موطن اصلی درخت بادام هندی، آمریکای جنوبی و برزیل می‌باشد که توسط پرتقالیها به سایر نقاط دنیا صادر شده است. 


 


 


 

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری


خواص بادام هندی برای کاهش وزن


 

بر خلاف باور عموم مردم که می گویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می شود، تحقیقات نشان داده است که این تصورات نادرست است. در واقع هرچند بادام هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد و هر 3 گرم آن حدود 16 کالری انرژی دارد ولی اگر در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نشود به خوبی گرسنگی را برطرف کرده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن هم کمک کند. در واقع زمانی که مقداری بادام هندی می خورید تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خوار بکنید.


 


خواص بادام هندی در بارداری


 

بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازه ها، فروشگاه ها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حدود 3 گرم بادام هندی حاوی بیش از 4 گرم پروتئین، 9 گرم کربوهیدرات و 13 گرم چربی سالم، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.


 


 


خواص بادام هندی برای قلب


 

به طور کلی آجیل ها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند. مصرف منظم بادام هندی با کاهش احتمال ابتلا به کلسترول بالا و چاقی به حفظ سلامت قلب کمک می کند. مصرف بادام هندی می تواند به کاهش کلسترول LDL (کلسترول بد) و افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب) کمک کند. دانشمندان همچنین بر این اعتقادند که بادام هندی در کاهش سطح استرس اکسیداتیو و التهاب موثر بوده و از این طریق به حفظ سلامت قلب کمک می کند. علاوه بر این، منیزیم و لینولنیک اسید موجود در بادام هندی فشار خون را کاهش می دهد. پس برای پیشگیری از بیماری های کرونری قلب، هفته ای ۴ بار و هر بار به اندازه یک مشت بادام هندی خام بخورید.


 


کاهش فشار خون بالا با خواص بادام هندی


 

بادام هندی فشار خون بالا را کاهش می دهد و علاوه براین منیزیم موجود در بادام هندی فشار خون را تنظیم می کند و خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می دهد.


 


 


سلامت استخوان ها با خواص بادام هندی


 

همانطور که می دانیم کلسیم برای سلامت استخوان ها مفید و ضروری است ولی جالب است که بدانید منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوان ها نقش مهمی دارد و حدود 2/3 از منیزیم موجود در بدن در درون استخوان ها یافت می شود. وجود منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن ضروری است و کلسیم موجود در بدن برای انقباض عضلانی و منیزیم نیز برای انبساط عضلانی مفید است. در نتیجه از جمله خواص درمانی بادام هندی می توان به نقش آن در سلامت استخوان ها اشاره کرد.


 


خواص بادام هندی برای مو، پوست، و سلامتی


 

روغن بادام هندی به دلیل اثر اعجاب‌انگیزش بر پوست و مو در سراسر جهان مشهور است. علاوه‌ بر این‌که روغن بادام هندی باعث افزایش استحکام پوست و ماهیچه‌ها می‌شود، هم‌چنین مقدار ملانین را به اندازه‌ی مناسب در بدن تنظیم می‌کند؛‌ ملانین رنگدانه‌ای مهم است که می‌تواند باعث پیری زودرس شود. روغن بادام هندی سرشار از مس است؛ به همین دلیل کیفیت رنگ موهای‌تان را بهبود می‌بخشد و همان رنگ مشکی زیبا را که همیشه آرزوی‌اش را داشته‌اید برای موهای‌تان به ارمغان می‌آورد. هم‌چنین این روغن معطر حاوی اسید لینولئیک است که به موها‌ی‌تان ظاهری نرم و ابریشمی می‌بخشد و آن را درخشنده و زیبا می‌کند. آیا شما از ریزش مو و طاسی رنج می‌برید؟ شاید باورش برای‌تان سخت باشد، ولی روغن بادام هندی در این مورد نیز می‌تواند زندگی‌تان را تغییر دهد.


 


 


جلوگیری از سرطان با خواص بادام هندی


 

چه کسی فکرش را می‌کند که بادام هندی بتواند واقعا از یکی از وحشتناک‌ترین بیماری‌هایی که تاکنون در دنیا کشف شده است، پیشگیری کند؟ از لحاظ علمی ثابت شده است، بادام هندی به میزان زیاد حاوی پروآنتوسیانیدین، نوعی فلاونول است که از تقسیم و گسترش سلول‌های سرطانی در بدن جلوگیری می‌کند. یکی از انواع مهم سرطان که بادام‌هندی می‌تواند از بروز آن پیشگیری کند، سرطان روده‌ی بزرگ است؛ بادام‌هندی با مبارزه علیه سلول‌های سرطانی می‌تواند از گسترش آن‌ها جلوگیری نماید. این قطعا یکی از بهترین خواص و فواید بادام‌هندی برای سلامتی است که می‌تواند جان‌تان را نجات دهد.


 


سلامت قلب و عروق با خواص بادام هندی

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری


 

بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می کند. کاشو فشار خون بالا را کاهش می دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می باشد و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می شود که از عوامل تنظیم کننده ی فشار خون هستند. پس برای پیشگیری از بیماری های کرونری قلب، هفته ای 4 بار و هر بار به اندازه ی یک مشت بادام هندی بخورید. به طور کلی آجیل ها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.


 


 


 


 

خواص بادام هندی در بدنسازی , خواص بادام هندی در طب سنتی

خواص بادام هندی در بدنسازی , خواص بادام هندی در طب سنتی

خواص بادام هندی در بدنسازی , خواص بادام هندی در طب سنتی

خواص بادام هندی در بدنسازی , خواص بادام هندی در طب سنتی


 


 


 

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

کاشو یا بادام هندی درختی است که تا 14 متر رشد می کند و یکی از آجیل های خوشمزه از خانواده ی پسته ایان و سیب بادام هندی را تولید می کند. علمی بادام هندی Anacardium occidentale می باشد و بومی شرق برزیل است.

طبع بادام هندی گرم و خشک است. بادام هندی برای سلامت قلب، داشتن عضلات قوی، درمان کم خونی و بهداشت دهان و دندان مفید می باشد، بادام هندی همچنین از دیابت، کم خونی و سنگ صفرا جلوگیری می کند.

بادام هندی حاوی مس و آهن است که از چروک پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست شود، همچنین بادام هندی از سرطان پوست جلوگیری می کند.

بادام هندی حاوی سلنیوم و روی می باشد که به درمان جوش صورت و آکنه کمک می کند، سلنیوم موجود در بادام هندی به کاهش التهاب پوست کمک کرده و جای جوش را درمان می کند.

بادام هندی حاوی مس می باشد و به عنوان یک روش طبیعی به تقویت و افزایش رشد مو کمک کرده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری می کند.

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

بادام هندی برای درمان کم خونی در کودکان مفید بوده و چون غنی از پروتئین است به کودکان کمک می کند تا استخوان های سالم و عضلات قوی تری داشته باشند.

پیش از مصرف هر گونه خوراکی و آجیل در دوران بارداری حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

پزشکان ایتالیایی معتقدند که مصرف روزانه آجیل هایی از جمله بادام هندی می تواند برای باروری مردان مفید باشد.

بادام هندی تاثیر قابل توجهی بر کیفیت اسپرم و  افزایش تولید اسپرم می گذارد و باروری را افزایش می دهد.

بادام هندی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که بدن را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند. محققان دریافته اند که مصرف بادام هندی هضم را بهبود بخشیده و سبب کاهش التهاب معده می شود.

بادام هندی حاوی مقادیر بسیار کم قند و کلسترول است که آن را به یکی از بهترین آجیل ها برای افراد دیابتی تبدیل کرده است، بادام هندی حتی باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.

عصاره هیدرو اتانولی موجود در بادام هندی برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مفید است.

مطالعات نشان داده که بادام هندی حاوی مقادیر بالای فیبر رژیمی و چربی های غیر اشباع، پتاسیم و منیزیم است که می تواند برای درمان چربی و کلسترول بالای خون مفید باشد.

با وجود اینکه بادام هندی یکی از آجیل های با کالری بالا در نظر گرفته می شود، اما چربی های موجود در آن مفید هستند و تحقیقات نشان داده افرادی که حداقل دو بار در هفته بادام هندی مصرف می کنند وزن کمتری نسبت به کسانی که کمتر غذا می خورند، دارند.

بادام هندی باعث کاهش اشتها شده و به سم زدایی سیستم گوارش و افزایش چربی سوزی و سوخت و ساز بدن کمک می کند.

بادام هندی حاوی مقادیر بالای فیبر است که می تواند برای پیشگیری و درمان یبوست مفید باشد.

بادام هندی حاوی کالری بالایی بوده و زیاده روی در مصرف آن باعث چاقی و افزایش وزن می شود. همچنین بادام هندی برای چاقی صورت مفید می باشد.

تحقیقات نشان داده آنتی اکسیدان های فلاونول ها و پرو آنتوسیانیدین موجود در بادام هندی برای درمان سرطان مفید هستند.

بادام هندی غنی از مس است که در متابولیسم آهن کمک کرده و باعث تشکیل گلبول های قرمز خون می شود. همچنین بادام هندی منبع غذایی آهن است که به رفع خستگی و درمان کم خونی کمک می کند.

بادام هندی منبع خوبی از چربی های مفید اسید اولئیک و اسید های چرب ضروری است که برای قلب مفید هستند و از گرفتگی رگ ها و سکته قلبی پیشگیری می کند.

بادام هندی یک دیورتیک بوده و دارای پتاسیم و منیزیم می باشد که برای درمان فشار خون بالا مفید است.

مطالعات نشان داده بادام هندی به سم زدایی بدن کمک کرده و برای درمان کبد چرب و بیماری های کبدی مفید می باشد، همچنین مصرف منظم بادام هندی می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ های صفراوی شود.

میوه بادام هندی که سیب بادام هندی یده می شود دارای خواص ضد باکتری بوده و برای درمان زخم معده و ورم معده مفید هستند. آب میوه بادام هندی غنی از ویتامین C است و دارای اثر ضد چروک پوست می باشد.

در آمازون، مردم چای تهیه شده از پوست میوه بادام هندی را برای درمان اسهال خونی مزمن استفاده می کنند.

آب میوه ی بادام هندی به عنوان یک پماد برای درمان رماتیسم استفاده می شود.

روغن استخراج شده از دانه های بادام هندی به طور گسترده ای برای درمان ترک پا استفاده می شود. روغن بادام هندی دارای اثرات ضد زخم بوده و برای نیش مار استفاده می شود.

بادام هندی خام بسیار مغذی بوده و سرشار ازپروتئین و مواد معدنی ضروری از جمله مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. ویتامین های موجود در بادام هندی عبارتند از ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، فولات، ویتامین E و ویتامین K (فیلوکینون).

همچنین بادام هندی یک منبع غنی از اسید اولئیک و استان می باشد.

منابع : healthline – organicfacts – stylecraze – draxe

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

بادام درختی شیرین (به انگلیسی : Almond) به دلیل خواصی که دارد یکی از مواد تغذیه ای مهم در دوران بارداری محسوب می گردد. بادام درختی هم برای مادر و هم برای جنین فواید فراوانی دارد.

یکی از مسائلی که ممکن است در طول دوران بارداری برای خانم های باردار پیش بیاید یبوست دوران بارداری است. مصرف بادام در خانم های حامله تا حد زیادی می تواند برای جلوگیری و درمان یبوست بارداری مؤثر باشد.

بادام درختی علاوه بر خاصیت ضد یبوستی که دارد به سبب داشتن مواد مفیدی که در ادامه ذکر خواهد شد نقش مؤثری در سلامت مادر باردار و جنین او دارد.

مصرف بادام با سلامت قلب مرتبط است. بادام کلسترول خوب خون را افزایش داده و مقدار کلسترول بد را کاهش می دهد.

بادام باعث بهبود گردش خون می شود و بدن ترتیب اکسیژن و مواد غذایی بیشتری می تواند به کودک شما برسد بنابراین جنین می تواند مواد ساختاری لازم برای رشد و نمو خود را دریافت کند.

فواید خوردن بادام هندی در دوران بارداری

بادام منبع آنتی اکسیدان ها است که ترکیبات طبیعی بوده و به شما و فرزندتان در مبارزه علیه رادیکال های آزاد کمک می کند.

مواد مهم موجود در 1 گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده عبارتند از: انرژی ، پروتئین ، پتاسیم ، فسفر ، کلسیم و آهن.

انرژی : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 598 کالری انرژی وجود دارد. از آن جایی که خانم های باردار در طی دوران بارداری نیاز بیشتری به انرژی دارند، بادام درختی می تواند در تامین انرژی خانم حامله کمک شایانی بنماید. بادام درختی با داشتن انرژی می تواند در جهت رفع خستگی زنان باردار مؤثر واقع شود.

پروتئین : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 18/6 گرم پروتئین وجود دارد. پروتئین یکی از نیازهای مادران باردار در طول دوران بارداری محسوب می شود. زنان باردار حداقل به 75 گرم پروتئین در روز نیاز دارند. بادام درختی با داشتن میزان پروتئین بالا می تواند یکی از منابع غیر حیوانی و ارزشمند تامین پروتئین در زنان حامله باشد.

پتاسیم : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 77 میلی گرم پتاسیم وجود دارد. یکی از مواردی که مادران باردار در طول دوران بارداری ممکن است دچار آن شوند ، فشار خون بارداری است. پتاسیم یکی از عوامل کاهنده فشار خون است و بادام درختی با داشتن پتاسیم می تواند نقش مؤثری در تغذیه روزانه خانم های باردار داشته باشد. پتاسیم همچنین برای حفظ سلامت قلب و دستگاه گوارش و نیز کارکرد صحیح سیستم عصبی و عضلات لازم است و بادام درختی در این زمینه هم نقش مؤثری می تواند داشته باشد.

فسفر : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 5 میلی گرم فسفر وجود دارد. فسفر نقش مؤثری در رشد و نمو مغز جنین دارد و بادام درختی یکی از منابع تامین فسفر در دوران بارداری می تواند محسوب گردد.

کلسیم : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 32 میلی گرم کلسیم وجود دارد. کلسیم نقش مؤثری در استخوان بندی نوزاد در دوران بارداری دارد و بادام به عنوان یکی از منابع تامین کلسیم می تواند کمک شایانی بکند.

آهن : در هر صد گرم مغز بادام درختی شیرین و خشک شده ، مقدار 4/7 میلی گرم آهن وجود دارد. آهن یکی از نیازهای ضروری دوران بارداری است که از این حیث هم بادام زمینی نقش مؤثری می تواند داشته باشد.

به گفته یک پزشک طب سنتی ، میزان مصرف بادام درختی برای یک زن باردار در هر روز 14 عدد است. به عنوان یک پیشنهاد بهتر است از بادام سنگی استفاده شود و روزی مقدار 14 عدد بادام سنگی را شکسته و مغز آن را میل نمایید.

زیرا مغز بادام های آماده ممکن است حاوی مواد دیگری جهت نگهداری و باشد یا چون در معرض هوا قرار دارند ممکن است دارای آلودگی باشند و بادام سنگی به دلیل اینکه مغز آن توسط پوسته حفاظت می شود و فقط موقع خوردن پوسته آن شکسته می گردد سالم تر خواهد بود.

می توانید یک کیسه کوچک بادام را در کیف دستی خود گذارده و به عنوان یک میان وعده آسان از گرسنگی جلوگیری نمایید، که این گرسنگی یکی از علل عمده تهوع در سه ماهه اول بارداری است. مقداری بادام را روی سالاد یا شیره به عنوان میان وعده بخورید یا آن را در مخلوط غذاها یا برشتوک آجیلی خود وارد کنید.

بادام هایی خریداری کنید که رنگ شان یکدست بوده و خشک و پلاسیده نیستند. بهتر است آن را به صورت خام مصرف نمایید. اگر بادام به صورت بسته بندی است دقت کنید که دارای شکر، مواد نگهدارنده و شربت ها نباشد که همه این ها خواص این ماده را خنثی می کنند.

بادام با پوست، عمر طولانی تری دارد. نگه داشتن مغز بادام در یک پاکت در بسته در یخچال آن را مدت طولانی تری تازه نگه می دارد. مغز بادام باید بوی خوش داشته باشد و بوی تند یا زننده نشانه خراب بودن آن است.

مادر در دوران شیردهی نیاز بیشتری به انرژی، کالری، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها دارد. بنابراین تغذیه صحیح و سالم در این دوران اهمیت زیادی دارد. مغزها ازجمله پسته، بادام و گردو که سرشار از املاح و مواد معدنی است برای مادران شیرده بسیار مفید می باشند.

مصرف بادام در دوران بارداری و شیردهی چنانچه متعادل باشد عوارض خاصی ندارد. برای اطمینان با پزشک خود نیز مشورت کنید.

منبع : 2life.ir

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *