عوارض گمرکی چیست

شرکت بازرگانی “اقتصاد قرن با مجوز رسمی از گمرکات کشور و سال‌ها سابقه درخشان در همکاری با نهادهای دولتی و خصوصی داخل و خارج از کشور، آماده همراهی شما در انجام کلیه خدمات تخصصی گمرکی و بازرگانی است.

کادر مجرب و متخصص ما همه امور مربوط به واردات کالا اعم از: خرید خارجی، ثبت سفارش، اخذ گواهی ه استاندارد، تخفیف و معافیت، تنظیم اظهاره، تحویل و اظهار اسناد، محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی و دریافت پروانه ترخیص کالا را در حداقل زمان ممکن به انجام می‌رسانند. همچنین انجام کارهای مربوط به حواله جات ارزی، اعتبارات اسنادی با ارز مبادله ای و اخذ کد ارز از بانک مرکزی را  از ما بخواهید.

تیم مدیریتی “اقتصاد قرن به عنوان ترخیص کار رسمی گمرک و با اتکا به نیروی انسانی متعهد خود همواره در تلاش است تا با افزایش مداوم دانش درون سازمانی امور مرتبط با خدمات گمرکی و بازرگانی را مطابق با آخرین اطلاعات، قوانین و مقررات جاری برای تاجران گرامی به انجام رساند. ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی، غرب تهران، شهریار، بندر عباس و گمرکات سراسر کشور را به ترخیص کاران کارآزموده ما بسپارید.

ما معتقدیم که برای رسیدن به هدف، شناخت مسیر مهمترین رکن است. به موجب حضور جدی و بره ریزی شده “اقتصاد قرن در عرصه بازرگانی و گمرک و اعتبار و سابقه ی حاصل از آن، تجربه ارزشمندی را در انجام امور مربوطه به دست آورده ایم که از این تجربه به نحو احسن در ترخیص کالا از گمرک با کمترین هزینه ممکن و بالا بردن سود شما بازرگانان عزیز بهره می بریم.

اصل رضایتمندی مشتری و تداوم ارتباط با شما سرلوحه کلیه فعالیت هایمان است و با بهره گیری از تمام تجربیات ارزنده مان در راستای تحقق اهداف سازمانی شما گام برمی داریم.

عوارض گمرکی چیست

شعار ما ترخیص سریع و مطمئن کالاست. همین حالا از مشاوره رایگان و فنی تیم تخصصی ما بهره مند گردید.

ترخیص کالا از گمرکات شهید رجایی و باهنر بندرعباس و تمامی گمرکات داخلی توسط شرکت بازرگانی اقتصاد قرن.

حمل و نقل هوایی و ترخیص کالا از از تمامی کشورها از جمله چین،ترکیه،دبی و توسط شرکت بازرکانی اقتصاد قرن.

حمل و نقل زمینی(کامیون،ریلی،دریایی) و ترخیص کالا از تمامی کشورها از جمله چین،ترکیه،دبی و توسط شرکت بازرکانی اقتصاد قرن.

واردات کالا از تمامی کشورهای آسیایی،اروپایی و از جمله چین،ترکیه،دبی توسط شرکت بازرگانی اقتصاد قرن.

ترخیص ورق استیل از گمرک توسط شرکت بازرگانی اقتصاد قرن ترخیص کار رسمی گمرک.واردات و

ترخیص لاستیک از گمرک توسط شرکت بازرگانی اقتصاد قرن ترخیص کار رسمی گمرک.واردات و ترخیص

ترخیص گوشت و مرغ از گمرک توسط شرکت بازرگانی اقتصاد قرن ترخیص کار رسمی گمرک.واردات

 

آدرس دفتر تهران : یوسف آباد – خیابان سید جمال الدین اسد آبادی – پلاک 36

تلفن تماس : 218898235

تلفن همراه : 9123982925

آدرس دفتر کرج : میدان شهدا – برج اداری و تجاری سلوک – طبقه اول – واحد 5

تلفن تماس : 263222582

شما (الزامی)

تلفن تماس

پیام شما

تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت بازرگانی و ترخیص کالا اقتصاد قرن می باشد

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

شرایط نوین تجارت جهانی و مسائل اقتصاد بین‌الملل در توسعه و پیشرفت کشورهای جهان جایگاه ویژه‌ای دارند و روزبه‌روز نقش تجارت و اهمیت آن در مجموعه‌ی اقتصاد ملی کشورها بیش از پیش آشکار می‌شود. اکنون شیوه‌های ابتدایی تجارت بین‌الملل دگرگون شده‌اند و هر روز پیچیده‌تر و تخصصی‌تر می‌گردند و شناخت دقیق و مشخص مسائل مربوط به تجارت همچون مسائل بانک، حمل‌و‌نقل، بیمه و گمرک برای انجام سریع و صحیح آنها لازم و ضروری شده است.

عوارض گمرکی چیست

از سوی دیگر، به منظور توسعه‌ی تجارت در رقابت جهانی، اطلاع از مقررات بین‌الملل، کنوانسیون‌ها، موافقت‌ه‌ها و اصطلاحات بین‌المللی، به‌خصوص با آزادسازی تجارت و عضویت در سازمان جهانی تجارت (WTO) و نقش صادرات امری اجتناب‌ناپذیر و کاملا ضروری به‌ نظر می‌رسد. برای رسیدن به این هدف، باید واردکنندگان، صادرکنندگان و به‌ویژه دانشجویان رشته‌های بازرگانی، کارکنان گمرک و وزارتخانه‌هایی که در امر تجارت خارجی فعالیت می‌نمایند، اطلاعات و دانایی خود را در زمینه‌ی مسائل گمرکی و تجاری در سطح ملی و جهانی افزایش دهند. به همین جهت در این نوشته می‌خواهیم بدانیم که گمرک چیست و چه وظایفی دارد.

امروزه گمرک به عنوان اولین و مهم‌ترین مجری مقررات تجارت جهانی در کنار سایر عوامل در عرصه‌ی تجارت بین‌الملل، اعم از بانک‌ها، شرکت‌های بیمه و مؤسسات حمل‌ونقل، نقشی مهم و کلیدی در توسعه‌ی تجارت قانونی و اعمال سیاست‌های بازرگانی کشور ایفا می‌نماید. گمرکات جهان موظف به اعمال مجموعه‌ای از مقررات و سیاست‌های تجاری، اقتصادی، صنعتی، امنیتی و بهداشتی هستند که صرف‌نظر از اولویت‌های کاری خود و علی‌رغم مسئولیت‌های سازمانی نسبتا مشابه، رویکرد و روش متفاوتی را در اعمال این قبیل سیاست‌ها به کار می‌برند.

رشد فزاینده و مستمر تجارت خارجی و اهمیت روزافزون گمرک به‌مثابه‌ی یکی از عوامل کلیدی مؤثر و مهم در زنجیره‌ی تجارت بین‌الملل، سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و رقابت گسترده‌ی بین‌الملل جهت جلب سرمایه‌های خارجی، جهانی شدن و تجارت بین‌الملل، افزایش جرائم سازمان‌یافته فراملی، گسترش روز افزون پیمان‌های تجاری منطقه‌ای و بالاخره استفاده‌ی فزاینده از آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات همه‌وهمه در تغییر نقش و ماهیت عملکرد گمرکات و پیش‌بینی وظایف نوین آن تأثیر قابل‌توجهی داشته و دارد.

گمرک نهادی ضروری برای حکومت کارآمد، تأمین درآمد و تسهیل تجارت و حفاظت از جامعه می‌باشد. این سازمان امور مربوط به جابه‌جایی کالا و مسافرین را در سطح بین‌الملل مدیریت می‌کند. دولت‌ها جهت به اجرا درآوردن مناسب بره‌ها و سیاست‌های مالی، اقتصادی و اجتماعی خود، نیازمند سازمان گمرکی، کارآمد و مؤثر می‌باشند.

سازمان جهانی گمرک که در آغاز شورای همکاری یده می‌شد، توسط کنوانسیونی که شورای همکاری گمرکی را تشکیل می‌داد، تأسیس شد. این کنوانسیون در چهارم نوامبر ۱۹۵۲ شکل گرفت و پس از امضاء اسناد، به وسیله‌ی هفت امضاکننده‌ی آن جنبه قانونی یافت. این سازمان تنها سازمان بین‌الملل است که صرفا در حوزه‌ی مسائل گمرکی دارای تخصص است، با این حال، گمرک از ساز و کار مالی بسیار کهنی برخوردار است و شاید یکی از قدیمی‌ترین راه‌ها برای گردآوری پول باشد.

هرچند مبداء پیدایش گمرک علوم است اما در برخی از نقاط جهان و در گذشته‌های دور می‌توان رد پایی از این سازمان آورد. برای پیدایش گمرک در این مناطق دو شرطِ لازم محقق شده بود. که عبارتند از: وجود تجارت و حضور یک قدرت فائقه‌ی عمومی یا به عبارت دیگر رهبر. از آنجا که حقوق گمرکی نوعی مالیات است که بر کالای منتقل‌شده از نقطه‌ای به نقطه‌ی دیگر وضع می‌شود و به‌طور کلی با معاملات و مبادلات تجاری مرتبط است، بنابراین گمرک بدون وجود تجارت، یک سازمان عادی است. به همین دلیل اغلب گفته می‌شود که گمرک قدمتی برابر با تجارت دارد.

هرچند به نظر می‌رسد که در دنیای واقعی، تاریخ آن به گذشته‌های به مراتب دورتر و به زمانی‌هایی که کالاها به وسیله‌ی انسان‌ها مبادله می‌شد، باز گردد، در ارتباط با شرط دوم یعنی وجود قدرت فائقه‌ی عمومی یا رهبر، این امر به تعریفی که از عوارض گمرکی ارائه می‌شود، بستگی دارد. چنانچه حقوق گمرکی نوعی مالیات تلقی می‌شود، در این صورت وجود قدرت فائقه‌ی عمومی و نظام مالی عمومی ضروری است. این تعریف باعث می‌شود که حقوق گمرکی و اقدامات مربوط به جمع‌آوری درآمد توسط گمرک با راهزنی و غارت، خلط مبحث نشود. هرچند گاهی در دوران باستان، تمایز بین مأمور گمرکی از راهزن امری دشوار بوده است.

از آن زمان تا کنون، فنون گمرکی در مفاهیم وسیع‌تر خود، ازجمله تعیین ارزش گمرکی و طبقه‌بندی تعرفه‌، توسعه و گسترش یافته است. این امر بیانگر افزایش اهمیت گمرک و تعرفه در گستره‌ی اقتصاد ملی و بین‌الملل است. برای درک صحیح روش‌ها و فنون پیچیده‌ی گمرک باید از نحوه‌ی تکامل و توسعه‌ی تاریخی آنها نیز مطلع شویم؛ به عنوان مثال، نظام هماهنگ‌شده، تعرفه‌ی گمرکی بین‌الملل و نمانکلاتور آماری به وسیله کنوانسیون بین‌الملل در ابتدای سال ۱۹۸۸ تدوین شد و سپس به مرحله‌ی اجرا درآمد.

از آنجا که شناخت عبارات و اصطلاحات فنی در هر رشته‌ی علمی، مقدمه و پیش نیازی برای آگاهی و وقوف بر آن علم و استناد و استفاده از اسناد و منابع علمی آن شاخه از علم می‌باشد و درک صحیح و مشترک از واژگان علمی موجب وحدت نظر و همگونی و هماهنگی کلیه‌ی کاربران و صاحب‌نظران آن رشته‌ی علمی می‌گردد، دیری نیست که عالمان رشته‌های علمی اصطلاحات فنی مورداستفاده در مراجع و منابع علمی خود را در مجموعه‌ی واحدی تهیه و عرضه نموده‌اند که رشته‌ی علوم گمرکی نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و سازمان جهانی گمرک به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سازمان بین‌الدولی گمرکی در پاسخ به این نیاز مهم و انجام رسالت خود در ایجاد حداکثر یکنواختی و یکپارچگی در رویه‌ها و استانداردهای بین‌المللی گمرکی، مجموعه‌ی «واژه‌ه‌ی اصطلاحات بین‌الملل گمرک» را تنظیم و به کلیه‌ی گمرکات عضو، ارائه نموده است.

در این مقاله، ابتدا به توضیح واژگان و اصطلاحات به کار رفته در اسناد گمرکی می‌پردازیم و پس از تشریح اظهاره‌ی استانداردهای بین‌المللی و اسناد ضمیمه، اظهاره‌هایی ازجمله پروفرما، فاکتورها، باره و ترخیصیه و همچنین توضیحات لازم ارائه می‌گردد.

اصطلاحات گمرکی طبق تعریفی از طرف شورای همکاری ارائه شده‌اند و تنها درصورتی تغییر می‌کنند که تعریف دیگری از آن به عمل آمده باشد.

بیانیه‌ای کتبی یا شفاهی است که براساس این قانون اظهاره‌کننده، رویه‌ی گمرکی مورد نظر خود را درباره‌ی کالا مشخص می‌کند و اطلاعات مورد نیاز برای اجرای مقررات گمرکی را ارائه می‌دهد.

صاحب کالا یا نماینده‌ی قانونی او است که کالا را برابر مقررات این قانون به گمرک اظهار می‌کند. در اظهار الکترونیکی، صاحب کالا یا نماینده‌ی قانونی وی به استناد گواهی رقومی (دیجیتالی) تأیید‌شده از مراکز مجاز صدور گواهی مذکور به عنوان صاحب کالا یا نماینده‌ی قانونیِ اظهارکننده شناخته می‌شود.

سندی است که به موجب آن شرکت حمل‌ونقل، فهرست کلی محمولاتی را که باید تخلیه و یا بارگیری شوند، درهنگام ورود و خروج وسیله‌ی نقلیه از کشور اعلام می‌نماید.

انبارها، باراندازها، اسکله‌ها، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن، محوطه‌ها و هر محل یا مکانی است که تحت نظارت گمرک است و برای انباشتن و نگهداری کالاها به منظور انجام تشریفات گمرکی استفاده می‌شود. این اماکن می‌توانند انبارهای گمرکی، انبارهای اختصاصی و سردخانه‌های عمومی باشند.

به معنای خروج کالا از اماکن گمرکی پس از انجام تشریفات گمرکی است.

کلیه‌ی عملیاتی که در اجرای مقررات گمرکی انجام می‌شوند.

وجه نقد، ضمانت‌ه بانکی و بیمه‌ه معتبری است که برای اجرای الزامات مندرج در مقررات گمرکی نزد گمرک سپرده می‌شود.

قبول الزام کتبی یا الکترونیکی که شخص را در برابر گمرک برای انجام یا عدم انجام عملی ملزم می‌کند.

حقوق گمرکی معادل چهار درصد (۴٪) ارزش گمرکی کالا به اضافه‌ی سود بازرگانی که توسط هیئت وزیران تعیین می‌گردد و وجوهی که به موجب قانون، گمرک مسئول وصول آن است و به واردات قطعی کالا تعلق می‌گیرند ولی شامل هزینه‌های انجام خدمات نمی‌شوند.

ورود کالا به اماکن گمرکی و خروج کالا از اماکن مذکور بدون تخلیه و تحویل در این مکان با رعایت مقررات این قانون است.

زمانی که اظهاره امضاشده به ضمیمه‌ی اسناد مربوطه توسط اظهارکننده به‌صورت دستی یا رایانه‌ای به گمرک ارائه می‌شود و شماره‌ی دفتر ثبت اظهاره به آن اختصاص می‌یابد.

(شورای همکاری گمرکی): سازمانی بین‌المللی و بین‌الدولی که براساس کنوانسیون مورخ ۱۳۲۹ هجری شمسی مطابق با ۱۵ دسامبر ۱۹۵۰ میلادی ایجاد گردید و ایران در اسفند ماه ۱۳۲۷ شمسی به آن پیوست.

توصیف و کدگذاری کالا براساس کنوانسیون بین‌الدولی سامانه‌ی هماهنگ‌شده‌ی توصیف و نشانه‌گذاری (کدگذاری) کالا مورخ ۱۴ ژوئن ۱۹۸۳ میلادی که به تصویب شورای همکاری گمرکی رسید و جمهوری اسلامی ایران براساس ماده‌ی واحده قانون الحاق دولت ایران به کنوانسیون مذکور، مصوب ۱۳۷۳ شمسی، به آن پیوست.

شخص حقوقی که به موجب مقررات قانونی، مجاز به انجام عملیات حمل‌ونقل بین‌المللی است.

شخصی است که نسخ اصلی اسناد خرید و حمل به او صادر شده است (درمورد کالای خریداری‌شده با تعهد سامانه‌ی بانکی، آن اسناد از طرف بانک مهر شده‌اند) و ترخیصیه نیز به او باشد یا اسناد مزبور به وی ظهرنویسی و صحت امضاء واگذارنده از طرف مقام صلاحیت‌دار گواهی شده باشد.

آن قسمت از قلمرو کشور است که در آن قانون امور گمرکی اعمال می‌شود.

کالایی که به تشخیص گمرک ایران برای فروش صادر یا وارد می‌گردد، اعم از این که به همان شکل یا پس ازانجام عملیات اعم از تولیدی، تفکیک و بسته‌بندی به فروش برسد.

کالایی که در قلمرو گمرکی کشور تولید یا ساخته شده‌اند یا کالای خارجی که ورود آن قطعی شده است.

کالایی که تحت نظارت و کنترل گمرک است ولی تشریفات گمرکی آن به‌طور کامل انجام نشده است.

عوارض گمرکی چیست

کالایی که صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.

کالایی که صدور یا ورود آن نیاز به کسب موافقت قبلی یک یا چند سازمان دولتی دارد.

کالایی که صدور یا ورود آن بنا به مصالح ملی یا شرع مقدس اسلام به موجب قانون ممنوع است.

اقداماتی که توسط گمرک به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات گمرکی انجام می‌شود.

شخص حقوقی که به موجب قانون یا قراردادهای متکی به قانون، مسؤلیت تحویل و نگهداری کالای مربوط به عموم اشخاص را که تشریفات گمرکی آن انجام نشده است، دراماکن گمرکی به عهده دارد. این اصطلاح شامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیست.

قوانین و مقررات اعم از آئین‌ه‌های اجرایی، دستورالعمل‌ها و بخشه‌هایی که نظارت یا اجرای آن به گمرک واگذار گردیده است.

وجوهی که در قبال انجام خدماتی از قبیل هزینه‌ی اشعه‌ی ایکس، مهر و موم، پلمپ باربری، انبارداری در اماکن گمرکی، آزمایش و تعرفه‌بندی، مراقبت، بدرقه، توزین کالا و خدمات فوق‌العاده دریافت می‌شود و شرایط، ضوابط و مصادیق آن متناسب با خدمات انجام‌شده تعیین می‌گردد.

از این جهت فعالیت‌های گمرک در ارتباط مستقیم با اهداف و اولویت‌های دولت در موارد ذیل قرار می‌گیرد:

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

مانند یک حقوق‌دان قراردادی حرفه‌ای تنظیم کنید

2تومان

139تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

هیچ میدونستید کیفیت محتوا ها تون بینظیره؟؟؟

دستمریزاد دارید واقعا، تبریک.

مرسی که هستید، بهتون افتخار میکنم بزرگواران.

سلام مقاله جالبی است.

قرص اورژانسی چیست؛ روش مصرف و عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری

قرص لوراتادین چیست؛ موارد مصرف و عوارض لوراتادین

بهترین فیلم های عاشقانه جهان که شما را در فضایی رمانتیک غرق می‌کنند

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند

قرص سیتالوپرام؛ عوارض و نحوه مصرف آن

میوه های استوایی؛ ۸ میوه‌ٔ عجیب، خوشمزه و پرخاصیت

بارداری دوقلو؛ ۱۱ نکته برای مراقبت از مادر و جنین‌های دو یا چندقلو

نوروفیدبک چیست و چطور به درمان اختلالات روانی کمک می‌کند؟

کتاب قاف، بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی

عجیب ترین قوانین دنیا که با شنیدن آن‌ها بهت‌زده خواهید شد


بهترین رمان های جهان؛ ۹۹ رمان خواندنی

معروف ترین موزه های جهان؛ ۱۰ موزه برتر جهان با آثار تاریخی حیرت‌انگیز

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند


بهترین دانشگاه های کانادا کدام‌اند؟

بیشترین فالوور در اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ به کدام سلبریتی‌ها اختصاص

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *