عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟
مشتری جدید هستید؟ ثبت

8, تومان

ZINC SULFATE-ALHAVI

کپسول زینک سولفات

مزایا:

عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

از این مکمل غذایی در کودکان برای پیشگیری و درمان کمبود روی، تقویت سیستم ایمنی، محرک اشتها، افزایش رشد مو، تقویت و استحکام ناخن‌ها، تسریع رشد و نمو کودکان، کاهش شدت و مدت سرماخوردگی و درمان کمکی اسهال استفاده می‌شود. همپنین در بزرگسالان برای پیشگیری و درمان کمبود روی، تقویت سیستم ایمنی، محرک اشتها، پیشگیری از ریزش مو و افزایش رشد مو، تقویت و استحکام ناخن‌ها، درمان آکنه، پیشگیری و درمان پوکی استخوان در سالمندان و پیشگیری از دژنراسیون ماکولا در سنین بالا استفاده می‌شود.

طرز مصرف:

طبق دستور پزشک

 

 

در انبار موجود نمی باشد

ترکیبات   :

 

هر کپسول  حاوی  سولفات روی هپتا هیدرات 22 میلی گرم میباشد .(معادل 5 میلی گرم زینک میباشد.)

کپسول

1 عدد

دارد

بلیستر در جعبه مقوایی

در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

MARNYS  PROPONEX  1+ECHINACEA ضد باکتری-ضد فارچ و ضد ویروس propoleo  (بره موم) یا پروپولیس از مواد موثره موجود در بره

MULTI-MAX  MULTIVITAMIN مزایا: -فاقد آهن -غنی از آنتی اکسیدان و عناصر لازم برای حفاظت قلب -پروستات  و چشم -بهبود گوارش-تقویت

OMEGA-3 FISH OIL MERCURY FREE مزایای روغن ماهی: -کنترل چـربیهای خون ( کاهش تری گلیسیرید و کلسترول ) – کاهـش

YOMOGI SACCHAROMYCES BOULARDII کپسول یوموگی کاربرد: – درمان علامتی اسهال مسافرتی – اسهال ناشی از گاواژ معدی – درمان جانبی

طراحی و اجرا توسط طراحی سایت اینتن

سولفات روی به صورت کپسول در بازار دارویی ایران موجود است.  این دارو به عنوان مکمل برای پیشگیری و درمان کمبود روی در بدن م تجویز و مصرف می شود. رشد طبیعی و تقسیم سلولی، ترمیم بافتی، بلوغ جنسی و دستگاه تولید مثل، عادت به تاریکی و دید در شب، التیام زخم ها، دفاع ایمنی بدن، ادراک چشایی و احتمالاً بویایی از اعمال فیزیولوژیک وابسته به روی است.

 

جذب نمک های روی از مجرای گوارش ناچیز است. تقریباً 3-2 درصد از روی موجود در رژیم های غذایی از طریق دوازدهه و ایلئوم جذب می شود. این عنصر به طور کلی در گلبول های قرمز و سفید و همچنین عضلات، استخوان ها، پوست، کلیه ها، کبد، لوزالمعده، شبکیه و پروستات ذخیره می شود.

 

سولفات روی در درمان آکنه و آرتریت روماتوئید، به تأخیر انداختن شروع زوال عقل در بیمارانی که از نظر ژنتیکی در معرض این خطر هستند و نیز جهت بهبود پاسخ ایمنی در سالخوردگان مصرف می شود.

عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

 

نکاتی درباره نحوه مصرف این دارو

-روی جذب تتراسایکلین را مختل می کند.

 

-از مصرف غذاهای کلیسم دار (مانند لبنیات)، فسفر و فیتات با این دارو باید خودداری کرد.

 

-از عوارض جانبی دارو می توان به تهوع، استفراغ و مشکلات گوارشی اشاره کرد. در صورت بروز اسهال خفیف، بثورات پوستی، استفراغ شدید، از دست رفتن آب بدن و بیقراری، مصرف دارو باید کم شده و تا از بین رفتن علایم دارو قطع شود.

 

-دارو دست کم یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا (مگر در صورت تحریک گوارشی) مصرف گردد.

 

-مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای پسران و مردان بالغ 15 میلی گرم و برای دختران و زنان بالغ 12 میلی گرم است.

 

(طی یکی دو سال اخیر مکمل های دارویی محتوی روی مانند zinc plus و غیره وارد بازار دارویی ایران شده است).


سیم انلاکر ایفون     
انلاک ایفون


 

عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

 

زینک یا روی یک ماده معدنی طبیعی است که برای رشد و نمو و سلامت بافت های بدن مهم است.

سولفات روی یا زینک سولفات برای درمان و جلوگیری از کمبود روی استفاده می شود. ممکن است سولفات روی برای اهداف دیگری نیز به کار گرفته شود که در اینجا اشاره نشده است.

از دستورات روی برچسب و بسته بندی دارو پیروی کنید. با پزشک درباره شرایط پزشکی، آلرژی و داروهایی که استفاده می کنید صحبت کنید.

قبل از استفاده از سولفات روی، با پزشک یا داروساز صحبت کنید. اگر شرایط پزشکی خاصی داشته باشید ممکن است قادر به استفاده ازسولفات روی نباشید.

سازمان غذا و دارو دسته بارداری C. تاثیر سولفات روی روی جنین مشخص نشده است، بنابراین اگر باردار هستید بدون دستور پزشک از این دارو استفاده نکنید.

تاثیر سولفات روی، بر روی شیر مادر و کودک شیر خوار مشخص نشده است، در صورتیکه کودک را با شیر خود تغذیه می کنید بدون دستور پزشک از این دارو استفاده نکنید.

این دارو را درست طبق دستورات روی برچسب دارو یا دستورات پزشک مصرف نمایید. این دارو را یا کمتر از مقدار تجویز شده مصرف نکنید.

سولفات روی را با یک لیوان کامل آب مصرف کنید.

اگر مصرف این دارو باعث آشفتگی معده شما می شود آن را همراه با غذا میل نمایید.

گاهی اوقات، پزشک ممکن است دوز دارو را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتیجه را از مصرف دارو می گیرید. مقدار توصیه شده مصرف سولفات روی با افزایش سن تغییر می کند. از دستورالعمل های پزشک پیروی کنید. سولفات روی در دمای اتاق دور از گرما و رطوبت، نگهداری شود.

اگر تقریبا زمان مصرف دوز بعدی نزدیک است از دوز فراموش شده بگذرید. برای جبران دوز فراموش شده داروی اضافی مصرف نکنید.

در صورت مصرف دارو بیش از مقدار تجویز شده سریعا به اورژانس مراجعه نمایید یا با اورژانس تماس بگیرید.

علائم اوردوز شامل: حالت تهوع، استفراغ شدید، کم آبی بدن و بیقرارى.

از مصرف این دارو با غذاهایی که حاوی کلسیم یا فسفر بالاست اجتناب کنید زیرا ممکن است جذب سولفات روی برای بدن را مشکل تر کند. غذاهای با کلسیم یا فسفر بالا شامل شیر، پنیر، ماست، نخود فرنگی یا لوبیا، عدس، آجیل، کره بادام زمینی، آبجو، نوشابه و شکلات داغ.

اگر علائم آلرژی به سولفات روی را مشاهده کردید حتما به اورژانس مراجعه نمایید علائمی مانند: کهیر، مشکل در تنفس، متورم شدن صورت، لب ها، زبان و گلو.

حالت تهوع یا ناراحتی معده

این لیست کاملی از تمام عوارض جانبی هایی که ممکن است اتفاق بیافتد نیست در صورت بروز علائم دیگر با اورژانس تماس بگیرید.

دوزهای توصیه شده RDA در مورد زینک برای سنین مختلف:

مردان: 11 میلی گرم ( حد مجاز: 34 میلی گرم)

زنان: 9 میلی گرم ( حد مجاز: 34 میلی گرم)

بارداری: 11 میلی گرم ( حد مجاز: 4 میلی گرم)

شیردهی: 12 میلی گرم ( حد مجاز: 4 میلی گرم)

ثابت دریافت متابولیسمی بزرگسالان: 2.5 تا 4 میلی گرم روی در روز

حالت های کاتابولیک حاد در TPN: افزودن 2 میلی گرم در روز به دوز توصیه شده.

دوز معمول کودکان برای مکمل های غذایی

مقدار دوز پیشنهادی RDA:

پسران: 2 میلی گرم

عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

دختران: 2 میلی گرم

پسران: 3 میلی گرم

دختران: 3 میلی گرم

پسران: 3 میلی گرم

دختران: 3 میلی گرم

پسران: 5 میلی گرم

دختران: 5 میلی گرم

پسران: 8 میلی گرم

دختران: 8 میلی گرم

پسران: 11 میلی گرم

دختران: 9 میلی گرم

زنان باردار: 12 میلی گرم

شیردهی: 13 میلی گرم

دوره کامل کودکان تا 5 سال: 1mcg zinc/kg/day

کودکان نارس (وزن تولد کمتر از 15 گرم) تا 3 کیلوگرم در وزن بدن: 3mcg zinc/kg/day

داروهائی که ممکن است روی سولفات روی تاثیر بگذارد شامل داروهای با نسخه، بدون نسخه، ویتامین ها و داروهای گیاهی. در مورد تمام داروهایی که در حال استفاده هستید یا قصد دارید مصرف آن را شروع یا متوقف کنید با پزشک یا داروساز مشورت نمایید.

ترجمه: زهرا صـانعی


 

 

 


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP

قرص “سولفات روی”

(1/1)

فرزاد:
با سلامچند وقت پیش راجع به این قرص و اثراتش روی ریشه های مو شنیدم. خواهشا هر کس می دونه بگه این قرص چیه و چیکار می کنه؟

ravankav:
اقا فرزاد اصلا شما چرا ميخواين از اين دارو استفاده كنين؟؟

فرزاد:
خوب می خوام ببینم اگه واقعا موها رو تقویت می کنه و رشدشونو بیشتر، بخورم دیگه.. البته علت اصلیش یه چیز دیگه است که تو یه تاپیک دیگه می گم..

عوارض کپسول سولفات روی الحاوی

ravankav:
دوست خوب اين دارو هم مثل اكثر داروهاي شيميايي هم خوبه هم بد اما به نظر من جناب دكتر سعيد بهتر ميتونن راهنمايي تون كنن

محمد بهبودی:
سلام دوستان، میدونم خیلی از تاریخ مطرح کردن این سؤال گذشته ولی خوب لازم دونستم جواب این دوستمونو بدم تا بقیه دوستان هم بخونا”.روی يك ماده معدنی اصلی كمياب است كه بعد از آهن، بيشترين ميزان را در بدن داراست. روی به طور عمده در ماهيچه ها ذخيره ميشود، اما در سلولهای خونی سفيد و قرمز، پرده شبكيه چشم، استخوانها، پوست، كليه ها، كبد و پانكراس نيز يافت ميشود. غده پروستات در مردان نسبت به ساير اعضا، بيشترين مقدار روی را داراست. بعضی از تحقيقات و مطالعات نشاندهنده اثر خوب قرص های روی در جلوگيري و كاهش علايم سرماخوردگی بوده است. شما مي توانيد قرص های روی را به راحتي از داروخانه براي درمان سرماخوردگي بخريد. موارد استفاده: مكمل های روی مي توانند به طرق زير در بدن ،كمك كننده باشند:  كمك به جلوگيري از سرطان  جلوگيري ودرمان سرماخوردگي  يادآوري فعاليت سيستم ايمني  تسريع بخشيدن به بهبود زخمها  درمان و جلوگيري از آكنه  جلوگيري از دژنراسيون ماكولار برای از بين رفتن بينايي كه در افراد پير اتفاق مي افتد)  درمان بعضي از موارد بي اشتهايي عصبي (بي اشتهايي نشانه اي از كمبود روي است و افراد در دهه دوم زندگي بيشتر در معرض خطر كمبود روي ناشي از فقر غذايي هستند).  تقويت و بهبود باروری مردان. مخصوصاً در بين سيگاريها.  درمان روماتيسم مفصلی (با داشتن اثرات ضد التهابی).  درمان بيماری ويلسون (يك اختلال ناشی از ذخيره بيش از حد مس).  كاهش تغييرات در حس چشايي طي درمان سرطان.  تقويت حس چشايي و بويايي. بعضي از بيماريها، بر جذب روی در بدن تأثير می گذارند يا باعث افزايش نياز به روی می شوند. اگر شما يكی از بيماريهاي زير را داريد از مكمل هاي روی سود ببريد:  آكرودرماتيت آنتروپاتيكا (بيماري ارثی كه به علت سوء جذب روی ايجاد ميشود) الكليسم  ديابت قندی  بيماری كليه  بيماری سلياك  بيماری روده التهابی، كوليت زخمی  اسهال مزمن  بيماريهای پانكراس  مشكلات پروستات (بزرگی خوش خيم پروستات، تورم پروستات، سرطان پروستات) زناني كه حامله هستند يا بچه شير می دهند و يا اينكه از قرص هاي خوراكی ضد حاملگی استفاده می كنند، نيز نياز بيشتری به روی دارند. منابع غذايی ما 2 تا 4 درصد ميزان روی موجود در غذا را جذب مي كنيم. غذاهايی مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ و بوقلمون، آماده ترين شكل قابل دسترس روی قابل جذب هستند. روی موجود در سبزيجات كمتر براي بدن ما قابل دسترس است و فيبر سبزيجات به تنهايی ميزان روی را كه قابل جذب و استفاده است كمتر میكند. محصولات لبني و تخم مرغ دارای ميزان نسبتاً خوبی روي هستند اما جذب روی از اين مواد مشكلتر است. غذاهای زير بهترين منبع قابل استفاده روی است: صدف نرم تن(غني ترين منبع)، گوشت قرمز، ميگو، خرچنگ و ديگر ماهي هاي صدف، منابع ديگر روی كه كمتر قابل جذب است شامل لوبيا، نخود چشم سياه، سويا، بادام زميني) غلات كامل، مخمر آبجو، سبزي پخته شده، قارچ، لوبيا سبز و دانه كدو است. اشكال ديگر: سولفات روی رايجترين مكمل قابل استفاده روی است و نسبت به ساير اشكال كمترين قيمت را دارد اما حداقل جذب را دارد و باعث آشفتگی معده ميشود. پزشك معالج معمولاً 22 ميلي گرم از سولفات روی را كه حاوي تقريباً 55 ميليگرم عنصر روی است، تجويز ميكند. شكل های قابل جذب تر كه قابل دسترس هستند عبارتند از: پيكولينات روی، سيترات روی، استات روی، گيسرات روی و مونوميتونين. اشكال مختلف روی دارای ميزان متفاوتی از روی در تركيب هستند. در برچسب اين تركيبات، هميشه به دنبال ميزان عنصر روی بگرديد. معمولاً تركيبات روی داراي 3 تا 5 ميلي گرم از عنصر روی هستند. به خاطر داشته باشيد كه از غذای روزانه چيزی حدود 1 تا 15 ميليگرم روی جذب ميكنيد، پزشك معالج شما هنگام تجويز مكمل هاي روی، بايد اين ميزان دريافتی روزانه از طريق غذا را در نظر داشته باشد. قرص هاي روی در داروخانه ها قابل دسترس هستند و براي درمان سرماخوردگی مفيد هستند. نحوه مصرف: قبل از اينكه از مكمل های روی استفاده كنيد يا پزشك متخصص تغذيه مشورت كنيد. وقتي شما بهترين فايده را از مكمل هاي روی ميبريد كه آن را با آب و يا آب ميوه (نه با شير) در بين غذاها مصرف كنيد و همزمان با مكمل هاي آهن و كلسيم،‌ آنها را مصرف نكنيد. اگر براي معده شما مشكل ايجاد كرده باشد مي توانيد آنرا همراه غذا مصرف كنيد. موارد احتياط: بيشتر مواد معدنی كمياب، در صورت مصرف بيش از حد براي بدن سمی هستند و اين نكته در مورد روی صدق مي كند. نشانه هاي مسموميت عبارتند از: آشفتگی معده، استفراغ و معمولاً وقتی ايجاد مي شود كه 2 ميلي گرم و يا بيشتر مصرف شده باشد. مطالعات نشان مي دهد كه تا 15 ميليگرم روی خطری ندارد اما معمولاً اين ميزان مورد نياز نيست و با استفاده بدن از عناصر ديگر تداخل دارد. تحقيقات نشان ميدهد كه مصرف روزانه كمتر از 5 ميلي گرم مصرف مطمئنی است اما اطلاعاتي در مورد مصرف طولانی مدت اين مقدار روی در دسترس نيست. قبل از استفاده از روی و يا ساير مكمل ها، با پزشك خود مشورت كنيد. يك عارضه جانبی منفی شناخته شده از روي اين است كه ميزان زياده روی باعث كاهش HDL (كلسترول خوب بدن) و افزايش LDL (كلسترول بد بدن) ميشود. بعضی از تحقيقات نشان ميدهد كه مصرف خيلی زياد روی باعث كاهش عملكرد ايمني ميشود در حالي كه مطالعات ديگر اين نظر را تاييد نميكند. اگر سولفات روی باعث تحريك معده شود شكل ديگری از روی براي مثال سيترات روي را مصرف كنيد و قبل از آن با پزشك مشورت كنيد. ساير عوارض جانبی از مسموميت با روی عبارتند از: سرگيجه، سردرد، خواب آلودگی، افزايش تعريق، ناهماهنگي عملكرد عضلات، عدم تحمل الكل، توهم و كم خونی. تداخل های احتمالی: چون روی با ديگر عناصر تداخل دارد شما مي توانيد از مولتي ويتامين، يا عناصر خوني آماده شامل روي، آهن و فولات استفاده كنيد. اين به شما كمك مي كند تا ميزان عناصر را در يك حد تعادل نگه داريد. مصرف زياد روي مي تواند با جذب مس تداخل كرده و باعث كمبود مس شود. اين مسئله به ميزان آهن بدن اثر گذاشته و ميتواند منجر به كم خونی شود. مصرف زياد آهن و مس با جذب روی تداخل ميكند. روی با جذب فولات تداخل دارد. قبل از مصرف روی يا هر مكمل ديگر با پزشكتان مشورت كنيد. تداخل هاي احتمالي: ويتامين ب-12 سطح توليد ملاتونين را تغيير ميدهد. اگر سطح ملاتونين خون شما پايين ميزان است ويتامين ب-12 نيز پايين است. مصرف ويتامين ب-12 (1/5 ميلي گرم متيل كوبالامين در روز) مي تواند باعث بهبود اختلالات خواب شود، زيرا اين ويتامين تولد ملاتونين را افزايش مي دهد.  داروهای ضد التهابی غير استروييدي (NSAIDs)، مانند آسپيرين و ايبوپروفن سطح توليد ملاتونين در بدن را كاهش مي دهد. بنابراين بهتر است قبل از خواب از اين داروها استفاده نكنيد. بتابلاكرها نيز مانع بالا رفتن ملاتونين در شب مي شوند.  پروتئين، ويتامين ب-6، نياسين آميد و استيل كارنيتين همگی به توليد ملاتونين كمك ميكنند.  بعضي از داروهای ضد افسردگی سطح ملاتونين مغز را افزايش مي دهند. بنزوديازپينها، مانند واليوم و Xanax، مانع از توليد ملاتونين مي شوند.  الكل و كافئين و ديورتيك و بلوك كننده هاي كانال كلسيم مانع از توليد ملاتونين مي شوند.امیدوارم مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشهبرگرفته از:سایت رسمی دکتر ابراهیم رزم پا

کنترل

[] صندوق پستی

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *