عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

خواص چای ترش، آن را به یک نوشیدنی فوق‌العاده تبدیل کرده است. کاهش کلسترول بد، کمک به دستگاه گوارش، دستگاه ایمنی و کاهش التهابات از فواید چای ترش است. چای ترش در درمان بیماری‌های کبد مؤثر است و احتمال بروز سرطان را کاهش می‌دهد. چای ترش با افزایش سوخت و ساز، موجب کاهش وزن سالم و تدریجی می‌شود. همچنین سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این نوشیدنی جادویی در درمان فشار خون بالا و اضطراب نیز مؤثر است.عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

چای ترش از طریق جوشاندن کاسبرگ گیاه جامائیکا به دست می‌آید. این نوشیدنی در سرتاسر دنیا محبوبیت بالایی دارد و به‌عنوان یک نوشیدنی با خواص درمانی شناخته می‌شود. چای این گیاه رنگ قرمز و طعم ترش دارد. به خاطر همین طعم با چای ترش شناخته می‌‌شود. چای ترش را می‌توان گرم یا خنک مصرف کرد. چای ترش کالری پایینی دارد و کافئین ندارد. در این نوشته به تشریح خواص چای ترش و تاثیر آن روی سلامتی و تناسب اندام می‌پردازیم.

بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۰۸ از سوی انجمن قلب آمریکا منتشر شد، مصرف چای ترش می‌تواند فشار خون را در بزرگسالانی که در مرحله‌ی پیش پرفشاری خون یا پرفشاری خون خفیف قرار دارند، کاهش دهد. همچنین در این گزارش آمده است یک‌سوم بزرگسالان در آمریکا از فشار خون بالا رنج می‌برند. چای ترش به کنترل فشار خون بالا و محافظت از قلب کمک می‌کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند و افراد در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مفید باشد.

بر اساس پژوهشی در دانشگاه تافتس بوستون، چای ترش به خاطر داشتن خواص ضدالتهابی می‌تواند فشار خون بالا را تا عدد ۱۰ میلی‌متر کاهش دهد. برای دستیابی به این خاصیت باورنکردنی باید به مدت چند هفته، هر روز سه فنجان چای ترش مصرف کنید. چای ترش ادرارآور است و با کمک به دفع ادرار به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کند.

چای ترش خواص آننتی‌اکسیدانی بالایی دارد و به واسطه‌ی این خاصیت به کاهش کلسترول بد (LDL) خون کمک می‌کند، در نتیجه می‌تواند به محافظت قلب و عروق در مقابل بیماری‌ها و آسیب‌ها کمک کند. چای ترش با کاهش چربی و قند خون می‌تواند برای کسانی که از اختلالات قند خون مانند دیابت رنج می‌برند هم سودمند باشد. بر اساس مطالعه‌ای که روی بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم صورت گرفت، مشاهده شد مصرف چای ترش با کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید، به کنترل این بیماری ناخوانده کمک می‌کند.

بر اساس تحقیقات خواص آنتی‌اکسیدانی چای ترش به درمان بیماری‌های کبد کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها با خنثی کردن اثر رادیکال‌های آزاد موجود در بافت‌ها و سلول‌ها از بدن‌ محافظت می‌کنند، در نتیجه می‌توان گفت چای ترش با کمک به حفظ سلامتی بسیاری ار اندام‌ها باعث افزایش طول عمر فرد می‌شود.

چای ترش حاوی ماده‌ای به «پروتوکاتکویک اسید» است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدتوموری دارد. بر اساس مطالعه‌ی صورت گرفته در دپارتمان بیوشیمی دانشگاه پزشکی چانگ شان تایوان، چای ترش با داشتن ماده‌ای به «آپوپتوز» روند رشد سلول‌های سرطانی را آهسته می‌کند.

چای ترش سرشار از اسید آسکوربیک یا همان ویتامین c است. وجود این ویتامین برای تقویت و تحریک سیستم ایمنی بدن به فعالیت ضروری است. همچنین چای ترش برای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی خود نیز شناخته شده است؛ بنابراین از ابتلای شما به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می‌کند. چای ترش با خاصیت خنک‌کنندگی خود در کاهش تب نیز مؤثر است.

چای ترش در کاهش دردهای قاعدگی و گرفتگی عضلات مؤثر است. این نوشیدنی به تنظیم هورمون‌های بدن نیز کمک می‌کند. در نتیجه از شدت سایر علائم قاعدگی مانند حالات روحی ناپایدار، افسردگی و پرخوری می‌کاهد.

چای ترش محتوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند فلاوونوئیدهاست که خاصیت ضدافسردگی دارند. مصرف چای ترش به استراحت دستگاه عصبی کمک می‌کند و با ایجاد حالت آرامش در بدن و ذهن، از شدت اضطراب و افسردگی فرد می‌کاهد.

بسیاری از افراد چای ترش را برای خاصیت هضم‌کنندگی‌اش می‌نوشند. چای ترش به حرکات روده کمک می‌کند و ادرارآور است. همچنین به درمان یبوست، کاهش وزن، سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از سرطان روده‌ی بزرگ کمک می‌کند.

چای ترش برای رفع تشنگی و عطش مانند نوشابه‌های ورزشی عمل می‌کند. برای این هدف معمولا چای ترش به شکل سرد مصرف می‌شود. چای ترش به سرعت دمای بدن را پایین می‌آورد و شما را خنک می‌کند. همچنین با خواص درمانی‌اش، مایعات اضافی و سموم را از بدن‌ دفع کرده و باعث می‌شود بهترین عملکرد را داشته باشید.

چای ترش در کاهش وزن مؤثر است. اگر شما غذاهای سرشار از کربوهیدرات مصرف کنید، قند و نشاسته‌ی موجود در آنها موجب افزایش وزن‌ خواهد شد. تحقیقات نشان داده‌اند مصرف چای ترش جذب نشاسته و گلوکز را کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش وزن می‌شود. چای ترش ترشح آنزیم آمیلاز را مهار می‌کند. این آنزیم باعث جذب نشاسته و گلوکز در بدن‌ می‌شود؛ بنابراین چای ترش با کاهش جذب نشاسته و گلوکز به کاهش وزن کمک می‌کند. از این رو چای ترش در بسیاری از محصولات کاهش وزن استفاده می‌شود.

می‌توانید چای ترش را سرد یا گرم میل کنید. این ویژگی باعث شده است تا چای ترش برای تمام فصول قابل مصرف باشد. در زمستان که هوا سرد است، می‌توانید پس از دم کردن چای ترش بلافاصله آن را میل کنید تا گرم شوید. در تابستان هم پس از آماده کردن، آن را با یخ خنک کرده و برای رفع عطش میل کنید.

این چای طعم ترش دلپذیری دارد. برای افزایش شیرینی‌‌اش می‌توانید به آن شکر یا عسل بیافزایید. همچنین بسته به ذائقه‌تان می‌توانید ادویه‌هایی مانند دارچین، زنجبیل، میخک یا جوز به آن اضافه کنید.

چای ترش فواید بسیاری برای سلامتی ما دارد، اما یک سری عوارض جانبی احتمالی ناشی از مصرف چای ترش وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید.

چای ترش با خواص خود باعث کاهش فشار خون بالا می‌شود و این برای کسانی که فشار خون پایین دارند، خبر خوبی نیست. مصرف زیاد چای ترش در افراد با فشار خون پایین می‌تواند باعث ضعف، سرگیجه و حتی آسیب زدن به قلب و مغز شود.

مصرف چای ترش به واسطه‌ی تأثیراتی که بر جریان خون در رحم و لگن دارد، در دوران بارداری توصیه نمی‌شود. برای کسانی که تحت درمان هورمونی‌ هستند یا برای کنترل زایش قرص مصرف می‌کنند نیز مصرف چای ترش باید پس از مشورت با متخصص صورت گیرد.

مصرف چای ترش در برخی افراد موجب ایجاد توهم می‌شود؛ بنابراین تا زمانی که از پاسخ بدن‌تان به مصرف چای ترش آگاه نیستید، پس از مصرف آن رانندگی نکنید.

ممکن است بدن برخی افراد به مصرف چای ترش حساسیت نشان دهد. این حساسیت به صورت قرمز شدن چشم یا تب مشاهده می‌شود.

اغلب مردم نمی‌دانند ۱۵ تا ۳۰ درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل می‌دهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوه‌ها از جمله انگور نیز یافت می‌شوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کنند.

برای اینکه با خواص چای ترش به شکل تصویری آشنا شوید، ویدیوی زیر را ببینید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

متشکرم از جوابتان چون از هر کی می پرسیدم نمیدانست من چند ماهی هست از فروشگاه ایرانی پیدا کردم روزی یک لیوان درست میکنم میخورم و خیلی هم خوشم آمده وب سایت شما را هم سیو کردم موفق و شاد باشید

خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده و ممنون از نظراتتون

با تشکر اگر امکان دارد اسم انگلیسی آنرا بگوئید ممنون

انگلیسیش Hibiscus Tea هست

کلا چیز خوبیه

ممنون از نظرتون دوست عزیز. به طور خلاصه بخوایم بگیم دقیقا همین چیزیه که شما فرمودین

رژیم لاغری یک ماهه؛ چگونه در ۲۸ روز ۵ کیلوگرم وزن کم کنیم؟‌

رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب چگونه به ‌تر کمک می‌کند

۱۱ علت کاهش وزن ناگهانی که می‌توانند بسیار خطرناک باشند

ویتامین ب کمپلکس چیست؛ فواید، موارد مصرف و عوارض احتمالی آن

اختلال بولیمیا چیست؛ علائم و راه‌های درمان آن

مانیکور ناخن؛ همه چیز درمورد مانیکور و انجام آن در خانه

چطور به رئیس، همکار و کارمندان خود بازخورد دهیم؟

خواص روغن اسطوخودوس برای سلامتی و زیبایی

آرتروز زانو؛ علائم، راه‌های تشخیص و درمان آن

بهترین رمان های عاشقانه که حس عشق را در شما زنده می‌کنند

بهترین برد گیم های دنیا؛ ۳۰ بازی جذاب برای تقویت هوش و ذهن


راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟


بهترین رمان های جهان؛ ۹۹ رمان خواندنی

بهترین هتل های جهان؛‌ ۲۵ هتل حیرت‌انگیز دنیا

چای ترش دارای خواص دارویی و درمانی زیادی است که در این مقاله به تمام خواص چای ترش اشاره می کنیم

چای ترش خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد و موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود.چای ترش (چای مکه) از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه و در بسیاری از مناطق دنیا به صورت نوشیدنی گرم یا سرد مصرف می‌شود.

چای ترش به کنترل فشار خون بالا و محافظت از قلب کمک می‌کند؛ این گیاه همچنین ادرارآور نیز هست.

چای ترش خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد و موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود؛ این گیاه قند خون را کاهش می‌دهد. برای مبتلایان به دیابت نیز مفید است.

اگر می خواهید بدانید : کلسترول بد و کلسترول خوب یعنی چه؟عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

اگر می خواهید بدانید : کلسترول بالا

چای ترش به علت خواص آنتی‌اکسیدانی که دارد موجب درمان بیماری‌های کبد و افزایش طول عمر افراد نیز می‌شود.

چای ترش حاوی ماده‌ای به پروتوکاتکویک اسید Protocatechuic acid است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدتوموری دارد؛ این گیاه روند رشد سلول‌های سرطانی را کند می‌کند.

چای ترش سرشار از اسید آسکوربیک  Ascorbic acid یا ویتامین C  است.این ویتامین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. این گیاه به علت خواص ضدالتهابی و ضدباکتری که دارد از ابتلای افراد به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند. چای ترش در کاهش تب نیز مؤثر است.

چای ترش حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند فلاوانوئیدهاست که خاصیت ضدافسردگی دارند.

چای ترش به هضم غذا کمک می‌کند؛ این گیاه نقش موثری در درمان یبوست دارد و از سرطان روده‌ بزرگ نیز جلوگیری می‌کند.

چای ترش در کاهش وزن مؤثر است؛ طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف چای ترش جذب نشاسته و گلوکز را کاهش می‌دهد و باعث کاهش وزن می‌شود.

چای ترش موجب کاهش فشار خون می‌شود بنابراین افرادی که فشار خون پایین دارند باید از مصرف آن خودداری کنند. مصرف زیاد چای ترش در افراد با فشار خون پایین می‌تواند عوارضی مانند ضعف، سرگیجه و حتی آسیب به قلب و مغز را به همراه داشته باشد؛ زنان باردار نیز نباید چای ترش مصرف کنند.مصرف چای ترش در برخی افراد موجب توهم می‌شود؛ همچنین برخی از اشخاص نیز به مصرف چای ترش حساسیت نشان می‌دهند. این حساسیت به صورت قرمز شدن چشم یا تب بروز می‌کند.

اگر می خواهید بدانید : چای ترش در کنار کاهش وزن, شما را از علائم آزاردهنده قاعدگی نیز رها خواهد کرد

بدانید : چای سیاه، سبز، سفید یا چای ترش، کدام مفیدتر است؟

بدانید :  برای کاهش وزن و چربی سوزی به این 22 چای نیاز دارید!

گردآوری: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: yjc.ir

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

بیماری قلبی یکی از مشکلات حاد است که باید مراقب آن بود، برخی علائم بیماری قلبی کمی عجیب به نظر می رسند که در ادامه به برخی از نشانه های بیماری قلبی اشاره می شود

از خوراکی ها می‌توان برای کاهش قند خون استفاده كرد. این سه خوراکی در کاهش فشار خون بسیار موثر هستند

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

آکنه کیستیک، نوع شدیدی از آکنه است که به صورت برآمدگی های حساس، بزرگ و قرمز رنگی در عمق پوست ظاهر می شوند. آکنه کیستیک دردناک است و به سختی درمان می شود و در صورت ماندگاری طولانی به مدت چند ماه، باعث بروز لکه هایی بر روی پوست می شوند. درمان های موثر عبارتند از ایزوترتینوئین خوراکی، قرص های ضدبارداری و رتینوئید موضعی. در این مقاله از بخش زیبایی، پوست و موی دکتر سلام به بررسی آکنه کیستیک می پردازیم و راه های درمان

در این مقاله از بخش دندانپزشکی دکتر سلام،  بعضی از راه های طبیعی سفید کردن دندان را که شما شنیده اید، پیشنهاد می کنم. همچنین بررسی می کنیم هر متد شامل چه چیزهایی می شود، چطور روی دندان هایتان اثر می گذارد و ریسک های ممکن آن را چک می کنیم. اگر شما دنبال این نوع سفید کردن هستید، احتمالا دلایلی وجود داشته است: می خواهید بدانید که جایگزین طبیعی به جای استفاده از مواد شیمیایی مثل هیدروژن پراکسید وجود دارد یا خیر. می خواهید عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

آفتاب سوختگی لب ‌ها نسبت به سایر قسمت ‌های بدن، دردناکتر است. آفتاب سوختگی لب ‌ها، دارای علائم خاصی بوده و تشخیص زود هنگام این علائم، مهم است.

فاسیای کف پا چیست؟ شرایطی است که به منجر به درد شدید در انتهای پاشنه پا می شود. این عارضه به دلیل التهاب در قسمت ضخیم بافتی ایجاد

با اینکه اندازه آفت دهان چند میلی متر نیست، ولی می تواند ناراحتی های زیادی در دهان شما ایجاد کند. در حالی که این آفت ها در

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

آلوئه ورا به علت خواص ضد باکتری و ضد التهابی، برای درمان زخم ها به طور طبیعی مفید است. همچنین باعث آبرسانی به پوست شده و چربی بیش از حد پوست را از بین می برد. علاوه بر این، یک نرم کننده طبیعی است که مرمت پوست آسیب دیده کمک می کند.

آیا امکان بزرگ کردن سینه ها وجود دارد؟ از افتادگی و شل بودن سینه های خود خسته شده اید؟ ما یک راه حل ساده

چگونه میتوان باعث افزایش قد در نوجوانان شد؟ هر کسی، خواهان یک اندام متناسب با قدی ایده آل می باشد، به ویژه نوجوانان. اگرچه


چای ترش که به های چای مکی، چای قرمز یا چای روزل هم شناخته می شود از کاسبرگ گل جامائیکا یا گیاه چای ترش تهیه می شود.

چای ترش فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص چای ترش را برای سلامتی، لاغری، دوران بارداری و پوست و مو شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

چای ترش خواص آنتی اکسیدانی داشته و چون سرشار از ویتامین C می باشد باعث کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست صورت می شود.عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

چای ترش دارای سورفکتانت های طبیعی بوده و به عنوان یک اسکراب و پاک کننده طبیعی پوست صورت باعث پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست می شود.

ماسک پاک کننده صورت

1 قاشق غذاخوری گیاه چای ترش و 1 قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان آب بریزید و بگذارید 3-4 دقیقه دم بکشد، سپس می توانید مقداری سبوس جو دوسر به آن اضافه کرده و بر روی صورت و گردن بمالید، بگذارید 1-15 دقیقه بماند و بعد از آن اول با آب گرم و سپس با آب سرد خوب بشویید.

مطالعات متعدد نشان داده که عصاره ی چای ترش باعث بهبودی زخم می شود.

برگ های گیاه چای ترش باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

ماسک چای ترش برای مو

1 تا 15 برگ گل جامائیکا را در روغن نارگیل بیندازید و بگذارید 3-6 هفته در محل تاریک و سرد بماند، سپس این روغن را بر روی مو ها و پوست سر ماساژ دهید تا باعث تقویت و افزایش رشد مو شود.

مطالعات نشان داده مصرف چای قرمر جذب نشاسته و گلوکز را کاهش می دهد و ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

چای ترش تولید آمیلاز را مهار می کند، آمیلاز آنزیمی است که به جذب کربوهیدرات ها و نشاسته کمک می کند. به همین دلیل است که چای ترش در بسیاری از محصولات کاهش وزن استفاده می شود.

همچنین چای ترش با افزایش متابولیسم بدن به لاغری شکم کمک می کند.

انجمن قلب آمریکا در نوامبر 28 اعلامیه ای منتشر کرد و در آن اعلام کرد که مصرف چای ترش برای کاهش فشار خون بالا در بزرگسالان مفید است.

طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه توفست در بوستون چای ترش دارای خواص دیورتیک و ضد التهابی است که می تواند فشار خون را تا 1 واحد کاهش دهد.

مصرف چای ترش برای فشار خون بالا

برای کاهش فشار خون بالا باید روزانه سه فنجان چای ترش مصرف کنید. (با مشورت پزشک)

چای مکه باعث کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون شده و از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

مطالعات تحقیقاتی نشان داده که که خواص آنتی اکسیدانی چای ترش به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.

توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف چای ترش باعث مسمومیت کبد می شود.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در چای ترش باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

چای ترش حاوی مقادیر بالایی آهن است که برای تشکیل گلبول های قرمز خون بسیار مهم بوده و به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی کمک می کند.

گفته می شود که مصرف چای ترش می تواند باعث کاهش سرعت تولید گلبول های قرمز خون و در نتیجه کاهش غلظت خون در افراد شود.

چای ترش حاوی پروبیوتیک اسید که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و خواص ضد تومور و ضد سرطان دارد و مرگ سلولی، سلول های سرطانی را افزایش می دهد.

چای ترش با تعادل هورمون ها در بدن به کاهش درد و گرفتگی قاعدگی و کاهش علائم قاعدگی مانند تغییرات خلقی و افسردگی کمک می کند.

چای ترش به بهود هضم غذا کمک کرده و با بهبود حرکات روده به درمان یبوست و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

از آنجایی که آن را به عنوان یک دیورتیک عمل می کند، چای هیبیزیک نیز سران کسانی را که سلامت کلیه و سیستم های ادراری را مطالعه می کنند، تبدیل می کند. آزمایش اولیه حیوانات نشان می دهد که چای هبیسکوس آنچه را که به عنوان “ویژگی ضد انگل شناخته می شود ارائه می دهد، به این معنی که ممکن است نمونه هایی از ترکیبات سنگ کلیه را پایین بیاورد.

بیماران مبتلا به دیابت بهتر است از مصرف چای ترش اجتناب کنند، چای ترش سطح قند خون را به شدت کاهش می دهد و اثر داروهای کاهش قند خون را از بین می برد.

طبع چای ترش سرد و خشک می باشد. چای ترش حاوی مقادیر بالایی ویتامین D، ویتامین C، ویتامین A، آهن، کلسیم، پتاسیم، اسید سیتریک و آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین می باشد.

چای ترش، رنگ قرمز و طعم ترش دارد و در سراسر جهان در تابستان و زمستان به عنوان یک نوشیدنی سرد و گرم کم کالری و بدون کافئین استفاده می شود.

در یک فنجان آب جوش مقداری برگ های خشک شده گل جامائیکا (چای ترش) بریزید و بگذارید 1 دقیقه بماند تا رنگ قرمز آن در بیاید. برای شیرین شدن مقداری عسل طبیعی یا استویا به آن اضافه کنید و در صورت تمایل تکه ای زنجبیل، دارچین یا نعناع در آن بیندازید و میل کنید.

گل های جامائیکا را به یک لیوان بزرگ آب سرد اضافه کنید و بگذارید 12-14 ساعت بماند تا عصاره آن در بیاید، چای ترش شما آماده است، درون آن عسل یا استویا و تکه های یخ بریزید و میل کنید.

در صورت مصرف گل خشک تنها 1 گرم دمنوش در روز و در صورت مصرف عصاره 1 میلی‌گرم در روز مصرف شود.

در شرایط عادی بهترین میزان مصرف چای ترش تنها یک فنجان در روز می باشد.

در ادامه بخوانید : خواص چای کامبوجا

منابع : organicfacts – draxe

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

عوارض چای ترش برای بیماران قلبی

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *