عوارض چاقی در دوران بارداری

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

شاید برای‌تان پیش آمده باشد که قصد باردار شدن داشته باشید و نگران افزایش وزن در بارداریتان باشید. داشتن دوران بارداری سالم یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های هر مادری است. لازم است که قبل از بارداری حتما با ریسک‌های اضافه وزن آشنا شوید و تلاش کنید وزن‌تان را کاهش بدهید. زیرا وزن بالا در دوران بارداری ممکن است آسیب‌هایی جدی‌ به شما یا فرزندتان وارد کند. در این مقاله شما را با عوارض اضافه وزن در بارداری برای مادر و کودک، اضافه وزن مجاز در طول بارداری و مراقبت‌های لازم برای داشتن بارداری سالم آشنا خواهیم کرد.

عوارض چاقی در دوران بارداری

اضافه وزن به معنای داشتن چربی اضافی در بدن است. برای اینکه مشخص شود اضافه وزن دارید یا خیر، اندازه‌گیری براساس قد و وزن شما صورت می‌‌گیرد که به اصطلاح به آن شاخص توده‌ی بدن (BMI) گفته می‌شود.

برای محاسبه BMI می‌توانید از این فرمول استفاده کنید:

۲^قد (بر حسب متر) / وزن (برحسب کیلوگرم) BMI

یعنی وزن بر حسب کیلوگرم، تقسیم بر قد بر حسب متر به توان ۲. به‌عنوان مثال برای شخصی با وزن ۶۵ کیلوگرم و قد ۱/۶۷، شاخص توده بدنی به این صورت محاسبه خواهد شد:‌

.۲۳/۳ ۲^(۱/۶۷)/۶۵BMI

جدول زیر وضعیت وزن بدن بر اساس BMI را نشان می‌دهد.

اضافه وزن از تخمک‌گذاری جلوگیری می‌کند و این به باروری شما آسیب می‌زند. حتی در زنانی که تخمک گذاری آنان منظم است، بالابودن مقدار BMI باعث می‌شود دیرتر باردار شوند. چاقی همچنین ممکن است برنتیجه‌ی لقاح آزمایشگاهی (IVF) هم تأثیر بگذارد؛ به این صورت که هرچه BMI شما افزایش یابد، احتمال IVF وفق نیز می‌شود.

داشتن اضافه وزن در بارداری احتمال ایجاد عوارض متعددی را زیاد می‌کند، از جمله:

اضافه وزن در بارداری مشکلات متعددی را برای جنین به‌وجود می‌آورد، از جمله:

در اینکه چقدر باید در طول بارداری وزن اضافه کنید، هم وزن و BMI شما قبل از بارداری، هم سلامت خود و جنین‌تان نقش دارند. از دکترتان درباره‌‌ی اینکه چه میزان مجازید وزن اضافه کنید، سؤال کنید و در طول بارداری آن را حفظ و مدیریت کنید.

برای شروع، به این راه‌کارهای عمومی درباره‌ی چاقی و اضافه‌کردن وزن در طول بارداری توجه کنید:

زنانی که اضافه وزن شدید دارند، بهتر است کمتر از میزان ذکر شده وزن اضافه کنند یا درطول بارداری کاهش وزن داشته باشند. این کار باعث می‌شود احتمال داشتن فرزندی با وزن خیلی زیاد در زمان بارداری کاهش یابد. اضافه وزن زیاد جنین در بارداری را به اصطلاح ماکروزومی جنین می‌گویند. کاهش وزن در طول بارداری یا افزایش وزن به مقدار کم، ریسک زایمان زودرس را نیز کاهش می‌دهد. زایمان زودرس باعث می‌شود جنین به وزن طبیعی و مناسب خود نرسد.

دکتر شما می‌تواند به‌جای مشخص‌کردن مقدار مجاز برای اضافه کردن وزن، شما را تشویق کند به‌طور جدی تا جایی که می‌توانید از اضافه‌کردن وزن زیاد پرهیز کنید.

اگر اضافه وزن داشته باشید، دکترتان با دقت بارداری شما را تحت نظر می‌گیرد. او ممکن است به شما توصیه کند اقداماتی از این قبیل را انجام دهید:

برای زنانی که احتمال ابتلا به دیابت بارداری در آنان متوسط است، آزمایش غربالگری، که به آن تست چالش گلوکز گفته می‌شود؛ بین هفته‌های ۲۴ تا ۲۸ بارداری انجام می‌شود. اگر اضافه وزن داشته باشید، ممکن است دکترتان توصیه کند آزمایش غربالگری را زودتر انجام بدهید. اگر نتایج تست شما طبیعی باشد، احتمالا تست غربالگری بین هفته‌های ۲۴ و ۲۸ حاملگی برای‌تان تکرار خواهد شد. اگر نتایج غیرعادی باشد، باید دوباره آزمایش بدهید. دکترتان همچنین ممکن است توصیه کند قند خون خود را بررسی و کنترل کنید.

سونوگرافی استاندارد جنین معمولا بین هفته‌های ۱۸ تا ۲۰ بارداری برای ارزیابی آناتومی کودک انجام می‌شود. امواج سونو به‌راحتی به بافت چربی شکم نفوذ نمی‌کنند، به همین دلیل اضافه وزن در بارداری بر کیفیت سونوگرافی تأثیر می‌گذارد، بنابراین شاید احتیاج داشته باشید که به یک متخصص خبره‌ی سونوگرافی مراجعه کنید یا از دستگاه سونوگرافی با تجهیزات استفاده کنید و آزمایش‌های خود را نیز تکرار کنید.

«آپنه‌ خواب» یکی از اختلالات خواب است که باعث می‌شود تنفس به‌طور مکرر در طول خواب متوقف شود. زنان مبتلا به این عارضه در دوران بارداری در معرض اختلال «پری-اکلامپسیا» و عارضه‌های دیگر هستند. به احتمال زیاد به دلیل داشتن اضافه وزن، در اولین ویزیت به شما آزمایش غربالگری داده می‌شود. اگر تشخیص «آپنه‌ی خواب» داده شود، ممکن است دکترتان از شما بخواهد به یک متخصص خواب برای درمان احتمالی مراجعه کنید.

شما می‌توانید تأثیرات اضافه وزن را در بارداری محدود کنید و با این کار سلامت خود و فرزندتان را تضمین کنید.

اگر اضافه وزن دارید و می‌خواهید باردار شوید، با دکترتان صحبت کنید. او ممکن است قبل از باروری، برای‌ شما ویتامین های مورد نیاز تجویز کند یا اینکه شما را نزد یک متخصص رژیم و سلامت یا متخصص چاقی بفرستد، تا قبل از بارداری به وزن مناسب خود برسید.

ویزیت‌های قبل از باروری به دکترتان کمک می‌کند سلامت شما و کودک‌تان را کنترل کند. درباره‌ی مشکلات و دارو‌های مصرفی‌تان مثل دیابت، فشار خون بالا و انسداد تنفس در خواب و نحوه‌ی رفع آنها، با دکترتان صحبت کنید.

برای اینکه رژیم غذایی سالم داشته باشید، به یک دکتر یا متخصص مراجعه کنید و از اضافه کردن وزن زیاد جلوگیری کنید. به یاد داشته باشید در طول بارداری مقدار بیشتری به فولیک اسید، کلسیم، آهن و سایر مواد مغذی احتیاج دارید. مصرف روزانه‌ی ویتامین قبل از باروری می‌تواند کمبود‌ ویتامین را جبران کند. با توجه به شرایط سلامت‌تان، اگر نیاز دارید دارو یا مواد مغذی خاصی مصرف کنید، برای مثال اگر مبتلا به دیابت هستید، با دکترتان مشورت کنید.

با دکترتان درباره‌ی ورزش‌ در بارداری‌‌، مثل پیاده روی، شنا و ایروبیک سبک، مشورت کنید.

اگر سیگار مصرف می‌کنید از دکترتان بخواهید به شما در ترک سیگار کمک کند. هرگز نباید مشروبات الکلی و مخدر مصرف کنید. قبل از شروع هر درمان و مصرف مکمل های غذایی، از دکترتان اجازه بگیرید.

اضافه وزن در بارداری احتمال به وجودآمدن مشکلاتی برای شما و فرزندتان را افزایش می‌دهد. برای کاهش اضطراب‌ خود با پزشک خود مشورت کنید. او می‌تواند شرایط پزشکی شما، سلامت و رشد کودک‌تان را کنترل کند و به شما کمک کند تا بیش‌ازاندازه وزن اضافه نکنید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

تربیت کودک را باید بیست سال پیش از تولدش آغاز كرد

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

عوارض چاقی در دوران بارداری

رژیم لاغری در دوران شیردهی و نکاتی که باید بدانید

قرص اورژانسی چیست؛ روش مصرف و عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری


جلوگیری از سرطان سینه با ۱۵ خوراکی سالم

علائم عفونت واژن؛ علت، انواع و درمان عفونت واژن

درمان خارش واژن؛ بهترین درمان‌های خانگی و علت خارش واژن

کمال گرایی چیست و چطور می‌توان با آن مقابله کرد؟

اختلال بولیمیا چیست؛ علائم و راه‌های درمان آن

مانیکور ناخن؛ همه چیز درمورد مانیکور و انجام آن در خانه

چطور به رئیس، همکار و کارمندان خود بازخورد دهیم؟

خواص روغن اسطوخودوس برای سلامتی و زیبایی

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند

خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد

بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری کدام‌اند؟

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها


قدرتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۷

داشتن اضافه وزن در بارداری می تواند برای شما و کودک شما مشکلی ایجاد کند.قبل از اینکه باردار شوید وزن خود را بدست آورید. در مورد وزن مناسب برای شما با ارائه دهنده خود صحبت کنید.سعی نکنید در دوران بارداری وزن کم کنید.داشتن اضافه وزن در بارداری می تواند عوارض برای شما و نوزاد شما را ایجاد کند. چقدر اضافه وزن دارید، احتمال دارد که عوارض حاملگی داشته باشید. اما مواردی وجود دارد که می توانید قبل و در دوران بارداری انجام دهید تا به یک کودک سالم کمک کنید.با سایت سلام مادر تا آخر همراه باشید

قبل از بارداری، اگر شما دارای اضافه وزن یا چاقی هستید، احتمال دارد از زنان با وزن سالم مشکلی داشته باشیدچاقی می تواند نوع خاصی از درمان باروری را به عنوان باروری درون وریدی (که به IVF یده می شود) نیز تحت تاثیر قرار می دهد. IVF زمانی است که یک تخمک و اسپرم در یک آزمایشگاه برای ایجاد یک جنین (تخم مرغ تخمگذار) که در رحم قرار داده می شود، ترکیب شده است. BMI شما بالاتر است، احتمال کمتر این است که شما به IVF باردار شوید.

فشار خون بالا ، پره اکلامپسی و مشکلات لخته شدن خون . فشار خون بالا زمانی است که نیروی خون در برابر دیواره عروق خونی بسیار بالا است. پره اکلامپسی شرایطی است که می تواند بعد از هفته بیستم بارداری یا درست بعد از بارداری اتفاق بیافتد. این زمانی است که یک زن باردار فشار خون بالا دارد و نشانه هایی از این که برخی از اندام های او مانند کلیه ها و کبد ممکن است به درستی کار نکند. مشکلات لخته شدن این است که لخته شدن خون به طور ناگهانی یا به طور کامل جریان خون را در یک رگ خون متوقف کند.

دیابت حاملگی این یک نوع دیابت است که برخی از زنان در دوران بارداری می میرند. دیابت زمانی است که بدن شما بیش از حد قند (به گلوکز) در خون است.
داشتن حاملگی در دوران بارداری و مشکلات مربوط به بارداری و زایمان، از جمله مشکلات بیهوشی (داروهای درد). شما همچنین ممکن است بعد از داشتن فرزندتان در بیمارستان دیگر باقی بمانید تا زنان با وزن سالمتربرگردید.

تولد سزارین (همچنین به عنوان بخش c یده می شود). این عمل جراحی است که در آن کودک شما از طریق برش هایی که پزشک شما در شکم و رحم (رحم) ایجاد می کند متولد می شود. اگر چاق هستید، به احتمال زیاد عوارض ناشی از یک بخش c مانند عفونت یا از بین رفتن خون زیاد دارید.سقط جنین یا تولد نوزاد . سقط جنین زمانی است که کودک قبل از ۲۰ هفته بارداری در رحم مادر میمیرد. هنگام تولد نوزاد هنگامی که نوزاد پس از ۲۰ هفته بارداری در رحم مادر میمیرد.

عوارض چاقی در دوران بارداری

اختلال خواب به معنای آپنه انسدادی خواب است. این زمانی است که وقتی نفس می کشید، در حالی که خوابید، متوقف می شود.یک مشکل لخته خون خطرناک به ترومبوآمبولی وریدی (همچنین VTE یده می شود). این زمانی است که یک لخته خون از بین می رود و از طریق خون شما به اندام هایی مانند مغز، ریه ها و قلب منتقل می شود. این می تواند منجر به سکته مغزی یا حمله قلبی شود.

قبل از بارداری، یک بررسی پیش از موعد را دریافت کنید. این یک آزمایش پزشکی است که قبل از بارداری دریافت می کنید. ارائه دهنده خدمات بهداشتی شما می تواند به شما در پیدا کردن راه هایی برای خوردن سالم و فعالیت جسمی کمک کند تا قبل از اینکه باردار شوید وزن خود را از دست بدهید. از دست دادن وزن قبل از بارداری برای هر دو شما و کودک شما مناسب است. اگر در مورد جراحی از دست دادن وزن فکر می کنید، قبل از اینکه باردار شوید، قبل از عمل جراحی، با ارائه دهنده خود درباره گزینه های خود صحبت کنید.

در دوران بارداری، این موارد را برای کمک به نگه داشتن شما و کودک شما سالم نگه دارید:

مراقبتهای اولیه و منظم قبل از زایمان را دریافت کنید . مراقبتهای قبل از زایمان مراقبتهای پزشکی است که در دوران بارداری دریافت می کنید. حتی اگر احساس خوبی داشته باشید، به هر مراقبت مراقبت قبل از زایمان بروید. ارائه دهنده شما به شما آزمایشات قبل از زایمان را انجام می دهد، مانند آزمایش غربالگری گلوکز برای دیابت و سونوگرافی برای گرفتن تصویری از نوزادتان در رحم.در مورد چگونگی افزایش وزن در دوران بارداری با ارائه دهنده خود صحبت کنید

در طول بارداری، طبیعی است و انتظار می رود که وزن خود را افزایش دهید. این بخش مهمی از چگونگی بدن شما از رشد و توسعه کودک شما است.
با این حال برای بسیاری از زنان، ایده به دست آوردن وزن می تواند مقابله کند، حتی اگر آن را برای یک دلیل خوب مانند تغذیه نوزاد است. به جز توصیه های گیج کننده، از منابع مختلف، در مورد دقیقا چقدر وزن باید بدست آورید.

شما در حال رشد یکی دیگر از انسان هستید، بنابراین پاسخ واضح است – کودک! تا زمانی که تاریخ رسیدن شما به پایان می رسد، حدود ۳۰ درصد از وزن اضافی بدن شما فقط به شما نمی رسد – از نوزاد، جفت و مایع آمنیوتیک نیز هست. در حالی که احساس می کنید وزن اضافی شما در شکم شما قرار دارد، در واقع بدن شما توزیع شده است. یک کودک متوسط به طور کامل وزن ۳٫۳ کیلوگرمی دارد.

• جفت آن وزن حدود ۰٫۷ کیلوگرم است
• مایع آمنیوتیک اطراف نوزاد شما وزن حدود۸۰۰گرم است
• رحم شما رشد کرده و وزن اضافی ۹۰۰گرمی دارد
• حجم خون شما ۵۰٪ است و وزن آن ۱٫۲ کیلوگرم است
• سینه های شما در وزن حدود ۰٫۵ کیلوگرم افزایش یافته است
• در کل بدن شما ۱٫۲ کیلوگرم مایع اضافی را ذخیره می کند
• اگر محاسبات را انجام دهید، حدود ۶۰ درصد از وزن اضافی، نتیجه بدن شما در پاسخ به باردار شدن و آماده شدن برای تغذیه نوزاد پس از تولد است.

وزن زنان باردار در هر بررسی قبل از زایمان بخشی از مراقبت های استاندارد در برخی از کشورها است و در سایر موارد معمولا تنها در اولین قرار ملاقات یا در همه موارد اتفاق می افتد. شایعترین دلیل برای وزن کردن به طور معمول در دوران بارداری این است که زنان را در محدوده وزن مطلوب قرار دهیم. با این حال، نظرات متفاوت در مورد آنچه به دست آوردن وزن بهینه در حاملگی در واقع وجود دارد. از آنجایی که زنان همه اشکال و اندازه های مختلف هستند، آنچه که در حین بارداری می توانید به دست آورید، می تواند به شدت بر سلامتی و وضعیت سلامت و ژنتیک بستگی دارد.

بدیهی است که به دست آوردن وزن بیش از حد و یا بسیار کم می تواند تاثیر منفی بر رشد و توسعه کودک شما، و همچنین به عنوان بالقوه باعث عوارض در هنگام زایمان و تولد. بسیاری از ارائه دهندگان مراقبت از شما در اولین قرار ملاقات قبل از زایمان شما را وزن می کنند تا شاخص توده بدنی شما (BMI) را بدست آورند. شاخص توده بدنی وزن شما را نسبت به قد شما اندازه می گیرد و برای نشان دادن میزان افزایش وزن در دوران بارداری توصیه می شود.

مهم است که به یاد داشته باشید افزایش وزن در واقع اطلاعات قابل اطمینان در مورد مصرف تغذیه یا سلامت کلی شما را ارائه نمی دهد. بعضی از زنان می توانند در دوران بارداری وزن طبیعی خود را بدست آورند در حالی که غذای ناخواسته را می گیرند و دیگران می توانند بیش از آنچه که مطلوب است و هنوز هم کاملا سالم باشند.
اگر در طول حاملگی مراقبت کننده به طور مرتب وزن می کند، و شما با این کار راحت نیستید، می توانید از آن رد شوید.

هر خانم منحصر به فرد است و بسیاری از عوامل در آن نقش مهمی در هر مرحله زندگی ایفا می کنند، از جمله بارداری. ژنتیک، سن، رژیم غذایی، شیوه زندگی و متابولیسم همه را تحت تاثیر قرار می دهند که وزن چقدر افزایش یافته و از بین رفته است. تمرکز مهم در دوران بارداری باید تغذیه و کیفیت غذا باشد، نه کمیت.
به یاد داشته باشید که حاملگی زمانی برای افزایش وزن است که بدن شما آماده تغذیه کودک است. این یک زمان مهم برای خوردن خوب است، اما شما مجبور نیستید که برای دو بار غذا بخورید. در موارد، زنان برای وزن و نوع نیاز بدن خود وزن مناسب را به دست می آورند. اگر در مورد حوادث بدنی چقدر وزن دارید، با ارائه دهنده مراقبت خود صحبت کنید.

 

 

وقتی متوجه شدید که باردار هستید، بسیاری از سوالاتی مانند افزایش وزن سالم به دست می آید. یک داستان قدیمی همسران، “خوردن دو نفر، ممکن است در بازی رخ دهد، اما این یک افسانه است. البته بارداری هیچ وقت برای رژیم غذایی نیست. شما فقط باید به اندازه کافی برای افزایش وزن پایدار بخورید. این مقاله توضیح می دهد که چقدر وزن شما باید افزایش یابد و هر سه ماهه آن را کاهش دهد. همچنین برخی از غذاهای سالم که به حفظ آن پایدار خواهد بود، فهرست خواهد شد. برای کسب اطلاعات به بروید.

کالری مورد نیاز شما در سه ماهه سوم (۳ ماه) شما در دوران بارداری شما قرار دارد. در اینجا دستورالعمل های زیر است:

در طول این سه ماهه، شما باید در حدود ۱۸۰۰ کالری در روز بخورید. این برای مصرف یک کالری روزانه کالری معمولی برای زنان غیر باردار، متوسط به اندازه کافی نزدیک است. این به این معنی است که شما در طول سه ماهه اول نیازی به اضافه اضافی ندارید. اگر شما تعجب می کنید، “چه مقدار وزن باید در طول بارداری به دست آورید، اکثر مردم حتی در سه ماهه اول شروع به افزایش وزن نمی کنند.

در طول سه ماهه دوم، شما باید حدود ۳۰۰ کالری در روز به رژیم غذایی خود اضافه کنید. کل مصرف مورد نیاز در این زمان حدود ۲،۲۰۰ کالری است. هنگامی که شما حدود ۳۰۰ کالری را فکر می کنید، این برابر است؛ یک سیب زمینی پخته، یک کاسه غلات یا یک تخم مرغ اضافی.

سه ماهه آخر بارداری زمانی است که بدن شما وزن می کند. توصیه های کالری شما برای این ماه ۲۴۰۰ کالری در روز است. برای به دست آوردن این مقدار، شما فقط نیاز به اضافه کردن ۲۰۰ کالری در روز از چیزهایی مانند؛ یک ساندویچ کره بادام زمینی برای یک میان وعده، کراکر و چند قطعه پنیر یا پنیر خامه ای در یک بوته با صبحانه معمولی خود.

یک افزایش پایدار و معقول به شما کمک می کند که حاملگی سالم داشته باشید تمرکز بر گروه های غذایی و خوردن انواع غذاهای تغذیه ای هر روز در هر روز. غذاها را از این گروه ها انتخاب کنید:
دانه ها
دانه ها بسیار مهم هستند. شما نمی توانید دانه های روزانه خود را به شکل؛ غلات، نان، چاودار، برنج و جو. آنها به اسید فولیک، آهن و انرژی نیاز دارند تا بدن شما را سوختند. شما باید حداقل ۹ بار دانه در روز بخورید. ۱ سرو ۱ تکه نان، ½ فنجان برنج یا ۱ فنجان غلات.
میوه ها و سبزیجات
میوه های تازه و سبزیجات به شما اکثریت ویتامین ها، مواد معدنی و اسید فولیک نیاز دارند. آنها همچنین به شما کمک می کند که منیزیم کافی در رژیم غذایی خود داشته باشید. سبزیجات می توانند به رعایت نیازهای فیبر برای جلوگیری از یبوست کمک کنند. شما روزانه ۴ تا ۵ وعده میوه و سبزی نیاز دارید. ۱ خدمت حدود ½ تا ۱ فنجان است.
لبنیات
شیر و شیر محصولات به شما کمک می کند تا نیازهای خود را برای پروتئین و کلسیم هر روز برآورده کنید. شما برای کمک به نوزاد، استخوان های سالم و بافت سالمتی نیاز دارید. اگر در دوران بارداری کلسیم کافی نداشته باشید، از استخوان های شما خارج می شود. سعی کنید هر روز حداقل ۳ بار لبنی مصرف کنید. این حدود ۱ فنجان شیر، ۲ اونس پنیر یا ¾ فنجان ماست است.
گوشت و پروتئین غذا
پروتئین غذای اصلی است که به رشد کودک شما کمک می کند. سعی کنید به خوردن گوشت خوک مانند؛ مرغ، ماهی و بوقلمون. آنها آهن و پروتئین را به شما عرضه می کنند. اگر شما گیاهخوار هستید، مطمئن شوید که مقدار زیادی از آن را می خورید؛ لوبیا، آجیل و تخم مرغ اگر شما گیاهخوار لاکتووو هستید. خدمت گوشت یا ماهی حدود ۶ اونس یا اندازه یک عرشه کارت است. سعی کنید حداقل ۳ بار در روز دریافت کنید.

“چقدر وزن باید در حین بارداری به دست آورید؟ پاسخ خیلی زیاد نیست یا خیلی کم نیست. برای به دست آوردن کافی برای یک کودک سالم، صرفه جویی در یک رژیم معقول بهترین شرط است. این نکات به شما کمک خواهد کرد:

• خوردن یک رژیم متعادل با انواع غذاهای سالم هر روز
• سعی کنید حداقل ۳۰ دقیقه در روز تمرین کنید (با دقت پزشکان)
• اگر به رژیم خاصی نیاز دارید، یک متخصص تغذیه را ببینید چاقی، دیابت، عدم تحمل گلوتن، رژیم گیاهخواری و یا اگر شیر را تحمل نکنید (عدم تحمل لاکتوز).
• اطمینان حاصل کنید حداقل ۸ عدد آب در روز می نوشید
• از پزشک خود درمورد ویتامین های پیش از تولد و مکمل های اسید فولیک بپرسید

ادراک غذا را به طرز قابل توجهی کنترل کنید. یک فنجان کوچک از بستنی بهتر از کل پینت است. اگر میخواهید چیزهای تردید داشته باشید، از سبزیجات استفاده کنید. اگر شما شیرینی ها را تمیز کنید، یک تکه میوه اضافی را امتحان کنید.

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وب سایت برای “های مادر” محفوظ است.

عوارض چاقی در دوران بارداری

نا گفته های دوران بارداری را می دانید؟

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *