عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

pamuh.com – سایتی جامع برای مطالب علمی ، آموزشی ، پزشکی ، خانواده ، موارد مصرف و عوارض جانبی داروها

فهرست

کلونازپام برای درمان برخی از تشنج ها تجویز می شود . این دارو مستقیما بر روی مغز تاثر می گذارد . استفاده از کلونازپام در درمان سندرم صرع لنوکس گاستو رایج تر است . همچنین کلونازپام ، برای درمان اختلال هراس (از جمله آگورافوبیا یا ترس از مکان های باز ) در بزرگسالان استفاده می شود .در صورتی که به کلونازپام حساسیت دارید ، گلوکوم دارید ، مبتلا به بیماری های شدید کبدی هستید و یا به والیوم و داروهای مشابه حساسیت دارید ، نباید از کلونازپام استفاده کنید .

قبل از تجویز کلونازپام توسط پزشک ، در صورتی که هریک از شرایط زیر را دارید ، به او اطلاع دهید :

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

این دارو از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل میشود . اثرات جانبی clonazepam در کودک شیرخوار کاملا مشخص نیست . قبل از شیردادن به نوزاد ، با پزشک متخصص مشورت کنید .

کلونازپام به شدت اعتیاد آور است . هیچ گاه این دارو را به دیگران پیشنهاد نکنید . بدون نسخه پزشک اقدام به مصرف کلونازپام نکرده و هیچ وقت با توصیه و پیشنهاد دیگران از clonazepam استفاده نکنید . نباید به هیچ وجه ، مقدار و دوز از آن چیزی که پزشک تجویز کرده است مصرف کنید . زمان مصرف کلونازپام نباید طولانی تر از تجویز پزشک باشد و ترک مصرف و قطع استفاده از کلونازپام باید به تدریج و تحت نظر پزشک باشد . هیچگاه کلونازپام را به صورت خودسرانه و یکباره قطع نکنید . قطع مصرف این دارو به صورت ناگهانی خطرناک است .

مصرف کلونازپام بیش از 9 هفته مجاز نیست مگر طبق تجویز و نظر پزشک . خرید اینترنتی کلونازپام بسیار خطرناک و ممنوع است . در زمان مصرف این دارو نباید از الکل استفاده کنید . در صورتی که مجبور به مصرف طولانی مدت کلونازپام هستید ، باید آزمایشات پزشکی مداوم و منظمی انجام دهید تا از عوارض جانبی خطرناک کلونازپام جلوگیری شود . کلونازپام را همیشه با یک لیوان پر از آب مصرف کنید.

در صورتی که به هر دلیلی مصرف یک وعده از داروی خود را فراموش کرده اید ، به محض یاداوری ، قرص خود را مصرف کنید . در صورتی که به زمان مصرف بعدی نزدیک هستید ، دوز فراموش شده را رها کنید .

در صورتی که به صورت اشتباه و یا به قصد خودکشی با کلونازپام ، مقدار زیادی دارو مصرف کرده اید ، سریعا با اورژانس تماس بگیرید . مصرف بیش از حد کلونازپام کشنده است و میتواند عوارض جانبی خطرناکی داشته باشد . خودکشی با این دارو روش مناسبی برای خودکشی نمایشی و جلب توجه نیست !

این دارو مانند سایر دارو ها ، عوارض جانبی به همراه دارد . شما ممکن است هیچکدام از این عوارض را تجربه نکنید و یا چندین عارضه به صورت هم زمان در شما مشاهده شود .

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه نشانه ای از الرژی و حساسیت مشاهده کردید سریعا با اورژانس تماس بگیرید . علائمی مانند : خارش و قرمز شدن چشم ها ،آبریزش بینی ، خشک شدن دهان و گلو ، عطسه و سرفه ، تنگی نفس ، خارش و تورم پوست ،، تورم لب و زبان و

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه تفکرات خودکشی و یا تمایل به تهاجم و آسیب رسانی به دیگران در شما ایجاد شد ، سریعا به پزشک اطلاع دهید .

مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . همچنین  شل کننده های عضلات ، داروهای پارکینسون ، داروهای ضدافسردگی ، سایر داروهای ضدتشنج ، مکمل ها و ویتامین ها ، داروهای گیاهی و سنتی و میتوانند با کلونازپام تداخل ایجاد کنند. در زمان تجویز کلونازپام تمام داروهایی مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید .

لیست داروهایی که با کلونازپام تداخل دارند

کلونازپام ممکن است نتایج آزمون عملکرد کبد را افزایش دهد.

تهیه و ترجمه اختصاصی/ pamuh.com

آدرس شما نمایش داده نمی شود و محرمانه است.در صورتیکه معتبر و بدون www وارد کنید دیگران میتوانند به شما پاسخ دهند و این پاسخ برای شما خواهد شد.

این و آدرس را برای نظرهای بعدی من ذخیره کن.

سلام.من شبی نصف کلونازپام ۱میلی و یک عدد قرص کاربامازپین ۲۰۰میخورم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد.

سلام خواهش میکنم جواب بدید
من ترامادول مصرف میکنم الان دکتری که در جریانش نبوده برام کلونازپام تجویز کرده اگر ترامادول رو هم هر چند با دوز کم مصرف نکنم بدنم نمیکشه
میخاستم بپرسم مصرف این دوتا در زمان های مختلف بازم موردی داره کلونازپام هم یک میلی هست

ایا کلونازپام مثبتی دارد؟
واسه ترک متادون بی خابم چه قرصی بخورم تا جواب بده و توی کیت و ازمایش مثبت نشه
لطفا جواب بدید

من یک ماهه ترک موادمخدرکردم بیخوابی خیلی اذیتم میکنه یعنی الان یک ماهه نخوابیدم ولی بازم بعضی شبهایه دونه میخورم لطفا راهنماییم کنیدچطوری ازش رهاشم

خوبه اینم خست وگرنه

من دیشب نصف کلونازپام خوردم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد

سلام من یک بسته کلونازپام کامل با هم نخوردم
هنوز گیجم
چی کار کنم

من حدود۱۵ سال است که کلونازپام مصرف میکنم الان تصمیم گرفتم کنار بگذارم.لطفا راهنمایی علمی بفرمایید.سپاسگزارم

با سلام و وقت بخیر
مصرف طولانی مدت این دارو می تونه عوارض جانبی براتون داشته باشه .برای ترک کردن کلونازپام باید به تدریج عمل کنید و بهتره حتما تحت نظر پزشک باشید تا آزمایشات لازم بر روی شما انجام بشه و مطمئن باشید که عوارض جانبی کبدی و . براتون ایجاد نشده باشه . در کل کلونازپام رو بهتر بود به صورت ۱۵ سال مدام مصرف نمی کردید.

سلام من به مدت ۶ سال قرص آلپرازلام مصرف میکردم به مرور دوزش بالا و بالاتر رفت تا اینکه کلونازپام دکتر بهم داد الان۷ روزه خودم یهویی قطعش کردم دو سه روز اول مشکلی نداشتم ولی الان سه شبانه روزه که نخوابیدم بدنم میلرزه چشمام رو میبندم دائم درحال فکر کردنم. انگار یکی توی سرم دائم حرف میزنه دائم صدای پسرمو میشنوم که صدام میزنه ولی اصلا اینطور نیس. زمانیکه مصرف میکردم حالتهای عادی دیگه نداشتم تمایلم به خودکشی یا تهدید کردن بچهام به کشتن رو داشتم اصلا حوصله هیچی وهیچکسیو نداشتم. الان فقط بیخوابی وحشتناک داره دیوونه م میکنه سرم درد گرفته چشام ورم کرده بسکه نخوابیدم. دلم میخواد بخوابم ولی نمیتونم. تروخدابهم بگید چیکارکنم نمیخوام دیگه قرص بخورم اصلا..

با سلام
دکتر من پاروکستین و کلونازپام را با هم برام تجویز کرده. آیا شامل “مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . میشه?

با سلام و وقت بخیر
تمام عوارض جانبی یک دارو در همه افراد یکسان بروز نمیکنه . این تداخل و خطر مرگ در خواب یکی از عوارض جانبی احتمالی هست . اگر کسی دچار آپنه خواب باشه این عارضه احتمالش کمی میشه . همچنین اگر هر دو دارو به صورت هم زمان قبل از خواب مصرف بشه بازهم یه خورده احتمالش میشه ولی دلیل بر این نیست که حتما اگر کسی این دو دارو رو همزمان مصرف کنه دچار مرگ در خواب میشه .
در مطلب زیر اکثر تداخلات دارویی کلونازپام ذکر شده که یکی از تداخلات با داروی پاروکستین هست .
کدام داروها یا کلونازپام تداخل دارند
بهترین حالت اینه که زمان مصرف این دو دارو باهم فاصله داشته باشه . برای این منظور باید دقیقا طبق تجویز پزشک رفتار کنید و اگر دچار مشکلات خواب هستید ( مانند آپنه خواب و خروپف کردن ) به پزشک خودتون اطلاع بدید

پیشنهاد ویژه

روغن سیاه دانه – خواص + مواد مصرف + عوارض و تداخل دارویی

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

کلیندامایسین – عوارض – تداخل – نحوه مصرف Clindamycin

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترلتشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

برخی عوارض مربوط به کلونازپام عبارتند از :

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

بدانید : اقدامات فوری در زمان تشنج کودکان و نوزادان

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

برخی بیماری ها در زنان دیر تشخیص داده می شوند و این امر مشکل آفرین است که بهتر است خانم ها علائم این بیماری ها را بدانند، در ادامه به این بیماری ها اشاره می شود

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

کلونازپام
کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود.
در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد.
عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد.
علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد.
کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند.
پیش از مصرف کلونازپام
-در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
– مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
نحوه ی مصرف کلونازپام
-این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد.
-قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.
-در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
-مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.
-مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید.
-مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد.
-به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام 
-احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد.
-احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید.
-در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

Reference 1
Reference 2
 

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

گردآوری – نبض ما

داروی آلپرازولام معمولا برای تسکین اضطراب، اختلالات خواب و اختلالات هراس تجویز می شود. همچنین با توجه به خواص ضد افسردگی در برخی موارد برای افراد افسرده هم مورد استفاده قرار می گیرد.

این دارو دارای های تجاری مختلفی است. ازجملهApo-alperaz ،زانلXanal ،رازو آلپرازولام Razoalperazolam، زنکس (Xanax)، نیراوام (Niravam)، آلپرازولام تی اس (Alprazolam-ts) و آلپرازولام تی دی (Alprazolam-td) است.

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

آلپرازولام از دسته بنزودیازپین ها است. اثرات بنزودیازپین ها در بدن را می توان به صورت زیر دسته بندی نمود.

در دوزهای پایین، بنزودیازپین ها داروهای ضد اضطراب خوبی هستند. این داروها اثر ضد اضطراب خود را عمدتا از طریق افزایش انتقال گابا و در نتیجه مهار مدارهای عصبی در سیستم لیمبیک مغز اعمال می کنند.

همه بنزودیازپین ها در دوزهای بالاتر دارای خواص آرام بخش و خواب آور هستند.

اختلال موقت حافظه با استفاده از بنزودیازپین ها بسیار شایع است ولی تقریبا همیشه موقت است و با قطع دارو این حالت برطرف می شود.

بسیاری از بنزودیازپین ها فعالیت ضد تشنجی دارند و برخی از آن ها برای درمان صرع و سایر اختلالات تشنجی استفاده می شود.

در دوزهای بالا بنزودیازپین ها باعث شل شدن اسپاسم های ماهیچه های اسکلتی می شوند و این اثر را احتمالا با افزایش مهار پیش سیناپس در طناب نخاعی اعمال می کنند.

۰.۲۵-۰.۵ میلی‌ گرم‌ ۳ باردر روز (در سالمندان‌ ۰.۲۵ میلی‌گرم‌ ۲ تا ۳بار در روز) که‌ در صورت‌ نیاز تا حداکثر ۳میلی‌گرم‌ در روز افزایش‌ می‌یابد. مصرف آین‌ دارو در کودکان‌ توصیه‌  نمی‌شود.

در صورت مصرف قرص آلپراوزلام با خاصیت رهایش دهانی(قرص نیراوام) موارد زیر را رعایت کنید:

در صورت فراموش کردن یک دوز مصرف، بلافاصله آن را مصرف کنید. اگر تقریبا نزدیک به زمان مصرف دوز بعدی، دوز فراموش شده را به خاطرآوردید، بهتر است دوز فراموش شده را حذف کنید. از مصرف بیش از اندازه دارو به یکباره حذر کنید.

– در صورت مصرف بیش از اندازه دارو ، سریعا به اورژانس خبر دهید زیرا کشنده است.

– علائم ناشی از مصرف زیاد دارو عبارتند از گیجی، خواب آلودگی، ضعف ماهیچه ای، از دست دادن تعادل، احساس سبک سری، غش و کما.

– از مصرف میوه یا آب میوه گریپ فروت(دارابی) همزمان با  مصرف این دارو اجتناب کنید. زیرا عوارض خطرناکی دارد.

– مصرف دارو را یکباره و بدون مشورت با پزشک قطع نکنید. شاید لازم باشد که ترک دارو به آرامی و با کاهش گام به گام میزان مصرف صورت بگیرد.

– علائم بیماری بعد از توقف مصرف دارو ممکن است بازگشت کند. همچنین علائم خاص ترک دارو ممکن است مشاهده شود. مثل تاری دید، مشکل تمرکز، از دست دادن اشتها، اسهال، درد، کرختی و سوزن سوزن شدن ماهیچه ها، افزایش هیجان و شور.

– مصرف‌کننده آلپرازولام نباید نوشیدنی های الکلی یا دیگر داروهای خواب آور استفاده کند. این کار، خواب آلودگی را افزایش و سطح هشیاری را کاهش می‌دهد.

– مصرف همزمان آلپرازولام و داروهایی نظیر (استامینوفن، کتوکانازول، آسپرین) باعث ایجاد تداخل شدید دارویی خواهد شد. لذا قبل از مصرف حتماً با پزشک خود در موارد تداخل دارویی مشورت کنید

– مصرف بیش از ۲ میلی گرم آلپرازولام در اوایل دوره درمان (هفته اول) باعث سرکوب خفیف سیستم تنفسی و در بیماران دچار آپنه خواب باعث تنگی نفس در خواب و یا قطع کامل تنفس خواهد شد.

– با توجه به مصرف خودسرانه آلپرازولام در ایران، در صورتی که دچار مشکل بی خوابی شدید هستید ابتدا با روانپزشک خود مشورت کنید سپس اقدام به استفاده بنزودیازپین ها کنید. موارد جایگزین مانند زولپیدم (Ambien) توسط روانپزشک تجویز خواهد شد. در موارد شدید تر استفاده از کلونازپام و لورازپام الزامی است. لذا از مصرف خودسرانه آلپرازولام برای خواب جدا خودداری فرمایید.

زولپیدم با تجاری آمبین خواص یکسانی مانند آلپرازولام دارد. مشخصه آن برای کمک به خواب است. در موارد شدید تر استفاده از کلونازپام و لورازپام توصیه می شود.

افرادی که برای مدت طولانی بنزودیازپین هایی مثل زاناکس مصرف می کنند به طور فیزیکی به این دارو وابسته می شوند. زمانی که این افراد تلاش می کنند که این دارو را قطع کنند ممکن است علائمی از جمله روان پریشی(سایکوز)،اضطراب و حتی حملات صرع را تجربه کنند.

دکتر زهرا کلاهدوز، داروساز در این باره به نبض ما می گوید: افرادی که وابسته به زاناکس هستند با یک پزشک جهت کاهش دوز تدریجی آن طی یک بره مطمئن مشورت کنند. نحوه صحیح کاهش دوز و طول دوره پروسه کاهش دوز، کاملا وابسته به این است که فرد چه مدت و چه مقدار زاناکس مصرف کرده و زاناکس چه عوارضی برای او در پی داشته است.

به گفته دکتر کلاهدوز افراد باید این نکات را در زمان ترک رعایت کنند:

– فرد از نظر مایعات تامین باشد و بسیار اهمیت دارد.کم آبی(دهیدراتاسیون) به طور جدی علائم ترک را بدتر می کند.

– از مصرف محرک هایی مثل کافئین باید اجتناب شود، چرا که موجب تشدید علائم ترک می شود.

– از مصرف الکل هم باید شدیدا اجتناب شود.

– به علت احتمال بروز تهوع در افرادی که در حال گذراندن دوره ترک دارو هستند، مصرف غذاهای کم ادویه یا بی ادویه توصیه می شود.

– غذاهای با پروتئین بالا می تواند باعث افزایش قدرت بیمار شود و انرژی کافی برای او تامین کند.

وی می گوید: اولین قدم برای کاهش دوز دارو این است که تصمیم گرفته شود با چه دوزی شروع شود. این امر نیاز به نظارت پزشکی دارد که دوز مصرفی بیمار و طول دوره مصرف دارو برای بیمار را در نظر بگیرد.

دکتر کلاهدوز با اشاره به اینکه هیچ محلول خوراکی برای علائم ترک ناشی از بنزودیازپین ها وجود ندارد، می گوید: داروها و نوشیدنی های خوراکی که ادعا می شود برای ترک و سم زدایی موثر هستند، طبق مطالعات علمی اثر به اثبات رسیده ای ندارند و نباید همراه با سایر داروهایی که برای سم زدایی مصرف شوند. مصرف توام این دارو با هم به دو دلیل توصیه نمی شود و از نظر علمی، اطلاعات محدود درباره آنها وجود دارد و دیگر اینکه احتمال تداخلات خطرناکی برای آنها متصور است.

اگر در حال ترک آلپرازولام هستید بهتر است مقاله چگونه آلپرازولام را ترک کنیم؟ را نیز مطالعه کنید.

شما می توانید سوالات خود را از طریق لینک پرسش از دکتر با پزشکان ما مطرح نمایید.

 

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول

بوتاکس و کاربردهای بوتاکس در جوانسازی

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

۱۱ نکته مهم که درباره شربت و قرص زادیتن باید بدانید

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

یه جا نوشتین یک باره ببلعید دو خط بعدش یه جمله مبهم نوشتین که باعث برداشت نادرست میشه.!!!!

تا هشتاش هیچ اتفاقی نمی افته اممم البته من فردا دوبسته میخورم راستش داروی خیلی خوبیه میخوابی بدونی اینکه بدونی چه اتفاقی افتاده

سلام دوستای که قصدترک دارن حتمابخونندامرو ۲۴بهمن ۹۷هستش می‌خوام از خودم واین دارو بگم وبگم چجورترک کردم شایدیک نفربتونه ازاین قرص کثیف رهایی پیدا کنه من ۳۵سالمه چندسال این قرصو مصرف میکردم با مادول می‌خوردم یجورهایی مکمل هم بودند وحال خوبی میداد ۵سال جلوتر هردوتارو ترک کردم یکسال بعدهردوروباهم شروع کردم مغازه داشتم از بس این قرص بیحالم میکرد نمی‌تونستم برم دره مغازه افسردگی‌ها شدید گرفتم همش صحبت خودکشی میکردم تا اینکه خانوادم مغازه ابزار فروشی زدن واسم اونم پارسال برج ۱۱جمع کردم اصلا دره مغازه نمی‌رفتم هرجورکه بگی اقدام به ترک کردم رمضان گذشته کمش کردم بروز گفتم دیگه نمی‌خورم ونخوردم فشارم رفت ۱۸تویروز ۴باربردنم دکتر اینم بگم اوایل که شروع کردم هرسه چهرساعت ۵یا۶تایک می‌خوردم کم کم کمش کردم تارسیدبا ۳ساعتی یه یک میل خیلی تحقیق کردم آرزو داشتم ۴ساعت بدون این قرص سر کنم تواین ۴سال هر روز وهرساعت سرگیجه داشتم فکر میکردم درد بی درمون گرفتمه باید زیادمیخوردم تا یکم سرگیجم خوب بشه نمی‌دونستم صددرصد سرگیجم از این لعنتیه بجز سرگیجه همه چیز یادم می‌رفت لرزش دست گرفته بودم میخواستم حرف بزنم هته پته میکردم همیشه حس میکردم چشام چپ میشن وبیهوش میشم تکرر ادارداشتم خلاصه منم مثل تو که داری می‌خوری ومیگی نمیتونم ترک کنم میگفتم هرگز ازشراین لعنتی خلاص نمیشم از دوسال توفکرترکش بودم به هردری میزدم مرتب توسایتها بودم فقط به یه نتیجه رسیدم که باید دزشو کم کنم شروع کردم به کم کردن دو یک میل رو نصف کردم اگه چهارساعتی یک میل می‌خوردم کردمش ۲ساعتی یه نصف میل تا یک هفته کمتر که بدنم عادت میکرد رفتم قرص نیم گرفتم نیم کیلو نصف کردم به همین ترتیب تا به ربع بعد به ثلث رسیدم الان که دارم می‌نویسم یادم نیست کی ترکش کردم فک کنم برج دوبود ولی تونستم توهم میتونی رفیق تا دوسه ماه عوارض شدید داره مثل تکرر ادرار وغیره ولی نترسید اصلا مهم نیست امیدوارم تونسته باشم حتی به یکنفرکمک کنم یاحق

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

جشنواره فجر

اعلام اسامی زدهای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

جشنواره ۳۷/ معرفی و گزارش نشست خبری فیلم سرخپوست

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم متری شش و نیم به کارگردانی سعید

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد اثر نرگس آبیار

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی

جشنواره ۳۷/ معرفی فیلم ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

کلونازپام چیست خواص مصرف کلونازپام موارد مصرف کلونازپام قرص جایگزین کلونازپام کلونازپام (Clonazepam) دارویی از گروه بنزودیازپین‌ها است که برای پیشگیری و درمان تشنج، حمله هراس و بی‌قراری حرکتی تجویز می‌شود. این دارو عمدتا برای مقابله با برخی از انواع تشنج، بخصوص در انواع خاصی از صرع و نیز برای مقابله با شوک‌های ناشی از ترس کاربرد دارد.


 


 


 

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

کلونازپام و اندازه‌گیری‌های این دارو نشان می‌دهد که کیفیت زندگی و بهره‌وری کار افرادی را که از شوک‌های ناشی از ترس رنج می‌برند، بهبود می‌بخشد. از کلونازپام همچنین به عنوان یک داروی ضدافسردگی هم استفاده می‌شود. این دارو به خوبی از دستگاه گوارشی جذب و دفع آن از طریق ادرار صورت می‌گیرد.


 

مواد شیمیایی موجود در این قرص ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید.


 


 

تداخلات دارویی درباره قرص کلونازپام چیست؟ (clonazepam dosage)


 

تداخلات دارویی و بر هم کنش میان آن ها می تواند اثربخشی داروی شما را افزایش یا کاهش دهد.تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که اثربخشی قرص کلونازپام را افزایش می دهد. افزایش اثر آن می تواند شما را مستعد بروز عوارض آن نماید. بنابراین پزشک شما بایستی مقدار کمتری از این دارو را برای شما تجویز نماید تا بتواند از افزایش احتمال عوارض این دارو بکاهد. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین معنا که اگر داروی دیگری اثر قرص کلونازپام را کاهش می دهد پزشک شما باید میزان دوز دارو را افزایش دهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می گردد تا قبل از مصرف این دارو سایر داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند صحیح ترین تصمیم را در درمان آنها اتخاذ نماید.


 


 

در صورتی که شما از داروهایی استفاده می کنید که موجب خواب آلودگی شما می گردد حتما آن ها را به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از این داروها عبارتند از:

مصرف الکل
آنتی هیستامین ها
ستریزین
دیفن هیدرامین
داروهای خواب آور
آلپرازولام
دیازپام
لورازپام
زولپیدم
شل کننده های عضلانی
نارکوتیک ها و مخدرها
کدئین
مورفین


 


 


 

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد.


 

پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.


 


 


عوارض جانبی قرص کلونازپام


 

اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، آتاکسی، اختلالات رفتاری (بخصوص در کودکان )، اختلال در تکلم ، لرزش، کانفوزیون، سردرد. 

قلبی ـ عروقی: ترومبوفلبیت، اختلال ریتم قلب (مرگ گزارش شده است)، تپش قلب. 


پوست: بثورات پوستی. 

چشم، حلق و بینی: افزایش ترشح بزاق، دوبینی، نیستاگموس، حرکات غیرطبیعی چشم ، آبریزش بینی. 

دستگاه گوارش: یبوست، گاستریت، تغییر در اشتها، تهوع، تشنگی غیرطبیعی، زخم لثه ها. 

ادراری- تناسلی: سوزش ادرار، بی اختیاری ادرار به هنگام خواب ، شب ادراری و احتباس ادرار. 


خون: لکوپنی، ترومبوسیتوپنی، ائوزینوفیلی. 


متابولیک: کاهش کلسیم خون. 


تنفسی: ضعف تنفسی، احتقان ریوی، تنگی نفس. 

عوارض مصرف زیاد کلونازپام 2

توجه: در صورت بروز علائم حساسیت مفرط یا نتایج غیرطبیعی آزمونهای هماتولوژیک و عملکرد کبد، باید مصرف دارو قطع شود. 


مسمومیت و درمان 

تظاهرات بالینی: آتاکسی، کانفوزیون، اغما، کاهش رفلکس ها و کاهش فشار خون. 


 


 

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام


 

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *