سیب فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این میوه سرشار از فیبر و ویتامین بوده که حاوی میزان کالری پایینی است و به افزایش حس سیری کمک می کند. اما مصرف زیاد سیب نیز مانند سایر موادغذایی می تواند منجر به اثرات منفی از جمله افزایش وزن یا بالا رفتن قند خون شود. بنابراین بهتر است نسبت به مضرات مصرف زیاد این میوه آگاه باشید.
سیب حاوی کربوهیدرات بوده، البته مصرف آن در یک رژیم غذایی متعادل باعث افزایش سریع قند خون نمی شود. مصرف سیب به عنوان یک میان وعده سالم یا بخشی ازغذای اصلی توصیه می شود. اگرچه بدن از کربوهیدرات برای سوخت و انرژی استفاده می کند، اما مصرف مقدار زیاد سیب مانع از سوزاندن چربی در بدن خواهد شد، زیرا دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات از کاهش وزن جلوگیری می کند. یک سیب با اندازه متوسط حاوی ۲۵ گرم کربوهیدرات بوده که ۵ گرم آن مربوط به فیبر است. بنابراین میزان کربوهیدرات خالص این میوه ۲۰ گرم می باشد.
اگرچه سیب میوه ی سالمی برای یک میان وعده بوده، اما حاوی کالری و قند است. به طور کلی یک سیب اندازه متوسط حدود ۹۰ تا ۹۵ کالری دارد. بنابراین مصرف ۱۰ سیب اندازه متوسط بیش از ۹۰۰ کالری برای بدن فراهم می کند. مصرف موادغذایی علاوه بر این میزان سیب می تواند باعث افزایش کالری دریافتی و در نهایت جلوگیری از کاهش وزن شود.
سیب فواید فراوانی دارد. یک سیب اندازه متوسط ۵ گرم فیبر سالم دارد. فیبر قابل هضم نبوده و می تواند به حرکت سایر موادغذایی از سیستم گوارشی و افزایش حجم مدفوع کمک کند. همچنین مصرف فیبر زیاد می تواند باعث کاهش سطح کلسترول خون و خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری، سکته و فشارخون بالا شود.
به طور متوسط بهتر است مردان روزانه ۳۸ گرم فیبر و بانوان ۲۵ گرم فیبر مصرف کنند.عوارض مصرف زیاد اب سیب
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com
آیا مقاله برای شما مفید بود؟ آن را
خربزه ها جزء خانواده کدویی می باشند که شامل کدو مسما ، خیار ، کدو تنبل و کدو قلیانی و []
در این راهنما چگونگی مصرف انواع مختلف پروتئین را بیان میکنیم تا از سلامتی خود اطمینان پیدا کنید. میزان پروتئین لازم برای بدن شما چقدر است؟ و از چه راهی آن را کسب کنید
ویتامین B2 یا ریبوفلاوین برای متابولیسم چربی ها، اسیدهای آمینه و کربوهیدرات ها ضروری بوده و برای ساخت اسیدفولیک و []
میوه انار دانه ای یاقوتی و آبدار دارد و طعم تازه آن مخلوطی از طعم های ترش و شیرین است. []
مصرف سبزیجات خام یا افزایش مقدار آن در رژیم غذایی می تواند به تلاش شما برای کنترل وزن کمک شایانی []
چرب، سیر کننده، حاوی مواد مغذی و بسیار چند منظوره؛ مواد غذایی کمی وجود دارد که به اندازه آووکادو شما []
وارد کردن موارد ستاره دار الزامی است
عوارض مصرف زیاد اب سیب
آرایش
مدل مو
مدل لباس
سیب میوه ای بهشتی و بسیار خوشمزه که هر چه از خواص آن بگوییم کم است، سیب انواع مختلفی دارد، سیب زرد، سیب قرمز، سیب سبز، که هر کدام خواص خاص خود را دارد، در مورد خواص سیب حتی در قر آن هم صحبت شده است، در این بخش از سایت آکاایران می خواهیم شما را با فواید و خواص سیب آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
اسم من ((سیب )) است !
قندک و گلاب سخن مى گویند
اعصاب را تقویت مى کنم .
دشمن سرسخت بوى بد دهانم اما، به شرطى .
دوست گرفتاران مرض قند هستم و قلب را آرامش مى بخشم
ما دو برادر از نوع پیشرس سیب هستیم که هر دو آخر بهار و اوایل تابستان خدمت میرسیم ، و عمرمان کوتاه است و کسى نمى تواند ما را براى فصول بعد نگاهدارى کند.
اهر دو شیرین – خوشمزه و معطر هستیم ، با این فرق که قند من و عطر برادرم گلاب زیادتر است ، مزیت من بر سیب گلاب نازکى پوستم مى باشد و پوست من براى هر معده اى قابل هضم است .
ولى پوست گلاب کمى سخت تر است و در نتیجه عطر خود را حفظ مى کند. چون هر معده اى نمى تواند پوست گلاب را هضم کند، به این جهت عده اى آنرا پوست کنده مى خورند و در نتیجه از مواهبى که طبیعت در روى پوست ما گذاشته است محروم مى شوند. اگر این اشخاص سیب را با پوست خوب و با دقت جویده ، و میل نمایند و یا آنرا با پوست رنده کرده و به صورت پالوده بخورند پوست سیب گلاب هم بخوبى قابل هضم خواهد شد.
در هر حال ما غذاى روح و جسم هستیم ، عضلات و اعصاب را تقویت مى نماییم ، دهان را ضد عفونى مى کنیم و بوى بد آنرا از بین مى برم . به کسانى که داراى نفس بدبو هستند، توصیه کنید که قبلا یک سبزى مثل کاهو را خوب با دهان بجوند و بعد یک سیب را با پوست جویده میل نمایند.
هر کس ما را صبح ناشتا میل نماید، بیمارى را از اطراف خود دور مى کند. ما سموم بدن ، مخصوصا ((اسید اوریک )) را دفع مى کنیم ، و در نتیجه ، درمان خوبى براى مبتلایان به روماتیسم – درد مفاصل و نقرس هستیم ، ما هر دو ترشحات غدد، مخصوصا بزاق و ترشحات معدى را تقویت مى کنیم ، و به هضم غذا کمک مى نماییم ، و براى فم المعده و قلب مناسب مى باشیم .
مبتلایان به زخم معده که نمى توانند میوه ى خام بخورند، به آسانى مى توانند ما را رنده کرده ، بدون پختن نوش جان نمایند. زیرا ما در روى درخت با حرارت آفتاب به حد کافى پخته شده ایم .
خواص سیب
هر کس ما را با پوست بخورید، از شر یبوست و تنبلى روده و کبد راحت خواهد شد.
ما با آنکه شیرین هستیم ، براى مبتلایان به مرض قند ضرر نداریم . و در عوض مفرح و اشتهاآور مى باشیم . خفقان و تنگ نفس را معالجه مى کنیم . مقوى قلب و دماغ و جگر مى باشیم ، و راندن صفرا را از معده آسان مى نماییم و تا حدى از سرطان پیشگیرى مى نماییم .
ما مى توانیم وسواس سودایى را درمان کنیم و هر دو ضد سم مى باشیم و سم عقرب را خنثى مى کنیم .
اگر یک قاچ سیب را روى محل گزیدگى نیش عقرب یا زنبور بمالید به درمان آن کمک مؤ ثرى کرده اید. ضماد گوشت ما روى پلک چشم ، جهت تسکین درد آن نافع است . از میوه کال و نارس ما دارویى جهت درمان اسهال خونى مى گیرند. عده اى از پزشکان قدیم معتقد بودند که خوردن سیب کال تولید نسیان مى نماید، ولى در طب جدید چنین عقیده اى وجود ندارد، هر کس ما را بخورد و بعد احساس ناراحتى و سنگینى در معده نماید، نباید روى آن آب سرد میل نماید.
دهاتى ها وقتى مبتلا به سرماخوردگى مى شوند، رژیم سیب مى گیرند، و سه روز غیر از سیب غذاى دیگرى نمى خورند و در نتیجه به راحتى معالجه مى شوند زیرا سیب بهترین دوا و مناسب ترین غذا براى مبتلایان به سرماخوردگى است .
ما سموم بدن اطفال شیرخوار را دفع مى نماییم ، و اگر شما به آنها از آب سیب قندک یا گلاب بدهید، احساس آرامش کرده گریه و زارى نمى نمایند.
پالوده ما براى معالجه اسهال مخصوصا اسهال اطفال بسیار نافع است و ما هر دو داراى فسفر هستیم ، و سلسله اعصاب را تقویت مى کنیم . ما هر دو خواب آور خوبى هستیم . اگر شما مبتلا به بى خوابى هستید، قبل از خواب چند دانه سیب بخورید و با یک استکان آب سیب سر بکشید
عصاره برگ ما ضد کرم است ، و براى فرونشانده ورمهاى گرم مفید است .
مرباى گل قند ما جهت ضعف قلب و دماغ مؤ ثر است و براى این کار بهتر است آنرا با دو برابر وزنش گلقندگل سرخ مخلوط نمایید.
یکى از برادران ما که نوعى از آن زودرس بوده و با ما به بازار مى آید، سیب ترش است ، این سیب داراى اسید مالیک است و براى دفع غلبه ى صفرا و غلیان خون بسیار مفید است و براى معالجه وسواس سودایى ، از سیب شیرین بهتر است . ولى براى مبتلایان به اسهال خونى خوب نیست و اعصاب را کمى ضعیف مى نماید.
آب سیب ترش که آنرا بدون شیرینى به قوام آورند، جهت درمان امراض صفراوى و سنگ کیسه ى صفرا مفید است .
یکى از مشخصات خانوادگى ما این است که در تمام فصول سال ، خدمتگزار شما هستیم ، ما انواع زودرس بهاره – تابستانى – پاییزى و زمستانى داریم ، و شما در هر فصل سال مى توانید ما را در دکان میوه فروشى پیدا کنید و از طعم و بوى ما لذت ببرید و از منافع سرشار ما بهره مند شوید.
خواص سیب
خواص سیب-سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود. از زمانهای گذشته مردم جهان علاقهی فراوانی به میوهها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوهی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانهی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوشبختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و میباشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.
همهی سیبها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزهی متفاوت در گونههای مختلف، تعیین کنندهی نوع مصرف آنها است. مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازهی آن بستگی دارد، نه نوع آن. انواع سیب پس از مرکبات ( پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز ، عمدهترین میوهی پرورشی در سطح دنیا است.
کلیات گیاه شناسی
درخت سیب در نقاط دنیا پرورش داده میشود و سیب میوه ایست که میتوان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آن را میشناسند. در ایران این درخت به صورت وحشی در جنگلهای شمال وجود دارد در لاهیجان و رودسر آن را آسیب ، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه میگویند. سیب انواع مختلف دارد. انواع وحشی آن کوچک و پرورش یافته آن درشت میباشد. سیب نوع ترش و شیرین دارد.
ترکیبات شیمیایی سیب
خواص سیب -سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بیمناسبت نیست که یک ضربالمثل انگلیسی میگوید که خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بینیاز میکند.
خواص سیب
-یکی از خواص سیب این است که در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است.با استفاده از سیب میتوان ناراحتیهای شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماریهای پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانههای آنها را کاهش داد.لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم میباشد.
عوارض مصرف زیاد اب سیب
خواص سیب
-یکی دیگر از خواص سیب این است فشارخون را منظم میکند.خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون میشود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین میآورد.
-یکی دیگر از خواص سیب این است که برای دندانها و لثهها مفید است،اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتریهای دهان را از بین برده و دندانها و لثهها را تمیز میکنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان میدهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندانها و لثهها را پاک کرده و فساد دندان و بیماریهای لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماریهای لثه رنج بردهاند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهرهمند شوند.مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندانها میگردد. مینای دندان را محکمتر میسازد و از جرم گرفتن دندانها پیشگیری میکند.اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتریکش بر دندانها و لثه دارند. پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 9 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
-یکی دیگر از خواص سیب این است که جویدن سیب، عضلات فک را قویتر میسازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویهای ساده و طبیعی محسوب میشود.
-از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری میکند،یکی از بیماریهایی که بهطور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز میکند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان میشود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برهی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. همچنین سیب میوهای بسیار باارزش است؛ چرا که همچربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره میگردد.سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن میشود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش مییابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه میگردد.
-سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام میدهند مفید میباشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت میکند.
-یکی دیگر از خواص سیب این است که اثر آرام بخشی دارد،دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامینهای گروه B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد. همچنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت میشود.
زبان خوراکیها
غیاث الدین جزایری
سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی
خانهموبایل
عوارض مصرف زیاد اب سیب
آب سیب یکی از انواع آب میوههاست که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. دانشمندان معتقدند نوشیدن آب سیب نسبت به خود سیب، در حفظ سلامتی موثرتر است.
محققان دریافتند كه مواد شیمیایی موجود در آب سیب، فرد را در برابر سكته، بیماری های قلبی و سرطان مصون میكند.
آب سیب همچنین مملو از آنتی اكسیدانهایی به “فنولیكس” است. فنولیكس نقش مهمی در طعم و رنگ دهی به آب سیب دارد، ولی محققان در مورد مزایای عمده سلامت بخشی آن تردید دارند.
مطالعات قبلی حاكی از وجود ارتباط بین فنولیكس و مصونیت در برابر چند بیماری عمده بود. به گفته وی، آب سیب نسبت به خود سیب، فنولیكس بیشتری دارد.
در اینجا تعدادی از فواید آب سیب را برای تان میگوییم:
1- آب سیب دارای انواع ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن است که از بروز برخی بیماریها جلوگیری میکنند مثل سرماخوردگی.
2- دارای آنتی اکسیدان است، در نتیجه از بروز انواع سرطان و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
3- اگر در حد اعتدال آب سیب بنوشید، آنتیاکسیدانهای موجود در آن باعث کاهش وزن اضافی میشوند.آب سیب
4- تحقیقات علمی نشان داده که آب سیب عملکرد مغز را بهبود میبخشد، در نتیجه باعث بهبود هوشیاری و قدرت درک و فهم میشود.
5- به علت داشتن آنتیاکسیدان فراوان، میزان کلسترول خون را کاهش میدهد.
آب سیب طبیعی یا مصنوعی:
برای کسب فواید بالا سعی کنید خودتان در منزل آب سیب طبیعی تهیه کنید و از خرید آب میوههای حاضری خودداری کنید، زیرا این آبمیوهها دارای مقدار زیادی قند هستند و مصرف آنها باعث افزایش وزن و افزایش قند خون میگردد.
اگر هم ناچار بودید از آب میوههای حاضری استفاده کنید، آنهایی را بخرید که روی آنها نوشته شده است: صد در صد آب میوهی خالص و طبیعی، بدون مواد افزونی و قند اضافی.
خوراکی های پرخاصیت
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1