عوارض مصرف امگا۶




اگر اهل اخبار سلامتی باشید حتماً می‌دانید که محققان هر روز به خواص جدیدی از مصرف امگا 3 ها دست پیدا می‌کنند. در حالت کلی این اسیدهای چرب فواید زیادی برای بدن دارند. در کنار این اسیدهای چرب، اسیدهای چرب دیگری به امگا 6 ها هستند که به نوعی رقیب امگا 3 ها محسوب می‌شوند. واقعیت این است که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 نیز برای تامین سلامتی لازم است اما درعین‌حال نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد. محققان بر این عقیده‌اند که همیشه باید تعادلی بین امگا 3 ها و امگا 6 ها در بدن برقرار باشد تا سالم تر بمانیم.

در این مطلب به امگا 6 ها خواهیم پرداخت و میزان نیاز بدن به آن‌ها را نیز عنوان می‌کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

عوارض مصرف امگا۶

 

همان قدر که امگا 3 ها روزبه‌روز شهرت و اعتبار بیشتری پیدا می‌کنند به همین میزان نگرانی در مصرف زیاد امگا 6 ها افزایش پیدا می‌کند. البته معنی حرفمان این نیست که امگا 6 ها کلاً چربی‌های مضری هستند و باید حذف شوند. این اسیدهای چرب که در روغن ذرت و روغن آفتابگردان به میزان قابل‌توجهی وجود دارد جزو اسیدهای چرب ضروری هستند. به این معنی که بدن به آن‌ها نیاز دارد تا به طور طبیعی رشد کند و سیستم ایمنی قوی‌تری داشته باشد.

 

افزایش میزان مصرف امگا 6 ها: مشکل زندگی مدرن

به عقیده‌ی دانشمندان، مشکل زمانی به وجود می‌آید که در مصرف این اسیدهای چرب زیاده‌روی می‌شود. تغذیه‌ی اجداد ما حاوی میزان متعادلی از امگا 3 ها و امگا 6 ها بوده است درحالی‌که امروزه امگا 6 ها ده برابر از امگا 3 مصرف می‌شوند. به عقیده‌ی محققان این عدم تعادل مهم است و تاثیر زیادی روی سلامتی دارد. به گفته‌ی متخصصان در عرض 1 سال ژن‌های ما تغییر نکرده است اما میزان مصرف امگا 6 ها به طور غیرقابل‌باوری بالا رفته است.

واقعیت این است که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 نیز برای تامین سلامتی لازم

است اما درعین‌حال نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد




باید گفت که همه‌ی متخصصان حوزه‌ی تغذیه نظر واحدی در مورد امگا 6 ها ندارند؛ اما هیچ پژوهشی تاکنون به طور صد درصد اثبات نکرده است که امگا 6 ها مضر هستند. به عقیده‌ی اکثر محققان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در بین افرادی که اسیدهای چرب اشباع‌نشده (شامل امگا 6 ها) و چربی‌های اشباع‌نشده‌ی مونو را جایگزین چربی‌های اشباع‌شده کرده‌اند کاهش پیدا کرده است.

 

امگا 6 ها: حد تعادل را رعایت کنید

اکثر متخصصان بر این باور هستند که کاهش مصرف امگا 6 ها و افزایش دریافت امگا 3 ها از اهمیت بالایی برخوردار است. به عقیده‌ی این متخصصان از آنجایی که بدن برای تبدیل این اسیدهای چرب از آنزیم‌های واحدی استفاده می‌کند، بنابراین عدم تعادل بین این اسیدهای چرب مشکل‌ساز می‌شود. زمانی که میزان امگا 6 از امگا 3 می‌شود آنزیم کمتری برای تبدیل کردن امگا 3 ها باقی می‌ماند. در نتیجه بدن از وجود این ترکیبات ضدالتهابی ضروری محروم می‌ماند. علاوه بر این امگا 6 ها نقش زیادی در تولید ترکیبات التهاب‌زا دارند. یادتان باشد که میزان زیاد آن‌ها باعث افزایش خطر تشکیل لخته‌های خونی و اکسایش کلسترول می‌شود که رگ‌ها را در معرض مسدود شدن قرار می‌دهند. متخصصان حوزه‌ی تغذیه توصیه می‌کنند که در مصرف روغن ذرت و روغن آفتاب‌گردان احتیاط کنید چون حاوی بیش‌ترین میزان امگا 6 ها هستند. روغن زیتون، روغن کانولا یا روغن بذر کتان جزو بهترین روغن‌ها هستند که به برقراری تعادل بین این دو اسیدهای چرب کمک می‌کنند. توجه داشته باشید که چربی‌های ترانس خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند.

 

از مصرف چربی‌های ترانس خودداری کنید

در نهایت اینکه یادتان باشد چربی‌های اشباع‌شده در گوشت‌های قرمز و شیر کامل حاوی اسیدهای آراشیدونیک، نوعی امگا 6 است که باعث تولید پروتئین‌های التهاب‌زا می‌شود. چربی دور شکمی افرادی که تغذیه‌ای سرشار از چربی‌های اشباع‌شده دارند است. نتایج پژوهش‌های انجام‌شده نشان می‌دهند که چربی‌های شکمی همان چربی‌های التهاب‌زا در بدن هستند.

خلاصه اینکه اگر نمی‌خواهید میزان ترکیبات التهاب‌زای بدنتان شود باید مصرف امگا 3 ها را و مصرف امگا 6 ها را کمتر کنید. توصیه می‌کنیم ماهی و بذر کتان را به بره‌ی غذایی‌تان اضافه کنید.

 

فاطمه مهدی پور

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


امگا 3 ها به ده سوال شما پاسخ می‌دهند

اندر احوالات امگا 6 ها

اثرات مصرف اسیدهای چرب امگا 6

امگا 3 چیست و چه خواصی دارد؟

خواص ضد کلسترولی امگا 3 ها

دنیای چربی‌ها: از گفته‌ها تا واقعیت

اسیدهای چرب امگا۳ خواص ضدالتهابی دارند که ممکن است از بدن در برابر بیماری های قلبی-عروقی محافظت کنند. متاسفانه سطوح بالای امگا۳ (به دست آمده از روغن کریل، روغن ماهی یا منابع گیاهی از جمله دانه بذرکتان) در بدن عوارض جانبی بسیاری دارد. البته مصرف موادغذایی غنی از این اسیدهای چرب معمولا سلامتی بدن را تهدید نخواهد کرد و بروز هر گونه عوارض مربوط به استفاده از مکمل های امگا۳ است. بنابراین برای جلوگیری از بروز عوارض جانبی امگا۳ حفظ تعادل در مصرف اهمیت دارد.

براساس بسیاری از تحقیقات انجام شده، اسیدهای چرب امگا ۳ گرفته شده از روغن ماهی نقش زیادی در پایین آوردن فشارخون و سطوح تری گلیسرید خون دارند.

شواهد حاکی است که اسیدهای چرب امگا ۳ برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید نیز مفید است.

انواع مختلفی از امگا ۳ وجود دارد. منابع مختلف گیاهی حاوی آلفا لینولنیک اسید یا ALA بوده که بدن می تواند آن را به امگا ۳ تبدیل کند. روغن ماهی نیز معمولا حاوی اسیدهای چرب EPA و DHA است.

امگا ۳ به مقدار فراوان در گردو، ماهی سالمون و اسفناج وجود دارد.

عوارض مصرف امگا۶

 

بیشترین آمار مرگ و میر به بیماری قلبی مربوط می شود و امگا ۳ ممکن است به کاهش این خطر کمک کند.

مصرف امگا ۳ برای بیماری هایی از جمله زوال عقل، سرطان و افسردگی نیز فوایدی دارد. اگرچه این فواید چشمگیر هستند اما نباید از عوارض جانبی این اسیدهای چرب غافل شد.

 

تغییر سطوح قند خون یکی از عوارض جانبی امگا ۳ است. بنابراین در صورت ابتلا به دیابت یا استفاده از گیاهان، دارو ها و مکمل هایی برای تغییر سطوح قند خون مراقبت بیشتری مورد نیاز است.

همچنین در صورت استفاده از امگا ۳ برای جلوگیری از بروز هر گونه عوارض و مشکلی نسبت به بررسی قند خون خود اقدام نمایید.

 

افت فشار خون ممکن است یکی دیگر از عوارض جانبی امگا ۳ باشد. بنابراین قبل از مصرف امگا ۳ در صورت استفاده از مکمل یا داروی کاهش دهنده ی فشار خون با پزشک خود مشورت کنید.

 

مصرف از سه گرم امگا ۳ در روز ممکن است منجر به خونریزی شود. بنابراین در صورت اختلالات خونریزی یا مصرف داروهای افزایش دهنده ی خطر خونریزی، مراقبت بیشتری مورد نیاز است. در این مورد باید با پزشک خود مشورت کنید.

 

مصرف میزان بالایی از روغن ماهی تاثیرات منفی بر واکنش سیستم ایمنی بدن دارد.

همچنین درصورت ضعف سیستم ایمنی بدن به دلیل ابتلا به ایدز یا سایر بیماری ها، مصرف روغن ماهی می تواند باعث بروز مشکلات جدی تری شود.

دفیبریلاتور دستگاهی است که برای جلوگیری از ضربان نظم قلب و جلوگیری از مرگ ناگهانی در بیماران مبتلا به تاکی‌کاردی یا فیبریلایسون قلبی از طریق عمل جراحی در قفسه سینه بیمار کار گذاشته می شود. دستگاه الکتروشوک (دفیبریلاتور) از پالس‌های الکتریکی برای کنترل آریتمی‌‌های خطرناک قلبی که ممکن است منجر به ایست قلبی شوند، استفاده می‌کند.

بنابراین این بیماران برای پیشگیری از بروز عوارض جانبی امگا۳ باید از مصرف مکمل های آن اجتناب کنند، زیرا می تواند منجر به افزایش خطر ضربان قلب نظم شود.

 

درصورت آلرژی به ماهی و غذاهای دریایی، احتمال بسیاری وجود دارد که مصرف مکمل های روغن ماهی نیز با بروز این آلرژی ها همراه باشد.

بنابراین بهتر است برای جلوگیری از بروز عوارض جانبی امگا۳ از مصرف مکمل های روغن ماهی اجتناب نمایید.

 

براساس مقاله منتشر شده توسط انجمن قلب امریکا، از عوارض جانبی امگا ۳ می توان به حالت تهوع، ناراحتی روده ای و ایجاد طعم بد در دهان بعد از غذا خوردن اشاره کرد. این عوارض جانبی ممکن است بعد از مصرف مکمل های روغن ماهی به وجود آید.

سایر عوارض جانبی امگا ۳ شامل آروغ زدن، اسهال، نفخ، رفلاکس اسید معده به مری و درد شکمی است.

 

مصرف مکمل های امگا ۳ ممکن است باعث تشدید علائم در بیماران مبتلا به افسردگی یا افسردگی دوقطبی شود.

همچنین مصرف مداوم امگا ۳، کمبود ویتامین E را به دنبال دارد.

 

امگا ۳ علاوه بر عوارض جانبی یاد شده، با برخی از داروها نیز ممکن است تداخل ایجاد کند. بناراین در صورت استفاده از این داروها بهتر است نسبت به تداخلات آنها آگاه باشید و قبل از مصرف امگا ۳ با پزشک خود مشورت نمایید.

عوارض مصرف امگا۶

 

مصرف داروی ضد بارداری ممکن است با روغن ماهی تداخل ایجاد کند، به طوریکه اثربخشی آن با پایین آمدن سطح تری گلیسرید کاهش می یابد.

برخی از قرص های ضدبارداری شامل اتینیل استرادیول، لوونورژسترول و نوراتیندرون است.

 

روغن ماهی ممکن است به کاهش فشارخون کمک کند، اما با داروهای ضدفشارخون نیز تداخل دارد و موجب افت شدید فشار خون خواهد شد.

برخی از داروهای پرفشاری خون شامل لوزارتان، انالاپریل، کاپتوپریل، هیدروکلروتیازید و فوروزماید است.

 

اورلیستات برای کاهش وزن کاربرد دارد که می تواند با روغن ماهی تداخل ایجاد کند و بر جذب روغن ماهی از روده اثر بگذارد.

بنابراین توصیه می شود روغن ماهی چند ساعت قبل از اورلیستات مصرف شود.

داروهای ضد انعقادی که برای کاهش لخته شدن خون استفاده می شوند با روغن ماهی تداخل دارند و همچنین احتمال خونریزی و کبودی را افزایش می دهند.

برخی از داروهای مورد استفاده در کاهش لخته شدن خون شامل ایبوپروفن، آسپرین، دیکلوفناک، هپارین، دالتپارین و انوکساپارین است.

منبع: www.med-health.net

آیا مقاله برای شما مفید بود؟ آن را

مهارت های حرکتی درشت چیست ؟ مهارتهای حرکتی درشت به حرکت کل بدن و از جمله ماهیچه های بزرگ ( []

از تمام چیزهایی که یک زن ممکن است آنها را تجربه کند ، سقط جنین ممکن است یکی از مواردی []

طبیعی است که در رابطه با باردار شدن بعد از سقط جنین ، احساس نگرانی کنید به یاد آوردن آخرین []

انتقال گامت به داخل لوله فالوپ (GIFT) چیست ؟ GIFT ، یک عمل جراحی دستگاه تولید مثل است که شامل []

ورزش برای اغلب زنان، تمرینات بدنی منظم در طی بارداری به عنوان بخشی از یک سبک زندگی سالم، اهمیت دارد. []

رابطه جنسی برای زوج ها در طی بارداری بی خطر است. در بارداری، رابطه جنسی و ارگاسم ممکن است []

ممنونم ک راهنمایم کردین بابت سایتتون تشکر. من برا حافظه کوتاه مدتم مخام مصرف کنم هیچ بیماری خاصی یا قرصی استفاده ندارم مگه اینکه ویتامینه باشه. *

سلام ممنون از سایتتون مادر من ۸۵ ساله است وقرص آسپرین پروپرانول ۱۰ ودیلتیازم۶۰ که البته نصف صبح ونصف شب وکیوتن ۱۰ و صبح شب یک عدد امگا ۳ هم مصرف میکند اخیرا روی دست وپاش خشک میشه ودر اثر خاراندن کبود میشه امروز بعد از مراجعه به سایتتون گفتم شاید براثر مصرف آسپرین باشه خیلی سپاسگزار میشم اگه راهنمایی بفرمایید، سلامت و برقرار باشید


وارد کردن موارد ستاره دار الزامی است




خانه

موبایل

امگا 3 تأثیر مثبتی در روند درمان میگرن، استرس، تنش‌های عصبی و افسردگی دارد

عوارض مصرف امگا۶

 

این روزها از هر زمان دیگری صحبت از امگا 3 می‌شود، اما ممکن است برخی از خانواده‌ها هنوز نسبت به نیاز تأمین امگا 3 از طریق تغذیه مناسب اطلاعات کافی نداشته باشند.

 

امگا 3 دقیقاً چیست؟امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمان برخی چربی‌ها وجود دارد و ویژگی‌های خاصی دارد. این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری یده‌اند که اولاً برای ادامه حیات بدن کاملاً ضروری است و ثانیاً چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتماً باید از طریق رژیم غذایی با مکمل‌ها تأمین شود.

در واقع بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه‌ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد.اسیدهای چرب از اجزای تشکیل‌دهنده چربی‌هاست که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طریق ماده غذایی تأمین شود.

 

این اسید چرب در چه زمانی شناسایی شد؟اولین تحقیق به سال 195 و بررسی‌ای که روی اسکیموها انجام شد، برمی‌گردد. مطالعه روی خون اسکیموها نشان داد با وجود آن که اسکیموها غذای اصلی خود را از گوشت حیوانات پرچرب شکاری تهیه می‌کردند، ولی اسیدهای چرب موجود در خون آن‌ها مانع از تجمع پلاکت و در نتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگ‌ها می‌شود. در آن سال‌ها امگا 3 را مترادف با روغن ماهی می‌دانستند اما اسیدهای چرب امگا 3 طی 4-3 سال اخیر به خوبی شناخته شده‌اند و در 2 دهه اخیر در مورد نقش آن‌ها در سلامت مطالعه‌های بیشتری انجام شده است.

 

می‌گویند امگا 3 خواص بی‌شماری دارد. این خواص چیستند؟چربی‌ها در ساختمان سلولی بدن و به خصوص سلول‌های مغزی شرکت دارند. اسیدهای چرب امگا 3 از این نظر نقش‌های به خصوصی را ایفا می‌کنند؛ تحقیقات نشان داده‌اند امگا 3 تأثیر مثبتی در روند درمان میگرن، استرس، تنش‌های عصبی و افسردگی دارد. به طوری که اگر روزانه 2 گرم امگا 3 خالص به بیماران مبتلا به میگرن داده شود، در برخی موارد میگرنشان کنترل می‌شود.

 

در سایر بیماری‌ها چطور؟مطالعه‌های اخیر نشان داده‌اند، امگا 3 نه تنها در پیشگیری از برخی سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی بلکه در کاهش عوارض شیمی‌درمانی نیز موثر است. مصرف امگا 3 در بیماران مبتلا به سرطان پستان به خصوص بیمارانی که تحت شیمی‌درمانی قرار می‌گیرند و دچار اختلال‌های عصبی هستند و اعصاب دست و پای آن‌ها دچار گزگز و درد شدید می‌شود، مفید است.

 

بهترین منابع اسید چرب امگا 3 انواع ماهی و آبزیان، تخم کدو و تخم کتان و گردو است. در واقع منبع امگا 3 در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، قزل‌آلا، تن، اسقومری و شاه‌ماهی تعریف می‌شوددر این بیماران مصرف این اسید چرب تحمل شیمی‌درمانی را بالا می‌برد. همچنین امگا 3 می‌تواند عوارض عصبی ناشی از دیابت را کاهش دهد. تحقیقات در زمینه تأثیر امگا 3 بر ام‌اس نیز در دست انجام است و نتایج موثری نیز به دست آمده. طبق بررسی‌ها، مکمل این اسید چرب، پیشرفت ام‌اس را کند می‌کند.

 

کدام مواد غذایی امگا 3 دارند؟بهترین منابع اسید چرب امگا 3 انواع ماهی و آبزیان، تخم کدو و تخم کتان و گردو است. در واقع منبع امگا 3 در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، قزل‌آلا، تن، اسقومری و شاه‌ماهی تعریف می‌شود.

 

در گیاهان نیز روغن‌های سویا، آفتابگردان، دانه کتان و گردو، فندق و کنجد حاوی امگا 3 است. علاوه بر این، مواد غذایی غنی‌شده با امگا 3 مانند برخی از نان‌ها، آب‌میوه‌ها، روغن‌ها و تخم‌مرغ مورد توصیه متخصصان تغذیه است.

 

زیتون چطور؟زیتون و روغن آن برخلاف باور عموم امگا 3 قابل‌ملاحظه‌ای ندارد.

 

بهتر است امگا 3 را همراه با وعده غذای اصلی مصرف کرد

 

در چه شرایطی لازم است افراد از مکمل امگا 3 استفاده کنند؟اگر فردی در هفته 3 تا 4 وعده ماهی مصرف نکند، از یک سالگی به بعد برای کمک به رشد مغزی و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها مصرف مکمل امگا 3 یا شربت روغن ماهی برایش لازم است. همان‌طور که می‌دانید، اسید چرب امگا 6 در تمام روغن‌های مایع یافت می‌شود بنابراین اگر در هفته 3 تا 4 بار ماهی نخوریم، تعادل امگا 3 و امگا 6 به هم می‌ریزد.

 

دوز مکمل چقدر باید باشد؟

دوز مکمل‌های امگا 3 متفاوت و از 1 میلی‌گرم تا 9 میلی‌گرم متغیر است. شرکت‌های تجاری معمولاً مقادیر امگا 3 را روی بسته‌بندی می‌نویسند ولی گاهی پزشک از محتوا و دوز باخبر نیست.

 

هنگام مصرف مکمل امگا 3 باید نکته‌ای را رعایت کرد تا جذب آن افزایش پیدا کند؟بهتر است امگا 3 را همراه با وعده غذای اصلی مصرف کرد زیرا مکمل آن نوعی روغن است و همراه غذا بهتر جذب می‌شود. البته افرادی که بعد از مصرف آن دچار ضعف در پا می‌شوند، می‌توانند مکمل را قبل از خواب مصرف کنند.

 

ماهی بخور، امگا 3 نخور!اگر در سبد غذایی خانوار به ‌طور متوسط 4-3 بار در هفته هر بار 12-8 گرم ماهی مصرف شود افراد به هیچ‌وجه نیازی به مصرف امگا 3 نخواهند داشت، اما اگر ماهی مصرف نمی‌شود، می‌توان از مکمل امگا 3 استفاده کرد.  مقدار مکمل مصرفی در دوز غیر درمانی یک گرم و در دوز درمانی 3 گرم در روز است. مکمل امگا 3 باید زیر نظر پزشک و بعد از انجام آزمایش‌های لازم و تشخیص وضعیت اکسیداسیون بدن تجویز شود. می‌گوییم زیر نظر پزشک زیرا مصرف خودسرانه این مکمل عارضه دار است.

 

وقتی مکمل امگا 3 بیش از مقدار مورد نیاز مصرف می‌شود، چون یک نوع اسید چرب است، با اسید چرب امگا 6 که برای عملکرد بینایی و مغزی لازم است، رقابت می‌کند و میزان جذب آن را پایین می‌آورد. از سوی دیگر، وقتی امگا 3 به طور خالص در بره غذایی گنجانده می‌شود، کلسترول که برای غشای سلول‌های بدن مورد نیاز است، کاهش می‌یابد و یکپارچگی غشاهای سلولی از بین می‌رود.

 

در دوره‌های خاصی مثل بارداری یا شیردهی نیز مصرف مقادیر بالای امگا 3 می‌تواند خطرساز باشد. افزایش بیش از حد امگا 3 در بدن پاسخ‌های سیستم ایمنی را کند و واکنش‌های دفاعی مثل پاسخ به میکروب‌ها را ضعیف می‌کند. حتی می‌تواند تری‌گلیسیرید خون را به عنوان تأمین‌کننده انرژی بدن از حد طبیعی پایین‌تر آورد و فرد را دچار کمبود انرژی کند. به علاوه، اضافه دریافت آن در بدن اکسید می‌شود و بعد از اکسیداسیون به بافت‌های مختلف از جمله عروق و حتی کبد آسیب می‌رساند و می‌تواند کبد چرب ایجاد کند.

عوارض مصرف امگا۶

 

امگا 3 ممنوع!با همه خواص مفیدی که مصرف امگا 3 دارد، اما برای برخی هم مضر است. افراد دچار اختلالات خونی، کسانی که پوستشان به راحتی دچار کوفتگی و کبودی می‌شود، کسانی که از داروهای رقیق‌کننده خون مثل آسپیرین یا وارفارین استفاده می‌کنند، افرادی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند و افرادی که فشار خون خیلی بالا و کنترل نشده دارند، نباید امگا 3 مصرف کنند. مصرف دوز بالای امگا 3 سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند بنابراین کسانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است نباید از آن استفاده کنند.

 

امگا 3 علیه بیماری‌هامصرف امگا 3 در واقع می‌تواند برای مبتلا نشدن به مجموعه‌ای از بیماری‌ها مفید باشد که برخی از این موارد را مرور می‌کنیم.

 

* اولین و مهم‌ترین تأثیری که امگا 3 به آن معروف شده، نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی است.

 

* رژیم غذایی سرشار از امگا 3 مانع خشکی و ریزش مو می‌شود.

 

*‌ به گفته پزشکان، سالمندان برای پیشگیری از آلزایمر غذاهای حاوی امگا 3 مصرف کنند.

 

* امگا 3 باعث بهبود خلق و خو، رفتار و شخصیت اشخاص می‌شود. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که میزان اسیدهای چرب امگا 3 در خون آن‌ها کم است، نسبت به دیگران رفتار متغیرتر و منفی‌تری دارند و دارای علائم خفیف افسردگی هستند، در عین حال افرادی که اسیدهای امگا 3 بیشتری در خون خود دارند، سازگارترند.منبع:tebyan.net


تغذیه و تناسب اندام

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *