عوارض قرص osteo quinone

خواص دارویی و گیاهی

عوارض قرص osteo quinone
عوارض قرص osteo quinone

استئوکینون به عنوان مکمل غذایی در افراد مبتلا به کمبود کلسیم و ویتامین D، مبتلایان به کاهش تراکم استخوان یا استئوپروز برای کمک به افزایش توده استخوانی و استحکام استخوان ها مصرف می شود. پوکی استخوان اگر به موقع پیشگیری و درمان نشود ممکن است سبب بروز شکستگی های استخوانی خطرناکی شود.

استئوکینون مکمل کلسیم حاوی ویتامین های K₂ و D₃ می باشد که در سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری های استخوانی مانند استئوپروز (پوکی استخوان) و شکستگی ها نقش به سزایی دارد. همانطور که می دانیم استئوپروز از جمله شایع ترین بیماری های استخوانی است که درآن تخریب بافت استخوانی و کاهش توده‏ استخوانی ( تعداد و اندازه‏‌ی تیغه‏ های استخوانی بافت استخوانی کاهش می‏ یابد) مشاهده می شود.

این بیماری با افزایش سن مرتبط می باشد. خوشبختانه با انجام اقداماتی خاص می تـوان شانس بروز این بیماری را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش داد و از بروز شکستگی های استخوانی که در بسیاری از موارد سبب ناتوانی فرد می شود جلوگیری کرد.

مکمل استئوکینون به سبب داشتن ویتامین K₂ در پیشگیری و درمان این بیماری ها مکانیسمی متفاوت داشته است.عوارض قرص osteo quinone

ویتامین D بکار رفته در استئوکینون نیز نقش های زیادی در بدن دارد که از جمله آنها می توان به تقویت استخوان ها، حمایت از سیستم ایمنی بدن، و افزایش عملکرد شناختی اشاره کرد.

این عملکرد برای مغز بسیار اهمیت دارد چرا که از بروز بیماری های عصبی جلوگیری می کند.




استئوکینون از طریق مکانیسم های زیر در سلامت استخوان ها نقش دارد:

ویتامین K₂ موجود در استئوکینون بطور شگفت انگیزی سبب خروج کلسیم از خون و رگ ها، و ذخیره آن در بافت استخوانی می شود.

مطالعات جدید نشان داده اند که مصرف مکمل کلسیم به تنهایی، و بدون حضور ویتامین K₂ سبب رسوب کلسیم در بافت های نرم و رگ ها می گردد. ویتامین K₂ با فعال کردن استئوکلسین (پروتئین استخوانی وابسته به ویتامین K₂) ماتریکس استخوانی را فراهم کرده، در نتیجه بستری مناسب برای نگهداری کلسیم ایجاد می کند.

(کلسیم بطور موثری به استخون باند می شود) و از این طریق کلسیم بطور موثری در بافت استخونی ذخیره می شود.ویتامین D₃ (فرم فعال ویتامینD ) موجود در این محصول جذب کلسیم و فسفر را افزایش می دهد و از سوی دیگر تولید استئوکلسین ( پروتئین تشکیل دهنده استخوان ) توسط استئوبلاست ها را افزایش می دهد.

پوکی استخوان یا استئوپروز طبق تعریف انجمن ملی بهداشت یک اختلال اسکلتی است که بیشتر در دوران کهنسالی بروز می کند و ویژگی بارز آن کاهش استحکام استخوان بوده و فرد را در معرض خطر شکستگی استخوان قرار می‌ دهد.

از دست‏ دادن استخوان‏ ها به طور خاموش و بی‏ سر و صدا اتفاق می‏ افتد و اغلب هیچ علامتی تا زمان رخ دادن شکستگی وجود ندارد. در زنان پوکی استخوان از 35 سالگی شروع شده و با افزایش سن و شروع منوپوز تشدید می شود.

استخوان های ستون فقرات، ران و لگن از شایع ترین محل های شکستگی هستند. همانطور که می دانیم در مورد روش های پیشگیری و درمان استئوپروز تحقیقات بسیاری انجام شده و مجموعه ای از فاکتورها و عوامل به عنوان ریسک فاکتور و حذف آنها به عنوان روش های موثر برای کنترل و پیشگیری بیماری محسوب شده است.

در میان عوامل متعددی که فراهم کننده زمینه ایجاد بیماری هستند، کمبود دریافت کلسیم و ویتامین D بسیار برجسته اند و در نتیجه بخشی از پروتوکل درمانی جهت پیشگیری و درمان استئوپروز، مصرف مکمل های حاوی کلسیم و ویتامین D است.

اما بر طبق نتایج حاصل از آخرین مطالعات انجام شده، مشخص شده که مصرف کلسیم به تنهایی و بدون حضور ویتامین ₇₋ ₂ K (مناکینون 7) نه تنها در جایگیری کلسیم در استخوان و بهبود شرایط بیماری موثر واقع نمی شود، بلکه ممکن است با کلسیفیکاسیون و رسوب کلسیم در عروق خونی همراه باشد.

حال ببینیم ویتامین K₂₋₇ در این روند چه نقشی دارد؟ وظیفه اصلی جذب و قرار دادن کلسیم در بافت های استخوانی بر عهده پروتئینی بنام استئوکلسین است که در سلول های استخوان ساز (استئوبلاست) تولید می شود.

پروتئین استئوکلسین برای فعال شدن و انجام عملکرد خود نیاز به ویتامین K₂₋₇ دارد و در حضور این ویتامین قادر به جذب و نشاندن کلسیم در استخوان می شود. علاوه بر این، استئوکلسین فعال نقش ممانعتی در برابر سلول های استخوان خوار (استئوکلاست) دارد و از تخریب استخوان توسط آن ها جلوگیری می کند. در صورت کمبود یا فقدان ویتامین k₂₋₇ ، این پروتئین فعال نشده و در نتیجه کلسیم جذب استخوان نمی شود و در خون باقی می ماند.

اگر کلسیم در جای درست خود یعنی استخوان ها قرار نگیرد منجر به عوارض متعددی می شود که رسوب آن در عروق خونی و سخت شدن جدار رگ ها، رسوب در مفاصل و سختی غضروف ها و همچنین رسوب در کلیه و ایجاد سنگ های کلیوی از جمله این عوارض می باشند.

جالب است بدانیم که ویتامین K₂₋₇ علاوه بر فعال کردن استئوکلسین، گروه دیگری از پروتئین ها را نیز فعال می کند که این پروتئین ها در بافت های نرم مانند جدار عروق و غضروف ها وجود دارند و نقش آن ها محافظت از بافت در مقابل کلسیفیکاسیون و رسوب کلسیم در آن هاست. با توجه به مجموعه این عوامل، مشخص شده که مصرف مکمل های کلسیم به تنهایی، بیشتر زمینه کلسیفیکاسیون عروق و بافت های نرم را فراهم می کند تا جبران کمبود کلسیم استخوان و بهبود پوکی آن ها را !

کلسیم یکی از املاحی است که به میزان زیاد در بدن وجود دارد و برای استخوان ها و دندان ها ضروری است. کمبود این ماده غذایی در افرادی که کمتر از لبنیات استفاده می کنند دیده می شود و در سنین بالاتر به پوکی استخوان ختم می شود. همه افراد در همه سنین باید به میزان کافی کلسیم دریافت کنند تا دچار استئوپورز نشوند.

ویتامین k2 از دسته ویتامین های محلول در چربی می باشد. ویتامین k2 عموماً در روده به وسیله باکتری ها تولید می شود و در مواد غذایی کمتر یافت می گردد.

مطالعات بالینی جدید ، از فواید ویتامین k2 برای سلامت استخوان حکایت دارند و تاثیر مصرف این ویتامین به مدت حداقل 6 ماه را در کاهش از دست رفتن توده استخوانی و افزایش غلظت مواد معدنی استخوان نشان داده اند.

ویتامین D3 (فرم فعال ویتامین D) موجود در استئوکینون جذب کلسیم و فسفر را افزایش می دهد . و از سوی دیگر تولید استئوکلسین (سلول های تشکیل دهنده استخوان ) توسط استئوبلاستها را افزایش می دهد. کلسیم موجود در اوستئوکینون تولید استئوکلاستها (سلولهای تخریب کننده استخوان) را مهار می کند.



عارضه جانبی با مصرف این مکمل مشاهده نشده است.

بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون آنتاگونیست ویتامین K مانند وارفارین استفاده می کنند، باید قبل از مصرف مکمل استئوکینون با پزشک خود مشورت نمایند.

فرآورده را دور از دسترس اطفال، در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد و دور از رطوبت و نور نگهداری نمایید.


بیشتر بخوانید:

۱۵ راهکار خانگی حیرت انگیز برای درمان پوکی استخوان


پوکی استخوان از علائم تا درمان


۱۰ درمان خانگی و قطعی برای شکستگی استخوان


چگونه بفهمیم استخوان شکسته جوش خورده است ؟




عوارض قرص osteo quinone




گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

مطالب پر بازدید

مطالب پیشنهادی

انواع مکمل ها چه ضرر و زیان هایی به بدن میرساننذ می خواهیم در مورد مکمل کلسیم بیشتر بدانیم و تاثیرات مفید و مضر آن بر بدن چگونه اند با چه روشهایی می توانیم از آسیب های ناشی از آن پیشگیری کنیم

عوارض قرص osteo quinone

 این روزها بسیاری از خانواده‌ها به دلایل مختلف از تغذیه سالمی ندارند و چون فکر می‌کنند مواد مورد نیاز بدنشان از طریق خوراکی‌ها تامین نمی‌شود سراغ مکمل‌ها می‌روند تا به اصطلاح با مشکل کمبود ویتامین و ریزمغذی‌ها روبه‌رو نشوند؛ در حالی که به گفته متخصصان، مصرف خودسرانه هر نوع مکملی فرد را در معرض عوارض خطرناکی قرار می‌دهد.

به عنوان مثال، برخی افراد برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی روزانه اقدام به مصرف قرص ویتامینC می‌کنند. اگرچه مصرف بیش از حد این ویتامین خطری را متوجه فرد نمی‌کند، اما ممکن است باعث اسهال، استفراغ، سردرد،‌ بی‌خوابی و ترش کردن و مشکلات گوارشی شود.

یکی از مهم‌ترین مکمل‌هایی که در داروخانه‌ها فروش بالایی دارد، مکمل کلسیم است. چون خیلی‌ها تصور می‌کنند اگر هر روز قرص کلسیم بخورند، هیچ وقت دچار پوکی استخوان نخواهند شد. دکتر علی اکبر رمضانی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی می‌گوید: درست است شیر منبع خوبی برای تامین کلسیم به حساب می‌آید، اما نباید این نکته را نادیده گرفت که همراه مصرف یک لیوان شیر، علاوه بر دریافت کلسیم مواد مغذی دیگری مثل فسفر، ویتامین B2 و پروتئین هم به بدن می‌رسد. به عبارتی هرگز با مصرف یک قرص کلسیم نمی‌توانیم تمام خواص موجود در شیر را دریافت کنیم و برعکس مصرف خودسرانه آن می‌تواند سلامت افراد را تهدید کند.

شما نباید سراغ مکمل کلسیم بروید

به گفته دکتر رمضانی، کمبود کلسیم یا نقص کلسیم در بدن به کمک یک آزمایش معمولی خون قابل تشخیص است و اگر در چکاپ‌های دوره‌ای مقدار کلسیم خونتان کم باشد، پزشکتان مکمل کلسیم تجویز خواهد کرد.

فراموش نکنید مصرف این مکمل‌ها برای افرادی که کلسیم مورد نیاز روزانه خود را با توجه به سن بالا و تغذیه نامناسب تامین نمی‌کنند، توصیه می‌شود. همچنین خانم‌های باردار، بیمارانی که داروهای کورتونی با دوزهای بالا استفاده می‌کنند یا افراد مبتلا به پوکی استخوان به دلیل کمبود ویتامین D حتما باید بنا به تشخیص پزشک معالج مکمل کلسیم مصرف کنند.

با این حال، مصرف بیش از حد کلسیم یعنی بیش از 2500 میلی گرم در روز برای بزرگسالان تا 50 سال و بیش از 2000میلی گرم در روز برای افراد بالای 50 سال می‌تواند به مشکلاتی منجر شود. مثلا در افرادی که سنگ کلیه دارند یا در معرض خطر هستند مصرف بیش از حد کلسیم می‌تواند به مسمومیت منجر شود و عوارضی مانند رسوب کلسیم در بافت‌های نرم بدن مانند کلیه‌ها، ریه‌ها، قلب و گوش را به همراه داشته باشد که در کلیه‌ها موجب بروز سنگ کلیه، در ریه‌ها و قلب موجب عوارض قلبی و ریوی و در گوش موجب اختلالات شنوایی می‌شود. از طرفی مصرف خودسرانه آن عوارض دیگری مثل سردرد، تهوع، استفراغ، ضعف، تشنگی زیاد، افزایش حجم ادرار، یبوست، تاخیر در رشد شیرخواران و اختلالات گوارشی را می‌تواند ایجاد کند.

از درمان ریزش مو تا بلند قدی با روی

یکی از مهم‌ترین توصیه‌های شایع این روزها برای درمان ریزش مو، مصرف مکمل زینک (روی) است. والدینی هم هستند که می‌خواهند فرزندشان قد بلندی داشته باشد و فکر می‌کنند دادن مکمل روی به کودک یا نوجوانشان رشد قدی او را افزایش می‌دهد غافل از این که به گفته دکتر رمضانی، مصرف خودسرانه و بی‌رویه مکمل روی می‌تواند با ایجاد اختلال در جذب آهن، باعث بروز کم‌خونی و فقر آهن شود. بنابراین کودکانی که بدون تجویز پزشک از این مکمل‌ها استفاده می‌کنند به‌ویژه زمانی که خودشان هم زمینه کم‌خونی و فقر آهن داشته باشند، مشکل‌شان تشدید خواهد شد. مصرف مکمل کلسیم نیز در صورتی که فرد دچار کمبود کلسیم نباشد، همین وضع را ایجاد خواهد کرد و می‌تواند موجب بروز اختلال در جذب آهن و در نتیجه کم‌خونی و فقر آهن شود.

مصرف خودسرانه مکمل آهن خطرناک است

خیلی‌ها مکمل‌های حاوی آهن را خطرناک نمی‌دانند، در حالی که مصرف خودسرانه مکمل آهن نه‌تنها مفید نیست، بلکه می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

دکتر رمضانی با بیان این که آهن زیادی در بدن باعث ایجاد نقص سیستم ایمنی می‌شود و احتمال عفونت را افزایش می‌دهد، می‌افزاید: در کودکانی که بدون تجویز پزشک قرص و شربت آهن می‌خورند احتمال سرماخوردگی، عفونت‌های دستگاه تنفسی، اسهال و عفونت‌های گوارشی بیشتر خواهد شد. همچنین مصرف زیاد آهن می‌تواند رادیکال‌های آزاد را در بدن افزایش دهد و زمینه بروز انواع سرطان را فراهم کند.

اصلاح باورهای نادرست

برخلاف باور عموم، همه افراد به مکمل‌های مولتی ویتامینی که در بازار وجود دارد، نیازی ندارند. در عین حال، این مکمل‌ها برای سنین و شرایط خاصی (مثل بارداری یا شیردهی) تعریف شده‌اند و باید براساس توصیه پزشک و با دوز مشخص مصرف شوند. به عنوان مثال بسیاری از مکمل‌های ویتامینی در جذب و عملکرد داروها اختلال ایجاد می‌کند و این موضوع به‌ویژه برای سالمندانی که از داروهای متفاوتی استفاده می‌کنند، حائزاهمیت است. در عین حال، به گفته دکتر رمضانی برخی افراد لاغر بر این باورند مصرف انواع مکمل‌ها باعث افزایش وزن‌شان می‌شود و خطرناک هم نیست، در صورتی که هیچ مکمل ویتامین یا املاحی نداریم که حاوی کالری باشد.

بنابراین مکمل‌های غذایی نمی‌توانند موجب افزایش وزن قابل توجهی شوند و برخی از آنها مثل مکمل‌ روی یا مکمل‌هایی که حاوی ویتامین‌های گروه B هستند، نقش کمکی دارند و کمی اشتها را بیشتر می‌کنند.

یک آزمایش ساده

هر چند کمبود هر ویتامین و ریزمغذی با علائم بالینی مختلفی بروز می‌کند، اما گاهی اوقات هم نشانه‌های بارزی وجود ندارد. به همین دلیل اگر قصد بارداری دارید یا از آخرین چکاپ پزشکی‌تان زمان زیادی می‌گذرد بد نیست به پزشک مراجعه کنید تا برایتان یک چکاپ کامل بنویسد و وضعیت ویتامین‌ها و املاح بدنتان مورد ارزیابی قرار بگیرد.

روزنامه جام جم

 

موضوعات مرتبط

مطالب مرتبط

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

هماهنگی جهت تبلیغات: 02184215883 – 09128833237

103,500تومان 93,200تومان

عملکرد OsteoQuinone چیست؟

کلسیم نقش مهمی در سلامت انسان ایفا می کند. کلسیم و فسفات در ساختار استخوان مشارکت دارند، بنابراین مصرف کلسیم در تشکیل اسکلت و رشد و توسعه استخوان بسیار مهم است. ویتامین D به گروهی از ترکیبات محلول در چربی مربوط است که باعث افزایش جذب روده از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفات و روی می شود. ویتامین K₂ -7 یکی از انواع گروه ویتامین K است که به عنوان یک عامل مهم کلسیم در بدن انسان عمل می کند. این مواد با کیفیت بالا و چند منظوره برای کمک به ساخت و نگهداری استخوان های قوی همکاری می کنند. OsteoQuinone ترکیبی از مکمل مناسب برای مبارزه با اختلالات استخوانی مانند پوکی استخوان است.

مکانیسم عمل

کلسیم را می توان به راحتی در غذاها و مکمل های غذایی یافت، اما لزوما در استخوان ها بدون تعدادی از مراحل بیوشیمی مهم جذب نمی شود. در غیاب مسیر مناسب، کلسیم به استخوان رفته و در گردش خون منجر به از دست دادن استخوان و پوکی استخوان می شود، علاوه بر اضافه کردن کلسیم در خون، در معرض شریان ها و کلیه ها قرار می گیرد. ویتامین K2 به اتصال کلسیم به استخوان ها کمک می کند و از رسوب کلسیم در شریان ها و بافت های نرم جلوگیری می کند. مطالعات بالینی اخیر نشان داده است که مکمل کلسیم بدون ویتامین K2 و D نه تنها نمی تواند به طور قابل توجهی از پوکی استخوان جلوگیری کند بلکه منجر به کلسیفیکاسیون در بافت های نرم به ویژه در شریان ها می شود.عوارض قرص osteo quinone

استئوکالسین یک پروتئین وابسته به ویتامین K است که در استئوبلاست ها ایجاد می شود (سلول های ساخت استخوان)، چسب هایی را که حاوی کلسیم در استخوان ها است و ساختار استخوان را فراهم می کند. ویتامین K2 از طریق فرایندی به نام کربوکسیلات، osteocalcin را فعال می کند. بدون کربوکسیلینگ استئوکلسین، کلسیم نمی تواند به آن متصل شود و استخوان ها شکننده و به راحتی شکسته می شوند.

علائم استفاده

پیشگیری و درمان پوکی استخوان کمک به رشد و توسعه استخوان در کودکان پیش دبستانی سلامت قلبی عروقی درمان با داروهای بی ضرر استئوپروز پیشگیری و درمان در بیماری پارکینسون پیشگیری از از دست دادن استخوان در بیمارانی که آنتاگونیست های GnRH را مصرف می کنند پیشگیری از از دست دادن استخوان در بیماران مبتلا به کورتیکواستروئید درمانی درمان استئوپنی در بیماران مبتلا به سکته قلبی یا مغزی دستورالعمل برای استفاده

برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان، یک تا دو قرص OsteoQuinone را یک روز پس از غذا مصرف کنید.

درگیری ها و تعاملات دارویی

بیمارانی که وارفارین مصرف می کنند باید قبل از استفاده از این محصول با پزشک خود مشورت کنند.

بهتر است حداقل فاصله دو تا چهار ساعت بین OsteoQuinone و هر دارو دیگر باشد.

 

۱۰۳,۵۰۰ تومان

موجود در انبار

قرص استئوکینون آرین سلامت – Osteo Quinone

کشور تولیدکننده: ایران

عوارض قرص osteo quinone

کد پروانه بهداشتی: 70043000110009

تعداد: 100عدد

 

 

ویژگی ها:

 

نحوه استفاده:

عوارض جانبی:
عارضه جانبی با مصرف این مکمل مشاهده نشده است.

 

 

 

تداخلات دارویی:
در بیمارانی که داروی وارفارین مصرف می کنند، با مشورت پزشک و کنترل تست های انعقادی مصرف روزانه 50 میکروگرم ویتامین K بلامانع است.
بهتر است بین مصرف این مکمل با داروهای دیگر 2 الی 4 ساعت فاصله باشد.

 

 

استئوکینون مکمل کلسیم حاوی  ویتامین های K₂ و D₃ می باشد که در سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری های استخوانی مانند استئوپروز (پوکی استخوان) و شکستگی ها نقش به سزایی دارد. همانطور که می دانیم استئوپروز از جمله شایع ترین بیماری های استخوانی است که درآن تخریب بافت استخوانی و کاهش توده‏ استخوانی ( تعداد و اندازه‏‌ی تیغه‏ های استخوانی بافت استخوانی کاهش می‏ یابد) مشاهده می شود. این بیماری با افزایش سن مرتبط می باشد.خوشبختانه با انجام اقداماتی خاص می تـوان شانس بروز این بیماری را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش داد و از بروز شکستگی های استخوانی که در بسیاری از موارد سبب ناتوانی فرد می شود جلوگیری کرد. مکمل استئوکینون به سبب داشتن ویتامین K₂ در پیشگیری و درمان این بیماری ها مکانیسمی متفاوت داشته است.

• ویتامین k₂ چیست؟
ویتامین k₂  از دسته ویتامین های محلول در چربی می باشد که عموماً به وسیله باکتری ها تولید می شود و در مواد غذایی کمتر یافت می گردد. مطالعات بالینی جدید، از فواید ویتامین K₂ برای سلامت استخوان حکایت دارند و تاثیر مصرف این ویتامین به مدت حداقل 6 ماه را در کاهش از دست رفتن توده استخوانی و افزایش غلظت مواد معدنی استخوان نشان داده اند.

 

• نقش استئوکینون در سلامت استخوان ها:
ویتامین K₂ موجود در این محصول بطور شگفت انگیزی سبب خروج کلسیم از خون و رگ ها، و ذخیره آن در بافت استخوانی می شود. مطالعات جدید نشان داده اند که مصرف مکمل کلسیم به تنهایی، و بدون حضور ویتامین K₂ سبب رسوب کلسیم در بافت های نرم و رگ ها می گردد. ویتامین K₂ با فعال کردن استئوکلسین (پروتئین استخوانی وابسته به ویتامین K₂) ماتریکس استخوانی را فراهم کرده، در نتیجه بستری مناسب برای نگهداری کلسیم ایجاد می کند(کلسیم بطور موثری به استخون باند می شود) و از این طریق کلسیم بطور موثری در بافت استخونی ذخیره می شود.ویتامین D₃ (فرم فعال ویتامینD ) موجود در این محصول جذب کلسیم و فسفر را افزایش می دهد و از سوی دیگر تولید استئوکلسین ( پروتئین تشکیل دهنده استخوان ) توسط استئوبلاست ها را افزایش میدهد.

ویتامین K₂ و سرنوشت کلسیم مصرفی در بدن

پوکی استخوان یا استئوپروز طبق تعریف انجمن ملی بهداشت یک اختلال اسکلتی است که بیشتر در دوران کهنسالی بروز می کند و ویژگی بارز آن کاهش استحکام استخوان بوده و فرد را در معرض خطر شکستگی استخوان قرار می‌ دهد. از دست‏ دادن استخوان‏ ها به طور خاموش و بی‏ سر و صدا اتفاق می‏ افتد و اغلب هیچ علامتی تا زمان رخ دادن شکستگی وجود ندارد. در زنان پوکی استخوان از 35 سالگی شروع شده و با افزایش سن و شروع منوپوز تشدید می شود. استخوان های ستون فقرات، ران و لگن از شایع ترین محل های شکستگی هستند. همانطور که می­ دانیم در مورد روش­ های پیشگیری و درمان استئوپروز تحقیقات بسیاری انجام شده و مجموعه­ ای از فاکتورها و عوامل به عنوان ریسک فاکتور و حذف آن­ها به عنوان روش­ های موثر برای کنترل و پیشگیری بیماری محسوب شده است. در میان عوامل متعددی که فراهم کننده زمینه ایجاد بیماری هستند، کمبود دریافت کلسیم و ویتامین D بسیار برجسته ­اند و در نتیجه بخشی از پروتوکل درمانی جهت پیشگیری و درمان استئوپروز، مصرف مکمل­ های حاوی کلسیم و ویتامین D است. اما بر طبق نتایج حاصل از آخرین مطالعات انجام شده، مشخص شده که مصرف کلسیم به­ تنهایی و بدون حضور ویتامین ₇₋ ₂ K (مناکینون 7) نه تنها در جایگیری کلسیم در استخوان و بهبود شرایط بیماری موثر واقع نمی­ شود، بلکه ممکن است با کلسیفیکاسیون و رسوب کلسیم در عروق خونی همراه باشد. حال ببینیم ویتامین K₂₋₇  در این روند چه نقشی دارد؟ وظیفه اصلی جذب و قرار دادن کلسیم در بافت­ های استخوانی بر عهده پروتئینی بنام استئوکلسین است که در سلول­ های استخوان­ ساز (استئوبلاست) تولید می­ شود. پروتئین استئوکلسین برای فعال شدن و انجام عملکرد خود نیاز به ویتامین K₂₋₇ دارد و در حضور این ویتامین قادر به جذب و نشاندن کلسیم در استخوان می­ شود. علاوه بر این، استئوکلسین فعال نقش ممانعتی در برابر سلول های استخوان خوار (استئوکلاست) دارد و از تخریب استخوان توسط آن ها جلوگیری می کند. در صورت کمبود یا فقدان ویتامین k₂₋₇ ، این پروتئین فعال نشده و در نتیجه کلسیم جذب استخوان نمی شود و در خون باقی می ماند. اگر کلسیم در جای درست خود یعنی استخوان ها قرار نگیرد منجر به عوارض متعددی می شود که رسوب آن در عروق خونی و سخت شدن جدار رگ ها، رسوب در مفاصل و سختی غضروف ها و همچنین رسوب در کلیه و ایجاد سنگ های کلیوی از جمله این عوارض می باشند. جالب است بدانیم که ویتامین K₂₋₇ علاوه بر فعال کردن استئوکلسین، گروه دیگری از پروتئین ها را نیز فعال می کند که این پروتئین ها در بافت های نرم مانند جدار عروق و غضروف ها وجود دارند و نقش آن ها محافظت از بافت در مقابل کلسیفیکاسیون و رسوب کلسیم در آن هاست. 

با توجه به مجموعه این عوامل، مشخص شده که مصرف مکمل های کلسیم به تنهایی، بیشتر زمینه کلسیفیکاسیون عروق و بافت های نرم را فراهم می کند تا جبران کمبود کلسیم استخوان و بهبود پوکی آن ها را !
به همین دلیل است که امروزه پس از انجام مطالعات متعدد توصیه می شود که ویتامین K₂₋₇ بعنوان یکی از میکرومغذی های مهم در برنامه غذایی افراد وارد شده و حتی محققان به سازمان غذا و دارو (FDA) پیشنهاد داده اند تا از این ویتامین برای غنی کردن غذاهای عموم مردم استفاده شود.
بررسی ها و مطالعات انجام شده نیز مزایای استفاده از ویتامین K2-7 را در بهبود تراکم استخوانی و همچنین کاهش بیماری های قلبی عروقی به اثبات رسانده است. در مطالعه ای که در ژورنال تغذیه BGN در سال 2011 به چاپ رسیده است، تاثیر مصرف K2-7 در افزایش فعالیت استئوکلسین و بهبود مینرالیزه شدن و تراکم استخوان ها ثابت شده است. بعلاوه، نتایج حاصل از مطالعه روتردام (Rotterdom) که طی ده سال روی گروه 4807 نفری مردان و زنان بالاتر از 55 سال انجام شده، نشان می دهد که مصرف ویتامین K2-7 به 50% کاهش کلسیفیکاسیون عروق، 50% کاهش مرگ ومیر ناشی از بیماری های عروقی و 25% کاهش کل موارد مرگ و میر در مقایسه با عدم مصرف این ویتامین منجر شده است. بنابراین باید طبق نتایج حاصل از سال‌ها بررسی محققان پیش رفت و فراموش نکرد که گرچه حضور کلسیم در بدن برای تقویت ساختار استخوان و دندان‌ها ضروری است، اما مهم تر از آن هدایت صحیح این ماده به جایگاه مورد نظر است. مصرف کلسیم بدون همراهی ویتامین K2-7 تنها تسهیل کننده تجمع آن در بافت‌های نرم به خصوص در عروق خونی و نه در جایگاه اصلی آن، یعنی استخوان‌ها خواهد بود. پس اکنون که به پشتوانه تجربیات و پژوهش‌های محققان نقش ویتامین K2-7 در پیشگیری و درمان پوکی استخوان و همچنین جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی به اثبات رسیده است، مصرف این ویتامین را فراموش نکرده و با جا دادن آن در رژیم غذایی خود حتماٌ از فوائد آن برخوردار شویم.

 

 

هر قرص روکشدار استئوکینون دارای :

 

 

وبسایت مرجع

محصولات دیگر ما:

 

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه شما *

نام *

ایمیل *

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

عوارض قرص osteo quinone

داروخانه شبانه روزی وحیدیه با امکاناتی منحصر به فرد (وابسته به داروخانه شبانه و روزی وحیدیه با نزدیک ۵۰سال فعالیت) ارائه و فروش محصولات غیر داروئی داروخانه مانند: اقلام آرایشی و بهداشتی(شامل انواع کرم ها ، مرطوب کننده ها ، شوینده ها ، مراقبت از پوست و مو ، دهان و دندان و..) مکمل ها(شامل مکمل های ورزشی ، گیاهی ، تغذیه ، رژیمی ، ویتامین ها ، کودکان و.. ) ، محصولات ارتوپدی، محصولات مادر و کودک ، تجهیزات پزشکی خانگی ، محصولات دیابتیک.
ارسال محصولات غیر داروئی به سراسر ایران در سریع ترین زمان ممکن بوسیله پیک موتوری(برای شهر تهران) و پست پیشتاز(سراسر کشور)، آماده پاسخگویی و مشاوره چتی و تلفنی رایگان جهت انتخاب راحت تر محصولات. دارای مجوز های مربوطه از نهاد های ذیربط ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت معدن و تجارت مربوط به کسب و کار های اینترنتی ، لوگوی طلایی ساماندهی از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ، مجهز به درگاه های امن پرداخت آنلاین ، تخفیف های دوره ای و جشنواره های مناسبتی ، قرعه کشی های سیستمی از بین شما خریداران محترم می باشد.

نشانی: تهران اتوبان امام علی(ع) جنوب، بعد از پل خاوران خروجی ذوالفقاری خیابان ذوالفقاری (اتابک سابق) خیابان نیکبخت، خیابان شهید ناصری پلاک 309 داروخانه شبانه روزی وحیدیه

ساعت کاری: 7 روز هفته 24 ساعته


قرص استئوکینون ، استحکام استخوان ها را بهبود می بخشد ، جذب کلسیم به استخوان را بهبود می بخشد ، افزایش تولید استئوبلاست،فعال کردن استئوکلسین سرم پروتئین جذب کلسیم به استخوان ، مهار تولید استئوبلاست، بازدارنده رسوب کلسیم در شریان .



 


ترکیبات ( هر 1 قرص ) :

عوارض قرص osteo quinone


 


 


 


نام


 


 


مقدار


 


 


نیاز روزانه


 


 


Calcium Carbonate


 


 


625 mg


 


 


*


 


 


Vitamin D3


 


 


200 IU


 


 


*


 


 


Vitamin K2-7


 


 


45 mcg


 

عوارض قرص osteo quinone


 


*


 


 


 

* : نیاز مصرف روزانه از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
** : مقدار به کار رفته از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است


 


 


مشخصه ها :


 


 

– استحکام استخوان ها را بهبود می بخشد.
– جذب کلسیم به استخوان را بهبود می بخشد.
– افزایش تولید استئوبلاست،فعال کردن استئوکلسین سرم پروتئین جذب کلسیم به استخوان
– مهار تولید استئوبلاست، بازدارنده رسوب کلسیم در شریان


 


 


موارد مصرف :


 


 

* در موارد ابتلا به کمبود ویتامین K2, D3 و کلسیم کربنات (این کمبودها می تواند منجر به ایجاد بیماری های جدی در افراد شود)
* زنان پس از دوران ( یائس گ ی ) دچار کاهش تراکم استخوان می شوند که می توانند از طریق مکمل درمانی و مصرف ویتامین K2-7, D3 و کلسیم کربنات استحکام استخوان خود را بازیابند.


 


 


روش مصرف :


 


 


1-2 قرص در روز.


 


 


هشدار مصرف :


 


 

خانم های باردار و شیرده قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایند.


 


 


توضیحات :


 


 

تنها مکمل کلسیم همراه با ویتامین K2
آیا می دانید بخش اعظم کلسیم دریافتی شما به صورت مکمل به جای استخوان ها در رگ هایتان رسوب می کند؟ با مصرف k2,کلسیم مصرفی شما به جای رسوب در رگ ها در استخوان هایتان قرار می گیرد .
 

• استئوکینون و پیشگیری و درمان بیمارهای استخوان:
استئوکینون مکمل کلسیم حاوی ویتامین K2 و Dمی باشد که در سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری های استخوانی مانند استئوپروزیس ( پوکی استخوان) و شکستگی ها نقش به سزایی دارد. همانطور که می دانیم استئوپروزیس از جمله شایع ترین بیماری های استخوانی است که درآن تخریب بافت استخوانی، و کاهش توده‏ استخوانی ( تعداد و اندازه‏ی تیغه‏ های استخوانی بافت استخوانی کاهش می‏یابد) مشاهده می شود . این بیماری با افزایش سن مرتبط می باشد. خوشبختانه با انجام اقداماتی خاص می تـوان شانس بروز این بیماری را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش داد و از بروز شکستگی های استخوانی که در بسیاری از موارد سبب ناتوانی فرد می شود جلوگیری کرد. مکمل استئوکینون به سبب داشتن ویتامین k2 در پیشگیری و درمان این بیماری ها مکانیسمی متفاوت داشته است.
 

• ویتامین k2 چیست؟
ویتامین k2 از دسته ویتامین های محلول در چربی می باشد. ویتامین k2 عموماً در روده به وسیله باکتری ها تولید می شود و در مواد غذایی کمتر یافت می گردد. مطالعات بالینی جدید ، از فواید ویتامین k2 برای سلامت استخوان حکایت دارند و تاثیر مصرف این ویتامین به مدت حداقل 6 ماه را در کاهش از دست رفتن توده استخوانی و افزایش غلظت مواد معدنی استخوان نشان داده اند.
• نقش استئوکینون در سلامت استخوان ها :
استئوکینون از طریق مکانیسم های زیر در سلامت استخوان ها نقش دارد:
ویتامین k2 موجود در این محصول بطور شگفت انگیزی سبب خروج کلسیم از خون و رگ ها , و ذخیره آن در بافت استخوانی می شود. مطالعات جدید نشان دادند که مصرف مکمل کلسیم به تنهایی سبب رسوب کلسیم در بافت های نرم و رگ ها می گردد. ویتامین K2 با فعال کردن استئوکلسین ( پروتئین استخوانی وابسته به ویتامین K ) ماتریکس استخوانی را فراهم کرده , در نتیجه بستری مناسب برای نگهداری کلسیم ایجاد می کند ( کلسیم بطور موثری به استخون باند می شود) و از این طریق کلسیم بطور موثری در بافت استخونی ذخیره می شود.
ویتامین D3 (فرم فعال ویتامین D) موجود در این محصول جذب کلسیم و فسفر را افزایش می دهد . و از سوی دیگر تولید استئوکلسین (سلول های تشکیل دهنده استخوان ) توسط استئوبلاستها را افزایش میدهد.
کلسیم موجود در این محصول تولید استئوکلاستها (سلولهای تخریب کننده استخوان) را مهار می کند. این محصول تحت لیسانس هولیستیکای فرانسه در کارخانه ی داروسازی آرین سلامت سینا بسته بندی گردیده است.


 


 


 


 

نظری در مورد این محصول توسط کاربران ارسال نگردیده است.

اولین نفری باشید که در مورد قرص استئوکینون 100 عددی – Osteo Quinone نظر می دهد.


 



 

عوارض قرص osteo quinone

همه مطالب در این شاخه >>>

 

اولین مکمل کلسیم بدون رسوب

استئوکینون به عنوان مکمل تغذیه ای در افراد مبتلا به کمبود کلسیم و ویتامین D، مبتلایان به کاهش تراکم استخوان یا استئوپروز، کمک به افزایش توده استخوانی و استحکام استخوان ها مصرف می شود. پوکی استخوان اگر به موقع پیشگیری و درمان نشود ممکن است سبب بروز شکستگی های استخوانی خطرناکی شود.

دریافت مقدار کافی کلسیم برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان جهت پیشگیری از پوکی استخوان در میانسالی و کهنسالی بسیار مهم است. زنان در دوران یائسگی بعلت کاهش پیشرونده تراکم استخوانی نیاز به دریافت مقادر کافی کلسیم، ویتامین D و K2-7 دارند. ویتامین D جذب کلسیم از روده را افزایش می دهد. ویتامین K2-7 از منشاء 100 درصد طبیعی اثر ضد پوکی استخوان داشته و از رسوب کلسیم در بافت های نرم بدن جلوگیری می کند. این ویتامین سبب خروج کلسیم از گردش خون و ذخیره آن در استخوان های در حال رشد یا بالغ می شود، در نتیجه از رسوب کلسیم در رگ ها، کلیه ها، غضروف و سایر بافتهای نرم بدن جلوگیری می کند.

ویتامین k2 از دسته ویتامین های محلول در چربی می باشد. ویتامین k2 عموماً در روده به وسیله باکتری ها تولید می شود و در مواد غذایی کمتر یافت می گردد. مطالعات بالینی جدید، از فواید ویتامین k2 برای سلامت استخوان حکایت دارند و تاثیر مصرف این ویتامین به مدت حداقل 6 ماه را در کاهش از دست رفتن توده استخوانی و افزایش غلظت مواد معدنی استخوان نشان داده اند.

استئوکینون از طریق مکانیسم های زیر در سلامت استخوان ها نقش دارد:

ویتامین k2 موجود در این محصول بطور شگفت انگیزی سبب خروج کلسیم از خون و رگ ها و ذخیره آن در بافت استخوانی می شود. مطالعات جدید نشان دادند که مصرف مکمل کلسیم به تنهایی سبب رسوب کلسیم در بافت های نرم و رگ ها می گردد. ویتامین K2 با فعال کردن استئوکلسین (پروتئین استخوانی وابسته به ویتامین K) ماتریکس استخوانی را فراهم کرده، در نتیجه بستری مناسب برای نگهداری کلسیم ایجاد می کند (کلسیم بطور موثری به استخون باند می شود) و از این طریق کلسیم بطور موثری در بافت استخونی ذخیره می شود.
ویتامین D3 (فرم فعال ویتامین D) موجود در این محصول جذب کلسیم و فسفر را افزایش می دهد و از سوی دیگر تولید استئوکلسین (سلول های تشکیل دهنده استخوان) توسط استئوبلاستها را افزایش میدهد.
کلسیم موجود در این محصول تولید استئوکلاستها (سلولهای تخریب کننده استخوان) را مهار می کند.

مصرف در بارداری طبق تجویز پزشک بلامانع است.

روزانه یک الی دو عدد قرص استئوکینون بعد از غذا میل شود.

بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون آنتاگونیست ویتامین K مانند وارفارین استفاده می کنند، باید قبل از مصرف این مکمل با پزشک خود مشورت نمایند.

فرآورده را دور از دسترس اطفال، در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد و دور از رطوبت و نور نگهداری نمایید.

تهیه و تنظیم: زهرا صـانعی


 

 

 


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

* نام  

* ایمیل

عوارض قرص osteo quinone


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
<!–
var name = "contact";var domain = "yadbegir.com";document.write('‘);document.write(name + ‘@’ + domain + ”);// –>
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP

بعضی از داروها با عملکرد کلسیم در بدن تداخل دارند که این تداخلات به چند صورت دیده می شود:

* مصرف برخی داروها باعث کمبود کلسیم در بدن می شوند. لذا باید هنگام مصرف این داروها، از کلسیم بیشتری(به صورت مکمل یا از طریق غذاهای غنی از کلسیم) استفاده کرد. این داروها عبارتند از:

آلبوترول(Albuterol)

هیدروکسید آلومینیوم(Aluminum Hydroxide)

عوارض قرص osteo quinone

آنتی کانوالسانت(Anticonvulsants): دسته ای از داروها که برای ناهنجاری های عصبی به کار می روند، مانند: باربیتورات، کاربامازپین و …

بایل اسید سکواسترنت ها(Bile Acid Sequestrants): مانند کلستیرامین و دیگر داروهای کاهنده کلسترول

کافئین(Caffeine)

کلسیتونین(Calcitonin)

سیس پلاتین(Cisplatin)

کلستیپول((Colestipol

سیکلوسرین(Cycloserine)

دیکلوفناک(Diclofenac)

استروژن(Estrogens)

فلودیپین(Felodipine)

فلوربیپروفن(Flurbiprofen)

گاباپنتین(Gabapentin)

جنتامایسین(Gentamicin)

هیدروکسی کلوروکوئین(Hydroxychloroquine)

اینداپامید(Indapamide)

ایندومتاسین(Indomethacin)

کورتیکواستروئیدهای تنفسی(Inhaled Corticosteroids)

ایزونیازید(Isoniazid)

متفورمین(Metformin)

مینرال اویل(Mineral Oil): ملین ها

نئومایسین(Neomycin)

امپرازول(Omeprazole)

کورتیکواستروئیدهای خوراکی(Oral Corticosteroids)

فنوباربیتال(Phenobarbital)

سوکرالفیت(Sucralfate)

سولفامتوکسازول(Sulfamethoxazole)

توبرامایسین(Tobramycin)

تریامترن(Triamterene)

تری متوپریم(Trimethoprim)

والپرویک اسید(Valproic Acid)

* برخی دیگر از داروها با مصرف قرص کلسیم تداخل منفی ایجاد می کنند، یعنی یا این داروها موجب کاهش جذب قرص کلسیم می شوند و یا قرص کلسیم در جذب این داروها اختلال ایجاد می کند.

استات کلسیم(Calcium Acetate)

سیپروفلوکسازین(Ciprofloxacin)

داکسی سایکلین(Doxycycline)

عوارض قرص osteo quinone

جمی فلوکسازین(Gemifloxacin)

نادولول(Nadolol)

افلوکسازین(Ofloxacin)

کوئینولون ها(Quinolones)

سوتالول(Sotalol)

تتراسایکلین(Tetracycline)

* برخی داروها، هر دو اثر فوق را با هم دارا هستند، مانند:

ریزدرونات(Risedronate)

هورمون های تیروئیدی((Thyroid Hormones

وراپامیل(Verapamil)

* در مورد برخی دیگر از داروها نیاز به توضیحات بیشتری است، مانند:

مکمل های کلسیم ممکن است با آلندرونات مداخله نمایند. با این حال یک محقق بیان داشته است که ترکیب میزان زیادی از مکمل کلسیم با آلندرونات در بیمارانی که متاستاز استخوانی(همراه با علائم نرمی استخوان) وابسته به سرطان پروستات داشتند، موجب بهبودی نتایج بالینی شد. علاوه بر این هم کلسیم و هم آلندرونات به طور معمول در بیماران مبتلا به پوکی استخوان با هم تجویز می شوند. پس برای جلوگیری از این تداخلات، باید آلندرونات را 2 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از مکمل کلسیم مصرف کرد. 

اریترومایسین(Erythromycin):

تداخل این دارو با کلسیم وقتی بیشتر احساس می شود که اریترومایسین بیش از دو هفته مصرف شود.

لاکتاز(Lactase):

بعضی مقالات ذکر کرده اند افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند(به دلیل کمبود آنزیم لاکتاز) کلسیم کمتری نسبت به بقیه جذب می نمایند.

داروهای ضد بارداری خوراکی(Oral Contraceptives):

برخی مطالعات نشان داده است که مصرف این قرص ها موجب افزایش جذب کلسیم و مس در بدن شده است.

فلوراید سدیم(Sodium Fluoride):

تحقیقات نشان می دهد که اگر سدیم فلوراید به تنهایی خورده شود، کلسیم از استخوان ساق پا به استخوان های ستون فقرات منتقل شود و باعث شکستگی استخوان پا می شود. اما مصرف این دارو به همراه 1500 میلی گرم مکمل کلسیم در روز به دلیل آزادسازی تدریجی فلوراید، موجب افزایش تراکم استخوان ستون فقرات می شود، بدون آن که موجب شکستگی گردد.  

دیوروتیک های تیازیدی(Thiazide Diuretics):

ممکن است دیوروتیک های تیازیدی اتلاف کلسیم ادراری را(در نتیجه عملکرد کلیه ها) کاهش دهند. در نتیجه افرادی که از این داروهای مدر استفاده می کنند کمتر از افراد دیگر به مکمل کلسیم نیاز دارند.

منبع : http://www.prevention.com

مكمل كلسیم چیست ؟

كلسیم

به‌ هم‌ خوردن‌ تعادل‌ كلسیم‌ خون‌

چگونه كلسیم لازم را تأمین كنیم؟

اهمیت کلسیم در دوران بارداری

هشدار نسبت به مصرف كلسیم اضافی در سالمندان

تداخل مصرف گریپ فروت با بعضی داروها (1) و (2)

آشنایی با داروهای ضد افسردگی و عوارض آنها

10دستور برای مصرف دارو

تداخل داروها با آهن

درمان‌ دارویی پوکی استخوان

عوارض قرص osteo quinone
عوارض قرص osteo quinone
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *