عوارض قرص biotin forte

خواص دارویی و گیاهی

عوارض قرص biotin forte
عوارض قرص biotin forte

1 کپسول در روز

سلام این محصول موجود میشود؟

با سلام

کاربر گرامی، متاسفانه زمان دقیق موجود شدن این محصول مشخص نیست.
لطفا به قسمت ” به من اطلاع بده ” در زیر محصول مراجعه کرده و با درج شماره تلفن خود، اطلاعات تماس خود را در اختیار بخش پشتیبانی قرار دهید.
در صورت ورود و توزیع محصول، به صورت اس ام اسی به شما اطلاع رسانی می گردد.

باتشکر – کارشناس فروش

کسانی ک مدت زیادی مصرف غذا نداشتن و موقع شروع کردن غذا در بین غذاها بیوتین مصرف کزدن احتمال کم بودن بیوتین داخل بدن وجود دارد و چ قرصی رو مصرف کنن ک هم کمک کند برا رویش مو مجدد و رشد مو

عوارض قرص biotin forte

با سلام

کاربر گرای، شما می توانید از این محصول به صورت روزانه یک عدد به منظور تامین بیوتین بدن استفاده نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

خب جاهایی گفتن بیوتین پنج میل به بالا خطرناک هست
از محصول natrol یا bronson استفاده کنم

با سلام

کاربر گرامی، این محصول حاوی 300 میکروگرم بیوتین بوده که معادل 0.3 میلی گرم می باشد و 100 درصد نیاز روزانه را برطرف می سازد.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام ببخشید میخواستم بدونم زمان دقیق مصرف این قرص چه زمانی هست یعنی چه زمانی برای مصرف این قرص مناسبه ؟ صبح یا شب یا عصر؟ بعد غذا یا قبل غذا یا همراه با غذا؟

با سلام

کاربر گرامی، تفاوت چندان زیادی در زمان مصرف این محصول وجود ندارد. منتها در حالت کلی شما می توانید این محصول را بعد از صبحانه میل نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام لطفا سوالم را پاسخ دهید.

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.در مشخصه های این محصول ذکر شده :
کمک به پیشگیری و یا درمان درماتیت سبوره ای نوزادان
اختلالات مادرزادی مانند کمبود مالتیپل کربوکسیلاز
و در محصول https://www.darukade.com/Products/DAK-8406/Biotin-1000-mcg ذکر شده:
ارتقاء سیستم انرژی بدن
کمک به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن
کمک به کاهش ریزش مو، ضخیم شدن موهای نازک شده، افزایش حجم و درخشندگی آنها
کمک به افزایش استقامت ناخن ها و جلوگیری از شکسته شدن آنها
کمک به کنترل قند خون در بیماران دیابتی نوع دوم
کمک به درمان علائم نورپاتی ( درد و سوزش در دستها و پاها ) بخصوص در بیماران دیابتی
کمک به بهبود حس چشایی در بیمارانی که حس چشایی خود را ازدست داده اند
سوال اولم اینه که مگه این 2 تا بیوتین با هم فرقی داره(از نظر نوع ویتامین بیوتین) که توی مشخصات یکیش جلوگیری از ریزش و تقویت مو و چند مورد دیگر ذکر شده و در دیگری ذکر نشده؟
سوال دوم اینه که کلسیوم باعث جذب بیشتر بیوتین میشه؟
سوال سوم: من از مکمل آناکپس استفاده می کنم آیا میتونم از بیوتین هم استفاده کنم؟ضرری نداره؟
ممنون

کاربر گرامی با سلام،
بیوتین ویتامین H یا همان ویتامین B7 می باشد و از آنجا که دامنه ی موارد مصرفی ویتامین ها معمولا تنوع بالایی دارد ، ممکن است در یک محصول عنوان نشده باشد.
مطالعاتی در مورد میزان جذب بیوتین همراه با کلسیم انجام گرفته نشده است.
بله مصرف این مکمل در کنار مکمل آناکپس که حاوی ویتامین های گروه ویتامین ب، زینک و سیستئین بوده امکان پذیر می باشد.
با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

این محصول جعبه و برچسب اصالت هم داره؟؟؟

با سلام.

تمامی محصولات موجود در سایت دارای لیبل اصالت و مورد تایید وزارت بهداشت هست.

با تشکر. مسول فنی داروخانه

سلام

میخواستم بدونم مشخصات ظاهری کپسول نوتری بیوتینی که دارین دقیقا عین عکسیه که گذاشتین؟؟منظورم اینه که قطعا همین نوع کپسول هسش یا نه؟

با سلام

بله. محصول موجود در داروخانه دقیقا شبیه عکس صفحه محصول هست.

با تشکر. مسئول فنی داروخانه مرکزی جمالزاده

با سلام
من دکتر برام بیوتین 5 میلی گرم تجویز کرده ولی هر جایی که رفتم پیدا نکردم، میخواستم ببینم شما دارین و یا کجا میتونم تهیه کنم.
با تشکر

با سلام
کاربرگرامی، در حال حاضر محصولی که حاوی بیوتین 5 میلی گرم باشد در داروخانه موجود نمی باشد.
توصیه می شود با پزشک خود مشورت نمایید.
با تشکر.

ممنون بخاطر پاسخ شما

با سلام و خسته نباشید.
من مدت 6 ماه است که این دارو را مصرف میکنم می خواهم بدانم مصرف طولانی مدت این دارو عوارضی دارد یا خیر؟
آیا این دارو برای تقویت پوست نیز موثر است یا خیر؟
با تشکر

با سلام. 
طبق گزارشاتی موجود در مورد مکمل بیوتین ، این مکمل را بدون عارضه ، حتی در مصرف طولانی مدت معرفی کرده اند. این مکمل برای استحکام ناخن های شکننده و رشد مو مناسب میباشد .
با تشکر . مسئول فنی داروخانه

تهران – خیابان جمالزاده شمالی – 200 متر بالاتر از خیابان فرصت – نبش کوچه یزدان شناس – پلاک 251 – داروخانه مرکزی جمالزاده

طراحی و توسعه توسط گروه آریاس ( 1388-1398 )

این محصول از سبد خرید شما حذف شود ؟

امروزه، بیش از نیمی از جمعیت سیاره‌ی ما با اشتیاق تمام بیوتین (ویتامین B7) مصرف می‌کنند. اما، آیا مصرف بیوتین (ویتامینB7) عوارض جانبی و مضراتی نیز دارد؟ بیایید به ژرفای جهان بیوتین (ویتامین B7) برویم و سعی کنیم به مضرات بیوتین پی ببریم و ببینیم مهمترین عوارض مصرف ویتامین B7 برای سلامتی چیست.

بیوتین (ویتامین B7) ویتامینی محلول در آب است که در خوراکی‌هایی مانند بادام، غلات کامل، تخم مرغ، ساردین، گردو، میوه‌های خشک شده، خیار، جو دو سر، توت فرنگی، گل کلم، شیر گاو، و مخمر آبجو یافت می‌شود.

بیوتین، که با عنوان ویتامین H یا B7 نیز شناخته می‌شود در دوران اخیر محبوبیت فراوانی پیدا کرده است و به راحتی هر جایی و در قالب مکمل هایی با اشکال مختلف یافت می‌شود. این ماده تحت عنوان بسیار زیادی به فروش می‌رسد مانند اپیریکس، ویتامین H، ویتامین B7، بیوتین، و کوآنزیم R.

در حالی که بیوتین (ویتامین B7) برای کارکرد صحیح بدن‌مان مفید و ضروری است، سوء مصرف آن به همان اندازه می‌تواند به مشکلات پزشکی منجر شود. همیشه توصیه می‌شود که در مورد مکمل‌های مصرفی‌تان مطالعه کنید تا از هر گونه واکنش بدی جلوگیری کنید. اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید، نگران نباشید. ما در اینجا قرار است با فهرست کردن عوارض جانبی احتمالی بیوتین کمی از بار شما کم و در وقت‌تان صرفه‌جویی کنیم. آماده‌اید که به این عوارض جانبی بپردازیم؟

عوارض قرص biotin forte

بیوتین (ویتامین B7) بیش از در بدن می‌تواند باعث پیدایش جوش‌های کیستی در چانه و خط فک بشود.

این ویتامین تولید سبوم (چربی پوست) را در پوست افزایش می‌دهد، و راه را برای پارگی پوست و تجمع چرک باز می‌کند. اما چنین ذکر شده است که بعد از چند هفته که دوز بیوتین مصرفی قطع شود جوش‌ها از بین خواهند رفت.

بهتر است کمتر از ۲۵۰۰ میلی گرم در روز مکمل بیوتین مصرف کنید. نوشیدن آب فراوان به هنگام مصرف مکمل بیوتین (ویتامین B7) به کاهش خطر جوش زدن کمک خواهد کرد.

بعضی از آدم‌ها ممکن است به خاطر مصرف مکمل‌های بیوتین از آلرژی‌هایی رنج ببرند.

واکنش‌های آلرژیک چندان رایج نیستند، اما مواردی از ابتلای بعضی افراد به آن‌ها وجود داشته است. این واکنش‌های آلرژیک می‌تواند احساس حالت تهوع، ورم گلو و صورت، ایجاد جوش‌های خارشی، گرفتگی، یا درد در قفسه‌ی سینه باشند.

اگر احیانا به یکی از این علائم بعد از مصرف مکمل‌های بیوتین مبتلا شدید، حتما لازم است که بلافاصله با پزشک مشورت کنید.

یکی از اثرات جدی بیوتین در دوران بارداری اتفاق می‌افتد. زنان باردار باید از مصرف دوز بالای بیوتین اجتناب کنند. این ویتامین ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد. هرچند هیچ آزمایشی بر روی انسان‌ها انجام نشده است که این ادعا را اثبات کند، اما همیشه بهتر است قبل از مصرف مکمل بیوتین در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

گزارش‌های نه چندان با پایه و اساسی نشان می‌دهند که دوز بالای بیوتین می‌تواند باعث افزایش نیاز به دفع ادرار شود. ممکن است به خاطر مصرف دوز بالای بیوتین میزان تعریق بسیار زیاد و غیر معمولی نیز وجود داشته باشد.

افرادی که دوز بالایی از این مکمل را مصرف می‌کنند ممکن است از گرفتگی عضلات شکمی و اسهال نیز رنج ببرند. در صورت مشاهده‌ی چنین اوضاعی، بهترین کار قطع بلافاصله‌ی مصرف بیوتین است!

بسیاری از کسانی که مکمل بیوتین مصرف می‌کنند از حالت تهوع خفیف در طی مراحل اولیه‌ شکایت دارند. با گذر زمان این عارضه‌ی جانبی به تدریج بر طرف می‌شود.

یکی از مطالعات نشان داده است که مکمل بیوتین به کسانی که دیابت دارند توصیه نمی‌شود چون این ویتامین تولید گلوکز و اسیدهای چرب را در بدن افزایش می‌دهد.

اگر مبتلا به دیابت هستید بهتر است با یک پزشک مشورت کنید، تا مبادا در دوز مصرفی مکمل بیوتین زیاده روی کنید.

بیوتین با داروهای ضد سرع و کاهنده‌ی کلسترول تداخل دارد. مصرف دوز بالایی از مکمل بیوتین می‌تواند باعث شود این داروها کارآمدی کمتری داشته باشند. همچنین می‌تواند بر علائم دیابت نیز تاثیر بگذارد.

در یک گزارش مجزا آمده است، در زنانی که همراه با ویتامین B5 مکمل‌های بیوتین مصرف می‌کنند ناراحتی نادر یوزینوفلیک پلوروپریکاردیال افیوژن مشاهده می‌شود. واکنش شدیدی که در خون اتفاق می‌افتد و هوا وارد فضای حفره‌ی پرده‌ی جنب در اطراف ریه‌ها می‌شود و باعث عفونت ریوی شدید می‌شود که همین می‌تواند به یک ناراحتی و بیماری خطرناک و مرگبار تبدیل شود.

در بعضی از افراد، دوز بالای بیوتین می‌تواند باعث بروز مشکلات تنفسی حاد یا آنافلاکسی شود. مهم است که در چنین مواردی بلافاصله با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

ممکن است تمام عوارض فوق‌الذکر برای بیوتین ترسناک به نظر برسند، اما اگر مکمل‌ها را درست و در زمان مناسب مصرف کنید این عوارض با شما سر و کاری نخواهند داشت. نگران نباشید، حین مصرف بیوتین نکات زیر را به یاد داشته باشید تا بتوانید از تمام فایده‌هایی که این ویتامین برای سلامتی‌تان دارد نهایت استفاده را ببرید. بیایید نگاهی به این نکات بیندازیم:

۱. بدن‌تان را هیدراته نگه دارید – زیاد بنوشید! هر روز حدود دو لیتر آب بنوشید، چون هیدراته بودن بدن می‌تواند سطح بیوتین را در بدن پایین بیاورد.

۲. از مصرف الکل، استعمال سیگار، و مواد مخدر دوری کنید – چون الکل و مواد مخدر بدن را دهیدراته می‌کنند و به کمبود بیوتین منجر می‌شوند.

۴. اگر بار اول‌تان است که مکمل مصرف می‌کنید، بهتر است با دوز پایین شروع کنید و کم کم میزان آن را افزایش بدهید.

۵. مکمل‌ها را با معده‌ی خالی مصرف نکنید – بسیار مهم است که ، فارغ از زمانی که آن‌ها را مصرف می‌کنید، مکمل‌های بیوتین را همراه با وعده‌های غذایی استفاده کنید.

۶. سعی کنید بیش از حد به مکمل‌های بیوتین وابسته نشوید. هر چه قدر هم که بیوتین ضروری باشد، باز هم می‌توانید آن را از منابع غذایی که در طول روز مصرف می‌کنید به دست آورید.

۷. توصیه می‌شود که مکمل بیوتین را با سایر مولتی‌ویتامین‌ها مصرف کنید تا از عدم تعادل ویتامین‌ها جلوگیری شود.

۸. سعی نکنید دکتر بازی در بیاورید! قبل از شروع مصرف هر دوزی از بیوتین نظر پزشک متخصص را جویا شوید. با یک پزشک عمومی صحبت کنید و درباره‌ی ناراحتی‌هایی که دارید بحث کنید. این کار به پزشک کمک خواهد کرد دوز مناسبی را به شما تجویز کند. اگر با هر یک از این عوارض مواجه شدید، سریعا به یک مرکز درمانی مراجعه کنید.

در حالی که یک شخص می‌تواند استفاده از مکمل بیوتین را در هر مقطعی از زندگی‌اش شروع کند، اما توصیه می‌شود فقط بعد از مشورت با متخصص حوزه‌ی سلامت این کار را انجام دهید. هر گروه سنی و شرایط سلامتی نیازمند دوز متفاوتی از این مکمل است، که وقتی این دوز مصرفی از حد مجاز بگذرد باعث بروز عوارض جانبی فوق‌الذکر می‌شود.

میزان مجاز توصیه‌ شده مقدار بسیار کمی است. یک فرد بالغ نباید بیش از ۲۰-۳۰ واحد مصرف کند. اما بعضی از ناراحتی‌های پزشکی ممکن است شما را مجبور کنند دوز بالاتری از این مکمل را مصرف کنید، در حالی که بسیاری دیگر از ناراحتی‌ها ممکن است وادارتان کنند دوز کمتری استفاده کنید. به عنوان مثال، میزان ۵۰۰ میلی گرم در روز در درمان  تجویز می‌شود.

شکل و قالب – مکمل‌های بیوتین معمولا به سه شکل و ترکیب یافت می‌شوند – ۱۰ میکروگرم، ۵۰ میکروگرم، و ۱۰۰ میکروگرم.

– ۱ تا ۱۲ ماه : ۷ میکروگرم
– ۲.۱ تا ۳ سال: ۸ میکروگرم
– ۳.۴ تا ۸ سال: ۱۲ میکروگرم
– ۹ تا ۱۳ سال: ۲۰ میکروگرم
– ۱۴ تا ۱۸ سال: ۲۵ میکروگرم
– بالای ۱۹ سال: ۳۰ میکروگرم
– زنان باردار: ۳۰ میکروگرم
– زنان شیرده: ۳۵ میکروگرم

اگر دلتان می‌خواهد موهای براق و بلندی داشته باشید که تعریف و تمجید همگان را برانگیزد، بیوتین همان چیزی است که باید استفاده کنید! بیوتین مصرف کنید، اما نه بیشتر از حد مجاز و توصیه شده.

آيا شما عوارض دیگری برای بیوتین سراغ دارید؟

منبع: stylecraze

برچسب ها stylecrazeبیوتینمضرات بیوتینمضرات خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها

متاسفیم. نظرات بسته است.

سبد خرید شما خالی است!

بیوتین ویتامینی است که به مقدار کم در بسیاری از غذاها وجود دارد. نام های دیگر آن، کوآنزیم R، ویتامین B7، ویتامین H و فاکتور W می‌باشد.

از گروه ویتامین های ب کمپلکس می باشد که با متابولیزه کردن سریع چربی ها و پروتئین ها در بدن به تولید انرژی لازم برای فعالیت های روزمره و سیستم عصبی کمک می نماید. بیوتین در گروه ویتامین های محلول در آب قرار دارد و بدن انسان قادر به ذخیره سازی آن نمی باشد. بیوتین از ترکیبات اصلی آنزیم هایی است که در شکسته شدن و جذب پروتئین ها، چربی ها و سایر مواد غذایی در بدن نقش اساسی دارند. یکی از عوامل اصلی ریزش مو کمبود بیوتین است، به همین دلیل مصرف روزانه بیوتین برای نگه داشتن میزان بیوتین بدن در سطح کافی توصیه می شود.

کمبود بیوتین ممکن است در بارداری، تغذیه با لوله در طولانی مدت، سوء تغذیه و کاهش وزن سریع به وجود بیاید. البته به نظر می‌رسد سیگار نیز از جمله عواملی باشد که در کمبود بیوتین نقش داشته باشد.معمولاً بیوتین به صورت مکمل (خوراکی یا تزریق) در مواردی مانند ریزش مو، شکستگی ناخن‌ها، التهابات پوستی در نوزادان، دیابت و در افسردگی متوسط  و همچنین سایر موارد کمبودی که نام برده شد، تجویز می‌شود.

بیوتین یک قسمت مهم در آنزیم‌های متابولیز کننده‌ی چربی، کربوهیدرات و سایر مواد مغذی است.

عوارض قرص biotin forte

معمولاً کمبود بیوتین بسیار کم دیده می‌شود؛ اما در افراد معتاد به الکل، کسانی که در فرهنگ غذایی‌شان سفیده‌ی تخم مرغ را خام و به مقدار زیاد می‌خورند، نوزادانی که دچار درماتیت پوستی (seborrheic dermatitis) هستند و افرادی که بخشی از وعده‌شان را حذف کرده‌اند، ممکن است دیده شود.بیوتین در سفیده‌ی تخم مرغ به طور باند شده با ماده‌ای است که مانع از جذب آن می‌شود؛ لذا در افرادی که در طولانی مدت سفیده‌ی تخم مرغ را به صورت خام استفاده می‌کنند (خوردن دو سفیده تخم مرغ و یا بیشتر در روز در طی چندین ماه)، کمبود بیوتین دیده می‌شود. اما اگر تخم مرغ به صورت پخته خورده شود، این مشکل در طی فرایند پخت از بین می‌رود و بیوتین به راحتی قابل جذب می‌شود.معمولاً آزمایش خاصی برای تشخیص کمبود بیوتین در بدن وجود ندارد و آن‌ را اغلب از روی علائم کمبود، شناسایی می‌کنند.

– نازک شدن موها (اغلب با   تغییر رنگ مو)- حلقه قرمز رنگ و پوسته‌ای، دور چشم‌ها، بینی و دهان- علائم عصبی از جمله افسردگی، بی‌حالی و توهم- حس خارش در بازوها و پاها

– در مطالعاتی که انجام شده چنین به نظر می‌رسد که استفاده‌ی هم زمان بیوتین و روی می‌تواند منجر به کاهش ریزش مو شود.- در مطالعات انجام شده شواهدی وجود دارد که مصرف توأم بیوتین و کروم به کنترل قند خون در افراد دیابتی کمک می‌کند؛ خصوصاً آن دسته از دیابتی‌هایی که قند خون‌ شان با دارو به سختی کنترل می‌شود.- بیوتین می‌تواند تا حدی گزگز شدن اندام‌ها (اصطلاحاً سوزن سوزن شدن) در افراد دیابتی را بهبود بخشد.- بیوتین می‌تواند میزان شکنندگی ناخن‌های دست و پا را در افرادی که ناخن‌های شکننده دارند، کاهش دهد.- تا کنون تداخل خاصی  بین بیوتین و سایر داروها دیده نشده است.

– پیشگیری از ریزش مو- شفاف سازی پوست- تقویت ناخن‌ها (کمک به درمان شکنندگی، سستی، ترک خوردگی و نرمی)- حفظ سلامت مو (تغذیه کننده فولیکول‌های مو)

1 کپسول در روز یا طبق دستور پزشک 

درجای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

– زنان باردار و شیرده حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.- در صورت مصرف هرگونه دارو، قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.- مقدار توصیه شده را بدون مشورت با پزشک و یا داروساز خود افزایش ندهید.

اندازه محصول : 60 کپسولکشور سازنده: کانادامدت انقضاء : 24 ماهکد بهداشتی :  00871267005561

0 از
0 نظر

اینجا محل جستجو و اکتشاف حرف‌های نو است.

در موضوع آزاد افکار و چهره‌هایی را دنبال کنید که برای شما اهمیت دارند.

اگر می‌خواستید یک وعده‌ی روزانه از خواندنی‌ها بسازید، چه موضوعات و نویسنده‌هایی را کنار هم قرار می‌دادید؟ 

اختصاصی موضوع آزاد:
بیوتین یا همان ویتامین B7 یکی از انواع ویتامین ب است که به نام ویتامین H هم شناخته می شود  و برای سلامت پوست، مو، بافت­‌های عصبی، مغز استخوان و ناخن مفید است.
بیوتین همچنین به رشد سلو‌‌‌‌‌‌‌‌ل­‌های بدن کمک کرده و چربی، کربوهیدرات و پروتئین را به سوختی در عضلات شما تبدیل می‌­کند و به بدن در جذب انواع ویتامین‌های خانواده ب کمک می­‌کند.
با این حال در صورت کمبود یا حتی مصرف آن عوارضی در ارتباط با این ماده در بدن شما بوجود می آید که ما در این مطلب می­‌خواهیم به آن بپردازیم.

عوارض مصرف احتمالی
بیوتین به تنهایی برای بدن ما سمی نیست و یک ویتامین محلول در آب است اما با این وجود بدن ما نمی‌­تواند مقادیر زیاد آن را ذخیره و تحمل کند. البته این عوارض در افراد بسیار نادر بوده و کمتر به چشم می­‌خورد اما با این حال ما به آنها می­‌پردازیم.

عوارض قرص biotin forte

1- بررسی­‌ها نشان می­‌دهند افزایش جذب بیوتین موجب تعرق زیاد و نیاز به ادرار کردن غیر معمول را در افراد به وجود می آورد.
2- مرکز پزشکی مریلند طی یک بررسی اعلام کرده بیوتین برای تقویت موها و ناخن­‌ها ضروری است بنابراین اگر ناخن­‌هایتان رشد غیر طبیعی پیدا کرده احتمالا از عوارض مصرف این دارو است.
3- دانشگاه پزشکی واشنگتن اشاره کرده که برخی از کسانی که از این داور مصرف می­‌کنند دچار عوارضی مثل تهوع خفیف، درد معده و اسهال می­شوند.
4- همچنین مصرف این دارو همزمان با انواع دیگر ویتامین ب به خصوص در افراد میانسال موجب بروز بیماری بسیار نادری می­شود که در آن خون و هوا حفره­های نزدیک ریه‌­ها را پر می­کند.
5- موسسه ملی سلامت آمریکا مصرف این دارو را در دوران بارداری و شیر دهی بدون خطر اعلام کرده و معتقد است هیچ گونه عوارضی در همزمانی با مصرف داروهای گیاهی یا دیگر ویتامین­‌ها ندارد.

کمبود بیوتین
کمبود این ویتامین هم بسیار نادر است و در صورت مصرف برخی داروها مثل آنتی بیوتیک در بلند مدت به وجود می آید. همچنین مصرف زیاد سفیده تخم مرغ به تنهایی هم به دلیل ترکیباتی که دارد مانع از جذب این ماده در بدن شما می­‌شود.

در صورت کمبود بیوتین در بدن شما، علائم آن به شکل زیر خواهد بود:
1- قسمت­‌هایی از پوست صورت شما قرمز رنگ می­‌شود.
2- مشکلات روحی مثل افسردگی، مشکلات عصبی، ضعف، بی حسی و سوزن سوزن شدن اندام­‌ها به سراغتان می آید.

مقاله مرتبط: کدام ویتامین­‌ها انرژی بیشتری به بدن ما می­‌دهند؟


میزان مصرف بیوتین در سنین مختلف

با توجه به اینکه عوارض مصرف بیوتین بسیار نادر است، پزشکان تاکید بر محدود کردن زیاد این ویتامین نمی­‌کنند و مقادیر زیر را برای گروه­‌های سنی مختلف کافی می‌­دانند.
نوزادان 0 تا 12 ماه = روازنه 7 میکروگرم
کودکان1 تا 3 سال = روزانه 8 میکروگرم
کودکان 4 تا 8 سال = روزانه 12 میکروگرم
9 تا 13 سال = روزانه 20 میکروگرم
14 تا 18 سال = روزانه 25 میکروگرم
18 سال به بالا  و خانم­های باردار = روزانه 30 میکروگرم
خانم‌­های شیرده = روزانه 35 میکروگرم

در اغلب موارد رژیم­‌های سالم روزانه یا حتی مصرف مولتی ویتامین­‌ها این نیاز روزانه را می­‌تواند رفع کند. منابع غذایی بیوتین عبارتند از: غلات کامل، زرده تخم مرغ، گوشت­‌های ارگانیک، ماهی­‌های آب شور، مرغ و حبوبات.

درمان مشکلات ناشی از بیوتین
در صورت کمبود این ماده یا عوارض ناشی از آن شما حتما با دیدن علائم حتما باید به مراکز پزشکی مراجعه کنید، این علائم به راحتی توسط پزشک تشخیص داده شده و عوامل ناشی از آن برای شما مشخص خواهد شد، بنابر این سعی نکنید خودتان بیماری و راه‌­های درمان آن را تشخیص دهید و به تذکرات پزشک برای درمان بیماری توجه کامل داشته باشید.

برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید

قرص بیوتین , قرص بیوتین چیست ؟ از ویتامین هایی است که در بسیاری از غذاها هر چند اندک یافت می شود. بیوتین را با نام های ویتامین B7 و ویتامین H نیز میشناسند. در این مطلب از بخش سلامت به توضیح خواص قرص بیوتین و عوارض مصرف قرص بیوتین می پردازیم.


 


 


 

عوارض قرص biotin forte

قرص بیوتین با نام های اختصاصی ویتامین B7 و ویتامین H شناخته می شوند. طبیعی است که این ویتامین مانند ویتامین های دیگر در بدن به مقدار کافی یافت شود. بیوتین در متابولیسم کربوهیدرات‌، چربی‌، پروتئین‌ و تولید انرژی در بدن موثر است.


 


 

بیوتین در درمان ریزش مو موثر است. البته معمولا پزشکان به همراه آن، ویتامین روی را هم برای تاثیرگذاری بیشتر تجویز می کنند. معمولاً خانم ها بیشتر در معرض شکسته شدن ناخن قرار دارند، استفاده از بیوتین می تواند خطر شکستگی ناخن ها را کم کند. این ویتامین ممکن است برای افراد افسرده نیز کارایی خوبی داشته باشد. دیابت و التهاب پوست در کودکان نیز از موارد دیگری است که بیوتین برای حل آنها تجویز می شود.


 


 


 

اگر در زمان بارداری به مقدار کمی بیوتین در بدن داشته باشید، احتمال کاهش وزن و سوء تغذیه فراوان است. در مردان هم یکی از شایع ترین عواملی که سبب کاهش بیوتین در بدن می شود، سیگار کشیدن است.


 


 

علائمی که می توان بوسیله‌ آن براحتی برای تشخیص کمبود بیوتین در بدن استفاده کرد عبارتند از: نازک شدن موها که معمولا با تغییر رنگ مو هم همراه باشد، ایجاد حلقه های قرمز رنگ که در نواحی مختلف بدن دیده می شود مانند دور چشم، بینی و دهان. خشکی پوست، موخوره، یبوست، بی اشتهایی، اسهال، خارش در پا و بازوها. افسردگی، بیحالی و خستگی، مشکلات روده ای، داروهای ضد تشنج و استفاده از آنتی بیوتیک ها در طولانی مدت که موجب از بین رفتن بیوتین در بدن می گردد. لازم به ذکر است که آزمایشی برای تشخیص کم بودن این ویتامین در بدن وجود ندارد و معمولا نیز با توجه به علائم ذکر شده، مشخص خواهد شد.


 


 

بیوتین را می توانید در سفیده‌ تخم مرغ و حتی جگر بیابید. توصیه می کنیم برای اینکه این ویتامین را به حد کافی به بدن برسانید، از موز، گل کلم، بادام، آجیل، ماهی، نان سبوس دار، شیر، اسفناج ، حبوبات و پیاز به کرات استفاده کنید.


 


 

افرادی که به مرض دیابت مبتلا هستند توجه کنند که اگر این ویتامین را به همراه کروم مصرف کنند، تا حد زیادی می تواند دیابت را کنترل کنند. این ویتامین توانایی کنترل گزگز اندام های مختلف بدن را داراست.


 


 

هر چند مصرف این مکمل حتی در دوز های بالا بی خطر عنوان شده است. اما خانم های باردار و شیرده قبل از مصرف حتما با پزشک معالج خود، مشورت کنند.


 


 


 

نحوه مصرف قرص بیوتین برای افراد بالغ و همچنین برای اطفال ، حتما باید همراه با دستور پزشک باشد و ما توصیه ای در این زمینه نخواهیم داشت.


 


 

عوارض قرص biotin forte

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

موارد مصرف :بیوتین ویتامین ب ضروری به عنوان کوآنزیم و حد واسط متابولیسم اسید های آمینه ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی است. بیوتین حد واسط تولید انرژی است و برای سلامتی مو ، پوست و ناخن ضروری می باشد.این مکمل برای پیشگیری و درمان کمبود بیوتین در افراد دچار نارسایی جذب مواد غذایی و یا افرادی که رژیم غذایی جهت کاهش وزن دارند ، تجویز می شود. بیوتین به منظور ساخت اسید های چرب و گلوکز ضروری است .کمبود بیوتین باعث مشکلات پوستی(راش)، ریزش مو ، افزایش کلسترول خون و مشکلات قلبی خواهد شد. مکمل بیوتین در درمان یا کمبود ژنتیکی بیوتین ، درماتیت سبورئیک نوزادان ، آکنه و اگزما به کار می رود. در رژیم های غذایی که بدن دچار کمبود ویتامین می گردد می توان از بیوتین استفاده کرد.

 راهنمایی های عمومی :منابع غنی از بیوتین ، سفیده تخم مرغ ، جگر و مخمرها هستند. برای اطمینان از دریافت بیوتین کافی ، سعی کنید این مواد را در برنامه غذایی قرار دهید. گل کلم ، موز ، سفیده تخم مرغ پخته ، ساردین ، حبوبات ، قارچ ، مخمر و محصولات تخمیری ، بادام و پیاز(معمولا یک تخم مرغ پخته13 تا 25 میکروگرم و هر 90 گرم جگر پخته حدود 27 تا 35 میکروگرم بیوتین دارد.)قبل از مصرف این فرآورده درموارد زیر با پزشک یا دکتر داروساز مشورت کنید:-درصورت سابقه حساسیت به این فرآورده-در صورت مصرف هر گونه داروی دیگر

مصرف در دوران بارداری و شیردهی:به دلیل عدم وجود مطالعات کافی در مورد ایمنی مصرف این مکمل در بارداری و شیردهی قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

موارد هشدار و احتیاط :برای پیشگیری از کمبود بیوتین بهتر است رژیم غذایی مناسب گرفته شود و به هدف درمان کمبود بیوتین مصرف این مکمل دارویی توصیه میشود.

عوارض جانبی:این مکمل به موازات اثرات مطلوب درمان ممکن است باعث بروز بعضی عوارض ناخواسته نیز بشود. از مصرف بیوتین تا 10میلی گرم در روز (معادل ۱۰۰۰۰ میکرو گرم در روز) عوارض جانبی گزارش نشده است.

عوارض قرص biotin forte

مقدار و نحوه مصرف دارو:در نوزادان دچار نقص کربوکسیلاز 50 میلی گرم یکبار در روز تجویز میگردد و براساس پاسخ بیمار تنظیم دوز انجام میگردد. در بزرگسالان 10 میلی گرم روزانه تجویز میگردد و دوز نگهدارنده 10 تا50 میلی گرم در روز (حداکثر تا 100 میلی گرم روزانه ) می باشد.در نقص متابولیسم بیوتین 10 میلی گرم یکبار در روز تجویز گردیده و بر اساس پاسخ بیمار تنظیم دوز انجام میگردد. دوز نگهدارنده 5 تا 20 میلی گرم (و در صورت نیاز بالاتر از این مقدار) می باشد.

مسمومیت دارو : فورا بیمار را به بیمارستان منتقل کنید.

شرایط نگهداری:- فرآورده را دور از نور و رطوبت و در دمای کمتر از 30 درجه سانتی گراد در ظروف در بسته و محکم نگهداری کنید.- فرآورده را دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.

شکل دارویی :شرکت داروسازی رها ، بیوتین را به شکل قرصهای 5000 میکروگرمی ,گرد و به رنگ قرمز در قوطی های 100 عددی بسته بندی و به همراه بروشور به بازار عرضه می نماید. هر قرص حاوی 5000 میکرو گرم بیوتین میباشد.

Reference 

 حساب کاربری من 

برای کلیه خریدهای بالای 500 هزار تومان

برای کلیه خریدهای بالای یک میلیون تومان

ارسال پستی به همه نقاط کشور

همیشه پاسخگوی شما هستیم

عوارض قرص biotin forte

Nutri Biotin Forte 300 mcg

مشخصه ها:

موارد مصرف:

سلامت پوست ، مو و ناخن

بیوتین ویتامینی است که به مقدار کم در بسیاری از غذاها وجود دارد. نام های دیگر آن، کوآنزیم R، ویتامین B7، ویتامین H و فاکتور W می‌باشد.

افراد در معرض خطر کمبود:
کمبود بیوتین ممکن است در بارداری، تغذیه با لوله در طولانی مدت، سوء تغذیه و کاهش وزن سریع به وجود بیاید. البته به نظر می‌رسد سیگار نیز از جمله عواملی باشد که در کمبود بیوتین نقش داشته باشد. 
معمولاً بیوتین به صورت مکمل (خوراکی یا تزریق) در مواردی مانند ریزش مو، شکستگی ناخن‌ها، التهابات پوستی در نوزادان، دیابت و در افسردگی متوسط و همچنین سایر موارد کمبودی که نام برده شد، تجویز می‌شود. 

عملکرد بیوتین در بدن:
بیوتین یک قسمت مهم در آنزیم‌های متابولیز کننده‌ی چربی، کربوهیدرات و سایر مواد مغذی است. 

کمبود بیوتین:
معمولاً کمبود بیوتین بسیار کم دیده می‌شود؛ اما در افراد معتاد به الکل، کسانی که در فرهنگ غذایی‌شان سفیده‌ی تخم مرغ را خام و به مقدار زیاد می‌خورند، نوزادانی که دچار درماتیت پوستی (seborrheic dermatitis) هستند و افرادی که بخشی از وعده‌شان را حذف کرده‌اند، ممکن است دیده شود. 
بیوتین در سفیده‌ی تخم مرغ به طور باند شده با ماده‌ای است که مانع از جذب آن می‌شود؛ لذا در افرادی که در طولانی مدت سفیده‌ی تخم مرغ را به صورت خام استفاده می‌کنند (خوردن دو سفیده تخم مرغ و یا بیشتر در روز در طی چندین ماه)، کمبود بیوتین دیده می‌شود. اما اگر تخم مرغ به صورت پخته خورده شود، این مشکل در طی فرایند پخت از بین می‌رود و بیوتین به راحتی قابل جذب می‌شود. 
معمولاً آزمایش خاصی برای تشخیص کمبود بیوتین در بدن وجود ندارد و آن‌را اغلب از روی علائم کمبود، شناسایی می‌کنند.

علائم کمبود:
* نازک شدن موها (اغلب با تغییر رنگ مو)
* حلقه قرمز رنگ و پوسته‌ای، دور چشم‌ها، بینی و دهان

**این محصول، ساخت کانادا، بسته بندی شده تحت لیسانس شرکت Nutri Century Corporation و در شرکت تولیدی لیوار تهیه شده است .

* : نیاز مصرف روزانه از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
** : مقدار به کار رفته از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است

روش مصرف:

۱ کپسول در روز

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

دیدگاه شما *

icon۰۵۱-۳۸۴۳۶۳۰۹ (شعبه ابن سینا)

icon۰۵۱-۳۸۶۹۷۰۰۳ (شعبه صیاد شیرازی)

icon۰۵۱-۳۶۵۱۸۱۹۸ (شعبه توس)

icon۰۵۱-۳۸۵۵۹۹۶۸ (شعبه امام رضا)

2018-2019 © حقوق مطالب، تصاویر و طرح قالب برای سایت drugland محفوظ است.

“” به علاقه مندی ها اضافه شد

مشتری گرامی، در صورت تمایل به خرید محصولات، قبل از خرید از طریق این لینک با ما تماس بگیرید تا از موجود بودن محصول اطمینان حاصل نمایید.

همچنین می توانید با مشاورین ما جهت مشاوره و راهنمایی، از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

عوارض قرص biotin forte
عوارض قرص biotin forte
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *