عوارض قرص متورال ٥٠

خواص دارویی و گیاهی

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

قرص متورال , اگر از آن دسته از کسانی هستید که به بیماری های میگرنی و فشارخون دچارید و این قرص را مصرف می کنید باید اطلاعات کافی در خصوص چگونگی مصرف و حتی عوارض بعد از مصرف متورال را نیز بدانید. در این مطلب از سلامت به موارد مصرف و مکانیسم قرص متورال و عوارض جانبی آن آشنا شویم.


 


 


 

عوارض قرص متورال ٥٠

قرص متورال از جمله قرص هایی است که برای کنترل سردرد از نوع میگرنی و همینطور پیشگیری از فشار خون به بیماران داده می شود. از دیگر مواردی که این قرص مورد استفاده قرار می گیرد جهت بهبود ناراحتی های قلبی است. اگر سابقه بیماری های قلبی دارید، حتما پزشک معالج تان این قرص را جهت کنترل و جلوگیری از حمله های قلبی توصیه کرده است.


 


 

برای جلوگیری از سکته های مغزی و قلبی راه های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از قرص متورال است. این قرص توانایی کنترل مشکلات کلیه را نیز داراست. این قرص جزو با اهمیت ترین قرص ها در سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته است. قرص متورال را می توان به دو صورت قرص و آمپول مصرف کرد.


 


 

مطمئنا استفاده از هر قرصی انسان را دچار عوارض ناشی از مصرفش می کند. قرص متورال نیز از این قاعده مستثنی نیست. بعد از مصرف این قرص ممکن است حالات افسردگی به شما دست دهد. خواب آلودگی، سرگیجه، خسته شدن بدن، دیدن کابوس در خواب، کاهش سرعت ضربان قلب، یبوست، اسهال و حتی حالت تهوع از دیگر عوارضی است که می تواند شما را تهدید کند.


 


 

در مواردی مشاهده شده که قررص متورال به ندرت موجب کاهش توانایی جنسی می گردد و یا امکان دارد جریان خون را در دست و پا کاهش دهد که همین امر منجر به سردی بدن شود و سیگار کشیدن می تواند آن را تشدید کند. به همین دلیل توصیه می شود هنگام مصرف دارو لباس گرم بپوشید و از استعمال دخانیات اجتناب نمایید. اگر عوارض گفته شده به مدت چند روز ادامه داشت به پزشک معالجتان مراجعه کنید.


 


 


 

حتما دقت کنید تا مصرف قرص متورال برای تان خطر آفرین نباشد. اگر بیماری هایی مانند آسم ، شوک قلبی، افسردگی روانی، نارسایی قلبی، بلوک قلبی دارید و یا اگر از دیابت رنج می برید و یا حتی بیماری تیروئیدی دارید، قبل از مصرف این قرص به پزشک تان اطلاع دهید. از مصرفمتورال با داروهای مقلد سمپاتیک که نیاز به نسخه پزشک ندارند خودداری نمایید.


 


 

مصرف این قرص در دوران بارداری هنوز جای شک و شبهه دارد چرا که مشخص نشده است که آیا قرص متورال تهدید کننده جنین است یا خیر. دقت کنید این قرص را نباید افراد زیر 18 سال مصرف کنند.


 


 


 

استفاده از دوز پیشنهادی پزشکتان بهترین نحوه مصرف این قرص می باشد. کم و زیاد کردن دوز قرص متورال را بدون دستور پزشک خود انجام دهید. نکته ای که باید توجه کنید این است که این قرص را به همراه غذا مصرف کنید تا اثرگذاری اش بهتر باشد.


 

توصیه می کنیم اگر یکی از نوبت های مصرف قرص را فراموش کرده اید بلافاصه اقدام به خوردن کنید البته اگه زمان کمی تا نوبت بعدی مانده است به کل نوبت قبل را فراموش کنید. به هیچ عنوان دوز مصرفی را در هر نوبت نکنید.


 


 


 

در آخر باید ذکر کنیم که قرص متورال با داروهایی مانند پرازوسین و تربینافین تداخل دارد. همچنین داروهای ضدافسردگی نیز می توانند مشکل ساز شوند. لذا اگر این گونه قرص ها را از قبل مصرف می کنید، به دکتر معالجتان گوشزد کنید.


 

عوارض قرص متورال ٥٠


 

نوبت مصرف نباید فراموش شود در صورت فراموشی ، به محض به یاد آوردن باید مصرف شود و مقدار مصرف نباید دو برابر گردد. متورال فشارخون را درمان نمی کند بلکه آن را کنترل می کند و ممکن است مصرف آن تا مدت ها ضروری باشد و باید دقت شود که مصرف دارو حتی در صورت احساس بهبودی باید تا کامل شدن طول درمان ادامه یابد. قبل از قطع مصرف دارو با پزشک مشورت نمایید. مورد بعد اینکه بعلت احتمال بروز سرگیجه و خواب آلودگی هنگام رانندگی و موارد نیاز به هوشیاری احتیاط نمایید.


 


 


 

اهمیت کنترل فشار خون : بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون هیچ علائمی ندارند از این جهت توصیه می شود که هر چند ماه یکبار فشار خون خود را اندازه گیری کنید تا در صورت بالا بودن فشار خون در مراحل اولیه درمان قرار بگیرید. برای اندازه گیری فشار خون حتما نیاز به مراجعه به پزشک نیست. می توانید از دستگاه های اندازه گیری فشار خون که در اکثر داروخانه ها موجود است تهیه نمایید و هر چند وقت فشار خون خود را در منزل اندازه گیری کنید.


 


 

و اما بهترین زمان برای اندازه گیری فشار خون صبح ها بعد از صرف صبحانه است. قبل از اینکه فشار خون خود را اندازه گیری کنید برای چند دقیقه ریلکس و بدون تحرک بنشینید و سپس فشارتان را اندازه گیری کنید.


 


 

فشار خون طبیعی باید در حدود 12/8 میلیمتر جیوه باشد و اگر بیش از این عدد و یا کمتر از 14/9 میلیمتر جیوه باشد به آن فشار خون خفیف می گویند و دلایلی همچون استرس، تغذیه نا مناسب، کم خوابی یا بی خوابی، عصبانیت و فشار روانی، فعالیت شدید بدنی می توانند بصورت مقطعی موجب افزایش فشار خون شوند.


 


 

حال اگر فشار خون بین 14/9 تا 159/99 میلیمتر جیوه باشد به آن فشار خون گفته می شود و اگر بیش از 16/1 میلیمتر جیوه باشد فرد دارای فشار خون بسیار بالا می باشد که خطرناک است و می تواند موجب بروز ناراحتی کلیوی، قلب و عروق شود و باید به سرعت اقدام به درمان شود.


 


 

از جمله موارد بروز فشار خون می توان به این موارد اشاره کرد : مشکلات کلیوی، پرکاری غدد فوق کلیوی و تیروئید ، تغذیه ناصحیح ، گرفتگی رگ ها ، ازدیاد وزن و بی تحرکی ، دیابت ، استرس ، تنباکو، سیگار و یا مصرف بیش از حد قهوه.


 

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

قرص متورال یکی از قرص های درمانی بیماری فشار خون بالا می باشد. همچنین از این دارو در درمان برخی از بیماری های قلبی نیز استفاده می شود. این دارو جزء داروهای مسدود کننده بتا محسوب می شود.

متورال یا متوپرولول یک بتا بلاکر است که بر قلب و گردش خون (جریان خون از طریق شریان ها و وریدها) تاثیر می گذارد. این دارو برای درمان آنژین صدری یا درد قفسه سینه و فشار خون بالا استفاده می شود. همچنین قرص متورال برای پیشگیری و درمان از حمله قلبی نیز تجویز می شود. در این مطلب به موارد مصرف و مکانیسم این قرص به همراه عوارض جانبی آن آشنا می شویم.

قرص متورال یکی از داروهای درمان فشار خون بالا, نارسایی قلبی و درد قفسه سینه می باشد. کاهش فشار خون به پیشگیری از سکته مغزی، حمله قلبی و مشکلات کلیوی کمک می کند. این دارو با مسدود کردن عمل مواد خاص شیمیایی طبیعی در بدن مانند اپی نفرین بر قلب و رگ های خونی تاثیر می گذارد منجر به کاهش ضربان قلب، فشار خون و فشار وارد شده بر قلب می شود. همچنین این دارو ممکن است برای تنظیم نظمی ضربان قلب, پیشگیری از سردردهای میگرنی و پس از حملات قلبی برای بهبود عملکرد قلب استفاده شود.

عوارض قرص متورال ٥٠

در صورت ابتلا به برخی بیماری های جدی مانند قلب مسدود شده, ضربان قلب آهسته, مشکلات شدید گردش خون, نارسایی شدید قلب و یا سابقه ی پایین امدن ضربان قلب ناشی از غش و نباید از قرص متورال استفاده نمود. همچنین در صورت آلرژی به این دارو و دیگر داروهای مسدود کننده بتا مانند آتنولول، کارودیلول، لابتالول، نادولول، پروپرانولول، سوتالول و نباید از آن ها استفاده نمود.

همچنین به منظور اطمینان از ایمن بودن قرص متورال در صورت داشتن بیماری هایی مانند آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه ، اختلالات خواب، اختلال در تنفس؛ دیابت؛ بیماری کبد؛ نارسایی احتقانی قلب؛ مشکلات مربوط به گردش خون؛ بیماری های تیروئید یا فئوکروموسیتوم (تومور غده آدرنال) قبل از مصرف متورال, پزشک را از بیماری های خود مطلع نمایید.

خواب آلودگی، سرگیجه، خستگی، اسهال و کاهش سرعت ضربان قلب در اثر استفاده از این دارو ممکن است برای فرد ایجاد شود. قرص متورال به ندرت موجب کاهش توانایی جنسی می شود. در صورت تشدید و یا باقی ماندن این عوارض توصیه می شود سریعا به پزشک مراجعه شود. همچنین برای کاهش خطرات سرگیجه و سبکی سر, توصیه می شود از حالت نشسته و یا خوابیده به آرامی به حالت ایستاده تغییر حالت دهید.

مصرف قرص متورال ممکن است جریان خون را در دست ها و پاها کاهش دهد و منجر به سردی آن ها شود. سیگار کشیدن می تواند این عارضه را تشدید نماید. به همین دلیل به افرادی که از این دارو استفاده می کنند توصیه می شود لباس گرم بپوشند و از استعمال دخانیات اجتناب نمایند.

با توجه به مطالب بیان شده, قرص متورال حتما باید تحت نظر پزشک مصرف شود و استفاده از این دارو بدون دستور پزشک ممکن است سلامتی فرد را به خطر اندازد و موجب بروز عوارض جانبی جدی در او شود.

منبع : آرگا



چه عواملی به زیبایی پوست شما صدمه می زنند


تجربه یک تور خوب، هم تفریح، هم خرید با تور استانبول آژانس مسافرتی زیما سفر پارس



جشنواره های پاییزی چین





کرم نرم کننده دست و صورت جوجوبا مای


نشانی شما منتشر نخواهد شد.





Publisher –

متخصص قلب ، واریس و فشار خون

آنژیوپلاستی کرونر چیست؟

مراقبت های بعد از آنژیوپلاستی چیست؟

عوارض قرص متورال ٥٠

فیستول شریان وریدی چیست؟

قرص آنژیووسک ۵

محبوب ترین ها

سکته قلبی چیست؟

درمان سکته قلبی

درمان چربی خون چیست؟

پیشگیری از بیماری های قلبی

دقیق ترین دستگاه فشار خون کدام است؟

آدرس مطب: خیابان شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، ابتدای خیابان قبا، پلاک 6، ساختمان قبا، طبقه پنجم،واحد 13

شماره تماس: 22874899

روزهای حضور دکتر: روزهای زوج از ساعت 14:3 الی 18 عصر

پربازدیدترین مقالات هفته

آنژیوگرافی رادیال

تاریخچه استنت (فنر) چیست؟

فیبریلاسیون دهلیزی چیست؟

مطالب خوانده شده

سکته قلبی چیست؟

درمان سکته قلبی

درمان چربی خون چیست؟

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *