عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

خواص دارویی و گیاهی

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی
عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

مجری طرح پایلوت : انجمن داروسازان اصفهان

تحت نظارت معاونت غذا و دارو

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*

فلوکستین چیست؟
فلوکستین داروی نام آشنا، کم عارضه و پرطرفدار در داروهای ضدافسردگی می باشد که در موارد متنوعی مانند پرخوری عصبی،افسردگی و وسواس اجباری تجویز می شود.
علت اصلی بروز افسردگی ناشناخته است اما هدف از درمان دارو همراه با مشاوره درمانی برطرف کردن علائم افسردگی نظیر خلق پایین، بی حالی،نداشتن انگیزه، افکار خطرناک ،اختلالات خواب و کاهش اشتها و…جهت رساندن فعالیت و عملکرد روزانه ی فرد به سطح طبیعی، می باشد.

فلوکستین چگونه عمل می کند؟
سلول های مغزی که نورون نام دارند،چندین نوع ماده ی شیمیایی را به عنوان پیام رسان در فضای بین سلولی آزاد می کنند تا نورون ها تحریک شوند و پیام عصبی منتقل گردد.این روند برای کنترل بسیاری از عملکردهای مغزی صورت می گیرد.
سروتونین یکی از این ترکیبات می باشد که پس از تحریک نورون ها توسط پمپ هایی به داخل سلول های عصبی بازگردانده می شود.
داروهای مهارکننده ی اختصاصی این پمپ های جمع کننده ی سروتونین (SSRI) كه فلوكستين يكي از آنهاست، با مهار بازجذب سروتونين به داخل سلول ها منجر به باقي ماندن سروتونين در فضاي بين سلولي در مغز و در نتيجه تحريك بيشتر سلول هاي عصبي مي شوند.
در بیماری هایی نظیر افسردگی،پرخوری عصبی و وسواس،سطح سروتونین در مغز کاهش می یابد و با اثر این داروها می توان تعادل بین عوامل شیمیایی مغز را برقرار کرد تا علائم این بیماری ها برطرف گردد.

طریقه ی مصرف صحیح فلوکستین
این دارو در ایران بصورت کپسول ۱۰و ٢٠ ميلي گرم و شربت ٢٠ميلي گرم در ۵ میلی لیتر موجود می باشد.
فرم شربت بیشتر برای درمان مشکلات افسردگی و وسواس در اطفال استفاده می شود.
اگر این دارو بصورت یک نوبت در روز تجویز شود می توانید آن را هر زمان که راحت هستید مصرف کنید زیرا مشاهده شده است که این دارو برخی از افراد را دچار خواب آلودگی و برخی از افراد را دچار بی خوابی می کند به همین دلیل بسته به شرایط خودتان زمان مشخصی در شبانه روز را برای مصرف این دارو تعیین نمایید.
ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
این دارو با غذا تداخلی ندارد و میتوانید آن را قبل یا بعد از غذا مصرف نمایید.
کپسول را باید بصورت کامل میل کنید و از بازکردن یا جویدن آن خودداری نمایید و در صورتی که با بلع کپسول مشکل دارید می توانید از پزشک خود بخواهید که فرم دارویی شربت را برایتان تجویز نماید.

توصیه های دارویی فلوکستین
پیش از شروع مصرف این دارو در صورت باردار یا شیرده بودن ،سابقه ی بیماری هایی نظیر تیروئید پر کار ،مشکلات کبدی ،صرع،دیابت،یبوست های مزمن،بیماری قلبی عروقی،چشمی و یا بیماری های اعصاب و سایر بیماری هارا به پزشک خود اطلاع دهید.
در صورتی که همزمان با مصرف این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی برای بیماری خود می باشید،پزشک تجویز کننده را مطلع نمایید.
از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتذایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی برای بیمار در برداشته باشد که اصطلاحا به آن سندرم محرومیت دارو می گویند و عوارضی همچون سردرد،تهوع،ضعف،حملات ترس و بی حالی در بر دارد.
از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود (خصوصا سایر داروهایی که تاکنون و در یک ماه اخیر برای درمان افسردگی و خواب استفاده نموده اید) در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
به دلیل این که مسمومیت با این دسته از داروها بسیار خطرناک می باشد دارو را به همان مقدار تجویز شده مصرف کنید و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.در صورت مصرف بیش از حد یا ناخواسته ی دارو حتما با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید.

آیا فلوکستین در کاهش وزن موثر است؟
برخلاف تصور ایجاد شده در جامعه که فلوکستین در کاهش وزن و درمان هرگونه چاقی موثر است، باید بگوییم که اینگونه نیست.این دارو تنها برای درمان چاقی ناشی از پرخوری های عصبی کاربرد دارد لذا مصرف خودسرانه ی آن بدون تجویز پزشک توصیه نمی شود.

عوارض شایع فلوکستین
در مدت درمان با این دارو ممکن است احساس خستگی و کوفتگی،سوهاضمه و یا اسهال خفیف را تجربه کنید که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذایی سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه این علائم را کاهش دهید.
سردرد و تغییرات خلق و خو،عصبانیت و اضطراب،گیجی،ضعف وتاری دید نیزمی تواند از عوارض این دارو باشد.
مصرف این دارو ممکن است خشکی دهان ایجاد کند که برای برطرف نمودن آن می توانید از آدامس یا آبنبات های بدون شکر استفاده نمایید.
در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
اگر برای اولین بار از این دارو استفاده می کنید ممکن است با تغییروضعیت سریع از حالت نشسته به ایستاده سرگیجه مختصری ایجاد شود کهبه مرور برطرف می شود. این حالت طبیعی است. هنگام برخواستن ، به ارامیبلند شويد.
در صورتی که مبتلا به دیابت هستید ،مصرف این دارو ممکن است باعث افزایش قندخون شما شود لذا قندخون خودرا به صورت منظم چک کنید و با پزشک خود درمورد آن صحبت کنید.
یک عارضه ی خاص: سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی،تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات،پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.
 عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

Reference:https://www.drugs.com

چنانچه در خصوص “فلوکستین” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

آرشیو موضوعی وبسایت

شما در حال حاضر اینجا هستید :

تغذیه و سلامتی

سلامت زنان

سلامت مردان

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

سلامت کودکان

سلامت میانسالان

سلامت روان

سلامت جنسی

اعتیاد و سیگار

پوست و مو

دهان و دندان

تناسب اندام

ویتامین و مکمل

انواع دارو ها

انواع بیماری

فلوکستین (Fluoxetine)  دارویی  ضدافسردگی (Anti-depressant) از خانواده ی داروهای مهار کننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) می باشد. فلوکستین در سال ۱۹۷۴ کشف شده، در سال ۱۹۸۷ توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گشت و از سال ۲۰۰۱ حق ثبت اختراع آن باطل گشته و برای تولید در دسترس همه شرکت ها قرار گرفت.

داروهای ضدافسردگی برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها ازقبیل افسردگی و سایر بیماری ها و اختلالات روانی و خلقی مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها به افراد برای بهبود حالشان و کمک به پیشگیری از افکار و اقدامات آسیب رسانی بخود و خودکشی کمک می نمایند. بااینحال تحقیقات نشان می دهند که تعداد کمی از افراد (معمولا آنهایی که زیر ۲۵ سال دارند) بعد از مصرف قرص های ضدافسردگی، ممکن است افسردگی و یا سایر اختلالات خلقی آنها بدتر شده و یا افکار خودکشی به آنها دست داده و یا حتی اقدام بخودکشی نمایند، بنابراین لازم است همه افراد (بخصوص افراد زیر ۲۵ سال) حتی آنها که فلوکستین را برای بیماری های غیر از افسردگی استفاده می کنند، با پزشک خود درباره خطرات و مزایای داروهای ضدافسردگی مشورت نمایند.

فلوسکتین برای درمان افسردگی، اختلال وسواسی جبری، بعضی از اختلالات خوردن و حملات ترس (حملات ناگهانی و غیرقابل پیش بینی ترس و نگرانی شدید) و بعضی از انواع سندرم پیش از قاعدگی استفاده می شود. فلوکستین از خانواده ی داروهای مهار کننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI)  بوده و به افزایش سروتنین (ماده شیمیایی در مغز که به حفظ  تعادل روانی کمک می کند) در مغز افراد می شود.

سایر موارد مصرف فلوکستین از قبیل استفاده برای درمان الکلیسم (اعتیاد به الکل)، اختلال نقص توجه، اختلال شخصیت مرزی، اختلالات خواب، سردرد، بیماری های روانی، اختلال استرس پس از سانحه، سندرم تورت، چاقی، مشکلات جنسی و فوبیا (ترس) مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو بسته بنظر پزشک ممکن است برای مشکلات دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

فلوکستین بسته به بیماری فرد در مقادیر(دوز) و دفعات مختلفی در روز مصرف می شود. برای مصرف فلوکستین بسته به بیماری و مشکل خاص شما پزشک دستورمصرف صادر می نماید و شما باید قبل از شروع مصرف فلوکستین آن را بدقت مطالعه نمایید. بسیار مهم است که مصرف دارو را تا زمانیکه پزشک تجویز کرده ادامه دهید، حتی اگر فکر می کنید که مشکل شما بهبود یافته است. بعضی از بیماری ها زمانیکه دارو ناگهانی قطع شود، بدتر می شوند و باید کم کم اقدام به قطع دارو نمود. همچنین برای تاثیر اولیه دارو باید بین ۱ تا ۲ هفته صبر کرده و حدود ۴ تا ۵ هفته طول می کشد که دارو اثرات کامل خود را نشان دهد. بدون مشورت با پزشک اقدام به قطع مصرف دارو نکنید.

تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، اضطراب، مشکل در بینایی، کاهش اشتها، خستگی، عرق کردن و یا خمیازه کشیدن، ضعف، کاهش وزن، تغییر در میل و توانایی جنسی، گلو درد، گرفتگی عضلات و خشکی دهان ممکن است، هنگام استفاده از این دارو رخ دهد. اگر هر یک از عوارض ذکر شده، رخ داد، سریعا با پزشکتان دراینباره مشورت نمایید. 

به یاد داشته باشید که پزشک شما این دارو را به این منظور تجویز کرده که اعتقاد داشته سود این دارو از ضرر و عوارض جانبی آن برای شما بیشتر می باشد و خیلی از افرادیکه این دارو را مصرف می نمایند با مشکل و عوارض جانبی جدی روبرو نمی شوند.

اگر حین مصرف این دارو دچار عوارض جانبی نادر ولی جدی این بیماری از قبیل مدفوع خونی و سیاه، استفراغی که شبیه دانه های قهوه هست، تپش قلب، غش، تشنج، راش های پوستی و تغییر در مقدار ادرار شما رخ داد، سریعا به بیمارستان و یا پزشک خود مراجعه نمایید.

اگر شما مبتلا به دیابت هستید، فلوکستین ممکن است برروی سطح قندخون شما تاثیر بگذارد، بهمین دلیل سطح قندخون خود را هنگام مصرف دارو به طور منظم کنترل نمایید و نتیجه آنها را با پزشکتان درمیان گذارید. 

این دارو ممکن است سطح سروتونین خون را افزایش داده و باعث مشکلی نادری بنام سندرم سروتونین شود. خطر ابتلا به این سندرم نادر زمانیکه از سایر داروهای افزایش سروتونین بهمراه این دارو استفاده می نمایید، بیشتر نیز می شود. اگر مبتلا به هریک از عوارض جدی دارو همچون تپش قلب، توهم، عدم توانایی جهت یابی، تهوع/اسهال/یبوست شدید، کشیدگی عضلات، تب غیرقابل توضیح و بیقراری و پریشانی غیرمعمول شدید، به بیمارستان و یا پزشک خود مراجعه نمایید.

هنگام مراجعه به پزشک و یا داروساز دررابطه با داروهایی که مصرف می کنید، مشورت نمایید و وی را از داروهای مصرفیتان آگاه کنید. همچنین اگر مبتلا به هر مشکلی گشتید که ابتلا به آن را مرتبط با مصرف دارو می دانید، به پزشک مراجعه کرده و اگر مورد اورژانسی بود، به بیمارستان مراجعه کنید چراکه عوارض جانبی ذکر شده لیست کامل عوارض جانبی نبوده و ممکن است مشکل ذکر نشده‌ی دیگری نیز باقی مانده باشد. همچنین درباره عوارض جانبی، اختلالات دارویی و احتیاط های پیش از مصرف با پزشک مشورت نمایید.

این مطلب فقط برای اطلاع عمومی بوده، استفاده از آن برای خوددرمانی و یا قطع مصرف دارو مجاز نیست و مصرف و یا قطع مصرف دارو فقط با تصمیم پزشک ممکن می باشد. همچنین ممکن است همه عوراض و خطرات دارو ذکر نشده باشد و نیاز به مشورت با پزشک درباره همه مشکلات و عوارض جانبی دارو می باشد. درضمن هنگام مصرف داروهای ضدافسردگی میبایست همیشه و مرتبا با پزشکتان در ارتباط بوده و هرچند وقت یکبار به وی مراجعه نمایید.

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

کمک های اولیه

کمک های اولیه

کمک های اولیه

سلامت عمومی

کمک های اولیه

کمک های اولیه

کمک های اولیه

رپورتاژ آگهی

کمک های اولیه

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سلام و خسته نباشید
پدر من تازه فوت شده و مادرم خیلی افسرده و گوشه گیر شده میخواستم ببینم این دارو (فلکسیتین) میتونه کمکی بهش بکنه و چه تعداد در روز مصرف کنه
ممنون از پاسخگویی

سلام خسته نباشید
یکی از همکارهام قرص فلوکستین۲۰مصرف می کرد وادعا می کرد بعدازخوردن قرص حالم تو خودم نیست یعنی خودمو نمی دونم آیا همچین چیزی ممکن است یانه ممنون

سلام من مدتی قرص سپرالکس یا همون اس سیتالوپرام ۱۰ مصرف میکردم و حالا به طور محسوسی صدای زنگ و لرزش در گوشم حس میکردم رفتم دکتر گوش و حلق معاینه کرد و گفت عوارض بلند مدت مصرف همین قرص هست و پرخاش و عصبیتم هم زیاد شده بود و برام قرص فلوکستین ۲۰ تجویز کرد
میخام ببینم آیا برای مصرف این قرص و قرص قبلی باید فاصله زمانی زیادی باشد یا بلافاصله میشه و آیا منجر ب مشکلات و عوارض جدی نمیشه
ودرضمن هر روز غروب ک میشه سردرد عجیبی سراغم میاد، آیا باید قرص رو ادامه بدم یا قطع کنم

سلام این قرص فلوکستین براز زود انزالی با مصرف هر ۱۲ساعت یا ۴ساعت قبل از نزدیکی واقعا تأثیر داره؟

سلام من مشکل جدی در زود انزالی دارم و دوستی دارم دکتر عمومی برام گفت هر۱۲ساعت ۲۰میلی مصرف کنم خواهشمندم جواب بدید نتیجه میده یا نه؟

سلام خسته نباشید،سپاس از سایت خوب و مطالب مفیدتون،
من یه مدته خیلی زود عصبانی میشم و گاها داد و فریاد میکنم ، واقعیتش اعصابم خیلی ضعیف شده خیلی با خودم مبارزه کردم که دارو نخورم میبینم نمیشه روبروز عصبی تر میشم ،به نظرتون کدوم دارو یه مدت میتونه کمکم کنه و البته کمترین عوارضو داشته باشه

سلام خسته نباشیدازوقتی من فلوکستین مصرف میکنم میل جنسیم خیلی کاهش یافته ومنی ازم خارج نمیشه خشک شده .وسواسیم هم قطع نشده.

ممنون از راهنمایی های خوبتون من مدت ۲۰ سال این دارو را استفاده کردم وهیچ مشکلی نداشتم

بسیارعالی بسیارعالی بسیارعالی……..

اینکه مصرف ااین کپسول برای زیر۲۵سال مضروخطرناک است حتمی وصددرصداست.لطفاپزشکان محترم درتجویزدقت کنند.چون متاسفانه عزیزترین سرمایه زندگیم بخاطرمصرف این ازدست رفت

سلام من حدود یک ماه پیش دکتر برام فلو کستین ۲۰تجویز کرد قبلن هم برام تجویز کرده بود ومن بعد از یه دوره دیگه نخوردم دوباره که مراجعه کردم برام دور۲۰رو تجویز کردند حدود دو هفته خوردم یهو قعطش کردم الان نمیدونم چکار کنم دوباره بخورم یا نه…چون احساس افسردگی میکنم

سلام خسته نباشید
داداش من یه چند مدتی بود که رو به طب سنتی و اینجور چیزا آورده بود کلا خوراکش به هم ریخته بود یعنی صبح بلند میشد شیر میخورد ظهر باز شیر میخورد شب اگه چهارشیره نمیخورد نون و پنیر و گردو میخورد یعنی کلا تغذیش به هم ریخته بود بعد از چند وقت یه حالاتی مثل گرگرفتی و اینجور چیزا بهش دست داد بردیمش دکتر آزمایش داد همه چیزش اوکی بود به جز ویتامین ب و تیروئیدش کمکار بود خلاصه دکترا براش قرص لووتیروکسین برای کمکار تیروئید تجویز کردن نخورد تا اینکه بعداز حدود سه ماه اصلا یه حالاتی ازش دیدیم که خیلی ترسیدیم مثل اینکه اصلا تو این دنیا نبود با خودش حرف میزد یه سره تو خودش بود وچندباریم حمله عصبی داشت بردیمش نوار مغز گرفتن ازش نرمال بود روانپزشکم که بردیمش فلوکستین ۱۰ به مدت یک ماه براش تجویز کرد البته دوتا داروی دیگه هم به اسم پروپرانولول وهالوپریدول تجویزکردن براش حالا ما قرص لووتیروکسین که برای تیروئیدش بود رو هم گرفتیم که همزمان با همینا بخوره براش مشکلی پیش نمیاد؟من خودم فکرم این بود که قرصهای تیروئیدش رو فقط بخوره با همونا شاید روبراه بشه نظر شما چیه؟

سلام آیا ممکنه فلوکستین لک پوستی ایجاد کنه؟ من سه سال این قرص رو خوردم و لک های قهوه ای روی پوستم افتاده

با سلام ،من چهار روزه این دارو رو مصرف میکنم به توصیه دوستم ،به قرص هیچ اعتقادی ندارم ،ولی دیگه شرایط روحیم برام قابل تحمل نبود ،زیاد به خودکشی فکر میکنم،البته سالهاست درگیر این وضعیتم ،من شبهاقبل خواب دارو رو مصرف میکنم آیا مشکل پیش نمیاد واینکه از دوز ۱۰شروع کردم ،اگر بخوام قطع کنم باید چه جوری باشه ،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

سلام
فلوکستین داروی خیلی خوبیه برای افسردگی های خفیف تا متوسط که به جرات می تونم بگم همه به نوعی تجربش می کنن. من اوایل ازدواجم بهم تجویز شد ولی رو لجبازی نخوردم و زندگی رو به دخترم و همسرم تلخ کردم و از همه مهمتر خودم بهترین روزای زندگیمو خراب کردم
اما حالا که مصرف میکنم می بینم که چه اشتباهی کردم الان دیگه پرخاشگر نیستم صبرم هم خیلی بیشتر شده
بنابراین توصیه می کنم اگر دکتر تجویز کرد حتما مصرف کنید و خودتون تو این دو روز دنیا عذاب ندین
بی خوابی هم که دوستان می گن اذیتشون می کنه به مرور کم میشه و و ریتم خواب به حالت قبلش بر می گرده
زندگیتون پر از ارامش و شادی

با عرض سلام وخسته نباشید، من دستم اگزما داره دکتر متخصص پوست رفتم، برام فلوکستین۲۰ تجویز کرده، اما عوارضش رو که خوندم خیلی نگرانم، حالا موندم استفاده کنم یا نه . اگه جوابم رو بدید خیلی ممنون میشم ..

من خانمم روانشناس هست خودم هم تریاک مصرف میکردم چند روزه که نمیکشم احساس درد و افسردگی کردم که خانمم این قرص رو بهم داد .. خیلی هم خوبه ترک رو برام اسون کرد …

سلام.
بنده از مصدومین شیمیایی و روحی و روانی جنگ در کسوت سربازی میباشم و اکنون ۵۰ سالمه.بعد از عمیاتی در سال۶۶ متاسفانه با افسردگی مواجه گشتم و بعد از پایان خدمتم معضلی برای ادامه تحصیل و کارم گردید.با مراجعه به پزشکان اعصاب و روان متعدد که نقطه اشتراک تجویز دارویی شان که ایمی پرامین بود نه تنها مشکلم حل نشد بلکه مشکلاتم بیشتر شد.بعد از چند سالی با مراجعه به پزشک متخصص داخلی و دریافت نسخه دارویی فلوکستین و فلورزپام به همراه پروپانول ،به درمان موفقی رسیدم و اکنون در حدود بیست سال است که این درمان را دنبال میکنم.متاسفانه سالی ۲ یا ۳ بار دچار حمله عصبی میشوم و در همین اثنا دچار بی حسی در نیمه چپ طولی بدنم میشوم.
خواستم بعرض برسانم که فلوکستین و فلورازپام برای بنده در این مدت اعجاز کرده اند.شاید اگر در درمان اولیه بجای ایمی پرامین با فلوکستین درمان میشدم ،مسیر زنذگیم تغییر میکرد و ۱۰-۸ سالی را در انزوا نمیگذراندم.
از عوارض دارو چیزی را تا حال درک نکرده ام .جز همان خشکی دهان و ناتوانی های جنسی و تعرق نسبتا شدید در زمان انجام فعالیت بدنی (کار ).
آیا عوارض کلیوی و یا مغزی در مورد مصرف این دارو ثبت و یا مشاهده شده است؟با تشکر

سلام من برادرم چند سال پیش نامزدشو طلاق داده و بعداز اون هرجا میریم خواستگاری دقیقه ی ۹۰بهم میخوره همه چی برای همین موضوع ایشون خیلی بداخلاق شدن وبرای همه چی عصبی میشن و داد و بیداد راه میندازن الان چند هفته ای میشه مادر بدون تجویز پزشک براش فلوکستین میده روزی یدونه از اون موقع اخلاقش خیلی بهتر شده وکمتر عصبی میشه…میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره درمور عوارضش اینا و اینکه برادرم غلظت خونشم زیاده میگن این قرص ها غلظت خونم زیاد میکنه؟؟واینکه وابستگی نداره؟ اگه روزی مصرفشو رو قطع کنه مشکلی پیش نمیاره؟

سلام
دکتر این دارو را برای بنده تجویز کرده بخاطر زود انزالی چون بنده خیلی زود و سریع به حالت انزال میرسم و اذیت میشم هر شب یک عدد کپسول باید میل کنم

من که تا یکسال مصرف کردم همه علائم استرس و اضطرابم از بین رفت اما الان دوسالی میشه که نمیخورم به جاش دوکسپین میخورم .دوکسپین هم خیلی خوبه اشتهارو شدیدا افزایش میده . ولی انرژی ندارم دوباره علائم اضطرابم برگشته میخوام دوباره شروع کنم به خوردن فلوکستین
انشالله همتون شاد و پرانرژژژی باشید. میام بهتون خبر میدم بعد دو هفته

سلام من حدود یک ساله فلوکسیتین ۱۰ استفاده میکنم،الان احساس میکنم،تپش قلب میگیرم،به نظر شما زیادی از حد نشده،،،،

سلام
این کپسول برای ترک شیشه موثر است؟

سلام لطفا بفرمایید بچه من کلاس دوم هست و یه پسر کوچکتر هم دارم ۶ ساله با توجه به یکسری از کارهای پسر بزرگم مانند ترس . بد رفتاری با برادر کوچکش و … دکتر رفتن و شربت فلوکسیتین تجویز کرد در شروع با نیم سی سی و هفته بعد با یک سی سی لطفا بفرمایید ادامه بدیم استفاده از شربت رو یا نه ‌. آیا برای بچه عوارض نداره ممنون

سلام عزيزم توجه خودتون رو به بچه بزرگ اگه بيشتر بكنيد نياز به شربت نداره
وفراموش كرديد سن فرزند بزرگتون روكه فقط شش ساله هست واز بچه دوم نياز به توجه بيشتري داره عزيزم

با عرض سلام و خسته نباشید
در مورد کپسول فلوکستین و عوارض جانبی سوال داشتم
بنده تحت درمان با قرص متادون میباشم . آیا با مصرف کپسول فلوکستین مشکلی برایم پیش نمیاید.
ممنون میشم که جواب بدید

من دچار افسردگی شدید بودم دوبار اقدام به خودکشی کردم بار دوم دویست وپنجاه تا قرص خورده بودم طوریکه پنج دقیقه نشد بیهوش شدم واگه همسرم منو زود نمی رسوند اورژانس الان اینجا نبودم نمیدونستم چه مرگمه خیلی اوقات بی جهت ناراحت و پریشون بودم ٬ شروع کردم به خوندن و مطالعه در مورد خودم من فقط دوتا قرص ویتامین کم داشتم ویتامین ب و کلسیم دی همینطور یه کپسول فلوکستین میخواستم و یه قرص چربی اتوراستاتین واسه شبا باورتون میشه عرض چهار ماه یه ادم عادیه عادی شدم من بیچاره با کمبود ویتامین و همین مشکل سرتونین روبرو بودم ٬ یه چیز دیگه این بود که من سندروم پیش قاعدگی دارم٬ خودم تشخیص دادم از اون روز تا الان دوساله با تشخیص خودم دارو مصرف میکنم و بصورت عجیبی نه تمایلی به خودکشی دارم نه خلقم ناراحته ولی بمحض اینکه مصرف داروهام جابجا میشه تغییر خلق وخو پیدا میکنم و متوجه میشم باید شروع کنم شاید خیلی از شماها مشکل منو دارید بله من خود ارضایی داشتم الانم میل جنسیم کم شده اما اختلال یا سندروم پیش قاعدگی هم داشتم ودارم همینطور سردرهای میگرنی افسردگی استرس وترس شکنندگی ناخن ها و استخوان درد کم خوابی گاها بی خوابی و چربی خونم یکم بالاست با مصرف قرص ویتامین ب ۶ و کلسیم دی ومنیزیم روزی یک عدد و فلوکستین از ده شروع کردم بعد بیست روزی یکی وشبها لورازپام تا چهار مصرف میکردم الان کم کم رسوندم به یک و قرص چربی یک عدد باور کنید خوب خوب شدم خدا پدر اونی که اینترنتو خلقکرد بیامرزه من که همیشه دعاش میکنم٬می خوام بگم شاید اکثر ماها مثه من بدون اینکه بدونیم مشکل کمبود ویتامین داریم که با دوتا قرص ساده حل شدنیه پس برید راجع به خودتون مطالعه کنید وناامید نشید هر کس بهترین دکتر خودشه موفق باشید

سلام
مدتی هست نسبت به برخی صداها به شدت حساس شدم و همین موضوع باعث شده رو به فلوکسیتین بیارم تقریباً یک ماهه استفاده کردم اما بهبود ک نداشتم بلکه بدتر هم شدم شما چی پیشنهاد میکنید

با سلام ب مریم خانم
لطفا بدون تجویز پزشک مصرف را ادمه ندهید

سلام.همسر من دو ماه هست که فلوکسیتین مصرف میکنه،الان حدود ۱۰ روز هست که کهیر شدید زده بدنش.دکتر میگه بخاطر مصرف این دارو هست
اگر اینطور باشه چه چیری رو میتونه جایگزین کنه؟

سلام من یک مرد هستم که افسردگی شدید گرفتم یه مشاور میخام کمی باهاش صحبت کنم ایمجا مشاور متخصص داریم؟
قبلا هم پیام فرستادم چرا کسی جواب نمیده

سلام به همه دوستان.
یکی از دلایلی که باعث این گونه مشکلات ذهنی و روانی میشه خودارضاییه.
خواهشا اگر گرفتارش هستید ترکش کنید تا نتیجشو در سلامتی جسم و روهتون ببینید.

حرف شما ریشه داره خودارضایی بی دلیل نیست و مجرد بودن هم همینجور خیلی دلایل زیادی پشت خودارضایی هست

سلام همسرم چند سال قبل به دلیل فوت پدرش افسردگی گرفت اما بعد از هشت ماه بدون استفاده از دارو کمی بهتر شد اما حالا بعد از چند سال دوباره بصورت حادتری عود کرده کم حوصله و کم حرف شده ،گوشه گیرشده و ازروابط اجتماعی مثل مهمانی گریزان است حوصله بچه هایش را نداره ارام و قرار نداره و بیخودی بغض میکنه و گاها گریه خودش هم از این بابت کلافه اس و معتقده افسردگی گرفته امادکتر نمیاد چکار کنم

در پاسخ محمد عزیز
امیدوارم تا امروز بهتر شده باشید ولی من چون خودم این مشکل رو داشتم چند نکته رو پیشنهاد میکنم.
اول اینکه فلوکستین بهترین قرص افسردگی نسبت به عوارض جانبیه به طوری که عوارض مشهودی نسبت به بقیه قرص های مشابهش نداره.دوم توی این چند روزی که درست غذا نخوردی یه امپول ب کمپلکس تزریق کن و روزی ۲ دفعه قرص جوشان مولتی ویتامین مصرف کن که ضعف نکنی و برای غذا هم چند روز اول غذا های مایعات مثل سوپ و فرنی بخور که احساس خفگی نکنی بعد که خوردن برات راحت تر شد غذا های مورد علاقت رو تا چند روز بخور که این ذهنیتت از بین بره چون موقع غذا خوردن خفه نمی شی و فقط این یه تلقین ذهنیه.سوم ورزش های سنگین مثل بدنسازی و دویدن پر سرعت انجام بده تا حالت اضطرابت از بین بره.چهارم احتمالا خواب های منظم و با کیفیتی نداری به علت حمله ی پانیکت پس قبل از خوابت دوش بگیر معنی قران بخون و حتما چای بادرنجوبه قبل از خواب میل کن.پنجم حتما موسیقی های کلاسیک و ارامش بخش گوش کن تا به ذهن ارومی برسی و سایت والا موزیک پیشنهاد منه واسه این جنس موسیقی.ششم حتما روزانه کتاب بخون مخصوصا روانشناسی و شعر چون تمرکز زیادی کتاب خوندن بهت میده و در کل به علائم این بیماریت اصلا توجهی نکن چون این علائم بر عکس تصور خیلی ها تماما ذهنیه و دارو شیمیایی فقط سرکوبش می کنه دوباره برمیگردونه علائمت رو.امیدوارم این توصیهها بتونه کمکی به روند بهبود روح و جسمت بشه و سریعتر حالت خوب بشه.موفق باشی .هو الشفا

ممنون از توصیه هات دوست عزیز..به قول شما همش تلقینه و باید از لحاظ روحی به خودمون آرامش بدیم
سخته اما با کمک خدا شدنیه

سلام دوست عزیز امیدوارم که تا الان سالم و سلامت شده باشی و دیگه پیگیر جواب ها نباشی
منم ماه پیش دقیقا روز انتخابات شدید ترین حالت اضطراب رو توی زندگیم تجربه کردم که بعدا فهمیدم حمله ی پانیک بوده و موضوعی خیلی ذهنمو به خودش مشغول کردبعد چند روز که به نتیجه نرسیدم دچار حالات افسردگی شدم..تپش قلب داشتم فک کردم مشکل قلبی دارم و دکتر برام پرانول تجویز کرد وقتی میخوردم کلا گیج بودم و حتی تو خیابون تعادل نداشتم یک بارم سرم به جایی خورد و زخمی شد
سرعا مصرف قرص و قطع کردم رفتم مطب متخصص اعصاب و روان که برام فلوکستین ۲۰و کلودیازپوکساید و فلوواکسامین تجویز کرد که تا دو هفته نخوردم چون میترسیدم عوارض خوبی نداشته باشن تا این که دوباره حمله پانیک دوباره بهم دست داد و اشتها به غذا هم نداشتم احساس خفگی در گلو داشتم و حتی آب هم از گلوم پایین نمی رفت بالاخره با تحقیق توی اینترنت فهمیدم که فلوکستین عوارض کمتری نسبت به بقیه ی قرص های افسردگی داره تصمیم گرفتم که فلوکستین مصرف کنم الان ۵ روزه دارم مصرف میکنم به نظرم اشتها اصلن ندارم حتی رفتم اورژانس و سرم برام وصل کردن
خلاصه نمیدونم این بی اشتهایی مربوط افسردگی خودمه یا فلوکستین؟ دارم آب میشم
تا میخوام برم سمت غذا یا آب یا حتی بهشون فک میکنم انگار یه چیزی تو گلوم گیر می کنه و یکی بهم میگه نمیتونی غذا بخوری
اگه کسی میتونه کمکم کنه
خدا کنه که هیچ کسی به این بیماری چرت مبطلا نشه

راحت نیستم میرم بیرون دوست دارم بیام خونه توی خونه هم دوست دارم برم بیرون و در کل اصلا حوصله انجام هیچ کاری ندارم تا یکی از دوستان این قرص برام تجویض کرد که خودش استفاده کرده گفت خیلی خوبه از نظر جنسی هم چون میل جنسی بالایی دارم خوبه که با خوردن این قرص پایین بیارمش چون تنها هستم و با کسی رابطه‌ای ندارم خواستم ببینم عوارض طولانی مدت نداره
لطفا جواب بدین

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تیم پزشکی
امروز خیلی اتفاقی این سایت پیدا کردم دوست داشتم نظرات مصرف کنندگان و اطلاعات دارویی و عملکرد دارو مطالعه کنم
نمیدونم چه مدت زمانی بعد پست من پاسخ داده بشه سعی میکنم سر بزنم و چک بکنم
اگر کسی مشکل من داره یا دیده شنیده راهنمایی بکنه
پسری ۲۴ ساله هستم طی ۳_۴ سال پیش احساس پوچی و ناامیدی به زندگی و آینده داشتم ۱ سالی سیگار مصرف داشتم و ۶ ماه بصورت ۱ ماه یبار حشیش برا حالت خوبی که ایجاد میکرد الان نزدیک ۴ ماه سیگار و حدود ۵ ماه حشیش ترک کرده ام و حدود ۱۰ ماه الکل رو

شهریور ۹۵ آپاندیسم عود کرد عمل کردم بعد عمل دچار یه بیماری عصبی شدم که نقاط مختلف بدنم مثل ناف .چشم.گلو.قلب.دست.پهلو.ستون مهره ها .شکم.دلتویدم خلفی. حالت نبض وار میزد بخصوص قلب که انگار یه زخم باز توش چیز تیز بکنی .اوایل یبار تو روز اتفاق افتاد طی ۳ ماه نقاط که اتفاق میافتاد اضافه شد و اندام هایی که پیش میامد این حالت رندوم شده بود بخصوص اواخر قلب ام بود گاهی چند بار در روز این اتفاق میافتاد گاهی هم چند روز اتفاقی میافتاد
تا اینکه کلافه شدم رفتم دکتر داخلی ایشون هم سونوگرافی کبد کلیه پروستات همه چی نوشت سالم بود حتی چک اپ کامل خونی بعد دکتر اعصاب رفتم ایشون افسردگی و همراه با بیماری عصبی تشخیص دادن گفتن ربطی به عصبی بودن نداره این عصب خود بدن
برا حالت عصب بدن قرص
Quentiax dose 25mg
کوعنتیاکس
تجویز کردن گفتن هر وقت اینطوری شدی بخور

بنده روز اول مصرف کردم مثل قرص های زیر زبونی که انی جذب میشه این قرص کمتر از ۵ دقیقه اثر میکرد و بعد ۱ ساعت احساس خواب شدیدا القا میکرد که حتما باید میخابیدم روز اول مصرف کردم مثل روح شدم خودم احساس نکردم و بعد ۳۰ دقیقه برای بیشتر از ۱۲ ساعت خوابیدم با اینکه صبح از خواب پاشده بودم روز دوم صبح باز مصرف کردم از لحاظ روانی جوری به من انرژی میداد که انگار میخاستم بال درارم و گویا حشیش مصرف کرده بودم ساعت ۷ صبح رفتم بیرون پیاده روی موزیک گوش دادم سیگار کشیدم بخودم امدم دیدم تپش قلب شدیدی دارم ترسیدم و برگشتم خونه خوابیدم روز سوم تصمیم گرفتم دوز نصف بکنم تا از اون حالت نعشه گی و نشاط آور خلاص بشم مصرف کردم ولی دیدم اون حالت برام پیش نیامد و با خودم فکر کردم اون حالت باید پیش بیاد یه سیگار کشیدم نصف دیگه قرص خوردم احساس کردم تپش قلب شدیدی گرفتم و الان که قلبم واسته نفهمیدم چی شد با کلی استرس و تپش قلب خوابیدم
به همون پزشک مراجعه کردم بنده تو عمرم به جز اتاق عمل تا بحال استرس نداشتم حتی موقع مصرف حشیش اما اون ۳ تا دونه قرص هم تا الان که این منویسم بمن تپش قلب داد هم استرس هم افکار پانیک گاهی احساس میکنم یکی تو ذهنم میگه الان اینجوری میشه حالت ترس به دلم میاد ولی خب اون جوری نمیشع lol
پزشک گفت چه دوزی مصرف کردی من گفتم ۱ دونه که گویا دوز اصلی نصف بوده حالا یا پزشک اشتباه کرده یا نسخه پیچ داروخانه که خدا لعنت اش کنه من به این روز انداخت
گفتم به ایشون من اصلا اضطراب و استرس و تپش قلب نداشتم این قرص من اینجوری کرد که گفت عوارض جانبی قرص های اعصاب ایتطوری نمیشه عوض کرد به مرور زمان از بین میره من دیگه اون قرص نخوردم تصمیم گرفتم برم روان پزشک که بنا به دلایل مختلف شرایط مراجعه پیش نیمد

بعد اون روز که از مطب دکتر بیرون آمدم چند شب بعد موقع خواب شب ها دچار تپش قلب میشدم با حالت ترس میخوابیدم تا اینکه رفتم پزشک اورژانس یه نوار قلب گرفتم ببرم نشون دکتر قلب بدم پزشک اورژانس هم قرص تپش قلب دوز ۲۰ داد هر ۱۲ ساعت همراه یسری مسکن قرص اعصاب معده گذشت ۲ هفته بعد باز نوار گرفتم پزشک گفت قلبت خوبه احتیاجی به اکو نیست تا اینکه برا خاطر جمعی رفتم خود پزشک قلب ایشون نوار ها رو دید یه توضیحاتی از گذشته دادم تست ورزش انجام دادم یا اینکه نزدیک ۶ ماه بعد عمل فعالیت هوازی نداشتم گفت خوب رفتی گفت این قرص تپش بخور اصلا بعضی پزشک ها باید با موچین ازشون حرف بکشی نمیگن تا کی بخور میگن بخور

قبلا کلر دیازپوکساید همراه با نورتریپتیلین قبل خواب مصرف داشتم برا افسردگی و مشکلات خواب که بهم خورده بود تنها چیزی که احساس کردم روز اول ایجاد انگیزه و انرژی خوبی بعد بیداری بود از اون روز های که دوست داری کلی کار بزرگ بکنی کلی انگیزه داری ولی فقط روز اول اینطوری بود چند روز خوردم فکر کردم شاید حساسیت رسپتورها رفته بالا دوز ۲ برابر کردم باز جواب نداد بیخیال شدم بعدش آپاندیس ام عود کرد نشد برم دکتر خوردم به حوادث بعد عمل که بالا مفصل توضیح دادم
اون پزشک اعصاب ۲ دارو دگه بمن داد به نام های
Anestra 50
سرترالین
به صورت مصرف پلکانی از هفته اول یک چهارم هفته دوم نصف هفته سوم ۱ کامل
و دوکسپین دوز ۱۰ هر ۱۲ ساعت

که بعد اینکه اون قرص اعصاب تپش قلب استرس بهم داد کلا ترسیدم اعتماد مو از دست دادم نسبت به قرص تپش قلب و این ۲ تا بدبین شدم بخورم چیزیم بشه از لحاظ فکری و خیال

دیشب هم برا عفونت ناف ترشحات به جراح مراجعه کردم یسری دارو داد برا افسردگی و ناامیدی بی انگیزگی خواب زیاد اینا هم
داروی فلوکستین داد دوز ۲۰ صبح ناشتا

بنده مقاله بالا راجب دارو خوندم نظرات خوندم
بعضی نظرات هستن فاز منفی میدن یکی میگه خوردم ایتطوری شدم یکی میگه خوردم توهم داد یکی میگه خوب بود دیگری میگه هیجی نشد اون یکی میگه همون روز اول حالت تهوع گرفتم

ببینید من استرويد زیاد مصرف کردم حتی ۱ گرم تستوسترون تو هفته کنار تراپی حین مصرف نترسیدم ولی همون ۳ تا دونه قرص اعصاب بمن تپش قلب داد فراموشی داد گاهی یادم میره قرص مو چه ساعتی خوردم یا فلان وسیله کجا گذاشتم با اینکه مثلا نوشتم ۶ صبح قرص قلب خوردم ۱۲ ساعت بعد ۶ عصر باید بخورم بازم از لحاظ فکری شکاک شدم به نوشته خودم
این مسعله آزارم میده بعضی نظرات مصرف کنندگان خوندم اثر منفی داشت روم دکتر دیشب گفت بخور اوکی میشی عوارض نداره فکر خیال نکن باز میترسم بخورم از اینور با خودم میگم پس چرا رفتی دکتر اگه رفتی اعتماد کن بهش دوره درمان کامل بکن اگه این دارو مشکل داشت اجازه تولید انبوه و سرمایه گذاری بهش نمیدادن

عذرخواهی میکنم زیاد شد خواستم اگه یه نفر هم پیدا بشه نظر بده شرایط من مطالعه بکن چون خود من مربی فیزیولوژی ورزشی هستم بدون شناخت و اطلاعت از طرف نمیشه نظر داد یه نسخه واحد برا همه پیچید
اینم بگم حدود ۵ سال خوابم هی بهم ریخته هی درست شده این سال ها لورازپام. دیازپام. ملاتونین. مصرف داشتم که رسپتورها عادت کرده دوز بردم بالا با فراموشی و اثر نکردن دارو مواجه شدم این اواخر زاناکس دوز نیم میخوردم پزشک داده بود که باز رسپتورها عادت کردم با مشورت پزشک دوز کردیم ۱ میلی گرم
الان جوری شده ساعت بیولوژی خواب من ۱۰ صبح میخابم ۵ عصر پا میشم مدت ۱۰ روز از زندگی افتادم دفعات پیش با بدبختی ساعت خواب مو تنظیم کردم الان هرچی مقاومت میکنم نخابم نمیشه
خیلی دوست دارم مثل افراد عادی ۱۱ بخابم ۷ صبح پاشم
اگه کسی این پست میخونه هرچیزی که میتونه بمن کمک بکنه بگه من سایت سر میزنم میخونم الان انگیزه ندارم کتاب های فیزیولوژی و تغذیه و فارماکولوژی دارو ها که خریدم بخونم انگار شور شوق مو از دست دادم نمیدونم چرا اینطور هم که متوجه شدم هزینه روان شناس بالاست من ندارم بخام هزینه کنم
مواد مخدر همون حشیش سیگاری و سیگار ترک کردم پاکم فقط نامیدم انگیزه ندارم شور شوق ندارم روزهای تکراری مو میگذرونم

سلام ..متنتون رو خوندم ..خیلی غم انگیزه …ناراحتی پیش مییاد …ولی قرصها واقعا آدم وداغون میکنن ..ولی بنظرم علت کارت و بررسی کنی وراه حلی برای از بین بردنش کنی خیلی بهتره تا مصرف دارو…..خیلی علاقمندم بدونم چرا به این صورت دچار مشکل روحی شدید؟؟
آرزوی سلامتی براتون دارم.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز امیدوارم که تا الان سالم و سلامت شده باشی و دیگه پیگیر جواب ها نباشی
بعد از کلی تحقیق توی سایت ای مختلف فهمیدم که این اضطراب و افسردگی با قرص درمان نشه بهتره سعی کن قرص پرانول اصلن نخوری یه احساس گیجی به آدم میده در ضمن قطع این قرصا باید کم کم باشه وگر نه از روز قبل بتر میشی
سعی کن از ورزش سبک شروع کنی
از روزی ۱۰ دقیقه روز به روز زمانش و افزایش بده

سلام
بخشید تداخل دارویی با والپرات سدیم نداره و اگه با فاصله ۱۲ ساعته م
صرف شه مشکلی نداره؟

سلام جناب من مددت شد تازه ازدوا فلوکستین استفاده مکنم اما ازقبل هم استفاده کرده بودم برای یک سال طرک کردم اما بنابر مشکلات های افسردکی دوباره شروع کردن م دراین مددت بچند عوارض جانبی دچار شدم گرفتی گی عضلات دید چشم سر کیچی دلبدی عصبانیت دچارشدم اما درجای هستم نمتوانم بادوکتوران شریک سازم بشما درجریان گزاشتم کدام دوا برای رفع این بیمارهااست چی باید تشکر

اینم مختصر و مفید و جامع در مورد این قرص :
فلوکستین برای درمان مشکلات جنسی تجویز نمی‌شود بلکه برای درمان افسردگی و اضطراب مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این است که تاخیر در ارگاسم یا درمان انزال زودرس ممکن است به عنوان مسائل جانبی به وجود آید. یکی از عوارض فلوکستین ممکن است کاهش میل جنسی باشد که پزشک در صورت لزوم این موضوع را کنترل می‌کند. در مواردی هم عکس قضیه اتفاق می‌افتد. به این صورت که فرد افسرده چندان رغبت و تمایلی به مسائل جنسی ندارد، با مصرف فلوکستین و بهبود افسردگی، طبیعتا میل جنسی او نیز افزایش می‌یابد. در واقع این افزایش میل جنسی در نتیجه بهبود افسردگی بوده است. اگر افسردگی درمان شده اما میل جنسی کاهش یافته این موضوع دیگر جزو عوارض فلوکستین شناخته می‌شود.

با سلام
من مطالب دوستان رو که میخوندم متوجه شدم فقط به بعضی از دوستان جواب دادین خوهشاً جواب منو بدین
به من پیشنهاد شده این قرص برای درمان زود انزالی استفاده کنم میخواستم نظر شمارو هم بدونم و اینکه آیا دارویه بهتری سراغ دارید ممنونم از شما.

یکی از درمان های زود انزالی ماساژ پروستاته که توسط شریک جنسیتان هم قابل انجام هستش سرچ کنید درموردش روشش تو اینترنت و ویکیپدیا موجوده و نیاز به هیچ دارویی هم نداره

سلام اصلا کسی به من نگفت این دارو ضد افسردگیه الان ک میبینم واقعا واسه خانوادم متأسفم که چرا بهم دروغ گفتن اینا واسه تسکین درد پاته،درسته پرخاشگر شدم ولی لازم نبود این کارو باهام بکنن،ممنون که اطلاع دادین

شاید رفتارتون زندگیشون رو مختل کرده بوده پس درکشون کنین دوست عزیز. قرص فلوکسیتین توی آمریکا بین جوانها بسیار پرمصرفه و واقعا قرص خیلی خوبیه برای افرادی که افسردگی و اضطراب و افکار وسواسی دارند. من خودم این قرص رو مصرف کردم و گاهی فکر میکنم چرا توی زندگی که دو روزه همش باید عصبی باشم و زندگی رو به کام اطرافیانم تلخ کنم. خوردن قرص اعصاب نشان روانی بودن نیست . نشان این هست که میخوای خودت و اطرافیانت در آرامش زندگی کنن. از دستشون ناراحت نباشین

سلام
دوست عزیز منم یه قسمت از پام مدتیه درد میکنه دکتر گفته از اعصابه برام این قرص رو تجویز کرده.پس زود از خانوادتون دلگیر نشین

سلام
ممنون بابت مطلبتون
خیلی خیلی برام مهمه بدونم مصرف روزانه فلوکسیتین با مصرف روزانه قهوه مشکل یا اخلال ایجاد میکنه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

سلام دوست عزیز.کلا مصرف قهوه و شکلات و کاکاعو برای کسانی ک مشکلات عصبی دارن مضره

سلام توروخدابه من کمک کنیدمن مشکل روده داشتم که شامل افت وپولیپـبود رفتم دکتربعدازازمایش وکولونسکپی واسم دارونوشت که مشکل رودم حل بشه الان اومدم سرچ کنم تواینترنت ببینم داروهاواسه چی هست که دیدم فلوکستین ۲۰واسه ضدافسردگی هست امااین کپسول اصلاربطی به بیماری من نداریبه نظرشما چیکارکنم ایااستفاده کنم ؟

احتمال داره که تشخیص دکتر این بوده که بعلت افسردگی یا اضطراب مشکلی که داشتید رخ داده.

خیلی دیر شده. امیدوارم این مطلب رو بخونید و در درجه اول امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.
خواهر من مشکل معده داشت هر چی می خورد حالت تهوع می گرفت. بعد دو سال دکتر دوا بهش داروی ضد افسردگی دادن.. اما بعد مدتی حالش بد شد و بردیمش بیمارستان و بعد کلی دکتر دوا معلوم شد دور از جون شما سرطان خوش خیم روده داره و دکترها توی این دو سال متوجه نشده بودن. خدا رو شکر الان حالش خوبه. فقط خواستم بگم حتما برای بیماریتون به یه دکتر اکتفا نکنید.

من الان یک هفتس این قرصو مصرف میکنم حالت تهوع شدید دارم و با اینکه صبح مصرف میکنم شب از خواب میپرم و دیگه خوابم نمیره،چیکار کنم؟

من به دلیل داشتن تیروئید خیلی حساس و افسرده و ناامید و بسیااااااار بی انرژی بودم که با مصرف این دارو خیلی بهتر شدم اما الان که میخوام کم کم بذارمش کنار باز دارم اونجوری میشم و میترسم متوقفش کنم.تا کی باید بخورم؟

سلام .نباید ی دفعه کنار بگذارید.باید بصورت دوره ای کم کنید .

اینو تو ویکی پدیا نوشته:
برخلاف باور رایج فلوکستین اولین داروی اس‌اس‌آرآی نیست و پیش از آن زیملدین و ایندالپین و فلووکسامین ساخته شده بودند که دو مورد اول به دلیل عوارض نامطلوب‌شان به سرعت از بازار خارج شدند.[نیازمند منبع]

فلوکستین = بی خوابی

دقیقا

دقیقا، من برای اولین بار فقط یه دونه حدود ساعت ۴،۳ بعدازظهر خوردم و با وجود اینکه اون روز کمبود خواب هم داشتم ولی شدیدا رو خوابم اثر گذاشت و خیلی دیر احساس کردم که خوابم گرفته و باید بخوابم.

من ۴ روزه دارم مصرف میکنم و همون روز اول هم غوارضش رو خوندم که شاید بیخوابی بیاره دکترم به خاطر پا دردم داد که گفت از عصبی بودن هست و گفتش صبح که بیدار شدی بخور که تا شب اثرش بره و با اینکه فکر میکردم دچار بیخوابی بشم ولی باز راحت میخوابم و طول روز هم بعضی وقتا خواب آلود هستم عوارض جانبی تو افراد فرق میکنه ولی بهتره صبح زود بخورین تا اثرش تا شب بره
البته اینم بگم از لحاظ خلق تاثیری روم نذاشته یا من اینطوری فکر میکنم میخوام بدونم تاثیرش آنی هست

باسلام چه قدر کامنتا کمک کننده بود ولی من پیش,دکتر مغزو اعصاب رفتم به خاطر درد شدید دستم که این قرص و برام تجویز کرده که صبحا بخورم و ذکر کرد باعث مشاط وانرژی میشه ولی بعد از اولین مصرف به خواب الودگی شدید افتادم وتا دیر وقت خواب بودم حتی بعد از بلند شدن دوست داشتم که باز بخوابم ایا تین علامت طبیعی و اثر نشاط اورش که مشخص میشه ممنون میشم اگه جواب گو باشید

میل جنسی من رو خیلی پایین اورده یه نظرتون خطرناک نیست؟

سلام من خوابم خیلی زیاده و خیلی سخت صبح ها از خواب بیدار میشم این قرصو بدون تجویز پزشک برای اینکه بتونم زود بیدار شم میخورم مشکلی نداره به نظر شما ؟؟؟؟

این چه کاریه؟خواب اور.کی گفته بی خوابی میاره ؟اصلا اینطوری نیست.

من اخيراً به خاطر بيماري هاشيموتو كه يك مشكل جدي تيروييدي هست شديداً افسرده و حالت هايه رواني خيلي بدي داشتم به طوري كه كارهام از كنترلم خارج شده بور به شدت عصبي بودم و در هر حالتي گريه ميكردم طوري كه زندگيم داشت از هم ميپاشيد دكتر اين قرص رو به من داد و از همون روزي كه ميخورم به حالتهايه طبيعيم برگشتم خيلي تاثير مثبتي داشت تازه حس ميكنم همون ادم قبلي شدم

سلام
من۲۴سالمه و الان چن وقته زیر نظر پزشک استفاده میکنم
ولی هنوز بطور کامل خوب نشدم

سلام من به دلیل کمر درد و کاهش وزن دکترم برام فلوکستین ۲۰ تجویز کرده که صبحهها بخورم، از عوارضش کاهش میل جنسیه که خب تاثیر بدی روی زندگی مشترک میزاره،راهی داره که این عوارض کم بشه ؟ میشه راهنمایی کنین که ایا این عارضه کمه یا زیاده؟

سلام. من قرص فلوکستین می خورم بخاطردیسک کمراولین روزمصرفمه باتجویزدکتر اما نمیدونم بعددو ساعت یه حس بدی داشتم حالت افسردگی وبی کسی می خواستم گریه کنم. آیا این قرص ربطی به دیسک کمرداره؟

افزایش سرتونین در مغز میتونه به کاهش احساس درد کمک کنه دو تا سه هفته بعد تاثیر خودش رو میگذاره حالت بد شما هیچ ارتباطی به فلوکستین نداره

من دیشب به خاطر درگیریه فکری زیاد مصرف کردم اما نیمه های شب گلوم شروع کرد به داغ شدن سوزش عجیبی داشت خیلی ترسیدم صبح هم حسابی گلو درد شدم اما هیچ اثری از فواید نبود اما همین قرص رو مامانم هم میخوره ولی خیلی راضی و خوشحاله

بعد از چند هفته اثرش ظاهر میشه یعنی باید چند هفته مصرفکنید تا تاثیرش رو ببینید..تاثیرش آنی نیست

سلام
روانشناس من، بخاطر افسردگیم این دارو رو برام تجویز کرد… الان سه روزه دارم میخورم اما هیچ حالت خاصی برام بوجود نیومده… توی کامنتا خوندم در ابتدای مصرف عوارض خاصی داره… پس چرا من چیزی حس نمیکنم؟!

من یه جا خوندم ۵ هفته باید از مصرفش بگذره.

سلام.
این قرص در روزهای اول عوارض بدی داره ولی اگه بتونین یه هفته ای تامل کنین اثرات خوبش رو متوجه میشین.البته تاثیرش رو همه یکسان نیس و تفاوت داره

با عرض سلام … این قرص رو مدت هاست مصرف میکنم و باز هم درحال استفاده ام … اما جز اینکه عصبی تر شدم … مضطرب تر شدم و خواب آلود شدم هیچ خیری برام نداشته که هیچ به گمونم بدتر هم شدم …

سلام من این قرصو دارم میخورم خیلی انرژی رو زیاد میکنه

س.مادرمن بیماری دیابت دارد.مصرف این قرص برایه اون چگونه وبه چ شکل میباشد؟

با عرض سلام.بیماری داریم ک کم حرفو کم حوصله و عصبی بوده ک این قرص تجویز شده برایش فلوکستین ۱۰ و بعد از مصرف سه روز با خودش زیاد حرف میزنه و یجور هزیون میگه.
احتمال داره که بخاطر مصرف این دارو باشد؟؟؟؟؟

سلام . من شنیدم که بدون تجویز پزشک این دارو فروخته نمیشه و نباید مصرف بشه . من مشکل بیحالی و بیحوصلگی و ناامیدی دارم و نمیدونم اگه این دارو را مصرف کنم بهبود پیدا میکنم یا خیر…

فلوکستین خیلیم عالیه ٬ یکه یکه

سلام مرسی از مطلب مفیدتون .من بخاطر مشکل وسواس فکری تقریبا یک ماهه ک زیر نظر پزشک این دارو رو مصرف میکنم . ولی تواین مدت صبحا ب شدت احساس خواب الودگی میکنم نمیتونم سرساعت مورد نظرم پاشم و خیلی دیر پامیشم.البته هنوز شبها مصرف نکردم.چیکارکنم؟؟

من استرس شديد دارم ب صورتي ك هر لحظه احساس ميكنم الان يك اتفاق بد ميوفته واسم چند روز پيش يكي از دوستانم ك دكتر هستند اين قرص را ب من معرفي كرد ديشب براي اولين بار فلوكستين استفاده كردم اما صبح اصلأ دوست نداشتم از خواب بلند شم لطفا توضيح دهيد باعث خواب آلودگي ميشود ؟؟؟

با سلام قرص فلوکستین باعث افزایش نشاط و انرژی می شودو از انجایی که باعث بیخوابی میشود بهتره صبحها مصرف شود

مطالب كاملأ مفيد بود ممنون

چندسال پیش فلوکستین مصرف کردم و بعد از شروع اثر قرص شب از خواب پریدم و نمیتونستم راه برم.همه اجسام رو کوچیک میدیدم و احساس میکردم اعضای صورتم بطرف هم کشیده میشن.خیلی وحشتناک بود.به دکتر مراجعه کردم و نصفش کرد فردا باز همون حالت ولی ضعیفتر بود.دیگه خودم خوردن قرص رو قطع کردم ولی هنوز نمیدونم چه اتفاقی اون شب برای من افتاد…

با سلام
من یک ماه پیش به یک پزشک مراجعه نمودم ومشکلات جنسی ام را با پزشک در میان گذاشتم و ایشان گفتند که یه قرص براتون مینویسم تا ۳ماه باید استفاده کنید وبعد از مراجعه به داروخانه قرص فلوکستین۲۰ به من دادند که در حال حاضر دارم استفاده میکنم در ضمن همون موقع دارو را به پزشک نشان ندادم که ببینم آیا داروخانه این قرص را درست به من داده یا خیر؟لطفا”راهنمایی فرمایید.باتشکر

سلام ممنون از سایتتون لطفا بگید در مورد مشکلات جنسی، خانواده وسواس فکری افسردگی مشاوره هم دارید؟؟؟؟

باسلام خدمت شما
خیر نیروی متخصص در این زمینه در دسترس ما نمی باشد.

واقعا؟ برای اعتماد به نفس خوبه؟ پس من خیلی بهش احتیاج دارم اصلا به نظرم همین کمبود اعتماد به نفس منو نیازمند به استفاده کرد. استرس یه کنفرانس دارم خلم میکنه! همش دارم تو ذهنم کنفرانس میدم و بهترش میکنم. کاش رو منم این اثر رو داشته باشه. تنها جایی که با کمبود اعتماد به نفس رو به رو میشم تو کلاس جلوی پسراس. در بقیه موارد اعتماد به نفسم زیادی هم هست! امیدوارم اون مواردو زیاد تر نکنه!

با سلام شما احتمال زیاد مشکل social phobia دارید و این دارو به شما هم کمک میکند البته صحیح درمان شا در درجه اول باید به روانپزشک مجرب مراجعه نمایید.

ببخشید رو ناهار

مرسی از اطلاعاتی که میدید

این قرص حتما باید بعد صبحانه مصرف بشه؟

بعد ناهار باشه عیبی نداره؟

باسلام
اجباری به مصرف در صبح نیست ولی میبایست با معده پر مصرف شود.

پزشک من گفت بعد از ناهار یا شام بخور و رو شام نظر مساعد تری داشت.

مرسی.توضیحات کامل بود.پسندیدم

واقعا قرص بسیار عالی هستش واسه کسانی که وسواس زیادی دارند و اعتماد به نفسشون کمه
مصرفش بعد از صبحانه با یک لیوان آب در طول روز کلی انرژی به آدم میده

سلام دوستان عزیز، بنده اکثر مطالب رو خوندم و فقط خواستم بگم خودتون رو اسیر قرص های اعصاب و ضدافسردگی و این چیزها نکنید، بنده ۳۰ سالمه و یه خواهر دارم که ۴۵ سالشه، از زمانی که یادم میاد و چشم باز کردم خواهرم قرص های اعصاب میخوره سر یه تشنج که تو بچگی کرده و یکسری دکتر احمق به ایشون شوک مغزی دادن. خلاصه که هرچی دکتر توی تهران و جاهای مختلف برای درمان ایشون بوده ما رفتیم. چندیدن بار به خاطر عوارض این قرص ها در بیمارستهای امام حسین، ایران، طالقانی، امین اباد بستری شده، فقط و فقط به خاطر عوارض لعنتی این قرصهای اعصاب. خواهر من یه دختر قد بلند لاغر ولی الان ۱۸۵ کیلو شده افتاده گوشه خونه، یه کم به خودتون بیاید هیچکس به جز خودتون نمیتونه کمک شما بکنه…. از خدا برای همتون ارزوی سلامتی میکنم و خواهش میکنم هیچ قرصی رو سر خود مصرف نکنید به عوارضش فکر کنید مخصوصا قرصهای اعصاب

مرسی … خیلی اطلاعات خوبی بود

سلام من قرص فلوکستین بدون تجویز دکتر استفاده میکنم برای افزاش وزن بنظرتون خطرناکه!روزی یکی مصرف میکنم

ربطی به اضافه وزن نداره تازه باعث کاهش وزن و کم اشتهایی میشه

بالاباشی

ممنووون ازاطلاعات خووووبتون

این قرصوبه کسی پیشنهادندید لطفاچون عوارضش بیشترازفوایدشه.

باسلام خدمت شما همانطور که ذکر کردیم هر دارویی که توسط پزشک تجویز می شود فوایدی بیشتر از اثرات خود دارد.

عالی

ممنونم واقعا کمک کردید

سپاس از لطف شما خوشحالیم که تونستیم خدمتی کرده باشیم.

باسلام بسیارعالی ممنون از راهنمایی خوب وعالیتون

سلام و سپاس از لطف شما


قرص فلوکستین یکی از داروهایی است که برای درمان افسردگی و بیماری هایی که بیشتر جنبه روحی – روانی دارند از سوی پزشکان تجویز می شود. روش استفاده از قرص فلوکستین مانند داروهای دیگر چند بار در طول روز است ولی بسته به نوع و شدت بیماری برای بیماران مختلف، تعداد و بازه زمانی مصرف ان متفاوت است.

شاید شما هم بخواهید در مورد قرص فلوکستین و عوارض و اثرات مثبت و منفی آن بیشتر بدانید بنابراین در این بخش از دلگرم اطلاعات کامل و جامعی در مورد قرص فلوکستین عنوان می کنیم.


عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی



افسردگی، اضطراب، لاغری و. . . از جمله دلایل زیادی هستند که باعث شده این روزها عده زیادی از مردم به استفاده از قرص‌های فلوکستین یا همان پروزاک روی آورند و آن را مثل نقل و نبات مصرف کنند.

در این میان خانم‌ها رکورد‌دار هستند و این روزها «فلوکستین» جزو لاینفک وسایل داخل کیف بسیاری از خانم‌ها شده است. شایعاتی درباره اثرات معجزه آسای این دارو برای لاغری، بهبود وضعیت خواب، افزایش نشاط و. . . هم دهان به دهان می‌چرخد و به همه گیر شدن این دارو دامن می‌زند.

اینکه تجویز سرخودی این دارو بدون توصیه پزشک چه قدر می تواند زیان بخش باشد بحث حائز اهمیتی است. شاید این دارو مانند بسیاری از داروهای دیگر عوارض جانبی خطرناکی در پی نداشته باشد و یا تاثیر آن خفیف باشد ولی نادیده گرفتن آن هم دور از اندیشه سالم است.. پس با هم مختصری راجع به عملکرد دارو، موارد منع مصرف، عوارض جانبی آن و … می پردازیم.

فلوکستین یک داروی ضد افسردگی است .در حالت های افسردگی، اضطراب، ترس و .. که تعادل مواد شیمیایی مغز به هم می خورد این دارو به طور موثری می تواند عمل کند. همچنین در اختلالات وسواس، اختلال بولیمیا (نوعی اختلال تغذیه ای در زنان جوان)، اختلال روحی قبل از قاعدگی و… به کار می رود. قابل ذکر است که این دارو علاوه بر موارد مصرف و تجویز ذکر شده کاربردهای دیگری نیز دارد.

به طورکلی اغلب داروها در تداخل با دیگر داروهای مصرفی می تواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد. در مورد داروی فلوکستین نیز توصیه می شود که از مصرف همزمان آن با سایر داروهایی زیر خودداری نمایید.

مصرف همزمان این داروها با فلوکستین منجر به بروز عکس العمل های کشنده ای می شود. به همین خاطر توصیه می شود که مثلا 14 روز بعد monoamine oxidase inhibitor از قطع مصرف داروهای می توانید فلوکستین مصرف کنید.یا برعکس ، 5 هفته بعد از قطع هستید.MAOI مصرف فلوکستین مجاز به مصرف تیرودیزین یاهمچنین در صورت تجویز این دارو توسط پزشک، اگر دچار هر نوع آلرژی به دارو هستید یا مبتلا به سیروز کبدی، بیماری کلیوی، دیابت، صرع، افسردگی خفیف و یا سابقه سوء مصرف دارو هستید به پزشک اطلاع دهید.

همچنین اگر در اثر مصرف دارو در همان مراحل اولیه ، علائم افسردگی در شما شدیدتر شد و یا تفکر خودکشی به سراغ شما آمد ، پزشک را در جریان قرار دهید. سازمان غذا و دارو در آمریکا معتقد است که مصرف داروهای ضد افسردگی همچون فلوکستین در دوران بارداری منجر به بروز مشکلات ریوی در نوزادان می شود. از طرفی قطع مصرف این دارو ممکن است منجر به بازگشت حالت افسردگی در این دوران شود. به همین دلیل توصیه می شود که اگر قصد باردار شدن دارید یا در حین مصرف دارو حامله شدید ، به پزشک اطلاع دهید.

از نکات قابل توجه دیگر این است که داروی فلوکستین از طریق شیر مادر قابل انتقال به کودک است لذا توصیه می شود که در زمان شیردهی از این دارو استفاده نکنید.

همچنین ا ز تجویز این دارو بدون توصیه پزشک برای افراد زیر 18 سال اجتناب کنید.




یک دارو و چند بیماری ضد افسردگی

فلوکستین یا پروزاک یک داروی ضدافسردگی مهارکننده باز جذب سروتونین (SSRI) است. سروتونین ماده‌ای در بدن است که کاهش آن سبب عدم تعادل روانی، علائم افسردگی، خواب‌آلودگی، نگرانی و. . . می‌شود.

در حقیقت با مصرف پروزاک، میزان این ماده در بدن افزایش یافته و سبب بهبود علائم افسردگی و اضطراب می‌شود. این دارو به شکل کپسول‌های ۱۰ و ۲۰ میلی گرمی در بازار رایج است و برای درمان بیماری‌های افسردگی، اضطراب و وسواس جبری تجویز می‌شود.

فلوکستین غیر از کاربرد اصلی یعنی درمان افسردگی و اضطراب، در درمان برخی دیگر از اختلالات از جمله برخی اختلالات خوردن (پراشتهایی عصبی)، سندروم پیش از قاعدگی، حملات ترس (حملات غیرقابل پیش‌بینی و ناگهانی ترس و نگرانی شدید)، درمان مشکلات جنسی، اختلالات خواب و برخی دیگر از اختلالات نیز کاربرد داشته و براساس بررسی و نظر پزشک تجویز می‌شود.

پروزاک نیز مانند بسیاری دیگر از داروهای مشابه، پس از مدتی مصرف تاثیر خود را نشان خواهد داد و فرد نمی‌تواند بلافاصله پس از مصرف، انتظار بهبود حالات خود را داشته باشد.

به علاوه قطع ناگهانی و خودسرانه فلوکستین نیز به هیچ وجه مورد قبول نیست. در حقیقت قطع خودسرانه دارو همان‌قدر می‌تواند عوارض داشته باشد که مصرف خودسرانه آن. بنابراین با توجه به مکانیسم عمل، شرایط هر بیمار، سابقه خانوادگی و تاثیراتی که این دارو می‌تواند داشته باشد حتما باید با تجویز پزشک و تا مدت زمان تعیین شده از این دارو استفاده کرد.

دکتر فاطمه رنجبر، روانپزشک درباره میزان و روش مصرف فلوکستین معتقد است: «دوز مصرف با توجه به وضعیت هر بیمار متغیر و خاص همان بیمار است.

معمولا قرص‌های فلوکستین که در ایران وجود دارد ۱۰ و ۲۰ میلی‌گرم بوده که معمولا درمان با ۱۰ میلی گرم آغاز شده و پس از طی مدتی با توجه به نیاز بیمار یا پاسخ او نسبت به فلوکستین می‌توان آن را افزایش داد. نیاز هر بیمار هم با توجه به وزن، سابقه بیماری‌های قبلی، سابقه مصرف خانوادگی این دارو، شدت بیماری فعلی و. . . توسط پزشک متخصص تعیین می‌شود.

بنابراین نمی‌توان دوز مصرف مطلقی برای همه بیماران در نظر گرفت؛ بلکه باید براساس بررسی‌های صورت گرفته میزان آن را مشخص کرد.» درخصوص روش مصرف هم دکتر رنجبر تاکید می‌کند این دارو به صورت قرص رایج است و باید با آب بلعیده شود و جویدن این دارو توصیه نمی‌شود.

دکتر رنجبر درباره تداخلات دارویی فلوکستین می‌گوید: «باید گفت که فلوکستین تداخل دارویی زیادی ندارد و هر موضوعی باید براساس سود و زیان آن درنظر گرفته شود. ممکن است اگر دارویی همراه فلوکستین مصرف شود، خیلی عوارض داشته باشد؛ اما وقتی شرایط بیمار را در نظر می‌گیریم ترجیح می‌دهیم که آن را تجویز کنیم و فواید آن را بیش از مضراتش می‌دانیم. بنابراین همه چیز براساس شرایط بیمار و طبق نظر پزشک تعیین می‌شود.

درخصوص انواع داروها، منع مطلقی برای فلوکستین وجود ندارد؛ اما در خصوص داروهای حیطه روانپزشکی، آن دسته از داروهایی که مهارکننده‌های مونوآمین اکسیداز (MAOI) هستند مورد منع مصرف همراه با فلوکستین محسوب می‌شوند که این داروها هم چندان در جامعه رایج نیستند.»

دکتر فاطمه رنجبر درمورد مصرف این دارو توسط کودکان و زنان باردار می‌گوید: «اگر نیاز به مصرف باشد، از دو سال به بالا ممکن است فلوکستین تجویز شود و اتفاقا جزو داروهای منتخب روانپزشکان است.

روانپزشکان معمولا برای درمان افسردگی یا اضطراب در کودکان اگر نیاز به دارو وجود داشته باشد، خط اول انتخاب را فلوکستین قرار می‌دهند. معمولا داروهای روانپزشکی درخصوص کودکان زیر دوسال با احتیاط تجویز می‌شود؛ اگرچه گاهی با توجه به شرایط برای زیر دو سال هم ممکن است دارو تجویز شود. درحقیقت منع مطلقی برای مصرف این دارو در دوران بارداری وجود ندارد اما براساس برخی گزارشاتی که از عوارض جانبی دیده شده که چندان هم تایید شده نیست، ترجیح داده می‌شود که از داروهای دیگر استفاده شود.

در عین حال داروهای بهتری برای بارداران وجود دارد که در زمان بارداری یا شیردهی می‌توان از آنها استفاده کرد. باز هم باید بگوییم که همه چیز به تشخیص پزشک و شرایط ویژه هر بیمار بستگی دارد.»

هر دارویی در کنار فوایدی که برای درمان دارد، ممکن است سبب بروز برخی علائم ناراحت کننده که به عنوان عوارض جانبی شناخته می‌شود نیز بشود؛ اگرچه فلوکستین از جمله داروهای کم‌خطری است که نسبت به فواید درمانی که دارد و البته نسبت به دیگر داروهای مشابه، عوارض جانبی کمتری دارد. اما عوارض جانبی زیادی در بروشور دارو نوشته شده که اگر مصرف طبق نظر و بررسی‌های پزشک باشد، بسیاری از عوارض ذکر شده نادر بوده و در کمتر فردی دیده می‌شود. درخصوص عوارض جانبی فلوکستین باید گفت که این عوارض می‌تواند در بخش‌های مختلف بدن بروز کند. از جمله:

دکتر رنجبر معتقد است: «اگرچه فلوکستین یا همان پروزاک با مهار جذب سروتونین، باعث افزایش میزان این ماده در بدن می‌شود اما سبب عارضه‌ای به نام سندروم سروتونین نمی‌شود. (سندرومی که درصورت تجمع و انباشت سروتونین ایجاد شده و علائمی از قبیل سردرد، اضطراب، گیجی، توهم، نشئگی، افزایش ضربان قلب و فشار خون، تعرق و افزایش دمای بدن، گرفتگی عضلات، جنون، لرز، درد عضلانی، اسهال و تهوع، کما و حتی مرگ را ایجاد می‌کند).

در واقع این اختلال سندرومی است که در مواقع خاص ممکن است به وجود آید؛ مواردی مثل اینکه دارو را با دوز بسیار بالا شروع کنیم، یا نوبت‌های مصرف را اشتباه کرده و بسیار بیش از حد در نظر گرفته استفاده کرده باشیم یا در صورت مصرف برخی داروهای مکمل دیگر مثلا با داروهای مهارکننده مونوآمین اکسیداز) همراه با فلوکستین و امثال اینها. درچنین موارد خاصی که شاید خیلی کم اتفاق بیفتند، ممکن است احتمال سندروم سروتونین بالا برود وگرنه مصرف اصولی و طبق تشخیص پزشک چنین نتیجه‌ای نخواهد داشت.»

به اعتقاد دکتر رنجبر برای هر دارویی طیف وسیعی از عوارض جانبی وجود دارد که به هیچ عنوان ۱۰۰ درصد نبوده و قرار نیست در همه افراد بروز کند. در حقیقت این عوارض جانبی به عنوان هشدارهایی مطرح می‌شوند که باید نسبت به بروز آنها توجه داشت؛ وگرنه شاید هیچگاه بروز پیدا نکنند. دکتر رنجبر می‌گوید: معمولا برای اکثر داروهایی که در درمان بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند علائمی به عنوان عوارض جانبی مصرف دارو ذکر می‌شود.

حتی در مورد داروی پیش پا افتاده و کم خطری مثل استامینوفن هم راش پوستی، مسمومیت کبدی یاعلائم دیگر به عنوان عوارض جانبی در نظر گرفته می‌شود. آنچه اهمیت دارد این است که مهم‌ترین و شایع‌ترین عارضه ممکن برای هر دارو را بشناسیم تا در صورت بروز با پزشک خود مشورت کنیم. داروهای اعصاب و روان برخلاف آنچه در اذهان عمومی وجود دارد و مردم تصور می‌کنند، اگر طبق نظر و مشورت پزشک متخصص مصرف شوند عوارض خطرناک زیادی ندارند.

در خصوص داروی فلوکستین، باید گفت عوارض گوارشی مثل دل درد، سوءهاضمه، اسهال، یبوست، تهوع، استفراغ و. . . بیشتر از سایر عوارض ممکن است دیده شود. گاهی عوارضی مثل راش پوستی، بیقراری و. . . هم دیده شود که اگر درمان طبق نظر پزشک و با دوز کم شروع شود، این عوارض به حداقل رسیده و حتی در صورت بروز، پزشک می‌تواند آن را مدیریت کرده و از بین ببرد.

گاهی هم ممکن است مثلا عارضه بیقراری به شکل لرزش دست، تعریق، خواب آلودگی یا بالعکس بی خوابی، تپش قلب و. . . بروز پیدا کند که در حقیقت همان بیقراری محسوب می‌شود؛ نه عارضه‌های متعدد دیگر. درواقع بسیاری از عوارض جانبی که ذکر می‌شود جزوی از زیر مجموعه عارضه دیگری هستند.

این است که برای هر دارو می‌توان لیست زیادی از عوارض جانبی را برشمرد که البته بسیار نادر اتفاق می‌افتند. مهم است که بیمار در صورت دیدن عوارض شایع‌تر فلوکستین مثل عوارض گوارشی، بیقراری و راش پوستی نترسد و خودسرانه مصرف دارو را قطع نکند. حتما باید با مدیریت متخصص مصرف دارو را کنترل کرد.عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی




دکتر رنجبر درباره جایگزین‌های فلوکستین می‌گوید: «برای هر مراجعی درمان مخصوصی در نظر گرفته می‌شود، به‌طوری‌که ممکن است به ازای یک میلیون فرد افسرده، یک میلیون هم دستور دارویی وجود داشته باشد. وقتی فردی مراجعه می‌کند که افسردگی خفیف تا متوسط یا خلق و خوی پایین دارد موارد درمانی مختلفی را می‌توان در نظر گرفت. اگر بیمار وقت و وضع اقتصادی خوبی داشته باشد و به پزشکی که در درمان‌های غیردارویی متخصص است دسترسی دارد، ترجیح ما استفاده از درمان‌های غیردارویی یا همان روان‌درمانی است. درمان شناختی-رفتاری می‌تواند برای درمان افسردگی‌های خفیف تا متوسط بسیار موثر باشد. اما زمانی که توان مالی فرد برای جلسات متعدد روان درمانی کافی نیست، وقت مراجعات متعدد را ندارد یا به پزشک متخصص این درمان دسترسی ندارد، مجبوریم که از دارو برای درمان استفاده کنیم و باید گفت بین درمان‌های دارویی هم فلوکستین یا همان پروزاک جزو انتخاب‌های اول روانپزشکان محسوب می‌شود.»

گفته می‌شود که مصرف فلوکستین ممکن است سبب افزایش افکار و میل به خودکشی شود. دکتر رنجبر درباره صحت و سقم این مطلب و چرایی آن توضیح می‌دهد: «حقیقت این است که مصرف داروی فلوکستین ممکن است در آغاز روند بهبودی، افکار و میل به خودکشی ایجاد کند.

به همین دلیل از طرف سازمان دارو و غذای آمریکا در بروشور داخل دارو این موضوع را به صورت هشدار مطرح کرده‌اند، پزشک هم در هنگام تجویز، این هشدار را به خانواده‌ها می‌دهد. البته این موضوع در مورد افزایش افکار مربوط به خودکشی است نه اقدام به آن؛ به این صورت که فرد ممکن است به خودکشی فکر کند اما هرگز فکر خود را عملی نکند. درخصوص علت این امر باید گفت که این موضوع چندان به مکانیسم‌های فیزیولوژیکی مرتبط نیست.

بیماری که افسردگی دارد به دلیل بیماری خود حوصله ندارد، فکر نمی‌کند، ممکن است زیاد بخوابد و. . . کسی که فلوکستین مصرف می‌کند، ممکن است در ابتدای درمان به لحاظ فیزیکی و ذهنی تا حدی فعال شود، در این زمان ممکن است به فکر خودکشی بیفتد.

در واقع در ابتدای مصرف دارو، فعالیت‌های ذهنی که به دلیل افسردگی از کار افتاده بودند فعال می‌شوند اما افسردگی هنوز وجود دارد و درمان نشده است. بنابراین فرد برای حل مشکلات خود تفکر می‌کند، اما چون هنوز افسرده است و درمان نشده، به فکر خودکشی برای رهایی از مشکلات می‌افتد.

در حقیقت این موضوع، اثر درمانی فلوکستین است که فعالیت‌های مغزی و تفکر را راه‌اندازی کرده، اما چون هنوز روند درمان کامل نشده فکر ناکارآمد و غیرمنطقی است. جوان‌ها به این دلیل که کمتر آینده‌نگر هستند و به دنبال رهایی یک‌باره از مشکلات هستند ممکن است بیشتر از سایرین چنین تفکراتی را داشته باشند.

اگرچه همان‌طور که گفته شد این موضوع فقط درخصوص افکار خودکشی است نه اقدام به خودکشی یا مرگ در اثر این موضوع.

دکتر رنجبر معتقد است: «اینکه فلوکستین را نشاط آور بدانیم باور اشتباهی است. موادی وجود دارد که به صورت فوری سبب افزایش نشاط می‌شود. موادی به عنوان نشاط آور محسوب می‌شوند که فرد پس از مصرف آن سریعا احساس نشاط کند یا اعلام کند احساس خوبی دارد.

اما داروهایی که برای درمان افسردگی یا اضطراب مورد استفاده قرار می‌گیرند نشاط‌آور نیستند؛ دارویی مثل فلوکستین که قرار است چندماه مصرف شود تا خلق را بالا ببرد، نشاط آور محسوب نمی‌شود.

کسی که خلق پایینی دارد پس از مدتی که دارو را مصرف کند، خلق او نرمال می‌شود که این هم بعد از حداقل ۵ هفته شروع می‌شود. حتی در مواردی که بالا رفتن خلق بیش از حد مطلوب اتفاق بیفتد، پزشک مصرف دارو را قطع می‌کند.

بنابراین کسی که افسرده نیست و بخواهد از پروزاک برای افزایش نشاط استفاده کند، چه بسا عوارض نامطلوبی داشته باشد.»

فاطمه رنجبر می‌گوید: «ممکن است افراد تاثیراتی از فلوکستین را مطالعه کنند که نسبت به مصرف آن راغب شوند، در حالی‌که ممکن است مطالب متناقض دیگری هم نوشته شده باشد.

این است که حتما باید از مصرف خودسرانه انواع داروها پرهیز شود. پزشک با در نظر گرفتن تمام جنبه‌های مصرف دارو و شرایط بیمار، می‌تواند بهترین دارو و دوز مصرف را تجویز کند.

فلوکستین برای درمان مشکلات جنسی تجویز نمی‌شود بلکه برای درمان افسردگی و اضطراب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این است که تاخیر در ارگاسم یا درمان انزال زودرس ممکن است به عنوان مسائل جانبی به وجود آید. یکی از عوارض فلوکستین ممکن است کاهش میل جنسی باشد که پزشک در صورت لزوم این موضوع را کنترل می‌کند.

در مواردی هم عکس قضیه اتفاق می‌افتد. به این صورت که فرد افسرده چندان رغبت و تمایلی به مسائل جنسی ندارد، با مصرف فلوکستین و بهبود افسردگی، طبیعتا میل جنسی او نیز افزایش می‌یابد.

در واقع این افزایش میل جنسی در نتیجه بهبود افسردگی بوده است. اگر افسردگی درمان شده اما میل جنسی کاهش یافته این موضوع دیگر جزو عوارض فلوکستین شناخته می‌شود.

بیشتر عوارض در ابتدای درمان رخ می‌دهد و با تغییر دوز مصرف یا ادامه درمان، عوارض رفع یا بدن نسبت به دارو عادت می‌کند. اما عوارض جنسی ممکن است تا پایان درمان باقی مانده و از بین نرود. در این صورت بررسی شده و ممکن است داروی دیگری اضافه شود تا مشکل حل شود.»

دکتر رنجبر درباره کاهش وزن با فلوکستین نیز توضیح می‌دهد: «یکی از عوارضی که برای فلوکستین در نظر گرفته می‌شود کاهش وزن است اما وقتی از عوارض یک دارو صحبت می‌شود ممکن است فقط در یک نفر رخ دهد و قرار نیست در همه کسانی که از دارو استفاده می‌کنند دیده شود. یکی از علائم افسردگی بی اشتهایی است که اتفاقا برخی افراد پس از مصرف فلوکستین و بهبود افسردگی، اشتها پیدا کرده و ممکن است حتی وزن اضافه کنند. این است که کاهش وزن بر اثر فلوکستین ۱۰۰درصد نیست.

به علاوه در همان افرادی هم که بر اثر مصرف فلوکستین وزن کم کرده‌اند، این کاهش وزن محدود بوده و به این صورت نیست که چندماه فلوکستین مصرف کنند و هرماه مقداری وزن کم کنند. بعد از چندماه کاهش وزن متوقف می‌شود زیرا بدن به دارو عادت می‌کند.

معمولا عوارض دارویی در شروع مصرف رخ می‌دهند، کاهش وزن بر اثر مصرف فلوکستین هم همین‌طور است. اگر کسی افسرده نباشد و فلوکستین را فقط به عنوان داروی کاهنده وزن مصرف کند اتفاقا ممکن است عوارض جانبی زیاد و ناراحت کننده‌یی به همراه داشته باشد؛ چرا که این دارو اصولا به عنوان داروی کاهش وزن درنظر گرفته نمی‌شود.»


فراموش نکنید

برخی نکاتی که در رابطه با مصرف فلوکستین باید در نظر داشت از جمله:

واکنش پوستی، تنگی نفس، تورم صورت ، لب ، زبان و یا گلو. در صورت مشاهده این علائم سریعا به اورژانس مراجعه کنید. همچنین اگر علائم زیر بدتر شد به پزشک اطلاع دهید. علائمی نظیر تغییر خلق و خو، حملات عصبی، بی خوابی، عصبانیت، ناارامی، بیش فعالی(روحی و فیزیکی)، تفکر خودکشی و خود آزاری .

تشنج، لرزه، سختی عضله و به طور کلی تشنج عضلانی، علائم پوستی مثل خارش، قرمزی و فلسی شدن ، از دست دادن تعادل و هماهنگی، تعریق، تپش قلب و گیجی.سرگیجه، ضعف و خواب آلودگی، آب ریزش بینی، درد گلو، سردرد و علائم سرماخوردگی، تهوع، اسهال و تغییر اشتها، تغییر وزن، کاهش میل جنسی و یا سختی دریافت لذت جنسی، خشکی دهان و افزایش تعریق.


خواهشمندیم اگر سوال یا نکته‌ای برای مطلب قرص فلوکستین در ذهن شما باقی مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.



بیشتر بخوانید :


آشنایی با قرص های آرام بخش

قرص کلردیازپوکساید چیست ؟ عوارض کلردیازپوکساید کدامند ؟



 

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

فلوكستين در چهار شکل كپسول، قرص و شربت در بازار وجود دارد که تمام اشکال آن نیز خوراکی است. فلوکستین به عنوان قرص در ترکیب با داروهای ضد افسردگی مانند اختلالات دو قطبی و افسردگی‌های حاد مصرف می‌شود.

فلوکستین مقدار سروتین (ماده ترشح شده از مغز که باعث شادی می‌شود) را افزایش می‌دهد. سروتین برای حفظ تعادل سلامت روان شما موثر است. افزایش سروتونین به درمان علائم افسردگی، اختلال وسواسی-اجباری، عصبی بیولوژیک و حملات هراس کمک می‌کند.

:مقدار دوز، فرم دارویی و چگونگی مصرف دارو، بستگی به موارد زیر دارد

دوز بزرگسالان (سنین 18 تا 64 سال) 60 میلی‌گرم در روز نکته: سالمندان بالای 64سال و کودکان زیر 18 سال نباید از فلوکستین استفاده کنند.

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

کپسول فلوکستین باعث خواب آلودگی نمی‌شود، اما می‌تواند عوارض جانبی دیگر را ایجاد کند. این عوارض عبارت است از :

اگر این اثرات خفیف باشند، ممکن است در عرض چند روز یا چند هفته از بین بروند. اگر آن‌ها شدیدتر شدند و از بین نرفتند هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

مصرف فلوکستین با داروهای خاص، خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش می‌دهد. این به این دلیل است که فلوکستین و سایر داروهای دیگر می‌توانند عوارض جانبی مشابهی ایجاد کنند. این داروها شامل داروهای سروتونرژیک مانند:

نمونه‌هایی از این داروها عبارتند از:

این دارو می‌تواند واکنش آلرژیک شدید ایجاد کند. این علائم عبارتند از:

تریتا را در جهت رسیدن به اهدافش حمایت کنید:

اشتراک گذاری:

معصومه راهی هستم،کارشناس مترجمی زبان انگلیسی،مدت ۴ سال سابقه ترجمه دارم و اعتقاد دارم تنها راه رسیدن به موفقیت انجام کاریست که بهش علاقه داری

I m masoomeh rahi and im bachelors degree in english translation.i translated in 4 years and i believe that the only way to success is to love what to do

طراحی و پشتیبانی:
گروه توسعه نرم افزاری تیکا



       

قرص فلوکستین برای بیماری های اعصاب تجویز می شود و مصرف آن باید طبق دستور پزشک صورت بگیرد.

قرص فلوکستین دارویی است که برای بیماری های اعصاب مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقالهروش مصرف قرص فلوکستین و عوارض آن شرح داده شده است.عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

قرص فلوکستین (Fluoxetine) یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکننده‌‌های بازجذب سروتونین است. داروهای ضدافسردگی برای درمان طیف گسترده ای از بیماری‌ها ازقبیل افسردگی و سایر بیماری‌ها و اختلالات روانی و خلقی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این داروها به افراد برای بهبود حالشان و کمک به پیشگیری از افکار و اقدامات آسیب‌رسانی به خود کمک می‌نمایند. علاوه بر درمان اضطراب و افسردگی فلوکستین موارد تجویز متعددی همچون درمان انزال زودرس مردان و کاهش وزن دارد که البته به مقادیر مصرف آن و تحمل فرد بستگی دارد

در صورت تجویز پزشک از این دارو استفاده کنید. از مصرف طولانی مدت این دارو ، بدون توصیه پزشک اجتناب کنید، مقدار مصرف این دارو نیز باید دقیقا طبق دستور پزشک باشد.از جویدن ، شکستن و یا باز کردن کپسول دارو خودداری کنید. این دارو باید در دستگاه گوارش به آرامی هضم و جذب شود.درصورت مصرف فرم مایع دارو از وسایل اندازه گیری ویژه دارو استفاده کنید نه با قاشق چایخوری معمولی.حدود 4 هفته بعد از مصرف دارو ممکن است تاثیر درمانی آن بروز کند.بنابر این از قطع مصرف دارو بدون توصیه پزشک اجتناب کنید، زیرا تاثیر بدی به همراه خواهد داشت.اگر مصرف دارو برای درمان اختلالات روحی قبل از قاعدگی تجویز شده اغلب اولین دوز دارو با شروع قاعدگی یا 14 روز قبل تر مصرف می شود. در این مورد نیز باید طبق نظر پزشک عمل کنید. دارو را در محلی دور از گرما و رطوبت نگهداری کنید.اگر مصرف یک وعده دارو را فراموش کردید، بلافاصله بخورید.اما چنانچه در هنگام مصرف دوز بعدی ، وعده فراموش شده را به خاطر آوردید از مصرف آن اجتناب کنید . یعنی دوز فراموش شده را کنار بگذارید و از وعده بعدی شروع کنید.اگر دچار اور دوز (مصرف بیش از اندازه دارو) شدید سریعا به اورژانس خبر دهید. از جمله علائم اور دوز عبارتند از تهوع، استفراغ، تب، خواب آلودگی، تپش قلب، گیجی، غش و کما.از مصرف همزمان دارو با الکل اجتناب کنید، زیرا باعث افزایش عوارض جانبی دارو می شود.در صورت مصرف دارو قدرت واکنش شما نسبت به محیط کمی کندتر می شود بنابر این باید مراقب رانندگی باشید و یا به طور کلی از انجام اموری که نیاز به هوشیاری و تمرکز دارد اجتناب کنید.همچنین در صورتی که سایر داروهای خواب آور مثل مسکن ها را مصرف می کنید به پزشک اطلاع دهید زیرا مصرف همزمان این دو دارو باعث خواب آلودگی بیشتر می شود.

تهوع ، خواب آلودگی ، سرگیجه ، کاهش اشتها ، خستگی ، عرق کردن ، ضعف ، کاهش وزن ، اختلال در میلجنسی ، خشکی دهانتداخل داروییدیازپام ، وارفارین ، دکسترومتورفان

قرص فلوکستین برای کودکان بالاتر از دو سال تجویز می‌شود. درواقع روانپزشکان معمولا برای درمان افسردگی یا اضطراب در کودکان اگر نیاز به دارو وجود داشته باشد، خط اول انتخاب را فلوکستین قرار می‌دهند. نیاز بیمار به قرص فلوکستین به عواملی مثل وزن بیمار، سوابق بیماری‌های قبلی، سابقه مصرف در خانواده بیمار و شدت بیماری بستگی دارد. به طور کلی دوز قرص‌های فلوکستین موجود در ایران معمولا ۱۰ و ۲۰ میلی‌گرم هستند که ابتدا با ۱۰ شروع می‌شود و در صورتیکه بدن بیمار به دوز بالاتری نیاز داشته باشد پزشک ۲۰ را تجویز می‌کند.توجه: خیلی از افرادی که این دارو را مصرف می‌نمایند با مشکل و عوارض جانبی جدی روبرو نمی‌شوند اما اگر حین مصرف این دارو دچار عوارض جانبی نادر ولی جدی این بیماری از قبیل مدفوع خونی و سیاه، استفراغی که شبیه دانه‌های قهوه هست، تپش قلب، غش، تشنج، راش‌های پوستی و تغییر در مقدار ادرار شما رخ داد، سریعا به بیمارستان و یا پزشک خود مراجعه نمایید.توجه: این دارو ممکن است سطح سروتونین خون را افزایش داده و باعث مشکلی نادری بنام سندرم سروتونین شود. خطر ابتلا به این سندرم نادر زمانیکه از سایر داروهای افزایش سروتونین به همراه این دارو استفاده می‌نمایید، بیشتر نیز می‌شود. اگر مبتلا به هریک از عوارض جدی دارو همچون تپش قلب، توهم، عدم توانایی جهت یابی، تهوع، اسهال، یبوست شدید، کشیدگی عضلات، تب غیرقابل توضیح و بی‌قراری و پریشانی غیرمعمول شدید، به بیمارستان و یا پزشک خود مراجعه نمایید.منبع الو دکتر

موارد مصرف قرص فلوکستین

امتياز 4 از 5 بر اساس نظر16 نفر

17834 | 1397/07/09 | قرص افسردگی اعصاب

الو دکتر یک سایت جامع برای ارائه جدیدترین مطالب و اطلاعات پزشکی است. الو دکتر همچنین بانک کامل اطلاعات تمام بیماری ها، علائم و نشانه ها و علل و عوامل خطرساز آن ها را به همراه راه های ساده پیشگیری و نیز عوارض و درمان بیماری ها در اختیار شما قرار می دهد. سایت الو دکتر جایگزین پزشک نیست و تنها برای بالا بردن فرهنگ سلامت و اطلاعات عمومی در خدمت شماست.

هماهنگی جهت تبلیغات: 02184215883 – 09128833237

کلیه حقوق این سایت متعلق به الو دکتر بوده و استفاده از مطالب آن فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است


​​​نام تجاري :فلوکستین 10 – عبیدی


نام ژنريک:​فلوكستين 10 میلی گرم


دسته دارويي :اعصاب و روان​


شکل دارويي:کپسول​​

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

به گزارش شفا آنلاين،شايعاتي درباره اثرات معجزه آساي اين دارو براي لاغري، بهبود وضعيت خواب، افزايش نشاط و. . . هم دهان به دهان مي‌چرخد و به همه گير شدن اين دارو دامن مي‌زند. در اين شماره به بررسي چند و چون تاثيرات پروزاك پرداخته و براي اطلاع از صحت و سقم شايعات پيرامون اين دارو سراغ دكتر فاطمه رنجبر، روانپزشك رفتيم.

به طور کل داروهای روانگردان اثر قرصهای ضد بارداری را کم میکند برای
جلو گیری از بارداری محتاطتر باشید و از روشهای دیگر استفاده کنید

فلوکستین برای درمان افسردگی، اختلال وسواسی-اجباری (OCD)، عصبی بولیمیایی، اختلال افسردگی قبل از قاعدگی (PMDD) و اختلال هراس استفاده می شود. همچنین این دارو با Olanzapine برای درمان افسردگی که بخشی از اختلال دوقطبی است استفاده می شود. فلوکستین ضد افسردگی است و متعلق به گروهی از داروهای شناخته شده به عنوان مهار کننده های بازجذب سروتونین انتخابی (SSRIs) است. این دارو با افزایش فعالیت شیمیایی سروتونین در مغز عمل می کند. در این مقاله می خوانید:

فلوکستین چیست؟

قبل از مصرف فلوکستین باید بدانید

چگونه باید فلوکستین را مصرف کنم؟

عوارض جانبی فلوکستین چیست؟

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

اطلاعات دوزمصرفی قرص فلوکستین

چه داروهای دیگری بر فلوکستین تاثیر می گذارد؟

– فلوکستین یک بازدارنده انتخابی ضد افسردگی سروتونین (SSRI) است.  فلوکستین بر روی مواد شیمیایی داخل مغز تاثیر می گذارد که ممکن است در افرادی که دارای افسردگی، وحشت، اضطراب یا علائم وسواسی هستند، باعث به هم خوردن متعادل شود.

– فلوکستین برای درمان اختلال افسردگی، اختلال خوردن، اختلال وسواس فکری، اختلال هراس و اختلال قبل از قاعدگی (PMDD) مورد استفاده قرار می گیرد.

– فلوکستین گاهی همراه با داروی دیگری به نام olanzapine )Zyprexa) برای درمان افسردگی مانیک ناشی از اختلال دوقطبی استفاده می شود. این ترکیب همچنین برای درمان افسردگی پس از حداقل 2 داروی دیگر بدون درمان موفقیت آمیز علائم مورد آزمایش قرار گرفته است.

– اگر شما olanzapine )Zyprexa)  را نیز مصرف می کنید، راهنمای دارو Zyprexa را بخوانید و تمام هشدارها و دستورالعمل ها را مورد توجه قرار دهید.

– در صورت استفاده از مهارکننده MAO در 14 روز گذشته از فلوکستین استفاده نکنید. تداخلات خطرناک دارویی ممکن است رخ دهد. مهار کننده های MAO شامل ایسوکاربوکازید، لینزولید، فنلزین، رزاگیلین، سلگینین و ترانیلسیپرومین هستند. قبل از اینکه فلوکستین را مصرف کنید باید حداقل 14 روز از توقف مصرف مهار کننده MAO گذشته باشد. قبل از مصرف ترییدیدین یا MAOI باید 5 هفته از متوقف کردن مصرف فلوکستین گذشته باشد.

– اگر به فلوکستین حساسیت دارید، در صورت مصرف پیموزید یا ترییدیدین، یا اگر با تزریق متیلن آبی درمان می شوید، نباید از فلوکستین استفاده کنید.

– به پزشک خود در مورد همه داروهای ضد افسردگی دیگر که مصرف می کنید بگویید، بخصوص Celexa، Cymbalta، Desyrel، Effexor، Lexapro، Luvox، Oleptro، Paxil، Pexeva، Symbyax، Viibryd یا Zoloft.

– بعضی از داروها می توانند با فلوکستین تداخل داشته باشند و باعث ایجاد یک بیماری جدی به نام سندرم سروتونین شوند. اطمینان حاصل کنید که پزشک شما در مورد تمام داروهای دیگر که استفاده می کنید می داند. قبل از مصرف هر گونه داروهای دیگر، با پزشک مشورت کنید.

– برای اطمینان از اینکه فلوکستین برای شما مناسب است، اگر مشکلات زیر را دارید به پزشک خود بگویید:

– بعضی از جوانان در صورت مصرف داروهای ضد افسردگی به خودکشی فکر می کنند. دکتر باید پیشرفت بیمار را در جلسات منظم بررسی کند. خانواده یا سایر مراقبین نیز باید به تغییرات خلق و خو و یا نشانه ها توجه داشته باشند.

– مصرف داروهای ضد افسردگی SSRI در دوران بارداری ممکن است باعث مشکلات جدی ریه یا سایر عوارض در جنین شود. با این وجود، اگر مصرف داروهای ضد افسردگی خود را متوقف کنید، ممکن است عود افسردگی را تجربه کنید. اگر حامله شدید، بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید. بدون مشاوره با پزشک خود فلوکستین را در طول بارداری مصرف نکنید یا مصرفش را متوقف نکنید.

– فلوکستین (بخوانید: فلوکستین و شیردهی) می تواند به شیر مادر منتقل شود و ممکن است به نوزاد شیرخوار آسیب برساند. در صورتی که به نوزاد شیر می دهید، به پزشک خود بگویید. فلوکستین برای افرادی که کمتر از 18 سال دارند استفاده نمی شود.

بلافاصله پس از به یاد آوردن قرص فراموش شده را مصرف کنید. اگر تقریبا زمان قرص بعدی رسیده است قرص فراموش شده را مصرف نکنید. دارو اضافی برای جبران دوز از دست رفته مصرف نکنید. اگر دوز Prozac هفتگی را فراموش کردید، به محض این که به یاد آوردید، دوز از دست رفته را مصرف کنید و 7 روز بعد دوز بعدی را مصرف کنید. با این حال، اگر زمان تقریبی دوز هفتگی منظم برنامه ریزی رسیده است، دوز از دست رفته را مصرف نکنید و قرص بعدی را طبق برنامه مصرف کنید. داروی اضافی برای جبران دوزهای از دست رفته مصرف نکنید.

به اورژانس مراجعه کنید.

نوشیدن الکل می تواند برخی عوارض جانبی فلوکستین را افزایش دهد. قبل از مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) برای درد، آرتروز، تب و یا تورم، با پزشک خود مشورت کنید. این قرص ها شامل آسپیرین، ایبوپروفن Advil)، Motrin)، ناپروکسن (Aleve)، سلکوکسیب (Celebrex)، دیکلوفناک، اندومتاسین، ملوکسیک و غیره است. استفاده از NSAID با فلوکستین ممکن است سبب کبودی یا خونریزی شود. این دارو ممکن است تفکر یا واکنش شما را مختل کند.  بنابراین هنگام رانندگی مراقب باشید.

اگر علائم واکنش آلرژیک به فلوکستین دارید: بثورات پوستی یا کهیر (بخوانید: کهیر چیست+10 درمان خانگی آن)؛ تنفس دشوار، ورم صورت، لبها، زبان یا گلو، با اورژانس تماس بگیرید. هر گونه علائم جدید یا بدتر شدن را به دکتر گزارش دهید، مانند: تغییرات خلقی یا رفتاری، اضطراب، حملات هراس، خواب آلودگی، و یا اگر احساس می کنید تحریک پذیر، آشفته، خشمگین، تهاجمی، بی قرار یا افسرده شده اید، یا افکار خودکشی یا صدمه زدن به خودتان دارید به پزشک اطلاع دهید. در صورتی که علائم زیر را دارید به پزشک اطلاع دهید:

عوارض جانبی فلوکستین معمول ممکن است شامل موارد زیر باشد:

این لیست کاملی از عوارض جانبی نیست و ممکن است عوارض دیگر نیز رخ دهند. در مورد عوارض جانبی با پزشک خود صحبت کنید. 

فرمولهای خوراکی فوری:

فرمولهای خوراکی فوری:

کپسول های خوراکی تاخیری:

فرمولهای خوراکی فوری:

فرمولهای خوراکی فوری:

مصرف روزانه بزرگسالان برای اختلال افسردگی قبل از قاعدگی:

فرمولهای خوراکی فوری:دوز اولیه:

مقدار معمول فلوکستین در کودکان برای افسردگی:

فرمولهای خوراکی فوری:8 تا 18 سال:

کودکان کم وزن:

7 تا 18 سال: فرمولهای خوراکی فوری:نوجوانان و کودکان وزن بالاتر:

کودکان کم وزن:

مصرف فلوکستین با داروهای دیگر که باعث خواب آلودگی یا آهسته شدن تنفس می شود می تواند عوارض جانبی خطرناک یا مرگ را به همراه داشته باشد. قبل از مصرف قرص خواب، داروهای ضد درد، داروهای سرفه، آرامش عضله یا دارو برای اضطراب، افسردگی یا تشنج، با پزشک خود مشورت کنید. بسیاری از داروها می توانند با فلوکستین تداخل داشته باشند. همه تداخلات ممکن در اینجا ذکر نشده است. به پزشک خود در مورد تمام داروهای فعلی خود و هرچه شروع یا متوقف کرده اید بگویید، به ویژه:عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی

این لیست کامل نیست و بسیاری از داروهای دیگر می توانند با فلوکستین تداخل داشته باشند. این داروها شامل داروهای تجویزی و بدون نسخه، ویتامین ها و محصولات گیاهی هستند.  لیستی از تمام داروهای مصرفی خود را به پزشک نشان دهید.

تهیه و تنظیم: گروه سلامت اوما

منبع: www.drugs.com و  www.mayoclinic.org

عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی
عوارض قرص فلوکستین 10 عبیدی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *