عوارض قرص فروس سولفات

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت روزدارو می باشد

پذیرش و چاپ تضمینی در معتبرترین مجلات تماس

الف) درمان کمبود آهن.
ب) پیشگیری از کم خونی ناشی از کمبود آهن.

یکی از عوارض قرص فروس سولفات یا سولفات‌ آهن‌ تحریک‌ مجرای‌ گوارش‌ است‌. تهوع‌ و درد اپی‌گاستریک‌ وابسته‌ به‌ مقدار مصرف‌ ممکن است رخ دهد.

یکی دیگر از عوارض این قرص اینست که مصرف‌ آهن‌ از راه‌ خوراکی‌ در بیماران‌ مبتلا به‌ بیماری‌ التهابی‌ روده‌، شاید منجر به اسهال شود.

و از دیگر عوارض ان هم باید بگوییم که مصرف‌ آهن‌ از راه‌ خوراکی‌ گاهی سبب‌ بروز یبوست‌، مخصوصا در سالمندان خواهد شد.عوارض قرص فروس سولفات

1- در صورت بروز اسهال یا یبوست، برای تنظیم مقدار مصرف و رژیم غذایی، به پزشک اطلاع دهید. ادامه مصرف آهن تا 4-2 ماه بعد از برطرف شدن کم خونی ممکن است لازم باشد. دارو را طبق دستور پزشک مصرف نمایید.

2- در صورت فراموش کردن یک نوبت مصرف دارو، از مصرف آن خودداری کرده و نوبتهای بعدی را طبق بره رعایت کنید. مقدار مصرف بعدی را نیز دوبرابر نکنید.

3- این دارو را از دسترس کودکان دور نگه دارید، زیرا خطر مسمومیت با آهن وجود دارد.

4- رعایت رژیم غذایی صحیح از بروز یبوست جلوگیری می‌کند.

5- این دارو ممکن است موجب سیاه شدن رنگ مدفوع گردد که ناشی از آهن جذب نشده است و خطری ندارد.

6- مصرف در سالمندان: در بیماران سالخورده بروز یبوست ناشی از مصرف آهن شایع است. با رعایت رژیم غذایی صحیح می‌توان این عارضه را به حداقل رساند. بیماران سالخورده ممکن است به مقادیر بیشتری از این دارو احتیاج داشته باشند، زیرا کاهش ترشحات معده و فقدان اسید کلریدریک آزاد در شیره معده این بیماران، ممکن است ظرفیت جذب آهن را کاهش دهد.

مصرف بیش از حد این دارو در کودکان ممکن است مرگ آور باشد که باید بلافاصله درمان شود.

مصرف داروهای مکمل آهن معمولاً در زنان شیرده توصیه می‌شود. هیچ‌گونه عوارض جانبی گزارش نشده است.

تجویز عمومی قرص سولفات در مدارس دخترانه بدون در نظر گرفتن عوارض آن در سلامت مصرف کننده یکی از مشکلاتی است که به تازگی ضرورت بازنگری بره های بهداشتی مدارس را مضاعف کرده است.

قرص سولفات چند سالی از آغاز طرح ارائه قرص سولفات در مدارس راهنمایی و دبیرستان دخترانه به منظور جلوگیری از بیماریهای کم خونی شایع در بین دختران سپری شده و با این وجود به عقیده کارشناسان انجام آن بدون در نظر گرفتن عوارض احتمالی بر سلامت فرد همراه است.

در حال حاضر قرص آهن در قالب نمکهای آهن (سولفات آهن خوراکی)، فیفول (ترکیب آهن و اسید فولیک) و فرفولیک برای بزرگسالان و قطره و شربت آهن برای کودکان در داروخانه ها به فروش می رسد.

قرص سولفات که به منظور مقابله با بیماریهای کم خونی در نظر گرفته شده به صورت دوره ای در بین دانش آموزان دختر راهنمایی و دبیرستان مدارس کشور توزیع و مصرف آن با نظارت مربیان مدرسه کنترل می شود.

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *