عوارض قرص سفیکسیم در شیردهی

موارد مصرف و عوارض سفیکسیم : انتی بیوتیک ها از جمله رایج ترین داروهای می باشند که پزشکان برای درمان عفونت ها برای بیماران تجویز می نمایند. در میان داروها سفیکسیم یکی از داروهای آنتی بیوتیک به شمار می رود که برای درمان عفونت های مثل عفونت های تنفسی و همچنین عفونت های ادراری مورد استفاده قرار می گیرد.

سفیکسیم به صورت قرص های 2 و 4 میلی گرمی وجود داشته است و به صورت کلی می تواند برای درمان بیماری های عفونی باکتریایی تجویز گردد. البته برای بیمارانی که عمل جراحی انجام داده اند در پیشگیری از ایجاد عفونت از این دارو نیز استفاده می شود و همچنین برای افرادی که به دلایل مختلف مستعد عفونت می باشند کاربرد داشته است.

معمولا به این صورت است که برای بزرگسالان این دارو اگر به صورت قرص 2 میلی گرمی باشد هر 12 ساعت یکبار تجویز می شود و اگر 4 باشد در هر 24 ساعت یک بار استفاده می شود. البته میزان مصرف دقیق هر داروی را پزشک با توجه به شرایط بیمار تعیین می کند و هیچ گاه نباید خودسرانه این میزان تغییر پیدا کند.

اگر این دارو برای کودکان تجویز شده باشد که سن 6 ماه تا 11 سال دارند بهتر است به شکل سوسپانسیون خوراکی تجویز گردد. چون حتی میزان سفیکسیم 2 برای کودکان با این سن مناسب نیست.عوارض قرص سفیکسیم در شیردهی

این دارو با موارد زیر تداخل داشته است:

موارد مصرف و عوارض سفیکسیم : در رابطه با مصرف این دارو بهتر است بدانید که آنافیلاکسی یک واکنش حساس نسبت به این دارو می باشد که البته نادر است ولی نیاز به مراقبت های پزشکی سریع دارد. پیشرفت این حساسیت با سرعت زیادی صورت می گیرد پس اگر علائم زیر را مشاهده کردید حتما به سرعت مصرف دارو را قطع نموده و به اورژانس مراجعه نمایید:

اگر نسبت به هر گونه ماده غذایی،داروهای انتی بیوتیک، رنگهای خوراکی و حساسیت داشته اید باید با احتیاط کامل این دارو را مصرف نمایید.

طراحی سایت و اجرا توسط اینتن

تداخلات دارویی سفیکسیم عبارت است از:

هر دارو به موازات ایجاد اثرات درمانی مورد نظر ممکن است سبب بروز عوارض ناخواسته نیز بشود. اگرچه کلیه این عوارض در یک فرد مشاهده نمی شود ولی در صورت بروز هر یک از عوارض زیر با پزشک معالج مشورت نمایید.

از جمله عوارض جانبی سفیکسیم (عوارض شربت سفکسیم) می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا) دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.با دروانا همراه شوید.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *