عوارض شربت سفیکسیم در نوزادان

تداخلات دارویی سفیکسیم عبارت است از:

هر دارو به موازات ایجاد اثرات درمانی مورد نظر ممکن است سبب بروز عوارض ناخواسته نیز بشود. اگرچه کلیه این عوارض در یک فرد مشاهده نمی شود ولی در صورت بروز هر یک از عوارض زیر با پزشک معالج مشورت نمایید.

از جمله عوارض جانبی سفیکسیم (عوارض شربت سفکسیم) می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا) دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.با دروانا همراه شوید.

“),t.close},t.write(‘

نوزادم سرفه و آبریزش بینی داره. دکتر هم سفیکسیم 1واسش تجویز کرده. آیا این شربت ضرر نداره؟ ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بدانید )

عوارض شربت سفیکسیم در نوزادان

سوال مخاطب نی نی بان: نوزاد پنجاه و پنج روزه دارم و الان چند شبه به علت دل درد نمی خوابه و گریه می کنه. مجبور شدم بهش دیفن هیدرامین ساده بدم. آیا ضرر داره و تا کی می تونم بهش شربت را بدهم؟ پاسخ دکتر رویا طاهری تفتی، فوق تخصص نوزادان: دیفن هیدرامین جزو داروهایی است که باعث غلیظ شدن و چسبندگی ترشحات راه هوایی در بچه های زیر دو سال می شود و به همین دلیل احتمال مرگ ناگهانی را در آنها افزایش می دهد، پس بهتر است از مصرف خودسرانه آن برای نوزاد بپرهیزید و در مواقع اضطراری دوز لازم را زیر نظر پزشک دریافت کنید. چرا که شما نباید هیچ دارویی را بدون نسخه پزشک به کودک خود بدهید.

نگرانی وجود ندارد چون در مواقع با درمان دارویی مناسب، این بیماری از بین خواهد رفت و جای نگرانی وجود ندارد اما اگر مشخص شود که بیماری نوزاد شما عفونت ویروسی است، باید از درمان های مناسبی مانند بخور داخل ریه که یکی از درمان های موثری است که باید برای او در نظر گرفته شود. به همین دلیل بهتر است که شما برای مطلع شدن از وضعیت بیماری نوزاد خود، حتما به متخصص اطفال مراجعه کنید تا معاینه شود.

سوال مخاطب نی نی بان: من یه پسر 8 ماهه دارم و شیرخودم می خوره. خیلی ضعیف شدم. مصرف شربت سیپروهپتادین و قرص گیاهی شیکوریدین در شیردهی برای نوزاد ضرر نداره؟ پاسخ دکتر زهرا جلالی، متخصص اطفال: تحریک پذیری، آرامش بیش از حد، خواب آلودگی، سردرد، خستگی و تحریک اشتها از جمله عوارض جانبی مصرف شربت سیپروهپتادین است. اینکه مصرف این دارو در دوران شیردهی موجب آسیب به نوزاد می شود، هنوز مشخص

سوال مخاطب نی نی بان: برای درمان نفخ نوزادم فوق تخصص اطفال شربت گریپ میکچر تجویز کردند، اما اثری نداره و شبها از شدت گریه و جیغ نفسش بند میاد. یکی از دوستان داروسازم شربت کامی وی(cami way)رو پیشنهاد دادن. آیا می تونم استفاده کنم؟ پاسخ دکتر احمدرضا فرسار، متخصص کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی: همه این داروها به جای فایده عوارض بیشتری دارند. باید آروغش را بگیرید

سوال مخاطب نی نی بان: نوزاد 41 روزه ای دارم که تقریبا یک هفته ای می شه بینیش خرخر می کنه مخصوصا در شب. حس می کنم تنفس براش سخت شده و هر چی هم قطره سدیم کلراید می ریزم و بینیش رو تمیز می کنم، فایده ای نداره. دو روز هم هست که خیلی کم سرفه می کنه و تک سرفه داره. چیکار کنم؟ از شیر خودم هم تغذیه می کنه. پاسخ دکتر مجتبی یوسفی،متخصص اطفال: احتمال دارد به خاطر علائم رفلاکس گوارشی باشد و نشانه هایی که گفتید می تواند به دنبال رفلاکس ایجاد شود. بهتر است به متخصص اطفال مراجعه کنید.

سوال مخاطب نی نی بان: آیا دادن شربت کتوتیفن به نوزاد چهار ماهه اشکال دارد؟ دخترم سرفه های خلط دار می کرد و من بهش دادم. پاسخ از دکتر علی اصغر حلیمی اصل، متخصص اطفال: مادر عزیز توصیه می شود دیگر این کار را انجام ندهید چرا که مصرف شربت کتوتیفن زیر شش ماه ممنوع است. توصیه می شود برای درمان قطعی به متخصص اطفال مراجعه کنید و خوددرمانی نکنید.

سوال مخاطب نی نی بان: نوزادم نه ماه دارد و چند مدتی هست سرماخورده، بینی اش ترشح دارد، سینه اش خلطی اس و سرفه می کند. در این فصل بخور سرد مناسب تر است یا گرم؟ برای درمان خلط سینه اش چیکار کنم؟ پاسخ دکتر بهروز باوریان، متخصص اطفال: اینکه شما از کدام نوع بخور برای نوزاد خود می توانید استفاده کنید، بستگی به راه دهانی نوزاد دارد و باید برای مشخص شدن آن حتما به متخصص اطفال برای معاینه

سوال مخاطب نی نی بان: نوزادم 8 ماهشه و از 6 ماهگی همش سرما می خوره پشت سر هم. پریشب که حالش خوب بود کمی ماست سرد دادم و صبح دیدم آبریزش بینی داره و سینه اش گرفته. الانم سرفه و خس خس داره. چیکار کنم خوب بشه؟ دکتر هم ببرم چیزی نمیده بخاطر سنش. پاسخ دکتر بهروز باوریان، متخصص اطفال: شما می توانید از اسپری بینی، بخور آب سرد برای بهتر شدن حال نوزاد سرماخورده خود کمک کنید اما برای مشخص شدن مشکل فرزند خود باید به متخصص اطفال مراجعه کنید چرا که شاید فرزند شما آلرژی داشته باشد و بهتر است به متخصص اطفال دیگری مراجعه کنید تا علت مشکل ریشه یابی و درمان شود.

سوال مخاطب نی نی بان: نوزاد من 11ماهشه و شب ها موقع خواب خس خس می کنه بخور آب گرم بدم یا آب سرد. پاسخ دکتر بهروز باوریان، متخصص اطفال: شما باید بینی نوزاد خود را شستشو دهید تا بینی اش باز شود و بخور آب گرم توصیه نمی شود چون در آب گرم ذرات آب درشت است و بهتر است از بخور آب سرد که ذرات آب به شکل پودری است برای باز شدن بینی اش استفاده کنید که تاثیر بهتری برای درمان خس خس کردن سینه نوزاد دارد.

سوال مخاطب نی نی بان: نوزاد یک ماه و نیمه ای دارم که کولیک داره شب تاصبح بیداره روز هم نمی خوابه خیلی کم، همش شیر می خوره. دکتر برای بی خوابیش قرص فنوباربیتال داد شبی نصف قرص، آیا براش ضرر نداره؟ پاسخ دکتر فریبا فرنقی، فلوشیپ سم شناسی بالینی و مسمومیت اطفال: کولیک شیرخواران تا 2 ماهگی یا 3 ماهگی ادامه دارد و درمان دارویی موثر ندارد و قرص خواب آور از جمله فنوباربیتال که برای وزاد شما تجویز شده است، ممکن است در شیر خوردن وی تاثیر گذاشته و توصیه می شود که شما این دارو را مصرف نکنید و برای تسکین درد کولیک نوزاد خود به متخصص اطفال دیگری مراجعه کنید.

، باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید. در دو یا سه ماهه اول تولد مقاومت بدن نوزاد بسیار کم است، بنابراین اگر کودک در ظاهر ناخوش است، بهتر است مورد معاینه پزشک قرار گیرد. درمان سرماخوردگی نوزاد تنها امکان تسکین نشانه های بیماری وجود دارد، نه از بین بردن ویروس. سرماخوردگی عادی هیچ درمانی ندارد. اگر انسداد بینی موجب ناراحتی نوزاد شد، می توانید با یک پوآر یا سرنگ گوش که دارای نوک نرم و

آور قلنج را برطرف نمی کند اغلب نوزادان تا 4،3 ماهگی قلنج های دردناکی دارند که معمولا در غروب اتفاق می افتد که در این زمان کودک گریه شدید دارد چون نفخ شکم دارد. در این مواقع والدین برای آرام کردن کودک از شربت های خواب آور استفاده می کنند که کاری اشتباه است اگر والدین برای رفع قلنج از کمی عرق نعناع استفاده کنند، مانعی ندارد. شیر مادر، قطره بینی نیست نوزاد در بدو تولد

“),t.close},t.write(‘

آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 149 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 3155579 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.


سفیکسیم (Cefixime)

سفیکسیم، یک آنتی بیوتیک نیمه سنتتیک و ازجمله سفالوسپورینهای نسل سوم می باشد، که به صورت خوراکی مصرف می شود و به فرمهای قرص(mg 2 ، mg 4) و سوسپانسیون (mg5/ml1) در دسترس می باشد.


 فارماکوکینتیک:

سفیکسیم به میزان مناسب (4 تا ۵۰ درصد) توسط دستگاه گوارش جذب می شود، غلظت حداکثر بین دو تا پنج ساعت بعد از دریافت دوز به دست می آید. حدود ۶۵ درصد به پروتئین متصل می شود. حدود ۵۰% از دارو بدون تغییر از ادرار طی ۲۴ ساعت، دفع می شود. نیمه عمر دارو در سرم حدود ۳ تا ۴ ساعت است. اما (در افراد سالم) تا ۹ ساعت هم دیده شده است. در افراد مسن و افرادی با نارسایی کلیوی باید تنظیم دوز انجام شود.

عوارض شربت سفیکسیم در نوزادان


اندیکاسیونهای درمانی (موارد مصرف):

به منظور کاهش گسترش باکتریهای مقاوم به دارو و حفظ کارائی سفیکسیم و دیگر داروهای ضدباکتریائی، سفیکسیم می بایست تنها جهت درمان یا پیشگیری از عفونتهائی که قطعا و یا نزدیک به یقین توسط باکتریها ایجاد شده است بکار رود. همانند سایر سفالوسپورینها، عملکرد باکتریوسیدال سفیکسیم ناشی از اثر ممانعت کنندگی آن بر روی سنتز دیواره سلولی می باشد. سفیکسیم در حضور آنزیمهای بتالاکتاماز بسیار پایدار است. درنتیجه، بسیاری از ارگانیسمهای مقاوم به پنی سیلین و برخی از سفالوسپورینها به علت دارا بودن بتالاکتاماز، احتمال دارد به سفیکسیم حساس باشند


گونه های باکتریایی معمول حساس به سفیکسیم:


باکتریهای هوازی گرم مثبت:


Streptococcus pneumonia (حساس به پنی سیلین)


Streptococcus pyogenes


باکتریهای هوازی گرم منفی:


Escherichia coli


Haemophilus influenza


Klebsiella species


Moraxella catarrhalis


Proteus mirabilis


Neisseria gonorrhoeae


گونه های باکتریایی مقاوم به سفیکسیم:


Clostridium difficile


Bacteroides fragilis


Enterococci


Pseudomonas species


Staphylococcus aureus


Streptococcus pneumonia (مقاوم به پنی سیلین)

کاربرد سفیکسیم می بایست به عفونتهائی که ارگانیسم عامل آن مشخص و به عوامل ضدباکتریائی دیگر مقاوم است اختصاص داده شود و یا زمانیکه درمان با سایر عوامل ضدباکتریائی معمول خطرناک باشد و یا امکانپذیر نباشد.

از جمله عفونتهائی که برای درمان آنها می توان از سفیکسیم استفاده کرد عبارتند از:

– تشدید حاد برونشیت مزمن ناشی از Streptococcus pneumonia و Haemophilus influenza


– پنومونی


– عفونت مجرای ادراری تحتانی


– عفونت مجرای ادراری فوقانی


همینطور در درمان:


– عفونت گوش میانی


– سینوزیت


– فارنژیت


– تانسیلیت


– عفونتهای ناشی از سالمونلا و شیگلا


– سوزاک غیر پیچیده ناشی از Neisseria gonorrhoeae

همچنین از این آنتی بیوتیک می توان جهت پیشگیریاز ایجاد عفونتدر افرادیکهتحتعملجراحیقرار گرفتهاند یا بههر علتیمستعد عفونتهستند، استفادهکرد.

توجه: از سوسپانسیون خوراکی سفیکسیم جهت درمان عفونت گوش میانی استفاده کنید زیرا سطح خونی بالاتری از دارو را ایجاد می کند.

عوارض شربت سفیکسیم در نوزادان


دوز مصرفی سفیکسیم

بالغین: دوز پیشنهادی برای بالغین 4-2 میلی گرم روزانه با توجه به شدت عفونت می باشد، که به صورت تک دوز و یا دو دوز جداگانه تجویز می شود.

سالخوردگان: برای بیماران سالخورده احتمال دارد دوز مشابه با دوز پیشنهاد شده برای بزرگسالان تجویز شود البته می بایست عملکرد کلیه ها بررسی شود و در صورت وجود اختلالات کلیوی شدید تنظیم دوز صورت گیرد.

نوجوانان بالاتر از 12 سال: در مورد این گروه از افراد دوز مشابه با دوز پیشنهاد شده برای بزرگسالان تجویز می شود.

کودکان بین سنین 6 ماه تا 11 سال: پیشنهاد می شود که برای این دسته از افراد سفیکسیم به صورت سوسپانسیون خوراکی تجویز شود، زیرا 2 میلی گرم سفیکسیم برای این گروه سنی مناسب نمی باشد. دوز پیشنهادی برای کودکان در این گروه سنی 8 میلی گرم به ازاء هر کیلوگرم وزن بدن روزانه، به صورت تک دوز یا دو دوز جداگانه می باشد.

نوزادان کمتر از 6 ماه: ایمنی و کارائی سفیکسیم در نوزادان کمتر از 6 ماه هنوز مشخص نشده است.

دوز مصرفی سفیکسیم در بیماران مبتلا به نارسائی کلیوی:

سفیکسیم ممکن است با وجود اختلالات کلیوی در بالغین، نیز تجویز شود. در این صورت، در مورد بیماران با mg/min 2 Cratinin Clearance، دوز و زمانبندی نرمال سفیکسیم پیشنهاد می شود. در بیمارانی که mg/min 2 Cratinin Clearance باشد نباید دوز مصرفی از 2 میلی گرم تجاوز کند. دوز و رزیم برای بیمارانی که تحت دیالیز ambulatory peritoneal مزمن یا همودیالیز می باشند، می بایست مشابه با دوز پیشنهاد شده برای بیماران دارای min 2 Cratinin Clearance باشد.

اطلاعات کافی در مورد مصرف سفیکسیم در گروه سنی نوجوان و کودکان با نارسائی کلیوی وجود ندارد. مصرف سفیکسیم در این گروه از بیماران توصیه نمی شود.


تداخلات داروئی:


غلظت خونی کاربامازپین را زیاد می کند.

مصرف همزمان با وارفارین باعث افزایش زمان پروترومبین (PT) می شود.


تداخلات با تستهای آزمایشگاهی:

ممکن است منجر به نتیجه مثبت کاذب در تست قند خون شود (بر روشهای آنزیمی اثری ندارد).

ممکن است منجر به مثبت کاذب در تست کتونوری و کومبس مستقیم شود.


هشدار:

کشتها و آزمایشات حساسیت آنتی بیوتیکی مناسب باید جهت تعیین اگانیسم عامل و حساسیت آن نسبت به سفیکسیم صورت پذیرد. اگرچه ممکن است در ضمن آماده شدن جواب آزمایش درمان با سفیکسیم آغاز شود، ولی چنانچه مشخص شد ارگانیسم عامل مقاوم به سفیکسیم است، درمان با سفیکسیم می بایست متوقف شود و یا داروی جایگزین مناسب به کاربرده شود.

قبل از درمان با سفیکسیم باید از بیمار سوالات دقیقی صورت پذیرد، به منظور اطمینان از اینکه آیا بیمار سابقه واکنشهای hypersensitivity نسبت به سفالوسپورینها، پنی سیلین و دیگر داروها را دارد یا نه. چنانچه این محصول برای بیماران حساس به پنی سیلین تجویز شود باید احتیاط لازم صورت گیرد، زیرا cross hypersensitivity در میان آنتی بیوتیکهای بتالاکتام اثبات شده است و احتمال وقوع آن در 1 درصد بیماران دارای زمینه حساسیت به پنی سیلین وجود دارد. چنانچه یک واکنش آلرژیک نسبت به سفیکسیم رخ دهد، می بایست از ادامه درمان با این دارو خودداری شود.

درمان با آنتی بیوتیکهای وسیع الطیف از جمله سفیکسیم فلور نرمال کلون را تغییر می دهد و احتمال دارد منجر به رشد زیاد کلستریدیومها شود. مطالعات نشان می دهد که توکسینی که توسط Clostridium difficile تولید می شود، عامل اصلی اسهال شدید مرتبط با آنتی بیوتیک از جمله Pseudomembranous Colitis می باشد. علائم Pseudomembranous Colitis احتمال دارد در ضمن درمان یا بعد از درمان آنتی بیوتیکی رخ دهدو ممکن است رنج حساسیت از خفیف تا شدید باشد. موارد خفیف آن تنها با قطع دارو برطرف می شود و در مواردیکه رنج علائم از متوسط تا شدید باشد می بایست مایعات، الکترولیتها و مکملهای پروتئینی تجویز شود. چنانچه Pseudomembranous Colitis بعد از قطع دارو بهبود نیابد و یا علائم شدید باشد، ونکومایسین خوراکی، داروی انتخابی برای Pseudomembranous Colitis ناشی از مصرف آنتی بیوتیک می باشد.

تجویز سفیکسیم در نبود یک عفونت باکتریائی اثبات شده، به عنوان یک عامل پیشگیری کننده نه تنها سودی برای بیمار ندارد، بلکه خطر افزایش باکتریهای مقاوم را بالا می برد به عبارت دیگر، احتمال ظهور ارگانیسمهای مقاوم که ممکن است بارشد بالا نیز همراه باشد وجود دارد، بویژه در طی درمان طولانی مدت، که می بایست بیمار مورد بررسی دقیق قرار گیرد. چنانچه superinfection در طی درمان رخ دهد راه حل مناسب باید اتخاذ شود.

منبع خبر : معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران


سند علمی دانشگاه
بره استراتژیک دانشگاه
مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
مـــاهه حـــیات
مرکز هم اندیشی اساتید
جشنواره شهید مطهری
حاکمیــت بالینـــــی
پورتال دستگاه های اجرایی استان
پرسش های متداول
Distance Learning College
مجمع خیرین سلامت

اعضای هیات علمی
کارکنان دانشگاه
گالری عکس دانشگاه
مرکز پاسخگویی 149
نظام جامع پیشنهادات
کانون دانش آموختگان
ارتباط با مدیران
راهنمای ارباب رجوع
روش انجام خدمات
فهرست خدمات قابل ارائه
کمیته ها و شوراها

دریافت آنتی ویروس
امور مشترکین
ثبت و انتخاب واحد
نوبت دهی درمانگاه ها
رزرو شارژ اینترنتی غذا
فیلم های آموزش سلامت
روزه های ایران
ثبت متقاضیان طرح
پست الکترونیک دانشگاه
دانشگاه های علوم پزشکی
 


صفحه اول دانشگاه معرفی دانشگاه کارکنان  تماس با دانشگاه امور مشترکین تماس با مدیر سایت
 


  @219″ KAUMS
دانشگاه علوم پزشکی کاشان 

فواید کلاژن چیست؟ کلاژن ، فراوان ترین پروتئین در بدن است که در استخوان ها و بافت های همبند یافت می شود و در حالی که تکه ای از شام شب گذشته ممکن است سبب زیبایی بیش از حد نباشد، این قسمت ها حاوی مواد مغذی و ترکیباتی هستند که می توانند پوست شما را فربه و نرم نگه دارند، از تشکیل سلولیت ها جلوگیری کرده و آنها را بهبود بخشند و مو و ناخن هایتان سریع تر رشد یابند و سالم تر باشند. بیایید

رژیم غذایی MIND چیست؟ براساس تحقیقات اخیر، حداقل یکی از سه مورد بیماری آلزایمر، در سراسر جهان قابل پیشگیری است. یکی از آشناترین چیزهایی که ما در مورد درمان طبیعی آلزایمر می دانیم، داشتن یک رژیم غذایی سالم و ضد التهاب است. غذاهایی مانند سبزیجات، میوه، آجیل و ماهی سرشار از آنتی ‌اکسیدان ‌ها، چربی ‌های سالم و دیگر مواد فوتوشیمیایی هستند که از مغز در برابر بیماری آلزایمر، محافظت می کنند. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام به بررسی رژیم غذایی MIND

عوارض شربت سفیکسیم در نوزادان

آیا می دانید با انجام چه کارهایی می توانید باعث افزایش شیر خود در دوران شیردهی شوید؟ هر اندازه که کودک شما شیر بنوشد بدن شما

اکنون زمان آن رسیده که پس از سال ها، بهترین راه حل ها را برای بهترین تصمیم ها انجام دهیم و معمولا شروع آن با دادن یک انگیزه

سوپ قلم اغلب به سبب مزایای التیامی خود در بزرگسالان قابل تمجید است. این اکسیر شگفت انگیز، به مرمت مفصل و غضروف و بازسازی بافت عضلانی کمک می

لکه های هموسیدرین در مناطقی دیده می شوند که مقدار قابل ‌توجهی کوفتگی ناشی از آسیب های شدید، خونریزی و یا در موارد خاص، پس از جراحی بسیار

آیا میتوان با کمک بوتاکس، چین و چروک پیشانی را درمان کرد؟ آیا درمان چین و چروک پیشانی با بوتاکس عوارضی را در پی دارد؟ تا چه حد

همانطور که می دانید هیدراته ماندن در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نوشیدن مایعات کافی در دوران بارداری برای حفظ سلامتی

تست ادرار معمولاً برای تشخیص عفونت یا چک کردن میزان گلوکز، خون، یا ذرات دیگر در ادرار تجویز می شود. در دوران بارداری در

لوبیا و دانه های کامل مانند برنج قهوه ای، کینوا و گندم کامل، دارای فیبر زیادی هستند و سطح قند خون شما را افزایش نمی دهند. این مواد کلسترول را پایین می آورند و به شما احساس خوبی می دهند.

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

آیا امکان بزرگ کردن سینه ها وجود دارد؟ از افتادگی و شل بودن سینه های خود خسته شده اید؟ ما یک راه حل ساده

چگونه میتوان باعث افزایش قد در نوجوانان شد؟ هر کسی، خواهان یک اندام متناسب با قدی ایده آل می باشد، به ویژه نوجوانان. اگرچه

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *