عوارض زیاد خوردن بهار نارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطر سازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و کاربرد بسیار دارد. شکوفه درخت نارنج در فصل بهار درخت را زینت داده و در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می دهد. بهار نارنج منبع بسیار خوبی از مواد مغذی و مواد معدنی ضروری است که برای بدن بسیار مفید هستند. این مواد معدنی شامل منیزیم، منگنز، بور، کلسیم، روی، سلنیوم، سدیم، مس و پتاسیم می‌ باشند. ترکیبات فعالی نیز در بهار نارنج وجود دارد از جمله روغن فعال، فلانوئیدها و فورانوکومارین. همچنین دارای ویتامین‌ های B ،C و D هستند. طبیعت شکوفه نارنج (بهار نارنج) گرم و خشک است.

فواید روانی بهار نارنج:

فواید بهار نارنج برای سلامت جسم:

طرز تهیه چای بهار نارنج:

عوارض زیاد خوردن بهار نارنج

یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید. با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.

عوارض بهار نارنج:

نکاتی جالب از خواص بهار نارنج:

رسانه دکتر سلامت

عالی

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

آدرس


Current ye@r *


Leave this field empty

پونه گیاه کمیابی نیست و در غذاهای مختلف استفاده می شود و قرن هاست که این ادویه به عنوان گیاه

انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه

گیاه ریحان، گیاهی بوته ای یک ساله است که معمولاً طول آن بین 2 تا 45 سانتیمتر است و عطر

گفته می شود که روغن های گیاهی جایگزینی برای حالت دادن به موها، مرطوب کردن پوست، مقابله با آکنه و



جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

شماره تلفن اداره کل امور مالیاتی شمال تهران

%PDF-1.5 % 1 obj &gt&gt&gt endobj 2 obj &gt endobj 3 obj &gt/ExtGState&gt/ProcSet[/PDF/Text/ImageB/ImageC/ImageI] &gt&gt/MediaBox[ 841.92 595.32] /Contents 4 R/Group&gt/Tabs/S/StructParents &gt&gt endobj 4 obj &gt stream x]O%mߡyS*I4zpqFgw

شماره تلفن اداره کل امور مالیاتی شمال تهران

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *عوارض زیاد خوردن بهار نارنج

دیدگاه

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *