عوارض داروی ستیریزین چیست

 سیتریزین هیدروکلراید Cetirizine Hydrochloride یا Cetirizine Hcl که با عمومی سیتریزین در بین مردم استفاده می شود، دارویی برای رفع علائم حساسیت است که در زمان مصرف آن رعایت برخی نکات ضروری است. در ادامه به اطلاعات مهمی در مورد داروی سیتریزین اشاره می کنیم

تجاری دارو : Zyrtec عمومی یا ژنریک دارو : سیتریزین Cetirizineسیتریزین Cetirizine یک آنتی هیستامین است که برای رفع علائم حساسیتی مانند آبریزش چشم، آبریزش بینی، خارش چشم یا بینی، عطسه، کهیر و خارش استفاده می شود. این دارو از طریق مسدود کردن موادی که بدن به طور طبیعی در زمان بروز واکنش حساسیتی تولید می کند، تاثیر می گذارد.سیتریزین از کهیر پیشگیری نمی کند، همچنین نمی تواند از بروز واکنش های شدید حساسیتی پیشگیری کرده یا آنها را درمان کند (مانند آنافیلاکسی). بنابراین اگر پزشک برای درمان واکنش های حساسیتی اپی نفرین تجویز کرده، همیشه این دارو را همراه خود داشته باشید. از سیتریزین به جای اپی نفرین نمی توانید استفاده کنید.

بدانید : با آنتی هیستامین های طبیعی جلوی آب ریزش بینی تان را بگیرید

بدانید : علائم حساسیت فصلی در چشم و مراقبت از چشم

عوارض داروی ستیریزین چیست

اگر در حال مصرف بدون نسخه این دارو هستید، تمام اطلاعات دارویی را قبل از مصرف مطالعه کنید. اگر سوالی درباره دارو داشتید، از پزشک داروخانه بپرسید. اگر پزشک این دارو را تجویز کرده، درست طبق دستور پزشک آن را مصرف کنید که معمولا یک بار در روز استفاده می شود.اگر قرص جویدنی سیتریزین را مصرف می کنید، هر قرص را به طور کامل جویده و سپس ببلعید. اگر از قرص زود حل شونده سیتریزین استفاده می کنید، ابتدا اجازه دهید قرص به خوبی روی زبان تان حل شود و سپس آن را با آب یا بدون آب قورت دهید.اگر از شکل مایع این دارو مصرف می کنید، میزان دارو را به دقت اندازه بگیرید.میزان دارو متناسب با سن، شرایط بیماری و واکنش بدن نسبت به دارو تعیین می شود. میزان مصرف دارو را افزایش ندهید یا از حد توصیه شده از آن مصرف نکنید. اگر علائم حساسیت بهبود پیدا نمی کند، اگر کهیرهای بروز کرده 3 روز پس از درمان بهبود پیدا نکردند، یا اگر کهیرها از هفته طول کشیدند، به پزشک مراجعه کنید. اگر شرایط بیماری بدتر شد و یا اگر فکر می کنید دچار مشکل جدی شده اید (مانند واکنش های شدید حساسیتی مثل آنافیلاکسی) بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

برخی عوارض سیتریزین عبارتند از:

اگر هر یک از این عوارض ادامه پیدا کرده یا بدتر شدند، حتما به پزشک اطلاع دهید.اگر پزشک این دارو را تجویز کرده، به یاد داشته باشید که مزیت ها، خطرات و عوارض جانبی دارو را مورد بررسی قرار داده است. بسیاری از مصرف کنندگان این دارو هیچ عارضه جانبی مشاهده نمی کنند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جدی بلافاصله به پزشک مراجعه کنید، برخی عوارض جانبی جدی عبارتند از: مشکل در دفع ادرار و ضعف.بروز عارضه جانبی جدی در ارتباط با مصرف این دارو به ندرت اتفاق می افتد. به هرحال در صورت مشاهده هر یک از این علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان یا گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد بیان شده لیست کامل عوارض جانبی داروی سیتریزین نیستند، در صورت مشاهده هر گونه عارضه ای که در لیست به آن اشاره ای نشده، حتما به پزشک مراجعه کنید.

اگر به سیتریزین یا هیدروکسی زین hydroxyzine  یا لووستریزین levocetirizine  حساسیت دارید و یا هر نوع حساسیت دیگری را به پزشک اطلاع دهید. داروی سیتریزین ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعال باشد که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا دیگر مشکلات شوند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف سیتریزین سوابق پزشکی خود را به اطلاع پزشک برسانید، به ویژه اگر هر یک از مشکلات زیر را داشته اید:

اگر در حال مصرف سیتریزین برای درمان کهیر هستید، در صورت مشاهده برخی علائم دیگر بلافاصله به پزشک مراجعه کنید که این علائم عبارتند از: کهیر با رنگ غیر طبیعی، کهیر که کبود یا تاول زده به نظر می رسد، کهیر بدون خارش.این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی شود. الکل یا ماری جوانا باعث خواب آلودگی می شوند. بعد از مصرف این دارو کارهایی که نیاز به هوشیاری دارند مانند رانندگی یا استفاده از ماشین هایی که به هوشیاری زیادی نیاز دارند، انجام ندهید. در زمان مصرف این دارو از نوشیدن الکل اجتناب کنید. محصولات مایع ممکن است حاوی قند باشند. اگر مبتلا به دیابت هستید، دارو را با احتیاط مصرف کنید. در مورد مصرف این دارو با وجود این شرایط با پزشک مشورت کنید.

سیتریزین در دوران بارداری تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. در مورد خطرات و مزیت های این دارو در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

این دارو وارد شیر مادر می شود. در مورد مصرف سیتریزین در دوران شیردهی با پزشک مشورت کنید.

بدانید : حساسیت فصلی باعث درد مفاصل و کمر درد می شود؟

بدانید :  مقابله با حساسیت پاییزی با این غذاها

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

افتادگی پلک گاهی ژنتیکی است و گاهی بر ثر بروز برخی مشکلات ایجاد می شود، در هر صورت رفع افتادگی پلک تاثیر زیادی بر روی زیبایی دارد که در ادامه یک روش بدون نیاز به جراحی برای رفع افتادگی پلک معرفی می شود

كاهو یكی از پرمصرف‌ترین سبزی‌ها در میان ایرانی‌هاست؛ آن هم به شكل سالاد كاهو كه از بقیه سالادها متداول‌تر است.اما چه فوایدی دارد ؟

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است


سیم انلاکر ایفون     
انلاک ایفون


 

عوارض داروی ستیریزین چیست

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

 

ستیریزین یک ضد حساسیت است که باعث کاهش حساسیت های شیمیایی طبیعی در بدن است. علائم حساسیت می تواند عطسه، خارش، ترشح اشک و آبریزش بینی باشد. از آن می توان برای درمان علائم سرماخوردگی یا آلرژی مانند عطسه،خارش، ترشح اشک یا آبریزش بینی استفاده کرد.

ستیریزین همچنین برای خارش و تورم ناشی از کهیر استفاده می شود.

ستیریزین می تواند عوارض جانبی روی تفکر و واکنش شما بگذارد.

مراقب باشید، اگر شما رانندگی می کنید یا هر کاری که نیاز به هوشیاری و بیداری دارد. از نوشیدن الکل جلوگیری کنید. این می تواند برخی از عوارض جانبی ستیریزین را افزایش دهد.

به دکتر بگویید که اگر به طور منظم از داروهای دیگری که شما را خواب آلوده می کند مصرف می کنید.(از قبیل دیگر داروهای سرماخوردگی ها یا داروی حساسیت زا، داروی مسکن درد، قرص های خواب آور و دارو برای تشنج، افسردگی، اضطراب و غیره). آنها می توانند خواب آلودگی شما، ناشی از استفاده از ستیریزین را کنند.

اگر علائم شما بهتر نمی شود و اگر بدتر و بدتر می شود یا اگر تب نیز دارید، با دکتر خود تماس بگیرید.

شما اگر به ستیریزین حساسیت دارید نباید این دارو ها را استفاده کنید.

قبل از مصرف ستیریزین در مورد تمام شرایط پزشکی خود به دکتر بگویید.

آلرژی فصلی: راهنمای پیشگیری بالا

اگر شما باردار هستید و یا در طول درمان قصد دارید باردار شوید به دکتر بگویید. ستیریزین می تواند به شیر مادر منتقل شود و به کودک شیرخوار آسیب برساند.

اگر کودک از شیر مادر تغذیه می کند بدون اطلاع دادن به دکتر خود ستیریزین استفاده نکنید.

برای افراد بزرگسال یک دوز پایین تر از حد طبیعی نیاز است. دستورالعمل دکتر خود را دنبال کنید.

طریقه مصرف آن روی بسته اش را نگاه کنید و یا طبق دستور دکتر و تجویز آن عمل کنید. شما  نمی توانید از آن مقداری که تجویز کرده اند مصرف کنید.

ستیریزین را می توان با غذا یا بعد از غذا بخورید.

این قرص جویدنی است، قبل از این که آن را قورت دهید باید جویده شود.

میزان مصرف مایع این دارو، باید با قاشق مخصوص آن باشد نه اندازه گرفتن با قاشق، اگر شما وسیله ی اندازه گیری دارو را ندارید می توانید آن را از داروخانه ها تهیه کنید.

اگر علائم شما بهتر نشده و بدتر نیز شده است یا حتی تب دارید، باید با دکتر خود تماس بگیرید. ستیریزین را در دمای اتاق دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

به محض اینکه آن را به یاد آوردید، دوز فراموش شده را مصرف کنید. اگر تقریبا زمان بعدی مصرف شما نزدیک است وعده قبلی را مصرف نکیند بنابراین صبر کنید تا وقتی که زمان مصرف بعدی برسد و میزان دارو را اضافی نکنید.

اگر فکر می کنید بیش از حد این دارو را مصرف کرده اید به دنبال مراقبت های پزشکی اورژانس باشید.

از اثرات استفاده زیاد این دارو ممکن است احساس بی قراری یا عصبانیت بکنید و پس از آن احساس کسل کننده ای داشته باشید.

به دکتر بگویید که اگر به طور منظم از دارو های دیگری که شما را خواب آلوده می کند مصرف می کنید (از قبیل دیگر سرماخوردگی ها یا داروی حساسیت زا، داروی مسکن درد، قرص های خواب آور و دارو برای تشنج، افسردگی، اضطراب و غیره). خواب آلودگی نیز به مصرف ناشی از ستیریزین اضافه میشود. از عوارض جانبی سیترزن این است که تفکر یا پاسخدهی شما را مختل می کند. مراقب باشید، اگر شما رانندگی می کنید و یا هر کاری که نیاز به دقت دارد.

از نوشیدن الکل اجتناب کنید، این می تواند برخی از عوارض جانبی ستیریزین را افزایش دهد.

اگر شما هر یک از این نشانه های واکنش آلرژی را دارید کمک های اورژانسی را دریافت کنید واکنش هایی مثل کهیر، اشکال در تنفس، تورم صورت، لبها، زبان یا گلو. با دکتر خود تماس بگیرید و در بار اول مصرف، اگر شما هر کدام از این عوارض جانبی را داشتید مصرف ستیریزین را متوقف کنید:

ضربان قلب نظم، سریع زدن یا تپش قلب

ضعف، لرزش (لرزش غیر قابل کنترل) و یا مشکلات خواب (بی خوابی)

احساس شدید بی قراری

گیجی

عوارض داروی ستیریزین چیست

مشکل بینایی

ادرار کمتر از حد معمول یا اصلا ادرار نداشتن

سرگیجه، خواب آلودگی

احساس خستگی

خشکی دهان

گلو درد و سرفه

حالت تهوع، یبوست

سردرد

ترجمه: میترا جو


 

 

 


خیلی خوب و مفید بود.


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *