عوارض داروی زادیتن در کودکان

خواص دارویی و گیاهی

عوارض داروی زادیتن در کودکان
عوارض داروی زادیتن در کودکان

کتوتیفن (KETOTIFEN) به گروه داروهای آنتی هیستامین تعلق دارد. برای پیشگیری از آسم استفاده می شود. نام تجاری دارو Zaditen و جزو گروه دارویی ضدآسم، ضدآلرژی و از گروه شیمیایی داروهای مهارکننده می باشد.

در فصل بهار که انواع حساسیت ها بسیار شایع است، داروهای ضدحساسیت یا همان آنتی هیستامین ها مصرف بالایی پیدا می کنند. کتوتیفن در موارد دیگری از آلرژی همچون التهاب بینی و التهاب ملتحمه، نیز به کار می رود. اصولا کتوتیفن با کاهش التهاب در مجاری هوایی، باعث حرکت آزادتر هوا در آن ها می شود.

زادیتن (zaditen) به شکل قرص یک میلی گرمی، شربت خوراکی، قطره چشمی و قطره خوراکی در دسترس عموم قرار دارد.

طبقه بندی مارتیندل : گشاد کننده های برونش و داروهای ضد آسم

عوارض داروی زادیتن در کودکان

طبقه بندی درمانی :داروهای آنتی هیستامین > نسل دوم آنتی هیستامین ها

اسامی دیگر زادین عبارتند از :

 

پروفیلاکسی آسم ، آلرژی ، کهیر ، خارش ، کونژکتیویت ، آلرژیک

سرگیجه ، خواب آلودگی ، خشکی دهان ، تحریک عصبی ، افزایش وزن

در صورت بروز یا شدت علایم ذکر شده، با پزشک خود مشورت کنید. اما در صورت بروز هر یک از علایم یا نشانه های زیر، مصرف دارو را قطع و بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید:بثورات پوستی، کهیر، خونریزی یا کبود شدگی غیرمعمول.

داروهای ضددیابت ،الکل ، داروهای خواب آور

کتوتیفن، داروی بدون نسخه نیست و بسته به مشکل شما، پزشک معالج دوز خاصی از کتوتیفن را تجویز می کند. دارو را دقیقا مطابق با دستور پزشک خود، استفاده و از تغییر دوز آن پرهیز کنید.

دستورات روی بسته دارو را نیز به دقت مطالعه نمایید. ممکن است چند هفته طول بکشد تا شما اثرات کتوتیفن را به طور کامل احساس کنید. حتی در صورت احساس بهبودی بدون مشورت با پزشک معالج خود، مصرف دارو را قطع نکنید.

دو بار در روز برای چند هفته، به مقدار ١ تا ٢ عدد قرص

این دارو در حملات آسم مؤثر نیست، بنابراین به بیمار توصیه می شود که از قطع ناگهانی داروهای ضدآسم که قبلاً مصرف کرده است (خصوصاً استروئید) خودداری کند

در صورت فراموش کردن یک دوز کتوتیفن، به محض به خاطر آوردن، دوز فراموش شده آن را میل کنید. اما اگر تقریبا زمان نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده طبق برنامه منظم خود عمل کنید. مقدار دارو را دو برابر نکنید.

ملاحظات غذایی

با توجه به احتمال بروز ناراحتی معده در اثر مصرف کتوتیفن، توصیه می شود آن را با غذا یا بلافاصله پس از غذا میل نمایید.

کتوتیفن را در بسته مخصوص آن، کاملا پوشیده و دور از دسترس اطفال نگه دارید.

دارو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم، حرارت زیاد و رطوبت نگهداری شود.

با تمام شدن تاریخ انقضای دارو، آن را دور بریزید.

کودکان و زنان باردار یا شیرده

– مصرف کتوتیفن در کودکان تحت نظر پزشک بلامانع است.

– در صورت بارداری، قصد باردار شدن و یا شیردهی، حتما با پزشک خود در خصوص فواید و مضرات استفاده از کتوتیفن حین حاملگی و شیردهی صحبت کنید. موارد منع مصرف در مواردی که حساسیت مفرط به دارو وجود دارد، باید از مصرف آن خودداری نمود.

1. اگر قبل از شروع مصرف کتوتیفن، دارویی برای آسم یا بیماری فعلی خود مصرف می کنید، پس از شروع درمان با کتوتیفن، استفاده از آن داروها را حداقل تا دو هفته ادامه دهید.

2. این دارو در حملات آسم مؤثر نیست، بنابراین به بیمار توصیه می شود که از قطع ناگهانی داروهای ضدآسم که قبلاً مصرف کرده است (خصوصاً استروئید) خودداری کند.

3. به بیمار توصیه کنید طی دوره درمانی از کارهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارد اجتناب کند. کتوتیفن می تواند حالت خواب آلودگی ایجاد کند، بنابراین تا زمان مشخص شدن میزان تاثیر آن در شما، از رانندگی یا انجام کارهای پردقت پرهیز کنید. ضمنا باید گفت که الکل حالت خواب آلودگی و گیجی این دارو را تشدید می کند.

نکات زیر را به پزشک خود اطلاع دهید:

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

زادیتن با نام تجاری کیتوتیفن دارویی است که برای کنترل علائم آسم خفیف در کودکان مبتلا به آن استفاده می شود و از نسل دوم آنتی هیستامین ها می باشد. این دارو به شکل قرص یک میلی گرمی، شربت خوراکی، قطره چشمی و قطره خوراکی در دسترس عموم قرار دارد.

هنگامی که محصولات استروئیدی آنابولیک قوی استفاده می شود، گیرنده های بتا به حالت پایین و غیر گیرنده می روند. کاهش حساسیت باعث کاهش میزان اثرات لیپولیتیک می شود.

این به این معنی است که دوره های از بین بردن چربی کوتاه تر از آنچه بدنساز می خواهد می شود. اضافه کردن زادیتن کمک می کند تا تاثیر دوره بیشتر شود و همچنین آنها را کمی طولانی تر می کند.

از شربت زادیتن برای درمان حساسیت های فصلی و آسم و از قطره آن برای درمان کنژکتویت حساسیتی استفاده می کنند.

عوارض داروی زادیتن در کودکان

از شربت خوراکی زادیتن معمولا دو بار در روز استفاده می شود و در هنگام مصرف این دارو نیازی به قطع دیگر داروهای آسم نمی باشد. برای بهتر نتیجه گرفتن از مصرف این دارو باید آن را سر وقت استفاده کنید و اثرات مثبت آن بعد از گذشت چند هفته بروز می کنند.

بزرگسالان: برای پیشگیری از آسم آتوپیک به صورت خوراکی 5 میلی لیتر شربت (1 میلی گرم کتوتیفن) دو بار در روز صبح و عصر تجویز می شود.

کودکان 6 ماه تا 3 سال: برای پیشگیری از آسم آتوپیک، به صورت خوراکی 0.25 میلی لیتر (0.05 میلی گرم کتوتیفن) به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، 2 بار در روز صبح و عصر تجویز می شود.

این دارو نیز همانند دیگر داروها عوارض خاص خود را به همراه دارد که به شرح زیر می باشد:

دیگر علائمی که در ادامه ذکر می شود بسیار نادر است، اما در صورت مشاهده حتما به پزشک خود اطلاع دهید:


برای استفاده از این دارو در هنگام بارداری و شیردهی حتما با پزشک مشورت کنید و نظر او را در این رابطه جویا شوید.

در حساسیت های شدید نسبت به این دارو و در حمله های شدید آسم استفاده از این دارو منع مصرف دارد.

قبل از مصرف این دارو در موارد زیر با پزشک مشورت نمائید:

مصرف همزمان کتوتیفن با داروهای ضد دیابت خوراکی، الکل، آنتی هیستامین ها و داروهای خواب آور و آرام بخش بعلت تداخل اثر توصیه نمی شود.

در صورت مصرف اتفاقی دارو بیش از مقدار توصیه شده و بروز علائمی از قبیل گیجی، عدم هوشیاری، تشنج، افزایش ضربان قلب و کاهش فشار خون بیمار را سریعا به اولین مرکز درمانی انتقال دهید.



بیشتر بخوانید:


آشنایی با موارد مصرف شربت Flagyl


مزایای باورنکردنی شربت ویتا گلوبین


موارد مصرف و عوارض شربت آوی پکت (Avipect)



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

 

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

شربت زادیتن دارویی است که برای کنترل علائم آسم خفیف در کودکان مبتلا به آن استفاده می شود و از نسل دوم آنتی هیستامین ها می باشد.

از کیتوتیفن با نام تجاری شربت زادیتن برای پیشگیری از آسم، استفاده می کنند که جز خانواده داروهای ضد آلرژی و ضد آسم قرار می گیرد. یکی از آنتی هیستامین های مفید در درمان حساسیت این شربت می باشد.

از شربت زادیتن برای درمان حساسیت های فصلی و آسم و از قطره آن برای درمان کنژکتویت حساسیتی استفاده می کنند.

این دارو به شکل قرص یک میلی گرمی، شربت خوراکی، قطره چشمی و قطره خوراکی در دسترس عموم قرار دارد.

عوارض داروی زادیتن در کودکان

 

از شربت خوراکی زادیتن معمولا دو بار در روز استفاده می شود و در هنگام مصرف این دارو نیازی به قطع دیگر داروهای آسم نمی باشد. برای بهتر نتیجه گرفتن از مصرف این دارو باید آن را سر وقت استفاده کنید و اثرات مثبت آن بعد از گذشت چند هفته بروز می کنند. در بزرگسالان یک عدد قرص و یا پنج سی سی شربت دو بار در روز به همراه غذا و در کودکان بالای دو سال یک میلی گرم دو بار در روز  در کودکان شش ماه تا دو سال 0.5 میلی گرم دو بار در روز استفاده شود.

 

این دارو نیز همانند دیگر داروها عوارض خاص خود را به همراه دارد که به شرح زیر می باشد:

دیگر علائمی که در ادامه ذکر می شود بسیار نادر است، اما در صورت مشاهده حتما به پزشک خود اطلاع دهید:

این شربت را درون جعبه در دمای 15 تا 30 درجه سانتی گرا به دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

در حساسیت های شدید نسبت به این دارو و در حمله های شدید آسم استفاده از این دارو منع مصرف دارد.

توجه داشته باشید که بی خطری این دارو در کودکان کمتر از یک سال به اثبات نرسیده است. اگر دوز مصرفی دارو را فراموش کردید بعد از به یادآوری مصرف نمایید و اگر زمانی که دوز فراموش شده را به خاطر آوردید به مدت زمان مصرف دوز بعدی نزدیک بود از خوردن و دو برابر کردن آن بپرهیزید. در حین استفاده از این دارو از انجام کارهایی که به هوشیاری کامل نیازمند هستند، بپرهیزید. اگر اثرات دارو همچون خواب آلودگی بسیار شدید بود، دوز دارو را کاهش دهید. برای جلوگیری از تحریکات دستگاه گوارش، دارو را به همراه غذا میل نمایید.

برای استفاده از این دارو در هنگام بارداری و شیردهی حتما با پزشک مشورت کنید و نظر او را در این رابطه جویا شوید.

از این دارو به همان اندازه ای که دکتر برایتان تجویز کرده است، مصرف نمایید و سر خود دوز مصرفی دارو را کاهش و یا افزایش ندهید و در صورتی که به هر یک از عوارض نادر استفاده از این دارو دچار شدید مصرف را قطع و پزشک خود را مطلع کنید. این دارو همراه ادرار دفع می شود. در ضمن استفاده از اتاق های نمک درمانی نیز یک راه حل مناسب برای درمان حساسیت و آلرژی های فصلی می باشد.

منبع : آرگا



موهاتو ابریشمی کن !



روغن خراطین و خواص شگفت انگیز آن !



چطور ارزان به آنتالیا سفر کنیم؟


معرفی بهترین رستوران های کوش آداسی مناسب با ذائقه شما


تبلت جدید و خوش قیمت سامسونگ را با 8 درصد تخفیف بخرید



ایده های جذاب برای تزیین تم تولد مردانه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

زادیتن یا کتوتیفن که به صورت شربت و قرص در دسترس است که برای  گروه های سنی مختلف به جهت بهبود آسم، آلرژی، حساسیت و… تجویز می شود.

نبض ما- زادیتن حاوی کتوتیفن است که به عنوان عنصر فعال آن عمل می کند. کتوتیفن متعلق به گروه داروهای ضد آلرژی و پیشگیری از آسم است. این دارو در ترکیب با سایر داروها برای درمان آسم آلرژیک خفیف در کودکان استفاده می شود.

کتوتیفن با کاهش حساسیت بدن به آلرژن ها (موادی که باعث واکنش های آلرژیک می شود) به کاهش علائم آسم کمک می کند. این آلرژن ها اغلب می توانند یک حمله آسم حاد را ایجاد کنند.

قرص و شربت کتوتیفن یا زادیتن از خانواده داروهای کورتون نیست و تنها یک آنتی هیستامین (داروهای ضد حساسیت) است.

عوارض داروی زادیتن در کودکان

این دارو از دسته داروهای تجویزی است و مصرف آن بدون توصیه پزشک می تواند برای بیمار مشکلاتی را ایجاد نماید.

زادیتن را در سه نوع قرص، شربت و قطره چشمی در دسترس است و پس از تجویز پزشک می توانید از داروخانه ها تهیه کنید.

هر قرص زادیتن حاوی  1 میلی گرم کتوتیفن فومارات به عنوان ماده دارویی است و همچنین برخی دیگر از مواد غیر دارویی مانند کلسیم هیدروژن فسفات، منیزیم استیرات و نشاسته ذرت را در خود جای داده است.

هر 5 میلی لیتر از شربت زادیتن حاوی 1 میلی گرم کتوتیفن فومارات است. و همچنین یک سری مواد غیردارویی مانند: الکل، اسید سیتریک، متیل-پراکسید هیدروکسی بنزوات، پروپیل پراکسید هیدروکسی بنزوات، فسفات سدیم، محلول سوربیتول، شکر و آب در آن وجود دارد.

توصیه می شود برای کودکان 6 ماهه تا 3 ساله، دوز مورد استفاده براساس وزن آن ها تعیین شود. 0.05 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن کودک، دو بار در روز، صبح و عصر به وی داده شود. برای کودکان بالای 3 سال، دوز توصیه شده معمولا 1 میلی گرم، دو بار در روز، صبح و عصر است.

برای کاهش عوارض جانبی، پزشکان توصیه می کنند که با دوز کم شروع کرده و پس از 5 روز دارو را به میزان دوز پیشنهاد شده برسانید.

همچنین می توانید از سرنگ های خوراکی برای اندازه گیری میزان دقیق دوز شربت استفاده نمایید. قرص های کتوتیفن و شربت آن را می توان همراه غذا مصرف کرد.

کتوتیفن علائم آسم یا آلرژی را از بین نمی برد. بلکه باید به صورت منظم مورد استفاده قرار گیرد تا موثر واقع شود. هر دو فرم زادیتن را در دمای اتاق نگهداری  کنید و از رطوبت به دور نگاه دارید.

آیا می دانید مبتلایان به آسم بهتر است چه چیزهایی را بخورند و از چه چیزهایی پرهیز داشته باشند؟
برای اطلاعات بیشتر، این مقاله را مطالعه کنید.

افرادی که به کتوتیفن آلرژی دارند و یا کسانی که نسبت به ترکیبات بنزوات حساس هستند نباید از این دارو استفاده نمایند.

داروها در بسیاری از موارد می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند. این عوارض جانبی می تواند خفیف یا شدید، موقت یا دائمی باشد.

محققان عوارض جانبی ذکر شده در زیر را همه افرادی که زادیتن مصرف کرده اند تجربه نکرده اند. اگر در مورد عوارض جانبی دارو نگران هستید، با پزشک خود درباره خطرات و مزایای این دارو صحبت کنید.

عوارض جانبی زیر در حداقل 1٪ از افرادی که از این دارو استفاده می کنند گزارش شده است. بسیاری از این عوارض جانبی را می توان مدیریت کرد، و برخی ممکن است با گذشت زمان از بین بروند. اگر کودک شما این عوارض جانبی را تجربه می کند، با پزشک خود مشورت کنید.

عوارض جانبی که در زیر آمده است، اغلب اتفاق نمی افتد ولی در صورت بروز ممکن است شما را دچار مشکل کند. بنابراین در صورت بروز حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

نشانه های بیماری آنفولانزا (به عنوان مثال کمبود ناگهانی انرژی، تب، سرفه، گلودرد)

در صورت وجود هر یک از موارد زیر، مصرف دارو را متوقف کنید و اقدام به درمان فوری نمایید.

نشانه هایی از واکنش شدید پوستی مانند تاول، پوسته پوسته شدن، بثورات در یک ناحیه بزرگ از بدن، بثوراتی که به سرعت گسترش می یابد یا بثورات همراه با تب و یا ناراحتی پیش می آیند.

چگونه اثرات منفی و عوارض قرص ها را از بین ببریم؟

از بین بردن اثرات جانبی داروها

اگر دچار دیابت هستید، باید بدانید که شربت زادیتن حاوی 4 گرم کربوهیدرات در هر 5 میلی لیتر است. همچنین گزارش های محدودی از کاهش تعداد گلبول های خون در افرادی که داروهای ضد دیابت و کتوتیفن را همزمان مصرف می کنند، به دست رسیده است.

این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی شود. والدین باید آگاه باشند که کودکان ممکن است در مراحل اولیه درمان دچار خواب آلودگی شوند.

آنها نباید کارهای بالقوه خطرناکی را انجام دهند تا زمانی که مشخص نشود دارو چگونه بر آن ها تاثیر می گذارد.

کتوتیفن ممکن است خطر تشنج(صرع) را افزایش دهد، به ویژه اگر کودک شما سابقه تشنج داشته باشد. اگر شما یا فرزندتان تشنج یا سابقه تشنج دارید، با پزشک خود مشورت کنید که چگونه این دارو ممکن است بر این بیماری تأثیر بگذارد و یا این بیماری بر میزان دوز مصرفی دارو تاثیر بگذارد.

این دارو نباید توسط کسانی که در دوران بارداری و یا شیردهی هستند، مصرف شود.

در صورتی که پس از مصرف، دچار خواب آلودگی، سرگیجه و یا سردرد شدید هستید، بهتر است که رانندگی نکنید. چرا که ممکن است خطرناک باشد.

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول”

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

تداخلات دارویی با قرص آهن چیست؟

عوارض داروی زادیتن در کودکان

از فواید و عوارض آمپول نوروبیون بیشتر بدانید

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو


تاثیر چاقی در فشار خون بالا


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟


عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت


عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ


مراحل لیفت صورت بدون جراحی

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


دلایل پلاکت خون پایین و درمان آن

مطالب پیشنهادی


بهترین برنامه رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، وزارت بهداشت، در اطلاعیه آورده است: دو خواهر در تاریخ 97/7/28 به پزشک متخصص کودکان مراجعه کرده بودند که در نسخه هانیه یکسال و سه ماهه، سه دارو برای کودک و همچنین کپسول فلوکونازول برای مصرف مادر وجود داشته است. در نسخه فاطمه پنج ساله و نیمه نیز داروهای شربت سه داروی خوراکی وجود داشته است.

صبح روز بعد هانیه بدون نبض و تنفس به اورژانس بیمارستان کودکان ارجاع شده و با وجود عملیات احیاء، متاسفانه فوت شده است.

فاطمه در تاریخ 97/7/28 دو مراجعه به دو پزشک داشته است. در یکی از نسخ، داروها شامل سرم یک سوم دوسوم، پنی سیلین تزریقی، آمپول ضد تهوع و شربت بلادوناپی بی و آمپول دگزامتازون، وجود داشته و در نسخه پزشک دیگری در همان تاریخ، داروها شامل مجددا همان آمپول ضد تهوع، آمپول متوکلوپرامید، شیاف استامینوفن، سرم و قطره متوکلوپرامید، آمپول هیدروکورتیزون و شربت آزیترومایسین وجود داشته است، فاطمه نیز متاسفانه در تاریخ 97/7/29 با حال عمومی بد، دیسترس تنفسی، خروج کف از دهان و کاهش سطح هوشیاری به اورژانس کودکان ارجاع شده و علیرغم اقدامات احیاء، متاسفانه فوت شده است.

در پرونده بیمارستانی، علت فوت هر دو کودک مسمومیت ذکر شده است.

لازم به ذکراست، شربت کتوتیفن و شربت دیفن هیدرامین نه تنها در نسخ تجویزی اخیر بیماران وجود نداشته است، بلکه در بازدید منزل کودکان نیز وجود نداشته است.

عوارض داروی زادیتن در کودکان

لازم به ذکر است با توجه به بررسی تمام داروهای دریافتی این دو کودک، به شرط آنکه از کلیه داروهای نسخه شده در این کودکان استفاده شده باشد، با اطلاعات موجود تاکنون ارتباط واضحی بین مرگ‌های رخ داده شده با هیچ یک از داروهای مذکور، یافت نشده است، اگرچه تجویز همزمان برخی موارد، منطقی به نظر نمی‌رسد.

طبق بررسی‌های انجام شده، تمامی داروهای خریداری شده و مصرف شده توسط این دو کودک، دارای تاریخ مصرف مشخص بوده و از داروخانه خریداری شده است و نیز مطابق مستندات موجود در گروه ADR، تا این لحظه هیچ گزارش عوارض جدی با هیچ یک از داروهای مصرفی این دو خواهر، به سازمان غذا و دارو ارسال نشده است.

بنا بر اطلاعات موجود شرایط بالینی بیماران و علائم گوارشی تنفسی مشکوک و طبق نظر پزشکان بیمارستانهای پذیرش دهنده کودکان، مسمومیت این دو کودک به علت نامعلوم، محتمل است که اظهار نظر قطعی منوط به دریافت نتیجه آزمایشات پزشکی قانونی است و تا این لحظه مصرف زادیتن یا کتوتیفن توسط این دو کودک که باعث فوت آنها شده باشد تکذیب می‌شود.

انتهای پیام/

نتایج اولیه پیگیری سازمان غذا و دارو درخصوص وضعیت کودکان متوفی در اهواز که علت آن – مصرف زادیتن یا کتوتیفن عنوان شده است، اعلام شد.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم، وزارت بهداشت، در اطلاعیه آورده است: دو خواهر در تاریخ 97/7/28 به پزشک متخصص کودکان مراجعه کرده بودند که در نسخه هانیه یکسال و سه ماهه، سه دارو برای کودک و همچنین کپسول فلوکونازول برای مصرف مادر وجود داشته است.

در نسخه فاطمه پنج ساله و نیمه نیز داروهای شربت سه داروی خوراکی وجود داشته است.

صبح روز بعد هانیه بدون نبض و تنفس به اورژانس بیمارستان کودکان ارجاع شده و با وجود عملیات احیاء، متاسفانه فوت شده است.

عوارض داروی زادیتن در کودکان

فاطمه در تاریخ 97/7/28 دو مراجعه به دو پزشک داشته است.

در یکی از نسخ، داروها شامل سرم یک سوم دوسوم، پنی سیلین تزریقی، آمپول ضد تهوع و شربت بلادوناپی بی و آمپول دگزامتازون، وجود داشته و در نسخه پزشک دیگری در همان تاریخ، داروها شامل مجددا همان آمپول ضد تهوع، آمپول متوکلوپرامید، شیاف استامینوفن، سرم و قطره متوکلوپرامید، آمپول هیدروکورتیزون و شربت آزیترومایسین وجود داشته است، فاطمه نیز متاسفانه در تاریخ 97/7/29 با حال عمومی بد، دیسترس تنفسی، خروج کف از دهان و کاهش سطح هوشیاری به اورژانس کودکان ارجاع شده و علیرغم اقدامات احیاء، متاسفانه فوت شده است.

عوارض داروی زادیتن در کودکان
عوارض داروی زادیتن در کودکان
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *