عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

سیب زمینی آب پز غنی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، ویتامین های گروه B و ویتامین C و آنتی اکسیدان ها، فیبر و کربوهیدرات می باشد. طبع سیب زمینی آب پز معتدل می باشد.

سیب زمینی پخته شده فواید زیادی برای سلامتی دارد و ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص سیب زمینی آب پز را برای کودکان، بدنسازی و ورزش، لاغری، معده و پوست صورت شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

سیب زمینی آب پز غنی از ویتامین C می باشد که چین و چروک پوست را از بین می برد و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

ماسک سیب زمینی آب پز

عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

از عدد سیب زمینی آب پز له شده را با 1 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری ماست و چند قطره لیمو ترش تازه ترکیب کنید، آن را بر روی صورت بمالید و بگذارید 2 دقیقه بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

هفته ای دو بار از این ماسک استفاده کنید تا رنگ پوست شما روشن تر شود و چین و چروک صورت کاهش پیدا کند.

سیب زمینی آب پز ساده و بدون افزودنی کالری پایینی دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر باعث کاهش اشتها شده و از پرخوری جلوگیری می کند در نتیجه باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.

تحقیقات نشان داده که اگر سیب زمینی آب پز را با کره و نمک و یا انواع روغن ترکیب کنید و بخورید می تواند باعث چاقی، چاقی صورت و افزایش وزن شود.

سیب زمینی آب پز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای نوزادان و کودکان می باشد و از رشد باکتری های روده در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

سیب زمینی آب پز کبد نوزادان و کودکان را از آسیب های شیمیایی محافظت می کند.

سیب زمینی آب پز مقادیر بالایی آنتوسیانین دارد که از رشد ویروس ها به ویژه ویروس آنفلوآنزا در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

سیب زمینی آب پز حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای سلامتی زنان باردار مفید بوده و از بروز نقایص عصبی در جنین جلوگیری می کند.

پیش از مصرف هر گونه خوراکی در دوران بارداری با پزشک خود نیز مشورت کنید.

بدنسازان برای افزایش حجم عضلات خود به مقادیر بالایی کربوهیدرات که به عنوان منبع انرژی عمل می کند نیاز دارند، سیب زمینی آب پز در حالیکه چربی ندارد می تواند پروتئین و کربوهیدرات مورد نیاز بدنسازان و ورزشکاران را تامین کند.

مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سیب زمینی آب پز افزایش توده عضلانی را بهبود می بخشد؛ ویتامین C موجود در سیب زمینی آب پز آنتی اکسیدانی است که باعث افزایش انرژی بین تمرینات بدنسازی می شود.

همچنین ویتامین B6 موجود در سیب زمینی آب پز در متابولیسم اسید های آمینه و پروتئین ها نقش دارد و برای افزایش رشد عضلات مفید است.

مقادیر بالای فیبر موجود در سیب زمینی آب پز به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای سلامتی معده و دستگاه گوارش مفید می باشد.

همچنین فیبر موجود در سیب زمینی آب پز برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ مفید است.

سیب زمینی آب پز غنی از ویتامین C می باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید است.

ویتامین C موجود در سیب زمینی آب پز بدن را سم زدایی کرده و به پاکسازی روده و دستگاه گوارش کمک می کند.

سیب زمینی آب پز برای درمان اسهال نیز مفید است.

زیاده روی در مصرف سیب زمینی آب پز می تواند باعث افزایش وزن، فشار خون بالا، افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و مشکلات گوارشی شود.

منابع : theindianspot – livestrong

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

خواص سیب زمینی بسیار است و محتویات مواد مغذی آن می تواند بسته به نوع و روش پختپز سیب زمینی متفاوت باشد.برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب زمینی و محصولات فراوری شده سیب زمینی ممکن است منجر به چاقی شود. درست یا غلط؟

سیب زمینی یک سبزی ریشه ای فوق العاده و همه کاره است که در انواع غذاها در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.در حالی که مردم سبزیجات را جزو خوراکی های سالم به حساب می آورند ، ولی سیب زمینی برایشان تا حدودی چالش برانگیز است.به خاطر وجود محتوای نشاسته ای سیب زمینی، بسیاری از مردم معتقدند که باید مصرف آن را محدود کرد.ضمن این که سیب زمینی معمولا همراه با غذاهای سرخ شده ناسالم و فراوری شده همراه است.این مقاله نگاهی عمیق تر به اثرات سیب زمینی بر سلامت می اندازد.

سیب زمینی نوعی غده گیاهی خوراکی است که در سراسر دنیا مصرف می شود.از نظر علمی به عنوان توبروزوم سولانوم Solanum tuberosum شناخته می شود که متعلق به خانواده گیاهان تاجریزی nightshade family of plants است.منشاء آن به رشته کوه های آند در آمریکای جنوبی بر می گردد. سیب زمینی در حال حاضر در 16 کشور جهان با 15 – 2 گونه متفاوت از نظر رنگ، اندازه و محتوای مغذی، کشت می شود.با این وجود بسیاری از گونه های سیب زمینی دارای ترکیب مشابهی هستند که متشکل از گوشت نشاسته ای با یک پوشش نازک پوست سرشار از مواد مغذی است.

سیب زمینی می تواند به صورت آب پز، بخار پز، سرخ شده، پخته یا کبابی شده در خوراکی های متنوعی مورد استفاده قرار بگیرد.عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

خلاصه:

سیب زمینی یک غده گیاهی خوراکی است که در سراسر جهان کشت می شود. بسیاری از گونه های سیب زمینی وجود دارد که می تواند در انواع غذاها مورد استفاده قرار بگیرد.

مواد مغذی موجود در سیب زمینی می تواند بسته به نوع آن متفاوت باشد. به عنوان مثال سیب زمینی قرمز حاوی کالری، کربوهیدرات و فیبر کمتری نسبت به سیب زمینی پوست قهوه ای است و ویتامین K و نیاسین کمتری دارد.روشی هم که سیب زمینی را طبخ و آماده می کنید می تواند روی مواد مغذی آن تاثیر گذار باشد.با توجه به این که بسیاری از مواد مغذی سیب زمینی در پوست آن جمع شده است، پوست کندن آن می تواند بخش قابل توجهی از فیبر و محتوای مواد معدنی آن را در هر وعده حذف کند. به علاوه سرخ کردن سیب زمینی در مقایسه با روش های دیگر پخت و آب پز کردن، می تواند محتوای چربی و کالری آن را افزایش دهد. علاوه بر آن، محصولات سیب زمینی فراوری شده نیز مواد مغذی کمتری داشته و کالری، چربی و سدیمبیشتری نسبت به خود سیب زمینی دارند.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی مقدار مناسی کربوهیدرات و فیبر و همچنین ویتامین C، ویتامین B6، پتاسیم و منگنز است. محتویات مواد مغذی آن می تواند بسته به نوع و روش پختپز سیب زمینی متفاوت باشد.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکالهای آزاد مضر که با اتم ها واکنش داده و در بدن جمع شده و منجر به ایجاد بیماری های مزمن می شوند، مقابله می کنند.مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها می توانند از انواع خاصی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت و سرطان جلوگیری کنند.سیب زمینی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است. از جمله انواع خاصی مانند فلاونوئیدها flavonoids، کاروتنوئیدهاcarotenoids و اسید فولیکphenolic acids است. یک مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی سیب زمینی سفید و رنگی را مقایسه کرده و دریافتند که سیب زمینی های رنگی در خنثی سازی رادیکال های آزاد موثر بوده اند.مطالعه آزمایشگاهی دیگری نشان داد که آنتی اکسیدان های سیب زمینی ممکن است رشد انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و کبد را کاهش دهند.به خاطر داشته باشید که مطالعات انجام شده محدود به محیط آزمایشگاهی بوده است. برای تعیین چگونگی  تاثیر آنتی اکسیدان های سیب زمینی بر روی بیماری های مزمن انسان به مطالعات بیشتری نیاز داریم.

بدانید : آنتی اکسیدان چیست؟ + منابع آنتی اکسیدان

خلاصه:

سیب زمینی حاوی آنتی اکسیدان است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. اگرچه تحقیقات بیشتری برای مطالعه اثرات بالقوه آن در انسان مورد نیاز است.

نشاسته مقاوم نوعی نشاسته است که در روده کوچک هضم نمی شود. در عوض، از روده بزرگ عبور می کند، جایی که می تواند باکتری های مفید روده را تغذیه کند.سیب زمینی منبع خوب نشاسته مقاوم است، سیب زمینی هایی که پخته و سرد شده اند دارای مقدار نشاسته مقاوم هستند. نشاسته منافع سلامتی زیادی برای بدن دارد، به خصوص کنترل قند خون و حساسیت به انسولین.در یک مطالعه، 1 شرکت کننده، به مدت 4 هفته روزانه 3 گرم نشاسته مقاوم مصرف نمودند. آن ها متوجه شدند که نشاسته مقاوم 33 درصد حساسیت به انسولین را بالا می برد.در یک مطالعه دیگر، 1 شرکت کننده مکمل هایی با 5 گرم نشاسته سیب زمینی خام استفاده نمودند. آنها شاهد کاهش سطح قند خون و افزایش سیری و پری بودند.در حالی که سیب زمینی خام هم دارای نشاسته مقاوم است ولی سیب زمینی معمولا به صورت پخته استفاده می شود که پختن، باکتری ها را کشته و همچنین سطح آنتی نیوترینت antinutrients ها (ترکیبات طبیعی یا مصنوعی که در جذب مواد غذایی دخالت دارند) را کاهش می دهد که سبب اختلال در جذب مواد غذایی می شود.علاوه بر این، نشاسته مقاوم ممکن است مزایای دیگری از جمله: کاهش مصرف مواد غذایی، افزایش جذب مواد غذایی و بهبود سلامت دستگاه گوارش را داشته باشد.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی نشاسته مقاوم است که می تواند قند خون را کنترل کند، باعث سلامت دستگاه گوارش شود، جذب مواد مغذی و سیری را بهبود بخشد.

سیب زمینی به عنوان یکی از سیر کننده ترین خورکی های در دسترس شناخته می شود.یک مطالعه شاخص سیری برای غذاهای رایج، با دادن غذاهای مختلف به 11 – 13 شرکت کننده، خوراکی های مختلف را از نظر سیر کنندگی رتبه بندی نموده است. سیب زمینی آب پز رتبه سیری را به اندازه 7 برابر نان کروسانت croissants که پایین ترین شاخص سیری را بدست آورده است، بود.مطالعه ای دیگر مصرف برنج، سیب زمینی، پاستا و تاثیر آن ها بر سیر شدن 11 شرکت کننده را مقایسه نمود. در این مطالعه مشخص شد که سیب زمینی سیر کننده تر بوده و منجر به کاهش کالری مصرفی شده است.پوست سیب زمینی حاوی مقادیر خوبی از فیبر است که در بدن هضم نشده و به آرامی در دستگاه گوارش حرکت می کند و موجب ایجاد احساس پری و کاهش گرسنگی می شود.

خلاصه:

مطالعات نشان می دهد که سیب زمینی می تواند سیری را افزایش داده و به لطف محتوای فیبر با چگالی بالا گرسنگی را کاهش دهد.

برخی مطالعات ارتباط مثبت بین خوردن انواع خاصی از سیب زمینی و محصولات تهیه شده با سیب زمینی با افزایش وزن را نشان داده اند.یک مطالعه در سال 29 که روی 42696 شرکت کننده در یک دوره 5 ساله انجام شده است نشان داد که خوردن سیب زمینی با افزایش دور کمر در زنان همراه بوده است.مطالعه ای دیگر روی الگوی رژیم غذایی 12 هزار شرکت کننده بوده است.این مطالعه نشان داد که سیب زمینی و چیپس سیب زمینی فراوری شده دو تا از بزرگترین همکاران افزایش وزن هستند، هر وعده از آن ها در روز به ترتیب و به طور متوسط باعث افزایش وزن  .58 و .77 کیلویی می شوند. با این حال مهم این است که اغلب آن ها را به چه شکلی استفاده می کنید، این که چه مقدار در یک وعده مصرف می کنید و به چه شکلی آماده شان نموده اید.ولی سایر مطالعات هیچ گونه ارتباطی بینمصرف سیب زمینی و دور کمر و یا چاقیپیدا نکرده اند.برخی از محصولات فراوری شده سیب زمینی مانند سیب زمینی سرخ شده فرانسوی و چیپس ها، حاولی کالری و چربی بیشتری نسبت به سیب زمینی آب پز، بخار پز یا کبابی دارند. کالری بیش از حد، صرف نظر از منبع غذا می تواند منجر به افزایش وزن شود.اگر سیب زمینی فراوری نشده به حد اعتدال و به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل مصرف شود، بعید است که منجر به افزایش وزن شود.

خلاصه:

برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب زمینی و محصولات فراوری شده سیب زمینی ممکن است منجر به افزایش وزن شود. با این حال وقتی در حد اعتدال مصرف شود، بعید است که خود سیب زمینی به تنهایی منجر به افزایش وزن قابل توجهی شود.

گلیکو آلکالوئید یک خانواده سمی بالقوه از ترکیبات شیمیایی است که در گیاهان خانواده تاجریزی nightshade (نوعی سم که در گیاهان دارویی استفاده می شود) مشاهده می شود.سیب زمینی حاوی گلیکو آلکالوئید است، از جمله دو نوع خاص به های سولانین solanine  و چاکونین chaconine. به خصوص سیب زمینی سبز مقدار بالایی گلیکو آلکالوئید دارد. وقتی سیب زمینی در معرض نور قرار می گیرد، مولکولی به کلروفیل chlorophyll تولید می کند که باعث سبز شدن رنگ سیب زمینی می شوند. اگرچه تولید کلروفیل لزوما نشان دهنده فساد سیب زمینی نیست ولی قرار گرفتن در معرض نورمی تواندغلظت گلیکو آلکالوئید را افزایش دهد.زمانی که گلیکو آلکالوئید در مقادیر بالا مصرف شود می تواند سمی بوده و اثرات سوء بهداشتی داشته باشد. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که گلیکو آلکالوئید موجود در سیب زمینی می تواند روی سلامت دستگاه گوارش تاثیر گذاشته و حتی باعث تشدید بیماری التهابی روده شود.سایر علائممسمومیت گلیکو آلکالوئید شامل خواب آلودگی، افزایش حساسیت، خارش و علائم گوارشی است.با این حال تا زمانی که گلیکو آلکالوئید به میزان طبیعی مصرف شود بعید است باعث ایجاد اثرات منفی در بدن شود. در یک مطالعه در سال 25 به شرکت کنندگان پوره سیب زمینی با غلظت گلیکو آلکالوئید 2 میلی گرم در هر 1 گرم سیب زمینی داده شد که بالاتر از میزان رسمی اعلام شده ایمن آن است، و هیچ گونه عوارض جانبی ای مشاهده نشد.حدود 6 – 7 دصد از محتوای گلیکو آلکالوئید سیب زمینی در پوست آن یافت می شود.غذاهایی که در آنها سیب زمینی با پوستش استفاده می شود و در روغن سرخ می شوند حاوی 3.6 – 13.7 میلی گرم و 1.6 – 1.5 میلی گرم سولانین و چاکونین در هر 1 گرم سیب زمینی باشد.برای به حداقل رساندن میزان گلیکو آلکالوئید؛ نگهداری مناسب سیب زمینی ضروری است. نگهداری سیب زمینی در دمای پایین تر و به دور از نور می تواند از تشکیل گلیکو آلکالوئید جلوگیری کند.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی گلیکو آلکالوئید است که می تواند در مقادیر بالا سمی باشد. ذخیره سازی سیب زمینی در دمای پایین تر و به دور از نور خورشید می تواند باعث کم تر تولید شدن محتوای گلیکو آلکالوئید شود.

هنگامی که سیب زمینی در حد اعتدال مصرف شود می تواند یک گزینه عالی در رژیم غذایی شما باشد. سیب زمینی حاوی مقادیری خوبی از فیبر و مواد مغذی است به علاوه این که بسیار سیر کننده و در ضمن همه کاره است. با این حال روش آماده سازی شما می تواند تفاوت بزرگی در شرایط تغذیه ای شما ایجاد نماید.بسیاری از مواد مغذی سیب زمینی در پوست آن هستند بنابراین مصرف گوشت و پوست آن باهم می تواند حداکثر میزان فیبر، ویتامین و مواد معدنی را به هر وعده ما اضافه کند.انتخاب یک روش پخت پز سالم هم مهم است. پختن سیب زمینی به جای خام خوردن آن می تواند باعث کشتن باکتری ها و شکستن آنتی نیوترینت antinutrients ها (ترکیبات طبیعی یا مصنوعی که در جذب مواد غذایی دخالت دارند) شده و در نتیجه در جذب مواد مغذی آن اختلال ایجاد نماید. پختن، آب پز کردن و بخار پز کردن سیب زمینی در مقایسه با سرخ کردن، بهترین گزینه از نظر به حداقل رساندن چربی و کالری آن است.علاوه بر این استفاده از سیب زمینی کامل به جای محصولات فراوری شده سیب زمینی می تواند محتوای چربی، کالری و سدیم آن را کاهش دهد.

خلاصه:

نگه داشتن پوست سیب زمینی، انتخاب مواد خوراکی مغذی برای پر کردن داخل سیب زمینی و انتخاب سیب زمینی پخته، آب پز یا بخارپز بجای سرخ کردن، می تواند مصرف سیب زمینی را سالم تر نماید.

نتیجه گیری:

سیب زمینی حوای مقدار بالایی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، فیبر و نشاسته مقاوم است. با این حال سیب زمینی می تواند اثرات منفی بالقوه ای هم داشته باشد از جمله افزایش وزن و افزایش فشار خون به ویژه هنگامی که در مقادیر زیاد مصرف شود.در نهایت، اندازه و روش پخت پز تاثیر زیادی روی تاثیر سیب زمینی بر بدن و روی سلامت دارند. هنگامی که سیب زمینی را در حد اعتدال و با یک روش سالم مصرف کنید می تواند مواد مغذی زیادی به رژیم غذاییتان اضافه نماید.

بدانید : سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟

بدانید : سیب زمینی هایی که پوست شان سبز شده است را هرگز نخوریدعوارض خوردن سیب زمینی آب پز

بدانید : افزایش قوای بدن با خوردن سیب زمینی!!

بدانید : مراقب سم خطرناک سیب زمینی سبز رنگ باشید

تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

درمان خانگی موثر برای تسکین درد مفاصل و گرفتگی عضلات

بوسه محسن افشانی بر گونه همسرش در اکران پارادایس!

مدل مو، برای ولنتاین این مدل مو ها را انتخاب کنید

درد پایین کمر شما, با این حالت های خوابیدن آرام می شود

ست کردن لباس به سبک آیشواریا رای و شکیرا برای ولنتاین

هر یک از ما بر اساس گروه خونی خود چه غذایی بخوریم؟

درد كف و پاشنه پا

همه قهرمانان افسانه باشکوه «تروا»

بهترین مبل برای ست کردن با فرش های طرح دار چیست؟

متفورمین را چگونه مصرف کنیم و متفورمین چه عوارضی دارد؟

از بین بردن چربی شکم با 13 استراتژی موثر

علت گل انداختن و سرخ شدن گونه ها در زمان استرس و درمان آن

ریحانه پارسا، مهسا باقری، هوتن شکیبا و در اختتامیه فیلم فجر

لرزش دست در جوانی نشانه چیست؟

طرز تهیه کیک مخملی یا کیک ردولوت برای روز ولنتاین

فواید و مضرات ورزش شنا

علت کمر درد بعد از ورزش و حرکات اصلاحی برای درمان آن

اندازه آلت تناسلی مردان چقدر است؟ می توان آلت تناسلی را بزرگ کرد؟

رنگ موی بلوند را چگونه قهوه ای دودی کنیم؟

فوتوشاپ های جالب از عکس های سلبریتی ها/ چهره قدیم و جدید

ولنتاین امسال، لباس های تان را اینگونه ست کنید

برای جلوگیری از کوچک شدن مغز این خوراکی ها را هر روز بخورید!

کادو روز ولنتاین را به سه روش جالب کادو کنید

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!

شایعترین علت ایجاد كننده ی درد كف پا التهاب نوعی بافت همبند است كه در این ناحیه قرار گرفته است

اگر در هر یک از زمینه های خانواده، ترس، اضطراب،افسردگی، روابط عاطفی، روابط زناشویی و مسائل جنسی نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

سیب زمینی گیاهی یک ساله است که ما از غده موجود در آن استفاده می کنیم و ساقه و برگ های آن حاوی مواد سمی ب سولانین است که نباید مصرف شود. 9 تا 25 درصد سیب زمینی حاوی نشاسته است که نشاسته برای تامین انرژی و سلامتی بدن ماده بسیار مفید است. برای اینکه مواد مغذی موجود در سیب زمینی از بین نرود بهتر است آن را به صورت آب پز یا کبابی بخورید و از سرخ کردن سیب زمینی تا حد ممکن خودداری کنید.

در مورد تاریخچه سیب زمینی جالب است بدانید برای اولین بار ، این گیاه در آمریکای جنوبی رشد کرد و بعد توسط میرزا ملکم خان به ایران آورده شد و برای همین اوایل به آن آلو ملکم می گفتند و اکنون هم در بعضی مناطق به سیب زمینی آلو می گویند. در ادامه در بارونک مهم ترین خواص و مضرات سیب زمینی را آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.

دانشمندان معتقدند خوردن کربوهیدرات های ساده مانند سیب زمینی پخته ، موجب تقویت و بهبود عملکرد حافظه می شود و این اثر درست پس از نیم ساعت از مصرف کربوهیدرات ها کاملا مشهود است. به باور دانشمندان در کربوهیدرات ها موادی وجود دارد که موجب می شود امواجی که به مغز فرستاده می شود تقویت شده و بازده حافظه افزایش یابد.

سیب زمینی به دلیل داشتن قندهای دیر جذب و فیبر یکی از مهم ترین غذاهای سیر کننده به حساب می آید. همچنین سیب زمینی حاوی نوع خاصی از نشاسته می باشد که در این نشاسته در برابر آنزیم های گواراشی مقاومت می کند و به همین دلیل دیرتر جذب می شود و این امر موجب سرکوب اشتها می شود.

جالب است بدانید سیب زمینی سرخ شده نسبت به سیب زمینی آب پز ، بخار پز یا تنوری 5 برابر کالری دارد پس اگر می خواهید لاغر شوید پیشنهاد می کنیم سیب زمینی را به صورت سرخ شده نخورید.عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

سیب زمینی سرشار از ویتامین B6 است که این ویتامین در بازسازی سلولی نقش مهمی داشته و برای کاهش و رفع اضطراب و استرس بسیار مؤثر است. همچنین با خوردن سیب زمینی در بدن انسان آدرنالین تولید می شود که به مغز انسان در برخورد با استرس و عوامل عصبی کمک می کند.

همان طور که میدانید بدن انسان برای فعال سازی محرک های عصبی به حرکت درآورنده عضلات ، نیاز به پتاسیم دارد و پتاسیم هم به مقدار قابل توجهی در سیب زمینی موجود می باشد پس اگر زیاد احساس خستگی می کنید و صبح ها به سختی از رختخواب جدا می شوید پیشنهاد می کنیم مصرف سیب زمینی را در وعده غذایی روزانه خود فراموش نکنید.

عصاره سیب زمینی یک درمان مؤثر و مفید برای ریزش موی سر و بدن می باشد. سیب زمینی سرشار از ویتامین های A و B و C بوده و از موهای شما در برابر شکنندگی و آسیب محافظت می کند. شما می توانید برای درمان ریزش موی خود 2 عدد سیب زمینی بزرگ را پوست گرفته و رنده کنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با زرده تخم مرغ و عسل در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و این ماسک را مستقیم بر روی پوست سر خشک خود بمالید.

شما می توانید با درست کردن ماسک سیب زمینی چین و چروک صورت خود را تا حدودی از بین ببرید. برای این منظور سیب زمینی خام را رنده کنید و مقداری عسل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا این ماسک را بر روی صورت خود استفاده کنید و قسمت هایی که چین و چروک دارند ماساژ دهید.

همان طور که میدانید بدنسازان برای اینکه حجم عضلات خود را افزایش دهند احتیاج به مقادیر بالایی کربوهیدرات دارند که این ماده به عنوان منبع انرژِ عمل می کند از طرفی در سیب زمینی آب پز هیچ گونه چربی وجود ندارد و افرادی که ورزش بدنسازی می کنند می توانند با خوردن سیب زمینی آب پز تا حدود زیادی پروتئین و کربوهیردارت مورد نیاز بدن خود را تأمین کنند.

همچنین ویتامین C موجود در سیب زمینی آب پز آنتی اکسیدانی است که برای افزایش انرژی بین تمرینات بدنسازی مفید می باشد. علاوه بر این ویتامین B6 سیب زمینی آب پز در متابولیسم اسید های آمینه و پروتئین ها نقش بسیار مهمی دارد و می تواند برای افزایش رشد عضلات مفید باشد.

ویتامین C موجود در سیب زمینی آب پز بدن ، بدن را سم زدایی کرده و در پاکسازی دستگاه گورارش و روده بسیار مفید است. برای این منظور شما سیب زمینی را به جای آب با شیر بپزید و سپس میل کنید.

سیب زمینی آب پز حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای نوزادان و کودکان می باشد و می تواند از رشد باکتری های روده در نوزادان و کودکان پیشگیری کند. همچنین سیب زمینی آب پز حاوی مقادیر بالایی آنتوسیانین می باشد که از رشد ویروس ها مخصوصاً ویروس آنفلوآنزا در نوزادان و کودکان جلوگیری می کند.

ناگفته نماند سیب زمینی برای زنانی که بچه شیرخوار دارند می تواند باعث زیاد شدن شیر آن ها شود. در واقع سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی از ویتامین B6 می باشد که می تواند باعث زیاد شدن شیر مادران شود.

افرادی که مبتلا به بیماری قند خون هستند باید در مصرف سیب زمینی احتیاط کنند و با مشورت پزشک اقدام به مصرف سیب زمینی کنند. چون سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی نشاسته می باشد که باعث بالا رفتن قند خون می شود.

دانشمندان معتقدند زنانی که قبل از بارداری سیب زمینی به مقدار زیاد مصرف می کند در معرض ابتلا به بیماری دیابت دوران بارداری قرار دادند. این احتمال در زنانی که قبل از بارداری خود ، به طور منظم در هقته بین 2 تا 4 فنجان سیب زمینی مصرف می کنند ممکن است تا 72 درصد افزایش یابد.

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

 

زن متولد فروردین

 

مرد متولد فروردین

 

عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

زن متولد اردیبهشت

 

مرد متولد اردیبهشت

 

زن متولد خرداد

 

مرد متولد خرداد

 

زن متولد تیر

 

مرد متولد تیر

 

زن متولد مرداد

 

مرد متولد مرداد

 

زن متولد شهریور

 

مرد متولد شهریور

 

زن متولد مهر

 

مرد متولد مهر

 

زن متولد آبان

 

مرد متولد آبان

 

زن متولد آذر

 

مرد متولد آذر

 

زن متولد دی

 

مرد متولد دی

عوارض خوردن سیب زمینی آب پز

 

زن متولد بهمن

 

مرد متولد بهمن

 

زن متولد اسفند

 

مرد متولد اسفند

در فال ابجد ، جدول قسمت بالا ماه واقعی تولد هر شخص میباشد .ولی قسمت پایین هر عدد نشانگر شماره ی ماه مورد نظر میباشد.این ماه از طریق محاسبه ابجدی بدست می آید و با ماه تولد واقعی شما متفاوت است .حتما طریقه ی محاسبه را بخوانید و ماه خود را پیدا کنید .

 

۱ ۱

۱ ۶

اختصاصی سایت نیک صالحی

یک پسربچه پنج ساله دچار بیماری زالی پس از آنکه مادرش عکس های او را در به اشتراک گذاشت فورا تبدیل به یک مدل پرطرفدار شد.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *