عوارض جانبی قرص cipralex

خواص دارویی و گیاهی

عوارض جانبی قرص cipralex
عوارض جانبی قرص cipralex

قرص سیپرالکس نام تجاری سیتالوپرام از دسته داروهای ضد افسردگی است که علاوه بر این برای رفع مشکلات دیگری مثل سندروم پیش از قاعدگی، درمان گرگرفتگی پس از یائسگی، مشکلات پرخوری یا بی‌اشهایی، استرس و اضطراب، ترس از اجتماع و وسواس هم به کار می‌رود. خشکی دهان، تهوع و بی‌خوابی برخی از عوارض مصرف این داروست. این دارو با با بالا بردن میزان ترشح سروتونین (ماده‌ای که به مغز برای حفظ تعادل کمک می‌دهد)، مشکلات روحی و روانی را بهبود می‌بخشد. احساساتی مانند بی‌قرار شدن، لرزش بدن و عصبی شدن در روزهای اول مصرف دارو طبیعی بوده و کم کم بهبود می‌یابد. این دارو به بهبود سطح انرژی و بروز احساس خوشایند در فرد کمک می کند.

افسردگی از مشکلات روحی و روانی است که می‌تواند افراد را در سنین مختلف درگیر کند. علت این عارضه ممکن است هر چیزی باشد؛ از یک اتفاق ناگوار گرفته تا نرسیدن به خواسته‌ها و آرزوها، همگی می‌توانند در ایجاد افسردگی موثر باشند. این بیماری معمولا در ابتدا در حالت خفیف خود قرار دارد که اگر به موقع درمان نشود می‌تواند شدت یافته و درمان را سخت‌تر کند. درمان‌های دارویی مختلفی برای رفع افسردگی وجود دارد که پزشک با ویزیت کردن بیمار می‌تواند هر کدام از آن‌ها را بسته به میزان شدت و ضعف بیماری فرد برای وی تجویز کند.

قرص‌های سیپرالکس به صورت ۱۰ و ۲۰ میلی‌گرمی موجود هستند.

میزان دقیق مصرف این دارو با توجه به پاسخ دهی بیمار، شدت بیماری، سن و سال بیمار و میزان وزن متفاوت بوده و باید توسط پزشک تعیین گردد. حداکثر دوز تجویز این دارو ۴۰ میلی‌گرم در روز می‌باشد. امکان دارد پزشک به منظور کاهش عوارض آن تشخیص دهد تا بیمار دارو را از دوز کم شروع به مصرف کرده و افزایش آن را به صورت تدریجی در نظر بگیرد.

عوارض جانبی قرص cipralex

این دارو را همراه با غذا یا بدون غذا و درست طبق دستور پزشکتان مصرف کنید.سیپرالکس معمولا یک بار در روز صبح یا بعد از ظهر مصرف می شود. میزان مصرف دارو بر اساس شرایط پزشکی شما، واکنش بدنتان نسبت به درمان، سن و سال شما، آزمایش های انجام شده و دیگر داروهایی که ممکن است در حال مصرف آنها باشید، تعیین می شود.


مصرف برخی از داروهای ضد افسردگی در دوران بارداری، ممکن است باعث ایجاد مشکلات ریوی جدی و یا سایر مشکلات در جنین شود. البته در صورتی که مصرف داروی ضد افسردگی را قطع کنید، ممکن است افسردگی شما بازگشت کند. در صورتی که باردار شدید، سریعاً به پزشک خود اطلاع دهید. در دوران بارداری، بدون توصیه‌ی پزشک، سیپرالکس را شروع به استفاده نکرده و همچنین مصرف داروی سیپرالکس را خودسرانه قطع نکنید.

سیپرالکس می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب در نوزاد شود. در دوره‌ی مصرف این دارو، از شیردهی به نوزاد بپرهیزید.

سیپرالکس با آسپرین و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی تداخل دارد و نباید باهم مصرف شود.


قبل از مصرف سیپرالکس در مورد سوابق پزشکی خود با پزشکتان صحبت کنید،به ویژه اگر هر یک از این مشکلات را داشته اید:

1. هیچ‌گاه دارو را به طور خودسرانه و به یکباره قطع نکنید. قطع ناگهانی این دارو باعث ایجاد مشکلاتی نظیر سردرد، سرگیجه، تغییرات خلقی و مشکلات خواب می‌شود.
2. فهرست تمام داروهایی که مصرف می کنید (چه گیاهی و چه شیمیایی) در اختیار پزشک معالج خود قرار دهید. چراکه احتمال تداخل دارویی وجود دارد.
3. سیپرالکس را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید.
4. در صورتیکه در دوران بارداری یا شیردهی هستید، حتما قبل از مصرف داروی سیپرالکس با پزشک مشورت کنید. ممکن است این دارو به جنین آسیب برساند.
5. قرص سیپرالکس به طور معمول، صبح یا عصر تجویز می‌شود.
6. امکان دارد مصرف این دارو بعضی افکار منفی را تقویت کند بنابراین حتما باید در هفته‌های اول بیمار با پزشک در ارتباط باشد.

7. افرادی که دچار دیابت هستند باید به طور مرتب قند خون خود را چک کنند.
8. قبل از مصرف قرص، حتما اطلاعات لازم نوشته شده بر روی جعبه دارو را به دقت مطالعه کنید.
9. حتی در صورتیکه در هنگام مصرف دارو احساس برطرف شدن افسردگی کردید، به هیچ وجه داروی خود را قطع نکنید.

توجه : بدون تجویز دکتر، این دارو را در اختیار افراد کمتر از ۱۸ سال قرار ندهید. مصرف داروی سیپرالکس برای کودکان ممنوع است.

در جای خشک و خنک و دو از دسترس اطفال نگهداری شود.



بیشتر بخوانید:


همه چیز در مورد قرص الانزاپین (Olanzapine)

قرص کلردیازپوکساید چیست ؟ عوارض کلردیازپوکساید کدامند ؟

موارد مصرف قرص بیوتین برای سلامتی و درمان ریزش مو



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

عوارض جانبی قرص cipralex

آرایش

مدل مو

مدل لباس

قرص cipralex چیست و چه عوارضی دارد؟

بیشتر بخوانید: علائم افسردگی چیست؟ آیا انواع افسردگی را می شناسید؟

 لرزش بدن، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، تهوع، سرگیجه، تاری دید، تعریق، درد شکم، افزایش بزاق دهان، سینوزیت، آبریزش بینی، تب، اسهال، کاهش اشتها، کاهش فشار خون، کاهش میل جنسی

اگرچه درمان‌های دارویی در خیلی از موارد نیاز هستند اما گاهی با تغییر سبک زندگی و استفاده از روش‌های نوین و موثر می‌توان بیماری را تحت کنترل درآورد. لینک‌های زیر در این زمینه می‌توانند تا حد زیادی کمک کننده باشند.

منبع : setare.com

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

“),t.close()},t.write(‘

“),t.close()},t.write(‘

قرص سیپرالکس (cipralex) از داروهای ضد افسردگی است که علاوه بر این برای رفع مشکلات دیگری مثل سندروم پیش از قاعدگی، درمان گرگرفتگی پس از یائسگی، مشکلات پرخوری یا بی اشهایی، استرس و اضطراب، ترس از اجتماع و وسواس هم به کار می رود. خشکی دهان، تهوع و بی خوابی برخی از عوارض مصرف این داروست. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

عوارض جانبی قرص cipralex

می پسندم

0

سایر خبرها

کنند که این تصور می تواند با نشانه های ظاهری مختلفی از جمله افزایش ضربان قلب، تعریق، حالت تهوع و لرزش دست ها خود را نشان دهد. اضطراب همیشه نشانه بیماری روانی نیست یک روانشناس بالینی گفت: داشتن احساساتی همچون نگرانی، ناراحتی، اضطراب و استرس همیشه نشانه های نوعی از اختلال روان نیست. این احساسات طبیعی است، اما اگر این موارد سبب اختلال در زندگی فرد شود، می تواند نشانه نوعی …

دف در دستانم است و به اندازه ای می لرزید که دوستم اشاره کرد که سازت دارد صدا می دهد. (خنده) شانس آوردم که کنسرت با من شروع نمی شد و گروه اول یک شش- چهار سنگین اجرا کردند و بعد قطعه ای اجرا می شد که من باید در آن سولو می زدم. حالا اعضای گروه مدام اشاره می کردند که شروع کن، من نمی توانستم. بالاخره وسط اجرا یخ ام باز شد و یک چیزهایی زدم. هنوز هم همان ترس و اضطراب را تجربه می کنید؟ منظورم نشانه …

اوضاع جسمانی است. اینکه یک روز و حتی یک هفته قبل از برگزاری کنکور سراسری خواب مناسب و تغذیه مفید داشته باشید؛ یا حتی اگر داروی خاصی را مصرف می کنید حتما با خود به همراه داشته باشید. نیکو کنکوری سال 88 است او ابتلا به این اتفاق را درباره یکی از همکلاسی هایش سر جلسه کنکور این طور روایت می کند. روز کنکور وسط آزمون دوستم یادش رفته بود که قرص های میگرنش را بخورد از استرس همین فراموشی سر دردش شروع شد تمام …

خون بالا عبارتند از: – تکرر ادرار – افزایش تشنگی یا خشکی دهان – تاری دید – خستگی – حالت تهوع – کتواسیدوز دیابت کمبود شدید انسولین در بدن، تولید کتون را افزایش می دهد. کتون های اضافی در خون به ادرار ریخته می شوند و وضعیتی به نام کتواسیدوز دیابت (DKA) را ایجاد می کنند. DKA درمان نشده می تواند کشنده باشد. علائم و …

توصیه می کنند توجه به اوضاع جسمانی است. اینکه یک روز و حتی یک هفته قبل از برگزاری کنکور سراسری خواب مناسب و تغذیه مفید داشته باشید؛ یا حتی اگر داروی خاصی را مصرف می کنید حتما با خود به همراه داشته باشید. نیکو کنکوری سال 88 است او ابتلا به این اتفاق را درباره یکی از همکلاسی هایش سر جلسه کنکور این طور روایت می کند. روز کنکور وسط آزمون دوستم یادش رفته بود که قرص های میگرنش را بخورد از استرس همین …

قدر اشک ریختم تا شاید بتوانم کمی از احساس غم و ناراحتی ام را کم کنم ولی فایده ای نداشت. تازه 6ماه پیش بود که تصمیم گرفتم از خانه بیرون بروم و فعالیت های اجتماعی ام را انجام دهم. الان سر کار می روم. دیگر مثل گذشته خانه نشین نیستم ولی سایه این اتفاق همیشه با من است. کابوس ها همچنان هست. استرس ها و ترس هایم همچنان وجود دارند. هنوز هم نمی توانم در صندلی عقب هیچ خودرویی بنشینم. وقتی روی صندلی عقب می …

داشته باشیم. این روانشناس بالینی بیان کرد: زمانی که تحت شرایط استرس زا قرار داریم مجموعه ای از علائم جسمانی مانند افزایش ضربان قلب، سردرد، لرزش، انقباض عضلانی، زخم معده، تهوع، کاهش یا افزایش وزن، تکرر ادرار، یبوست، جوش های پوستی، تبخال، حساسیت ها، تغییر عادت ماهانه، ضعف سیستم ایمنی، خستگی مفرط و عرق کردن به سراغمان می آید. افرادی که استرس دارند چه علائمی دارند؟ …

ها را کنترل کرده و دچار اضطراب نشوند. اما در بسیاری موارد استرس باعث ایجاد فشار درونی و اضطراب در افراد می شود. آیا کنترل استرس فقط مربوط به مادر می شود یا دیگران نیز سهیم هستند؟ مساله عوارض استرس مادر بر روی جنین بسیار قابل توجه است. نکته اینجاست که موضوع بارداری و تولد نوزاد یک مقوله شخصی نیست زیرا فرزندی که قرار است به دنیا بیاید عضوی از جامعه آینده است. اگر …

درد در ناحیه لگن خاصره یا زیر شکم که به صورت مداوم است یا بدتر شده است. درمان های خانگی اسهال در بارداری درمان های خانگی مختلفی برای رفع اسهال در بارداری وجود دارد. در اینجا بعضی از روش هایی که می توانید امتحان کنید ذکر شده است: 1- چای زنجبیل: زنجبیل (39 خواص زنجبیل | نحوه مصرف زنجبیل) را بجوشانید و در آب دم کنید. بگذارید سرد شود و سپس مصرف کنید. 2- عسل: …

…: با تمرین تکنیک های تنفسی می توانید بدون مراقبت های پزشکی و مراجعه به درمان شناس سطح استرس و اضطراب را تا جایی که می توانید کاهش دهید، زیرا این تمرین ها روی سیستم عصبی پاراسمپاتیک که سیستم ریلکسیشن درونی ماست تاثیر می گذارند. این تمرین برای کسانی که ترس از پرواز کردن، گیر افتادن در فضاهای کوچک مثل اتوبوس و قطار و ترس های مشابه دارند به اشتراک گذاشته شده است و شامل تنفس به داخل …

به گزارش پایگاه خبری ربیع ، به نقل از آلامتو/ افرادی که دنبال لاغری هستند به هر دری می زنند تا چند کیلوگرم وزن کم کنند. در این بین کم نیست تعداد افرادی که با روش های نسبتا خطرناکی مانند رژیم های لاغری نادرست و سخت، مصرف قرص های لاغری یا حتی تیغ جراحی سعی دارند خود را به وزن ایده آل برسانند. از ما می شنوید سلامتی خودتان را به خطر نیندازید و با اصلاح روش تغذیه خود به هدفتان برسید. اگر به دنبال یکی …

، دچار سرگیجه، ضعف، تهوع، استفراغ، ضربان قلب سریع یا غیر عادی، مشکلات دهان و یا تورم پوستی شدید، با پزشک خود تماس بگیرید 3. دارو های غیر نیکوتین را در نظر بگیرید: FDA دو داروی حاوی نیکوتین را برای کمک به ترک سیگاری ها تایید کرده است که عبارتند از: بوپروپیون و وارنیکلین. قرص های سفید داخل ظرف، بوپروپیون و وارنیکلین دارو های غیر نیکوتین، هستند که ممکن است به کاهش گرایش و علائم …

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، نقش حجاب در سلامت روانی زنان چیست؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال، این مطلب را بخوانید. 1. امنیت اگرانسان ها در زندگی روزمرّه خود و در کوچه و خیابان، محل کار، تحصیل و حتی داخل منزل احساس امنیت نکنند و دائما در ترس و دلهره باشند، به تدریج دچار اضطراب می شوند. در این میان زنان به دلیل ویژگی های شخصیتی و موقعیت اجتماعی شان، آسیب پذیری …

…، افسردگی بیشتری پدید می آید. روش های پرشمار درمان ورزشکار معتاد شده و حالا نوبت به درمان آن است. شرایط فردی مراحل اول درمان را تعیین می کند که معمولا شامل سم زدایی پزشکی می شود. در موارد اعتیاد شدید، فرایند سم زدایی می تواند باعث تهوع و استفراغ، افسردگی و اضطراب، بی خوابی، اسهال، و دیگر اثرات شود. مؤسسه ملی سوء استفاده از مواد مخدر می نویسد که داروهای ضد افسردگی …

دردسرهای جدید حبیب تازه آغاز شد. مشکلاتی که پایان نداشتند یک ماهی از عمل پیوند گذشته بود. حبیب دیگر مثل گذشته نمی توانست کار کند و صاحبکارش عذر او را خواست. حالا به همه مشکلات زندگی او و همسرش علاوه بر بی پولی، بیکاری هم اضافه شده بود. انجمن کلیوی فقط یک میلیون تومان برایش هدیه ریختند اما این پول هم مدت کوتاهی کمک حال زندگی شان بود. هر کاری که فکر می کرد بتواند با آن …

“),t.close()},t.write(‘

سیپرالکس از جمله داروهای ضد افسردگی می باشد. برای آشنایی با اطلاعات دارویی قرص سیپرالکس می توانید، با این مطلب از آرگا همراه شوید.

اشکال دارویی سیپرالکس (Cipralex) به صورت قرص سیپرالکس می باشد و با دوزهای دارویی ۱۰mg و ۲۰mg در بازار دارویی عرضه می گردد. نام دیگر این دارو اس سیتالوپرام (escitalopram) است.

این دارو برای درمان افسردگی، سندروم قبل از قاعدگی، گر گرفتی بعد از یائسگی، اضطراب و استرس، بی اشتهایی و یا پرخوری، فوبیا(ترس) از اجتماع، همچنین درمان وسواس از سوی پزشک برای بیماران تجویز می گردد. این قرص با افزایش ترشح ماده سروتونین موجب درمان افسردگی و اختلالات روحی روانی می شود.

عوارض جانبی قرص cipralex

قرص سیپرالکس روزانه یک مرتبه(صبح یا بعداز ظهر) مورد مصرف قرار می گیرد. بیشترین مصرف این دارو  در طول روز ۴۰mg می باشد، که این مقدار باید از سوی پزشک معالج و با توجه به میزان پیشرفت بیماری، سن فرد بیمار، وزن فرد بیمار و واکنش فرد بیمار تجویز گردد. البته در ابتدای درمان با این قرص، مقدار دوز مصرفی آن کم می باشد، سپس به مرور و با تشخیص پزشک ممکن است، این مقدار افزایش یابد.

با شروع مصرف این قرص ممکن عوارضی همچون خشکی دهان، لرزش بدن، تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، تعریق، تاری دید، افزایش بزاق دهان، کاهش اشتها، آب ریزش بینی، درد شکم، تب، سینوزیت، اسهال، کاهش میل جنسی، کاهش فشار خون در بیمار ایجاد شود.

اس سیتالوپرام نیز از جمله داروهاتی ضدافسردگی است، که دارای نام های تجاری همچون اس سیتالوپرام ۱۰mg(داروسازی تهران دارو)، اس سیتالوپرام جابر ۱۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۲۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۵mg(جابربن حیان)، ازیپم ۱۰mg(عبیدی)، لگزوپرام ۱۰mg(تدبیر کالای جم)، اس سیتاور ۱۰mg(اکتوورکو)، سیتاکالم ۱۰mg(کیش مدیفارم)، سیپرالکس ۱۰mg(دانمارک)، اس ستالوپرام  آوه سینا ۱۰mg(اوه سینا) و اس سیتالوپرام راموز ۱۰mg(پرتغال) می باشد.

منبع : آرگا



موهاتو ابریشمی کن !



روغن خراطین و خواص شگفت انگیز آن !


مدل ساعت های لوکس زنانه و مردانه با استایل های جذاب



چطور ارزان به آنتالیا سفر کنیم؟



تخفیف ویژه ساعت مچی لوکس به مدت محدود


معرفی بهترین رستوران های کوش آداسی مناسب با ذائقه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

InChI=1S/C20H21FN2O/c1-23(2)11-3-10-20(17-5-7-18(21)8-6-17)19-9-4-15(13-22)12-16(19)14-24-20/h4-9,12H,3,10-11,14H2,1-2H3 YKey:WSEQXVZVJXJVFP-UHFFFAOYSA-N Y

سیتالوپرام (به انگلیسی: Citalopram)

رده درمانی: مهارکننده‌های بازجذب سروتونین SSRI ضدافسردگی

سیتالوپرام یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکننده‌های بازجذب سروتونین است که برای درمان اختلالات خلقی و درمان اختلالات افسردگی شدید [۲] به کار برده می‌شود. سیتالوپرام گاه برای درمان اختلالات اضطرابی نیز تجویز می‌شود.

سیتالوپرام در سال ۱۹۸۹ توسط شرکت دانمارکی لوندبک ساخته شد و با پایان مدت حق انحصاری تولید آن در سال ۲۰۰۳ کمپانی‌های دیگر داروسازی نیز ساخت آن را آغاز کرده‌اند.

عوارض جانبی قرص cipralex

استفاده از سیتالوپرام برای درمان افسردگی، اختلال هراس[۳] و اضطراب اجتماعی مورد تأیید است. این دارو همچنین در کاهش نوروپاتی دیابتی و انزال زودرس نیز مؤثر است و مصرف هم‌زمان آن به همراه آمی تریپتیلین برای جلوگیری از حملات میگرن شدید مؤثر است. سیتالوپرام تأثیر بسیار قابل توجهی در درمان بیماری افسردگی و اختلال پانیک دارد.

سیتالوپرام بیشتر در دوز درمانی ۲۰ تا ۶۰ میلیگرم در روز به خوبی تحمل می‌شود و عارضه چندانی ندارد. احتمال تداخل دارویی سیتالوپرام از دیگر اس‌اس‌آرآی‌ها کمتر است و در هنگام اوردوز هم داروی کم خطری‌ست. با این حال گزارش‌هایی از مرگ با مصرف ۸۴۰ تا ۱۹۶۰ میلیگرم گزارش شده‌است[۴]. امکان بروز سندرم ترک اس‌اس‌آرآی‌ها پس از قطع مصرف سیتالوپرام وجود دارد. به همین جهت توصیه می‌شود که قطع مصرف به‌طور تدریجی انجام شود.

حالت فراموشی، اختلالات جنسی، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، تهوع و منگی و در برخی موارد تاری دید، اختلال ادراک ، اختلالات خواب، اشکال در تنفس، تب، اختلالات قاعدگی، افزایش حجم و دفعات ادرار، بثورات جلدی، خارش، درد شکمی و ناراحتی معده،یبوست بی‌اشتهایی، اضطراب، درد مفاصل، بی‌حالی، نفخ شکم، کاهش فشار خون یا کاهش فشار خون وضعیتی، افزایش بزاق، تعریق زیاد، میگرن، آبریزش بینی، سینوزیت، اختلالات مانیک و لرزش از عوارض جانبی این دارو هستند.[۲]

امروزه، متأسفانه بیماری افسردگی  یكی از بیماری های رایج در میان اقشار مختلف مردم است. در بیماری افسردگی واكنش ها غیر طبیعی هستند. یعنی انسان در برابر ناملایمات و شكست ها بیش از حد افسرده می شود. و زمان افسردگی نیز طولانی تر از دیگران ، در همین شرایط است . علل ابتلا به این بیماری  ، ارث ، تغییرات شیمیایی مغز ، از دست دادن والدین در كودكی و حوادث ناخوشایند زندگی ، بیماری های جسمی مختلف و استفاده از بعضی داروهاست. جهت درمان ، بهترین راه ، دارو درمانی  است.

با توجه به این كه گاه لازم است از شش ماه تا سه سال این داروها مصرف شود تا درمان كامل صورت گیرد تصمیم گرفتیم تمام  داروهای ضد افسردگی را به همراه عوارض جانبی شان معرفی نماییم تا بخصوص از ایجاد تداخلات دارویی در بیماران افسرده جلوگیری شود.

عوارض جانبی قرص cipralex

1- داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای

2- داروهایی كه به طور انتخابی مهار كننده های سرتونینی را تحریك می كنند یا SSRIS

3- مهار كننده های مونوآمینواكسید ازMAOIS

4- سایر گروه های دارویی.

داروهای سه حلقه ای جهت درمان طولانی مدت افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد. از داروهای این گروه می توان به داروی آمی تریپتیلینAmitriptyline ( با نام تجاری الاویلElavil ) ؛ دیسیپرامین Desipramine ( با نام تجاری نووپرآمینNovopramine) ؛ ایمی پرامینImipramine ( با نام تجاری جانیمین ، توفرانیلJanimine / Tofranil) و نورتریپتیلینNortriptyline ( با نام تجاری پاملور،Pamelor ) اشاره كرد.

گروه جدیدی از داروهای ضد افسردگی ، داروهایی همانند: فلوكستینFluoxetine ( نام تجاری:Prozac )، پاروكستین Paroxetine ( با نام تجاری : Pxil) و سرترالین Sertraline( با نام تجاری:Zolof ) هستند.

كلیه این داروها ( منظور گروه جدید داروها) تحت عنوان گروهSSRIS نامیده می شوند. عوارض جانبی داروهای این گروه از داروهای سه حلقه ای كمتراست. تعدادی از عوارض جانبی كه به وسیله داروهای گروهSSRIS ایجاد می شوند عبارت اند از:

كاهش اشتها، تهوع، عصبانیت ، بی خوابی ، سردرد و مشكلاتی در رفتار جنسی. افرادی كه داروی فلوكستین  (Fluxetine ) را مصرف می كنند، ممكن است علاوه بر عوارض فوق ، احساس ناتوانی و خستگی شدید ، به طوری كه قدرت برخاستن از جا را نداشته باشند، ذكر كنند.

بیمارانی كه داروی پاروكستین  (Paroxetine ) برایشان تجویز شده ممكن است از عوارضی مثل خشكی دهان و احساس خستگی شكایت داشته باشند و بیماران مصرف كننده سرترالین (Sertraline) نیز علاوه بر عوارض جانبی عمومی وابسته به داروهای گروهSSRIS  ممكن است از اسهال شاكی باشند.

خشكی دهان، یبوست ، كاهش وزن ، مشكلاتی در رفتار جنسی ، افزایش فشارخون ، افزایش ضربان قلب و افزایش میزان كلسترول خون.

2 – داروی نفازودونNefazodone) به نام تجاری : Serzone ) و عوارض جانبی : سردرد ، تاری دید ، گیجی ، تهوع ، یبوست ، خشكی دهان و خستگی .

داروهای ضد افسردگی گروهSSRIS می تواند اثر برخی از داروهای مصرفی را شدت بیشتری بخشد. اگر این گروه از داروها  همراه با داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای، ضد هیجان و درمان مشكلات بی خوابی مثل دیازپام مصرف شود، اثر داروهای فوق را شدت می بخشد.

سایر داروهایی كه با داروهای گروهSSRIS تداخل دارویی دارند: داروهای تنظیم كننده ضربان قلب ، و دارویهالوپریدول است.

داروی ونلا فاكسین با داروهای فلوكستین ، پاروكستین و سرترالین تداخل دارویی دارد. این دارو همچنین با داروی كوئینیدین(Quinidine) دارویی كه جهت درمان بی نظمی های ضربان قلب تجویز می شود، تداخل دارویی ایجاد می كند.

ونلافاكسین نیز با داروی تیوریدازین(Thioridazine) تداخل دارویی ایجاد می كند. این دارو میزان جذب ونلافاكسین (Venlafaxine)  را در بدن افزایش می دهد. مصرف داروی نفازودون(Nefazodone) توأم با داروهای تریازولام (Triazolam ) و آلپرازولام (  ( Alprazolamمیزان جذب هر دو داروی فوق را در بدن افزایش می دهد. داروی نفازودون با داروی ترفنادین (Terfenadine  ) كه هر دوی داروها جهت درمان مشكلات حساسیتی تجویز می شوند، تداخل دارویی ایجاد می كند ؛ مصرف توأم ِ این داروها باعث بی نظمی ضربان های قلب می شود.

1- فنلزین (Phenelezine )

2- ترانیل سیپرومین (Tranyl Cypromine )

بنابراین هرگاه پزشك معالج خواست، داروی ضد افسردگی جدیدی را برای شما تجویز كند، باید قبل از شروع داروی جدید، مصرف داروی ضد افسردگی گروهMAOIS را برای مدتی قطع كنید، زیرا با این كار وقت كافی برای تصفیه كامل خون از داروی فوق وجود دارد.

This site uses cookies: Find out more

کالج سلطنتی روانپزشکان بدن حرفه ای و آموزشی روانپزشکان در انگلستان است. ما سلامت روان را از طریق:

تنظیم استانداردها و ترویج تعالی در مراقبت از سلامت روانبهبود درک از طریق تحقیق و آموزش و پرورشرهبری، نمایندگی، آموزش و حمایت از روانپزشکانکار با بیماران، مراقبین و سازمان های آنها

آموزش عمومی یکی از وظایف اصلی کالج است. ما معتقدیم که هر کس نیاز به دانش دارد تا تصمیمات آگاهانه نسبت به سلامت آنها بگیرد.

این توسط روانپزشکان نوشته شده است که عضو هیئت مدیره کالج آموزش و پرورش هستند. آنها با یک متخصص (یا متخصص) در این زمینه همکاری می کنند و اطلاعات را توسط مراقبین و بیماران بررسی می کنند.ما از روانپزشکان، کارکنان کالج و دیگرانی که به ترجمه
و بررسی ترجمه برای دقت کمک کرده اند سپاسگزاریم.ما نمی توانیم اطمینان دهیم که ترجمه ها بیشترین اطلاعات را دارند.

عوارض جانبی قرص cipralex

لطفا سلب مسئولیت ما را ببینید که در مورد تمام ترجمه های موجود در این سایت قابل اجراست.

 

اوتیسم و اسپرجرAutism and Asperger syndrome

بیماریهای مزمنChronic Physical Illness: the effects on mental health

درک کودکان از مرگ اطرافیانDeath in the family 1: how children understand death at different ages

در زمان مرگ اطرافیان ،چگونه می‌توان به کودکان کمک کردDeath in the family 2- what can I do to help my child cope with death.

© 2019 Royal College of Psychiatrists

Registered charity no. 228636 (England and Wales)

Charity registration no. SC038369 (Scotland)

قرص سیپرالکس (cipralex) از داروهای ضد افسردگی است که علاوه بر این برای رفع مشکلات دیگری مثل سندروم پیش از قاعدگی، درمان گرگرفتگی پس از یائسگی، – قرص سیپرالکس (cipralex) از داروهای ضد افسردگی است که علاوه بر این برای رفع مشکلات دیگری مثل و ترس از اجتماع و وسواس هم به کار می رود.

این دارو با با بالا بردن میزان ترشح سروتونین (ماده ای که به مغز برای حفظ تعادل کمک می دهد)، مشکلات روحی و روانی را بهبود می بخشد.

احساساتی مانند بی قرار شدن، لرزش بدن و عصبی شدن در روزهای اول مصرف دارو طبیعی بوده و کم کم بهبود می یابد.

قرص های سیپرالکس به صورت 10 و 20 میلی گرمی موجود هستند.

عوارض جانبی قرص cipralex

پیش از آنکه به سراغ مصرف داروهای ضد افسردگی بروید بهتر است درباره این بیماری و علائم ابتلا به آن اطلاعات کافی داشته باشید.

به این منظور پیشنهاد می کنیم لینک زیر را در این زمینه مطالعه کنید.

آرشیو موضوعی وبسایت

شما در حال حاضر اینجا هستید :

تغذیه و سلامتی

سلامت زنان

سلامت مردان

عوارض جانبی قرص cipralex

سلامت کودکان

سلامت میانسالان

سلامت روان

سلامت جنسی

اعتیاد و سیگار

پوست و مو

دهان و دندان

تناسب اندام

ویتامین و مکمل

انواع دارو ها

انواع بیماری

سیتالوپرام (Citalopram یا Celexa) ضدافسردگی و از خانواده داروهای مهار کننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) میباشد. این دارو با افزایش ترشح سروتونین، ماده شیمیایی طبیعی که به حفظ تعادل مغز کمک می کند، به بهبود مشکلات روانی از جمله افسردگی کمک می نماید.

سیتالوپرام عموما برای درمان افسردگی استفاده می شود. سایر موارد مصرف این دارو را می توان درمان اختلال وسواسی جبری، اختلال ترس، سندرم ملال پیش از قاعدگی، اختلال اضطراب، اختلال استرس پس از سانحه، اختلالات خوردن، الکلیسم و هراس اجتماعی تجویز می شود. این دارو در موارد دیگری نیز بسته به نظر پزشک تجویز می شود.

هیچکدام از داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین از جمله سیتالوپرام را نباید با داروهای اکسیداز تک آمین از قبیل ایزوکاربوکسازید (isocarboxazid)، فنلزین (phenelzine)، ترانیل سیپرومین (tranylcypromine)، سیلیجیلین (selegiline) و پروکاربازین استفاده نمود. ترکیب این داروها با یکدیگر باعث گیجی، فشارخون بالا، لرزش و بیش فعالی می شود. اگر لازم به تغییر درمان از سیتالوپرام به این داروها و یا برعکس می باشد، باید بین قطع مصرف و شروع مصرف داروی دیگر ۱۴ روز فاصله باشد. تریپوتوفان، یک مکمل غذایی معمول، زمانیکه با سیتالوپرام مصرف می شود باعث سردرد، تهوع، تعریق و سرگیجه می شود. لاینزوئیلید (Linezolid) و متیلین آبی تزریقی نیز نوعی اکسیداز تک آمین بوده و نباید به همراه سیتالوپرام مصرف شود.

مصرف داروهای مهار کننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) با آسپیرین، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و یا داروهای رقیق و یا غلیظ کننده خون باعث افزایش خطر خونریزی بخش فوقانی دستگاه گوارش می شود.

قرارگرفتن جنین در برابر سیتالوپرام در سه ماهه سوم بارداری می تواند باعث عوارضی شود. سیتالوپرام از طریق شیر وارد بدن نوزاد می شود و در کودکانیکه با شیر مادران تغذیه می شوند، می تواند باعث ایجاد عوارض جانبی گردد.

شایع ترین عوارض و آثار جانبی همراه با سیتالوپرام شامل تهوع، خشکی دهان، تعریق زیاد، سردرد، لرزش، خواب آلودگی و مشکل در به خواب رفتن می باشند. عموما ۱ نفر از هر ۵ یا ۶ نفر یکی از این عوارض را تجربه می نمایند. همچنین سیتالوپرام می تواند باعث اختلال جنسی شود. بعضی از افراد هنگام قطع مصرف دارو علایمی حس می نمایند. علایم ناشی از قطع مصرف دارو شامل سرگیجه، سوزن سوزن شدن، خستگی، خواب های آشفته، کج خلقی و عصبانیت می باشد.

داروهای ضدافسردگی برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها ازقبیل افسردگی و سایر بیماری ها و اختلالات روانی و خلقی مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها به افراد برای بهبود حالشان و کمک به پیشگیری از افکار و اقدامات آسیب رسانی بخود و خودکشی کمک می نمایند. بااینحال تحقیقات نشان می دهند که تعداد کمی از افراد (معمولا آنهایی که زیر ۲۵ سال دارند) بعد از مصرف قرص های ضدافسردگی، ممکن است افسردگی و یا سایر اختلالات خلقی آنها بدتر شده و یا افکار خودکشی به آنها دست داده و یا حتی اقدام بخودکشی نمایند، بنابراین لازم است همه افراد (بخصوص افراد زیر ۲۵ سال) حتی آنها که سیتالوپرام  را برای بیماری های غیر از افسردگی استفاده می کنند، با پزشک خود درباره خطرات و مزایای داروهای ضدافسردگی مشورت نمایند. درصورت حس کردن اینکه حال خود و یا فرزند تحت نظر شما بدتر شده و یا احساس خودکشی و یا آسیب رساندن به خود و یا فرزندتان که در حال مصرف دارو است، دست داد، سریعا به پزشکتان مراجعه نمایید. در حین مصرف دارو فرد مصرف کننده و یا خودتان را تحت نظر داشته باشید.

این مطلب فقط برای اطلاع عمومی بوده و بمنظور استفاده پزشکان بوده، استفاده از آن برای خوددرمانی و یا قطع مصرف دارو مجاز نیست و مصرف و یا قطع مصرف دارو فقط با تصمیم پزشک ممکن می باشد. استفاده خودسرانه هرنوع دارو از جمله داروهای ذکر شده می تواند خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته و باعث وخامت بیماری شود.

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع

medicinenet
nlm.nih

کمک های اولیه

کمک های اولیه

اطلاعات پزشکی

سلامت عمومی

کمک های اولیه

اعتیاد به سیگار و مواد مخدر

تغذیه و سلامتی

رانینگ تایتل

سلامت جنسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

عوارض جانبی قرص cipralex

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

توصیه میکنم اصلا خوددرمانی نکنید و حتما با مشورت پزشک دارو رو کم و زیاد کنید یا حتی شروع کنید .این تجربه ۸ ساله منه.امیدوارم مفید باشه

سلام خوبین وقتتون بخیر 🌺
من حدود یکسال فلوکستین خوردم ا۸۰میلی گرم شروع شد بعد۴۰تا شد بعد یکل قطع شد الان دوباره بخاطر شرایط جوی خونمونحالاتم برگشته، میتونم الان سینا لو پرام بخورم از چند شروع کنم

سلام دچار افسردگی و بدبینی شدید شدم و افکار منفی نسبت به همسر جوری که زندگیم به هم ریخته و تا آنجا که برا متارکه فکر میکنیم همسرم این قرص را برام تجویز کرده در ضمن من روزی یک عدد قرص متادون ۲۰گرمی مصرف میکنم و همچنین مشروب در هفته دو روز آیا این قرص به من کمک میکنه

سلام من پسر ۴ساله دارم و دکتر به خاطر پیش فعالی قرص سیتالوپرام تجویز کرده میخواستم بدونم مشکلی به وجود نمیاره

۳ سال e cetalopram 10 mg مصرف میکنم چطوری قطع کنم چون با قطعش عصبانی میشوم

من برا زود انزالیم رفتم پیش دکتر بهم سیتا لوپرام ۴۰تجویز کردن .دوز ۴۰ گیرم نیومد دوز ۲۰ گرفتم .نگفت روزی چنتا مصرف کنم .خواهشن راهنماییم کنین

ــ ازراهنمایی های خوب و بجای شما صمیمانه سپاسگذارم،
ــ موفق وپیروز باشید،درپناه حق

دکتر واسم تجویز کرده با این عوارضی ک من خوندم میترسم مصرف کنم تازه من وزنم خودش کمه بعد بی اشتهام بشم دیگه هیچی.. حالا غیر اون نوشته قطعش کنی امکان داره دچار تشنج بشی اینو کجای دلم بذارم.. حالا ی چیز دیگه اینکه بعد از قطع کردن امکان داره دوباره اون حالت های قبلی بیاد سراغ آدم پس این قرص بدرد چی میخوره

من دکتر این رو برام تجویز کرد و گفت روزی یه دونه نصف بخور ولی وقتی عوارض شو تو سایت خوندم ترسیدم و دیگه نمیخوام بخورم آیا مشکل برام پیش میاد فقط یه بار اونم نصف خوردم

سلام
من یک هفته کمتره که این دارو را مصرف میکنم,ولی میل جنسیم کم شده است.ضمنا من اصلا برای تقویت میل جنسی و طولانی شدن زمان آن به پزشک اورولوژی مراجعه کردم.همراه این دارو یک دارو حاوی گیاه جینسینگ نیاز تجویز شده است.

سلام خسته نباشی
این داروی سیتالوپرام هگزال دکتر تجویزکرده برام ومن شربت متادون هم مصرف می کنم و این داروباهم مصرف کنم مشکلی نداره لطفا راهنماییم کنید باتشکراز زحماتتون

سپاس از معلومات مفید تان ولی چند روز میشود که این قرص را استفاده مینماییم ولی با یک مشکل سر خوردم .ببخشید
حالا از رابطه جنسی اصلا راضی نیستم و اصلا انضال نمیشوم آیا میتوانید بگویید که از مشکل از چی است و اگر مشکل ستالوپرم است ‍‍‍‍‍پس لطف بګویید که آیا به قطع کردن اش دوباره صحت یاب میشوم؟

مرسی از راهنمایی هاتون

خوبه مرسی ازتون 😍😍😍😍😍

خاکتوسرم بجای قرص اهن خوردم!این حقم نیس

با سلام مدتی هست قرص سیتالوپرام مصرف میکنم به خاطر حواس پرتی ۲ روز پشت سر هم به جای یک عدد قرص ۲ عدد استفاده کردم میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟

فکر نکنم با منظم شدنش مشکلی پیش بیاد

سلام من بخاطر مشکل عصبیه معدم دکتر این قرصو بهم داد.اما یبار خوردم بشدت خوابالودم کرد دوروز خواب بودم.دیگ قطش کردم نخوردم.دیروز یه مشکل برام پیش اومد میخواسم قرص بخورم که بلا سرخودم بیارم.۱۵تا ازاین قرص رو خوردم ولی هیچیم نشد.حتی به اندازه روز اول خوابمم نگرفت.میدونید دلیلش چیه؟

سلام مریم خانم؛منم حال شماراداشتم یکبارهم اقدام به این کارکردم اتفاقامن خیلی بیشترخوردم ولی قسمت نبودوخانواده فهمیدندومنوبه بیمارستان رساندند،بعدازاین جریان فقط وفقط به خودم لعنت میدم وکوروپشیمانم،عزیزم اگه مشکلی داری دنبال راه حلش باش،نظرمن درموردخودم که دست به این کارزدم ضعیفی بیش ازحدم بود.موفق باشی .

باسلام.من ب مدت سه سال ن ب صورت داعم ترامادول مصرف میکردم وب مدت دوماه است ک مصرف نمیکنم وعوارضی چون ترس شدید.قفل دهان.سرگیجه.مشکل درحرکات زبانی برایم پیش امده است خواستم ببینم چ چیزی برای درمان این علاعم مفیداست واینکه ایا این اثرات داعمی است

سلام اقاپوریا؛من روزی۲۰تاکپسول ترامادول میخوردم البته توی۵الی۶مرتبه وهرمرتبه۳تاکپسول،مصرف ترامادول ازهرویین بدتره،کبدهم چرب میکنه،وای همین که مثل مردگذاشتیش کناربزرگترین کارممکن راکردی اون عوارض هم بعدازمدتی خوب میشه.

من مدتیه که چند هفته اس که قرص لگزاتال اس سیتالوپرام ۱۰ رو مصرف میکنم صبح ها می خواستم ببینم خطره مغزی برام ایجاد نمیکنه من ۱۸ سالمه ممنون میشم اگه به سواله من سریع تر پاسخ بدین متشکرم

سلام.من به مدت بیش از یک سال با تجویز پزشک این دارو رو مصرف کردم و به تازگی با مشورت پزشک قطعش کردم.ولی دچار سرگیجه سدم.خواستم بپرسم هیچ گونه ویتامین و یا گیاه دارویی نیست که این سرگیجه خاص رو درمان کنه؟ممنون میشم چند مورد راهنمایی کنید.

پنج سال سیتالوپرام مصرف میکردم والان سه ماه سیت که قطعش کردم.دوباره افکارمنفی و کاهش وزن پیداکردم باید چه کنم؟

میخام چاق بشم چه کنم که از پنحاه بالاتر نمیرم؟؟؟؟ راهنمایی لطفا

سلام حسين هستم ٣١ سالمه مدت ٢ سال است كه به شدت حملات شديدي در بدنم متوجه ميشوم ولي در ظاهرم معلوم نيست خودم فكر ميكنم افسردگي شديد باشد چون به همه چيز بي علاقه شده ام وخسته وخوابالودم و در هنگام به خواب رفتن شرايط خيلي بدي برايم پيش مي آيد در ضمن علائم بسيار ديگه اي هم دارم لطفاً من را راهنمايي نماييد ممنونم

سلام
من یه هفتس سیتالوپرام میخورم و کلی بی اشتها شدم
میخواستم بدونم این بی اشتهایی حل میشه بعد از مصرف طولانی تر؟

منم اينطورى بودم ولى بعد از چند ماه اشتهام كلى زياد شد

سلام
ممنون بابت سایت خودتون
یه مدت دارم میرم پیش دکتر مشکل صرع یا میگرن دارم ۱۷سالمه بابت این که زمان دیر اومدن پیش دکتور و عقب افتادن نوبت گلگی میکردم و وقتی رفتم پیش دکتر درباره چین و چروک های روی صورتم گفتم دکتر احساس کرد که زیادی دارم بهش توجه میکنم و گفت یه قرص بهت میدم برای صورتت و مشکل صرع یا میگرن خوبه منم شک کردم و درباره قرص سیتالوپرام تحقیق کردم و فهمیدم ضد افسردگی هست با این عوارضی که داره استفاده کنم یا نه هنوز شروع نکردم

سلام من ۲۷ سالمه تقریبا ۵ ساله به خاطر بیماری وسواس فکری با تجویز پزشک سیتالوپرام مصرف میکنم اولش خارجیش بعد ایرانی . من قدم ۱۶۰ وزنم ۴۶ هست میخوام چاق بشم ولی وزنم از ۴۸ بالا نمیره آیا میتونه به سیتالوپرام ربط داشته باشه؟ یه بار دارو رو قطع کردم دو هفته مریض شدم سرگیجه و بدنم درد میکرد و بعد خوب شدم
بعد به خاطر بازگشت افکار منفی دوباره شروع به مصرف کردم

دوس دارید چاق بشید؟

سلام من هروز یه ورق الپراز میندازم و یه ورق ترامادول ۲۰۰ و یه ورق سیتالوپرام
ایا مصرف اینا باهم خطرناکه
من اوایلش خیلی تو توهم می موندم
و تو خواب میرفتم
ولی دیگه عادی شده واسم
چیکار کنم؟!

سلام،من حدود یک ساله ک قرص سیتالوپرام مصرف میکنم قبلا خارجی و الان ایرانیش رو …ولی چندوقته ک سوزش معده شدید و حالت تهوع دارم و آب زیاد میخورم یعنی ممکنه از این دارو باشه ممنون میشم جواب بدید.

س اگه سیتالوپرام مصرف میکنین باید بگم بصورت کم کم دوزدارو راترک کنید وگرنه افسردگی شما دوباره عود خواهد کرد

هر وقت قطع کردیم باز افکار منفی اومده سراغ مون‌ باید چیکار کنیم که نیاد ؟؟
عوارضش اگه خیلی بد هست چرا دکترا واسه مدت زمان طولانی این قرص رو تجویز میکنند ؟؟
اگه واقعا چنین عوارضی بدی داره کلا باید این قرص ممنوع بشه تا این که استفاده عموم قرار بگیره

سپاسگذارم از وقتی که برای ما می گذارید ….استفاده کردم

اززحمات آموزنده وخوب شما متشکرم.

سلام و سپاس از محبت شما

Khob

سلام میخوام بدانم سیتالوپرام بالووتیروکسین سدیم،نورترپتلین.پروپرانول۱۰،امپرازول تداخل داردیانه؟اینهاباهمدیگرچطور؟تداخل دارند؟لطفاجوابموسریعابدین.ممنونم ازسایت خوبتان.

با سلام سیتالو پرام به تنهایی با داروهای ذکر شده تداخلی ندارد ولی کلادر اشخاصی که لووتیروکسین مصرف می کنند مصرف سایر داروها باید تحت نظر پزشک باشد

برای اعتیاد جنسی میشه این دارو رو مصرف کرد؟لطفا جواب بدین.

با سلام خدمت شما برای درمان میبایست به روانپزشک مراجعه نمایید.

من در مورد زناشوی اطاعات می خوام

عوارض جانبی قرص cipralex
عوارض جانبی قرص cipralex
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *