عوارض ترک اعتیاد چند روز است

31-32244115

پزشکان و متخصصان حاضر در مرکز بستری ترک اعتیاد نگین با فراهم آوردن محیطی آرامش بخش، سلامتی را برای شما به ارمغان می آورند.

آشنایی با روند درمان مجموعه

تلاش مجموعه نگین پاک زندگی فراهم آوردن محیطی با نشاط برای بیماران است. به منظور آشنا شدن با روند درمان بیماران در مجموعه نگین به مراجعه فرمایید.

عوارض ترک اعتیاد چند روز است

نظرات و پیشنهادات سازنده شما

در صورتی که درباره روند کار مجموعه و یا مطالبی که در سایت قرار میگیرد نظری دارید، انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق این صفحه با ما در میان بگذارید.

پیگیری روند درمان بیماران

شما می توانید روند درمان بیمار خود ر از طریق سایت پیگیری نمایید. بدین منظور اطلاعات بیمار خود را در این صفحه وارد نمایید.

پیش ثبت جهت بستری بیمار

جهت انجام عملیات ثبت و وارد کردن اطلاعات اولیه فرم های موجود در این صفحه را با دقت تکمیل نمایید.ما پس از مطالعه اطلاعات ارسالی با شما تماس خواهیم گرفت.

درمان و نگهداری از بیماران دچار اختلالات روانی از جمله دشوارترین و نیز ضروری ترین بخش های خدمات پزشکی می باشد که  نیاز به کادر تخصصی مجرب و پرسنل دوره دیده دارد . همچنین به دلیل گسترش روز افزون مصرف مواد اعتیاد آور (مخدر و محرک ) درجامعه و پیچیده بودن روش های درمان اعتیاد، فراهم نمودن فضای درمانی با امکانات و تجهیزات لازم و تیم ویژه چند تخصصی متشکل از روانپزشک، متخصص بیهوشی، پزشک عمومی، روانشناس، روان پرستار و بسیار حائز اهمیت می باشد.

 

ماده ای در مصرف کننده های تریاک ایجاد وابستگی می کند، مرفین دارد که در مواد مخدر افیونی سنتی و صنعتی از آن استفاده می شود. با توجه به نظر متخصصان ما در مرکز بستری ترک اعتیاد نگین؛ ترک اعتیاد تریاک در مقابل سایر موارد مخدر موجود در بازار که حاوی مرفین هستند راحتتر است، چون مرفین موجود در تریاک از چسبندگی کمتری نسبت به سایر مواد مخدر برخوردار است و روند ترک می تواند برای فرد معتاد به تریاک راحتتر از هروئین و متادون و باشد. فردی که قصد ترک اعتیاد تریاک را دارد باید ابتدا روش های موجود برای این کار بشناسد، سپس روش خود را برای اینکار انتخاب کند و اولین قدم های خود را در مسیر ترک اعتیاد بر دارد. به یاد داشته باشید که قدم های اول شما بسییار مهم هستند، چون در صورتی که بعد از ترک اعتیاد تریاک دوباره به مصرف بازگردید، ضریب جذب مرفین در بدن شما بالاتر می رود و همین موضوع ترک کردن را برای شما سخت خواهد کرد.

دو راه معمول برای ترک اعتیاد تریاک وجود دارد:

این روش باید با کمک پزشک متخصص یا درمانگر صورت بگیرد و به این صورت است که فرد طبق الگو خاصی مصرف خود را روز به روز کمتر میکند و پس از رسیدن به انتهای بره ی ترک اعتیاد، مصرف تریاک یا به طور کامل ترک می کند.افرادی قصد دارند از این روش استفاده کنند مرتب به دنبال این هستند که ترک اعتیاد تریاک چند روز طول می کشد، جواب این سوال به نظر پزشک شما دارد و تنها کاری که شما باید بکنید عمل کردن به دستورات دکتر است، شما باید صادقانه و بدون در نظر گرفتن وسوسه ها روند ترک خود را انجام دهید و دوز مصرفی و تعداد دفعات مصرف را دقیقا طبق نظر دکتر انجام دهید.

اگر می خواهید روند ترک کردنتان هر چه زودتر به پایان برسد و پاک بودن را تجربه کنید، طبق بره ریزی انجام شده برای شما پیش بروید و از مسیر ترک اعتیاد خارج نشوید، چون هر بار لغزش باعث می شود که به مدت دو هفته بدن خود را از روند پاک شدن دور کنید.

این که قطع مصرف در این روش چقدر طول می کشد به این بستگی دارد که چقدر مصرف می کنید و چه مدت است که در حال مصرف هستید. اگر یک مصرف کننده ی حرفه ای باشید این روند برای شما هشت ماه تا یک سال، اگر مصرف شما کمتر از افراد حرفه ای است در کمتر از پنج ماه و مصرف تریاک شما به حد زیادی نیست این روند می تواند برای شما خیلی کمتر از این موارد بالا طول بکشد.

 

بیمارانی که از این روش استفاده می کنند کم نیستند، و شاید خیلی از افراد معتاد به تریاک این روش را حداقل یک بار امتحان کرده اند. همچنین این همان روشی است که کمپ های ترک اعتیاد برای درمان مراجعه کنندگان خود از آن استفاده می کنند. یکی از معایب این روش این است که تنها 15 درصد افرادی که از این روش استفاده می کنند امکان موفقیت دارند و این که شاید این روش از نظر زمانی مدت کمی طول بکشد، ولی از آنجایی که بدن برای ترمیم و سازگاری خود با نبودن تریاک به زمان نیاز دارد، این روش کم دوام تر از روش ترک اعتیاد تدریجی است.

 

از آنجایی که مرفین ماده ی اعتیاد آور موجود در تریاک است و دفع شدن این ماده از بدن 12 روز طول می کشد، خماری ترک اعتیاد تریاک 12 روز است

 

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که واقعا می خواهید تریاک را ترک کنید و روش سنتی را برای انجام این کار تجربه کرده اید، پیشنهاد ما به شما این است یک بار با اراده ای قوی و با حوصله و تداوم به سراغ روش تدریجی بروید و پشتکار در مسیر ترک اعتیاد قدم بردارید. در پایان باید بدانید پرسیدن سوال هایی مثل ترک اعتیاد تریاک چند روز طول می کشد و چه مدت برای این کار باید زمان بگذارم کار اشتباهی است. ترک کردن تریاک هرچقدر طول بکشد، بالاخره شما را از چنگ اعتیاد بیرون می کشد و شما را آزاد می کند!

به دلیل گسترش روز افزون مصرف مواد اعتیاد آور ( مخدر و محرک ) درجامعه و پیچیده بودن روش های درمان اعتیاد، فراهم نمودن فضای درمانی با امکانات و تجهیزات لازم و تیم ویژه چند تخصصی متشکل از روانپزشک، متخصص بیهوشی، پزشک عمومی، روانشناس، روان پرستار و بسیار حائز اهمیت می باشد .

پربازدیدترین مقالات پزشکی و ترک اعتیاد

مشاهده کامل مقالات

آخرین اخبار پزشکی و ترک اعتیاد

مشاهده کامل اخبار

ترک اعتیاد

اطلاعات تماس مرکز ترک اعتیاد

اصفهان خیابان شمس آبادی ، جنب بیمارستان سینا ، بن بست نواب ، مجتمع کیان ، طبقه 3

32244115-31

ساعت تماس: 9 الی 14 و 16 الی 2

ساعت کاری دفتر: شنبه تا چهار شنبه 15:3 الی 2:3

اصفهان ، خیابان آبشارسوم کیلومتر25جاده زیار، شهرزیار(میدان امام رضا ) به طرف جاده ورزنه کیلومتر1 جاده ورزنه ابتدای روستای تاریخی برسیان طبقه فوقانی درمانگاه سوم شعبان مرکزبستری ترک اعتیاد نگین

ساعت پذیرش مرکز بستری از ساعت 9 الی 14

عوارض ترک اعتیاد چند روز است


پیوندهای مرتبط با مرکز ترک اعتیاد

 پونه مدیا

رهایی از اعتیاد کاری سخت و طاقت‌فرساست، اما از آن سخت‌تر ساختن زندگی جدید و سالم بعد از رهایی از اعتیاد است. بعد از تصمیم برای ترک شما باید با علایم ترک مصرف دست و پنجه نرم کنید و بتوانید جلوی وسوسه نوشیدن الکل و یا مصرف مواد مخدر بایستید و همزمان سعی کنید به زندگی بازگردید و سبک زندگی جدیدی را ایجاد کنید. بازگشت به دنیای کاری و زندگی نرمال بعد از زمان طولانی اعتیاد مثل بازگشت از غار است پس نیاز به تلاش و بره ریزی دارد. اگر شما تازه از اعتیاد رها شده‌اید و یا تصمیم گرفته‌اید که اعتیاد را ترک کنید باید به خوبی تمام جوانب را در نظر بگیرید تا بتوانید .‏
آهسته و پیوسته
خیلی از معتادین سابق این تصور را دارند که دقیقا بعد از ترک مصرف باید دنیا به کامشان شود و همه چیز روبه‌راه شود. با این تصور مشکلات می‌تواند به راحتی شما را از پا در بیاورد. بعد از ترک مصرف مواد مخدر ممکن است شما احساس بسیار خوبی داشته باشید، احساس قدرت و انرژی زیاد داشته باشید، این شروع یک زندگی بهتر و سالمتر است اما نباید گام‌های بزرگی بردارید که نتوانید آن را مدیریت کنید. با ترک مواد زمان فراق زیادتری دارید، سعی کنید از آن به خوبی استفاده کنید تا به مرور به زندگی خوب بدون اعتیاد بازگردید.‏
ترمیم زخم‌ها
در زمان اعتیاد ممکن است به اطرافیانتان آسیب زده باشید و یا وظایف خود را به خوبی انجام نداده باشید. این موضوع ممکن است باعث رنجش دیگران شده باشد، ممکن است بفهمید که چقدر آن‌ها که شما را دوست دارند از رهایی شما خوشحالند اما این کافی نیست، شما در قبال آسیب‌هایی که به رابطه‌ها زده‌اید مسئولید. هیچگاه تصور نکنید که تصمیم برای ترک اعتیاد هدیه‌ایست که خودبه خود تمام زخم‌ها و آسیب‌ها را جبران کرده است. شما باید برای جبران تلاش کنید.‏
درک انتظارات جدید
قدم دیگری که شما باید برای بهبود رابطه‌تان با دوستان و اعضای خانواده بردارید، درک انتظاراتی است که آنها از شما دارند. مثلا اگر در ابتدای جوانی به اعتیاد دچار شده بودید و الان بعد از ترک اعتیاد به سی سالگی رسیده‌اید، باید توجه کنید که انتظارات از شما همان انتظارات از یک جوان هجده ساله نیست.شما باید سعی کنید که به مرور مانند یک فرد سی ساله عادی رفتار کنید و انتظارات متناظر به سن خودتان را برآورده کنید. البته این موضوع برای اطرافیان شما نیز صادق است.
ممکن است بعد از مدت زمان زیادی که شما را فقط در غالب یک معتاد دیده‌اند، نمی‌دانند حال بعد از بازیابی سلامت شما از شما چه انتظاراتی داشته باشند و ممکن است رفتارشان متناسب سن شما نباشد. یا ممکن است درست برعکس، حال که شما معتاد نیستید از شما انتظارات فراتر از توانتان داشته باشند. باید با آنها در این زمینه صحبت کنید تا بتوانید به دنیای واقعی متناسب با موقعیت و سنتان بازگردید.‏
بعد از بحث و گفتگو با دوستان و خانواده در مورد نقشتان در زندگی جدید، زمان عمل کردن است. وقتی که شما با آنها در مورد این زندگی جدید و مسئولیت‌ها صحبت می‌کنید، شما می‌توانید برق شادی را درچشمان آنها ببینید اما شادی حقیقی زمانی در تار و پود روابط‌تان نقش می‌بندد که شما به این گفته‌ها عمل کنید. این کار سختی است اما شما با ترک اعتیاد کار سختتری را انجام داده‌ایدو نترسید و امید داشته باشید.‏
دوستان سالم
بعد از ترک مواد یا الکل باید رابطه‌تان با دوستانی که همراه شما در اعتیاد بوده‌اند را قطع کنید. مهم نیست که چقدر این دوستان معتاد از ترک شما احساس خوبی داشته باشند و شما را تشویق کنند، حقیقت این است که آنها نمی‌توانند شما را در این راه یاری کنند زیرا آنها درست در جهت مخالف شما در زندگی حرکت می‌کنند.
همچنین دیدن این دوستان شما را به یاد زندگی گذشته تان می‌اندازد و می‌تواند شما را برای مصرف دوباره وسوسه کند. بدانید که هیچ چیز حتی دوستی و رفاقت ارزش فرو رفتن دوباره شما را در باتلاق اعتیاد ندارد.‏
سرگرمی‌های جدید
در زمان اعتیاد شما نیازی به سرگرمی نداشتید زیرا احتمالا تمام اوقات فراغتتان را با اعتیاد می‌گذراندید. با ترک مواد شما زمان زیادی را برای خودتان دارید و باید تصمیمی برای استفاده درست از آن بگیرید. ترک اعتیاد یک حفره خالی در زندگی شما ایجاد کرده است که باید با یک کار هیجان‌انگیز و لذت‌بخش پر شود. می‌توایند تحصیلاتتان را ادامه دهید، حرفه‌ای یاد بگیرید، کارهای داوطلبانه کنید. تلاش کنید که از این زمان استفاده کنید تا به زندگی عادی بازگردید و یا فراتر بروید، فردی مفید و بالاتر از متوسط جامعه شوید.‏
ورزش کنید
در زمان اعتیاد چقدر به سلامت جسمیتان می‌پرداختید؟ حال شما معتاد نیستید، اما آیا سالم هستید؟ یک ورزش منظم را دنبال کنید تا سطح انرژی خود را بالاتر ببرید و آسیب‌هایی که به جسمتان زده‌اید را جبران کنید.
با این کار شما همچنین می‌توانید اعتماد به نفس خود را بازیابید. مهم نیست که دوچرخه سواری می‌کنید،
می‌دوید، بدن سازی می‌کنید یا هنرهای رزمی را یاد می‌گیرید، مهم این است که همزمان بدن خود را دوباره بازسازی می‌کنید و با دوستانی آشنا می‌شوید که برعکس دوستان معتاد قدیمیتان، افرادی هستند که در راه سلامتی قدم بر می‌دارند.‏
تغذیه مناسب ‏
معمولا اعتیاد باعث ایجاد عادات تغذیه‌ای ناسب می‌شود. ممکن است بدن شما به این تغذیه عادت کرده باشد. باید غذاهای آماده را از وعده‌های غذاییتان حذف کنید، از شکر و چربی کمتر استفاده کنید و میوه و سبزیجات بخورید. میزان نوشیدن آب را کنترل کنید و مطمئن شوید آب مناسب می‌خورید و مصرف چای و قهوه‌تان کنترل شده است.
شاید به این نتیجه برسید که این کار از ترک اعتیاد سختتر است، اما می‌توانید این تغییرات را به آرامی ایجاد کنید. با هر قدمی به که به سمت تغذیه سالم‌تر بروید بدن شما با داشتن انرژی، ظاهر و سلامت از شما تشکر می‌کند و شما در این کار انگیزه بیشتری خواهید داشت.‏
استراحت مناسب
اعتیاد میزان و زمان استراحت شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بی‌خوابی در شب و خواب روزانه، بی خوابی شبانه روزی برای چند روز و خواب طولانی، این‌ها فقط مثال‌هایی از الگوهای استراحت ناسب بعد از اعتیاد است. شما با اصلاح الگوی خوابتان، کیفیت زندگیتان را به میزان بسیار زیادی بهبود می‌دهید. سطح انرژی‌تان بالا می‌رود، خلق و خویتان عوض می‌شود، ذهن بازتری خواهید داشت و کمتر بیمار می‌شوید.‏
اینها همه مراحلی است که برای رهایی از آسیب‌های اعتیاد به زندگیتان باید انجام دهید. حال باید اهدافی برای خود تعیین کنید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید. با رهایی از اعتیاد و دقت به این مراحل شما انرژی لازم را برای رسیدن به اهدافتان پیدا می‌کنید. از زندگی سالم بعد از اعتیاد لذت ببرید و طعم چشیدن لذت بودن در کنار شما را به دیگران بچشانید.‏

code

۲. پایبندی در انتخاب
زمانی که وسوسه و ویار مصرف مواد به سراغتان می آید و یک لحظه هم شما را به حال خود رها نمی کنند با صدای بلند فریاید بزنید “بس است. توجه داشته باشید که اين بیماری شماست که شما را به بازی گرفته و تلاش می کند تا شما را متقاعد کند که چاره ای جز مصرف مواد مخدر ندارید. به خودتان بگویید که من امروز از قدرت حق انتخاب برخوردارم و انتخاب امروز من این است که تحت هر شرایطی مواد مصرف نکنم. تاکید بر این نکته که من مجبور نیستم که مصرف مواد مخدر را انتخاب کنم به شما قدرت خواهد داد تا بیماری اعتیاد را که فکر مي کنید شما را مغلوب خود کرده است شکست دهید.

 ۳. استفاده از حمایت
تحمل خماری کار دشواری است و به همین علت باید از همه سیستم های حمایتی خود استفاده کنیم. به راهنمای خود ، یا دوست و همقدم بهبودی خود تلفن کنید یا به جلسات انجمن بروید و یا به سراغ کسی بروید که احساس می کنید از شما برای ترک کردن مواد حمایت می کند. به خاطر داشته باشید که بیماری اعتیاد از جمله بیماری هایی است که نمی توان به تنهایی از آن بهبود پیدا کرد و برای مقابله با شرایطی که به تنهائی قادر نیستيد از عهده آن بربیایید باید از دیگران کمک بگیرید.
  

 ۵. صبر و بردباری
خماری همانند موج است، اول اوج مي گيرد و اندكی بعد فروكش مي كند. در زماني كه خماری در اوج خود قرار دارد و شما احساس می كنيد كه به شدت به مصرف مواد مخدر نياز داريد برای چند دقيقه طاقت بياوريد و منتظر بمانيد تا ويار و وسوسه مصرف مواد مخدر فروكش كند. به خود يادآوری كنيد كه اين لحظات دردآور برای هميشه ادامه نخواهد يافت و نبايد خود را تسليم خواسته ها و احساسات زودگذر كنيد. در اين حالت چند نفس عميق بكشيد. بهتر است حواستان را بر موضوع ديگری متمركز كنيد و به مساله ديگری غير از مواد مخدر فكر كنيد چون از اين طريق راحت تر می توانيد عوارض خماری را تحمل كنيد. روش ساده تحمل كردن و منتظر ماندن حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه برای سپری شدن حالت شديد خماری به بسياری از ما معتادان كمك كرده است تا تسليم افكار و احساسات خود نشويم و هنگام خماری به سراغ مواد مخدر نرويم.

 ۶. اتکا به خدا
از خدای خود بخواهيد تا برای پاك شدن از مواد مخدر و تحمل خماری به شما كمك كند. ما فراموش مي كنيم كه خدای ما می تواند به ما كمك كند البته به شرط اينكه به خداوند ايمان داشته باشيم و از صميم قلب از وی كمك بخواهيم. نيرویی برتر از خودمان وجود دارد كه قدرت لازم را به ما مي دهد و به ما برای اجراي تصميم مهم و شجاعانه ای كه گرفته ايم كمك خواهد كرد. براي افزايش نيروی روحاني و معنوی خودتان دعا، عبادت، يا مراقبه را فراموش نکنید. فهرستی از نعمت ها و فعاليت هایی كه شما را به ياد خداوند می اندازد تهيه كنيد. بسياری از ما در دوره خماری به عبادت های روزانه يا ارتباط معنوی با خداوند روی آورده ايم و همين ارتباط به قوی تر شدن عزم و اراده ما برای ادامه راه جديدی كه برای بهبودی خود در پيش گرفته ايم كمك كرده است. دعا كن 

خبر قبلی : الگوی مصرف مواد مخدر 4 بار تغییر کرد/متوسط سن اعتیاد کاهش یافت | خبر بعدی : لزوم نگاه ویژه به حوزه آسیب های اجتماعی عوارض ترک اعتیاد چند روز است

گروه های خبری مرتبط : دانستنی ها | برچسب های خبر : کمپ جمشیدیه کمپ ترک اعتیاد اعتیاد مواد مخدر معتاد تریاک شیشه

تاریخ انتشار : 1396/3/22 | تعداد مشاهده : 2551 بار | نسخه چاپی | پیوند خبر |

مرکز اقامتی ترک اعتیاد خانه سلامت افشار با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی کل کشور در سال 1394 با هدف خدمات رسانی به بیماران اعتیاد به مواد مختلف با بهترین امکانات و کادری مجرب و دلسوز ثبت و تاسیس گردید.

ما این است که ما بهترین نیستیم ولی برای بهترین بودن و بهبود رهجویان همه تلاشمان را می کنیم

تنها مرکز ترک اعتیاد با امکانات هتل ۵ ستاره

همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید

تلفن های تماس تهران :
۲۲۸۳۱۰۳۷ – ۲۶۱۲۱۲۵۳ – ۲۶۱۲۲۴۴۶

۰۹۱۹۸۰۷۰۱۷۰

info@campejamshidieh.ir

مرکز ترک اعتیاد جمشیدیه شعبه دیگری ندارد

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *