علت غلبه سودا در بدن

شفقناافغانستان- استاد حوزه علمیه خواهران گفت: انواع فست فودها، غذاهای سرخ کردنی، دمنوش هایی مانند قهوه، چای تلخ و چای های خارجی و انواع چیپس و شکلات و میوه هایی مانند نارنگی و گوجه فرنگی در بدن ایجاد سودا می کنند.

به گزارش شفقناافغانستان، خانم شریف، استاد حوزه علمیه خواهران ، امروز در آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان اینکه علت بروز بیماری با مشاء سودا در بدن غلبه سردی و خشکی است، گفت: درمان بیماری های با منشاء صفرا و بلغم بسیار راحت است اما درمان بیماری های با منشاء سودا در طب اسلامی دشوار است.

او افزود: کسانی مانند مردم ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارند پایه مزاجی آنها صفرا( گرم و خشک) است به همین دلیل  اگر صفرا در مغز بسوزد و تبدیل به سودا شود درمان آن از سودایی که از طریق مواد خوراکی وارد بدن می شود، دشوار تر است.

استاد حوزه علمیه خواهران ادامه داد: استرس، نگرانی، دلهره اگر همیشگی و زیاد باشد، موجب می شود که صفرا در مغز بسوزد و تبدیل به سودا شود.

شریف اظهار کرد: اگر استرس و دلهره انسان همراه با کار باشد مشکلی پیش نیامده و صفرا تولید شده مصرف شده و تبدیل به سودا نمی شود اما اگر فرد بدون اینکه مشغول فعالیت باشد به موارد استرس آور فکر کرده و مادام دلهره داشته باشد چون صفرای تولید شده تبدیل به کار و فعالیت نمی شود منجر به تولید سودا در مغز می شود.علت غلبه سودا در بدن

او افزود: افراد پر نشاط و پر کار به اندازه ای که می خواهند فعالیت کنند بره ریزی می کنند و صفرا به اندازه تولید شده و مصرف می شود اما اگر فرد مادام استرس داشته و فعالیت نکند این استرس منجر به تولید صفرا و تبدیل آن به سودا می شود.

استاد حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: بنابراین علت بروز بیماری های با منشاء سردی و خشکی در انسان یا همان سودا تولید صفرا در اثر استرس و مصرف نشدن این صفرا و بدون کار و نتیجه ماندن آن است که تبدیل به سودا می شود.

شریف ادامه داد: سودا ابتدا در مغز، بعد در اندام ها و بعد در گوراش  انسان جمع شده و بسته به ناحیه جمع شده در بدن، بیماری های مختلفی را ایجاد می کند. صفرای سوخته مهم ترین عامل ایجاد سودا در بدن است.

استاد حوزه علمیه خواهران خوردن مواد سودایی را از دیگر عوامل افزایش سودا در بدن عنوان کرد، گفت: مواد سودایی موادی هستند که هم خشک و هم سرد هستند مثل غذاهای سرخ کردنی، کتلت، مرغ سوخاری(البته مرغ خانگی اینطور نیست)، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس و سایر غذاهای فست فودی هستند.

او افزود: همچنین دمنوش هایی مانند قهوه، کاکائو، چایی تلخ( چای ایرانی این طور نیست)، نسکافه، چای خارجی با دم شدن و غلیظ دم شدن طبیعت آنها سرد و خشک می شود و چیپس کاکائو و مواردی از این قبیل هستند.

استاد حوزه علمیه خواهران ادامه داد: نارنگی، گوجه فرنگی، بادمجانی که در مناطق سرد به عمل آید و اغلب غذاهای سرخ کردنی موجب ایجاد سودا در بدن می شوند.

انتهای پیام

شفقنا در شبکه های اجتماعی:  | | تلگرام

حملات پانیک اتک (وحشت زدگی) یا  از علائم اصلی اختلالات پانیک هستند، اما می توانند به علت سایر عارضه های سلامتی و بهداشتی نیز اتفاق بیفتند. این عارضه ها با علائم متنوع فیزیکی، احساسی و شناختی همراه هستند که طاقت فرسا و غیر قابل تحمل هستند اما برای کنترل آن ها راه های زیادی وجود دارد. کسب اطلاعات درباره نشانه های رایج پانیک می تواند سودمند باشد. به علاوه درباره علت وقوع آن و استراتژی های کنترل آن باید تحقیق کنید. در این مقاله از

فواید کلاژن چیست؟ کلاژن ، فراوان ترین پروتئین در بدن است که در استخوان ها و بافت های همبند یافت می شود و در حالی که تکه ای از شام شب گذشته ممکن است سبب زیبایی بیش از حد نباشد، این قسمت ها حاوی مواد مغذی و ترکیباتی هستند که می توانند پوست شما را فربه و نرم نگه دارند، از تشکیل سلولیت ها جلوگیری کرده و آنها را بهبود بخشند و مو و ناخن هایتان سریع تر رشد یابند و سالم تر باشند. بیایید

رژیم غذایی MIND چیست؟ براساس تحقیقات اخیر، حداقل یکی از سه مورد بیماری آلزایمر، در سراسر جهان قابل پیشگیری است. یکی از آشناترین چیزهایی که ما در مورد درمان طبیعی آلزایمر می دانیم، داشتن یک رژیم غذایی سالم و ضد التهاب است. غذاهایی مانند سبزیجات، میوه، آجیل و ماهی سرشار از آنتی ‌اکسیدان ‌ها، چربی ‌های سالم و دیگر مواد فوتوشیمیایی هستند که از مغز در برابر بیماری آلزایمر، محافظت می کنند. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام به بررسی رژیم غذایی MIND

علت غلبه سودا در بدن

در این مقاله از بخش زیبایی، پوست و موی دکتر سلام، هیدرودرم (هیدروفیشیال) را با دیگر درمان ‌های پوستی غیر تهاجمی (بدون نیاز به جراحی) مانند میکرودرم ابریژن،

علت زیاد شدن ترشح بزاق دهان در دوران بارداری چیست؟ آیا شما باردارید و ترشح بزاق دهان شما بیش از حد معمول است؟ افزایش ترشح بزاق دهان در

آفانتاسیا چیست؟ چه علائمی دارد و آیا میتوان ان را درمان کرد؟ تصور کنید که در روز گرمی از تابستان هستید و در کنار استخر شنا نشسته اید.

بسیاری از مطالعات نشان داده است که نوشیدن چای سبز کمک شایانی به کاهش وزن افرادی که دارای اضافه وزن هستند، می کند. چای سبز جز معدود  نوشیدنی

راه های سالم ماندن در دوران بازنشستگی را می شناسید؟ در این مقاله از بخش سلامت سالمندان دکتر سلام به بررسی راه های سالم ماندن در دوران بازنشستگی می

هر مادری، امیدوار است که دوران بارداری سالمی داشته باشد، اما گاهی اوقات عوارضی ناخواسته ایجاد می شود. دیابت بارداری یکی از شایع ترین

همانطور که می دانید هیدراته ماندن در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نوشیدن مایعات کافی در دوران بارداری برای حفظ سلامتی

لوبیا و دانه های کامل مانند برنج قهوه ای، کینوا و گندم کامل، دارای فیبر زیادی هستند و سطح قند خون شما را افزایش نمی دهند. این مواد کلسترول را پایین می آورند و به شما احساس خوبی می دهند.

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

تمرین اسکات با تکیه به دیوار برای تقویت ران ها، مفاصل ران، ماهیچه های ساق پا و پایین تنه مناسب است. این تمرین ها

آیا امکان بزرگ کردن سینه ها وجود دارد؟ از افتادگی و شل بودن سینه های خود خسته شده اید؟ ما یک راه حل ساده

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

علت غلبه سودا در بدن

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

 

۱- فکر و خیال زیاد و مداوم

۲- استرس، اضطراب، دلهره و ترس

۳- فکرهای پوچ و واهی (افکاری که هیچگاه به وقوع نپیوسته‌اند)

۴- پر موشدن بدن

علت غلبه سودا در بدن

۵- پیدایش خال‌ها، نقطه‌ها و دانه‌های سیاه و قهوه‌ای در بدن

۶- یبوست مزاج

۷- افسردگی

۸- ناامیدی

برای کم کردن سودا :

اولا باید علتش برطرف شود که یکی از مهمترینش  شکر سفیدی ست که از چغندر قند بدست می آید که اکثر شکرهای امروزه از چغندر است.

باید تا حد امکان از شکر سفید دوری کرد و غذاهای کارخانه ای استفاده نشود میدونم سخته ولی باید به همین سمت پیش بریم و مطالبه عمومی مردم شود.

ثانیا از مواد غذایی استفاده شود که سودا را درمان یا تعدیل میکند :

سه مورد از درمانهای سودا :

بادمجان حتما هفته ای دو بار حداقل مصرف شود
سرخ شده با روغن زیتون ، آب پز ، در خورشتها و استفاده شود عالی است.
کلا در غذاهای مختلف بادمجان اضافه شود عالیست.

ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل خورده شود.

ناخن ها حتما هفته ای یکبار چیده شود.

روغن زیتون ، کشمش ، مویز هم برا سودا خوب است .

لیستی از درمان های سودا در طب اسلامی

— مصرف مسهل ها مانند بسفایج و سنا
– افتیمون
– رفع یبوست
– انار
– قرص خون
– شانه
– داروی شافیه
— قی کردن
– حمام  – درباره حمام اینجا کلیک کنید
– عسل
– مویز
— زیتون
– افزایش گرمی ها و رطوب
– سودابَر
– صاف کننده خون
– افتیمون بهترین درمان است
–  سنای مکی – خواص سنای مکی در اینجا

منبع : دراسه فی طب الرسول المصطفی ج۱ آیت الله عباس تبریزیان

Tags lch[ درمان سودا درمان غلبه سودا علاِیم غلیه سودا مزاج شناسی

آبان ۱۵, ۱۳۹۶

آبان ۱۷, ۱۳۹۵

خرداد ۳۰, ۱۳۹۵

آذر ۱۴, ۱۳۹۴

علائم غلبه ی دم(زیادی خون) و درمان آن علائم غلبه ی دم ۱٫خارش بدن ۲٫جوش

آموزش مزاج شناسی افرادصفراوی (آموزش مزاج شناسی۱) ویژگیهای  افراد صفراوی : این افراد لاغر اندام

با سلام. این اولین منبع که بادمجانو برای درمان سودا مطرح کرده .توی بقیه سایتها توصیه کردن که بادمجون نخورید. من که گیج شدم بلاخره بادمجون خوبه یا بد

دقیقا فقط اینجا گفته خوبه

یکی از تفاوت های طب سنتی و اسلامی همینه‌اسلامی براساس گفته های معصومین و سنتی طب سنتی ایرانههردوش هم خوبن ولی جایی که مغایرت داشته باشن حرف ائمه سندهدرمورد بادمجان طب سنتی میگه سودازاست ولی حدیث داریم که بادمجان سودارو بیرون میبره

طب اسلامی بینظیر و بی نقص با خیال راحت بادمجان را با روغن زیتون و اطمینان مصرف کنید من یکی از حامیان این طب شدم واسه من همه جوره عااااالی بود

طب اسلامی واسه من که معجزه کردعلی الخصوص حجامت و گرسنگی کشیدن

ای کارشناس ، یاد بگیر ، به دردت می خوره ، بادمجون سودازای قوی است و سودا رو چند برابر. میکنه !

اختلاف بر سر طبع بادمجان و روایات حل کننده مسئله :

بادمجان هوشمند و سودابر عالی

http://www.eslamteb.com/23/

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علت غلبه سودا در بدن

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

توضیحات بیشتر

توضیحات بیشتر


Watch Dragon ball super

اشاره

مطابقت تغذیه و خوراک فرد با نوع مزاج، موقعیت جغرافیایی، شرایط آب و هوایی، سن و حتی اصول و شرایط اجتماعی هر شخص، ضامن سلامتی او می باشد. در طب اسلامی براساس همین معیارها به درمان افراد پرداخته می شود.

در این مقالات سعی شده است تا به معرفی مزاج های پایه افراد، راه های درمان و غذاهای مناسب آن مزاج ها بپردازد. تاکنون مزاج گرم و خشک (مزاج صفراوی)، مزاج گرم و تر (مزاج دموی) و مزاج سرد و تر (مزاج بلغمی) مورد بررسی قرار گرفته است.

قسمت ششم

در این مزاج، خشکی و سردی هر دو با هم زیاد شده است.علت غلبه سودا در بدن

الف) خصوصیات ظاهری: پوست خشک، استخوان بندی ظریف، قفسه سینه جمع، اندام باریک و بدون ماهیچه می شود. لب و دهان و بینی کوچک است. رگ ها آشکار، نازک و برجسته می شوند. موهای وز وزی و مجعد دارند، پوست زود خشک و چروک می شود و رنگ پوست به نقره ای نزدیک است.

ب) خصوصیات گوارشی: جگر آن ها سرد و اشتهایشان کم است. زود سیر می شوند، تمایل به گرمی جات داشته و به مایعات نیز علاقه دارند. به علت سردی گوارش، قدرت هضم شان بالا نیست و هر چیزی را به راحتی هضم نمی کنند؛ با این حال استعداد چاقی ندارند و اصلاً چاق نمی شوند.

ج) خصوصیات روحی ـ روانی: این افراد، در رفتار بسیار نکته سنج و ریزبین بوده و بازرس کارآمد هستند. معمولاً کم می خوابند، همیشه خسته اند و از لحاظ جنسی، پر تمایل ولی کم توان هستند.

تمام گروه ها و مزاج های یاد شده، اگر در مزاج خود سالم و متعادل باشند، هیچ مشکلی ندارند، طبیعی هستند و می توانند یک زندگی خوب و شاد داشته باشند، اما اگر مزاج جبلّی به صورت بیش از حد بروز کند، مثلاً یک فرد صفراوی، دچار غلبه صفرا شود؛ در اثر افزایش صفرا دچار بیماری می شود. یا اگر یک فرد دموی، از شدت خوردن سردی زیاد، علائم افزایش بلغم را پیدا کند، دچار بیماری می شود و باید تعدیل و درمان گردد.

سودا در بدن از چند راه افزایش می یابد: 1. غلظت خود سودا، یعنی فرد، مواد حاوی سودا زیاد بخورد؛ 2. اگر خون که در کل بدن جریان دارد، در معرض حرارت قرار بگیرد، تبدیل به سودا می شود؛ مثل کارگر نانوایی یا کشاورزها. یا اگر خون در مغز بسوزد و تبدیل به سودا شود؛ مثل تماس با صدای مداوم و سنگین در کارخانه ها؛ 3. سودای دیگر از راه سوخته شدن صفرا به وجود می آید؛ به این صورت که اگر صفرا خیلی بالا برود و بیش از حد باشد، می تواند به سودا تبدیل شود. بنابراین صفرای بالا را باید در مراحل اولیه درمان کرد تا به سودا تبدیل نشود؛ 4. اگر بلغم غلیظ شود و رسوب کند، می تواند به سودا تبدیل شود.

سودا به هر دلیلی در بدن بالا رفت، می تواند بیماری های زیر را ایجاد کند:

الف) اگر سودا در سر زیاد باشد، می تواند باعث کم خوابی شود، اگر مقداری افزایش پیدا کند، می تواند باعث افزایش درک صدا در سر و احساس مداوم وز وز در گوش باشد. در بینی می تواند باعث افزایش قدرت بویایی شود؛ این افراد همیشه بوهای خیلی ضعیف را هم استشمام می کنند.

ب) سودا در عروق ریز رسوب می کند. در دور چشم باعث سیاهی می شود که اگر خونش رقیق شده و سودا بیرون رود، این حلقه سیاه از بین می رود. در پیری این سودا شبیه دانه های عدس بوده در کل پوست منتشر می شود.

سودا در عروق انتهایی می تواند باعث ایجاد واریس پا و در دستگاه گوارش باعث ایجاد بواسیر شود.

ج) سودا در پوست باعث ایجاد اگزمای سودایی می شود، مثل بیماری صدف (سوریاسیس) یا بیماری لوپوس.

د) سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. به طور کلی 7% منشأ بیماری های اعصاب و روان افزایش سودا می باشد؛ مثل وسواس، خصوصاً وسواس های فکری؛ بیماری های دو قطبی مثل افسردگی ـ سرخوشی، انواع افسردگی ها و یا انواع تصورات نادرست مغزی.

هـ) یکی از راه های ورود سودا به بدن مصرف مواد مخدر و الکل است. مواد مخدر دارای یک گرمی ابتدایی و یک سردی انتهایی است؛ بنابراین در اثر مصرف مداوم باعث رسوب شدید سودا در بدن می شود. به همین دلیل، این افراد همیشه دارای اندام لاغر بوده و سیاه چرده، خواب آلود، دارای تصورات نادرست و تصویرگری غلط مغزی هستند.

الکل نیز همین تأثیر را بر بدن می گذارد، بنابراین برای بیرون کردن اثرات سمی الکی از بدن باید درمان سودا کرد.

و) اگر سودا بیش از حد در بدن رسوب کند و درمان نشود، می تواند منشأ انواع سرطان ها در بدن باشد. بافت سرطانی مزاجش سوداست و سرطان در هر عضو، ناشی از رسوب سودا در آن عضو است. از این رو برای جلوگیری از بروز سرطان باید سودا را از همان ابتدا که کم است، از بدن بیرون کنیم. یکی از راه های دفع سودا در بدن، مزاج نرم و خوب کار کردن گوارش و روده هاست؛ یعنی یبوست و خشکی مزاج یکی از عوارض رسوب سودا می باشد. اگر افراد بخواهند همیشه سالم و شاداب باشند، باید از یبوست پیشگیری کنند.

به طور کلی درمان بیماری های سودایی چند پایه دارد. یکی از پایه های آن مصرف داروها و غذاهای گرم، مرطوب و سرد مثل سرکه انگبین (که از ترکیب سرکه + عسل + عرق نعناع تشکیل شده) یا شربت عسل (عسل + لیموترش + آب) است که در ضرورت لازم همراه آن از روغن مالی ها و چرب کردن پوست به وسیله روغن های متعادل مثل گل بنفشه استفاده می شود. برای مشکلات سودایی در مغز استفاده از استشمام عطر گل محمدی، عطر یاس، عطر بهار نارنج مفید است.

در کنار این داروها از بادکش گرم، حجامت و فصد هم می توان استفاده کرد. یکی دیگر از درمان های اصلی در رفع سودا رژیم های رفع سوداست که در ادامه به آن می پردازیم.

بدترین نوع تغذیه خوردن غذاهای سرد و خشک است که بسیار به بدن ضرر می رساند. سردی و خشکی با هم مشکلی در بدن ایجاد می کند به سودا که اساس و منشأ بسیاری از بیماری های صعب العلاج و خطرناک را تشکیل می دهد.

الف) در اثر خوردن سردی جات مخصوصاً سردی جات خشک، مثل چای، برنج زیاد (خصوصاً برنج های هندی و پاکستانی)، شکلات، قهوه و.

ب) در افراد صفراوی که خود دارای مزاج گرم و خشک هستند، استرس و ناراحتی به سرعت باعث تبدیل شدن صفرا به سودا می شود؛ بنابراین ما معمولاً غلبه سودا را در افراد صفراوی می بینیم.

ج) کسانی که یبوست مزمن دارند؛ زیرا نمی توانند سودای تولید شده در بدن را به راحتی از بدن دفع کنند. این سودا در بدن می ماند و آرام آرام زیاد شده و باعث به وجود آمدن بیماری می شود.

د) کسانی که ساعت های بسیار زیاد زیر حرارت مستقیم آفتاب قرار دارند، در معرض غلبه سودا هستند و باید توجه کنند؛ مثل کشاورزان، کارگران راه سازی و جاده سازی و.

هـ) کسانی که از مواد مخدر یا الکل استفاده می کنند. این افراد به مرور دچار غلبه سودا می شوند. افراد سودایی دارای ظاهری خمیده، لاغر اندام، سیاه چرده، رگ های برجسته پوستی و دارای انرژی کم می باشند. معمولاً خیلی زود خسته می شوند و دارای انرژی کافی در زندگی نیستند.

درمان غلبه سودا مقداری پیچیده تر از سایر خلط های دیگر است؛ زیرا در این خلط، سردی و خشکی با هم افزایش پیدا کرده است و نمی توان با گرمی یا سردی به تنهایی آن را درمان کرد؛ به همین دلیل باید از درمان های ترکیبی استفاده کرد. اساس درمان بر یک داروی ترکیبی از: گرمی + تری و خنکی + یک داروی متعادل می باشد. یکی از بهترین این درمان ها، سکنجبین یا همان سرکه انگبین است که با فرمول: 2 واحد عسل + 1 واحد سرکه خانگی + 2 واحد عرق نعناع تهیه می شود.

پایه دیگر درمان این افراد، حل کردن مشکل یبوست آن هاست. همان طور که گفته شد، اگر کسی یبوست نداشته باشد، مقداری از سودای تشکیل شده را به راحتی از گوارش دفع خواهد کرد و اگر سودای ایجاد شده با سودای دفع شده در حال تعادل باشد، فرد هیچ گاه دچار غلبه سودا نخواهد شد. اما اگر فرد به علت های مذکور دارای سودای بالایی باشد، اگر یبوست نداشته باشد، به راحتی غلبه سودا یا تبدیل سودا به سایر موارد دفعی و دفع آن حل خواهد شد؛ اما اگر یبوست داشته باشد، درمان بسیار مشکل خواهد بود.

درمان یبوست بر سه پایه اساسی استوار است:

الف) نخوردن یا کمتر خوردن مواد یبوست زا یا خشک مثل برنج، چای پررنگ، نوشابه و کاکائو.

ب) خوردن مواد ملین مثل: زیتون، روغن زیتون، انجیر، آلو، انگور، طالبی و سبزیجات تازه مثل تره، ریحان و پیازچه و و غذاهای مسهل مثل آش.

ج) گاهی یبوست آن قدر شدید است که با خوردن مواد غذایی ملین برطرف نشده و نیاز به مسهل دارد. این مسهل می تواند یک نوع خوراکی مثل گل گاوزبان، خاکشیر، آب جوش (خاکشیر 5 دقیقه آرام بجوشد) یا دارو مثل برگ سنا + گل سرخ، صبر زرد و روغن کرچک باشد و از این طریق می توان یبوست را درمان کرد.

مواد زیادی می توانند یبوست را برطرف کنند که با توجه به شرایط، سن، جنس و بیماری افراد متفاوت هستند. پس از درمان یبوست افراد، با رویش های ساده تر می توان سودای اضافی را از بدن دفع کرد.

برای این کار کافی است از مواد و غذاهای گرم به همراه تری استفاده کنیم؛ مثل شربت عسل + آبلیموی خانگی یا عسل + سرکه سیب؛ یا شیره خرما + آب نارج و بسیاری مواد مشابه دیگر.

روش دیگری که در درمان سودای اضافی می تواند کمک کند، خوردن آش است. آش باعث می شود که سودای تمام بدن با هم متصل شده و اصطلاحاً «نُزج» پیدا کنند و به راحتی آماده دفع شدن از بدن گردند. برای این کار می توان از دو روش استفاده کرد:

1. روش سریع که به فرد توصیه می کنیم، این است که پانزده روز متوالی آش میل کند و سایر خوراکی ها را کنار بگذارد و بعضی کمکی های درمانی مثل سیب را هم در کنارش بخورد؛ سپس روز آخر یک مسهل قوی مثل برگ سنا + گل سرخ بخورد تا سودا کامل بیرون رود.

2. روش دیگر این است که به بیمار توصیه می کنیم، یکی از وعده های غذایی اش در روز آش باشد، خصوصاً آش جو؛ این امر نیز به درمان سودا کمک شایانی خواهد کرد. در نهایت، از درمان های موضعه ای مثل فصد یا همان رگ زدن هم می توان بهره گرفت. در کنار آن بادکش گرم و تر و روغن مالی نیز مؤثر است.

 

این مجله مخصوص کودک و نوجوان می باشد.
علت غلبه سودا در بدن

پیام زن
ویژه مسائل زنان و خانواده

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
محمد جعفری گیلانی
سید ضیاء مرتضوی

3

773335
7738743
773335
payam-zan_man@aalulbayt.org

قم، صندوق پستی 371

پرسمان
فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی

مرکز فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
سید محمدرضا فقیهی
محمد باقر پور امینی
138
3

774724
7735473
7743816
info@porseman.net
www.porseman.n

مبلغان
فرهنگی – تبلیغی
حوزه

1385/6/1
3
mbl
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *