علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری

علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری
علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

اچ پیلوری یکی از بیماری های دستگاه گوارش است که در سال ۱۹۹۵ کشف شد. باکتری مولد این بیماری، هلیکوباکتر پیلوری (میکروب معده) نام دارد. این باکتری، بسیار مقاوم بوده و تنها باکتری‌ای است که می‌تواند در محیط اسیدی معده زنده بماند. هلیکوباکتر پیلوری شکلی مارپیچ دارد و در معده‌ی تقریبا دوسوم از مردم جهان یافت می‌شود، اما اکثر آنها هیچ‌وقت بیمار نمی‌شوند. بااین‌حال عفونت اچ پیلوری درصورت تشدید علایم باید به‌سرعت درمان شود، چون می‌تواند زمینه‌ی ابتلا به بیماری‌های خطرناک گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی‌عشر را فراهم کند. در ادامه با رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری برای درمان اچ پیلوری (درمان هلیکوباکتر پیلوری) آشنا می‌شوید.

علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری

هلیکوباکتر پیلوری (اچ پیلوری) باکتری‌هایی هستند که پوشش داخلی معده را آلوده می‌کنند. طبق داده‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) در سال ۱۹۹۸، این باکتری‌ها مسئول ۸۰ درصد از زخم‌های معده‌ای و ۹۰ درصد از زخم‌های اثنی‌عشری هستند. آنها همچنین می‌توانند باعث بروز مشکلات دیگر معده‌ نیز شوند، ازجمله:

استفاده از درمان‌های متداولی مانند آنتی بیوتیک ها می‌تواند برای برخی از افراد دشوار باشد و ضمنا با مصرف این داروها احتمال بروز عوارض جانبی مانند تهوع، اسهال و کاهش اشتها وجود دارد. بعضی از افراد هم به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند که این مسئله می‌تواند روش‌های مرسوم برای درمان اچ پیلوری را پیچیده کند. درنتیجه، میزان علاقه به درمان‌های طبیعی درحال افزایش است.

مطالعات in vivo (در یک محیط طبیعی، در موجود زنده) و in vitro (خارج از محیط طبیعی، در آزمایشگاه) بسیاری روی درمان‌های طبیعی اچ پیلوری انجام شده است. اکثر درمان‌ها، تعداد این باکتری‌ها را در معده کاهش دادند اما نتوانستند آنها را برای همیشه ازبین ببرند. حتما قبل از شروع یک رژیم درمانی طبیعی با پزشک‌تان مشورت کنید. شما نباید درمان توصیه‌شده برای اچ پیلوری را با درمان‌های طبیعی جایگزین کنید. شما با اجازه‌ی پزشک‌تان می‌توانید از درمان‌های طبیعی به‌عنوان درمان کمکی استفاده کنید. این امر ممکن است اثرات داروهای متداول را افزایش دهد.

یکی از مواردی که در فهرست رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری قرار دارد پروبیوتیک است. پروبیوتیک‌ها، تعادل بین باکتری‌های خوب و بد روده را حفظ می‌کنند. با توجه به مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳، مصرف پروبیوتیک‌ها قبل یا بعد از درمان استاندارد هلیکوباکتر پیلوری ممکن است نرخ ریشه‌کَنی باکتری‌ها را افزایش دهد. آنتی‌بیوتیک‌ها هم باکتری‌های بد معده‌ی شما را ازبین می‌برند و هم باکتری‌های خوب را. پروبیوتیک‌ها به افزایش تعداد باکتری‌های خوب کمک می‌کنند و همچنین ممکن است احتمال ابتلای شما به عفونت قارچی ناشی از رشد بیش‌ازحد قارچ را کاهش دهند.

محققان شواهدی کشف کردند که نشان می‌دهد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بهترین نتایج را ارائه می‌دهد.

چای سبز دومین پیشنهاد ما در رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری است. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۹ روی موش‌ها نشان داد که چای سبز ممکن است به ازبین بردن و کاهش روند رشد باکتری‌های هلیکوباکتر کمک کند. این مطالعه دریافت که مصرف چای سبز قبل از بروز عفونت، از التهاب معده جلوگیری می‌کند و مصرف این چای در طول عفونت، شدت گاستریت (ورم معده) را کاهش می‌دهد.

عسل دارای خواص ضدباکتری است و به این دلیل می‌تواند به درمان اچ پیلوری کمک کند. چند مطالعه از این نظریه حمایت کرده‌اند. بااین‌حال هیچ مطالعه‌ای تا به حال نشان نداده است که عسل به‌تنهایی می‌تواند باکتری‌‌ها را ازبین ببرد. محققان می‌گویند که مصرف عسل با درمان‌های استاندارد ممکن است طول دوره‌ی درمان هلیکوباکتر پیلوری را کوتاه کند. به‌نظر می‌رسد که عسل خام و عسل مانوکا، بیشترین اثرات ضدباکتری را داشته باشند.

روغن زیتون نیز ممکن است عفونت ناشی از باکتری اچ پیلوری را درمان کند به همین دلیل گزینه‌ی مناسبی برای افزوده‌شدن به رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری است. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۷ نشان داد که روغن زیتون دارای خواص ضدباکتری قوی در مقابل ۸ گونه از باکتری‌های اچ پیلوری است که ۳ مورد از این گونه‌ها مقاوم به درمان هستند. همچنین روغن زیتون در اسید معده نیز پایدار می‌ماند و خواصش را ازدست نمی‌دهد.

ریشه‌ی شیرین‌بیان، یکی از بهترین خوراکی‌ها برای درمان زخم معده است؛ همچنین با اچ پیلوری نیز مبارزه می‌کند به همین دلیل در فهرست رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری جای دارد. با توجه به مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۹، ریشه‌ی شیرین‌بیان مستقیما این باکتری‌ها را نابود نمی‌کند، اما می‌تواند مانع چسبیدن آنها به دیواره‌های سلول شود.

ترکیبی به‌نام سولفورافان در جوانه‌های بروکلی ممکن است برای درمان اچ پیلوری مؤثر باشد. تحقیقات انجام‌شده روی موش‌ها و انسان‌ها نشان می‌دهد که این ترکیب، التهاب معده را کاهش می‌دهد و همچنین ممکن است باعث کاهش کلونیزاسیون باکتری و اثرات آن شود. مطالعه‌ای روی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و اچ پیلوری نشان داد که پودر جوانه‌ی بروکلی با این باکتری مبارزه می‌کند و همچنین موجب بهبود عوامل خطر قلبی‌-عروقی می‌شود.

این یکی جزو رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری نیست، اما گزینه‌ی مناسبی برای درمان اچ پیلوری است. مطالعات نشان می‌دهند که اچ پیلوری نسبت به نور آسیب‌پذیر است. فتوتراپی از نور ماوراء بنفش برای کمک به ازبین بردن اچ پیلوری در معده استفاده می‌کند. محققان معتقدند که استفاده از فتوتراپی در داخل معده، خطری ایجاد نمی‌کند. این روش در زمانی‌که به هر دلیل از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده نمی‌شود، بسیار مؤثرتر است.

پزشکان برای درمان اچ پیلوری معمولا ترکیبی از دو آنتی‌بیوتیک و یک داروی کاهش اسید معده را تجویز می‌کنند. این روش به درمان سه‌گانه معروف است. اگر به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم باشید، ممکن است پزشک‌تان داروی دیگری را به برنامه‌ی درمانی شما اضافه کند. هدف از درمان هلیکوباکتر پیلوری آن است که شما حداقل از شر ۹۰ درصد از باکتری‌های اچ پیلوری موجود در معده‌تان خلاص شوید.

درمان هلیکوباکتر پیلوری معمولا بیش از دو هفته طول نمی‌کشد. استفاده از دو آنتی‌بیوتیک به‌جای یک آنتی‌بیوتیک ممکن است احتمال دچار شدن به مقاومت آنتی‌بیوتیکی را کاهش دهد. آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای درمان اچ پیلوری به‌کار می‌روند، عبارت‌اند از:

داروهای کاهنده‌ی اسید به پوشش داخلی معده‌ی شما کمک می‌کنند که التیام یابد. برخی از این داروها عبارت‌اند از:

بسیاری از مردم در تمام زندگی‌شان این باکتری‌ را دارند، اما هیچ‌گونه علائمی از آن نمی‌بینند. ولی اگر این باکتری باعث التهاب مزمن معده شود و بدون درمان باقی بماند، ممکن است عوارض جدی ایجاد کند. این عوارض می‌توانند شامل زخم معده و سرطان معده باشند. اچ پیلوری، عامل خطر اصلی برای برخی از انواع سرطان معده است. طبق داده‌های CDC در سال ۱۹۹۸، نرخ ریشه‌کَنی اچ پیلوری درصورتی‌که از یک درمان آنتی‌بیوتیک تأییدشده FDA استفاده شود، بین ۶۱ تا ۹۴ درصد است. این نرخ زمانی که آنتی‌بیوتیک‌ها با یک کاهنده‌ی اسید ترکیب شوند، به حداکثر می‌رسد. اضافه کردن درمان‌های طبیعی ممکن است به تسریع روند بهبودی کمک کند.

در ایالات متحده پزشکان به‌ندرت آزمایش‌های لازم برای تشخیص اچ پیلوری را تجویز می‌کنند؛ مگر آنکه شما علائم مربوط به این عفونت را داشته باشید. اگر نشانه‌های مشکوکی دارید، حتما برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنید. بسیاری از علائم عفونت اچ پیلوری با سایر بیماری‌های معده مانند رفلاکس معده (GERD) مشترک هستند. تشخیص صحیح بیماری شما توسط پزشک‌تان بسیار مهم است تا بتوانید مطمئن باشید که به‌درستی درمان می‌شوید. اگر آزمایش شما برای عفونت اچ پیلوری مثبت بود، هرچه درمان هلیکوباکتر پیلوری را زودتر شروع کنید، برای شما بهتر است. درمان‌های طبیعی احتمالا به شما آسیب نمی‌رسانند، اما تابه‌حال ثابت نشده است که این عفونت را ازبین می‌برند. بنابراین هرگز بدون نظارت پزشک‌تان از آنها به‌جای درمان‌های متداول استفاده نکنید.

منبع اچ پیلوری مشخص نیست و CDC هیچ‌گونه توصیه‌ی رسمی برای پیشگیری از آن ارائه نداده است. به‌طور کلی شما باید با شست‌وشوی مکرر دست‌ها و آماده کردن غذاهایتان به شیوه‌ای صحیح و سالم، بهداشت را رعایت کنید. اگر عفونت اچ پیلوری در شما تشخیص داده شد، دوره‌ی کامل درمان هلیکوباکتر پیلوری را تکمیل کنید تا خطر عود مجدد آن تا حد زیادی کاهش یابد.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

با نکات ورزشی و تغذیه‌ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.

17000تومان

14000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری

هم جالب بود هم عالی?

بسیار متشکرم فاطیما جان.

چه بیماریه ترسناکیه تا حالا اسمشو نشنیده بودم ممنون مطالب جدید یاد گرفتم

باعث افتخاره که مطلب مورد توجه‌تون قرار گرفت فهیمه عزیز.

عجب اسم سختی داشت این بیماری!

درست می‌فرمایید. اسامی بعضی بیماری‌ها واقعا سخت و بعضا طولانیه. سلامت باشید.

ممنون

رژیم و تغذیه

ویتامین ب کمپلکس چیست؛ فواید، موارد مصرف و عوارض احتمالی آن

رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب چگونه به ‌تر کمک می‌کند

رژیم غذایی برای سیکس پک شدن شکم در ۶ قدم علمی و کاربردی

افزایش متابولیسم بدن و تر با ۱۰ راهکار علمی

خواص سمنو؛ طرز تهیه و خواص شگفت‌انگیز آن برای بدن

آخرین مطالب


علت درد تخمدان و روش های درمان آن

خواص گیاه مورینگا؛ ۲۲ خاصیت اثبات‌شده و عوارض مورینگا

بوتاکس مو چیست؛ نحوه انجام و عوارض آن برای موها

چرا مدیریت داده‌‌ و اطلاعات برای سازمان‌ها حیاتی است؟

معرفی کتاب مائده های زمینی اثر ماندگار آندره ژید

ترین های جهان

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها


ایمن ترین خودروها در دنیا را بشناسید

عجیب ترین مکان های دنیا که شما را شگفت‌زده خواهند کرد

بهترین دانشگاه های جهان که تحصیل در آن‌ها آرزوی هرکسی است


ارزانترین کشور برای تحصیل کدام است؟

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

%PDF-1.5
%
1 0 obj
>>>
endobj
2 0 obj
>
endobj
3 0 obj
>/XObject>/ProcSet[/PDF/Text/ImageB/ImageC/ImageI] >>/MediaBox[ 0 0 595.32 842.04] /Contents 4 0 R/Group>/Tabs/S/StructParents 0>>
endobj
4 0 obj
>
stream
x=nu84V/Adf(kı7+$kVj(2}ԥL4,=]N~ӏvwwo߾=?޿yzO?ӗ_wLJ7|O_sbgڽ}͟v~exA-‘:5~_RZƇYóo=|}?~aQvݛ|߼{?|(“*SQcV’~Z1keZg;Ư{Uj91Z>޿e,|
Q

زمينه و اهداف: هليکوباکترپيلوري عمدتا در دوران کودکي کسب مي شود اين باکتري در نيمي از مردم جهان کلونيزه شده است و افزايش عمق دانش بشري در مورد راههاي انتقال اين ارگانيسم مي تواند اطلاعات مهمي را در استراتژي هاي مداخله اي آينده در اختيار قرار دهد. هدف از اين مطالعه، بررسي ارتباط بين عفونت هليکوباکترپيلوري در کودکان و والدين آنها مي باشد. روش بررسي: 116 کودک (ميانگين سني 8.38±3.21) سال و والدين آنها تحت ارزيابي قرار گرفتند. کودکاني که با شکايات مختلفي چون درد مزمن شکمي، تهوع و استفراغ هاي مکرر، سوء هاضمه و اسهال مزمن و… به بخش آندوسکوپي بيمارستان کودکان تبريز مراجعه نموده بودند با آندوسکوپي دستگاه گوارش فوقاني و بيوپسي بافت و والدينشان به روش سرولوژي (بررسي آنتي بادي اختصاصي عليه HP) ارزيابي شدند بعلاوه والدين پرسش نامه استانداردي را نيز با راهنمايي سوال کننده تکميل نمودند. يافته ها: در طي اين مطالعه 116 کودک و والدين آنها مورد بررسي قرار گرفتند. شيوع عفونت هليکوباکترپيلوري در کودکان مورد مطالعه 60.3 درصد بود. همچنين 57.8 درصد از مادران و 37.9 درصد از پدران از نظر سرولوژي هليکوباکترپيلوري مثبت بودند. در اين مطالعه ارتباط آماري قوي بين سرولوژي مادر و ابتلاي کودک به عفونت هليکوباکترپيلوري بدست آمد (P=0.03). ميانگين سني کودکان مبتلا به هليکوباکترپيلوري از نظر آماري به طور معني داري بيشتر از موارد غيرمبتلا بود (P=0.006). بين محل استراحت کودک (P=0.42) و امکانات محل زندگي کودک (P=0.0) آب لوله کشي، نحوه دفع زباله و استفاده از يخچال و…) و ارتباط آن با وجود هليکوباکترپيلوري در کودک رابطه معني داري بدست نيامد. نتيجه گيري: اين بررسي نشان داد که ابتلاي والدين مخصوصا مادر به هليکوباکترپيلوري نقش کليدي در انتقال عفونت به کودک دارد. افزايش سن به علت افزايش تماس هاي محيطي احتمال ابتلا به عفونت هليکوباکترپيلوري را افزايش مي دهد.

نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری

تلفن و دورنگار: 44265001 (9821+)

کارگاه های آموزشی

اخبار

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط

علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری
علت ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری
10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *