علائم كمبود بيوتين

علائم كمبود بيوتين
علائم كمبود بيوتين

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– اگر قصد دارید به سلامت پوست یا مو و حتی ناخن‌هایتان اهمیت دهید، اگر باردارید و می‌خواهید دوران حاملگی را بهتر طی کنید، اگر دیابت دارید یا دستگاه گوارشتان خوب کار نمی‌کند و… بگذارید شما را با خواص یک ویتامین مفید به نام «بیوتین» آشنا کنیم.

بیوتین جزو ویتامین‌های گروه B و محلول در آب است.  ویتامین H یا ویتامین B۷  هم گفته می شود. این ویتامین در متابولیسم چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و تولید انرژی در بدن تاثیر زیادی دارد. در مواد غذایی گوناگون، هم به شکل بیوتین و هم به شکل نوعی ترکیب  پروتئینی پیدا می‌شود. میزان دسترسی بدن به ویتامین B7 و جذب آن از انواع غذاها متفاوت است.

جذب ویتامین B7 در بخش فوقانی روده کوچک بعد از جدا شدن از پروتئین متصل شونده به آن، صورت می‌گیرد. این ویتامین توسط باکتری‌های روده بزرگ (کولون) نیز ساخته می‌شود، به همین دلیل دفع مدفوعی بیوتین ۲ تا ۳ برابر میزان دریافت آن می‌باشد. میزان دسترسی بدن به بیوتین تولیدی در کولون بطور دقیق مشخص نیست، ولی شاید حدود ۵۰ درصد مقدار  نیاز از این راه تامین شود.علائم كمبود بيوتين

بیوتین سبب می‌شود که بدن کراتین بیشتری تولید کند. کراتین پروتئینی است که در رشد مو، ناخن و بهبود پوست نقش دارد. بنابراین با استفاده از مکمل‌های این ویتامین یا مواد غذایی که به طور طبیعی حاوی بیوتین هستند، می‌توان شاهد تغییرات بزرگی در پوست و مو بود. تحقیقات نشان می‌دهد ضخامت ناخن افرادی که از مکمل‌های بیوتین استفاده می‌کنند، ۲۵ درصد بیشتر از زمانی است که به مقدار کافی ویتامین B7 دریافت نمی‌کنند.

کمبود بیوتین در میان زنان باردار بسیار شایع است. تحقیقات نشان می‌دهد که کمبود این ویتامین در بدن زنان باردار، می‌تواند احتمال رشد غیرطبیعی جنین را افزایش دهد. استفاده از مکمل‌های اسید فولیک به زنان باردار توصیه شده است؛ در این گزارش آمده است که مصرف روزانه ۳۰ میکروگرم بیوتین، به همراه اسید فولیک، کمبود ویتامین b7 بدن را جبران می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ویتامین B7 به همراه کروم، قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ را کاهش می‌دهد؛ همچنین استفاده از بیوتین، مقاومت به انسولین در بیماران دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. مطالعات منتشر شده در نشریه Diabetes Technology and Therapeutics نشان می‌دهد که میزان قند خون بیمارانی که به مدت ۴ هفته از بیوتین و کروم استفاده کرده‌اند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته و علاوه بر این، کاهش چشمگیری در میزان کلسترول شرکت‌کنندگان مشاهده شده است.

–  سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌شود

– متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد

 – به سنتز اسیدهای چرب و گلوکز کمک می‌کند

– در حفظ سلامت بافت عضله، مغز استخوان و سیستم عصبی موثر می‌باشد

– دریافت مقدار مناسب بیوتین به کنترل وزن بدن، سلامت قلب، کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

– در مشکلاتی مثل التهاب روده، کولیت اولسر، روده تحریک پذیر و یا اسهال مزمن، بنا به نظر پزشک متخصص می‌توان از بیوتین استفاده کرد.

بیوتین بصورت طبیعی در خیلی از خوراکی‌ها وجود دارد. غلات سبوس‌دار، نان سبوس‌دار، تخم‌مرغ، لبنیات، آجیل، ماهی سالمون و مرغ سرشار از ویتامین b7 هستند. همچنین جگر، قلوه، شیر، برنج قهوه‌ای، حبوبات، مغزها (گردو، بادام، فندق و…)، اسفناج، براکلی، گل کلم و … از منابع غنی و خوب بیوتین محسوب می‌شوند.

بیوتین درون غذا معمولا به پروتئین جسیبده است و جذب پایینی دارد. معمولاً یک تخم مرغ پخته ۱۳ تا ۲۵ میکروگرم و هر ۹۰ گرم جگر پخته حدود ۲۷ تا ۳۵ میکروگرم بیوتین دارد. همچنین مکمل‌های بیوتین به صورت قرص و آمپول در داروخانه‌ها وجود دارد ولی بهترین منبع آن، مواد غذایی طبیعی است.

در همه گروه‌های سنی، با استفاده درست از تمام گروه‌های اصلی غذایی شامل گروه نان و غلات، میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت و تخم‌مرغ، شیر و لبنیات در برنامه غذایی روزانه، می‌توان از تامین کافی‌ این ویتامین مطمئن شد و نیازی به استفاده از قرص بیوتین نمی‌باشد.

به نظر می‌رسد که قرص بیوتین مکملی بی‌خطر حتی در مقادیر مصرف بالا می‌باشد. با این حال اگر شما باردار هستید و یا شیر می‌دهید می‌بایست قبل از مصرف آن با پزشک صحبت کنید.

این ویتامین در برابر نور و حرارت تقریباً مقاوم می‌باشد ولی تا حدودی در برابر اکسیداسیون بی‌ثبات است. جذب بیوتین تخم‌مرغ بعد از پخت کامل سفیده با کفایت بهتری صورت می‌گیرد و در حبوبات نیز با جوانه زدن محتوای بیوتین افزایش می‌یابد.

نبض ما– گردآوری

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول”

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

۱۱ نکته مهم که درباره شربت و قرص زادیتن باید بدانید

تداخلات دارویی با قرص آهن چیست؟

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

علائم كمبود بيوتين

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین برنامه رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

بیوتین یکی از ویتامین های گروه B است که همچنین به عنوان ویتامین H یا B7 شناخته می شود. این ویتامین به بدن کمک می کند کربوهیدرات ها را به گلوکز تبدیل کند، که برای تولید انرژی لازم است.

بیوتین همچنین به متابولیزه کردن چربی ها و اسیدهای آمینه کمک می کند که بدن برای ساخت پروتئین از آن ها استفاده می کند. پروتئین برای ترمیم و نگهداری سلول ها مورد نیاز است.

برای یک فرد سالم که یک رژیم غذایی متعادل دارد کمبود بیوتین نادر است.

افرادی که شرایط آن ها بر روی جذب مواد مغذی تاثیر می گذارد، داروهای خاصی مصرف می نمایند ممکن است در معرض کمبود بیوتین قرار داشته باشند. BTD شایع ترین علت کمبود بیوتین در بدن است. BTD اختلال ارثی نادری است که در آن بدن نمی تواند از بیوتین استفاده کند و همین امر منجر به کمبود بیوتین می شود. BTD تقریبا از هر۶۰۰۰ کودک تازه متولد شده یک نفر را تحت تاثیر خود قرار می دهد. این کودکان در هفته یا ماه های اولیه زندگی خود نشانه هایی را بروز می دهند. شایع ترین نشانه ها در برگیرنده موارد زیر است:علائم كمبود بيوتين

بین ۲۵ تا ۵۰ درصد نوزادان متولد شده با BTD یک یا چند مورد زیر را نشان می دهند:

بین ۱۰ تا ۲۵ درصد از نوزادان با تجربه BTD شرایط زیر را خواهند داشت:

در کمتر از ۱۰ درصد موارد کودکان مبتلا به BTD از شرایط زیر رنج می برند:

اگر این شرایط بدون درمان رها شود می تواند کشنده باشد. اگرچه کمبود بیوتین در ماه های اولیه زندگی کودک بروز می کند اما برخی از نشانه ها ممکن است در دوره های بعدی زندگی دیده شود.

سایر فاکتورهایی که افراد را در خطر توسعه کمبود بیوتین قرار می دهد شامل موارد زیر است:

حداقل یک سوم از زنان باردار کمبود بیوتین را تجربه میکنند.

علائم کمبود بیوتین به تدریج شروع می شود و می تواند در طول زمان بیشتر شود.

علائم این نوع کمبود عبارتند از ریزش مو، پیشرفت در ریزش مو در سراسر بدن و بثورات قرمز و زخمی در اطراف دهانه های بدن، از جمله چشم، بینی، دهان ومقعد.

بزرگسالانی که با کمبود بیوتین دست و پنجه نرم می کنند ممکن است نشانه های زیر را داشته باشند:

در حالی که علائم BTD ممکن است با کمک درمان های پزشکی بهبود پیدا کند اما ممکن است فرد نیاز به مصرف بیوتین برای بقیه عمر خود داشته باشد.

مولتی ویتامین های حاوی بیوتین و مکمل های بدون نسخه در دسترس هستند. با این حال، یک رژیم متعادل به عنوان بهترین منبع ویتامین B در نظر گرفته می شود.

مقدار توصیه شده روزانه بزرگسالان ۳۰ میکروگرم (میکروگرم) است، در حالی که مقدار توصیه شده برای کودک ۵ میکروگرم در روز است. زنان باردار باید برای دریافت ۳۵ میکروگرم در روز تلاش کنند.

افراد قبل از مصرف مکمل بیوتین باید با پزشک خود صحبت کنند. بیوتین ممکن است در ویتامین ها وجود داشته باشد. به همین خاطر مصرف بیش از حد این موارد می تواند خطرناک باشد.

غذاهای غنی از بیوتین

اگر فکر می کنید کمبود بیوتین دارید با پزشک خود تماس بگیرید. منبع خوب بیوتین در برگیرنده موارد زیر است:

مهم است که بدانیم که برخی از تکنیک های پردازش مواد غذایی می توانند بیوتین را از بین ببرند. همچنین لازم به ذکر است که سفیده تخم مرغ خام حاوی یک پروتئین به نام آویدین است که بر روی نحوه جذب بیوتین در بدن تأثیر می گذارد.

کمبود بیوتین برگشت پذیر است. افراد مبتلا به BTD مکمل های بیوتین را دریافت می کنند که می تواند نشانه ها را متوقف کند اما معمولا باید این مکمل ها در دراز مدت مصرف شوند. اداره غذا و داروی آمریکا نظارتی بر روی این مکمل ها ندارد. به همین خاطر باید این مواد از منابع معتبر تهیه شوند. افراد قبل از شروع دوره های جدید، باید با پزشک خود درباره همه مکمل ها، ویتامین ها، گیاهان و داروها صحبت کنند.

بسیاری از علل دیگر کمبود بیوتین را می توان با تغییرات غذایی درمان کرد، هرچند ممکن است پزشک مدت زمان کوتاهی از مکمل ها نیز استفاده کند.

اگر به کمبود بیوتین در بدن خود مشکوک هستید حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

یک رژیم غذایی نامناسب و با کمبود ویتامین می‌تواند منجر به بروز طیف وسیعی از علائم ناخوشایند شود. این علائم روش بدن‌تان است تا به وسیله آن به شما نشان دهد که از کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی رنج می‌برد. در این مقاله به 8 علامت شایع کمبود ویتامین و مواد معدنی و روش‌های درمان آن‌ها می‌پردازیم.

دلایل مختلفی وجود دارد که می‌تواند منجر به شکنندگی ناخن و مو شود که یکی از آن‌ها کمبود بیوتین است. این ویتامین به عنوان ویتامین B7 نیز شناخته می‌شود و به بدن کمک می‌کند تا موادغذایی را به انرژی تبدیل کند. کمبود بیوتین بسیار نادر است، اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد، منجر به شکنندگی و نازکی مو و ناخن می‌شود. از جمله علائم دیگر کمبود بیوتین می‌توان به خستگی مزمن، درد عضلانی، انقباضات و خواب رفتگی دست و پا اشاره کرد.

زنان باردار، افرادی که زیاد سیگار می‌کشند یا زیاد مشروب می‌خورند، افراد با اختلالات گوارشی مانند سندرم روده تراوا و بیماری کرون در معرض کمبود ویتامین بیوتین هستند. بعلاوه مصرف زیاد آنتی بیوتیک و داروهای سرماخوردگی فاکتورهای خطر ابتلا به کمبود بیوتین هستند. خوردن سفیده خام تخم‌مرغ می‌تواند منجر به کمبود بیوتین شود. این به دلیل وجود آویدین در سفیده تخم مرغ است که به بیوتین اتصال پیدا کرده و جذب آن را کاهش می‌دهد.

غذاهای غنی از بیوتین شامل زرده تخم‌مرغ، گوشت، ماهی، لبنیات، آجیل، دانه‌ها، اسفناج، بروکلی، سیب زمینی شیرین، گل کلم، مخمر، تمامی دانه‌ها و موز هستند. بزرگسالانی که موها و ناخن‌های شکننده دارند می‌توانند روزانه از مکمل‌های حاوی 30 میکروگرم بیوتین در روز استفاده کنند. اگرچه اغلب تامین بیوتین با استفاده از مکمل‌ها به سختی انجام می‌گیرد و به جای آن استفاده از مواد غذایی حاوی بیوتین بهتر جواب می‌دهد.

زخم‌هایی که در دهان یا اطراف آن به وجود می‌آید می‌تواند اغلب به دلیل کمبود جذب برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد. برای مثال زخم‌های دهانی اغلب در نتیجه کمبود آهن یا ویتامین‌های B اتفاق می‌افتد. در مطالعه‌ای مشخص شد بیمارانی که از زخم‌های دهانی رنج می‌برند دو برابر سایرین فقر آهن دارند. در مطالعه دیگری دیده شد که حدود 28% از بیماران با زخم‌های دهانی کمبود تیامین (ویتامین ب1)، ریبوفلاوین (ویتامین ب 2 ) و پیرودوکسین(ویتامین ب 6) گاهی اطراف دهان در نتیجه بزاق زیاد یا کم آبی دچار شکاف یا خون‌ریزی می‌شود. علاوه بر این چنین شرایطی ممکن است در اثر فقر آهن و ویتامین‌های گروه B بخصوص ریبوفلاوین نیز به وجود آید.علائم كمبود بيوتين

غذاهای غنی از آهن شامل گوشت قرمز، ماهی، ماکیان، حبوبات، آجیل، برگ‌های سبز تیره، غلات و دانه‌ها هستند. منابع غنی از تیامین، ریبوفلاوین و پیریدوکسین شامل تمامی غلات، ماکیان، گوشت قرمز، سبزیجات سبز، سبزیجات شیرین، آجیل و دانه‌ها می‌باشند.

گاهی دلیل اصلی خون‌ریزی لثه مسواک زدن شدید است، اما رژیم غذایی فاقد ویتامین C نیز می‌تواند منجر به خون‌ریزی در لثه شود. ویتامین C نقش مهمی در بهبود زخم و ایمنی داشته، بعنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و از آسیب سلولی جلوگیری می‌کنند. بدن انسان نمی‌تواند ویتامین C تولید کند، یعنی تنها راه به دست آوردن آن از طریق رژیم غذایی است. افرادی که به مقدار کافی میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند به ندرت با کمبود ویتامین سی مواجه خواهند شد. اما بسیاری از افراد نمی‌توانند هر روز میزان کافی میوه و سبزیجات بخورند.  

در مطالعه‌ای که بر روی جمعیت سالم انجام شد، 13-30 درصد جمعیت سطح کمی از ویتامین سی را داشته و 5-17 درصد از جمعیت کمبود ویتامین سی داشتند. مصرف کم ویتامین سی در رژیم غذایی به مدت طولانی منجر به علائمی مانند خون‌ریزی لثه و حتی از دست رفتن دندان‌ها می‌شود. یکی دیگر از عواقب شدید کمبود جدی ویتامین سی، اسکوربوت است که منجر به مهار سیستم ایمنی، ضعف عضلات و استخوان‌ها و خستگی می‌شود.

سایر دلایل شایع کمبود ویتامین سی شامل کبودی، تاخیر در بهبود زخم، خون‌ریزی مداوم از بینی و پوست خشک است.

رژیم غذایی که حاوی کمبود ویتامین باشد می‌تواند منجر به مشکلات بینایی شود. برای مثال کمبود ویتامین A اغلب منجر به شب کوری می‌شود که در این حالت افراد در نور کم یا در تاریکی دیدشان کاهش پیدا می‌کند. ویتامین A برای تولید ردوپسین ضروری است، ردوپسین، پیگمان موجود در رتینای چشم است که باعث می‌شود تا در شب قادر به دیدن باشید. اگر شب کوری درمان نشود در نهایت منجر به کوری می‌شود.

یکی دیگر از علائم کمبود ویتامین A به وجود آمدن پرده‌ای سفید بر روی چشم است که تا زمان دریافت مقدار کافی ویتامین از بین نخواهد رفت. در کشورهای توسعه یافته کمبود ویتامین A نادر است. غذاهای غنی از ویتامین A شامل گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، ماهی، برگ‌های سبز تیره سبزیجات، سبزیجات با رنگ زرد-نارنجی هستند.

افرادی که کمبود ویتامین A ندارند نباید از مکمل‌های ویتامین A استفاده کنند، چرا که این ویتامین محلول در چربی بوده در صورت مصرف بیش از اندازه منجر به تجمع چربی و مسمومیت می‌شود. علائم ناشی از مسمومیت با ویتامین A جدی است، این علائم شامل حالت تهوع و سردرد، خارش پوست، درد مفاصل و استخوان و در موارد شدید حتی کما و مرگ است.

درماتیت سبوره‌ای یا شوره سر نوعی اختلال پوستی است که منطقه‌ای از بدن را که روغن تولید می‌کنند تحت تاثیر قرار می‌دهد. این حالت منجر به خارش و فلس‌دار شدن پوست می‌شود. شوره سر معمولا محدود به اسکالپ است در حالیکه درماتیت سبوره‌ای بر روی صورت، بخش بالایی سینه، کشاله ران و زیربغل هم به وجود می‌آید. کمبود زینک، نیاسین (ویتامین B3)، ریبوفلاوین(ویتامین B2) و پیریدوکسین (ویتامین B6) در ابتلا به این بیماری نقش دارند.

غذاهای حاوی نیاسین، پیریدوکسین و ریبوفلاوین شامل غلات، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، ماکیان، لبنیات، حبوبات، سبزیجات سبز، سبزیجات نشاسته‌ای، آجیل و دانه‌ها هستند. غذاهای دریایی، گوشت قرمز، حبوبات، لبنیات، آجیل و دانه‌ها از جمله غذاهای حاوی زینک می‌باشند.

ریزش مو یکی از رایج‌ترین مشکلات است. بیش از 50% مردان و زنان با رسیدن به سن 50 سالگی دچار ریزش مو می‌شوند. موادغذایی که حاوی عناصر زیر هستند می‌توانند منجر به کاهش ریزش مو شوند:

این عنصر در تولید DNA موجود در فولیکول‌های مو موثر است. فقر آهن منجر به توقف رشد موها و یا ریزش آن‌ها می‌شود.

ماده اصلی برای سنتز پروتئین و تقسیم سلولی است، این دو فرآیند برای رشد موها ضروری است.

این اسیدهای چرب ضروری برای رشد و حفظ موها لازم‌اند.

این ویتامین برای حفظ سلامت موها مورد نیاز است. طاسی، شرایطی که طی آن موها در منطقه‌ای شروع به ریزش می‌کنند، یکی از شرایط فقر نیاسین است.

بیوتین یکی دیگر از انواع ویتامین‌های B است که در صورت نبودش منجر به ریزش مو می‌شود.

گوشت، ماهی، تخم‌مرغ، حبوبات، برگ‌های سبز تیره، آجیل، دانه‌ها و تمامی غلات منابع خوبی برای آهن و زینک هستند. غذاهای غنی از نیاسین شامل گوشت قرمز، ماهی، لبنیات، حبوبات، دانه‌ها، آجیل، غلات و برگ‌های سبز می‌باشند. زرده تخم‌مرغ و فرآورده‌های فرعی گوشت حاوی بیوتین هستند. سبزیجات برگ‌دار، آجیل، تمامی دانه‌ها و روغن‌های گیاهی غنی از لینولئیک اسید می‌باشند، گردو، دانه‌های کتان و سویا سرشار از آلفا لینولئیک اسید هستند.

در صورت فقر هر یک از این عناصر می‌توان از مکمل‌ها استفاده کرد اما توجه شود که در صورتیکه کمبودی در هر یک از این عناصر نداشته باشید، مصرف مکمل ریزش مو را تشدید می‌کند.

افرادی که از کراتوز پیلاریس رنج می‌برند، بر روی گونه، دست‌ها و  پشت برآمدگی‌هایی دارند. این مشکل معمولا در کودکی به وجود می‌آید و با افزایش سن از بین می‌رود. دلیل اصلی بروز این برآمدگی‌ها هنوز کاملا شناخته شده نیست اما به نظر می‌رسد که این اتفاق زمانی می‌افتد که میزان زیادی کراتین در فولیکول‌های مو به وجود می‌آید. کراتوز پیلاریس ممکن است دلایل ژنتیکی داشته باشد یعنی اگر یکی از افراد خانواده مبتلا باشد ریسک ابتلای آن در فرد دیگر افزایش پیدا می‌کند. اما این بیماری به دلیل فقر ویتامین A و C نیز به وجود می‌آید.

غذاهای غنی از ویتامین A و C شامل فرآورده‌های فرعی گوشت، تخم‌مرغ، ماهی، برگ‌های سبز تیره گیاهان و غذاها و سبزیجات نارنجی-زرد هستند.

سندرم پای بی‌قرار یک شرایط عصبی است که منجر به بروز حس ناخوشایندی در پاها می‌شود و فرد تمایل زیادی برای تکان دادن آن‌ها دارد. این بیماری 10% از آمریکایی‌ها را درگیر می‌کند و در زنان بیشتر از مردان است. در اغلب افراد به نظر می‌رسد زمانی که در حال خوابیدن یا استراحت هستند این حرکت منجر به حس رضایت می‌شود. دلیل اصلی چنین اختلالی هنوز مشخص نیست اما به نظر می‌رسد که با سطح آهن خون در ارتباط است.

بر اساس بسیاری از مطالعات کاهش سطح آهن در خون شدت علائم را افزایش می‌دهد. مطالعات دیگری نشان می‌دهد که این علامت در طول بارداری که سطح آهن خون کاهش پیدا کرده است بروز می‌کند. مصرف آهن و افزایش جذب غذاهای حاوی آهن مانند حبوبات، گوشت قرمز، برگ سبز تیره گیاهان، ماهی، آجیل، دانه‌ها و تمامی غلات باعث کاهش این علائم می‌شود. مصرف همزمان این غذاها با گیاهان و سبزیجات غنی از ویتامین ژ جذب آهن را افزایش می‌دهد. استفاده از قابلمه‌های آهنی و اجتناب از مصرف چای و قهوه در وعده‌های غذایی نیز جذب آهن را افزایش می‌دهد.

براساس برخی شواهد کمبود منیزیوم نیز در سندرم پای بی‌قرار نقش دارد. توجه داشته باشید که کمبود تمامی این عناصر غذایی باید به وسیله مشاور و پزشک تایید شده باشد.

تریتا را در جهت رسیدن به اهدافش حمایت کنید:

اشتراک گذاری:

کارشناس ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه تهران
بورسیه دکتری ایمونولوژی از دانشگاه ملبورن
از جمله اهدافم، افزایش آگاهی و دانش مردم سرزمینم می‌باشد.

I have received the bachelor and master degree in microbiology at the University of Tehran.
I have been offered the Melbourne Research Scholarship for the PhD program in immunology.
Raising awareness among my people is my goal.

طراحی و پشتیبانی:
گروه توسعه نرم افزاری تیکا

علائم كمبود بيوتين
علائم كمبود بيوتين
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *