علائم ابتلا به قند خون

علائم ابتلا به قند خون
علائم ابتلا به قند خون

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

علائم بيماري:

شروع ديابت نوع 1 بسيار ناگهاني و ناراحت كننده است، كه مي‌تواند علائم ذيل را به دنبال داشته باشد.

1- تكرر ادرار

2- – تشنگي و خشكي دهان به طور غيرطبيعي

3- -خستگي مفرط يا كمبود انرژي

علائم ابتلا به قند خون

4- – گرسنگي مداوم

5- – كاهش ناگهاني وزن

6- – تاري ديد

7- – عفونت‌هاي مكرر

شروع ديابت نوع 2 تدريجي است بنابراين تشخيص بيماري كار بسيار دشواري است. به هر حال علائم ديابت نوع 1 بصورت خفيف‌تر ممكن است در مبتلايان به ديابت نوع 2 نيز وجود داشته باشد.

در برخي افراد مبتلا به ديابت نوع 2 هيچ گونه علائم زودرس بيماري ديده نمي شود و ممكن است سال‌ها پس از ابتلا، تشخيص داده نشود. نيمي از اين افراد در زمان تشخيص دچار عوارض مختلف ديابت هستند.

با وجود اينكه تاكنون ديابت درمان قطعي نيافته ولي راه‌هاي مؤثري براي كنترل آن وجود دارد. به كمك درمان‌هاي مناسب دارويي و آموزش‌هاي صحيح در كنار داشتن شيوة صحيح زندگي، يك فرد ديابتي مي‌تواند همانند ساير افراد جامعه به زندگي فعال خود ادامه و خطر ايجاد عوارض ديابت را كاهش دهد.

توانمندسازی یعنی شرکت فرد دیابتی در کلاسهای آموزشی مستمر و مداوم

آموزش پایه اساسی درمان دیابت است و آموزش در دیابت یعنی توانمند سازی، بنابراین جهت شرکت در کلاسهای آموزشی با انجمن دیابت ایران تماس حاصل فرمایید.

88248124-6

دیدن نظرات

نسخه چاپی

انجمن روانشناسان آمریکا اعلام کرده که نسل جوان امروزی بسیار بیشتر از همسن و سالان خودشان در دهه‌های قبل دچار استرس هستند. با توجه به اینکه استرس یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماری قند ( نوع دو)، به‌شمار می‌رود، پزشکان می‌گویند که باید از سنین جوانی علایم هشداردهنده این بیماری را شناسایی کرد.

به گزارش الیت دیلی، عدم شناسایی درست بیماری در جوانی امر شایعی است و تا وقتی مشکل جدی نشود، جوانان نه به دکتر مراجعه می‌کنند و نه دکترها علایم برخی بیماری‌ها را در آنها جدی می‌گیرند. در بیمارانی که قند خون بالایی دارندتوانایی تولید انسولین بین می‌رود یا اینکه بدن آنها در برابر انسولین مقاوم می‌شود و در نتیجه کارایی طبیعی آن از بین می‌رود.

اما علایم هشدار دهنده بیماری قند نوع دو کدام‌اند؟علائم ابتلا به قند خون

پزشکان هفت علامت اصلی برای این بیماری بر شمرده‌اند که در صورت ادامه‌دار شدن هر کدام از آنها باید درخواست آزمایش برای اندازه گیری میزان قند خون را داد.

۱. تکرر ادار / پر ادراری

ادرار بیش از اندازه به دلیل این است که کلیه‌ها مجبور به دفع شکر اضافه بدن هستند. کلیه‌ها این شکر اضافه را همراه با مواد مایع از بدن دفع می‌کنند.

۲. تشنگی مدام

بالا رفتن میزان گلوکز خون و در نتیجه پر ادراری باعث از دست رفتن میزان زیادی از آب بدن می‌شود که فرد را بیش از حد معمول تشنه نگاه می‌دارد.

به گزارش وب سایت پریونشن، وقتی این دو عامل اول (یعنی پر ادراری و همینطور تشنگی دایم) ناگهان با هم ظاهر شوند، حتما باید به پزشک مراجعه کرد.

۳. خستگی بیش از حد

بدن انرژی لازم برای حرکت و فعالیت را از سوخت و ساز گلوکوز بدست می آورد. علاوه بر تاثیر کم شدن آب بدن، تمام فعالیت‌های سوخت و ساز بدن تحت تاثیر قرار گرفته و انجام آن کند می‌شود که منجر به بی‌حالی و خستگی مدام فرد مبتلا به بیماری قند می‌شود.

۴. مشکل بینایی

کم آب شدن بدن بر بینایی افراد مبتلا به بیماری قند اثر منفی دارد. این کم‌آبی کلی بدن باعث کم شدن مایع تر کننده لنز چشم می‌شود که منجر به مشکل بینایی و تمرکز می‌شود. در موارد شدید، این کم‌آبی باعث پاره شدن مویرگ‌های خونی شبکیه چشم و کوری می‌شود.

۵. طولانی شدن زمان ترمیم زخم‌ها، بریدگی‌ها و عفونت

اینطور گمان برده می‌شود که بروز عفونت‌های مداوم در بیماران مبتلا به مرض قند توانایی سیستم دفاعی بدن و همینطور قدرت دوباره‌سازی سلول‌های زخمی شده را کم می کند. میزان قند خون بالا به سلول‌های بدن استرس تمام وقت وارد می‌کند.

۶. کاهش وزن بدون تغییر در نحوه غذا خوردن یا تحرک و گرسنگی شدید

جذب قند توسط سلول‌های بدن که به علت مریضی قند کارکردشان مختل شده است، باعث می‌شود که فرد مبتلا به این بیماری همیشه احساس گرسنگی کند. از سوی دیگر، دفع مدام آب و کالری از بدن باعث می‌شود که کالری جذب شده مدت زیادی در بدن باقی نماند. بنابراین افراد مبتلا به بیماری قند همیشه گرسنه‌اند، اما لزوما اضافه وزن ندارند، بلکه با کاهش وزن هم مواجه می‌شوند.

۷. بی‌حسی و مور مور شدن بیش از حد اندام بدن

از آنجایی که مریضی قند به طور مستقیم بر سیستم گردش خون بدن تاثیر دارد، باعث ایجاد آسیب‌های جدی به سیستم عصبی بدن می‌شود. این آسیب‌ها منجر به بی حسی دست‌ها و پاها می‌شود. به همین دلیل است که برخی افراد مبتلا به مریضی قند مجبور به قطع اعضای بدن می‌شوند.

نمایش نظرات

© 2019 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

علائم ابتلا به قند خون
علائم ابتلا به قند خون
10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *