عفونت ادرار کودکان طب سنتی

عفونت ادرار کودکان طب سنتی
عفونت ادرار کودکان طب سنتی

عفونت ادرار یک بیماری باکتریایی است که بیشتر زنان دچار آن می شوند گرچه آقایان هم گاهی با این مساله مواجه می شوند. نشریه اینترنتی آرگا قصد دارد در این مطلب به درمان گیاهی عفونت ادراری بپردازد و راه حل های مفیدی را برای حل این مشکل معرفی نمایید.

سیستیت که با نام عمومی عفونت ادراری شناخته شده است یک بیماری ویروسی و باکتریایی است که در اغلب موارد خانمها را درگیر می کند. زنان به خاطر کوتاهی مجاری ادرارشان زودتر دچار عفونت می شوند و این اتفاق در سن 20 تا 50 سالگی روی می دهد. مردان نیز گاهی اوقات به دلیل رابطه با زنان آلوده دچار این مشکل می شوند. برای برطرف کردن این مسئله خواندن مقاله درمان گیاهی عفونت ادراری ما را از دست ندهید.

عفونت ادراری دلایلی متعدی دارد که از جمله آنها می توانیم به دیابت, ام اس, آسیبهای نخاعی, رابطه جنسی از معقد در آقایان, عدم بهداشت مناسب, استفاده از دوش واژینال, کاهش آب بدن, نگه داشتن ادرار, وراثت, افزایش پروستات و سنگ کلیه را نام برد. در این مطلب قصد داریم به درمان گیاهی عفونت ادراری بپردازیم اما قبل از آن به معرفی اجمالی علائم عفونت ادراری می پردازیم سپس نحوه درمان عفونت ادراری با گیاهان مختلف را مطرح می نماییم. تا پایان همراه ما باشید.

عفونت ادرار کودکان طب سنتی

امیدوارم موارد فوق در پیشگیری و درمان گیاهی عفونت ادراری مثمر ثمر قرار بگیرد و با استفاده از این راهکارها مشکلات جسمی خود را در رابطه با عفونت ادراری حل نمایید. از تمامی شما دوستان علاقه مند دعوت می نماییم با کلیک بر روی درمان خانگی مجله آرگا از دیگر اطلاعات مفید و کاربردی در زمینه درمان های خانگی انواع بیماری ها دیدن نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی

عفونت ادرار کودکان طب سنتی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

همه مادر ها یک عقیده ثابت دارند و آن این است که حاضرند خودشان مریض بشوند ولی کودکانشان بخصوص کودکان نوزادشان بیمار نشوند دلیل این موضوع علاوه بر محبت مادر سختی بیماری های کودکان است که چون نمیتوانند در مورد حال عمومی بدن خود صحبت کنند تشخیص و درمان بیماری های کودکان را سخت میکند ، عفونت های ادراری نوزاد از جمله مواردی است که این روز ها در میان نوزادان تاز ه متولد شده و البته در میان کودکان شایع شده است در این نوشته قصد داریم در مورد این بیماری و درمان با شما بیشتر صحبت کنیم با ما همراه باشید .

در این بخش از دانستنیهای کودکان پرتال دلبرانه مطلبی در مورد عفونت های ادراری نوزاد ان قرار داده ایم.که امیدواریم مورد توجه ماران گرامی قرار گیرد تا بهتر از کودک خود مرابت کنند. در ادامه با ما همراه باشید

 

زمانی که کودک در دستشویی با دستمال توالت همزمان مقعد و اندام تناسلی خود را تمیز می‌کند.این مشکل در دختران شایع‌تر از پسران است، زیرا در دختران فاصله مقعد با مجرای ادرار بسیار نزدیک‌تر است…عفونت‌های دستگاه ادراری در کودکان نسبتاً شایع است، اما معمولاً مشکل جدی به شمار نمی‌رود.

عفونت ادرار کودکان طب سنتی

عفونت‌های ادراری را می‌توان به طور مؤثری با داروهای آنتی بیوتیک درمان کرد. انواع عفونت‌های ادراری عبارتند از:

عفونت ادراری یکی از بیمار یهای شایع در کودکان است که سالانه ۳ درصد آنها را مبتلا میکند.

والدین باید درباره عفونت ادراری اطلاعات داشته باشند، زیرا در بسیاری از موارد مراجعان اصال نمیدانند فرزندشان احتمالا به این عفونت مبتلاست.اگر عفونت ادراری به موقع درمان نشود میتواند کودک را به مشکلات کلیوی دچار کند.به گفته دکتر محمد رضایی، متخصص کودکان عفونت ادراری با شیوع ۵ درصد در دختران و یک درصد در پسران، میان دختران بیشتر مشاهده میشود.در ادامه دکتر رضایی برای ما توضیح میدهد که علت عفونت ادراری چیست، درمان و روشهای پیشگیری آن کدام است و چرا دختران بیشتر دچار عفونت ادراری میشوند؟

عفونت های ادراری نوزاد 

درمان عفونت ادراری در کودکان با طب سنتی

اگر به موقع برای درمان عفونت ادراری فرزندتان اقدام کنید، خیلی زود علائم بهبود در کودک بروز می کند، اما در مواردی که عفونت دیر تشخیص داده شود یا برای درمان آن اقدامی صورت نگیرد، احتمال آسیبهای دراز مدت به سیستم دفع ادرار کودک وجود دارد.

در این صورت عملکرد کلیه ها مختل میشود و نارسایی کلیه پدید میآید.نوزادان و بچه های کوچک به مراتب بیشتر در خطر نارسایی کلیوی ناشی از عفونت مجاری ادراری هستند.عفونت مجاری ادراری در نوزادان نارس و نوزادانی که به هر دلیل جریان ادرار در مجاری ادراریشان مختل شده شایعتر است.عفونت ادراری همچنین ممکن است منجر به عفونت های حادی در سراسر بدن به نام «سِپسیس » شود.

اکثر عفونت‌های ادراری در کودکان توسط باکتری‌هایی ایجاد می‌شود که از طریق دستگاه گوارشی وارد مجرای ادرار می‌شوند. باکتری‌ها به طرق مختلفی ممکن است وارد بدن کودک شوند، از جمله:زمانی که کودک در دستشویی با دستمال توالت همزمان مقعد و اندام تناسلی خود را تمیز می‌کند. این مشکل در دختران شایع‌تر از پسران است، زیرا در دختران فاصله مقعد با مجرای ادرار بسیار نزدیک‌تر است.

در نوزادان، ذرات مدفوع از پوشک به مجرای ادرار می‌رسد، به خصوص اگر نوزاد هنگام عوض کردن پوشک، تحرک زیادی داشته باشد.برخی از کودکان دچار عفونت ادراری شده و برخی دیگر مصون هستند و این امر دلیل مشخصی ندارد. با این حال، برخی از کودکان به دلیل وجود مشکلات تخلیه مثانه، ممکن است در برابر عفونت ادراری آسیب پذیرتر باشند.

گاهی اوقات یبوست می‌تواند باعث تورم بخشی از روده بزرگ شود،

این تورم سبب فشار بر مثانه و جلوگیری از تخلیه طبیعی آن می‌گردد.

در این بیماری نسبتاً شایع، کودک مدفوع خود را “نگه می‌دارد”،

حتی اگر نیاز به دفع مدفوع داشته باشد.

این یک بیماری نادر است

که در طی آن ادرار دوباره در مجاری ادراری به سمت مثانه و کلیه جریان می‌یابد

. این عارضه به دلیل مشکلات دریچه مجاری ادرار که به مثانه وارد می‌شود، رخ می‌دهد.

تشخیص عفونت ادراری در کودکان با تکیه بر علائم و نشانه‌ها دشوار است،

زیرا علائم و نشانه‌های آن ممکن است مبهم باشد

و کودکان خردسال به راحتی نمی‌توانند این علائم را بیان کنند.

علائم عمومی که ممکن است نشان دهنده بیماری فرزندتان باشد، عبارتند از:

در اغلب موارد، پزشک می‌تواند با پرسیدن سؤالاتی در مورد علائم کودک و بررسی آنها و توصیه آزمایش ادرار، عفونت دستگاه ادراری در کودک را تشخیص دهد. درمان معمولاً بلافاصله پس از گرفتن نمونه ادرار شروع شده و نیازی به انجام آزمایشات بیشتر نیست.

گاهی اوقات جمع‌آوری نمونه ادرار از کودکان به خصوص نوزادان و خردسالان می‌تواند مشکل باشد.معمولاً از کودکانی که رفتن به دستشویی را آموخته‌اند، می‌توان خواست که نمونه ادرار خود را با استفاده از یک بطری استریل جمع آوری کنند.برای کمک به کودکتان در جمع‌آوری نمونه ادرار می‌توانید یک بطری را در مسیر ادرار کودک خود قرار دهید.

در این هنگام اطمینان حاصل کنید که لبه دهانه بطری با هیچ چیز تماس نداشته باشد، زیرا هر گونه تماس یا آلودگی ممکن است نتیجه آزمایش را تحت تأثیر قرار دهد.اگر قادر به جمع آوری نمونه ادرار تمیز نیستید، می‌توانید با قرار دادن یک پد جاذب مخصوص در پوشک کودک خود، نمونه ادرار کودکتان را جمع آوری کنید.این نمونه ادرار با استفاده از یک سرنگ از درون پد جاذب خارج می‌شود.در چنین مواردی، نمونه ادرار را می‌توان با قرار دادن یک لوله پلاستیکی کوچک موسوم به کاتتر در مجرای ادرار کودک به دست آورد.

در برخی شرایط، انجام آزمایشات بیشتری ممکن است لازم باشد، به عنوان مثال:

اسکن‌های مختلفی برای بررسی مشکلات دستگاه ادراری کودکتان وجود دارد:

درمان عفونت ادراری در کودکان دختر

درمان عفونت ادراری کودکان در طب سنتی

اکثر عفونت‌های ادراری در دوران کودکی ظرف مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از درمان با آنتی بیوتیک برطرف خواهد شد و در دراز مدت هیچ گونه مشکلی ایجاد نخواهد کرد.در بسیاری از موارد، درمان کودک شامل مصرف یک دوره آنتی بیوتیک در خانه است.برای رعایت احتیاط، کودکان کمتر از سه ماه و کودکان دارای علایم شدید معمولاً برای چند روز در بیمارستان بستری شده و آنتی بیوتیک را با تزریق مستقیم به داخل ورید دریافت می‌کنند.

اگر کودک شما بالاتر از سه ماه است

و احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های جدی وجود ندارد،

معمولاً می‌توانید کودکتان را در خانه با استفاده از آنتی بیوتیک درمان کنید.

طول مدت درمان بستگی به نوع عفونت ادراری کودکتان دارد:

عفونت ادرار کودکان طب سنتی

عوارض جانبی شایع آنتی بیوتیک عبارتند از:

همچنین در صورت لزوم می‌توانید از پاراستامول برای رفع تب و ناراحتی فرزندتان استفاده کنید.با این حال، اگر کودک شما مبتلا به عفونت ادراری است، نباید از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن استفاده کنید، زیرا این داروها می‌تواند به کلیه‌های کودکتان آسیب برساند.هرگز به کودکان زیر سن ۱۶ سال خود آسپرین ندهید. اگر فرزند شما قادر به بلع قرص یا کپسول نباشد، می‌توانید آنتی بیوتیک‌ و پاراستامول را به صورت مایع به کودکتان بدهید.وضعیت کودک شما معمولاً در عرض ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از درمان بهبود خواهد یافت.با این حال، برای جلوگیری از عود عفونت ادراری کودک بسیار مهم است که کل دوره آنتی بیوتیک تجویز شده به پایان برسد.

اگر فرزند شما کمتر از سه ماهه است

و یا احتمال بدتر شدن عفونت وجود دارد،

باید نوزادتان را جهت درمان در بیمارستان بستری کنید.

در موارد زیر کودکتان بدون درمان در بیمارستان در معرض خطر جدی خواهد بود:

جلوگیری کامل از عفونت‌های ادراری در دوران کودکی امکان پذیر نیست،

اما با انجام اقداماتی می‌توانید خطر ابتلاء کودک خود به این عفونت‌ها را کاهش دهید.

توصیه‌های زیر ممکن است در این زمینه به شما کمک کند:

در صورت امکان برای شش ماه اول بعد از تولد، به طور انحصاری کودک خود را شیر دهید.به دختران خود آموزش دهید که در دستشویی، خود را از عقب به جلو با دستمال توالت تمیز کنند.مطمئن شوید که کودک شما آب و مایعات کافی می‌نوشد و به طور منظم به دستشویی می‌رود.از تهیه لباس زیر نایلونی و یا مواد مصنوعی برای کودک خود اجتناب کنید.از صابون‌های معطر و یا حباب حمام استفاده نکنید.برای کاهش خطر ابتلا فرزند خود به یبوست، اقدامات لازم را انجام دهید.

منبع: نی نی نما

دیدگاه

تصویر امنیتی *

بهینه سازی : دلبرانه

اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است و کپی برداری فقط باذکر منبع با لینک مربوطه بلامانع است Copyright delbaraneh.com © 2019- Allrights Reserved.

عفونت ادرار کودکان طب سنتی
عفونت ادرار کودکان طب سنتی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *