صنعت تولید دارو

خواص دارویی و گیاهی



شركت سجاد داروي شرق قابليت توليد 2/4// عدد قرص ،‌ 15// عدد كپسول را سالانه در دو شيفت كاري دارا است و از اين نظر جزو برترين توليد كنندگان دارو در ايران مي باشد.

پرسنل فعال در خط توليد شامل 15  نفر متخصص دارويي و آزمايشگاهي و  4  نفر كاركنان خط توليد مي باشد .

كادر فني نيز در كنار كاركنان خط توليد مسئوليت مراقبت و تعمير دستگاه ها و تامين امنيت پرسنل را به عهده دارند .


دستگاه هاي موجود در خط توليد شامل :

FBP،CONTA Blender، BLISTER PACK، FLUID BAD PROCESSOR ، PASTE PREPARATION VESSEL ، RMG ، VEBRO STETER ، Blender ،

كنتا بلندر ، آسياب  چكشي ،‌ پرس ،‌كتينگ ، كنترل چشمي ، بليستر ، دستگاه توليد كپسول و همچنين دستگاه هاي بسته بندي مي باشد .

ساير بخش های خط توليد شامل انبار قرنطينه ، بخش انبار و بسته بندی و آزمايشگاه IPQC (کنترل فيزيکی حين توليد) می باشد.


صنعت تولید دارو

توليد انواع قرص و كپسول ، فعاليت در زمينه صادرات و توليد مشترك  و تحت ليسانس

آدرس: مشهد – كيلومتر 18 جاده قوچان شهرك صنعتي توس – فاز 2 – نبش انديشه 1
28 – 354142 – 51
فکس: 3541422 – 51
ايمیل: info@sajaddaru.com

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: مشکل اصلی در صنعت فعلی دارو مطالبات بیمه‌ها، قیمت و ظرفیت مازاد است که تنها راه آن صادرات می‌باشد.

به گزارش عیارآنلاین، گفتگوی ویژه خبری امشب با حضور فرامرز اختراعی رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، حریرچی معاون وزارت بهداشت و درمان و همتی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و درباره بحث دارو به روی آنتن رفت.

اختراعی رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی در ابتدای بره گفت: آماره سال ۹۵ دارو‌های رقابتی نشان می‌دهد که از حجم ۶۷۰۰ میلیارد تومان دارو،۵۰ هزار میلیارد تومان آن به دارو‌های وارداتی اختصاص دارد.

در ادامه ایرج حریرچی معاون وزارت بهداشت و درمان افزود: من اصلاح می‌کنم که ما ۱۶ هزار میلیارد بازار دارو داریم که ۴۰۰۰ میلیارد آن وارداتی است و دارو‌های مشابه داخلی را هم کمتر شامل می‌شوند.

وی افزود: از این ۴۰۰۰ میلیارد،۲۸۵۰ میلیارد آن مشابه داخلی ندارند، بنابراین ۱۹۵۰ میلیارد باقی می‌ماند که آن هم به سه بخش تقسیم می‌شود و شامل ۱۰۰۰ میلیارد دارو‌های ایرانی جدید با مشابه خارجی،۷۰۰ میلیارد دارو برای بیماران خاص و ۲۵۰ میلیارد دلار آن به بحث بیماری‌های شیمی درمانی باز می‌گردد.صنعت تولید دارو

حریرچی بیان داشت: یکی از سند‌های افتخار دولت یازدهم این است که قیمت دارویی کاهش پیدا کرد.

اختراعی ضمن رد برخی از صحبت‌های حریرچی گفت: اگر به سایت غذا و دارو مراجعه شود به راحتی دارو‌های رقابتی قابل فیلتر است.

وی تصریح کرد: اگر به داروخانه مراجعه کنیم به خوبی متوجه می‌شویم تا چه اندازه دارو‌های وارداتی وجود دارد.

حریرچی در ادامه گفت:کارخانجات داروسازی ما کار بسیار بزرگی کردند، چرا که تولید داخلی از ظرفیت کشور است، اما تنها راه آن صادرات است.

وی افزود: هاشمی وزیر بهداشت هم اکنون در حال رایزنی با کشور‌های مختلف مانند عراق، قرقیزستان و است تا صادرات دارویی داشته باشم، بنابراین به دنبال ایجاد بازار خارجی هستیم.

معاون وزارت بهداشت و درمان یاد آور شد: ۳۰ درصد بازار را هم اکنون دارو‌های وارداتی تشکیل می‌دهد که ۱۶% از آن مشابه داخلی ندارد،

حریرچی تاکید کرد: من به مردم قول می‌دهم به عهدی که با مردم بستیم پایبندیم و با استاندارد و قیمت مناسب دارو را در اختیار آنان قرار می‌دهیم.

اختراعی در این باره تصریح کرد: حریرچی در خصوص آمار داروی وارداتی جهت دار صحبت می‌کنند بدین ترتیب که هم اکنون برخی دارو‌های وارداتی که تحت لیسانس بوده اند از غالب وارداتی درآمده اند و به دارو‌های داخلی تبدیل شده اند.

همتی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه بره با اشاره به اینکه حجم قاچاق کالا به ۱۲ -۱۳ میلیارد دلار رسیده است، گفت: باید مجلس، دولت و شرکت‌های دارویی کنترل بیشتری بر روی این موضوع داشته باشند.

وی تصریح کرد: شبهاتی که در مورد دارو‌های ایرانی ایجاد شده برای تولیدات داخلی کشور مضر هستند لذا باید دارو‌های داخلی استاندارد‌های لازم را داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: پرداخت‌های شرکت‌های دارویی حدود ۱۰ ماه است که به تاخیر افتاده است.

ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از این بره با اشاره به اینکه سهم بازار در سه سال اخیر از ۶۰ درصد ریالی بازار به ۷۰ درصد افزایش یافته است، گفت: مشکل اصلی در صنعت فعلی دارو مطالبات بیمه‌ها، قیمت و ظرفیت مازاد است که تنها راه آن صادرات است.

وی با اشاره به اینکه جلوی واردات را گرفته‌ایم به طوری که واردات دارو کاهش یافته است، اظهار داشت: راه نجات صنعت دارویی کشور این است که بیمه‌ها مطالبات خود را بپردازند و از سوی دیگر بازار صادرات باز شود.

حریرچی با اشاره به اینکه شکی در کیفیت دارو‌هایی که از مجاری رسمی در ایران تولید یا وارد می‌شود نیست، ادامه داد: ما محدودیت سازمان‌های بیمه گر و جیب مردم را نگاه می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از داروخانه‌ها دچار مشکل مالی هستند، یادآور شد: برخی از دارو‌های موجود در بازار قاچاق هستند لذا باید گمرک سازمان بازرسی و وزارت بهداشت نظارت داشته باشیم تا مانع از ورود کالای قاچاق به بازار شویم، ما ضامن داروی قاچاق نیستیم.

محسن رحمانی تولیدکننده دارو در بخش دیگری از بره با اشاره به اینکه بازار داروی ایران را تقدیم بازار خارجی‌ها کرده‌ایم و این خطرناک است اضافه کرد: به دلیل مسائل اقتصادی کارخانجات تولید دارو به شدت تحت فشار هستند.

وی با اشاره به اینکه دارو‌هایی که در داخل تولید می‌شوند با روش کاملاً کنترل شده قیمت گذاری می‌شوند، افزود: دارو‌های وارداتی ۵ تا ۱۵ برابر دارو‌های داخلی قیمت دارند.

غلامرضا اخوان اخوان فر تولید کننده دارو با اشاره به اینکه اگر جلوی واردات دارو‌های مشابه گرفته شود می‌توانیم سالانه ۳۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: سود دارو‌های خارجی است، برخی از دارو‌های وارداتی به دلیل قرار گرفتن در بسته بندی‌های ایرانی به تولید کننده داخلی فروخته می‌شود.

محمدرضا شانه ساز مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین نیز با بیان اینکه در زمینه واردات سیستم قیمت گذاری با تولید متفاوت است  به همین جهت واردات از بهره و سود بیشتری برخوردار می‌شود، گفت: توان کشور در تولید دارو فوق العاده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 + 

  
سه

.hide-if-no-js {
display: none !important
}

Sorry. No data so far.

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *