شربت ضد سرفه برای زنان باردار

خواص دارویی و گیاهی



دیفن هیدرامین کامپاند

این ترکیب دارای اثر ضد هیستامین و ضد کولینرژیک است و باعث تسکین سرفه می شود. به دلیل داشتن کلرور آمونیوم داری اثر خلط آورو به دلیل داشتن اثر آنتی کولینرژیک باعث کاهش ترشحات نایژه می شود. در ضمن علایم احتقان را که اغلب با سرفه همراه است از بین می برد و با عث کاهش احتقان بینی و نایژه می شود.

اثر خوراکی این دارو پس از 15-6 دقیقه ظاهر می گردد. دفع آن کلیوی بوده و به صورت متا بولیت است .کلرورآمونیم از راه دستگاه گوارش طی 3-6 ساعت جذب شده و در کبد متابولیزه و به اسید کلرید ریک و اوره تبد یل و از کلیه دفع می شود.


موارد و مقدار مصرف دیفن هیدرامین کامپاند:

شربت ضد سرفه برای زنان باردار


تسكین سرفه و نشانه های احتقانی

بزرگسالان: مقدار 5 یا 1 میلی لیتر هر 3-2 ساعت مصرف می شود.
كودكان 12-6 ساله: مقدار 5 میلی لیتر هر 4-3 ساعت مصرف می شود.
كودكان 5-2 ساله: مقدار 5/2 میلی لیتر هر 4-3 ساعت مصرف می شود.


مكانیسم اثر

این فرآورده دارای اثر ضد هیستامین و ضد كولینرژیك است و موجب تسكین سرفه می شود. این دارو غلظت ترشحات نایژه را كاهش می دهد و اثر خلط آور و نرم كنندگی دارد. همچنین، این فرآورده احتقان همراه با سرفه را از بین می برد و احتقان بینی و نایژه را كاهش می دهد.


اطلاعات دیگر: 

طبقه‌بندی فارماكولوژیك: آنتی هیستامین، خلط‌ آور.


طبقه‌‌بندی درمانی: ضد سرفه و خلط آور.


طبقه‌بندی مصرف در بارداری: رده C

برای داروهای گروه C در دوران بارداری مطالعات در حیوانات نشان داده است که دارو های گروه C روی جنین اثرات جانبی دارد ولی مطالعات کافی در مورد انسان در دست نیست؛ با این حال منافع استفاده از دارو در زنان حامله ممکن است در مقابل خطرات احتمالی آن باشد؛ یا هیچ گونه مطالعه ای در حیوانات و یا مطالعات کافی در انسان موجود نیست. بنابراین حتماً باید با تجویز پزشک مصرف شود.


مصرف در شیردهی:

منع مصرف در دوران شیردهی؛ این دارو در شیر ترشح می شود.

موارد منع مصرف: حساسیت مفرط به هر یك از اجزای آن.


موارد احتیاط: اختلال عملکرد کلیوی.

عوارض جانبی دیفن هیدرامین کامپاند
احتمال تحریک مخاط معده و ایجاد ناراحتی معده، بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ با مصارف زیاد آن وجود دارد. در بیماران با اختلال کار کلیه ممکن است عوارض پوستی حساسیتی افزایش یابد. این دارو همچنین به دلیل داشتن دیفن هیدرامین می تواند عوارض ضد موسکارینی از خود نشان دهد.

تداخلات دارویی دیفن هیدرامین کامپاند
به دلیل وجود دیفن هیدرامین در این فراورده استفاده همزمان با مضعف های CNS ممکن است اثرات مضعف این دارو را افزایش دهد . استفاده همزمان ان با دارو های انتی کولینرژیک اثرات جانبی این دارو را تشدید می کند .مصرف همزمان دارو های سمی برای گوش مانند سالیسیلات و وانکو مایسین با این دارو ممکن است علایم اثرات سمی انها بر روی گوش (از جمله وزوز گوش و سر گیجه) را بپوشاند. به دلیل وجود سیترات سدیم در فراورده احتمال تداخل با کینید ین ، ضد اسید ها به خصوص بی کر بنات سدیم ، دارو های حاوی کلسیم دیگوکسین وجود دارد.

هشدار ها درباره مصرف دیفن هیدرامین کامپاند
1- این فراورده در اختلال کار کلیه باید با احتیا ط تجویز گردد.
2- مصرف این دارو در صرع ، هیپرتروفی پروستات ،احتباس ادرار ، گلو کوم و بیماری
های کبد باید با احتیاط صورت گیرد.

توصیه های دارویی دیفن هیدرامین کامپاند
1- این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی شود .
2- به منظور تحریک گوارشی همراه غذا مصرف شود .
3- در صورت مصرف این دارو تشخیص آپاندیسیت و علایم سمی بر گوش ناشی از دارو مشکل می گردد. 

لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید. نظرات و سوالات شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

خانم‌ها در دوران بارداری بیش از هر زمان دیگری نگران مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفولانزا هستند، چون می‌ترسند سلامت کودک دلبندشان تحت تأثیر بیماری آنها قرار بگیرد. علاوه‌براین به‌علت ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن در دوره‌ی بارداری، احتمال بیمار شدن زنان باردار نسبت به قبل افزایش می‌یابد و این مسئله هم به نگرانی آنها می‌افزاید. اما نیازی به ترسیدن نیست. برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی در دوره‌ی بارداری نیز روش‌ها و داروهای بی‌خطری وجود دارد. مطلب زیر به معرفی داروهای مطمئن و خطرناک برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی در بارداری و همچنین ارائه‌ی روش‌های خانگی برای درمان آنها می‌پردازد.شربت ضد سرفه برای زنان باردار

هر چیزی که در دوره‌ی بارداری برای شما اتفاق بیفتد، نه‌تنها روی بدن خودتان بلکه روی سلامت کودک متولدنشده‌تان نیز اثر می‌گذارد. آگاهی از این مسئله می‌تواند مقابله با بیماری را پیچیده‌تر کند.

درگذشته اگر شما به آنفولانزا یا سرماخوردگی مبتلا می‌شدید، می‌توانستید از یک داروی ضداحتقان بدون نیاز به نسخه (OTC) استفاده کنید اما حالا ممکن است نگران باشید که آیا داروی مصرفی شما در دوره‌ی بارداری بی‌خطر است یا نه. اگرچه داروها می‌توانند علائم بیماری شما را کاهش دهند اما شما نمی‌خواهید که به‌خاطر مصرف آنها مشکلی برای کودک‌تان به‌وجود بیاید.

داروهای بسیاری وجود دارد که می‌توانید در دوره‌ی بارداری مصرف کنید، بنابراین درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا در طول بارداری لزوما نباید تجربه‌ی استرس‌زایی باشد.

با توجه به سیستم سلامت دانشگاه میشیگان و اکثر پزشکان زنان و زایمان، بهتر است در ۱۲ هفته‌ی اول بارداری از مصرف هرگونه دارویی اجتناب کنید. چون این زمانی حیاتی برای رشد اندام‌های مهم کودک‌تان است. همچنین بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که پس از هفته‌ی ۲۸ بارداری نیز مراقب داروهای مصرفی‌تان باشید. بنابراین اگر درحال‌حاضر باردار هستید یا سعی دارید باردار شوید، قبل از مصرف هرگونه دارویی حتما با پزشک‌تان مشورت کنید.

از مصرف داروهای همه‌کاره که در آنها مواد تشکیل‌دهنده‌ی مختلف برای مقابله با علائم بسیار باهم ترکیب شده‌اند، اجتناب کنید. درعوض برای برطرف کردن علائمی که دارید، داروهای تکی (واحد) را انتخاب کنید. همچنین شما باید از مصرف داروهای زیر در دوره‌ی بارداری پرهیز کنید، مگر آنکه خود پزشک‌تان آنها را تجویز کرده باشد. این داروها احتمال بروز مشکلات مختلف را در دوره‌ی بارداری افزایش می‌دهند:

هنگامی‌که شما در دوره‌ی بارداری بیمار می‌شوید، اول باید کارهای زیر را انجام دهید:

اگر علائم شما بدتر شدند، ممکن است لازم باشد موارد زیر را امتحان کنید:

سرماخوردگی و آنفولانزا دارای علائم مشترک بسیاری هستند، مانند سرفه و آبریزش بینی. بااین‌حال چند تفاوت وجود دارد که به شما امکان می‌دهد آنها را از هم تشخیص دهید. اگر علائم شما به‌طور کلی خفیف هستند، پس احتمالا سرما خورده‌اید، اما علائمی مانند داشتن لرز و احساس خستگی شدید معمولا مربوط به آنفولانزا هستند.

همان‌طور که می‌دانید بدن در طول بارداری دچار تغییراتی می‌شود. یکی از آن تغییرات، این است که سیستم ایمنی بدن در این دوره، ضعیف می‌شود. یک سیستم ایمنی ضعیف‌تر باعث می‌شود که بدن مادر، نوزاد متولدنشده را پس نزند. بااین‌حال با ضعیف شدن سیستم ایمنی زنان باردار، آنها نسبت به عفونت‌های ویروسی و باکتریایی آسیب‌پذیرتر می‌شوند.

همچنین زنان باردار در مقایسه با زنان غیرباردار هم‌سن‌شان، احتمال دارد که به عوارض ناشی از آنفولانزا دچار شوند. این عوارض می‌توانند شامل پنومونی (سینه پهلو یا ذات الریه)، برونشیت یا عفونت‌های سینوسی باشد.

دریافت یک واکسن آنفولانزا، خطر ابتلا به عفونت و عوارض ناشی از آن را کاهش می‌دهد.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، دریافت واکسن آنفولانزا می‌تواند تا ۶ ماه پس از تولد به محافظت از زنان باردار و نوزادان آنها کمک کند. بنابراین مهم است که زنان باردار درمورد دریافت واکسن آنفولانزا با پزشک‌شان مشورت کنند.

سایر کارهایی که شما می‌توانید برای پیشگیری از سرماخوردگی انجام دهید، عبارت‌اند از:

اگرچه اکثر سرماخوردگی‌ها مشکلی برای نوزاد متولد‌نشده ایجاد نمی‌کنند اما آنفولانزا باید جدی گرفته شود. عوارض ناشی از آنفولانزا، خطر زایمان زودرس و نقایص زمان تولد را افزایش می‌دهند. اگر متوجه‌ی علائم زیر شدید، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید:

CDC توصیه می‌کند زنانی که علائم شبه‌آنفولانزا دارند، بلافاصله با داروهای ضدویروسی درمان شوند. مثل همیشه اگر هرگونه سؤال یا ابهامی درمورد بیماری‌تان داشتید، با پزشک‌تان تماس بگیرید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

تربیت کودک را باید بیست سال پیش از تولدش آغاز كرد

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

بسیار مفید و حالب. مرسی

لطف دارید دوست عزیز.

شربت ضد سرفه برای زنان باردار

ممنون از مطالب مفیدتون

خوشحالم که مطلب براتون مفید بوده.

جالب بود، ممنون

لطف دارید دوست گرامی.

علائم زایمان؛ ۹ نشانه که آمدن بچه نزدیک است

عوارض سقط جنین؛ ۷ عارضه خطرناک که باید جدی گرفت

علائم عفونت واژن؛ علت، انواع و درمان عفونت واژن

آزمایش غربالگری چیست و چگونه انجام می‌شود؟

قرص اورژانسی چیست؛ روش مصرف و عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری


انواع پیتزا؛ چند نوع پیتزا داریم؟

تعریف عزت نفس و ۶ توصیه کاربردی برای افزایش عزت نفس

معرفی کتاب مدیریت زمان به روش اساتید هاروارد

چرخه برقراری ارتباط؛ ۶ مرحله برای برقراری ارتباط موثر

در زمان بی حوصلگی چطور کارهایمان را انجام دهیم؟

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟

بهترین رمان های عاشقانه که حس عشق را در شما زنده می‌کنند

عجیب ترین قوانین دنیا که با شنیدن آن‌ها بهت‌زده خواهید شد

عجیب ترین مکان های دنیا که شما را شگفت‌زده خواهند کرد

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *