رژیم سیب زمینی برای چاق شدن

رژیم سیب زمینی برای چاق شدن
رژیم سیب زمینی برای چاق شدن

سیب زمینی به عنوان چهارمین محصول غذایی بعد از برنج، گندم و ذرت شناخته شده است و به عنوان بخش جدایی ناپذیر از غذاهای جهان است. سیب زمینی سرشار از مواد مغذی، کربوهیدرات و ویتامین C است و فواید بسیاری برای بدن دارد. علاوه‌ براین محققان در چند سال اخیر به برخی از مزایای زیبایی سیب‌زمینی نیز پی برده‌اند که در این قسمت به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

از زمانی که یادمان می آید سیب زمینی غذای افراد چاق بود. بعلاوه شایعات زیادی وجود دارد که سیب زمینی نه تنها یک سبزی است بلکه غذایی ساده و چاق کننده صورت نیز می باشد که حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. سیب زمینی به تنهایی چاق کننده نیست. در ادامه نکاتی در خصوص چاق کنندگی سیب زمینی ذکر شده است.

همان ‌طور که می ‌دانید سیب زمینی ریشه‌ ای است غده‌ ای که چون جزء اصلی ‌اش را نشاسته تشکیل می‌ دهد، مملو از انرژی است؛ به همین دلیل در برنامه‌ های غذایی، خوردن یک سیب زمینی متوسط معادل یک برش نان محاسبه می ‌شود و دارای 80 کیلوکالری انرژی است. بهترین روش پختن سیب‌ زمینی، آب ‌پز کردن آن است؛ آن هم در آب گوشت، زیرا باعث پخته شدن تمام قسمت‌ هایش می‌ شود در حالی که حین تنوری یا کباب کردن روی شعله‌ های مستقیم آتش چون حرارت به طور یکنواخت به آن نمی ‌رسد در نتیجه فقط باعث سوختن پوست‌ اش می ‌شود. در ضمن، اگر سیب زمینی آب ‌پز به همراه مواد غذایی دیگری مانند تخم‌ مرغ پخته، انواع سبزیجات تازه و کمی‌ کره تناول شود، ارزش غذایی بالاتری را به خود اختصاص می ‌دهد و می ‌تواند وعده‌ ای ارزشمند را برای کسانی که به کالری در کنار انواع مواد مغذی نیازمند هستند، برساند. خورد سیب زمینی آبپز همراه با کره در وعده های مختلف غذایی خود یکی از عوامل اصلی چاقی در افراد است که متعاقبا باعث چاق شدن صورت نیز می شودرژیم سیب زمینی برای چاق شدن

سیب زمینی به عنوان یک عامل ضدپیری بسیار موثر شناخته شده است و نقش بسیار موثری در کاهش چین و چروک پوست دارد. استفاده از آب سیب زمینی باعث درخشش بیشتر و نرمی پوست می‌شود. از بین رفتن چین و چروک صورت باعث می‌شود تا بافت پوست پر شده و صورت چاق به نظر برسد و از این جهت چاقی صورت با سیب زمینی امکان پذیر خواهد شد. آب سیب‌زمینی را با یک توپ پنبه‌ای بر روی صورت ماساژ دهید و اجازه دهید تا روی پوست خشک شود. بعد از گذشت 15 دقیقه آن را با آب گرم بشویید.

سیب زمینی به عنوان یک ماده طبیعی و روشن‌کننده عمل می‌کند و نقش بسیار موثری در کاهش تیرگی زیر چشم و اطراف آن دارد. سیب زمینی را برش دهید و درون یک دستمال نخی تمیز قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی قسمت‌های تیره‌ی چشم بگذارید. سپس آن را با آب گرم بشویید. تکرار مداوم این روش می‌تواند تیرگی اطراف چشم را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.

لکه‌های ایجاد شده بر روی پوست صورت ظاهری نازیبا داشته و در بسیاری از مواقع باعث کاهش اعتمادبه‌نفس می‌شود. برای رهایی از این لکه‌های پوستی راهی ساده و آسان وجود دارد و آن هم استفاده از سیب‌ زمینی است. مقداری آب سیب‌زمینی را درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. از این آب برای شست‌وشوی صورت استفاده کنید و در نهایت با آب ساده صورت را بشویید. این روش باعث از بین رفتن لکه‌های تیره و روشن‌تر شدن پوست صورت خواهد شد.

اگر احساس می‌کنید که پوست صورتتان خشک است می‌توانید با استفاده از سیب‌زمینی این مشکل را حل کنید. برای این منظور به یک سیب زمینی رنده شده و یک قاشق کشک نیاز داریم. این مواد را ترکیب کرده و به مدت 20 دقیقه بر روی پوست صورت قرار دهید و سپس ان را بشویید. این ماسک به عنوان یک ماسک ضدپیری عمل کرده و باعث آب‌رسانی به پوست خواهد شد. علاوه‌براین یکی دیگر از روش‌های چاقی صورت با سیب زمینی نیز خواهد بود.

برای حفظ سلامتی و زیبایی خود هرگز سیب زمینی را دست کم نگیرید. در اینجا به چند معجزه دیگر سیب زمینی برای زیبایی اشاره خواهیم کرد:

به مدت ۲ هفته بدون اینکه تغییر خاصی را در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، هر روز، آب ۲ تا ۳ عدد سيب زمينی متوسط  را مصرف کنید. آب به دست آمده را بايد خوب هم بزنيد و پس از گرفتن بلافاصله مصرف کنيد. متخصصان پوست، معتقدند مصرف آب سيب زمينی برای پر شدن صورت مفيد است. مايعات برای حفظ سفتی و خاصيت انعطاف پذيری پوست لازم است. علاوه بر آن به گفته متخصصان، سيب زمينی دارای ميزان زيادی آنتی اکسيدان از جمله پلی فنولز طبيعی است که نوعی ريز ماده مغذی محسوب مي شود و در بسياری از گياهان يافت می شود. ادله زيادی نشان می دهد که، سيب زمينی نقش مهمي در عملکرد سلول و کاهش عفونت دارد. هر چه سيب زمينی تازه تر باشد، ميزان مواد مغذی و ويتامين C آن بيشتر است. سيب زمينی حاوی ويتامين B6 نيز است. پوست سيب زمينی هم سرشار از ويتامين ها و موادمعدنی است، بنابراين سيب زمينی را با پوست مصرف کنيد. از استفاده سيب زمينی سبز يا جوانه زده پرهيز کنيد زيرا سمی است. با وجود سردی هوا، اگر تصور می کنید پوستتان خشک و پوسته پوسته می شود، با اینکار مانع از این خشکی پوست خواهید شد، حتی اگر شما را ۱۰ سال جوانتر نکند!

افرادی که از این روش استفاده کرده اند، ادعا می کنند که بسیار موثر بوده است. آب سيب زمينی التهاب، سوزش، خارش، جوش، زخم و کبودی را کاهش مي دهد. پالپ سيب زمينی را با آب ليمو مخلوط کنید و روی قسمت های مورد نظر قرار دهید. می بینید که جوش روی صورت، کمی پس از استفاده از اين روش کوچک تر می شود. قرار دادن برش های سيب زمينی به جای پالپ سيب زمينی موثر تر است.

اگر به ندرت دچار پف زير چشم مي شوید اما چشم هایتان خسته است و سياهی دور چشم و بينی شما ديده می شود،  هر شب برش های سيب زمينی را روی چشم ها قرار دهید. پف چشم به علت باز شدن رگ های کوچک خونی به وجود می آيد. آب سيب زمينی خاصيت تسکين دهنده و خنک کننده دارد. با خنک کردن دور چشم ها، رگ های خون در پوست منقبض می شود, اما به علت نشاسته ای که دارد هنگام استفاده از آن مراقب باشيد داخل چشم نرود. سيب زمينی حاوی آنزيمی است که به عنوان سفيد کننده طبيعی عمل می کند و باعث روشن شدن پوست می شود. به مرور زمان لکه هايی که بر اثر نور خورشيد به وجود می آيد و قسمت سياه دور چشم، کم رنگ می شود.

به باور متخصصان پوست برای نتيجه گرفتن از اين روش، نياز به زمان است.

سيب زمينی رنده و مخلوط شده با آب يک عدد ليمو را به صورت بمالید و اجازه دهید ده دقيقه بماند. حس خوبی می دهد. جمع شدن پوست را می توانید احساس کنید. اما آيا واقعاً چين و چروک هاي اطراف چشم ها را از بين مي برد؟ ويتامين C از پوست در برابر آسيب های محيطی محافظت می کند آنتی اکسيدان موجود در سيب زمينی، راديکال هاي آزاد را جذب می کند و مانع فعاليت می شود. راديکال های آزاد با آسيب رساندن به سلول ها باعث پيری پوست می شود، هر چند که شايد ويتامين C و آنتی اکسيدان به اندازه کافی اثرگذار نباشد. با اين روش اگرچه ممکن است تمام مشکلات پوست برطرف نشود  اما احساس می کنید پوستتان جمع و نرم شده است.

توصيه می شود، پوست ۵ عدد سيب زمينی را در ۲ ليتر آب به جوش بياوريد و بگذاريد روی حرارت کم بجوشد, سپس پوست آن را دور بيندازيد. پس از شستن مو با شامپو و نرم کننده، آب پوست سيب زمينی را روی موها بريزيد و پس از ۲۰ دقيقه شست و شو دهيد. اين کار علاوه بر کاهش تراکم موهای سفيد، آن ها را نرم و لخت می کند.

منبع : | زیبامون | سلامتی | مه شو | آکاایران

جامعه سلامت پایگاهی از مطالب مفید است که با نگاه به نیاز مخاطبین تولید و یا از منابع معتبر گردآوری شده‌اند. جامعه سلامت با هدف ارتقا دانش عمومی و با تمرکز بر مواردی که به سلامت جسم و روح افراد مرتبط است می‌کوشد تا به سهم خود و به عنوان یک رسانه در مسیر ارتقا جامعه حرکت نماید. افزایش آگاهی، راهنمایی و سنجش چرخه‌ایست که با کمک شما مخاطبین تکمیل خواهد شد.استفاده از مطالب سایر منابع با ذکر منبع به آنان صورت می‌پذیرد.

ضمن تقدیر از همراهی شما مخاطب گرامی، خواهشمند است تمامی سوالات خود را در سایت و در بخش نظرات مطالب مطرح فرمایید. لطفا از راه‌های ارتباطی ذیل تنها برای مباحث بازرگانی استفاده نمایید.

شما می‌توانید برای درج هر نوع آگهی تبلیغاتی از جمله تبلیغات بنری، رپورتاژ آگهی و یا ثبت دفاتر مشاوره در سایت از طریق راه‌های زیر با ما در ارتباط باشید.

تلفن تبلیغات : 09375386828

ایمیل تبلیغات : marketing@jameesalamat.com

ارسال نظرات: info@jameesalamat.com

بررسی ها نشان می دهند؛ افراد لاغر در درجه اول باید ورزش کنند بر خلاف باور عمومی که ورزش کردن سبب لاغر شدن لاغرها می شود برعکس باعث افزایش اشتها نیز می شود.

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

خواص سیب زمینی بسیار است و محتویات مواد مغذی آن می تواند بسته به نوع و روش پختپز سیب زمینی متفاوت باشد.برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب زمینی و محصولات فراوری شده سیب زمینی ممکن است منجر به چاقی شود. درست یا غلط؟

سیب زمینی یک سبزی ریشه ای فوق العاده و همه کاره است که در انواع غذاها در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.در حالی که بیشتر مردم سبزیجات را جزو خوراکی های سالم به حساب می آورند ، ولی سیب زمینی برایشان تا حدودی چالش برانگیز است.به خاطر وجود محتوای نشاسته ای سیب زمینی، بسیاری از مردم معتقدند که باید مصرف آن را محدود کرد.ضمن این که سیب زمینی معمولا همراه با غذاهای سرخ شده ناسالم و فراوری شده همراه است.این مقاله نگاهی عمیق تر به اثرات سیب زمینی بر سلامت می اندازد.

سیب زمینی نوعی غده گیاهی خوراکی است که در سراسر دنیا مصرف می شود.از نظر علمی به عنوان توبروزوم سولانوم Solanum tuberosum شناخته می شود که متعلق به خانواده گیاهان تاجریزی nightshade family of plants است.منشاء آن به رشته کوه های آند در آمریکای جنوبی بر می گردد. سیب زمینی در حال حاضر در 160 کشور جهان با 1500 – 2000 گونه متفاوت از نظر رنگ، اندازه و محتوای مغذی، کشت می شود.با این وجود بسیاری از گونه های سیب زمینی دارای ترکیب مشابهی هستند که متشکل از گوشت نشاسته ای با یک پوشش نازک پوست سرشار از مواد مغذی است.

سیب زمینی می تواند به صورت آب پز، بخار پز، سرخ شده، پخته یا کبابی شده در خوراکی های متنوعی مورد استفاده قرار بگیرد.رژیم سیب زمینی برای چاق شدن

خلاصه:

سیب زمینی یک غده گیاهی خوراکی است که در سراسر جهان کشت می شود. بسیاری از گونه های سیب زمینی وجود دارد که می تواند در انواع غذاها مورد استفاده قرار بگیرد.

مواد مغذی موجود در سیب زمینی می تواند بسته به نوع آن متفاوت باشد. به عنوان مثال سیب زمینی قرمز حاوی کالری، کربوهیدرات و فیبر کمتری نسبت به سیب زمینی پوست قهوه ای است و ویتامین K و نیاسین کمتری دارد.روشی هم که سیب زمینی را طبخ و آماده می کنید می تواند روی مواد مغذی آن تاثیر گذار باشد.با توجه به این که بسیاری از مواد مغذی سیب زمینی در پوست آن جمع شده است، پوست کندن آن می تواند بخش قابل توجهی از فیبر و محتوای مواد معدنی آن را در هر وعده حذف کند. به علاوه سرخ کردن سیب زمینی در مقایسه با روش های دیگر پخت و آب پز کردن، می تواند محتوای چربی و کالری آن را افزایش دهد. علاوه بر آن، محصولات سیب زمینی فراوری شده نیز مواد مغذی کمتری داشته و کالری، چربی و سدیمبیشتری نسبت به خود سیب زمینی دارند.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی مقدار مناسی کربوهیدرات و فیبر و همچنین ویتامین C، ویتامین B6، پتاسیم و منگنز است. محتویات مواد مغذی آن می تواند بسته به نوع و روش پختپز سیب زمینی متفاوت باشد.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکالهای آزاد مضر که با اتم ها واکنش داده و در بدن جمع شده و منجر به ایجاد بیماری های مزمن می شوند، مقابله می کنند.مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها می توانند از انواع خاصی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت و سرطان جلوگیری کنند.سیب زمینی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است. از جمله انواع خاصی مانند فلاونوئیدها flavonoids، کاروتنوئیدهاcarotenoids و اسید فولیکphenolic acids است. یک مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی سیب زمینی سفید و رنگی را مقایسه کرده و دریافتند که سیب زمینی های رنگی بیشتر در خنثی سازی رادیکال های آزاد موثر بوده اند.مطالعه آزمایشگاهی دیگری نشان داد که آنتی اکسیدان های سیب زمینی ممکن است رشد انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و کبد را کاهش دهند.به خاطر داشته باشید که بیشتر مطالعات انجام شده محدود به محیط آزمایشگاهی بوده است. برای تعیین چگونگی  تاثیر آنتی اکسیدان های سیب زمینی بر روی بیماری های مزمن انسان به مطالعات بیشتری نیاز داریم.

بیشتر بدانید : آنتی اکسیدان چیست؟ + منابع آنتی اکسیدان

خلاصه:

سیب زمینی حاوی آنتی اکسیدان است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. اگرچه تحقیقات بیشتری برای مطالعه اثرات بالقوه آن در انسان مورد نیاز است.

نشاسته مقاوم نوعی نشاسته است که در روده کوچک هضم نمی شود. در عوض، از روده بزرگ عبور می کند، جایی که می تواند باکتری های مفید روده را تغذیه کند.سیب زمینی منبع خوب نشاسته مقاوم است، سیب زمینی هایی که پخته و سرد شده اند دارای بالاترین مقدار نشاسته مقاوم هستند. نشاسته منافع سلامتی زیادی برای بدن دارد، به خصوص کنترل قند خون و حساسیت به انسولین.در یک مطالعه، 10 شرکت کننده، به مدت 4 هفته روزانه 30 گرم نشاسته مقاوم مصرف نمودند. آن ها متوجه شدند که نشاسته مقاوم 33 درصد حساسیت به انسولین را بالا می برد.در یک مطالعه دیگر، 10 شرکت کننده مکمل هایی با 50 گرم نشاسته سیب زمینی خام استفاده نمودند. آنها شاهد کاهش سطح قند خون و افزایش سیری و پری بودند.در حالی که سیب زمینی خام هم دارای نشاسته مقاوم است ولی سیب زمینی معمولا به صورت پخته استفاده می شود که پختن، باکتری ها را کشته و همچنین سطح آنتی نیوترینت antinutrients ها (ترکیبات طبیعی یا مصنوعی که در جذب مواد غذایی دخالت دارند) را کاهش می دهد که سبب اختلال در جذب مواد غذایی می شود.علاوه بر این، نشاسته مقاوم ممکن است مزایای دیگری از جمله: کاهش مصرف مواد غذایی، افزایش جذب مواد غذایی و بهبود سلامت دستگاه گوارش را داشته باشد.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی نشاسته مقاوم است که می تواند قند خون را کنترل کند، باعث سلامت دستگاه گوارش شود، جذب مواد مغذی و سیری را بهبود بخشد.

سیب زمینی به عنوان یکی از سیر کننده ترین خورکی های در دسترس شناخته می شود.یک مطالعه شاخص سیری برای غذاهای رایج، با دادن غذاهای مختلف به 11 – 13 شرکت کننده، خوراکی های مختلف را از نظر سیر کنندگی رتبه بندی نموده است. سیب زمینی آب پز بالاترین رتبه سیری را به اندازه 7 برابر نان کروسانت croissants که پایین ترین شاخص سیری را بدست آورده است، بود.مطالعه ای دیگر مصرف برنج، سیب زمینی، پاستا و تاثیر آن ها بر سیر شدن 11 شرکت کننده را مقایسه نمود. در این مطالعه مشخص شد که سیب زمینی سیر کننده تر بوده و منجر به کاهش بیشتر کالری مصرفی شده است.پوست سیب زمینی حاوی مقادیر خوبی از فیبر است که در بدن هضم نشده و به آرامی در دستگاه گوارش حرکت می کند و موجب ایجاد احساس پری و کاهش گرسنگی می شود.

خلاصه:

مطالعات نشان می دهد که سیب زمینی می تواند سیری را افزایش داده و به لطف محتوای فیبر با چگالی بالا گرسنگی را کاهش دهد.

برخی مطالعات ارتباط مثبت بین خوردن انواع خاصی از سیب زمینی و محصولات تهیه شده با سیب زمینی با افزایش وزن را نشان داده اند.یک مطالعه در سال 2009 که روی 42696 شرکت کننده در یک دوره 5 ساله انجام شده است نشان داد که خوردن سیب زمینی با افزایش دور کمر در زنان همراه بوده است.مطالعه ای دیگر روی الگوی رژیم غذایی 120 هزار شرکت کننده بوده است.این مطالعه نشان داد که سیب زمینی و چیپس سیب زمینی فراوری شده دو تا از بزرگترین همکاران افزایش وزن هستند، هر وعده از آن ها در روز به ترتیب و به طور متوسط باعث افزایش وزن  0.58 و 0.77 کیلویی می شوند. با این حال مهم این است که اغلب آن ها را به چه شکلی استفاده می کنید، این که چه مقدار در یک وعده مصرف می کنید و به چه شکلی آماده شان نموده اید.ولی سایر مطالعات هیچ گونه ارتباطی بینمصرف سیب زمینی و دور کمر و یا چاقیپیدا نکرده اند.برخی از محصولات فراوری شده سیب زمینی مانند سیب زمینی سرخ شده فرانسوی و چیپس ها، حاولی کالری و چربی بیشتری نسبت به سیب زمینی آب پز، بخار پز یا کبابی دارند. کالری بیش از حد، صرف نظر از منبع غذا می تواند منجر به افزایش وزن شود.اگر سیب زمینی فراوری نشده به حد اعتدال و به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل مصرف شود، بعید است که منجر به افزایش وزن شود.

خلاصه:

برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب زمینی و محصولات فراوری شده سیب زمینی ممکن است منجر به افزایش وزن شود. با این حال وقتی در حد اعتدال مصرف شود، بعید است که خود سیب زمینی به تنهایی منجر به افزایش وزن قابل توجهی شود.

گلیکو آلکالوئید یک خانواده سمی بالقوه از ترکیبات شیمیایی است که در گیاهان خانواده تاجریزی nightshade (نوعی سم که در گیاهان دارویی استفاده می شود) مشاهده می شود.سیب زمینی حاوی گلیکو آلکالوئید است، از جمله دو نوع خاص به نام های سولانین solanine  و چاکونین chaconine. به خصوص سیب زمینی سبز مقدار بالایی گلیکو آلکالوئید دارد. وقتی سیب زمینی در معرض نور قرار می گیرد، مولکولی به نام کلروفیل chlorophyll تولید می کند که باعث سبز شدن رنگ سیب زمینی می شوند. اگرچه تولید کلروفیل لزوما نشان دهنده فساد سیب زمینی نیست ولی قرار گرفتن در معرض نورمی تواندغلظت گلیکو آلکالوئید را افزایش دهد.زمانی که گلیکو آلکالوئید در مقادیر بالا مصرف شود می تواند سمی بوده و اثرات سوء بهداشتی داشته باشد. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که گلیکو آلکالوئید موجود در سیب زمینی می تواند روی سلامت دستگاه گوارش تاثیر گذاشته و حتی باعث تشدید بیماری التهابی روده شود.سایر علائممسمومیت گلیکو آلکالوئید شامل خواب آلودگی، افزایش حساسیت، خارش و علائم گوارشی است.با این حال تا زمانی که گلیکو آلکالوئید به میزان طبیعی مصرف شود بعید است باعث ایجاد اثرات منفی در بدن شود. در یک مطالعه در سال 2005 به شرکت کنندگان پوره سیب زمینی با غلظت گلیکو آلکالوئید 20 میلی گرم در هر 100 گرم سیب زمینی داده شد که بالاتر از میزان رسمی اعلام شده ایمن آن است، و هیچ گونه عوارض جانبی ای مشاهده نشد.حدود 60 – 70 دصد از محتوای گلیکو آلکالوئید سیب زمینی در پوست آن یافت می شود.غذاهایی که در آنها سیب زمینی با پوستش استفاده می شود و در روغن سرخ می شوند حاوی 3.6 – 13.7 میلی گرم و 1.6 – 10.5 میلی گرم سولانین و چاکونین در هر 100 گرم سیب زمینی باشد.برای به حداقل رساندن میزان گلیکو آلکالوئید؛ نگهداری مناسب سیب زمینی ضروری است. نگهداری سیب زمینی در دمای پایین تر و به دور از نور می تواند از تشکیل گلیکو آلکالوئید جلوگیری کند.

خلاصه:

سیب زمینی حاوی گلیکو آلکالوئید است که می تواند در مقادیر بالا سمی باشد. ذخیره سازی سیب زمینی در دمای پایین تر و به دور از نور خورشید می تواند باعث کم تر تولید شدن محتوای گلیکو آلکالوئید شود.

هنگامی که سیب زمینی در حد اعتدال مصرف شود می تواند یک گزینه عالی در رژیم غذایی شما باشد. سیب زمینی حاوی مقادیری خوبی از فیبر و مواد مغذی است به علاوه این که بسیار سیر کننده و در ضمن همه کاره است. با این حال روش آماده سازی شما می تواند تفاوت بزرگی در شرایط تغذیه ای شما ایجاد نماید.بسیاری از مواد مغذی سیب زمینی در پوست آن هستند بنابراین مصرف گوشت و پوست آن باهم می تواند حداکثر میزان فیبر، ویتامین و مواد معدنی را به هر وعده ما اضافه کند.انتخاب یک روش پخت پز سالم هم مهم است. پختن سیب زمینی به جای خام خوردن آن می تواند باعث کشتن باکتری ها و شکستن آنتی نیوترینت antinutrients ها (ترکیبات طبیعی یا مصنوعی که در جذب مواد غذایی دخالت دارند) شده و در نتیجه در جذب مواد مغذی آن اختلال ایجاد نماید. پختن، آب پز کردن و بخار پز کردن سیب زمینی در مقایسه با سرخ کردن، بهترین گزینه از نظر به حداقل رساندن چربی و کالری آن است.علاوه بر این استفاده از سیب زمینی کامل به جای محصولات فراوری شده سیب زمینی می تواند محتوای چربی، کالری و سدیم آن را کاهش دهد.

خلاصه:

نگه داشتن پوست سیب زمینی، انتخاب مواد خوراکی مغذی برای پر کردن داخل سیب زمینی و انتخاب سیب زمینی پخته، آب پز یا بخارپز بجای سرخ کردن، می تواند مصرف سیب زمینی را سالم تر نماید.

نتیجه گیری:

سیب زمینی حوای مقدار بالایی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، فیبر و نشاسته مقاوم است. با این حال سیب زمینی می تواند اثرات منفی بالقوه ای هم داشته باشد از جمله افزایش وزن و افزایش فشار خون به ویژه هنگامی که در مقادیر زیاد مصرف شود.در نهایت، اندازه و روش پخت پز تاثیر زیادی روی تاثیر سیب زمینی بر بدن و روی سلامت دارند. هنگامی که سیب زمینی را در حد اعتدال و با یک روش سالم مصرف کنید می تواند مواد مغذی زیادی به رژیم غذاییتان اضافه نماید.

بیشتر بدانید : سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟

بیشتر بدانید : سیب زمینی هایی که پوست شان سبز شده است را هرگز نخوریدرژیم سیب زمینی برای چاق شدن

بیشتر بدانید : افزایش قوای بدن با خوردن سیب زمینی!!

بیشتر بدانید : مراقب سم خطرناک سیب زمینی سبز رنگ باشید

تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

فشار خون یک بیماری مزمن بدون عبامت است، یکی از بهترین راه ها برای کنترل فشار خون داشتن تغذیه سالم است که چند میوه تابستانی که در ادامه معرفی می شوند، کمک زیادی به کنترل فشار خون می کنند

لکه بینی یا خونریزی در زمان بارداری به خصوص در سه ماهه اول امری عادی است و معمولا هم دلیل خاصی ندارد. اما بعد از سه ماهه اول چطور؟

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

رژیم سیب زمینی برای چاق شدن
رژیم سیب زمینی برای چاق شدن
10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *