روش درمان سرفه های حساسیتی

خواص دارویی و گیاهی

گاهی اوقات برای خلاصی از سرفه های شدید و آزار دهنده ناشی از حساسیت و آلرژی می توان به جای آنتی بیوتیک از درمان های ساده خانگی و گیاهی استفاده کرد، بنابراین در این بخش به معرفی انواع روشهای مؤثر برای درمان سرفه آلرژیک پرداخته ایم.

سرفه یک عمل غیر ارادی در واکنش به مواد خارجی و ترشحات مخاطی موجود در ریه ها و مجرای تنفسی فوقانی است. گاهی ممکن است راه تنفس تا حدودی توسط مخاط، مواد شیمیایی، دود و یا حتی یک جسم خارجی مسدود شده باشد، بنابراین شخص برای تمیز کردن گلو و باز کردن راه هوایی، سرفه خواهد. در این مطلب در مورد درمان سرفه آلرژیک مطالبی ارائه گرداوری نموده ایم که در ادامه مشاهده می نمایید.

سرفه کردن امری طبیعی است که معمولا به دلیل قرار گرفتن در شرایطی نظیر سرماخوردگی، حساسیت های فصلی، آلودگی هوا و عفونت سینوسی رخ می دهد. به همین منظور در این مطلب چند راهکار مفید برای درمان سریع سرفه های آزار دهنده  پیشنهاد داده ایم که می تواند مؤثر واقع شود.

روش درمان سرفه های حساسیتی

آویشن حاوی ترکیباتی نظیر فلاونوئید است که در تسکین سرفه مؤثر بوده و التهاب را کاهش می دهد. برای این منظور می توانید، دو قاشق چای خوری برگ آویشن خرد شده را با یک فنجان آب جوش مخلوط کرده روی فنجان را بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس میل نمایید.

پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم هایی می باشند که برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشند، اگر چه تاثیر مستقیمی بر روی سرفه نمی گذارند در ایجاد تعادل در سیستم گوارشی نقش مهمی ایفا می کنند؛ باکتری های پروبیوتیک باعث هضم غذا در دستگاه گوارش می شوند بنابراین مصرف میوه ها و لبنیاتی مانند شیر و ماست پروبیوتیک که اخیرا توسط کارخانه های مواد غذایی وارد بازار شده است می تواند مفید باشد.

خواص درمانی عسل بسیار است به خصوص اینکه درمان گلو درد را تسریع می بخشد. کافی است مقداری عسل را درون آب جوش بریزید و نیز کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. درمان سرفه با عسل و آبلیمو یکی از موثرترین روش ها برای از بین بردن سرفه های آلرژیک می باشد.

استفاده از چهار تخمه (بارهنگ، سه پستان، قدومه، تخم مرو)  چهار گل (گل بنفشه، گل پنیرک ، گل ختمی، گل نیلوفر یا گل نسترن) برای درمان سرفه بسیار کاربرد دارد و نیز استفاده از بخور چهار گل باعث می شود تا ریه ها گرم و مرطوب شود.

عرق نعناع درد گلو را تسکین می دهد و با مصرف آن خلط و مخاط گلو پایین می رود، برای این منظور شما می توانید از دمنوش نعنا یا تنفس بخار نعنا برای نرم شدن گلو و رفع سرفه استفاده نمایید، استفاده از نعناع در درمان طبیعی سرفه بسیار موثر می باشد.

استفاده از آب نمک به عنوان یک روش سریع و ساده برای درمان سرفه آلرژیک و تسکین گلودرد تجویز شده است. برای این کار نصف قاشق چای خوری نمک را در یک استکان آب جوش حل کنید و محلول را غرغره نمایید، در نتیجه سوزش گلو بهتر می شود. توجه داشته باشید  که چون کودکان به خوبی توانایی غرغره کردن را ندارند از این روش در درمان آنها استفاده نکنید.

هر یک از روش هایی که ملاحظه نمودید، می توانند در درمان سرفه آلرژیک مفید و موثر باشند، به شرط اینکه قبل از هر اقدامی از علل به وجود آمدن این نوع حساسیت ها باخبر شده و تا حد امکان از آن موارد دوری نمایید.

منبع : آرگا



معرفی پارک ساحلی میرمهنا در کیش



مشهور ترین معابد تایلند را بهتر بشناسید



چطور عسل درمانی کنیم؟


گیوه گلدوزی با زیره چرم یک انتخاب مد روز برای خانم ها و آقایان





با انواع عسل طبیعی پر خاصیت آشنا شوید

نشانی شما منتشر نخواهد شد.




روش درمان سرفه های حساسیتی


بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سرفه واکنش کاملا طبیعی و سودمند و همچنین یک مکانیزم دفاعی بدن برای محافظت از گلو و مخاط آن در برابر عوامل تحریک‌کننده است. اما حالت مزمن و ادامه‌دار آن که به دلایل گوناگون رخ می‌دهد، آزاردهنده و آسیب‌زاست، مخصوصا در موقع خواب. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند به جای مصرف داروهای شیمیایی برای درمان سرفه، از روش‌های درمان خانگی سرفه استفاده کنند. برای همین در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین روش‌ها برای درمان سرفه خشک که به ساده‌ترین شکل امکان‌پذیر است، آشنا کنیم.

روش درمان سرفه های حساسیتی

سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی، حساسیت یا عفونت‌های سینوسی، با داروهای رایج که نیازی به نسخه‌ی پزشک ندارند قابل درمان هستند. این نوع سرفه‌ها که ممکن است سرفه خشک یا خلط‌دار باشد، ناشی از ریزش مخاط گلو (به دلیل حساسیت یا سرماخوردگی) است که با تحریک پایانه‌های عصبی باعث سرفه می‌شود. این سرفه‌ها در شب‌ها شدیدتر و با احساس خارش در انتهای گلو همراه هستند و اگر ناشی از حساسیت باشد، با خارش چشم‌ها و عطسه همراه خواهد بود.

اگر گمان می‌کنید منشاء سرفه‌تان حساسیت است، می‌توانید آنتی‌هیستامین مصرف کنید. اگر پس از دو هفته نتیجه‌ نگرفتید به پزشک و در صورت نیاز به متخصص حساسیت مراجعه کنید. اگر سرفه‌تان ناشی از سرماخوردگی خفیف است و تمایلی به مصرف داروهای شیمیایی ندارید، مواد زیر را به خاطر داشته باشید.

احتما با خواص عسل آشنا هستید. اولین مورد پیشنهادی ما برای درمان سرفه، عسل است.

مصرف عسل به عنوان داروی گلودرد قدمت طولانی دارد؛ و بنا بر مطالعات صورت گرفته، اثر آن در تسکین سرفه خشک از برخی داروهای رایج حاویِ دکسترومتورفان است.
کافیست ۲ قاشق چایخوری عسل را با آبِ جوش یا دمنوش گیاهی و کمی آبلیمو مخلوط کنید تا یک داروی مؤثر داشته باشد. عسل خاصیت تسکین‌‌دهندگی دارد و آبلیمو به رفع گرفتگی کمک می‌کند. میل کردن عسل به تنهایی و یا همراه با نان هم می‌تواند مؤثر باشد.

برای درمان سریع سرفه به سراغ پروبیوتیک هم می‌توانیم برویم. پروبیوتیک‌ها به طور مستقیم در درمان سرفه نقشی ندارند، اما در تنظیم ترکیب باکتریایی روده‌ها مؤثرند.

ترکیب باکتریایی بدن نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد آن دارد. همچنین بر مبنای شواهد علمی لاکتوباسیلوس (از انواع پروبیوتیک) که در لبنیات یافت می‌شود، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد و حساسیت نسبت به برخی محرک‌ها را مانند گرده‌ی گیاهان کم می‌کند.
شیر غنی‌شده منبع خوب لاکتوباسیلوس است. هچنین می‌توانید مکمل‌های پروبیوتیک را از داروخانه تهیه کنید. به علاوه برخی ماست‌ های غنی‌شده و نان‌های تهیه‌شده از خمیرِ ترش حاوی پروبیوتیک‌ هستند.

اگر فکرش را نمی‌کردید که آناناس برای تسکین سرفه خشک مفید باشد احتمالا تا به حال درباره‌ی بروملین (Bromelain) نشنیده‌اید.

شواهد علمی نشان می‌دهند آنزیم بروملین که در ریشه و میوه‌ی آناناس یافت می‌شود، به درمان سرفه خشک و روان شدن مخاط گلو کمک می‌کند. برای اینکه بیشترین تاثیر را بگیرید روزی ۳ بار یک تکه آناناس یا ۱۰۰ گرم آب آناناس میل کنید.
اگرچه شواهد کافی در این باره وجود ندارد اما برخی کارشناسان به اثر درمانگر بروملین بر سینوزیت و مشکلات سینوسی ناشی از حساسیت که ممکن است باعث سرفه شوند، باور دارند. همچنین بروملین گاهی برای درمان التهاب و تورم به کار می‌رود.
کودکان و بزرگسالانی که داروهای رقیق‌کننده‌ خون مصرف می‌کنند نباید مکمل‌های بروملین دریافت کنند. همچنین کسانی که در حال مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند آموکسی‌سیلین هستند باید در مصرف بروملین دقت کنند؛ زیرا جذب آنتی‌بیوتیک را افزایش می‌دهد.

به طور کلی، همیشه پیش از مصرف مکمل‌های دارویی جدید یا نا‌آشنا با پزشک مشورت کنید.

برای درمان سریع سرفه، نعناع هم خوب است. نعناع با خاصیت درمانگری‌اش معروف است. منتول موجود در نعناع گلو را تسکین می‌دهد، گرفتگی را رفع و مخاط گلو را نرم می‌کند.

می‌توانید نعناع را به صورت چای میل کنید یا آن را هنگام بخور مصرف کنید. ۳ یا ۴ قطره روغن نعناع را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب بریزید و همانطور که احتمالا بارها انجام داده‌اید، حوله‌ای روی سرتان بیاندازید و به طور مستقیم بخار نعناع را تنفس کنید.

ریشه و برگ این گیاه که در تابستان گل می‌دهد، از دوران باستان تاکنون به عنوان داروی خانگی سرفه و گلودرد استفاده می‌شود. هرچند برای اثبات این مسئله مطالعات علمی قابل اتکایی صورت نگرفته است اما جای نگرانی نیست چون مصرف گل ختمی خطری ندارد.
گل ختمی لعابی تولید می‌کنند که گلو را می‌پوشاند و آثار التهاب را تسکین می‌دهد.

امروزه می‌توانید ریشه‌ی گل ختمی را به شکل چای و کپسول پیدا کنید. چای گل ختمی تسکین‌دهنده‌ی سرفه و گلودرد است. بهتر است کودکان ریشه‌ی این گیاه را مصرف نکنند.

در برخی موارد آویشن برای درمان بیماری‌های تنفسی به کار می‌رود. برخی مطالعات نشان داده‌اند مخلوط عرق آویشن و گل پیچک در تسکین سرفه و برونشیت خفیف مؤثر است. برگ آویشن حاوی فلاونوئید است که عضلات گردن و گلو را که در هنگام سرفه درگیر می‌شوند، شل می‌کند و موجب کاهش التهاب می‌شود.

تهیه‌ی چای آویشن ساده است؛ ۲ قاشق برگ آویشن خردشده را در یک فنجان آب جوش بریزید، سرپوشی رویش قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از صافی گذرانده و بنوشید.

با اینکه پیشِ پا افتاده به نظر می‌رسد، غرغره‌ی آب‌نمک گلوی خراشیده را که باعث سرفه می‌شود، تسکین می‌دهد.

برای این کار ۱/۵ قاشق چایخوری نمک را در ۲۳۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کنید.

فراموش نکنید که کودکان زیر ۶ سال نمی‌توانند به خوبی غرغره کنند و بهتر است درمان دیگری را برای آن‌ها به کار بگیرید.

عفونت‌های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفلانزا باعث آب‌ریزش سینوسی می‌شوند. تراوشات زیاد باعث خشکی و تحریک گلو و گاهی سرفه می‌شود. نوشیدن مایعات به حفظ مخاط سینوسی کمک می‌کند، همچنین باعث حفظ رطوبت غشای مخاطی می‌شود. این امر به‌ویژه در زمستان که هوا خشک‌تر است مؤثر است.

دوش آب داغ با کاهش تراوشات بینی به تسکین سرفه کمک می‌کند. این روش نه تنها سرفه‌ی ناشی از سرماخوردگی را بلکه سرفه‌های ناشی از حساسیت را تسکین می‌دهد. خشکی ناشی از تراوشات زیاد بینی آزاردهنده است؛ در چنین محیط‌هایی دستگاه‌های رطوبت‌ساز کمک‌کننده هستند. هوای مرطوب در تسکین سرفه مؤثر است اما باید از رطوبت بیش‌ازاندازه هم اجتناب کرد.

فراموش نکنید که تمیز نکردن دستگاه‌های رطوبت‌ساز آنها را تبدیل به منبع تولید انواع قارچ و باکتری می‌کند.

عطرها و خشبوکننده‌ها معمولا بی‌ضرر هستند اما در برخی افراد ایجاد التهاب مزمن سینوس و تولید مخاط اضافی می‌کنند که باعث سرفه می‌شود. بنابراین جانب احتیاط را نسبت به محصولات عطردار رعایت کنید.

بدترین تحریک‌کننده‌ی موجود در هوا دود سیگار است. تقریبا همه‌ی سیگاری‌ها پس از مدتی دچار سرفه، که به سرفه‌ی سیگاری‌ها معروف است، می‌شود. اطرافیان افراد سیگاری هم معمولا از برخی التهاب‌های مجاری تنفسی رنج می‌برند. بهترین راهِ‌حل، ترک سیگار است. (سرفه‌های مزمن شدید در افراد سیگاری ممکن است نشانه‌ی آمفیزم یا سرطان ریه باشد؛ اگر سیگاری هستید و از سرفه‌ی مزمن رنج می‌برید به پزشک مراجعه کنید.)

دانستن روش‌های درمان خانگی سرفه خوب است اما همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. بهترین راه، مراقبت و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا است.

برای پیشگیری بهتر، ما به شما نکات زیر را توصیه می‌کنیم:

عفونت‌های تنفسی معمولا همراه با تب و بدن‌درد هستند، اما حساسیت یا آلرژی چنین نشانه‌هایی با خود ندارد. اگر سرفه، نفس کشیدن را برایتان دشوار کرد یا همراه با لکه‌های خون بود، بدون معطلی به پزشک مراجعه کنید. اگر سرفه با تب بالای ۳۸ درجه، لرز، از دست دادن آب بدن (ناشی از تعریق، اسهال یا استفراغ) و ضعف و ناخوشی عمومی همراه بود نزد پزشک عمومی بروید.
برای کاهش حساسیت و آثار ناشی از تحریکات آن، بهتر است عوامل حساسیت‌زا را بشناسید و از آن‌ها اجتناب کنید. از رایج‌ترین عوامل حساسیت‌زا درختان، گرده‌ی گیاهان، گرد و غبار، موی حیوانات و حشرات هستند. واکسن‌های ضدحساسیت هم در کاهش تحریک‌پذیری نسبت به عوامل حساسیت‌زا مؤثرند.

روش درمان سرفه های حساسیتی

اما بهتر است همیشه پیش از هر تصمیمی با پزشک مشورت کنید، چون ممکن است سرفه‌های شما علت دیگری به جز سرماخوردگی داشته باشد و به مراقبت پیگیری بیشتری نیاز باشد. در ادامه چند علت دیگر سرفه را بررسی می‌کنیم.

سرفه‌‌ی خشک که به خرخر یا خس‌خس ختم می‌شود معمولا نشانه‌ی آسم است. تورم مجاری تنفسی در افراد مبتلا به آسم ممکن است تنفس را دشوار و ایجاد خس‌خس و سرفه کند.

شب‌ها و هنگام ورزش سرفه شدیدتر می‌شود. تنگی نفس، سفتی قفسه‌ی سینه و خستگی از دیگر نشانه‌های رایج آسم هستند.

برای تشخیص آسم پزشک احتمالا تجویز تست دم‌سنجی (اسپیرومتری) می‌کند که عملکرد شش‌ها را می‌سنجد. در درمان آسم دو نوع دارو به‌کار می‌رود؛ داروهای کوتاه‌اثر (مانند نایژه‌گشاهایی (bronchodilators) که تنفس را راحت‌تر می‌کنند) و داروهایی مانند اصلاح‌کننده‌های لکوترین که برای کنترل آسم باید به طور روزانه مصرف شوند.

رفلاکس معده که باعث سرفه‌های خشک و منقطع می‌شود، دومین دلیل شایع سرفه‌های مزمن است. بر مبنای مقاله‌ای که در سال ۲۰۰۶ در مجله‌ی «نیچر» چاپ شد، دلیل ۴۰ درصد سرفه‌ها رفلاکس معده است.

در حالت درازکش یا هنگام خوردن سرفه شدیدتر می‌شود. یکی از نشانه‌های سنتی، آغاز سرفه در شب به محض دراز کشیدن برای خواب است. در ۷۵ درصد مبتلایان به رفلاکس معده، نشانه‌های دیگر دیده نمی‌شود اما ممکن است برخی دچار گرفتگی صدا و سوزش سر دل بشوند.

ممکن است برای تشخیص عکسبرداری یا آندوسکپی تجویز شود. رفلاکس معده ممکن است با برخی داروهایی که نیاز به تجویز پزشک ندارند درمان شود اما گاهی نیاز به تجویز داروهایی است که کاهش‌دهنده‌ی اسید معده هستند.

سرفه‌های مزمن صبحگاهی همراه با خلط یکی از نشانه‌های انسداد ریوی است. اصلی‌ترین دلیل انسداد ریوی که با برونشیت مزمن و آمفیزم همراه است، سیگار کشیدن است. از نشانه‌های دیگر آن این است که در طول روز سرفه تسکین می‌یابد. تنگی نفس به‌ویژه با فعالیت فیزیکی، خس‌خس، خستگی و سفتی قفسه‌ی سینه نیز از دیگر نشانه‌های انسداد ریه هستند.

آزمایش‌های سنجش عملکرد ریه از جمله تست دم‌سنجی و عکسبرداری از راه‌های تشخیص است. برای درمان داروهایی مانند نایژه‌گشاها (bronchodilators) و استروئیدهای استنشاقی تجویز می‌شود. همچنین به ترک سیگار توصیه‌ی جدی می‌شود. در صورت شدت بیماری ممکن است نیاز به اکسیژن‌درمانی باشد.

برخی داروها از جمله مهارکننده‌ی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE inhibitors) که برای تنظیم فشار خون تجویز می‌شوند، باعث سرفه‌های خشک می‌شوند. این داروها در ۲۰ درصد بیماران ایجاد سرفه می‌کنند. از دیگر نشانه‌های این نوع سرفه این است که معمولا چند هفته پس از آغاز مصرف دارو سرفه آغاز می‌شود.

از پزشک مشاوره‌ بگیرید؛ اگر سرفه‌هایتان خفیف باشد می‌توانید داروی‌تان با نوع دیگری از مهارکننده‌ها جایگزین کنید. اما اگر سرفه‌ شدید است بهتر است خانواده‌ی دیگری از داروی‌های فشار خون را مصرف کنید.

در آغاز سرفه‌ها خشک است اما پس از چند روز تبدیل به سرفه‌های تَر همراه با مخاط زرد، سبز یا قرمز می‌شود. تب و لرز، مشکل در تنفس، درد هنگام سرفه یا نفس عمیق از دیگر نشانه‌های سینه‌پهلو است.

معمولا پزشک با گوش دادن به قفسه‌ی سینه قادر به تشخیص سینه‌پهلو است اما گاهی ممکن اس عکس‌برداری هم تجویز شود. همچنین برای تعیین ویروسی یا باکتریایی بودن نیاز به آزمایش خون است. اگر سینه‌پهلو باکتریایی باشد، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. اما تنها درمان سینه‌پهلوی ویروسی استراحت است، همچنین داروهای ضد‌سرفه و البته سوپ مرغ.

در این بیماری سرفه‌های خشک و کوتاه با صدایی خروسک‌مانند در هر دَم همراه هستند. اگرچه به لطف کشف واکسن این بیماری در دهه‌ی چهل میلادی، بروز این بیماری کاهش چمگیری داشته و به‌ندرت گزارش ابتلا به آن دریافت می‌شد، در چند سال اخیر شیوع آن افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۲ بیش از ۴۸۰۰۰ مورد ابتلا به سیاه‌سرفه گزارش شد که بیشترین تعداد از سال ۱۹۵۵است. از دیگر نشانه‌های این بیماری است که بیماری در آغاز نشانه‌هایی مانند سرماخوردگی از جمله آبریزش و گرفتگی بینی، اشک‌ریزش، تب و سرفه دارد. پس از حدود یک هفته سرفه‌های خشک و منقطع آغاز می‌شود؛ سرفه‌ها چنان شدید است که شاید باعث شود به خودتان بپیچید و دچار تهوع بشوید.

سیاه‌سرفه با آزمایش خون و عکسبرداری از سینه تشخیص داده می‌شود. برای درمان آن باید آنتی‌بیوتیک مصرف شود.

می‌توانید به جای خواندن این مقاله، ویدیوی زیر را ببینید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

سلام.پس هیچی.به هر حال ازتون متشکرم

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

باسلام احترام،با مشکلات و گرفتاری های که ما داریم و وقتی وحالی برای اطلاعات عمومی نمی مونه،اطلاعاتی که در سایت می گذاریدخیلی عالی می باشد،

چه خوب همچین نظری به سایت چطور دارید. سپاس که با به اشتراک گذاشتن نظرتون به ما حس خوبی می‌دید!

سلام خوبی دیدگاهت عالی بود

خواص خوراکی ها

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

جاهای دیدنی ابوظبی، شهری با برج‌های بی انتها

۱۱ اشتباه رایج در تبلیغات کلیکی که بودجه شما را بر باد می‌دهد

افسردگی پنهان چیست و چه علائمی دارد؟

نحوه مراقبت از کودکان سندروم داون چگونه است؟

معرفی کتاب کار را انجام دهید؛ از سر راه خود کنار بروید و موفق شوید

بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری کدام‌اند؟

بهترین کشورها برای بزرگ کردن فرزندان‌ کدام‌اند؟


گران‌ترین ساعت‌های مچی و جیبی دنیا

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟


شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۸

به گزارش جمهوریت

ارسال شده توسط: اهورا نیازی

۰۱ دی ۹۷ ساعت ۲۱:۵۰

روش درمان سرفه های حساسیتی

چربی موجب چاقی می‌شود غلط است؛ این جمله صرفا یک باور غلط بوده، اگر شما هم درگیر این باور غلط هستید حتما ویدیوی ۵ باور غلط در مورد چربی موجود در غذا را ببینید.

با دوستان به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

5  +  3    .hide-if-no-js { display: none !important }

سرفه، یکی از مکانیسم های دفاعی طبیعی بدن و واکنش به تحریک پوشش داخلی بینی، گلو، تارهای صوتی یا ریه هاست. سرفه های آلرژیک (سرفه کردن بر اثر یک ماده ی حساسیت زا) عمده ترین نوع سرفه ها هستند. این مقاله به ما می گوید که آلرژی و حساسیت چگونه باعث سرفه کردن می شود و راه های درمان و جلوگیری از آن چیست.

آلرژی و حساسیت های گوناگونی هستند که می توانند باعث سرفه کردن بشوند و علت اصلی آن را باید در تغییر سبک زندگی و شهری شدن محیط زیست خود بدانیم. آلرژی به دلایل مختلفی که در هر لحظه در اطراف ما وجود دارد، ایجاد می شود، مثل:

تشخیص علت سرفه دشوار است و سرفه های مکرر یا سرفه هایی که شما را نگران می کند باید توسط پزشکتان بررسی شود. اگر علائم دیگر حساسیت فصلی را نیز دارید، پس به احتمال زیاد سرفه های شما هم به دلیل همان حساسیت فصلی است.

سرفه های ناشی از حساسیت فصلی ممکن است خشک و همراه با احساس خارش در گلو یا مخاطی باشند. سرفه های خشک بر اثر تحریک گلو به وسیله ی گرده های موجود در هوا ایجاد می شوند و سرفه های مخاطی در نتیجه ی تشکیل مخاط در پشت گلو به وجود می آیند.

اگرچه اکثر افراد سعی می کنند تا با داروهای خانگی سرفه های خود را درمان کنند، اما توصیه می کنیم برای اینکار حتما به پزشک مراجعه کنید تا از بیماری هایی مانند برونشیت، آسم و سایر بیماری های تنفسی جلوگیری شود.

روش درمان سرفه های حساسیتی

علائم درمانی، یکی از روش های درمان غیرمستقیم آلرژی است و به معنی درمان علائمی مثل آبریزش بینی یا سرفه های خشک و مخاطی می باشد. درمان های ضد حساسیت نیز روش دیگر مقابله با حساسیت و عواقب آن هستند. در این روش، شما باید آنچه را که به آن حساسیت دارید تشخیص دهید و نسبت به واکسینه شدن در برابر آن، اقدام نمایید.

سرفه های آلرژیک به عنوان یک بیماری مزمن در نظر گرفته می شود که می تواند دوباره عود کند و سه روز تا سه هفته به طول می انجامد. وقتی در معرض مواد حساسیت زا مثل گرده، غبار، کپک و شوره ی موی حیوانات خانگی  قرار می گیرید،  بدن سعی می کند از طریق سرفه کردن از آنها خلاص شود. با این حال، سرفه های مکرر می تواند فعالیت های روزانه ی شما را به تعویق بیندازد و یا حتی اجازه ندهد شب بخوابید و استراحت کنید. درمان های خانگی می تواند داروهای تجویز شده توسط پزشک برای سرفه های آلرژیک شما را کامل تر کند. در این مقاله تعدادی از درمان های خانگی برای سرفه های آلرژیک را مرور می کنیم.

عسل طبیعی سرکوبگر سرفه است. این شفای خانگی همچنین گلو را روان می کند و همین امر، گلودرد ناشی از سرفه ی مداوم را تسکین می بخشد. هر زمان که سرفه کردن هایتان شروع شد، چند قاشق چای خوری عسل میل کنید تا تسکین بیابد. اگر طعم عسل طبیعی را دوست ندارید، آن را با یک فنجای چای یا آبلیمو مخلوط کنید.

دوای سرفه های آلرژیک شما شاید در کابینت ادویه ها باشد. مریم گلی یک داروی سنتی است که برای کاهش التهاب، به خصوص در نواحی گلو و دهان مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه می تواند از طریق کاهش ورم در راه هوا به درمان سرفه ی آلرژیک کمک کند. علاوه بر برگ های خشک و تازه ی آن، مریم گلی را می توان به صورت شربت مکمل در بازار پیدا کرد. با این حال، هیچ اطلاعات علمی مبنی بر تسکین مستقیم سرفه های آلرژیک به وسیله ی مریم گلی وجود ندارد؛ بعلاوه، سازمان غذا و دارو هم هشدار داده است که مصرف مکمل های این گیاه می تواند علائم آلرژی و التهاب مرتبط با آن را تشدید کند. خوردن زیاد برگ مریم گلی هم ممکن است منجر به استفراغ، آسیب به کلیه و افزایش ضربان قلب شود.

زنجبیل یا زنجفیل هم در پخت و پز کاربرد بسیاری دارد و هم یک داروی شرقی است. در ابتدا، این گیاه برای درمان عفونت ها به کار می رفت؛ ریشه ی زنجبیل تازه خاصیت ضدگرفتگی دارد و می تواند مخاطی که منجر به سرفه می شود را برطرف نماید. علاوه بر اینها، زنجبیل به عنوان یک آنتی هیستامین و ماده ی ضدحساسیت عمل و علائم آلرژی را که باعث سرفه می شوند، متوقف می کند. اگر زنجبیل را به این منظور استفاده می کنید، شکل محلول در چایی بهترین عملکرد را خواهد داشت.

آویشن نیز چاشنی خانگی دیگری است که به عنوان یک داروی خانگی هم کاربرد دارد. برگ های کوچک این گیاه خواص ضدالتهابی دارد و همچنین، ماهیچه ها را آرام و شل و از این طریق، از سرفه جلوگیری می نماید. برگ های له شده ی آویشن را برای دم کردن یک چای آرام بخش استفاده کنید.

چنانچه حساسیت و آلرژی فصلی دلیل سرفه های شماست، پزشک یا داروساز احتمالا برایتان آنتی هیستامین تجویز خواهد کرد تا واکنش بدن نسبت به ماده ی آلرژیک و حساسیت زا را کاهش دهد. آنتی هیستامین به نوبه ی خود، شما را از سرفه کردن راحت می کند. اما ممکن است بدن ایمنی خود را در برابر داروهای اینچنینی افزایش دهد. بنابراین، این داروها باید برای کوتاه مدت مصرف شوند.

انواع مختلفی از داروها و شربت های ضد سرفه وجود دارد که بعضی ازآنها به عنوان سرکوبگر عمل می کنند و بعضی دیگر خلط آورند. داروساز و پزشک، دارویی مناسب با حال و شرایط شما تجویز خواهند کرد.

پوشش داخلی بینی، گلو، حنجره یا ریه ها در معرض مواد آلرژیک تحریک می شوند و همین باعث التهاب و ورم در این نواحی می شود. اگر به سرفه های آلرژیک دچارید، برای جلوگیری از آن:

رعایت موارد بالا به افرادی که از سرفه ی آلرژیک رنج می برند کمک می کند تا زندگی بهتری داشته باشند.

جراحی بینی، جراحی ساده ای نیست. بینی معمولا در طول این جراحی تغییرات شدیدی را متحمل می شود و به []

فکر می کنید رشد تمام اجزای بدنتان تکمیل و متوقف شده است؟ اگر بله، کاملا اشتباه می کنید. اگرچه رشد []

ممکن است بینی شما پس از عمل بینی، در معرض اصابت ضربه های مختلف قرار گیرد. علیرغم تلاش ما برای []

مردم به دلایل متفاوتی زیر تیغ جراحی های زیبایی می روند. برخی از این جراحی ها علت های پزشکی دارند []

تهران – ونک – جهان کودک – پلاک ۶۱ طبقه ی بالای دارو خانه جهان کودک – واحد ۱۸

۰۲۱-۸۸۶۶۳۹۱۶ ۰۲۱-۸۸۶۶۳۹۱۹

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *