روشهای پیشگیری از سرطان روده

روشهای پیشگیری از سرطان روده
روشهای پیشگیری از سرطان روده

//

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-106089792-1’);

jQuery(document).ready(function($){
$(‘#ex1’).zoom();
});

021-22361071      info@drdarman.ir

مقعد و نشیمنگاه با لیزر شفا توسط پزشکان متخصص و جراح عمومی و بیماری های مقعد

روشهای پیشگیری از سرطان روده

سرطان از جمله بیماری‌هائی است که تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان آن می تواند نقش داشته باشد.

 

آيا غذاي خاصي به طور عمده باعث سرطان مي‌شود؟

تا به حال غذاي مشخصي كه سرطان زا باشد، شناخته نشده است. اما بعضي مواد شيميايي، آفت كش‌ها، سم‌ها و مواد افـــزودني و حتي آلوده كننده هايي كه به طور اتفاقي وارد غذاها مي‌شوند، مي‌توانند از دسته مواد سرطان زاي قوي باشند. اداره دارو و غذا كنترل جدي اين عوامل را اجباري كرده است.

بعضي متخصصان تخمين مي‌زنند كه رژيم غذايي مي‌تواند در دست كم، يك سوم از كل موارد سرطان‌ها دخالت داشته باشند. به عنوان مثال، شيوع بالاي سرطان هاي مري و معده در مناطقي كه از غذاهاي نمك سود شده، دودي (برنج و ماهي دودي و ….)، نيتراتي (سوسيس، كالباس) استفاده مي كنند مشاهده مي شود.

دريافت بالاي نمك و نيترات و تركيبات موجود در دود، از دسته عوامل خطر بروز اين سرطان ها به شمــار مي رود. چاقـــي، شيوه غلط زندگي، بي تحركي، رژيم غذايي، فاقد سبزي ها، ميوه ها و غلات كامل، ماهي و ماكيان در ايجاد و پيشرفت سرطان هاي سينه و روده نقش موثري دارند.

 

چه عواملي در ايجاد سرطان‌ها نقش دارند؟

استعداد ژنتيكي، عوامل محيطي مانند سيگار كشيدن، قرار گرفتن و در معرض دود سيگار، آلـــودگي هــوا، قرار گرفتـن در معــرض آفتاب شديد و اجزاي آلوده كنده رژيم غذايي مانند آفت كش ها و سم ها، نگهدارنده ها، افزودني ها و رژيم هاي غني از چربي، گوشت قرمز، غذاهاي فرآيند شده، رژيم هاي عاري از سبزي ها و ميوه ها و شيوه غلط زندگي، بي تحركي مي توانند در ايجاد انواع سرطان ها نقش مهمي داشته باشند.

 

آيا رژيم غذايي مي‌تواند در پيشگيري از سرطان‌ها نقش داشته باشند؟

برخي از مواد غذايي ممكن است حاوي مواد پيشگيري كننده از انواع سرطان‌ها باشند. اجزاء اساسي رژيم غذايي در پيشگيري از سرطان ها عبارتند از:

 

فیبرها : رژيم غذايي غني از فيبر در كاهش خطر سرطان ها به خصوص سرطان روده نقش دارد. رژيم هاي گياهي كم كالري، پرفيبر، غني از حبوبات، غلات كامل، سبزي ها و ميوه ها، خطر بروز سرطان ها را كاهش مي دهند. فيبرها، با افزايش سرعت انتقال مواد غذايي از روده بزرگ باعث مي شوند، باكتري هاي روده فرصت كمتري براي توليد مواد سرطان زا از آن ها داشته باشند، همچنين ديواره روده براي مدت طولاني در معرض مواد سرطان زا قرار نگيرند. احتمال داده مي شود كه فيبر مواد غذايي، تركيب شيميايي مواد توليد شده توسط باكتري هاي روده را تغيير داده و خاصيت سرطان زايي آن ها را كاهش دهد. فيبرها ممكن است به عنوان ماده ضد سرطان زا با باقيمانده اسيدهاي صفراوي كه ممكن است در مقادير زياد سرطان زا باشند، تركيب شده و اثر آن ها را خنثي نمايند. فيبرها تركيباتي هستند كه در ديواره سلول هاي گياهان مثل سبزي ها، ميوه ها، سبوس، غلات كامل، حبوبات، مغزها يافت مي شوند. با دريافـت كافــي و متناسبــي از گروه غلات، ميوه ها و سبزي ها مي تواند از بروز بسياري از سرطان ها پيشگيري كرد. توصيه مي شود روزانه 400 گرم يا 5 بار در روز ميوه ها و سبزي ها مصرف شوند.

 

آنتي اكسيدان‌ها: آنتي اكسيدان ها كه در منابع مختلفي از غذاها يافت مي شوند، مي توانند در برابر سرطان ها اثر محافظتي داشته باشند. آنتي اكسيدان ها با كاهش راديكال هاي آزاد در بدن، در پيشگيري از انواع سرطان ها نقش مهمي دارنــد. راديكــال هاي آزاد يــك جزء شيميايي بسيار فعال مي باشد كه حاوي يك يا تعدادي الكترون هاي جفت نشده مي باشند كه به طور طبيعي در سيستم تنفسي و اكسيداسيون و سيستم ايمني بدن نقش مهمي دارند. اما فعاليــت بيش از حد، يا مقاديـــر بيش از اندازه آن ها مي تواند به بدن آسيب برساند و بافت هاي مختلف بدن را تخريب نمايد. آنتي اكسيدان ها به طور طبيعي از فعاليت بيش از حد آن ها جلوگيري كند.

مواد آنتي اكسيداني شامل: سلنيم، كاروتنوئيدها، ويتامين C، ويتامين E مي باشند كه مانع از آسيب سلول ها و بافت ها مي شوند و مي توانند از بروز تغييرات سلول هاي بدخيم جلوگيري نمايند.

 

سبزي‌ها خانواده كلم و گل كلم حاوي تركيبات غير مغذي هستند كه آنزيم هاي داراي توانايي تخريب مواد سرطان زا را فعال مي‌كنند. پياز سير، تره خصوصا” هنگامي كه خام خورده مي‌شود در كاهش خطر سرطان معده موثرند. مواد سولفوري موجود در اين غذاها با آنزيم هاي موثر در بروز سرطان برخورد كرده و ساخت مواد سرطان زا را متوقف مي‌سازند.

هويج، گوجه فرنگي و مركبات: اين غذاها حاوي اسيد فنوليك مي باشند، و از سرطان كوكون با ممانعت از آزاد شدن مواد سرطان زا، پيشگيري مي‌نمايند.

دانه‌هاي سويا و مشقات سويا: با ممانعت از عملكرد استروژن ها، از بروز سرطان سينه ممانعت مي نمايند. استروژن يك نوع هورمون زنانه مي باشد كه مقادير زياد از حد آن باعث افزاش شانس ابتلا به سرطان سينه مي‌شود.

توت فرنگي، تمشك، انگور و سيب: اين مواد حاوي اسيد الاگيگ هستندكه مي‌توانند برخي راديكال‌هاي آزاد خطرناك موجود در دود سيگار را خنثي نمايند.

پياز، چاي سبز، انگور، مركبات: اين مواد سرشار از ايروفلاونوئيدها هستند، كه مي توانند تغييرات بدخيم در سلول ها را متوقف كنند و مواد عامل سرطان را بلوك مي‌كنند.

غذاهاي دريايي، روغن ماهي:‌ اين غذاها به علت داشتن اسيدهاي چرب امگا 3، سلنيم، روي، ويتامين E و … در پيشگيري از بسياري از سرطان‌ها به خصوص سرطان سينه و روده نقش مهمي دارند.

چاي سبز چيني: چاي سبز به علت داشتن تركيبات ضد سرطاني مثل پلي فنل ها در پيشگيري از سرطان ها نقش مهمي دارند. پلي فنل ها، تركيبات آنتي اكسيداني هستند كه از تشكيل سلول‌هاي سرطاني و تومر و رشد آن‌ها ممانعت مي‌نمايند. بسياري از مواد غذايي حاوي پلي فنل‌ها هستند، اما چاي سبـز از آن جهت كـــه در پروسه توليد آن، پلي فنل‌ها حفظ مي‌شود، اهميت ويژه‌اي دارند.

 

آيا رژيم‌هاي پرچرب با سرطان ارتباطی دارند؟

دريافت مقادير زيادي چربي باعث افزايش احتمال خطر سرطان روده، سينه و كليه مي شود. رژيم هاي پرچرب به خصوص با منشاء حيواني مثل گوشت قرمز، تخم مرغ، محصولات لبني با مقادير بالايي چربي و كلسترول خطر بروز انواع سرطان ها را افزايش مي دهند.

بسياري از مطالعات نشان مي‌دهند كه دريافت بالاي چربي به خصوص در زنان يائسه احتمال بروز سرطان سينه را افزايش مي دهد. كاهش مصرف اسيدهاي چرب اشباع مثل انواع غذاهاي حيواني، كره، لبنيات پرچرب، كله پاچه، امعاء و احشاء، گوشت هاي قرمز، خطر سرطان ها را كاهش مي دهند. اما مصرف روغن ها با يك باند دوگانـــه مثل روغن زيتون خطر بروز بسياري از سرطان ها به خصوص سرطان سينه را كاهش مي‌دهند.

 

آيا چاقي باعث افزايش بروز سرطان‌ها مي‌شود؟

بنابر مطالعات، ارتباط مثبتي بين شيوع بروز انواع سرطان ها و چاقي به خصوص در مورد سرطان سينه مشاهده شده است.

در افراد با نمايه توده بدني بيش از 30 خطر مرگ و مير ناشي از تمام عوامل ذكر شده، افزايش مي يابد.

 

آيا ورزش در پيشگيري از سرطان‌ها نقش دارد؟

روشهای پیشگیری از سرطان روده

عدم تحرك كافي و ورزش نيز يك عامل خطر براي انواع سرطان ها محسوب مي شود. ورزش مي تواند در پيشگيري از انواع سرطان ها به خصوص سرطان سينه، دستگاه تناسلي و كليه اثر مطلوبي داشته باشد. ورزش با سرعت بخشيدن به انتقال مواد غذايي از روده، ممانعت از ترشح هورمون هاي جنسي و كاهش ذخاير سلول هاي چربي از سرطان ها پيشگيري مي كنند (مقادير زياد هورمون هاي مردانه مي توانند به تركيبات سمي تبديل شوند).

 

آيا براي پيشگيري از سرطان، پرهيز غذايي لازم است؟

براي پيشگيري از انواع سرطان ها بايد از خوردن گوشت‌هاي سوخته يا زغال شده و همچنين ماهي سوخته پرهيز كرد.

كباب كردن و پختن زياده از حد اين غذاها تركيباتي مي سازد كه آروماتيك هاي هتروسيليك آيين دار ناميده مي شود كه برخي از آن ها ممكن است سرطان زا باشند.

گوشت‌هاي قرمز مانند گوساله، بره و نيز فرآورده‌هاي گوشتي، چنانچه به صورت منظم و در حجم زياد مصرف شوند ممكن است، خطر سرطان كلون، ركتوم، پانكراس، سينه، پروستات و كليه ها را افزايش دهند. انجمن تحقيقات جهاني سرطاني، مصرف كمتر از 80 گرم گوشت قرمز را در روز توصيه مي كند.

گوشت‌هاي فرآيندي مثل سوسيس و كالباس كه تركيبات نيتراتي به عنوان نگهدارنده و رنگ دهنده به آن ها افزوده مي شود، سرطان زا مي باشند.

گوشت‌هاي دودي، ماهي، پنير و ساير غذاهاي دودي حاوي تركيبات هيدروكربنات هاي آروماتيك پلي سيكليك هستند كه از سوختن چوب ساخته مي شوند، اين مواد مي توانند تغييرات سرطاني را آغاز كنند، پس بايد به طور متعادل مصرف شوند.

مصرف بالاي غذاهاي شور شامل محصولات مشخصا” نمك داري مثل چيپس، پفك، خيار شور و …. ممكن است باعث افزايش خطر سرطان معده مي شوند.

مصرف تكه‌هاي چرب گوشت، كلوچــه، نــان‌هاي روغنــي، كيك ها، بيسكويتها، كره، روغن‌هاي جامد، مارگارين، سس‌ها، و ساير روغن‌ها را بايد محدودكرد مصرف بالاي اين غذاها خطر چاقي را افزايش مي‌دهند و اين امر شايد خطر سرطان سينه بعد از يائسگي و سرطان رحم و كلون را افزايش دهد.

از غذاهايي كه از تاريخ مصرفشان گذشته است و آنهائي كه به نظر كپكي و بو گرفته مي‌آيند و يا اينك خوب نگهداري نشده‌اند، پرهيز كنيد.

 

چه توصيه‌هاي غذايي براي كاهش خطر بيماري‌هاي بدخيم پيشنهاد مي‌شود؟

دريافت كافي مايعات، كاهش مصرف چربي، افزايش مصرف غذاهاي داراي فيبر، مانند نان‌هاي تهيه شده از دانه كامل و غلات سبوس دار، سبزي ها و ميوه‌هاي تازه، مصرف روزانه انواع مختلف سبزي‌ها و ميوه‌ها، اجتناب از مواد احتمالا” سرطان زا با محدود كردن مصرف غذاهايي كه با نمك، دود يا نيتريت ها حفظ مي‌شوند، مانند گوشت‌هاي نمك سود شده، ماهي دودي، انواع سوسيس، كالباس و …… پرهيز از چاقي و حفظ وزن نرمال، طبخ صحيح غذاها و پرهيز از مصرف زياد غذاهاي سرخ شده و كبابي، رعايت 5 اصل كفايت، تنوع و تعادل و ميانه روي و كنترل كالري در انتخاب غذاهاي روزانه، ورزش و تحرك كافي

 

منبع : همشهری آنلاین

 

021-22361071      info@drdarman.ir

 

کلینیک لیزر | تماس باما | درباره ما | تعیین وقت اینترنتی | سوالات متداول

Copyright © 2014. All Rights Reserved

created by

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

علائم، سرنخ‌های ریز و آزاردهنده‌ای هستند و پیام‌شان این است که شاید درون بدن‌تان همه‌ چیز سر جای خودش نیست. سرطان یکی از وحشتناک‌ترین بیماری‌های عصر جدید است. این بیماری بسته به اینکه به کدام بخش از بدن حمله می‌کند، اَشکال مختلفی دارد و یکی از انواع آن، سرطان روده‌ی بزرگ است. اما برخی سرطان‌ها، قابل پیشگیری هستند و با دانستن نشانه‌ها و علائم مربوطه‌شان، می‌توان آنها را در مراحل ابتداییِ ابتلای فرد، تشخیص داد و نسبت به درمان آن اقدام کرد. سرطان روده‌ بزرگ یکی از انواع سرطان‌های قابل پیشگیری است. در این مقاله با علائم سرطان روده و ۱۰ غذایی که به پیشگیری از آن کمک می‌کنند، آشنا خواهید شد.

روشهای پیشگیری از سرطان روده

علائم سرطان روده‌ بزرگ، مجموعه‌ای از شکایت‌های دستگاه گوارش است که می‌تواند حاکی از مسائل سلامتی متعدد دیگری نیز باشد که برخی از آنها چندان هم جدی نیستند؛ مانند گاز معده یا زیاده‌روی در خوردن غذای مورد علاقه‌تان. بیشتر نشانه‌های سرطان روده‌ بزرگ، پس از اینکه سرطان رشد می‌کند، خودشان را نشان می‌دهند. به همین دلیل است که بحث‌های پیرامون علائم سرطان روده‌ بزرگ معمولا شامل مبحث معاینه، آزمایش و غربال‌گری می‌شود.

آزمایش‌های غربال‌گریِ سلامت روده‌ی بزرگ، مانند بررسی وجود خون در مدفوع یا کلونوسکوپی، یافتن هر گونه شرایط ناسالم را در روده‌ی بزرگ، پیش از اینکه تبدیل به سرطان شوند، تسهیل می‌کند. اگر بیش از ۵۰ سال سن دارید، دارای ژن مثبت هستید یا شرایطی مانند «پولیپ آدنوماتوز خانوادگی» (FAP) دارید که خطر ژنتیکی ابتلا به سرطان را در شما افزایش می‌دهد، در مورد انجام آزمایش‌های غربال‌گری با پزشک‌تان مشورت کنید.

علائم سرطان روده‌ بزرگ ممکن است نشان‌گر این باشد که سرطان در کدام قسمت روده در حال رشد است. هرچند ممکن است فردی سرطان روده‌ بزرگ داشته باشد، اما هیچ نشانه‌ای نداشته باشد. رایج‌ترین نشانه های سرطان روده‌ بزرگ در زیر آمده است:

گرچه نیازی نیست که نسبت به عادات اجابت مزاج‌تان حساس شوید، با این حال تشخیص تغییرات آن بسیار بااهمیت است. برای مثال آیا یک اسهال تصادفی به یک تغییر عادت طولانی‌مدت در مدفوع تبدیل شده است؟
آیا به طور طبیعی هر روز یا یک روز در میان، یک یا دو بار اجابت مزاج می‌کنید؟ عادات اجابت مزاج‌ِ «عادیِ» خودتان را بشناسید. زیرا این عادت‌ها برای هر فرد متفاوت است.
تغییراتِ الگوهای عادیِ اجابت مزاج باید بررسی شوند. اسهال یا یبوست‌های گاه‌به‌گاه، بسته به تغییرات تغذیه‌ای یا ننوشیدن آب کافی ممکن است طبیعی باشند. اما هنگامی که اسهال یا یبوست بیش از چند روز، چند هفته یا چند ماه طول بکشد، به عنوان یک تغییر مزمن در نظر گرفته می‌شود.
مدفوع خون‌آلود نشان دهنده‌ی یک مشکل است که ممکن است یک مشکل کوچک و ناراحت‌کننده مانند بواسیر (هموروئید)، یا یک مسئله‌ی پیچیده‌تر مانند خون‌ریزیِ پولیپ‌ها باشد. چه خونِ درون مدفوع، تازه و به رنگ قرمزِ روشن باشد، چه تیره و به رنگ قرمزِ تیره یا حتی سیاه، خون‌ریزیِ مقعدی ابدا چیز نرمالی نیست.
مدفوع روبان‌شکل گاهی به این دلیل رخ می‌دهد که تومورها مسیر خارج شدن مدفوع را مسدود کرده‌اند. «انسداد» به معنای بسته شدنِ جزئی یا کلیِ مسیر حرکت مدفوع است.
درد شکمی یا هر دردی که در بالاتنه رخ می‌دهد، نشان‌دهنده‌ی یک مشکل است. به این دردها توجه کنید و سعی کنید محل دقیق، شدت و مدت آن را مشخص کنید و درد را برای پزشک‌تان توصیف کنید.
کلماتی که به دردتان نسبت می‌دهید، مهم هستند. درد عمیق و همیشگی، ممکن است معنای کاملا متفاوتی از درد‌ تیز و ناگهانی داشته باشد.

نفخ کردن و احساس سیری و پُری، پس از شام سنگین شب عید ممکن است اتفاقی عادی باشد. اما اگر هر روز رخ دهد، دیگر عادی نیست. نفخ ممکن است گاهی باعث گاز روده شود و تبدیل به نشانه‌ای آزادهنده گردد.
خستگی یا احساس بی‌حالی غیر قابل توجیه و همیشگی یکی از مبهم‌ترین نشانه‌های سرطان روده‌ بزرگ است. به معنای واقعی کلمه، احساس خستگی و بی‌حالی نشانه‌ی صدها نوع بیماری است و به طور خودکار به معنای سرطان نیست. مثلا شاید تحت فشار مسئولیت‌ها و تعهدات خانوادگی، اجتماعی و کاری قرار داشته باشید. پس فقط خود شما واقعا از سطح انرژی‌تان و تغییرات آن آگاه هستید.

تهوع، استفراغ و کاهش اشتها می‌تواند نشان دهنده‌ی مشکلات دستگاه گوارش باشد. احساس تهوع و استفراغِ گاه‌به‌گاه ممکن است مربوط به «ویروس معده» باشد، اما در مورد یک فرد سالم، عادی نیست.
کاهش وزن غیر قابل توجیه مسئله‌ای است که حتما باید آن را با پزشک‌تان در میان بگذارید. مشکلات ساده‌ی فراوان و همین‌طور مشکلات نه چندان ساده‌ی دیگری نیز هستند که به کاهش وزنِ بدونِ دلیل مرتبط هستند.
اگر از یک یا چند تا از نشانه‌های گفته شده رنج می‌برید، با مراجعه به پزشک‌تان از سلامت روحی و جسمی‌تان مراقبت کنید. پزشک‌تان می‌تواند شما را به سمت آزمایش‌های غربال‌گری هدایت کند. این آزمایش‌ها بسیار ساده‌اند و می‌توانند احتمال وجود سرطان را در روده‌ی بزرگ رد کنند یا مشکلات موجود در آن را تشخیص دهند. بسته به نوع پوشش بیمه‌ای‌تان، این آزمایش‌ها ممکن است هیچ هزینه‌ای برای‌تان نداشته باشند. اما اگر بتوانند خیال شما را از بابت اینکه به سرطان مبتلا نشده‌اید یا سرطان‌تان عود نکرده‌ است، راحت کنند، بی‌اندازه‌ ارزشمند خواهند بود.

درمان‌های خانگی متعددی برای جلوگیری از سرطان روده‌ بزرگ وجود دارد و یکی از آنها با استفاده از غذاها و خوراکی‌ها است. غذاها به این دلیل ساده که منابعی طبیعی و اُرگانیک هستند، برای پیشگیری، درمان و مبارزه با سرطان بسیار توصیه می‌شوند. پس اگر خدای نکرده خودتان یا یکی از عزیزان‌تان به سرطان روده‌ بزرگ مبتلا هستید یا حتی اگر فقط قصد دارید که دست پیش را بگیرید تا سلامتی‌تان را حفظ کنید و گرفتار این بیماری نشوید، این استراتژی قدرتمند را نادیده نگیرید. در ادامه‌، ۱۰ غذایی را که به پیشگیری از سرطان روده‌ بزرگ کمک می‌کنند، معرفی می‌کنیم.

گریپ‌فروت سرشار از ویتامین C است. این ویتامین به دلیل اینکه مانع از شکل‌گیریِ ترکیباتِ سرطان‌زای نیتروژن و در نتیجه کاهش ابتلا به سرطان روده‌ بزرگ می‌شود، شناخته شده است.

بیشترِ ما بادام‌زمینی را به خاطر طعم فوق‌العاده‌ی آن دوست داریم. اما اگر تمایل داشته باشیم خودمان را در برابر سرطان روده‌ بزرگ محافظت کنیم، آن را بیشتر دوست خواهیم داشت. زیرا کره‌ی بادام‌زمینی سرشار از ویتامین E است. ویتامینی که غنی از خواص آنتی‌اکسیدانی است که برای مبارزه با سلول‌های سرطانی مورد نیاز هستند.

هنگامی که پای میوه‌ها و غذاهایی در میان باشد که به جلوگیری از سرطان روده‌ بزرگ کمک می‌کنند، خانواده‌ی توت‌ها یکی از دلپذیرترین‌ گزینه‌ها است. بلوبری (زغال اخته‌ی آبی)، تمشک قرمز (رَزبری) و کرنبری سرشار از آنتی‌اکسیدانی به نام تروستیلبِن هستند که خواص ضدِسرطان آن شناخته شده است.

سیب‌زمینیِ شیرین حاوی آنتی‌اکسیدانی قوی به نام بتاکاروتِن است که یکی دیگر از منابع قدرتمندِ مبارزه با سرطان است.

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که سرطان به شدت به کمبود سطح ویتامین D در بدن مرتبط است. به همین دلیل، شما به یک منبع سرشار از این ویتامین نیاز دارید و این دقیقا همان‌ جایی است که ماهی سالمون آزاد پا به میدان می‌گذارد. ویتامین D به انسداد رگ‌های خونی‌ای که به تومورها متصل هستند، کمک می‌کند که در نهایت، به محدودسازیِ رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی منجر می‌شود.

تخم کتان حاوی اسید‌های چرب امگا۳ است. از میان فواید بسیاری که این اسیدها‌ی چرب برای سیستم ایمنی بدن ما دارند، پیشگیری از تکثیرِ تومورهای سرطانی، احتمالا یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باید حتما روی آن سرمایه‌گذاری کنیم.

بحث‌های جنجالی درباره‌ی مضرات مصرف ادویه‌ها را رها کنید و زردچوبه را که ادویه‌ای طبیعی است، مصرف کنید. این ادویه‌ی زرد رنگ که در پودر کاری یافت می‌شود، یک جزءِ فعال به نام کورکومین دارد که سرشار از خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدِاحتراقی است و این توانایی را دارد که در کار پیام‌رسانیِ سلول‌های سرطانی اخلال ایجاد کند.

چای سرشار از کاتچین‌ است، ترکیبی که به عنوان پیشگیری‌کننده‌ی تکثیر سلول‌های سرطانی در روده‌ی بزرگ شناخته‌ شده است. این ترکیب همچنین از جهش سلولیِ سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند و خبر خوب این است که همه‌ی انواع چای‌ دارای این ترکیب هستند پس برای جلوگیری از سرطان روده چای بنوشید.

غذاهای گیاهی حاویِ ترکیبات شیمیاییِ فیتونوتریِنت‌ها (phytonutrient) یا همان «مواد مغذیِ گیاهی» هستند. این مواد مغذی فواید متعددی دارند که یکی از آنها جلوگیری از پیشرفت سرطان روده‌ی بزرگ است. نمونه‌های خوبِ این غذاهای گیاهی، کلم‌هایی مانند گل‌ کلم و کلم بروکلی هستند.

این منابع حاویِ اِلاجیک‌اسید هستند که جزئی از «فیتونوتریِنت‌ها» است. این اسید دارای خاصیت مبارزه با شکل‌گیری و جهش سلول‌های سرطانی‌ای که منجر به سرطان روده‌ بزرگ می‌شوند، است.

به عنوان نتیجه‌گیری، می‌توان گفت که همه‌ی این غذاها به این دلیل که تغذیه‌ی مناسب و سالمی هستند، برخلاف سایر روش‌های مبارزه با سرطان روده‌ بزرگ که دارای عوارض جانبی نیز هستند توسط متخصصان تغذیه توصیه شده‌اند.

اگر می‌خواهید با برخی خوراکی‌های مفید برای سرطان روده آشنا شوید، ویدیوی زیر را ببینید.

 

برگرفته از: verywell.com bebinfa.com

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

روشهای پیشگیری از سرطان روده

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

دانشجوی کارشناسی ارشد برق قدرتم… فرانسوی عشق قدیمی منه اما انگلیسی قصه‌اش متفاوته! واسه نوشتن بیشتر از استعداد، مشوق دارم 😉

عالی بود

عالی بود.

ممنون. امیدوارم براتون سودمند بوده باشه 🙂

ali

امیدوارم مفید بوده باشه 🙂

خواص خوراکی ها

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

مضرات سرکه سیب؛ ۱۱ خطر احتمالی مصرف بیش از حد سرکه سیب


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

آخرین مطالب

انواع اعتماد به نفس؛ ۳ روش شکوفا کردن اعتماد به نفس

خواص آب برنج برای مو و پوست و نحوه استفاده از آن

جاهای دیدنی محلات؛ سفر به هلند ایران

معرفی کتاب سباستین؛ شناخت کوبا برای دوستداران سفرنامه‌خوانی

علت بزرگ شدن پروستات؛ علائم، داروها و روش های درمان آن

ترین های جهان

بلندترین برج های جهان در کدام کشورها قرار دارند؟


راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟


با خاص ترین ماشین های دنیا آشنا شوید


سالم ترین میوه های جهان را بشناسید

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند

محبوب‌ ترین نژاد گربه؛ ۱۰ گربه پرطرفدار در سراسر دنیا

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

روشهای پیشگیری از سرطان روده
روشهای پیشگیری از سرطان روده
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *