رفع چربی خون با داروی گیاهی

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

 

 

رفع چربی خون با داروی گیاهی

گیاهان (سبزی‌ها و میوه‌ها) به علت فیبر و الیافی که دارند، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون می‌شوند

 

البته تأثیر گیاهان در کاهش چربی خون یکسان نیست، تأثیر برخی از آن‌ها است و به دلیل خاصیتی که در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارند، برای تهیه دارو استفاده می‌شوند.

 

بین گیاهان، سیر بیشترین قدرت را در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارد و بیش از 1 صنعت داروسازی در دنیا از سیر، فرآورده‌های دارویی تهیه کرده‌اند. سیر علاوه بر کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید، خاصیت ضدمیکروبی و ویروسی دارد و فشارخون و قندخون را کاهش می‌دهد و خون را رقیق می‌کند.

 

 

برخی دیگر از گیاهان مانند خرفه و دانه کنگر فرنگی نیز تری‌گلیسرید خون را پایین می‌آورند و مصرفشان در بسیاری از کشورهای دنیا شایع است ولی متأسفانه در ایران استفاده از این گیاهان هنوز جا نیفتاده است.

 

 

میوه زیتون و روغن آن هم کلسترول را کاهش می‌دهند. مصرف برخی از روغن‌ها نیز HDL (کلسترول خوب) را بالا و LDL (کلسترول بد) را پایین می‌آورد مانند روغن بادام‌زمینی، هسته انگور، کنجد، ماهی و کتان. این روغن‌ها کلسترول و تری‌گلیسرید خون را هم پایین می‌آورند.

 

اگر بخواهیم 3 نوشیدنی را ببریم که هم فشارخون را پایین می‌آورند و هم کلسترول و تری‌گلیسرید را باید به آب گوجه‌فرنگی،‌ آب انار و آب‌غوره اشاره کنیم که بهترین گزینه‌ها هستند. این 3 نوشیدنی هم می‌توانند بین وعده‌های غذایی و هم همراه غذا مصرف شوند.

 

آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و گریپ‌فروت نیز از میوه‌هایی هستند که مصرفشان هم به صورت آب‌میوه و هم میوه تازه چربی و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

 

همچنین کدو حلوایی، جعفری، پیاز، جو، فلفل سبز، بادمجان و عدس نیز از جمله مواد غذایی‌ای هستند که به کاهش تری‌گلیسرید و کلسترول خون کمک می‌کنند.

 

البته باید دقت داشته باشید، این گیاهان باید به مقدار متناسب مصرف شوند و روش طبخشان نیز مورد توجه قرار گیرد.

 

فلفل سیاه

با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید

فلفل سیاه به دلیل داشتن ماده «پپرین» که موجب طعم تند فلفل می‌شود، تشکیل سلول‌های جدید چربی را متوقف می‌کند و خاصیت ضد چربی دارد.

 

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که فلفل سیاه علاوه برداشتن مزیت‌های بسیار بر سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش می‌دهد.

 

اکنون محققان طی تحقیقات آزمایشگاهی و مدل‌های کامپیوتری دریافتند که «پپرین» در فعالیت ژنی که مسئول کنترل تشکیل سلول‌های جدید چربی است، دخالت می‌کند.

 

«پپرین» همچنین ممکن است فعالیت‌های زنجیره‌ای متابولیکی که در حفظ کنترل چربی نقش دارد را هدف قرار دهد.

 

پژوهشگران معتقدند که این یافته باعث استفاده وسیع از عصاره پپرین یا فلفل سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماری‌های مربوطه خواهد شد.

 

خرفه

کاهش چربی خون به خرفه

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه گفت: مصرف خرفه به صورت خام یا پخته موجب کاهش چربی خون و رفع التهاب بدن می‌شود در پزشکی طب سنتی ایران از خرفه برای رفع لاغری، رفع تشنگی و تقویت کننده قوای جسمانی استفاده می‌شود.رفع چربی خون با داروی گیاهی

 

وی گفت: خرفه تصفیه کننده خون، تب‌بر و مُدر «ادرارآور» است همچنین این گیاه صفراآور، ضد اسکوربوت و کمبود ویتامین ‌C است.

 

صفوی ادامه داد: از گیاه دارویی خرفه می‌توان به صورت استعمال خارجی برای رفع سوختگی،‌ رفع میخچه، رفع دمل و جوش استفاده کرد.

 

وی بیان داشت: می‌توان از گیاه تازه خرفه به میزان 5 تا صد گرم روزی سه بار استفاده کرد که اثرات خوبی را بر بدن می‌گذارد.

منابع:

سلامتیران – دکتر محمدحسین صالحی‌سورمقی، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

باشگاه خبرنگاران

فارس


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

این متخصص افزود: دربین گیاهان، سیر بیشترین قدرت را در كاهش كلسترول و تری‌گلیسرید خون دارد و بیش از صد صنعت داروسازی در دنیا از سیر، فرآورده‌های دارویی تهیه كرده‌اند. سیر علاوه بر كاهش كلسترول و تری‌گلیسرید، خاصیت ضد میكروبی و ضد ویروسی دارد و فشارخون و قند خون را كاهش می‌دهد و خون را رقیق می‌كند.

وی تصریح کرد: البته سیر تازه از سیر پخته بهتر اثر می‌كند. اثر سیر ترشی نیز مانند سیر تازه است. میوه زیتون و روغن آن هم كلسترول را كاهش می‌دهد. سال‌هاست مشخص شده است كه روغن زیتون چربی خون را كاهش می‌دهد.

استاد دانشكده داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران خاطرنشان کرد: سه نوع نوشیدنی كاهش‌دهنده فشار خون، كلسترول و تری‌گلیسرید، شامل آب گوجه‌فرنگی، آب انار و آبغوره می‌باشد. این نوشیدنی‌ها می‌توانند بین وعده‌های غذایی یا همراه غذا مصرف شوند.

وی یادآور شد: آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و گریپ‌فروت نیز از میوه‌هایی هستند كه مصرفشان هم به صورت آبمیوه و هم میوه تازه، چربی و كلسترول خون را كاهش می‌دهد. همچنین كدو حلوایی، جعفری، پیاز، جو، فلفل سبز، بادمجان و عدس نیز از جمله مواد غذایی هستند كه به كاهش تری‌گلیسرید و كلسترول خون كمك می‌كنند. البته باید دقت داشته باشید، این گیاهان باید به مقدار متناسب مصرف شود و روش طبخ‌شان نیز مورد توجه قرار گیرد.


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینیدرفع چربی خون با داروی گیاهی

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

رفع چربی خون با داروی گیاهی

هتل های شیراز

رزرو هتل

بلیط پرواز

بلیط هواپیما چارتر

مصرف غذاهایی با چربی اشباع شده و نداشتن فعالیت بدنی کافی موجب افزایش کلسترول یا چربی خون می شود. افزایش کلسترول خون نیز خطر ابتلا به سفت شدن و حتی شکستن عروق، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی، سکته مغزی و چرب شدن کبد را افزایش می دهد. در این مطلب به سراغ روش های درمان خانگی چربی خون می رویم.

استفاده از گیاهان دارویی در درمان کلسترول خون موثر است. در این مطلب به معرفی چند داروی گیاهی موثر و مفید برای کاهش و درمان این بیماری می پردازیم. همچنین داشتن رژیم غذایی مناسب نیز در کنترل و درمان این بیماری اهمیت به سزایی دارد. در ادامه به روش های درمان خانگی چربی خون می پردازیم.

داشتن رژیم غذایی ناسب، استفاده بی رویه از فست فود، مصرف غذاهای پرکالری و چرب، مصرف زیاد گوشت قرمز و ماشینی شدن زندگی موجب بالا رفتن کلسترول خون می شود. همچنین عواملی مثل مصرف دخانیات و سیگار، چاقی و اضافه وزن، مصرف مشروبات الکلی،پیر شدن، عواملی ژنتیکی و بیماری هایی مثل فشار خون بالا، دیابت، ناراحتی های کلیه و کبد نیز خطر ابتلا به چربی خون را افزایش می دهند.

رفع چربی خون با داروی گیاهی

بنابراین استفاده ار رژیم غذایی مناسب، کاهش مصرف برنج و گوشت قرمز، مصرف غذاهای دریایی، مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3 و استفاده از سبزیجات و میوه جات در سبد غذایی، بهترین و موثرترین راه درمان خانگی چربی خون می باشد.

در واقع کلسترول چربی موجود در خون است و کار آن حفظ و ساخت غشای سلولی، همچنین تبدیل کردن نور خورشید به ویتامین D می باشد. اما اگر سطح آن در خون از مقدار مشخصی بالا رود در دیواره شریان ها جمع شده که منجر به بیماری های قلبی و عروقی می شود که خطرناک و کشنده می باشد. علاوه بر رژیم غذایی، استفاده از گیاهان دارویی راه موثر دیگری برای درمان چربی خون می باشد.

گشنیز کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را کاهش می دهد همچنین برای کنترل دیابت نیز مفید می باشد. ابتدا تخم گشنیز را آسیاب کرده و دو قاشق چای خوری از آن را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و بعد این محلول را مصرف کنید. می توانید طعم آن را با اضافه کردن شکر، شیر و یا هل تغییر داده و به عنوان چای روزانه از آن استفاده کنید.

تحقیقات نشان داده پیاز و سیر برای درمان خانگی چربی خون مفید هستند. پیاز قرمز علاوه بر اینکه در درمان کلسترول بالای خون موثر است، کلسترول خوب را نیز بالا می برد. آب یک عدد پیاز متوسط را با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. سپس روزانه از این ترکیب یک قاشق چای خوری بنوشید. سیر نیز علاوه بر اینکه کاهنده فشار خون است و خاصیت ضد میکروبی دارد، چربی خون را نیز کاهش می دهد.

گیاه کاسنی بسیار مفید است و ائمه نیز از خواص بی شمار آن سخن گفته اند. کاسنی علاوه بر اینکه در کاهش چربی خون موثر است، خاصیت های  ضد تب، ضد درد، تقویت کننده معده، رفع درد چشم، درمان یرقان را هم دارد همچنین برای درمان بیماری های اعصاب، کبد و کلیه نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

این گیاه نیز علاوه بر خاصیت کاهش کلسترول خون، تصفیه کننده خون بدن، رفع خارش های پوستی، درمان یرقان و اشتها آور نیز می باشد.

مصرف بعضی از خوراکی ها مثل میوه، روغن و آجیل می توانند به درمان خانگی چربی خون کمک کنند. در ادامه با چندین مواد خوراکی مفید در کاهش و درمان این بیماری آشنا می شوید.

آجیل بدون نمک بسیار مفید است و کلسترول خون را نیز کنترل و کم می کند زیرا سرشار از فیبر و استرول های گیاهی هستند اما در مصرف آن ها زیاده روی نکنید.

روزانه نوشیدن 1 الی 2 لیوان آب پرتغال موجب کاهش چربی خون می شود.

بهترین روش درمان گیاهی چربی خون، مصرف روغن نارگیل می باشد. این روغن کلسترول خوب (HDL) خون را افزایش و کلسترول بد خون را نیز کاهش می دهد. روزانه 1 الی 2 قاشق غذاخوری از روغن نارگیل استفاده کنید.

روغن ماهی و انواع ماهی چرب مثل ماهی تن، شاه ماهی، قزل آلا، ستردین و را در رژیم غذایی خود قرار دهید زیرا حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند و از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری می کنند. روزانه 1 الی 4 گرم روغن ماهی مصرف کنید.

بلغور جو دو سر فیبر بالایی دارد برای همین در درمان چربی خون موثر است. یک فنجان سبوس جو را با یک لیوان بلغور جو دو سر مخلوط کرده و بپزید. به هنگام میل کردن اگر به آن میوه و یا آجیل اضافه کنید، خواصش می شود.

مصرف سرکه سیب نیز راه دیگری برای درمان خانگی چربی خون می باشد. همچنین برای بیماری های دیگری مثل فشار خون بالا، رفلکس اسید، نقرس و بیماری های تنفسی نیز مفید است.

1 قاشق چای خوری سرکه سیب دست ساز را به 1 لیوان آب اضافه کنید و هر روز به مدت یک ماه مصرف کنید. می توانید به سرکه سیب آب میوه طبیعی اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. برای چاشنی سالاد ها نیز از سرکه سیب استفاده کنید.  

منبع : آرگا



تفریحات آبی و جشنواره‌های خرید با تور دبی


آشنایی با چایامانگالارام مجسمه بودایی غول پیکر به خواب فرو رفته!





با انواع مدل مبلمان 219 آشنا شوید




نشانی شما منتشر نخواهد شد.

رفع چربی خون با داروی گیاهی





1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *