راه های درمان قند خون

راه های درمان قند خون

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

 

1- استفاده از فیبرهاى محلول زمان لازم براى جذب قند خون را افزایش داده و از افزایش ناگهانى قند خون پس از مصرف وعده غذایى جلوگیرى مى کند. پس مصرف یک عدد سیب با پوست، حبوبات و سبزى هاى سرشار از فیبر به شما در کنترل قند خون کمک بزرگى مى کند. منابع غنی از فیبر محلول عبارتند از: سیب، مرکبات مثل پرتقال، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی و غلات سبوس دار .
 

2- مصرف سیب زمینى، هویج، آردهاى سفید و جوانه گندم آرد شده براى شما ممنوع است، به خصوص سیب زمینى که ضریب گلیسمى(سرعت ورود قند به خون) بالایى داشته و به سرعت قند خون را افزایش مى دهد.

3- تا جایی که ممکن است از مصرف کربوهیدرات هاى ساده( قند، شکر، شیرینى، مربا، آرد سفید، ژله، آب نبات و) پرهیز کنید و کربوهیدرات های پیچیده را مصرف کنید، البته این بدان معنا نیست که هرگز قند مصرف نکنید بلکه به این دلیل محدود کردن آن توصیه مى شود که از نظر تغذیه اى فاقد ارزش است. بنابراین سعى کنید که نه تنها شما، بلکه تمام افراد خانواده شما به حذف آن از رژیم غذایى بیندیشند.

4- بهترین شکل مصرف نان، استفاده از نان سبوس دار آن است و بهترین گزینه ها استفاده از نان سنگک و نان جو است.

5- از مصرف چربى زیاد باید پرهیز کرد، زیرا چربى زیاد سرعت سقوط بدن به طرف بیمارى دیابت را تسریع مى کند، به خصوص چربى هاى اشباع ( جامد ) که بر توانایى تاثیر انسولین بر متابولیسم قند تاثیر منفى مى گذارد. بنابراین توصیه من به شما این است که چربى هاى مرئى گوشت ها (چربى هایى که با چشم دیده مى شوند) و پوست مرغ را حتماً جدا کرده و مصرف سینه مرغ را به ران مرغ و سایر قسمت ها ارجحیت دهید.

6- کباب کردن، بخارپز کردن و روش هاى پخت سریع را بر سرخ کردن در روغن ارجحیت بدهید. آب گوشت را بعد از پخت، سرد کنید و چربى سطح آنها را گرفته و سپس مصرف نمائید.

7- خوردن ماهى ممکن است احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم را 5 درصد کاهش دهد، یعنى اشخاصى که در رژیم غذایى آنها ماهى وجود دارد، حدود 5 درصد کمتر از آنهایى که ماهى نمى خورند احتمال ابتلا به ناراحتى عدم تحمل قند را دارند. ماهى سرشار از اسیدهای چرب اُمگا-3 است، بنابراین مصرف ماهی به میزان حداقل دو بار در هفته و هر بار گرم بسیار توصیه مى شود . البته بیماران دیابت ی نباید از کپسول هاى روغن ماهى جز با تجویز پزشک استفاده نمایند، زیرا تنظیم قند خون آنها را مختل مى کند.

8 – پیاز و سیر ( در صورت عدم استفاده از آسپیرین و نداشتن مشکلات گوارشى در رابطه با مصرف سیر ) از قدیمى ترین مواد غذایى هستند که از نظر کنترل بیمارى دیابت مورد توجه بوده و تحقیقات جدید این موارد را تاکید کرده است (خام و پخته آنها تفاوتى ندارد). پیاز ممکن است با تاثیر بر سوخت و ساز گلوکز در کبد و یا افزایش سطح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفى انسولین براى کاهش قند خون مفید باشد.

9- کلم بروکلى از سبزى هاى بسیار مفید است که منبع غنى کروم است و به تنظیم قند خون در محدوده مطلوب بسیار کمک مى کند ، حتى در مواردى مصرف کروم نیاز استفاده از قرص ها را برطرف کرده است. جو نیز از نظر کروم غنى است. از دیگر مواد غذایى حاوى کروم مى توان به مغزها، قارچ خوراکى، سبوس غلات، ریواس و مخمر اشاره کرد.

1- لبنیات مصرفى شما باید از نوع کم چرب باشد ( به جز در کودکان ). ماست و شیر پر چرب، خامه، پنیرهاى پرچرب (گودا، پیتزا و) ، سرشیر و کره را از رژیم غذایى خود حذف کنید.

11- آنتى اکسیدان ها شامل ویتامین های C , E و بتاکاروتن از مواد بسیار مهم براى حفاظت از سلول هاى بتا (سلول هاى تولید کننده انسولین) هستند، بنابراین از منابع حاوى این ویتامین استفاده کنید. ویتامین C در سبزیجات و میوه های تازه و در مرکبات( پرتقال، گریپ فروت، انواع لیمو و نارنگی )، کیوی، انواع توت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، هندوانه، طالبی، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز موجود است. بهترین منبع ویتامین E آجیل و روغن های گیاهی مثل : روغن جوانه گندم، آفتابگردان، بادام، گردو، فندق، ذرت و زیتون است. بتاکاروتن( پیش ساز ویتامین A )در میوه هاى رنگى به خصوص زرد و نارنجى و سبزى هاى سبز تیره وجود دارد؛ مثل سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج، کدو حلوایی، طالبی، زرد آلو، کلم بروکلی، گریپ فروت قرمز.
پس میوه ها و سبزى های خام( اگر مشکل گوارشى ندارید ) بهتر از انواع پخته آنها و انواع پخته بهتر از انواع منجمد و بخارپزى که بخار آن خارج مى شود یا آب آن دور ریخته مى شود، است.

12- خوردن میوه ها با پوست باعث افزایش تدریجى قند خون مى شود. جالب است بدانید که ویتامین ها و مواد معدنى در لایه هاى نزدیک به پوست میوه ها قرار دارند، پس میوه هایى را که مى شود با پوست خورد با پوست میل کنید و مصرف میوه هاى بسیار شیرین را ممنوع و یا بسیار کاهش دهید؛ مثل موز، انجیر، خربزه، انگور شیرین و .

13- برخى از ادویه ها فعالیت انسولین را تشدید مى کنند. تحقیقات ثابت مى کند که مصرف دارچین، میخک، زردچوبه (براى پیشگیرى از گرفتگى عروق و آلزایمر نیز مفید است) و برگ بو، فعالیت انسولین را تا سه برابر افزایش مى دهند که در بین آنها اثر دارچین از بقیه است، طورى که پاچیدن مقدار کمى دارچین روی غذاهاى شیرین فعالیت انسولین را افزایش داده و مانع از افزایش قند خون مى شود.

14- تخم شنبلیله حاوى ماده ای به ” گالاکتومانان ” است که از دیرباز در ایران و سایر کشورهاى مشرق زمین براى کنترل دیابت مورد استفاده قرار می گرفته است. اثر این ماده در افراد مبتلا به دیابت نوع اول بسیار چشمگیر بوده و حتى کاهش چربى هاى خون را هم به دنبال دارد.

15- مصرف 8-7 لیوان آب در روز را به شما توصیه مى کنم.

16- به خود عادت دهید که برچسب تمام مواد غذایى را قبل از مصرف بخوانید. ممکن است تعجب کنید که بسیارى از غذاهاى حاوى شیرین کننده هاى مصنوعى کم کالرى مثل دسرهاى رژیمى، نوشابه ها و اغلب دارای نشاسته و سایر قند ها ، چربى ها و پروتئین ها نیز هستند که این مواد کالرى زیادى دارند و موجب افزایش قند خون مى شوند. همچنین به موضوع کم چربى یا بدون چربى نیز توجه کنید. اغلب به این محصولات موادی به عنوان حجم دهنده افزوده مى شود ، مثل مالتو دکسترین، و پلى دکستروز در محصولاتى مانند ماست بدون قند و بستنى کم چربى ، که بر میزان قند خون تاثیر دارند.

17- غذایى که آهسته تر هضم مى شود ، قند را آهسته تر وارد خون کرده و آن را خیلی افزایش نمی دهد. غذایى که به صورت قطعات بزرگتر باشد، خیلى آهسته تر از غذاهاى نرم( پوره شده) هضم مى شوند. غذاى پخته سریع تر از غذاى خام هضم مى شود و غذایى که رطوبت داشته باشد، خیلى سریع تر از غذاى خشک( ذرت بوداده در برابر آب پز) هضم مى شود .

18- سعى کنید تخم مرغ مصرفى شما از سه عدد در هفته نباشد ، ولی مصرف سفیده تخم مرغ به شرط آنکه کاملاً پخته باشد اشکالی ندارد. البته در صورت بروز رنگ زرد در پوست بیماران مبتلا به دیابت ( گزانتوکرومى ) مصرف تخم مرغ را محدود مى کنند.

19- با توجه به تاکید فراوان در مورد کاهش مصرف نمک در این بیماران، توصیه مى شود نمکدان را سر سفره نیاورید . برچسب ماده غذایى را از نظر مقدار نمک بخوانید و براى طعم دهى به غذاها از چاشنى هاى سالم استفاده کنید. پنیرها را در آب بگذارید و مصرف مواد غذایى فرآورى شده نظیر سوسیس و کالباس را بسیار محدود یا حذف کنید.

2- سایر سبزی های مفید برای این بیماران شامل : مرزه ، کلم ، کدو سبز ، شلغم و تره است.

21- مصرف میوه هایى مثل توت فرنگى ( قند آن لوولوز است و داراى مقدار زیادى اسید سیالیک است)، خرما ( البته با احتیاط )، گلابى ، گیلاس و سیب به خصوص با پوست را فراموش نکنید.

22- سویا ماده غذایى مفید و موثرى است که علاوه بر قند خون ، بر چربى هاى خون هم اثر شگفت انگیزى دارد . پس از مصرف آن غافل نشوید.

راه های درمان قند خون

23- در حبوبات مصرف عدس براى این بیماران را توصیه مى کنم. ولى در مصرف لوبیا بهتر است که جانب احتیاط را رعایت کنند.

24- براى پیشگیرى از ابتلا به دیابت نوع اول ( وابسته به انسولین ) توصیه مى شود که حداقل تا یک سالگى از دادن لبنیات به نوزاد خوددارى کنید. توجیه کارشناسان تغذیه این است که حتى الامکان نباید به نوزاد شیرگاو داد ، مخصوصاً اگر سابقه ارثى ابتلا به این بیمارى در خانواده آنها وجود داشته باشد.

25- مهمترین نکته در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع اول این است که باید یک میان وعده در پیک(اوج ) اثر انسولین مصرف کنند ، زیرا به فاصله 45-3 دقیقه بعد از مصرف انسولین، قند خون افت خواهد کرد که با علامت ضعف خود را نشان مى دهد. از این رو مصرف یک میان وعده مثل نان و پنیر، یک لیوان شیر یا یک عدد میوه را به آنها توصیه مى کنم.

26- اکثر کارشناسان تغذیه ، برای اینگونه بیماران رژیمى را توصیه مى کنند که براى پیشگیرى از بیمارى هاى قلب و عروق هم کارآمد است و در آن چربى به خصوص چربى حیوانى خیلى محدود مى شود و مقدار مواد کربوهیدراتی نیز کم است، ولی مواد غذایى سرشار از فیبر، مثل حبوبات و سبزیجات، دانه هاى غلات کامل( سبوس دار) و مغزها در این رژیم وجود دارد .

در نهایت متعادل نگه داشتن وزن، نرمش و ورزش(حداقل سه بار در هفته و هر بار 2 دقیقه ) به موازات اجرای رژیم غذایى مناسب و توجه خاص به پیاده روى روزانه، برای تامین آرامش اعصاب بسیار توصیه مى شود.
.
برگرفته از وب سایت تبیان

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

لیست مطالب :

دیابت یا بیماری قند، یک اختلال متابولیک (سوخت و سازی) در بدن است. دیابت سبب تخریب رگ‌های خونی و اعصاب می‌شود و سبب ایجاد عوارض گوناگون در سراسر بدن می‌شود. برای درمان دیابت با دکتر نیم همراه باشید.

دیابت یک بیماری گسترده است به‌خصوص در هند است، به همین دلیل هند را پایتخت
دیابت می‌ند. هنگام که دیابت تشخصی داده می‌شود باید اقدامات احتیاطی جهت جلوگیری
از آسیب‌های انجام شود.

به‌طورکلی 2 نوع دیابت وجود دارد؛ دیابت نوع که در آن بدن انسولین را به‌طور
کافی تولید نمی‌کند و دیابت نوع که در بدن انسولین به‌اندازه کافی وجود دارد اما
جذب انسولین به‌خوبی صورت نمی‌گیرد. همچنین نوع دیگری از دیابت به دیابت حاملگی
وجود دارد که در زمان حاملگی زنان دچار آن می‌شوند و با تولد کودک از بین می‌رود.

دیابت می‌تواند مشکلات جدی پزشکی دیگر مانند بیماری‌های قلبی، سکته
مغزی، نارسایی کلیه و آسیب کبدی را به وجود بیاورد.

راه های درمان قند خون

متخصصان تغذیه نشان داده‌اند که منابع طبیعی مختلف مانند میوه‌ها، ادویه‌ها و گیاهان دارای توان بالقوه برای درمان دیابت هستند.

توجه: لازم به ذکر است که روش‌های طبیعی برای درمان دیابت می‌توانند به حفظ سطح قند خون کمک کنند و توانایی از بین بردن دیابت را ندارند.

مشاوره با متخصص غدد درون‌ریز و استفاده از روش‌های خانگی می‌تواند وضعیت دیابت را بهبود بخشد. در ادامه برای درمان قند خون همراه ما باشید.

خیار چنبر تلخ برای درمان قند خون و کنترل دیابت مفید است به دلیل اینکه سبب پایین آوردن تأثیرات گلوکز خون می‌شود. این اتفاق به علت وجود ماده شیمیایی به کارانتین است.

خیار چنبر تلخ سبب کاهش تأثیرات گلوکز خون در تمام بدن می‌شود. به همین
دلیل برای دیابت نوع 1 و نوع 2 مفید است. اما نمی‌توان به‌عنوان جایگزین کامل
درمان انسولین از آن استفاده کرد.

از دارچین نیز می‌توان برای کنترل آن استفاده کرد زیرا فعالیت انسولین را کاهش می‌دهد، دارچین برای درمان دیابت نوع 2 مؤثر است..

می‌توان از دارچین به‌عنوان یک روش مؤثر برای کاهش سطح قند خون در دیابت نوع 2 کنترل نشده استفاده کرد. بااین‌حال نباید بیش‌ازحد مصرف شود زیرا ممکن است منجر به مشکلات تنفسی شود و ضربان قلب را افزایش دهد.

از شنبلیله می‌توان برای کنترل هر دو نوع دیابت، گلوکز و کاهش قند خون
به دلیل فیبر زیاد استفاده کرد. خوردن شنبلیله سبب کاهش سرعت هضم غذا می‌شود، که
سبب می‌شود قند خون به‌درستی جذب شود. این گیاه همچنین ترشح انسولین وابسته به
گلوکز را تحریک می‌کند.

انگور فرنگی هندی منبع غنی ویتامین C است،
که یک آنتی‌اکسیدان برای مبارزه با دیابت است. انگور فرنگی هندی یک منبع مطمئن برای
کاهش میزان گلوکز بیش‌ازحد بدن شما است.

آب انگور فرنگی هندی همچنین عملکرد پانکراس شما را تقویت می‌کند. تولید
انسولین را برای کاهش قند خون در بدن آغاز می‌کند.

جمبو در کنترل قند خون به میزان زیادی کمک می‌کند، زیرا حاوی آنتوسیانین
ها، اسید الاگیک و تانن های هیدرولیز شده است که نوعی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

متخصصان تغذیه این گیاه را به شدن توصیه می‌کنند به رژیم غذایی خود
اضافه کنید.

تقریباً هر قسمت از گیاه جمبو مانند برگ، میوه و دانه آن برای افراد مبتلابه دیابت مفید است. دانه‌های این گیاه دارای اثرات هیپوگلیسمیک هستند، یعنی آن‌ها به‌سرعت قند خون را کاهش می‌دهند، هرچند که کمتر از حد طبیعی نمی‌آورد.

برگ‌های انبه می‌تواند با تنظیم سطح انسولین در خون برای درمان و کنترل دیابت مورداستفاده قرار گیرد. برگ‌های انبه حاوی ویتامین A، C و تانن هستند که آنتی‌اکسیدان‌های قوی به شمار می‌روند که در ابتدای درمان دیابت کمک می‌کنند.

ترکیب دیگری به ‌تری بتا تراکسرول و عصاره اتیل استات با انسولین
همکاری می‌کنند تا GLUT4 فعال شود و
سنتز گلیکوژن را تحریک کند.

برگ‌های کاری می‌توانند میزان قند خود را کنترل کنند، شما می‌توانید آن‌ها
را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید. همچنین گفته می‌شود که برگ‌های کاری مقدار
قند ناشی از نشاسته را کاهش می‌دهد.

برگ‌های کاری در پیشگیری و کنترل دیابت مفید هستند زیرا سبب کاهش
نشاسته و گلوکز در افراد مبتلابه دیابت می‌شوند. بر اساس تحقیقات انجام‌شده در
کالج کینگ لندن

ژل آلوئه ورا کمک می‌کند تا سطح قند خون شما کاهش پیدا کند، که شامل فیتوسترول
هایی است که اثرات هیپرگلیسمی برای دیابت نوع 2 دارند. متخصصان تغذیه معتقدند که
آلوئه ورا منبع طبیعی و ایمن برای کاهش میزان قند خون است.

با توجه به ویتامین C و محتوای فیبر
بالا، خوردن میوه گواوا می‌تواند در حفظ سطح قند خون مفید باشد. این میوه متابولیسم
را آهسته‌تر می‌کند و اجازه می‌دهد که قند غذا بهتر جذب شود و قند خون کاهش پیدا
کند.

همچنین میوه گواوا دارای آنتی‌اکسیدان‌ها است که می‌تواند به درمان دیابت نوع 1 نیز کمک کند.

بااین‌حال مصرف بیش‌ازحد گواوا در روز توصیه نمی‌شد زیرا حاوی پتاسیم
است که می‌تواند برای بدن، مصرف بیش‌ازحد آن سمی باشد.

برگ ریحان حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و روغن‌های ضروری برای افزایش حساسیت
به انسولین است.

به‌طور خلاصه این ترکیبات مانند اگنول، متیول انگول و کارائیوفولن به سلول‌های
بتای پانکراس که مسئول نگهداری و آزاد شدن انسولین هستند کمک می‌کنند تا به‌درستی
عمل کنند.

دانه‌های کتان غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و مصرف آن‌ها می‌تواند
منجر به کاهش مقاومت به انسولین گردد. آن‌ها همچنین دارای فیبر بالا هستند که به
جذب مناسب چربی‌ها و قندها کمک می‌کنند.

مصرف دانه کتان می‌تواند تا 28 درصد میزان ابتلا به دیابت بعد از هر
وعده غذایی را کاهش دهد و حساسیت انسولین را به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

برگ گیاه چریش برای درمان دیابت بسیار مؤثر است زیرا حساسیت گیرنده انسولین را در سلول‌های بتا افزایش می‌دهد، سطح گلوکز خون را کاهش می‌دهد و وابستگی آن به داروهای هیپوگلایسمی را کاهش می‌دهد. و همچنین کشف‌شده است که نیاز بدن را به انسولین تا 6 درصد کاهش می‌دهد.

نظر

مطالب کمی قدیمی هستند

ممنون از نظر خوبتون مطلب رو کاملا بازنویسی و بروزرسانی کردیم




افرادی که از قند خون بالا رنج می‌برند باید به طور مرتب دنبال روش‌هایی برای کنترل هر چه بهتر قند خونشان باشند در غیر این صورت همین مسئله باعث بروز عواقب جدی در سلامتی می‌شود. توجه داشته باشید که میزان قند خون نرمال باید بین 8 تا 1 میلی‌گرم در هر دسی لیتر باشد. قند خون به وسیله‌ی هورمونی به انسولین تنظیم می‌شود و بدن افرادی که دچار دیابت هستند به میزان کافی از این هورمون تولید نمی‌کند و یا سلول‌هایشان نسبت به آن مقاوم شده است. در نتیجه به سختی می‌تواند قند خون بالا را کنترل کند.

با وجود اینکه افراد مبتلا به دیابت باید تحت نظر پزشک باشند و دارو مصرف کنند اما لازم است که با در پیش گرفتن روش‌های طبیعی نیز با مشکل مقابله کنند. در این مطلب چند روش طبیعی برای مقابله با قند خون بالا و پیشگیری از ابتلا به دیابت داریم لطفاً با ما همراه باشید.

راه های درمان قند خون

به طور مرتب ورزش کنیدهر چه فعالیت بدنی‌تان باشد میزان قندی که در بدن می‌سوزد می‌شود. فعالیت‌های ورزشی روزانه بهترین راه مقابله با قند خون بالاست و می‌تواند نیاز به انسولین را کاهش دهد. برای این کار لازم است که روزانه بین 2 تا 3 دقیقه ورزش کنید.

مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهیدهر ماده‌ی غذایی که حاوی کربوهیدرات (مواد قندی) باشد در طولانی‌مدت روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد. برای پیشگیری و مقابله با افزایش قند خون توصیه می‌کنیم که تا حد امکان مصرف مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات را کاهش دهید و با بره‌ریزی دقیق، این مواد غذایی را در بره‌ی غذایی‌تان بگنجانید. محصولات غذایی تهیه شده از آرد مانند نان سفید، پاستاها، شیرینی‌جات، نان شیرینی، برنج، سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، ذرت، میوه‌های خشک و غیره حاوی بیشترین میزان کربوهیدرات‌ها هستند.

 


مصرف پروتئین را افزایش دهید

روزانه چند وعده‌ی غذایی داشته باشیدافرادی که دچار قند خون بالا هستند باید هر روز حداقل هر دو تا سه ساعت مواد غذایی سالم مصرف کنند. این کار مانع از افزایش ناگهانی قند خون می‌شود.

تکنیک‌های آرام‌بخش را یاد بگیریدکبد افرادی که به طور مرتب تحت استرس و فشارهای روحی روانی هستند گلیکوژن بیشتری در جریان خونشان آزاد می‌کند. گلیکوژن ذخیره شده‌ی گلوکز است که به سرعت قند خون را بالا می‌برد. توصیه می‌کنیم که تکنیک‌های آرام‌بخش را در پیش بگیرید و استرس را از خود دور کنید.

دارچین را دریابیدنتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که دارچین تأثیر مثبتی در درمان دیابت و مقابله با قند خون بالا دارد. این ادویه‌ی خوش عطر و خوش‌طعم قیمت مناسبی دارد و در دسترس است. بنابراین بهانه‌ای برای مصرف نکردن آن وجود ندارد.

دارچین حساسیت بدن نسبت به انسولین را کاهش می‌دهد و به این ترتیب وابستگی بدن به این هورمون کمتر شده و میزان قند خون تنظیم می‌شود.

گلابی خاردار یا میوه‌ی کاکتوس را وارد سبد غذایی‌تان کنیدنتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که گلابی خاردار یا همان میوه‌ی کاکتوس برای کاهش قند خون بسیار موثر است. به خاطر اینکه این میوه حاوی میزان زیادی فیبر و دیگر ترکیبات مغذی است که باعث سوزاندن قند و تنظیم قند خون می‌شود و به این ترتیب یک میوه‌ی ایده‌آل برای افرادی دیابتی است. خوشبختانه این میوه وارد بازار میوه و تره‌بار ایران نیز شده است و می‌توانید از خواص آن بهره‌مند شوید.


سیر یار سلامتییک ماده‌ی غذایی مفیدی که باید حتماً در بره‌ی غذایی افرادی که از قند خون بالا رنج می‌برد وجود داشته باشد سیر است. نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که مصرف منظم سیر می‌تواند باعث کاهش قند خون در بین مبتلایان به دیابت نوع 1 و نوع 2 ‌شود. به خاطر اینکه سیر این قدرت را دارد که قند را بسوزاند و حاوی ترکیبات دیگری است که تأثیری مشابه با انسولین دارد. توجه داشته باشید که خاصیت سیر به همین‌جا ختم نمی‌شود. این ماده‌ی غذایی علاوه بر کاهش چربی خون برای مقابله با برخی از سرطان‌ها نیز موثر است. در نتیجه بهتر است حتماً سیر را در بره‌ی غذایی‌تان بگنجانید.

پیازنتایج بررسی‌هایی که در دانشگاه «گزیرا» انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف روزانه 1 گرم پیاز قرمز خام نقش مهمی در کاهش میزان قند خون در بین مبتلایان به دیابت نوع 1 و 2 دارد. به خاطر اینکه پیاز  سرشار از ترکیبات مفیدی مانند فلاوونوئیدها و گوگرد است.

مطالب مرتبط:8 درمان طبیعی برای دیابت دیابت را با این ها از خود دور کنید از جعفری تا میوه‌های ریز برای پیشگیری از دیابت میوه‌های خوب و بد برای دیابتی‌ها دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی 13 ماده‌ی غذایی برای تنظیم قند خون دیابتی‌ها دیابت را با مواد غذایی از خود دور کنید ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت کنترل دیابت نوع 2 با آجیل‌ها 

 

فیلم های مرتبط:

درمان کدری و ضمختی پوست

درمان دیابت در بارداری

 

صوت های مرتبط:

رژیم پرکربوهیدرات یا رژیم پر پروتئین؟

باورهای غلط در رژیم درمانی

 

پایین آوردن قند خون:اگر شما به هر نوعی از دیابت مبتلا هستید، مطمئنا به دنبال راههای مختلفی برای پایین آوردن قند خون خود هستید تا به 3 نرسد و برای ارگان های بدنتان و سلامتی شما مشکلی ایجاد نشود. شما همواره باید به این مسئله دقت داشته باشید که تغذیه ناسب، استرس، بیماری و عواملی از این قبیل باعث افزایش قند خون شما می شوند.

شما به عنوان کسی که دارای بیماری دیابت می باشد، باید هرچند وقت یکبار به دکتر مراجعه کرده و پس از انجام آزمایش خون راهکارها و در صورت لزوم داروهای مورد نیاز را دریافت کنید.اما اگر در شرایطی هستید که قند خون شما بالا رفته و دسترسی به دکتر ندارید و میخواهید هرچه زودتر برای این شرایط قند خون خود را پایین بیاورید چند راه وجود دارد که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد. با دلگرم همراه شوید:

راهکار اول:

راه های درمان قند خون

حداقل به مدت نیم ساعت با شدت و سریع ورش کنید. هرگاه میزان قند خون بالا داشته باشید، ورزش مناسب به شما کمک خواهد کرد که قند خون در بدن شما تبدیل به انرژی شود و باعث کاهش قند خون شما خواهد شد.بعد از نیم ساعت ورزش مفید، با یک دستگاه اندازه گیری قند خون، میزان قند خون خود را اندازه بگیرید.اگر همچنان به اندازه مطلوب پایین نیامده به ورزش خود ادامه دهید. ورزش هایی مانند حرکات ایربیک، پیاده روی سریع و پریدن و از قبیل ورزش ها که ضربان قلب شما را افزایش می دهند برای کاهش قند خون شما بسیار اثر گذار و مفید هستند.

راهکار دوم:

به طور متوالی 3 تا 4 لیوان آب بنوشید و تا هر زمان زودتر که می توانید ادرار کنید. خوردن آب، قند موجود در خون شما را رقیق می کند و ادرار کردن باعث دفع قند خون از بدن شما می شود.بعد از یک یا دوبار خوردن آب و ادرار کردن قند خون خود را اندازه بگیرید.اگر باز هم به اندازه مطلوب از قند خون نرسیدید در ساعات متوالی این کار را تکرار کنید.در صورت توان بعد از انجام این راهکار راهکار بالا را نیز انجام دهید تا زودتر به نتیجه مطلوب خود برسید.

راهکار سوم:

غذاهایی که در آن ها میزان قند کمتری وجود دارد و یا غذاهایی که باعث سوخت قند خون در بدن شما می شوند را مصرف کنید. مواد غذایی مانند سیر، تخم مرغ، پیاز، بادام زمینی دارای میزان قند پایینی هستند و به ثبات میزان قند خون در بدن کمک می کنند. مصرف روزانه هریک از این مواد غذایی در پایین آوردن قند خون شما کمک زیادی می کند.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی دلگرم

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *