راه های درمان عفونت لثه در بارداری

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

عفونت لثه در دوران بارداری چه زمانی اتفاق می افتد؟ در دوران بارداری عفونت لثه چه تاثیری بر جفت و جنین دارد؟ برای پاسخ به این سوالات ویدیو “عفونت لثه در دوران بارداری” را مشاهده نمایید.

 

از آنجایی که هورمون پروژسترون باعث نرم شدن بافت لثه می شود بنابراین هنگام مسواک زدن احتمال خونریزی آنها وجود دارد در نتیجه احتمال عفونت نیز افزایش می یابد، باکتری که توسط بیماری لثه ایجاد می شود، درون جریان خون مادر، سم هایی را آزاد می کند که به جفت رسیده و رشد جنین را تحت تاثیر قرار می دهد، این عفونت می تواند منجر به تولید عناصر شیمیایی شود که موجب التهاب شده و باعث گشاد شدن دهانه رحم و در نتیجه شیوع انقباضات رحمی شود. اگر برای درمان عفونت نیاز به آنتی بیوتیک پیدا کردید حتما به دندان پزشک یاد آور شوید که باردار هستید، اگر به رادیوگرافی از دهان با اشعه ایکس نیاز داشته باشید، دندان پزشک جهت حفاظت از جنین، باید به وسیله یک پیشبند سربی شکم شما را به طور کامل بپوشاند.

معمولا، التهاب لثه بین ماه های دوم تا هشتم بارداری بروز می کند. علائم و نشانه های التهاب لثه، متورم شدن و خون ریزی کردن لثه ها هنگام مسواک زدن است. بهترین روش پیشگیری از بروز بیماری لثه، حفظ بهداشت دهان و دندان  (نخ دندان کشیدن، استفاده از دهانشویه و دست کم دو بار مسواک زدن) است.راه های درمان عفونت لثه در بارداری

نتایج مطالعات متعدد دانشمندان بریتانیایی نشان داده، رابطه مستقیمی میان ابتلا به بیماری لثه و زایمان پیش از موعد وجود دارد. نتایج پژوهش محققان مدرسه پزشکی دانشگاه لیورپول نشان داده، بانوان بارداری که از بیماری لثه رنج می برند، چهار تا هفت برابر بیش از بانوان بارداری که چنین نیستند در معرض زایمان پیش از موعد قرار دارند. مادرانی که از بیماری التهاب لثه حاد رنج می برند، در هفته 32 بارداری زایمان می کنند.

 

 

مطالع بیشتر:

1- تومور حاملگی یا تومور لثه (تورم لثه) در بارداری

 

 

 

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

منبع: نی نی +

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

ویدیو های بارداری

این بخش در حال طراحی می باشد




خانه

موبایل

 

راه های درمان عفونت لثه در بارداری

 

در دوران بارداری مقدار هورمون‌های جنسی زنانه که استروژن و پروژسترون دارند، در بدن زن باردار به‌ طور مرتب افزایش می‎یابند و در سه ماهه ی آخر بارداری، مقدار تولید این هورمون‌ها به بیشترین حد می‎رسد.

 

 

این هورمون‌ها روی لثه‎ها تاثیر می‎گذارند و تغییراتی را ایجاد می‎نمایند که ناشی از هورمون پروژسترون است. معمولاً افزایش التهاب لثه در دوره بارداری، از ماه دوم یا سوم شروع می‎شود و تا ماه هشتم ادامه می یابد و در ماه نهم مقداری کمتر می‎شود.

 

اگر در دوران بارداری به دلیل وجود حالت تهوع، زن باردار از مسواک و نخ دندان کمتر از قبل استفاده کند، میزان جرم و دیگر رسوبات میکروبی در دهانش بیش از قبل بارداری خواهد شد. البته باید توجه داشت خانمی که قبل از بارداری مرتب مسواک نمی زند و از نخ دندان استفاده نمی کند، دارای التهاب لثه در اثر تجمع جرم و دیگر رسوبات میکروبی در دهانش است، اما مقدار و شدت آن کمتر می باشد، در نتیجه به آن توجهی نمی کند، ولی پس از باردار شدن، التهاب لثه شدت بیشتری پیدا می کند و زن باردار ناچارا متوجه آن می شود، لذا ممکن است به اشتباه فکر کند این تغییرات به علت بارداری ایجاد شده است.

 

 

در دوره بارداری، ترکیب رسوبات میکروبی دهان تغییر می‎کند. مجموعه این تغییرات باعث می‎شود که پاسخ لثه‎ها به حضور میکروب‌ها شدیدتر از حالت قبل بارداری شود، لذا برای پیشگیری لازم است در این دوران، دهان دقیق‎تر و بهتر از دوران قبل بارداری تمیز نگه داشته شود.

 

 

در واقع التهاب لثه در دوران بارداری مانند سایر اوقات به علت تجمع رسوبات میکروبی موجود در دهان است و نه به علت حاملگی. لازم به ذکر است دو ماه بعد از زایمان، تناسب بین میزان رسوبات میکروبی موجود در دهان و شدت التهاب لثه به وضعیت قبل بارداری برمی‎گردد. در هر حال، بعد از زایمان تا وقتی که رسوبات میکروبی (جرم و پلاک میکروبی) در دهان وجود داشته باشد، لثه به وضعیت سلامت برنمی گردد و لازم است که عمل جرم‌گیری و تمیز کردن کامل دهان انجام گیرد.

 

 

 


بارداری و زایمان راحت با

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *