راه های جلوگیری از لکنت زبان

راه های جلوگیری از لکنت زبان
راه های جلوگیری از لکنت زبان

خانه > محصولات > درمان لکنت زبان

– کمک به پیشرفت در روانی و یکدستی کلام

– درمان لکنت زبان بزرگسالان

– درمان لکنت در هر سن

– رشد مهارت‌های ارتباطی

راه های جلوگیری از لکنت زبان

– افزایش اعتماد به نفس و نگرش مثبت

– از بین بردن احساساتی نظیر شرم و ترس

– تقویت ناخودآگاه احساس آرامش و امنیت در هنگام صحبت کردن.

خرید محصول توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. خرید از طریق کارت به کارت و یا واریز به حساب نیز امکان پذیر است.

۳۶,۰۰۰ تومان

فایل سابلیمینال درمان لکنت زبان موجب کمک به درمان لکنت زبان و انقطاع کلام در فرد شده و برنامه ریزی مغزی و رفتاری فرد دچار اختلال را به شکلی کاملا ناخودآگاه تغییر می دهد.

لکنت زبان مشکلی است که بیشتر از جنبه جسمانی ، علت های روانی دارد و مهم ترین علت بروز آن اضطراب ، تنش ، نگرانی و حالات عصبی است. حتی افرادی با تکلم عادی و روان هم تجربه ی مشکلات تکلم هنگام بروز حالت خشم را دارند.

تکلم انسان فرایندی ظریف و پیچیده است که شامل حرکت استخوان ها و ماهیچه های صورت، ایجاد ایده ها در مغز، تبدیل ایده ها به صوت از طریق دستگاه آوایی و غیره می شود. این فرایند ظریف و حساس ، مانند هر فرآیند ذهنی و جسمی دیگری، در برابر عوامل روحی و روانی واکنش نشان می دهد.

لکنت زبان ممکن است در هر سنی رخ بدهد و برای معالجه ی آن ، طبق نظر متخصصان ، عوامل روحی و روانی بیمار اهمیت بسیار زیادی دارد. ذهن ناخودآگاه انسان که مسئول کنترل حالات روحی روانی و جسمی وی می باشد ، نسبت به محیط اطراف خود بسیار آگاه و هوشیار و تاثیرپذیر است.

هنگامی که افراد مبتلا به اختلال لکنت زبان با واکنش های منفی و نامطلوب دیگران در برابر مشکل خود روبرو می شوند ، دچار حالت سرخوردگی و نا امیدی می شوند که ممکن است چنین پیامی را به قسمت ناخودآگاه ذهن متبادر کند : “من درمان ناپذیر هستم! ” یا اینکه ” توانایی صحبت کردن به صورت عادی برای همیشه از من سلب شده ”

و متأسفانه قسمت ناخودآگاه ذهن انسان نسبت به پیام هایی که از قسمت خودآگاه دریافت می کند بسیار حساس و تاثیرپذیر است و به مرور زمان این پیام ها را به واقعیت تبدیل خواهد کرد.

این سابلیمینال برای رفع چنین مشکلی طراحی شده و حاوی پیام های دقیق و قدرتمندی است که به ذهن ناخودآگاه پیام هایی مطلوب ، قوی ، موثر و بسیار امیدبخش را مخابره می کند. بنابراین در گذر زمان که برای شخص ممکن است متفاوت باشد،  اختلال لکنت زبان بهبود می یابد و روحیه ی بیمار نیز مثبت  و پرانرژی خواهد شد.

این سابلیمینال همچنین پیامهایی در مورد سخن گفتن شیو ا، روان و موثر دارد. از آنجایی که به علت استرس و اضطراب پنهان و همچنین ترس از تمسخر و دیگر واکنش های نامطلوب ، بیماران مبتلا به اختلال لکنت زبان از سخن گفتن در جمع واهمه دارند، ممکن است به مرور زمان بخشی از مهارت های کلامی خود را از دست بدهند.

لذا سعی شده تا در این آلبوم از چنین مشکلی جلوگیری کرده و ذهن ناخودآگاه آنها تشویق شود که مهارت های کلامی پیشرفته را ایجاد و اجرا کند.

می توانید هر زمان که مایل بودید و مشغول فعالیتهای روزانه بدون تمرکز بالا هستید فایل را پلی کنید و احتیاجی به تمرکز و دقت در هنگام گوش دادن نیست و شما باید تنها در محیطی قرار بگیرید که این فایل در حال پلی شدن می باشد.

فایلهای پیام های پنهان طوری طراحی شده اند که شنوایی عادی ما تنها زمزمه هایی از یک سری جملات را حس می کند ولی ضمیر ناخودآگاه ما تمام آنها را به خوبی درک می کند و به عنوان واقعیت جدید جسمی یا ذهنی می پذیرد و شروع به پیاده سازی آن می کند.

ما به قدرت این محصول ایمان داریم .

حتما فایل توضیحات همراه را که در کنار فایل اصلی در اختیارتان قرار می گیرد دانلود کنید تا با اطلاعات بیشتر نتیجه بهتری بگیرید.

خرید محصول توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. خرید از طریق کارت به کارت و یا واریز به حساب نیز امکان پذیر است.

۳۶,۰۰۰ تومان

لطفا در حالت ریلکس گوش کنید تا این دستورات که به طور پنهان در لابه لای صداهای طبیعت هستند و مستقیما وارد ضمیر ناخودآگاه شما می شوند تاثیرات قوی تری داشته باشند.

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال سلامتی و تعادل بدنی با استفاده از تلقینات قدرتمند

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال تقویت شنوایی

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال فوق العاده  درمان استرس و اضطراب بدون نیاز به داروها

آلبوم های ذهنی و روانی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال جامع تقویت اعتماد به نفس در روابط و …

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان سردرد ( میگرن )

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال کمک به تعادل و درمان فشار خون بالا و پایین

وجه تمایز مهم پیام های پنهان سابلیمیران در کنار کیفیت بالا و استفاده از پیام های کاملا سازگار با ضمیر ناخودآگاه این است که با کمی دقت متوجه فارسی بودن نجواها و اصالت محصول خواهید شد.

علت این امر این است که سابلیمیران با تهیه نرم افزارها و سخت افزار های مورد نیاز برای تهیه این فایل ها به شکلی کاملا تخصصی مشغول به تولید پیام های پنهان در زمینه های مختلف و یا به سفارش مشتری می باشد.

فایل های پیام های پنهان چیست ؟

اگر بخواهیم خیلی ساده برایتان توضیح دهیم فایلهای پیام های پنهان نوعی تلقین کننده محسوب می شوند. یکی از کاربردهای هیپنوتیزم تلقین هست.

منتها تلقیناتی که توسط پیام های پنهان منتقل شوند میزان تاثیرگذاری آن ، قدرتش و سرعت انجام تغییرات القا شده ، خیلی بیشتر از تلقیناتی هست که در حالت عادی توسط خودمان و یا دیگران به ما می شود.

درک و پیاده سازی تلقینات هم توسط ضمیر ناخودآگاه در جسم و روان ما راحت تر و قوی تر صورت می گیرد.

فرامین موجود در این فایل ها ضمیر خودآگاه را دور می زنند.آنها برای شنوایی خودآگاه و عادی ما چیزی شبیه به نجواهای آرام و کمی نامفهوم هستند اما ضمیر ناخودآگاه ما به راحتی آنها را درک می کند.

آنها مستقیما وارد مغز ناخودآگاه ما که مرکز مدیریتی جسم و روان ماست می شوند.بیشتر کنش ها و واکنش ها در بدن ما تحت کنترل ضمیر ناخودآگاه است. از تنظیم ضربان قلب ما در حین ورزش و یا استراحت ، تا واکنش ما به ترسها و … همگی تحت کنترل ضمیر ناخودآگاه است.

راه های جلوگیری از لکنت زبان

در تلقینات ساده اگر چند بار به خودتان بگویید که ” من سرم درد می کند ” با وجود اینکه ضمیر خودآگاه  نادرست بودن این جمله را می داند ولی با این حال ناخودآگاه که فاقد تجزیه و تحلیل یا منطق محیطی (Logic) هست شروع به کمی فعل و انفعالات در بدن می کند.

این فعل و انفعالات موجب احساس سنگینی و سردرد می شود  و در صورت تداوم کم کم شما احساس سنگینی در سر و کمی سردرد می کنید!

امیدواریم با این مثال ساده قدرت ضمیر ناخودآگاه را درک کرده باشید. هدف ما در سابلیمیران  استفاده  از این قدرت و تواناییست و کارکرد فایل های ما  در واقع برنامه ریزی مجدد این ضمیر به دلخواه و تحت کنترل ماست .

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان اختلال مهر طلبی

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان اختلال دو قطبی

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان صرع

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان حملات پانیک

آلبوم های  سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال بی نظیر ترک سیگار

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال مزاج درمانی

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال تقویت چشم

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال درمان ام اس

آلبوم های سلامتی سابلیمیران : همچنین ملاحظه کنید سابلیمینال تقویت سلامتی و زیبایی صدای زنانه

لطفا تمامی سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه ها برای ما بنویسید در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ می دهیم.

کانال تلگرام و اینستاگرام : sublimiran@

آیدی تلگرام :suplimir@

ایمیل: sublimiraninfo@gmail.com

برای ارتباط با ما از طریق روش های دیگر لطفا به صفحه ارتباط با ما مراجعه کنید

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

لکنت یا لکنت زبان اختلالی شایع به‌ویژه در کودکان است. در بیشتر کودکان این مشکل بدون درمان خاصی رفع می‌شود. اما لکنت در بزرگ‌سالان به‌سادگی درمان نمی‌شود. مهم‌ترین بخش درمان ایجاد آرامش و اعتماد‌به‌نفس در فرد مبتلاست. متخصصین گفتار‌درمانی راهکارهای متعددی را برای درمان لکنت زبان به‌کار می‌گیرند. در ادامه به شرح این اختلال پرداخته شده ‌است. با ما همراه باشید. حتما بخوانید: چگونه اضطراب کودکان را برطرف کنیم؟

راه های جلوگیری از لکنت زبان

لکنت زبان اختلالی در گفتار است که به‌موجب آن فرد نمی‌تواند کلمات را پیوسته ادا کند و در خلال صحبت مکث می‌کند. این وقفه‌ها و مکث‌ها باعث می‌شود مخاطب، کلام را به صورت اصوات تکرارشونده بشنود. مثلا: ما…ما…مان (مامان) یا برخی آواها کش می‌آیند و در شکل خروجی واژه‌ها تغییر ایجاد می‌کنند مانند: باااا…د (باد). مشکل دیگرِ اختلال در تکلم وقتی رخ می‌دهد که جریان گفتار در حین صحبت کردن مسدود می‌شود، یعنی فرد قادر به ادای برخی حروف و اصوات نیست و در نتیجه شکل نهایی کلمه خروجی منقطع، متشنج و غیرطبیعی است. در بعضی موارد لکنت زبان خفیف‌ است و مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند، اما در حالتی که شدت این اختلال زیاد باشد، به‌ویژه از نظر روحی فرد با مشکلات متعددی مواجه می‌شود. نحوه بروز این مشکل در افراد مختلف متفاوت است. برای نمونه در بعضی افراد لکنت زبان پس از بازه‌های طولانی‌مدت در سخن گفتن بروز می‌کند و در برخی دیگر تعداد آن در هنگام حرف زدن متغیر است؛ یعنی به تعداد متغیر یا فواصل متغیر در بازه‌ی زمانی هنگام صحبت کردن خود را نشان می‌دهد. افراد مبتلا به لکنت زبان از گفتن برخی کلمات یا حضور در برخی محیط‌ها که آرامش آنها را سلب و حسی ناخوشایند برایشان ایجاد می‌کند، اجتناب می‌کنند. بعضی از این افراد طوری صحبت‌کردن خود را مدیریت می‌کنند که سایرین به‌ندرت به مشکل آنها پی می‌برند. در این حالت به این اختلال «لکنت پنهان» گفته می‌شود. البته این پنهان‌کاری موجب می‌شود که فرد تا جایی که می‌تواند از صحبت‌کردن پرهیز کند.

برای شیوا و روان صحبت‌ کردن، گذرگاه‌های عصبی مختلف در مغز کودکان باید رشد کنند و با سرعت و دقت زیادی با هم در تعامل باشند. لکنت زبان نشان می‌دهد که این تعامل به‌خوبی صورت نمی‌گیرد. از آنجا که درمان لکنت زبان با رشد کودک و افزایش سن سخت و سخت‌تر می‌شود، پیگیری این اختلال در دوران کودکی اهمیت دارد. لکنت زبان در برخی موارد ریشه در مسائل ژنتیکی دارد. در موارد نادری نیز در بزرگ‌سالی سراغ افراد می‌آید که اغلب سکته و آسیب‌های مغزی موجب بروز این اختلال است. از دلایل دیگر لکنت زبان می‌توان به ضربات واردشده به سر و فشارهای احساسی و عصبی اشاره‌ کرد. افراد مبتلا به لکنت زبان به هیچ‌وجه از نظر هوش و استعداد با سایرین تفاوت ندارند. باورهای کلیشه‌ای و مرسوم معمولا آنها را خجالتی، عصبی، حساس، عجول، درون‌گرا و … می‌پندارد که البته هیچ شاهد علمی برای این ادعا وجود ندارد. شاید وقوع لکنت زبان ریشه در اضطراب یا موارد عنوان‌شده داشته‌ باشد، ولی حکمی کلی برای تعمیم آن به تمام مبتلایان موجود نیست.

لکنت زبان معمولا در میان کودکان رواج دارد و طبق آمارها یک بیستم کودکان قبل از ورود به مدرسه این اختلال را تجربه می‌کنند. دو سوم کودکان با پشت سر گذاشتن دوران کودکی خود‌به‌خود درمان می‌شوند و در این میان تنها یک سوم این اختلال را با خود به بزرگ‌سالی می‌برند. یک درصد بزرگ‌سالان لکنت زبان دارند و مردان نسبت به زنان بیشتر به این عارضه دچار می‌شوند. دانشمندان لکنت زبان را اختلالی شایع می‌دانند که در تمام جوامع و فرهنگ‌ها رخ می‌دهد. در انگلستان تقریبا ۷۲۰۰۰۰ کودک و بزرگ‌سال دچار لکنت زبان هستند.

به‌طور کلی دو نوع لکنت زبان وجود دارد. نوع اول لکنتی است که در سال‌های آغازین کودکی رخ می‌دهد و نتیجه‌ی برخی اختلالات مغزی است. نوع دیگر لکنت زبانی است که نتیجه ضربات واردشده به مغز یا سکته‌های مغزی در بزرگ‌سالی است که گاهی به علت مصرف بعضی داروها رخ می دهد. در برخی موارد فشارهای عاطفی و احساسی نیز موجب بروز لکنت زبان می‌شود.

رشد گفتار فرآیندی پیچیده شامل ارتباطات میان نواحی مختلف مغز است. ارتباطات میان مغز و ماهیچه‌هایی که مسئول تنفس و تکلم هستند در این فرآیند بسیار مهم است. اگر هر کدام از این بخش‌ها درست و مؤثر عمل کنند، وقفه‌ها و تأکیدهای لازم در گفتار به‌درستی اجرا و کلمات به شکل صحیح ادا می‌شوند. کودکی که در حال یادگیری ساخت جملات ساده است عملکرد این بخش‌ها را با تمرین توسعه می‌دهد تا قسمت‌هایی از مغز که در فرآیند گفتار دخیل هستند درست عمل ‌کنند و گفتار به شکل روان و شیوا صورت بگیرد. وقتی بخش‌هایی از این سیستم با سایر بخش‌ها هماهنگ نباشد مشکلات گفتاری، تکرار و توقف‌ در سخن گفتن به‌وجود می‌آید، به‌ویژه وقتی کودک دچار هیجان می‌شود یا تحت فشار قرار می‌گیرد. در خلال رشد مغز برخی از این مشکلات رفع می‌شوند.

لکنت زبان هم در دختران و هم در پسران رخ می‌دهد، اما آسیب‌پذیری مغز در پسران آنها را بیشتر در معرض ابتلا به این اختلال قرار می‌دهد. ژن‌ها نیز نقش مؤثری در بروز لکنت زبان دارند و دو سوم افراد مبتلا به این عارضه دارای سابقه خانوادگی هستند.

در صورتی که این مشکل را در فرزند خود مشاهده می‌کنید، حتما به متخصص مراجعه کنید. درمان لکنت زبان از سنین شروع مدرسه مؤثرتر است. به محض مشاهده این اختلال به پزشک متخصص مراجعه کنید و در صورت لزوم از گفتاردرمانگر کمک بگیرید. وب‌سایت انجمن لکنت زبان بریتانیا (BSA)، اطلاعات و توصیه‌های ارزشمندی در جهت رفع این مشکل ارائه داده ‌است. روش‌های درمان لکنت زبان بسیار متنوع است. مشاوره با پزشک راهکارهای درمانی متناسب با وضعیت شما یا فرزندتان را مشخص می‌کند. نکات مهم در درمان لکنت به شرح زیر است:

امروزه ابزارهای الکترونیکی نیز برای کاهش لکنت زبان در دسترس است. این ابزارها به کودکان بزرگتر و بزرگ‌سالان برای رفع این مشکل کمک می‌کند.

درمان لکنت زبان بنا به سن و شرایط فرد مبتلا متفاوت است. برای کمک به رفع این مشکل در بزرگسالان نیز می‌توان از کمک متخصصین گفتاردرمانی استفاده کرد. امکان گفتاردرمانی برای تمام سنین است. در برخی موارد درمان‌های روانشناسی روش مناسبی برای حل مشکلات گفتاری ناشی از عوامل روانی و احساسی است.

درمان غیر‌مستقیم، تغییر رفتار و شیوه برخورد والدین و اطرافیان با فرد دچار لکنت زبان است و مستقیما به رفع موانع تکلمی نمی‌پردازد. درمان غیرمستقیم برای کودکان زیر ۵ سال مفید است و اولین گزینه‌ای است که متخصصین پیشنهاد می‌کنند. با این وجود چنانچه کودک شما در سنین زیر ۵ سال است و شدت و میزان لکنت او هفته به هفته رو به افزایش است، باید درمان‌های مستقیم را شروع کنید. در درمان غیرمستقیم اغلب به مفاهیمی پرداخته می‌شود که موجب لکنت کودک شده‌اند. منظور از مفاهیم موضوعاتی است که کودک علیرغم میل به گفتن آنها قادر به ادای درستشان نیست. هدف درمان غیرمستقیم، ایجاد محیطی آرام و بدون فشار برای صحبت کردن کودک است. خلق چنین محیطی نیازمند رعایت و درنظر گرفتن موارد زیر است:

در این روش، والدین کودک تحت نظارت متخصصین، برنامه‌های ویژه‌ای را پیاده سازی می‌کنند. در این روش والدین باید نسبت به لکنت زبان و صحبت‌کردن کودک واکنشی دوستانه، حمایت‌گونه و غیر قضاوتگر داشته‌باشند. انچمن لکنت زبان بریتانیا و استرالیا، شرح مفصل و کاملی از این برنامه ارایه داده اند.

اگر لکنت زبان بعد از ۵ سالگی ادامه پیدا کند، درمان کمی دشوارتر می‌شود. با گذشت زمان عوارض جانبی ناشی از لکنت زبان کار درمان را سخت‌تر می‌کند. تشویش و اضطرابی که در هنگام صحبت‌کردن با لکنت رخ می‌دهد، ترس از لکنت و احساس شرم و خجالت روند درمان را کند و دشوار می‌سازد. به همین دلیل درمان لکنت در بزرگسالان و نوجوانان هم به جنبه‌های اجتماعی،احساسی، روانشناسی می‌پردازد و هم جنبه‌های رفتاری. درمان مستقیم برای کودکان مدرسه‌ای به موارد زیر کمک می‌کند:

علاوه بر درمان مستقیم و غیرمستقیم، گزینه‌های دیگری برای درمان لکنت زبان به ویژه در بزرگسالان وجود دارد. درمان‌های روانشناسی و ابزارهای واکنشی، نمونه‌ای از این گزینه‌ها هستند. در درمان‌های مبتنی بر روانشناسی، مواردی چون ساختار شخصیت، برنامه ریزی عصبی کلامی و درمان‌های رفتاری-شناختی است. ابزارهای واکنشی نیز گزینه دیگری است که با ارایه ابزارهایی با بازپخش کلام فرد، او را متوجه نقص‌های گفتارش می‌سازد. برای نمونه نوعی از این ابزارها به فاصله چند ثانیه بعد از صحبت‌کردن، صدا را بازپخش می‌کنند یا نوع دیگری از آنها می‌تواند با تغییر فرکانس صوت گوینده، او را متوجه عیوب گفتاری خود کند. فناوری‌های واکنشی در شکل‌های ترکیبی دو روش نیز موجود هستند. این ابزارها معمولا در اطراف یا داخل گوش قرار می‌گیرند و مانند سمعک هستند. برنامه‌های کاربردی مشابه این ابزارها هم برای تلفن‌های هوشمند طراحی شده‌اند اما برای همه مناسب نیستند.

برای هم‌کلامی با افرادی که به این مشکل مبتلا هستند باید نکاتی را در نظر گرفت:

وقتی با فردی که لکنت زبان دارد، هم‌کلام می‌شوید؛ آرام و شمرده صحبت کنید و از عبارات کوتاه و ساده استفاده‌کنید. تند و سریع حرف نزنید چون این کار او را آشفته و گیج می‌کند. مطمئن بشوید که حرف شما را فهمیده‌است و منتظر پاسخ و واکنش او باشید.

مطالعات نشان می‌دهد که اختلال گفتار بعضی از کودکان مبتلا به لکنت زبان در حین رشد خود‌به‌خود از بین می‌رود. در هر حال زمان درمان و از بین بردن لکنت زبان در افراد مختلف متفاوت است. روش‌های مختلفی برای درمان این عارضه وجود دارد و با پشتکار در هر سطح و شدتی که درگیر اختلال لکنت زبان باشید، درمان‌ها و انتخاب‌های گوناگونی پیش روی شما خواهد‌ بود.

برگرفته از: patient.infoer nhs.uk

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

مهارت سخنرانی و فن بیان را بیاموزید و مخاطبان را مات و مبهوت خود کنید.

24000تومان

20000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

راه های جلوگیری از لکنت زبان

بسیار عالی و مفید بود بخصوص برامن که لکنت زبان دارم

خیلی خوشحالیم که برای شما مفید بود دوست خوب. سالم و موفق باشید.

بسیار عالی و مورد استفاده قرار گرفت مرحبا

خوشحالیم که مطلب برای شما مفید بوده دوست عزیز

بسیار جدید. یکی از مشکلات من در برخورد با یکی از آشنایان همین است. ممنون از متن روان

سالم و موفق باشید دوست خوب

فن بیان

اصول سخنرانی عالی و به‌یادماندنی چیست؟

۷ اصل مهمی که هنگام برقراری ارتباط باید در نظر بگیرید


چطور سؤال‌های بهتری بپرسیم؟

آیا استفاده از لغات تخصصی ما را باهو‌ش‌تر نشان می‌دهد؟


چطور به یک سخنران عالی تبدیل شویم؟

آخرین مطالب

درمان خشکی بینی با ۵ روش مؤثر خانگی

خواص روغن گل مغربی و عوارض احتمالی آن برای سلامتی

علت نفخ معده؛ ۱۰ غذایی که موجب نفخ معده می‌شوند

انواع اعتماد به نفس؛ ۳ روش شکوفا کردن اعتماد به نفس

خواص آب برنج برای مو و پوست و نحوه استفاده از آن

ترین های جهان

عجیب ترین حیوانات دنیا که شما را حیرت‌زده می‌کنند

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن

عجیب ترین قوانین دنیا که با شنیدن آن‌ها بهت‌زده خواهید شد

خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد

خنده دارترین جوایز نوبل در سال ۲۰۱۸ برای دستاوردهای علمی مضحک

بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری کدام‌اند؟

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

راه های جلوگیری از لکنت زبان
راه های جلوگیری از لکنت زبان
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *