راه درمان فیبروم در بارداری

تومور فیبروئید، یک توده‌ی عضلانی خوش‌خیم و فشرده است که بر روی دیواره‌ی داخلی (گاهی اوقات در خارج) رحم رشد می‌کند و هم‌چنین لیومیوم یا میوم نیز یده می‌شود. فیبروئید می‌تواند به کوچکی یک نخود یا به بزرگی یک گریپ فروت باشد. تومورهای فیبروئید در 5 تا 8 درصد از زنان رخ می‌دهد.

فیبروئیدها معمولاً قبل از بارداری ایجاد می‌شوند و اغلب تا زمانی‌که فرد سونوگرافی رحمی انجام ندهد متوجه آن نخواهد شد. اگر فرد قبل از بارداری از وجود آن مطلع شود بهتر است درباره‌ی نوع و اندازه‌ی آن و مشکلات احتمالی‌ای که در بارداری ایجاد می‌کند از پزشک خود مشورت بگیرد.

زنانی که دارای یک یا چند فیبروم بودند، بارداری بدون عارضه‌ای را سپری کردند. در 1 تا 3 درصد از زنان باردار دارای فیبروئید، شایع‌ترین عارضه درد در ناحیه‌ی شکم بوده که گاهی اوقات با خونریزی واژن نیز همراه شده است. سلامت جنین با احتمال خیلی کمی تحت تأثیر قرار می‌گیرد، مگر این ‌که شدت خونریزی قابل توجه باشد. با این حال، میوم خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش می‌دهد.

در اوایل حاملگی ممکن است بسته به محل قرارگیری فیبروم و خونریزی آن، خطر سقط جنین افزایش یابد. فیبروم زیرمخاطی یا رشدکننده به داخل بافت رحم می‌تواند از کاشت طبیعی جنین جلوگیری یا رشد جفت را مختل کند.راه درمان فیبروم در بارداری

در اواخر بارداری، سه نگرانی اصلی وجود دارد. اولین نگرانی زایمان زودرس است که به احتمال زیاد در فیبروئید بزرگ یا متعدد رخ می‌دهد. دومین نگرانی جداشدن زودرس جفت است و در شرایطی رخ می‌دهد که میوم با رشد خود به محل قرارگیری جفت تجاوز کند و باعث کنده شدن آن شود. در نهایت این فرآیند رشد جنین را نیز مختل می‌کند.

میوم گاهی اوقات باعث می‌شود که جنین به دلیل محدودیت جا در موقعیت‌های غیر طبیعی برای زایمان قرار گیرد یا حتی مانع عبور جنین در زایمان طبیعی شود. همه‌ی این مشکلات هر چند نادر می‌تواند احتمال زایمان به روش سزارین را افزایش دهد.

فیبروئید دردناک معمولاً با استراحت در بستر و استفاده از کیسه‌های یخ و مُسکن تسکین می‌یابد و علایم آن معمولاً در عرض چند روز فروکش می‌کند. فیبروئیدها گاهی اوقات در دوران بارداری به دلایل هورمونی رشد کرده و بزرگ‌تر می‌شوند. به دلایل شخصی نیز ممکن است در دوران بارداری کوچک‌تر شوند. برای بررسی روند رشد میوم در بارداری یا عوارض آن سونوگرافی درخواست می‌شود. 



پایگاه خبری تحلیلی تلکسیران

حوزه خبری : اخبارسیاسی، اخباراقتصادی،اخبارورزشی، اخباراجتماعی، اخبارحوادث، اخباراستانی، اخبارفرهنگی، اخبار علمی، اخبار روز، اخبار فناوری، اخباربین الملل، اخبارخودرو،اخبارتصویری، اخبار ویدیویی، سوژه های خبری. روزه های ایران، روزه های سراسرجهان.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت داده پردازی دیده بان می باشد . استفاده ازتمامی مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد .



راه درمان فیبروم در بارداری

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 Uterine fibroids یا فیبروم رحمی ،توده های در رحم هستند که اغلب باعث ناباروری در زنان  میشوند ولی فیبرم رحم در دوران بارداری احتمال سقط را در 3ماهه اول بالا میبرد میخواهیم علائم و نشانه ها و راه درمان ان را برایتان توضیح دهیم 

فیبروم رحمی چیست، در بارداری چه مشکلاتی را ایجاد می کند و چگونه درمان می شود؟آیا پزشک تان به شما گفته است که فیبروم رحم دارید؟ آیا در مورد عوارض آن برای خودتان و کودک تان نگرانید؟ پاسخ به این پرسش رایج را در این مقاله مطالعه کنید.

فیبروم رحم که همچنین به های لیومیوم یا میوم شناخته می شود، یک توده از عضله فشرده و بافت لیفی است که روی دیواره رحم (و گاهی خارج از آن) رشد می کند. این توده می تواند به کوچکی یک نخود فرنگی یا به بزرگی یک گریپ فروت باشد. تومور های فیبروم در 5 تا 8 درصد از زنان وجود دارند.

علائم و نشانه های فیبروم رحمی شامل موارد زیر هستند:

:: خونریزی سنگین واژینال؛

::درد شکم؛

::فشار لگن؛

::تکرر ادرار؛

::یبوست.

همیشه درد های شکمی یا خونریزی واژینال را سریع به پزشک تان اطلاع دهید.

آیا فیبروم رحمی می تواند موجب بروز عوارضی در طی دوران بارداری شود؟

توده ها معمولاً قبل از بارداری توسعه می یابند، با این حال بسیاری از زنان تا زمانی که سونوگرافی انجام نداده اند یا تحت آزمون لگنی قرار نگرفته اند، از وجود آن بی خبرند. اگر قبل از بارداری از وجود فیبروم رحمی باخبر بودید، از پزشک در مورد اندازه و موقعیت آن سؤال کنید و بپرسید چه مشکلاتی را می تواند ایجاد کند و شما باید مراقب کدام علائم باشید.


بسیاری از زنانی که یک یا تعداد بیشتری از این توده های غیر سرطانی را دارند، در دوران بارداری دچار عارضه ای نمی شوند. 1 تا 3 درصد از خانم های بارداری که فیبروم رحمی دارند، دچار عوارضی می شوند که شایع ترین آن ها دردهای شکمی است که معمولاً با خونریزی سبک و خفیف واژینال نیز همراه هستند. البته جنین به ندرت تحت تأثیر قرار می گیرد، مگر اینکه خونریزی قابل توجه باشد.

حتی اگر علائم ذکر شده را تجربه کنید، احتمال اینکه جنین مشکلی پیدا کند، بسیار اندک است؛ با این وجود ریسک سقط جنین یا زایمان زودرس در صورتی که به فیبروم رحمی مبتلا باشید به میزان بسیار اندک بالا می رود. فیبروم رحمی گهگاه می تواند موجب شود که نوزاد در موقع زایمان در موقعیت غیرطبیعی قرار بگیرد. آن ها همچنین می توانند زایمان را به تأخیر بیندازند یا در نزدیکی دهانه رحم قرار بگیرند و راه عبور نوزاد را مسدود کنند. تمام این مشکلات (هر چند نادر)، می توانند احتمال سزارین را افزایش دهند.

فیبروم رحمی چگونه درمان می شود؟

فیبروئید های دردناک معمولاً با استراحت در بستر، کمپرس های سرد و درصورت لزوم با دارو، درمان می شوند. پزشک تان ایمن ترین درمان را به شما پیشنهاد می دهد و علائم معمولاً در عرض چند روز فروکش می کنند.


توده ها گاهی اوقات به دلیل هورمون های بارداری بزرگ تر می شوند. به دلایلی که هنوز به خوبی شناخته نشده اند، توده ها ممکن است در دوران بارداری کوچک تر هم بشوند. پزشک تان ممکن است از شما بخواهد سونوگرافی انجام دهید تا ببیند توده ها بزرگ تر شده اند یا خیر یا احتمال دارد عوارضی ایجاد کنند یا نه.



سایت کودک ، بارداری ، زایمان ، تربیت کودک ، بیماری های کودک ، نی نی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *