راههای جلوگیری از ورم حاملگی

راههای جلوگیری از ورم حاملگی
راههای جلوگیری از ورم حاملگی

ورم در بارداری شایع است. تقریبا یک چهارم اضافه وزن در دوران بارداری را مایعات تشکیل می دهد که در بخش های مختلف بدن مثل ساق پا، پاها و دست ها تجمع پیدا می کند. ممکن است به دنبال ایستادن طولانی مدت متوجه ورم در ساق ها، مچ پا و پاها شوید. در طول بارداری مقدار خون تولید شده در بدن افزایش می یابد. این افزایش در میزان مایعات متناسب با افزایش نیازهای بدن جنین می باشد. افزایش مایعات در بدن در طول دوران بارداری نه تنها متناسب با نیازهای جنین در حال رشد می باشد، بلکه وجود مایعات اضافی سبب می شود مفاصل لگن و بافت های مرتبط با آن برای انجام زایمان آماده شود. در ادامه به نکاتی مهم در مورد ورم بارداری اشاره می کنیم.

شما همچنین می توانید مقاله های اقدامات قبل از بارداری برای زنان و مردان، تست های غربالگری دوران بارداری و علت و انواع سونوگرافی در بارداری که توسط سایت رسانه دکتر سلامت تهیه شده است، را مطالعه کنید.

ورم بارداری بخش نرمالی از بارداری محسوب می شود. ورم نرمال دوران بارداری ادم نامیده می شود. تورم صورت در بارداری، ورم پاها در بارداری همچنین ورم در سایر بخش ها مانند دست ها و مچ پا در این دوران طبیعی می باشد. انگشتان دست هم از جمله محل های شایع ایجاد ادم است. ممکن است وقتی صبح از خواب بیدار می شوید انگشتان دست شما آن قدر سفت و متورم باشند که حتی قادر به بستن دکمه های لباس نباشید. در بعضی از زنان باردار، صورت ورم می کند. اگر ورم صورت بخصوص اطراف چشم ها باشد، احتمال ابتلا به پره اکلامپسی وجود دارد که یک عارضه جدی در دوران بارداری است که در این شرایط فورا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

1- ورم بارداری از چه ماهی شروع می شود؟

راههای جلوگیری از ورم حاملگی

در هر زمانی از بارداری ممکن است متوجه ورم در بدن شوید، اما باید به خاطر داشت در حدود ماه پنجم بارداری و زمانی که شما در حال ورود به سه ماهه سوم بارداری می شوید، احتمال بروز ورم بارداری بیشتر است.

در مورد درک علل ورم بارداری توجه به فاکتورهای زیر کمک کننده خواهد بود:

2- آیا ورم بارداری خطرناک است؟

ورم اندک در دوران بارداری قابل انتظار می باشد، اما اگر به طور ناگهانی در دست ها یا پاها دچار ورم شوید، باید معاینات و تست های لازم در شما انجام شود، زیرا احتمال بروز پره اکلامپسی وجود خواهد داشت. در صورت بروز ورم ناگهانی در دوران بارداری باید فورا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

3- چگونه از ورم بارداری جلوگیری کنیم؟

پرسش هایی همانند چگونه ورم دوران بارداری را کم کنیم؟ و چگونه ورم بارداری را از بین ببریم؟ ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد. باید توجه داشته باشید با استفاده از غذاهایی که غنی از پتاسیم می باشد مانند موز همچنین پرهیز از مصرف ترکیبات حاوی کافئین می توان به کاهش ورم بارداری کمک موثری کرد.

در ادامه نکات مفیدی مطرح شده که می تواند برای کنترل ورم بارداری موثر باشد:

رسانه دکتر سلامت

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

نام

آدرس ایمیل


Current ye@r *


Leave this field empty

هیپوگنادیسم، زمانی اتفاق می افتد که غدد جنسی هورمون های جنسی کمتری تولید کرده و یا تولید نمی کنند. غدد…

عفونت در بارداری، می تواند عوارض خطرناکی را برای مادر یا جنین به همراه داشته باشد. برای پیشگیری از عفونت…

زایمان زودرس، به زایمان قبل از هفته 37 بارداری اشاره دارد. بارداری نرمال معمولا بین 37 تا 42 هفته به…

دلایل سرد شدن زنان و علائم سرد مزاجی زنان متفاوت است. نوسانات هورمونی که در طول سال ها اتفاق می…

راههای جلوگیری از ورم حاملگی
راههای جلوگیری از ورم حاملگی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *