درمان گیاهی سرفه خشک چیست

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سرفه‌های مداوم و پشت سرهم واقعا آزاردهنده‌ است. فرض کنید سر کلاس درس و زمانی که معلم در حال تدریس است، سرفه‌های شما سکوت کلاس را برهم بزند. یا در رستوران وقتی که سرفه می‌کنید دیگران جلوی بشقاب‌شان را بگیرند تا غذای‌شان آلوده نشود. در هر حال سرفه باعث ناراحتی شما و اطرافیان‌تان خواهد شد و درمان سرفه خشک می‌تواند دغدغه‌ی مهمی باشد. با ما باشید تا درباره درمان خانگی سرفه خشک بدانید.

سرفه‌ها به‌طورکلی به دو دسته‌ی خشک و خلط‌دار تقسیم می‌شوند. سرفه‌ی خلط‌دار سرفه‌ای است که می‌تواند به دفع خلط و مخاط از بدن کمک کند. این سرفه‌‌ها نیازی به سرکوب ندارند، زیرا به لطف آنها ریه و سینه‌تان از آلودگی‌ها تخلیه می‌شود. با این حال برخی درمان‌ها از جمله مصرف مواد خلط‌آور با رقیق کردن مخاط به دفع آسان‌تر آن کمک می‌کند.

اما درباره‌ی سرفه‌ی خشک متفاوت است. این نوع سرفه، سرفه‌ای است که هرچه سریع‌تر باید از آن خلاص شوید. برای رهایی از این سرفه‌ها از مواد نرم‌کننده‌ (دمولسنت) استفاده کنید. این مواد غشای مخاطی ملتهب را نرم و مواد حساسیت‌زا را دفع می‌کنند و موجب بهبودی می‌شوند. به‌جای استفاده از محلول‌های شیمیایی برای درمان هر بیماری جزئی، بهتر است از درمان‌های خانگی کم‌ضرر استفاده کنید. این درمان‌ها علاوه بر اینکه مضر نیستند نسبت به اغلب شربت‌ها طعم بهتری دارند.

سرفه‌ی خشکی که بعد از علائم سرماخوردگی باقی می‌ماند می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. برخی افراد ممکن است در اثر تنفس هوای خشک و گرم به سرفه بیفتند. این پدیده در اثر وجود مواد حساسیت‌زا و تحریک‌کننده‌های محیطی در هوا رخ می‌دهد. وقتی در پاییز بخاری را روشن می‌کنید، گرد و غبار و موادی که در طول تابستان در آن جمع شده‌اند در هوا پراکنده و موجب سرفه‌ خشک می‌شوند.

دود سیگار، محرک‌های محیطی، حساسیت‌ها، قطره‌های بینی و آسم از دیگر دلایل بروز سرفه‌ خشک است. برخی بیماری‌های مزمن ریه نیز می‌توانند موجب سرفه‌های خشک شوند. البته برخی افراد هم بدون دلیل خاص و فقط از روی عادت سرفه می‌کنند.

ریفلاکس معده یکی دیگر از دلایل سرفه خشک است. در این مواقع معمولا علائم دیگری مانند سوزش سرِ دل، سوزش گلو و افزایش بزاق نیز مشاهده می‌شود. سیاه‌سرفه، آنفولانزا، بلعیدن یا استشمام چیزی، مایکوپلاسما، نِمُنیا (سینه‌پهلو) و تکرر بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی ساده نیز از سایر دلایل بروز سرفه‌های خشک است. همچنین سرفه خشک ممکن است در نتیجه‌ی عوارض جانبی برخی از داروهای قلب و فشار خون باشد.

بر اساس مطالعات صورت‌گرفته در دانشکده‌ی پزشکی «پن استیت» عسل نسبت به داروهای بدون نسخه‌ی سرفه تأثیر بیشتری دارد. عسل یک مسکّن طبیعی با چسبندگی بالاست که می‌تواند سطح غشای مخاطی تحریک‌شده را بپوشاند و تسکین بدهد. به‌علت وجود آنزیم‌های طبیعی‌ در عسل این ماده خاصیت ضدباکتری دارد. این امر به کوتاه‌تر شدن دوره‌ی سرفه‌هایی که ریشه در مشکلات باکتریایی دارد، منجر می‌شود.

عسل، درمانی عالی برای کودکان و بزرگ‌سالان است ولی فراموش نکنید که به‌علت احتمال بروز بوتولیسم مصرف آن در کودکان زیر دو سال خطرناک است.

برای استفاده از خاصیت درمانی عسل، یک تا سه مرتبه در روز هربار یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی مصرف کنید تا سرفه‌تان بهبود بیابد. اگر سرفه هنگام خواب موجب آزارتان می‌شود، قبل از خوابیدن یک قاشق عسل میل کنید. میزان عسل را برای کودک‌تان به‌جای یک قاشق غذاخوری، یک قاشق چای‌خوری در نظر بگیرید.

ریشه‌ی شیرین‌بیان ماده‌ای مسکّن و خلط‌آور است که مخاط‌تان را شل و رقیق می‌کند و گرفتگی را از بین می‌برد. همچنین ریشه‌ی شیرین‌بیان التهاباتی را که موجب تحریک گلو می‌شود، کاهش می‌دهد. جزءِ اصلی شیرین‌بیان (گلیسیریزین) خواص آن را دربردارد. گلیسیریزین ۳۰ تا ۵۰ مرتبه شیرین‌تر از ساکارز (شکر) است و آنزیم ۱۱-بتا-هیدورکسی استروئید دهیدروژناز را مهار می‌کند. این آنزیم دسترسی گلوکوکورتیکوئید (یک هورمون استروئیدی) را به گیرنده‌های استروئید تنظیم می‌کند و سرعت تبدیل کورتیزول به کورتیزون را کاهش می‌دهد. این پدیده تأثیر کورتیزول را افزایش می‌دهد و از التهابات می‌کاهد. البته اگر مشکل کلیه دارید بهتر است از مصرف ریشه‌ی شیرین‌بیان اجتناب کنید.

برای تهیه‌ی چای ریشه‌ی شیرین‌بیان به دو قاشق ریشه‌ی خشک شیرین‌بیان و ۲۲۵ میلی‌لیتر آب نیاز دارید. ابتدا آب را به جوش بیاورید سپس ریشه‌ی شیرین‌بیان و آب جوش را در فنجان بریزید. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه همه‌ی محتویات فنجان را بنوشید. این کار را دوبار در روز تکرار کنید.

یک روش شناخته‌شده برای درمان سوزش گلو غرغره کردن آب‌نمک است. آب‌نمک ناراحتی ناشی از سرفه را کاهش می‌دهد و از طریق فرایند اسمز (گذرندگی) به درمان گلودرد کمک کند. زمانی که غلظت نمک در خارج از سلول از داخل‌ آن باشد،‌ آب از داخل سلول به خارج هدایت می‌شود تا تعادل ایجاد شود. وقتی آب سلول را ترک کند، تورم و در نتیجه حس ناراحتی فرد کاهش می‌یابد. پس اگر مشکل سرفه‌تان با تورم همراه است، این روش بسیار مفید خواهد بود. همچنین با غرغره کردن آب‌نمک، خلط‌ها به‌راحتی زدوده می‌شوند.

برای درست کردن محلول آب‌نمک یک قاشق چای‌خوری نمک را با ۲۲۵ میلی‌لیتر آب ولرم ترکیب کنید و به‌خوبی هم بزنید تا حل شود. مقداری از آن را به‌مدت ۱۵ ثانیه غرغره کنید و این کار را ادامه بدهید تا آب‌نمک تمام شود. در نهایت گلویتان را با آب شست‌و‌شو بدهید.

برای مقابله با سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی‌ها از بخار غافل نشوید. بخار به‌خوبی و به‌سرعت مخاط و خلط را از بین می‌برد. برای افزایش تأثیر بخار می‌توانید از روغن‌های مختلفی استفاده کنید که اثرات درمانی بخار را افزایش می‌دهند. این خواص (خواص ضدویروسی، ضدباکتری و ضدالتهابی) از طریق هوا قابل انتقال است. بنابراین زمانی که بخار را تنفس می‌کنید، از خواص آن بهره‌مند می‌شوید. استفاده از روغن درخت چای و روغن اکالیپتوس انتخاب هوشمندانه‌ای است. با این کار علاوه بر مبارزه با باکتری‌ها و ویروس‌ها، مجاری تنفسی‌تان هم تسکین می‌یابد.

به این منظور به دو قطره روغن درخت چای، یک تا دو قطره روغن اکالیپتوس، یک کاسه آب و یک حوله‌ی نرم و تمیز نیاز دارید. مقدار کافی آب به جوش بیاورید و در کاسه‌ی عایق حرارت بریزید. ۳۰ تا ۶۰ ثانیه صبر کنید تا آب کمی خنک شود. سپس روغن را داخل آن بریزید و کمی آن را به‌هم بزنید تا بخار از آن خارج شود. صورت‌تان را در مسیر خروج بخار قرار بدهید و تا جایی که اذیت نمی‌شوید صورت‌تان را به ظرف نزدیک کنید. فراموش نکنید که بخار می‌تواند بسیار سوزان باشد. حوله را دور سرتان به‌گونه‌ای قرار بدهید که بخار را به دام بیندازید. سپس در همین حالت نفس عمیق بکشید. این کار را روزی دو تا سه بار به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تکرار کنید.

آویشن گیاهی است که از زمان‌های بسیار قدیم مورد استفاده قرار گرفته است. «مرگ سیاه» که ناشی از بیماری طاعون بود، از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۳ جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. در آن زمان مردم با سوزاندن آویشن در شهر بیماری را از خود دور می‌کردند. آویشن خاصیت ضدمیکروبی دارد و باعث نرم شدن عضلات نای و نایژه می‌شود و مجاری تنفسی را باز می‌کند. در نهایت میزان سرفه‌ها کاهش می‌یابد و بیمار احساس آسودگی بیشتری خواهد کرد.

برای درست کردن چای آویشن به یک مشت آویشن تازه یا دو قاشق غذاخوری آویشن خشک و ۲۲۵ میلی‌لیتر آب نیاز دارید. همچنین بنا بر سلیقه‌ی خودتان می‌توانید از عسل یا لیمو نیز استفاده کنید.

آویشن را به‌آرامی با هاون بکوبید و در فنجان بریزید. آب جوش را هم در فنجان بریزید و روی آن سرپوشی قرار بدهید و بگذارید آویشن ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب باقی بماند. برای بهبود طعم آن می‌توانید کمی عسل یا آب لیموترش به آن اضافه کنید. این نوشیدنی را دو یا سه بار در روز مصرف کنید. مصرف این نوشیدنی قبل از خواب باعث می‌شود راحت‌تر بخوابید.

فلفل سیاه پرفروش‌ترین ادویه‌ی جهان است، ولی بیشترین مصرف آن مربوط به آشپزخانه‌هاست. آنچه مردم نمی‌دانند این است که فلفل سیاه برای درمان سرفه‌های ناشی از تراکم مخاط و گرفتگی سینه مفید است. شاید برای‌تان پیش آمده باشد که حین آسیاب کردن فلفل سیاه به سرفه افتاده‌ باشید و بینی‌تان بخارد. این ویژگی فلفل سیاه در حالت طبیعی آزاردهنده است، ولی زمانی که بخواهید ضایعات را از ریه‌تان خارج کنید، بسیار مفید خواهد بود. عسل نیز خاصیت ضدمیکروبی خود را به فلفل اضافه می‌کند. با عسل و فلفل سیاه می‌توانید نوعی شربت یا چای درست کنید و به کمک آن سرفه‌تان را بهبود بدهید. در صورت امکان فلفل سیاه را در هنگام مصرف آسیاب کنید؛ فلفل سیاهی که از قبل آسیاب شده است، برخی از خواص خود را از دست می‌دهد.

برای درست کردن این چای به یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری عسل و ۲۲۵ میلی‌لیتر آب نیاز دارید. در فنجانی فلفل سیاه، عسل و آب جوش بریزید، سپس محتویات فنجان را به‌هم بزنید. ده دقیقه صبر کنید، دوباره آن را هم بزنید و بنوشید. این کار را یک یا دو بار در روز تکرار کنید تا مخاط‌تان نرم‌تر شود.

زنجبیل به‌عنوان یک ماده‌ی خلط‌آور به نرم کردن و خروج مخاط از ریه کمک می‌کند. همچنین خارش آزاردهنده‌ی پشت گلو را که ریشه‌ی بسیاری از سرفه‌های خشک است، متوقف می‌کند. نعناع نیز خارش ناشی از سرفه‌ها را تسکین می‌دهد.

برای درست کردن شربت زنجبیل و نعناع به سه قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده، یک قاشق غذاخوری نعناع خشک، ۴ فنجان آب و یک فنجان عسل نیاز دارید.

زنجبیل را خرد کنید و به همراه نعناع به چهار فنجان آب اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید. بگذارید ترکیب آن‌قدر بجوشد تا حجم آن به نصف مقدار اولیه برسد. پس از اینکه کمی خنک شد یک فنجان عسل را با آن ترکیب کنید و هم بزنید تا تمام عسل کاملا در آن حل شود. سپس شربت را در ظرفی بریزید و نگهداری کنید. هر چند ساعت، یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید تا سرفه‌تان رفع شود. این شربت را می‌توانید به‌مدت سه هفته در یخچال نگهداری کنید.

در تهیه‌ی نوشیدنی‌هایی که در این مطلب به آن اشاره کردیم، بهتر است در زمان دَم کشیدن سرپوشی بر روی فنجان‌تان قرار بدهید. با این روش علاوه بر گرم ماندن نوشیدنی، برخی مواد مفیدی که در بخار وجود دارند در فنجان باقی می‌مانند و با برداشتن سرپوش و استنشاق بخارش از فواید آنها نیز بهره‌مند خواهید شد.

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

14تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
.asynctrue
‘/rg_woebegone/s/1/rg.complete.js’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

علائم سرخک، دلایل، راه‌های تشخیص و درمان آن

فواید اهدای خون برای سلامتی و مراحل انجام آن

دلایل ورم پاها و درمان آن

آندوسکوپی؛ انواع آندوسکوپی و نحوه انجام درمان به‌وسیله آن

منم خیلی سه روزه سرفه خشک دارم حسابی اذیتم داره میکنه الان بازم گرفته??

دمنوش پونه هم برای درمان سرفه های خشک خوبه

خواص خوراکی ها

خوراکی های انرژی زا؛ ۱۱ خوراکی که خستگی بدن را کاهش می‌دهد

خواص تخمه آفتابگردان و عوارض مصرف بیش‌ازحد آن برای سلامتی


سس سویا، فواید و خطرات آن برای سلامتی

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

خواص کره بادام زمینی؛ ۱۶ اتفاقی که با خوردن این خوراکی در بدن می‌افتد

مشورت کردن؛ ۶ نشانه‌ اشخاص ناسب برای مشورت

رژیم ایتالیایی؛ ۵ راز تناسب اندام ایتالیایی‌ها

پادکست چیست؛ ۱۷ دانستنی کاربردی درباره پادکست‌ برای عاشقان یادگیری

معنی عشق؛ ۲۰ نشانه عشق واقعی در یک رابطه عاطفی

مراقبت از دندان شیری؛ زمان رویش و افتادن آن‌ها

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید


ارزان‌ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

‌نویسی در چطوربه منزله‌ی پذیرفتن
شرایط و مقررات
می‌باشد.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– سرفه خشک و پی در پی می تواند احساس خستگی در فرد ایجاد کرده و گاهی اوقات نیز با دندان درد همراه بوده  و راه های هوایی شما تحریک می شود.

سرفه هنگامی رخ می دهد که سلول ها در امتداد عبور هوا تحریک شده و موجب  بروز این مشکل می شود. نتیجه آن است که هوا در ریه ها تحت فشار زیاد  بوده و مجبور است با فشار خارج شود.

در هوای سرد، اغلب مردم از یک سرفه مزمن رنج می برند که می تواند سرفه خشک یا سرفه سینه باشد. سرفه خشک هم به عنوان سرفه ماندگار، سرفه تحریک کننده یا سرفه ای که  شب هنگام رخ می دهد ، شناخته شده است. سرفه کولیت هم به عنوان یک سرفه خفیف یا سرفه مولد توصیف شده است.

سرفه های مضر و خشک ممکن است درهنگام شب شود. گاهی اوقات سرفه خشک می تواند به مدت  چند روز یا  ۱-۲ هفته  دارای علائمی مانند سرفه سرماخوردگی  باشد.

علائم سرفه خفیف با علائم سرفه سینه متفاوت است، به عنوان مثال قفسه سینه پر شده، مشکلات ناشی از سرفه کردن و مخاط وجود دارد. برای درمان  موثر سرفه خشک، تشخیص و تفاوت بین سرفه های مختلف مهم است. به این ترتیب شما می توانید درمان  مناسبی برای سرفه خود داشته باشید.

سرفه خشک اغلب به علت عفونت مجرای هوایی فوقانی با ویروس ها ایجاد می شود. گاهی اوقات نیز، سرفه خشک  می تواند به دنبال  سرفه خفیف سرماخوردگی  ایجاد شود. سرفه خشک همچنین می تواند به علت سوزش بر اثر مصرف سیگار، گرد و غبار و آلودگی و ایجاد سوزش دستگاه تنفسی باشد.

 سرفه های حاد و خشک را می توان به دو دلیل عفونت (ناشی از عفونت) و علل غیر عفونی تقسیم کرد. علل عفونی سرفه حاد و خشک شامل عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی (سرماخوردگی)، عفونت های سینوسی، برونشیت حاد و پنومونی هستند.

علل سرفه  غیر عفونی شامل برانگیختگی بیماری های مزمن مانند برونشیت مزمن، آمفیزم، آسم و آلرژی های محیطی است.

علل سرفه خشک بستگی به عواملی مانند عوامل محیطی، شرایط درون ریه ها، شرایط عبورهوا از ریه ها به خارج ، شرایط درون حفره قفسه سینه، ریه و علل گوارش دارد.

همچنین مواد شیمیایی و مصرف سیگار هم رایج ترین علت سرفه مزمن است. از دیگر عوامل تحریک کننده سرفه عبارتند از گرد و غبار، گرده، حیوانات خانگی، مواد معدنی، مواد شیمیایی صنعتی و آلودگی، دود و رطوبت  پایین.

همچنین مشکلات مربوط به ریه ها،از موارد شایع و غیر معمول سرفه مزمن است. شایع ترین علت سرفه مزمن ناشی از سرطان ریه ، سارکوئیدوز، بیماریهای بافت ریه و نارسایی احتقانی قلب یا ایجاد مایع مضر در ریه ها است.

عفونت مزمن سینوسی، سرفه های مزمن پس از زایمان، بیماری های گوش خارجی، عفونت های گلو و استفاده از داروهای مهارکننده ACE برای فشار خون بالا، در سرفه مزمن دخیل هستند.

علاوه بر فرآیندهای بیماری در ریه و هوا، علائم و نشانه های بیماری در سایر نقاط داخل حفره قفسه سینه نیز ممکن است منجر به سرفه شود.

شرایط درون قفسه سینه که باعث سرفه مزمن می شوند شامل سرطان، رشد غیرمعمول گره لنفاوی و افزایش غیر طبیعی آئورت است.تنها علت سرفه مزمن که اغلب نادیده گرفته میشود شامل ریفلاکس معده است یعنی زمانی که اسید از معده به مری می آید.

این وضعیت غیرطبیعی می تواند باعث تحریک مری و حنجره شده و منجر به تولید رفلکس سرفه می شود.


درمان سریع سرماخوردگی در تابستان

پیشگیری از عفونت سینوسی در دوران بارداری و درمان آن


علل و روش های درمان کورک مقعدی


عفونت سینه و پستان چیست؟

در صورتی که بیمار مبتلا به سرفه حاد  و خشک بوده و به پزشک مراجعه نکرده باشد، ممکن است تلاش کند تا از داروهای سرماخوردگی برای کاهش سرفه استفاده کند.

اگر بیمار، مشکوک به سرماخوردگی یا آنفولانزا باشد، ممکن است سرفه، تا زمان رفع خودبخودی عفونت، برطرف شود. سرفه حاد و خشکی که از طریق  آلرژی ایجاد می شود اغلب با داروهای آلرژیک رفع می شود زیرا  سرفه به علت تحریک کننده های محیطی ایجاد شده و با از بین رفتن عامل تحریک کننده ، رفع می شود.

برای درمان سرفه مزمن با علت شناخته شده، بهتر است که با پزشک یا متخصص مشورت شود. درمان سرفه به شدت و علت اصلی آن بستگی دارد. به طورکلی، در درمان و کاهش سرفه، علاوه بر درمان ،علت اصلی هم بررسی می شود.

در برخی موارد سرفه شدید  را می توان با داروهای ضد سرفه  درمان کرد. سرفه شدید و یا سرفه هایی که هنگام خواب تشدید می شوند، ممکن است نیاز به درمان هایی داشته باشند که حاوی داروهای مخدر هستند. در صورت تجویز این داروها ،بهتر است از مصرف الکل و رانندگی پرهیز کنید.

در صورتی که بیمار مشکوک به عفونت باکتریایی باشد، پزشک اغلب آنتی بیوتیک تجویز می کند. افرادی که مشکوک به عفونت ویروسی هستند، از آنتی بیوتیک سودی نخواهند برد ونیاز به درمان قوی تر و موثر تری دارند.

افراد سالمند، افراد مبتلا به عفونت های باکتریایی و ویروسی قوی و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند ، تا مشکل اصلی توسط پزشک بررسی شود.

عسل درمانی موثر برای گلو درد است. بر طبق مطالعات انجام شده ، این دارو همچنین می تواند به طور موثری باعث کاهش سرفه شود.

عسل درمان بسیاری از بیماری ها بوده و شما می توانید روزانه عسل مصرف کرده و ایمنی بدن را تضمین کنید. پروبیوتیک ها، میکروارگانیسم هایی هستند که دارای خواص موثری در سلامتی هستند.

آنها به طور مستقیم سرفه را تسکین نمی دهند، اما در تنظیم دستگاه گوارش کمک رسان هستند. این گیاهان گوارشی باکتری هایی هستند که در روده شما وجود دارند.

بروملین، در درمان سرفه خشک موثر است شاید آن را نشنیده باشید؛ اما باید گفت که بر طبق شواهد موجود در بروملین ، آنزیمی  وجود دارد که تنها در ساقه و میوه آن یافت شده و می تواند مشکل سرفه خشک را در گلو کاهش دهد.

به منظور کسب نتیجه بهتر، از ترکیب آناناس و برملائین استفاده کنید. یک تکه برملائین را با ۳٫۵ اونس آب آناناس سه بار در روز بنوشید.

برگ های نعناع، دارای خاصیت شفابخشی در درمان سرفه هستند. مواد مرطوب کننده موجود در نعناع ، گلو را آرام کرده و به عنوان یک ضد انعقاد عمل می کند و همچنین به شکستن موکوس کمک می کند.

شما می توانید با نوشیدن چای نعناع یا استفاده از بخور نعناع، از شدت سرفه خود بکاهید. برای تهیه یک بخور نعناع، برای هر ۱۵۰ میلی لیتر آب گرم ۳ یا ۴ قطره روغن نعناع اضافه کنید. حوله را بر روی سر خود بکشید و نفس های عمیق بکشید. یک بار در روز این بخور را انجام دهید.

برگ آووکادو برای درمان بیماری های تنفسی استفاده می شود.مطالعات نشان می دهد که جوانه و برگ های آووکادو می تواند به کاهش سرفه و همچنین برونشیت کوتاه مدت کمک کند. برگ  آووکادو حاوی ترکیبات فلاونوئید است که عضلات گلو را مرطوب و سرفه و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد.

نبض ما– مترجم: مهناز ضحاکی

منبع:

www.emedicinehealth.com

پیشگیری از عفونت سینوسی در دوران بارداری و درمان آن

دکتر سلام

گارداسیل واکسنی برای پیشگیری از سرطان رحم HPV +ویدئو


رفع چین و چروک پیشانی با روش های طبیعی+ویدئو

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

علل سقط مکرر جنین و نکات مهمی درباره آن +ویدئو


تغذیه در دوران بارداری

ویدیو های سلامت

۹ ماه بارداری از ابتدا تا انتها (تشکیل و رشد جنین)+[ویدئو]


رفع سریع دندان درد به روش خانگی


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


فشار خون بالا چه بلایی سر ما می آورد؟

مطالب پیشنهادی


بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.




خانه

موبایل

 درمان سرفه با استفاده از گیاهان دارویی

شاید این روزها خیلی شنیده‌اید که دوستان و اطرافیان شما پس از بهبود سرماخوردگی همچنان از سرفه رنج می‌برند و شاید هم خود شما این مشکل را دارید.سرفه مزمن می‌تواند علل مختلفی داشته باشد؛ از جمله علل سرفه مزمن می‌توان به حساسیت و آلرژی، سینوزیت و ترشحات پشت حلق، آلودگی هوا، گرد و غبار، برگشت اسید معده یا ترش کردن، سیگار کشیدن، حیوانات خانگی، عفونت ریه، التهاب حلق، سل و بدخیمی اشاره کرد.گاهی سرفه علامت یک بیماری است، بنابراین در برخورد با سرفه‌های مزمن و طولانی حتما بایدبه پزشک مراجعه کرد و علت آن را پیدا و درمان کرد.پس از آن که علت سرفه مزمن مشخص شد، می‌توان از روش‌های ساده و بی‌عارضه‌ای در کاهش یا درمان آن استفاده کرد.خشکی هوا می‌تواند یکی از علل ایجاد یا تشدید سرفه باشد، یک توصیه عمومی استفاده از دستگاه بخور بویژه بخور سرد در منزل یا محل کار برای تمامی افراد است بویژه کسانی که از مشکلات تنفسی از جمله سرفه مزمن، سینوزیت یا حساسیت‌های تنفسی رنج می‌برند.گل ختمی گیاهی با طبع سرد است که اثرات ضدالتهابی و ضدسرفه قوی دارد. نوشیدن جوشانده گل ختمی به دلیل داشتن ترکیبات موسیلاژی و نرم‌کننده می‌تواند برای درمان سرفه‌های خشک و مزمن مفید باشد. این گیاه همچنین دارای اثرات خلط‌آور خوبی است.دم‌کرده یا جوشانده آویشن نیز از ترکیبات گیاهی بسیار موثر در درمان سرفه است. حتما از ترکیب عسل و لیمو نیز شنیده‌اید. می‌توانید برای درمان سرماخوردگی و سرفه‌های شدید آن را امتحان کنید.در شرق آسیا و چین از ترکیب زنجبیل، پیازچه و عسل و سپس جوشاندن آن برای حدود ۱۰ دقیقه و نوشیدن آن برای چند بار به عنوان یک معجزه‌گر برای کاهش یا درمان سرفه‌های شدید یا مزمن می‌برند.یک روش دیگر این است که دارچین پودر نشده را جوشانده و پس از صاف کردن میل کنید. دم‌کردن عناب و زنجبیل نیز در کاهش سرفه بسیار موثر است. بارهنگ، حریره بادام و دانه به نیز می‌تواند به عنوان نرم‌کننده سینه و کاهنده سرفه استفاده شود.یک ترکیب دیگر اضافه کردن حدود ۴۰ ـ۳۰ قطره تنتور شیرین بیان در یک لیوان آب گرم و نیز یک قاشق موم عسل است که می‌تواند باعث روان شدن مخاط و کاهش سرفه شود. البته مصرف آن برای کسانی که دارای فشارخون بالا هستند، ممنوع است. ترکیبات نعنا و ثعلب نیز درمان خوبی برای سرفه‌های مزمن است.ماساژ قسمت بالایی قفسه سینه و ناحیه زیر شانه‌ها تا دیافراگم نیز روش بسیار خوبی در تحریک ریه‌ها برای بهتر شدن تهویه و روان شدن جریان مخاط و کاهش سرفه است.دکتر امیرهومن کاظمیمنبع:jamejamonline.ir


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

درمان سرفه خلط دار درمان سرفه شدید درمان سرفه خشک درمان سرفه کودکان سرفه‌ها به‌طورکلی به دو دسته‌ی خشک و خلط‌دار تقسیم می‌شوند. سرفه‌ی خلط‌دار سرفه‌ای است که می‌تواند به دفع خلط و مخاط از بدن کمک کند. این سرفه‌‌ها نیازی به سرکوب ندارند، زیرا به لطف آنها ریه و سینه‌تان از آلودگی‌ها تخلیه می‌شود. با این حال برخی درمان‌ها از جمله مصرف مواد خلط‌آور با رقیق کردن مخاط به دفع آسان‌تر آن کمک می‌کند.


 



 


 


علت سرفه های خشک


 

سرفه‌ی خشکی که بعد از علائم سرماخوردگی باقی می‌ماند می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. برخی افراد ممکن است در اثر تنفس هوای خشک و گرم به سرفه بیفتند. این پدیده در اثر وجود مواد حساسیت‌زا و تحریک‌کننده‌های محیطی در هوا رخ می‌دهد. وقتی در پاییز بخاری را روشن می‌کنید، گرد و غبار و موادی که در طول تابستان در آن جمع شده‌اند در هوا پراکنده و موجب سرفه‌ خشک می‌شوند. دود سیگار، محرک‌های محیطی، حساسیت‌ها، قطره‌های بینی و آسم از دیگر دلایل بروز سرفه‌ خشک است. برخی بیماری‌های مزمن ریه نیز می‌توانند موجب سرفه‌های خشک شوند. البته برخی افراد هم بدون دلیل خاص و فقط از روی عادت سرفه می‌کنند.


 



 


سه درمان سرفه خانگی


 


1- با عسل و لیمو به جنگ سرفه بروید:

مقدار 3 قاشق عسل را به همراه 2 قاشق غذاخوری آبلیمو در یک لیوان آب جوش حل کنید تا یک محلول جادویی برای تسکین سرفه و گلودرد در خانه بسازید


 


2- فلفل سیاه و عسل را امتحان کنید:

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه را به همراه 2 قاشق چای خوری عسل در یک لیوان آب جوش حل کنید و میل بفرمائید البته باید بدانید که این محلول برای سرفه های خلط دار و تر تجویز می شود.


 


3- آبلیمو و نمک غرغره کنید:

مقداری آبلیمو و نمک را در یک لیوان آب ولرم و یا گرم حل کنید و در روز 2 تا 3 بار غرغره کنید.


 



 


درمان سرفه با چای آویشن:


 

آویشن گیاهی است که از زمان‌های بسیار قدیم مورد استفاده قرار گرفته است. «مرگ سیاه» که ناشی از بیماری طاعون بود، از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۳ جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. در آن زمان مردم با سوزاندن آویشن در شهر بیماری را از خود دور می‌کردند. آویشن خاصیت ضدمیکروبی دارد و باعث نرم شدن عضلات نای و نایژه می‌شود و مجاری تنفسی را باز می‌کند. در نهایت میزان سرفه‌ها کاهش می‌یابد و بیمار احساس آسودگی بیشتری خواهد کرد.


 

برای درست کردن چای آویشن به یک مشت آویشن تازه یا دو قاشق غذاخوری آویشن خشک و ۲۲۵ میلی‌لیتر آب نیاز دارید. همچنین بنا بر سلیقه‌ی خودتان می‌توانید از عسل یا لیمو نیز استفاده کنید. آویشن را به‌آرامی با هاون بکوبید و در فنجان بریزید. آب جوش را هم در فنجان بریزید و روی آن سرپوشی قرار بدهید و بگذارید آویشن ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب باقی بماند. برای بهبود طعم آن می‌توانید کمی عسل یا آب لیموترش به آن اضافه کنید. این نوشیدنی را دو یا سه بار در روز مصرف کنید. مصرف این نوشیدنی قبل از خواب باعث می‌شود راحت‌تر بخوابید.


 


درمان سرفه با چای زنجبیل:


 

زنجبیل را به تکه‌های کوچکی ببرید، آن‌ها را به ظرفی محتوی یک فنجان آب اضافه کنید. این ترکیب را بجوشانید تا وقتی‌که حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش می‌یابد. مایع را صاف کنید، یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و گرم بنوشید تا روی سرفه‌هایتان تاثیر تسکین‌دهنده داشته باشد. چطور عمل می‌کند؟ دکتر اکلز، مدیر مرکز سرماخوردگی معمولی در دانشگاه کاردیف به وب‌گاه netdoctor.co.uk گفت که به نظر می‌رسد زنجبیل ’ با افزایش ترشح بزاق و مخاط به تسکین علائم سرماخوردگی کمک می‌کند. ‘


 



 


 

درمان سرفه-شیر و عسلاضافه کردن عسل به شیر داغ به کاهش سرفه های خشک کمک می کند. مخلوط شیر و عسل دردهای قفسه سینه را که در طی سرفه های مزمن بوجود می آید، کاهش می دهد. بهتر است این نوشیدنی گرم هرشب قبل از خواب مصرف شود. عسل دارای خواص کاهش دهنده درد می باشد که به التیام گلو و پاکسازی موکوس موجود در گلو کمک می کند.


 



 


نکات دیگری برای پیشگیری و درمان سرفه خشک:


 

– سر خود را هنگام خواب بالا بگذارید. این حالت به کاهش سرفه کمک می‌کند.

– مایعات زیادی بنوشید، به ویژه آب و آب میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک.

– از دستگاه رطوبت‌ساز برای اضافه کردن رطوبت به هوای خشک استفاده کنید.

– ویتامین A و C را برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرفه‌ی خشک مصرف کنید.

– انگور بخورید یا آب انگور ترکیب شده با یک قاشق غذاخوری عسل بنوشید.

– برش‌های زنجبیلی که رویش مقداری نمک دریا پاشیده‌اید میل کنید.

– ۱۰ عدد بادام را شب تا صبح خیس بگذارید و صبح روز بعد پوست آنها را جدا کنید. سپس بادام‌های پوست کنده را له کنید و ۲۰ گرم شکر و ۲۰ گرم کره به آن اضافه کنید. ترکیب حاصل را دو بار در روز میل کنید.

– هویج حاوی مواد مغذی و ویتامین‌هایی است که به درمان سرفه‌ی خشک کمک می‌کنند. هویج یا آب هویج را ۴ تا ۵ بار در روز میل کنید.

– سرکه سیب و عسل را به نسبت مساوی مخلوط کنید و ۲ قاشق غذاخوری از این ترکیب را قبل از رفتن به رختخواب بخورید.

– دمنوش‌های گیاهی را به طور منظم بنوشید تا گلو نرم شود.


– به طور منظم سیر بخورید.

اگر سرفه خشک بیش از ۱۰ روز طول کشید، با پزشک‌تان مشورت کنید. پس از آن‌که سرفه خشک شما درمان شد، از این روش‌ها برای پیشگیری از عود مجدد آن استفاده کنید.


 


 


درمان سرفه کودک،درمان سرفه خانگی،درمان سرفه با بخور


درمان سرفه کودک،درمان سرفه خانگی،درمان سرفه با بخور


درمان سرفه کودک،درمان سرفه خانگی،درمان سرفه با بخور


درمان سرفه کودک،درمان سرفه خانگی،درمان سرفه با بخور



 


 

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *