درمان گیاهی جای جوش بدن

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

بدیهی است که هیچ‌کس دوست ندارد بر روی صورتش جای جوش داشته باشد! خود جوش نسبتا به‌راحتی از بین می‌رود، اما از بین بردن جای جوش گاهی بسیار سخت است. جای جوش معمولی، در مدت یک تا دو ماه از بین خواهد رفت. ممکن است گاهی بر اثر عوامل خاصی، جای جوش خطرناک‌تر شود. راه‌های زیادی برای درمان جوش صورت از طریق مواد طبیعی ضد‌التهاب و حتی ضدباکتری‌ها وجود دارد. این ترکیبات طبیعی کمک زیادی می‌کنند. اما گاهی جای جوش‌ها خیلی لج‌باز می‌شوند و به این راحتی‌ها از بین نمی‌روند. اما نگران نشوید! از بین بردن آنها غیر ممکن نیست. اگر آلودگی شدید باشد ممکن است برای از بین بردن آن تلاش زیادی صورت گیرد، اما با تلاش مداوم می‌توانید از شر جای جوش‌ها خلاص شوید. برای این کار باید به سراغ مواد طبیعی بروید چون این مواد اثرات جانبی بر جای نمی‌گذارند. مواد طبیعی در ابتدا شروع به روشن کردن محل جوش می‌کنند و به تدریج جای جوش را به‌صورت دائمی از بین می‌برند.

درمان گیاهی جای جوش بدن

حتما بخوانید:درمان جوش سرسفید با ۱۰ روشی که صورتتان را مثل آینه می‌کندعلت جوش چرکی و روش های طبیعی درمان آنعلت جوش صورت چیست؟

جای جوش اثری است که بعد از آسیب پوستی یا آکنه بر روی پوست باقی می‌ماند. وقتی فولیکول‌ مو یا منافذ پوست با چربی‌های اضافی، سلول‌های مرده یا حتی عوامل خارجی مانند باکتری‌ها پُر می‌شوند، جوش‌ ایجاد می‌شود. سپس این منافذ متورم می‌شوند تا در مناطق جداکننده‌ی فولیکول‌ شکاف ایجاد کنند. اگر این شکاف نزدیک سطح پوست ایجاد شود، جوش کوچک خواهد بود و زود بهبود می‌یابد. جوش، یک‌دستی بافت پوست را بر هم می‌زند و حالتی مانند زخم روی پوست ایجاد می‌کند. اگر این زخم به‌درستی درمان نشود ممکن است باکتری‌های موجود در آن به‌طور کامل از بین نروند و دوباره جوش بزنید.

وقتی جوش به‌وجود می‌آید، تا عمق پوست نفوذ می‌کند و علاوه بر پوست، به بافت‌های زیر آن هم آسیب می‌زند. بعد از اینکه جوش برطرف می‌شود، بدن شروع به تلاش برای اصلاح آسیب‌های حاصل از آن می‌کند. بدن برای این کار، دست به تولید کلاژن می‌زند. کلاژن در اصل ماده‌ای است که از پوست پشتیبانی می‌کند. در صورتی که بدن مقدار بیش از حد کم یا زیاد از این ماده تولید کند شما متوجه ایجاد جای زخم می‌شوید. نوع زخمی که مشاهده می‌کنید بستگی به میزان کلاژنی دارد که بدن شما تولید کرده است.

اگر میزان کلاژنی که بدن شما تولید می‌کند بیش از حد کم باشد، پس از بهبودی پوست، سستی یا فرورفتگی ایجاد می‌شود.

در برخی موارد وقتی بدن در حال تلاش برای بازسازی پوست و بافت پایه‌ای آن است، کلاژن زیادی تولید می‌کند. در این صورت جای جوش متورم می‌شود. این نوع جوش در افراد رنگین‌پوست مانند نژادهای آفریقایی‌، آسیایی و اسپانیایی رایج‌تر است.

بهترین راه برای نجات پیدا کردن از انواع جای جوش، استفاده از درمان‌های طبیعی است چون این درمان‌ها عوارض جانبی ندارند. در صورتی که از این روش‌ها استفاده کنید می‌توانید در مدتی کوتاه، خودتان را از شر لکه‌های به‌جا مانده از جوش خلاص کنید.

برای درمان جای جوش روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می‌خواهید بدانید از بین درمان‌‌های خانگی و طبیعی و کرم‌های تبلیغاتی کدام‌یک برای از بین بردن دائمی جوش‌ها مؤثرتر هستند، بهتر است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

خواص روشن‌کننده‌ی آب‌لیمو برای پوست شناخته شده است. آب‌لیمو حاوی آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که یکی از رایج‌ترین مواد تشکیل‌دهنده‌ی کرم‌های برطرف‌کننده‌ی جای جوش به‌حساب می‌آید. این ماده همچنین پوست را ترمیم و جوان‌سازی می‌کند.

آب‌لیموی تازه را با فشردن لیمو ترش بگیرید. اگر پوست‌تان حساس است با کمی آب آن را رقیق کنید. با یک تکه پنبه، آب‌لیمو را روی جای جوش‌ها بمالید. کمی فرصت بدهید تا خشک شود. با آب خنک پوست صورت‌تان را بشویید. هر دو روز یک‌بار این کار را تکرار کنید تا در مدتی کوتاه از تیرگی‌های جای جوش خلاص شوید. بعد از هر بار استفاده از این روش، حتما پوست‌تان را با میزان کافی مرطوب‌کننده رطوبت‌دهی کنید. آب‌لیمو با وجود قدرت زیادی که در از بین بردن تیرگی‌های پوست و جای جوش دارد می‌تواند پوست را به‌شدت خشک کند.

جوش شیرین خاصیت لایه‌برداری دارد. بنابراین می‌تواند به عنوان یک درمان خانگی برای از بین بردن جای جوش به‌کار رود. این ماده با ساییدن بافت نقاط تیره و جای جوش، باعث می‌شود این نقاط به تدریج از بین بروند. اگر مرتب از آن استفاده کنید می‌توانید به‌سرعت جای جوش‌هایتان را از بین ببرید.

برای این کار ابتدا باید خمیری از بی‌کربنات سدیم تهیه کنید. جوش‌ شیرین را در ظرفی بریزید، کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یک‌دست آماده شود. خمیر را روی جای جوش قرار بدهید. بگذارید خمیر در طول شب روی جوش بماند و صبح آن را بشویید.

جوش شیرین همچنین باعث درخشندگی پوست می‌شود. اگر می‌خواهید پوستی جوان و درخشان داشته باشید، می‌توانید در دستور‌العمل بالا، گلاب را جایگزین آب معمولی کنید. با استفاده‌ی مداوم، طی چند روز تا یک هفته از شر جای جوش‌ها خلاص می‌شوید.

عسل درمان خوبی برای آکنه و جوش‌های قرمز و ملتهب است. عسل به علت خاصیت ضدباکتری‌ای که دارد درمان خوبی برای بسیاری از مشکلات پوستی محسوب می‌شود. یکی از این کاربردها از بین بردن نقاط تیره و جای جوش‌های پوستی است. توصیه می‌شود برای درمان جای جوش از عسل خام استفاده کنید. روش استفاده به‌صورت زیر است.
کمی عسل خام را مستقیما روی نقطه‌ی جوش قرار بدهید. بگذارید شب تا صبح روی صورت‌تان بماند و صبح آن را با آب تمیز بشویید. این کار را هر روز تکرار کنید تا به‌سرعت و به‌طور دائمی از شر جای جوش‌ها خلاص شوید.

آب سیب‌زمینی یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای از بین بردن نقاط تیره و لکه‌های پوستی است. اگر جای جوش‌ها روی صورت‌تان باقی مانده است یکی از بهترین گزینه‌ها برای از بین بردن سریع و دائم این لکه‌ها، آب سیب‌زمینی است.

یک سیب‌زمینی آب‌دار و تازه را به ورقه‌های نازک بُرش بزنید. آن‌ها را مستقیما روی نقاطی که دارای لکه‌های تیره هستند قرار بدهید. بگذارید بُرش‌های سیب‌زمینی چند دقیقه روی صورت‌تان بماند. صورت‌تان را با آب ولرم بشویید.

می‌توانید تأثیر این روش را با رنده‌کردن سیب‌زمینی و تهیه‌ی ماسک سیب‌زمینی و عسل تقویت کنید. این کار جای جوش‌ها را طی چند هفته کاملا برطرف می‌کند.

در بسیاری از فرهنگ‌ها، آب خیار یکی از موارد پُرطرفدار برای ترمیم و التیام پوست است. خیار غنی از پتاسیم و ویتامین A است. افراد برای درمان جای جوش و عارضه‌های پوستی دیگر، برش‌های آن را مستقیما روی پوست خود قرار می‌دهند. خیار همچنین به صاف و شفاف شدن پوست‌تان کمک می‌کند.

آب خیار را با رنده کردن یا لِه کردن آن بگیرید. آب آن را به صورت‌تان بزنید و بگذارید شب تا صبح بماند و صبح صورت‌تان را با آب ولرم بشویید. این روش شاید زمان زیادی ببرد و نتواند یک‌شبه شما را از شر همه‌ی جای جوش‌ها خلاص کند، اما با استفاده‌ی مداوم و روزانه از آن، پوستی صاف و سالم به شما هدیه خواهد داد.

آلوئه‌ورا دارای آنزیم‌ها، مواد مغذی و پلی‌ساکاریدهاست و خاصیت ضدقارچی و ضدباکتری دارد. بلافاصله بعد از به‌وجود آمدن جوش می‌توانید با درمان به‌موقع آن از به‌وجود آمدن جای جوش جلوگیری کنید. آلوئه‌ورا یک ماده‌ی مفید طبیعی برای از بین بردن لک و تیرگی پوست است.

یک برگ تازه و باطراوت آلوئه‌ورا را انتخاب کنید. آن را بفشارید تا ژل آلوئه‌ورا به‌دست آید. به‌آرامی با انگشتان‌تان این ژل را روی نقاط جوش‌دار یا تیره ماساژ بدهید. این کار را دو بار در روز به مدت چند هفته تکرار کنید تا جای جوش‌های شما به روشی طبیعی از بین بروند.

زردچوبه برای از بین بردن جای جوش و لکه‌های پوستی بسیار مؤثر است. حتی می‌توانید کاربرد آن را گسترش بدهید و کک‌ومک‌ها و خال‌ها را هم با این روش محو کنید. برای استفاده از این روش شگفت‌انگیز، از دستورالعمل زیر استفاده کنید.
پودر زردچوبه، شیر و آب‌لیمو را مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به‌دست آید. آن را بر روی قسمت‌هایی از پوست که دارای جای جوش یا لکه هستند بمالید. اجازه بدهید کاملا خشک شود و سپس آن را با آب ولرم بشویید.

به‌صورت روزانه از این درمان خانگی برای از بین بردن تیرگی‌های ناشی از جای جوش استفاده کنید تا نتیجه‌ی بهتری بگیرید. دستورالعمل دیگری به غیر از روش بالا، مخلوط کردن پودر زردچوبه با روغن زیتون است. این روش‌ هم برای از بین بردن جای جوش‌ها بسیار مؤثر است.

مردم از تأثیرات شگفت‌انگیز گلیسیرین بی‌اطلاعند. گلیسیرین خاصیت ترمیم‌کنندگی فوق‌العاده‌ای دارد و می‌تواند اثر به‌جا مانده از هر زخم یا جوشی را از بین ببرد. کافی است حداقل دو بار در روز از ماسک گلیسیرین استفاده کنید تا تمام جای جوش‌ها از بین بروند. خشکی پوست می‌تواند باعث سوزش و لایه‌لایه‌شدن پوست شود. در این حالت سلول‌های مرده‌ی پوست زیاد می‌شوند و با بستن منافذ پوست باعث تشدید مشکل جوش و آکنه خواهند شد. خاصیت اشباع‌کنندگی گلیسیرین به منافذ اجازه‌ی تنفس می‌دهد، رطوبت را حفظ می‌کند و انسداد منافذ را از بین می‌برد. به این معنا که گلیسیرین، یکی از مهم‌ترین دلایل اولیه‌ی ایجاد جوش را (بسته شدن منافذ پوست) از بین می‌برد. این ماده با پُر کردن حفره‌ها و شیارهای کوچک سطح پوست، جلوه‌ای سالم و صاف به پوست می‌دهد. گلیسیرین علاوه بر ویژگی‌های متعددی که دارد می‌تواند با بیماری‌های مسری پوستی مانند آلودگی‌های باکتریایی، التهاب پوست و پسوریازیس مقابله کند.

می‌توانید در این مورد با ساختن ماسک، از گلاب هم برای درمان جای جوش کمک بگیرید. برای ساخت این ماسک دو قاشق چای‌خوری گلاب را با یک قاشق چای‌خوری گلیسیرین مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی ناحیه‌ی جای جوش به‌صورت دایره‌وار ماساژ بدهید. بگذارید ۱۵ دقیقه روی صورت‌تان بماند و بعد آن را بشویید.

سفیده‌ی تخم‌مرغ خاصیت ترمیم‌کنندگی شگفت‌انگیزی دارد که به بهبود جای جوش روی پوست‌تان کمک می‌کند و آنها را محو خواهد کرد. سفیده‌ی تخم‌مرغ سرشار از ویتامین‌ها و آمینو اسیدهایی است که با تنگ کردن منافذ پوست از ایجاد جوش‌های جدید هم جلوگیری می‌کنند.

سفیده‌ی تخم‌مرغ را در یک کاسه بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا سفید شود و پُف کند. آن را به‌آرامی با انگشت روی پوست‌تان بمالید و بر نقاط تیره و جاهای جوش متمرکز باشید. بعد از خشک شدن سفیده‌ی تخم‌مرغ روی پوست‌تان، یک یا دو دقیقه صبر کنید و بعد آن را با آب گرم بشویید. این کار را دو تا سه بار در هفته تکرار کنید. اگر پوست‌تان خیلی خشک است بعد از شستن صورت‌تان با آب گرم می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید.

دانه‌ی شنبلیله برای از بین بردن جای جوش بسیار مؤثر است. شنبلیله یا علف یونانی، تاریخچه‌ای طولانی در درمان و ترمیم آسیب‌ها دارد. این ماده به علت برخورداری از آنتی‌ اکسیدان‌های فراوان، تأثیر زیادی برای درمان مشکلات پوستی دارد. هر چند هنوز آزمایشات علمی زیادی برای اثبات قابلیت دانه‌ی شنبلیله جهت درمان مشکلات پیچیده‌ی پوستی لازم است، اما با این حال این ماده از دیرباز روش مؤثری برای درمان التهاب جوش بوده است.
برای به‌کار بردن این درمان خانگی، یک ماهی‌تابه‌ی کوچک را روی حرارت ملایم قرار بدهید و دو فنجان آب و دو قاشق غذاخوری دانه‌ی شنبلیله به آن اضافه کنید و همچنان که می‌جوشد آن را بکوبید تا حالت خمیری چسبناک پیدا کند. این خمیر را در مکانی سرد قرار بدهید‌. می‌توانید آن را در یخچال بگذارید. کمی‌ از این خمیر را روی جای جوش‌هایتان بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس آن را با آب گرم بشویید. نگذارید این خمیر بیش از ۲۰ دقیقه روی پوست‌تان بماند. می‌توانید آن را با پنبه پاک کنید.

با ترکیبات گیاهی و روش‌های طبیعی نمی‌توان یک‌شبه جای جوش‌ها را از بین برد. راه‌هایی برای از بین بردن سریع و دائمی جای جوش وجود دارد. این روش‌ها فقط در کلینیک و توسط متخصص پوست قابل انجام است و برخلاف روش‌هایی که تاکنون ذکر شد، نمی‌توانید آنها را خودتان در خانه انجام بدهید.

برای این کار از اشعه‌ی متمرکز نور لیزر استفاده می‌شود تا نقاط تیره‌ی به‌جا مانده از جای جوش یا آکنه را از بین ببرد. این عمل در کلینیک انجام می‌شود و جای جوش را بلافاصله از بین می‌برد. عمل لیزر برای درمان جای جوش، ۱۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد.
با توجه به عمق لکه‌های تیره‌ی به‌جا مانده بر پوست، طی یک تا سه جلسه درمان، جای جوش‌ها کاملا برطرف می‌شوند. در هر صورت، نتیجه‌ی لیزر را بلافاصله می‌توانید ببینید و با مقایسه‌ی عکس‌های قبل و بعد از لیزر می‌توانید به این تغییرات پی ببرید.

اگر جای جوش‌ها زیاد عمیق نباشند می‌توان با روش میکرودرم، بلافاصله آنها را از بین برد. این عمل از طریق تراشیدن لایه‌های پوست، لایه‌هایی که دارای لکه‌های تیره‌ی جای جوش هستند را از بین می‌برد. (این لکه‌ها حاصل از لخته‌ی خونی است که از فشار دادن جوش به‌وجود آمده‌اند) این روش غیر تهاجمی درمان جای جوش، از روش درمان با لیزر کم‌هزینه‌تر است.

درمان گیاهی جای جوش بدن

ماسک‌های لایه‌بردار شیمیایی برای بهبود ظاهر پوست استفاده‌ی گسترده‌ای دارند. اگر پوست‌تان دچار چروک یا جای جوش شده است، این ماسک‌ها به شما کمک می‌کنند خودتان را از این نشانه‌های پیری به‌سرعت خلاص کنید.

متخصص پوست با استفاده از مواد شیمیایی، ماسکی آماده می‌کند که لایه‌ای از پوست شما را جدا خواهد کرد. همراه با این لایه، تیرگی‌ها و لکه‌های حاصل از جوش جدا می‌شوند و شما بلافاصله پوستی صاف و درخشان خواهید داشت. ماسک‌های لایه‌بردار از سریع‌ترین روش‌های درمان جای جوش هستند.

شما در خانه می‌توانید از روش‌های مختلفی برای از بین بردن جای جوش استفاده کنید. این روش‌ها می‌تواند شامل استفاده از کرم‌ها، دارو‌ها یا مرهم‌هایی باشد که می‌توانید در آشپزخانه‌تان درست کنید یا از داروخانه تهیه کنید. برای از بین بردن جای جوش به روش طبیعی، می‌توان از میوه‌ی کالاموندین (پرتقال زینتی)، سیر، خمیر دندان، ویتامین‌های C و E و حتی روغن‌های طبیعی مانند روغن نارگیل و روغن زیتون استفاده کرد. در ادامه به نحوه‌ی استفاده از این مواد برای از بین بردن جای جوش می‌پردازیم.

اگر به دنبال یک مرطوب کننده‌ی طبیعی پوست هستید که کارهای دیگری هم در کنار رطوبت‌رسانی برای پوست‌تان انجام بدهد، روغن نارگیل بهترین انتخاب شما خواهد بود. روغن نارگیل همچنین کمک شایانی به کاهش لکه‌های تیره‌ی پوست می‌کند. توصیه می‌شود که از روغن نارگیل فرابکر (extra virgin) استفاده کنید.

برای از بین بردن جای جوش، ابتدا مقدار کافی روغن نارگیل را بر روی کف دست‌تان بریزید. همچنان که روغن نرم می‌شود آن را روی پوست صور‌ت‌تان ماساژ بدهید. تمرکز ماساژ بر جای جوش‌ها و نقاط تیره باشد. بگذارید روغن نارگیل یک شب روی پوست‌تان بماند. این کار را تکرار کنید تا لکه‌های تیره و جای جوش‌ها کاملا از بین بروند.

سیر خاصیت ضدقارچی و ضدویروسی دارد. پوست شما از خاصیت‌های سیر برای درمان جای جوش بهره می‌گیرد. برای از بین بردن لکه‌های سیاه و قهوه‌ای به‌جا مانده از جوش‌ها می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

حدود ۵ هبه سیر را کاملا له‌ کنید. با استفاده از کمی پنبه، آب سیر را روی جای جوش‌ها بمالید. بگذارید حدود سی دقیقه بماند و بعد با آب بشویید. اگر سیر مدت زیادی روی پوست بماند می‌تواند پوست را بسوزاند. ممکن است در پوست‌تان احساس خارش یا سوزش کنید. از این درمان برای پوست‌های حساس و مستعد آکنه استفاده نکنید.

خمیر دندان‌هایی که نعناع دارند می‌توانند باعث سوزش پوست‌تان شوند. اما خمیر دندان نه‌تنها لکه‌های تیره‌ی جای جوش را روشن می‌کند بلکه با کوچک کردن جوش‌ها، روند درمان آنها را نیز تسریع می‌بخشد. با این حال ما توصیه نمی‌کنیم که از خمیر دندان به عنوان یک درمان خانگی برای جوش‌هایتان استفاده کنید چون می‌تواند به‌راحتی پوست را بسوزاند و آسیبی که وارد می‌کند از فایده‌های آن است.

روغن زیتون سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای چربی است که باعث حفظ سلامتی و نرمی پوست شما می‌شود. موارد استفاده‌ی این روغن به خاصیت لایه‌برداری آن برمی‌گردد. برای از بین بردن جای جوش با استفاده از این روش به روغن زیتون خالص، آب گرم، آهک، عسل و دانه‌های شکر نیاز دارید.

ابتدا صورت‌تان را با یک پاک‌کننده‌ی ملایم بشویید. با آب گرم پوست‌تان را مرطوب کنید. همه‌ی مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم به‌دست آید. خمیر را به‌آرامی روی صورت‌تان ماساژ بدهید. هر هفته این عمل را تکرار کنید تا جای جوش‌هایتان از بین بروند. این روش درمانی بی‌خطر است و در زمان بارداری هم می‌توان از آن استفاده کرد. افراد به علت تغییرات ناگهانی هورمونی در دوران بارداری دچار جوش می‌شوند.

صورت، پیشانی، دست‌ها و چانه مستعد جوش و آکنه هستند و در صورتی که این جوش‌ها به‌درستی درمان نشوند ممکن است حتی در پشت کمر و قفسه‌ی سینه نیز لکه‌های تیره‌ای روی پوست بر جای بگذارند. بعضی از صابون‌ها که برای روشن کردن پوست به‌کار می‌روند می‌توانند به از بین بردن این لکه‌های تیره کمک کنند.

کرم‌های موضعی برای از بین بردن جای جوش ممکن است کمی گران باشند اما نسبت به درمان‌های طبیعی سریع‌تر عمل می‌کنند. برای انتخاب بهترین کرم برای از بین بردن جای جوش به دنبال ترکیبات زیر در آن باشید:

آیا جای جوش خودش از بین می‌رود؟ اگر جای جوش بماند معمولا از بین رفتن آن آن‌قدر طول می‌کشد که یادتان می‌رود زمانی در آن نقطه جوش زده بود. در هر صورت از بین بردن جای جوش کار آسانی نیست بنابراین در این جا به چند نکته اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کند از همان ابتدا از به‌جا ماندن جای جوش جلوگیری کنید. حتما شما هم شنیده‌اید که پیشگیری بهتر از درمان است، پس برای پیشگیری از ایجاد جای جوش، این نکات را رعایت کنید:

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

به کمک یافته‌های علمی، پوست خود را بهتر بشناسید و آن را جوان و جذاب نگه دارید.

179تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

خیلی عالی خیلی

با سلام.تشکر بابت مطالب مفید و ارزندتون

از شما که این مطلب را تهیه کردید بسیار ممنونم

مد و زیبایی

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو


علت جوش روی سینه و ۸ روش درمان خانگی آن


درمان جوش زیر پوستی با ۶ روش‌ خانگی موثر

علل ورم صورت و ۶ راهکار موثر برای درمان آن

اسکراب بدن؛ ۱۰ اسکراب طبیعی برای زیبایی و سلامت پوست

آیا استفاده از لغات تخصصی ما را باهو‌ش‌تر نشان می‌دهد؟

انواع داستان سرایی تجاری؛ چطور داستانی قانع‌کننده و جذاب تعریف کنیم؟


همه چیز درمورد سوء هاضمه

کلاستروفوبیا چیست؛ دلایل،‌علائم و راه‌های درمان

برترین فوتبالیست های جهان در طول تاریخ

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند

خوشمزه ترین غذاهای دنیا که هر گردشگری را شیفته خود خواهند کرد

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند


راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند

استفاده از روغن گیاهی برای درمان جوش و رفع آکنه بسیار محبوب بوده و اغلب موثرتر از توصیه های دارویی برای درمان جوش صورت و همچنین درمان آکنه است. اگر برای رفع آکنه بدنبال روش های طبیعی و خانگی هستید پیشنهاد می کنم در ادامه با معرفی 8 روغن گیاهی موثر برای درمان جوش صورت و رفع آکنه با زوم لایف همراه باشید.

بهترین روغن های گیاهی برای درمان آکنه عبارتند از:

رزمارینیک اسید موجود در روغن رزماری برای خاصیت ضد التهاب بودن ذاتی آن و افزایش سرعت فرایند بهبود، شناخته شده است. اگر بدنبال روشی برای درمان آکنه هستید، پنج قطره از آن را روی قطعه ای پنبه ریخته و سپس آن را به آرامی بر روی آکنه ها بمالید.

این روغن، ترکیبات متفاوت آنتی اکسیدان و ضد التهاب فراوانی داشته و تحقیقات نشان می دهند که روغن دانه ی سرو برای درمان آکنه بسیار مناسب است.

روغن درخت چای متخصص درمان جوش و رفع آکنه است! این روغن یکی از صادرت های کشور استرالیا و حاوی برخی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها در جهان بوده و احتمالاً به عنوان مشهور ترین روغن ضد جوش شناخته می شود. با ویژگی های آنتی باکتریال، ضد عفونی کنندگی و ضد التهاب، حتی استفاده از چند قطره ی (رقیق) آن بر روی پوست، تاثیری شگفت انگیز از خود به جای خواهد گذاشت.

درمان گیاهی جای جوش بدن

روغن پونه ی کوهی، ضدعفونی کننده و آنتی باکتری بوده و با درمان عفونت ها، پوست را بهبود می دهد. هنگامی که سیستم ایمنی بدن التهاب را کاهش می دهد، لایه برداری و رفع انسداد منافذ پوست بسیار آسان تر است.

روغن اسطوخودوس برای افزایش سرعت بهبود پوست بسیار مشهور است؛ به خصوص پوستی که به دلیل خشکی، پوسته پوسته شده است. این نواحی پوست مستعد آکنه هستند، اما استفاده ی مداوم از روغن اسطوخودوس به مدت یک الی دو هفته، بسیاری از این برآمدگی ها و التهاب ها را از بین می برد.

ترکیبات فعال موجود در روغن بهار نارنج ، تولید چربی غدد چربی را تنظیم کرده و حتی بر تعدیل هورمون ها در بدن اثر دارد و آن را به راه حلی ایده آل برای درمان آکنه ی مزمن تبدیل می کند.

روغن میوه ی رز حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و به کاهش تورم و قرمزی آکنه و هم چنین زخم های ایجاد شده توسط آن کمک می کند و در نهایت پوست را بهتر نشان می دهد.

روغن مریم گلی، ذاتاً آنتی باکتری است می تواند به درمان آکنه کمک کتد. پس آغشته کردن پنبه به دو یا سه قطره از آن و استفاده بر روی آکنه ها، تاثیری شگفت انگیز ایجاد خواهد کرد. هنگامی که منافذ بسته می شوند، به محلی مناسب برای انباشته شدن باکتری ها و در نتیجه التهاب پوست تبدیل می شوند و روغن مریم گلی از این اتفاق جلوگیری می کند.

آکنه هنگامی اتفاق می افتد که غدد چربی، فولیکول های مو را در پوست به دام می اندازند که ممکن است منجر به التهاب، جوش های سر سیاه، جوش های سر سفید و برآمدگی های کوچکی شود که می توانند نواحی برآمده ی حساس، دردناک و قرمز پوست را تشکیل می دهند.

نه تنها آکنه ناخوشایند است، بلکه ممکن است سال ها ادامه داشته باشد؛ مخصوصا در دوران بلوغ که غده های چربی فعال تر از معمول هستند. گفته می شود که هر کسی ممکن است دچار آن شود، اما درمان هایی ساده و در عین حال موثر وجود دارند که این وضعیت ملتهب پوست را بهبود می بخشند.

با اینکه برای بهبود این التهاب ها، پمادها و داروهای شیمیایی بسیاری تجویز می شوند، اما این روش درمان آکنه، عوارض جانبی ناخواسته ای نیز دارند، درحالیکه به ندرت روغن های گیاهلی این عوارض را دارند. اگر به نوع خاصی از این روغن ها حساسیت ندارید، ترکیبات موثر و فعال، اسیدهای فرار و آنتی اکسیدان های موجود در این روغن ها می توانند از التهاب پوست جلوگیری کرده، چربی بیش از حد پوست و غدد چربی را از بین برده، التیام پوست را تسریع بخشیده و سلامت پوست را بهبود بخشد.

با اینکه هر کدام از این روغن ها متفاوت هستند، اما قواعدی کلی برای استفاده از آن ها وجود دارد. با توجه به شرایط و علائمی که دارید، از روغن های مختلفی استفاده خواهید کرد؛ برای مثال، برخی از این روغن ها برای آبرسانی پوست هستند، در حالیکه برخی دیگر، عفونت ها را کاهش داده و از انسداد منافذ جلوگیری می کنند.

با وجود فواید زیاد این روغن ها برای رفع آکنه، عوارضی نیز وجود دارند که باید مورد توجه قرار گیرند؛ مانند حساسیت و ناسازگاری با دیگر داروها.

اگر به گیاهی که روغن گیاهی از آن گرفته شده است حساسیت دارید، انتظار می رود که التهاب موضعی مانند جوش، ورم و قرمزی بیشتری پدید آید.

اگر برای درمان آکنه یا به دلیل دیگری، دارو مصرف می کنید، پیش از استفاده از این روغن های گیاهی بر روی پوست صورت، با پزشکتان مشورت کنید. این روغن ها، به خصوص برای درمان آکنه به ندرت استفاده می شوند؛ اگر این روغن ها را می خورید، خطر ناسازگاری با داروها خواهد بود.

آیا مطلب ” 8 روغن گیاهی موثر برای درمان جوش صورت و رفع آکنه ” برای شما مفید بود ؟

بسیاری از مردم از وجود سرطانی با عنوان سرطان دهان هیچ گونه آگاهی‌ای ندارند. این سرطان، هشتمین []

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب زوم لایف تنها با رعایت شرایط استفاده از مطالب، امکان‌پذیر است.

سعی در رعایت کپی رایت داشته باشیم ! زوم لایف

اگر می‌خواهید درمان جای جوش را در ۳ سوت یاد بگیرید ، با ما همراه باشید !!

جای جوش یا همان اسکار جوش ( به انگلیسی : acne scars ) بعد از ، از بین رفتن جوش روی پوست باقی می‌ماند و از بین بردن آن مقداری سخت و زمانبر می‌باشد . شما با استفاده از روش های خانگی و طبیعی یا پزشکی و حرفه ای میتوانید این مشکل را حل کنید که همه آنها را بررسی میکنیم .

از عسل استفاده کنید . عسل فقط در درمان جای جوش کاربرد ندارد ، بلکه در درمان خود جوش نیز مؤثر است . عسل باپوست مهربان بوده که می‌تواند قرمزی و تحریکات پوستی را نیز کاهش دهد . عسل دارای خواص آنتی باکتریال است ، که در محو کردن جای جوش و لکه‌های پوستی کاربرد دارد .

همچنین عسل باعث نرم و مرطوب کردن پوست نیز می‌شود .

درمان گیاهی جای جوش بدن

مقدار کمی عسل را در شب مستقیماً روی جای جوش بزنید و در صبح آن را آبکشی نمایید .

روغن میوه گل رز را امتحان کنید . روغن میوه گل رز دارای ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های زیادی است که به صاف و سالم نگه‌داشتن پوست کمک می‌کند . تأثیر استفاده از روغن گل رز روی جوش تازه هنوز مشخص نیست ، اما ثابت‌شده است که روی ترمیم جای جوش ، دیگر انواع جای زخم و دیگر آسیب‌های پوستی مؤثر است .

با مصرف منظم ، جای جوش‌ها محوشده و باگذشت زمان کمتر جلب‌توجه می‌کنند .

روزی ۱ الی ۲ بار روغن را به‌آرامی روی جای جوش ماساژ دهید .

روغن نارگیل را تست کنید . روغن نارگیل به دلیل داشتن اسید لوریک ، اسید کاپریلیک و اسید دکانوئیک می‌تواند یک کرم عالی برای کاهش جای جوش باشد .

همچنین روغن نارگیل به جلوگیری از شکل‌گیری جای زخم جوش جدید کمک می‌کند .

برای از بین بردن جای جوش ، روزی ۲ تا ۳ بار روغن نارگیل را روی محل مورد نظر ماساژ دهید .

روغن نارگیل ممکن است بیش‌ازحد غنی باشد ، بنابراین با دقت استفاده کنید .

همچنین می‌توانید از روغن نارگیل به‌عنوان پاک‌کننده پوست استفاده کنید .

از ژل آلوئه‌ورا کمک بگیرید . آلوئه‌ورا به دلیل خواص شفابخش خود معروف بوده و در لوازم‌آرایشی نیز استفاده زیادی از آن استفاده می‌شود . با استفاده روزانه از این گیاه می‌توانید به‌مرورزمان جای جوش را از بین ببرید .

محصولات زیادی از گیاه آلوئه‌ورا وجود دارد ، اما بهتر است از گیاه تازه استفاده کنید .

طرز استفاده :

برگ آلوئه‌ورا را با چاقو برش داده و ژل را مستقیماً روی پوست بزنید ، بگذارید خشک شود سپس ۳۰ دقیقه صبر کنید . به‌وسیله یک پاک‌کننده ملایم محل را شستشو دهید . هرروز این کار را انجام دهید .

یخ می‌تواند به شما کمک کند . بهترین درمان برای جای جوش جدید و ملتهب استفاده از یخ است ، زیرا باعث کاهش تورم و کوچک کردن رگ‌های خونی می‌شود .

باگذشت زمان ، یخ نیز به بهبود ظاهر جای جوش جزئی و تغییر رنگ داده پوست کمک می‌کند .

طرز استفاده :

یک قطعه یخ را در تکه‌ای پارچه گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی محل ملتهب بگذارید .

ماسک آسپرین را امتحان کنید . آسپرین دارای خواص ضدالتهابی است و دارای نوعی اسید سالیسیلیک می‌باشد که در بسیاری از محصولات درمانی جوش استفاده می‌شود .

ماسک آسپرین می‌تواند در نرم کردن پوست و کاهش تغییر رنگ پوست به شما کمک کند .

طرز استفاده :

۴ تا ۵ عدد قرص آسپرین را خردکرده ، سپس پودر حاصله را با ماست یا ژل آلوئه‌ورا مخلوط‌کنید . ماسک را روی صورت بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بماند . صورت را با آب ولرم شستشو داده و خشک‌کنید سپس از مرطوب‌کننده استفاده کنید .

برای تمیز کردن صورت از روغن‌زیتون استفاده کنید . به‌وسیله روغن‌زیتون می‌توانید پوست را تمیز کنید تا از شر چربی و کثیفی خلاص شوید .

طرز استفاده :

مقداری روغن‌زیتون را روی پوست ماساژ دهید ، سپس به‌وسیله دستمال‌کاغذی صورت را پاک‌کنید .

از روغن ویتامین E استفاده کنید . روغن ویتامین E یک مرطوب‌کننده بسیار عالی بوده و در درمان جای جوش مؤثر است .

طرز استفاده :

روزی ۲ الی ۳ بار روغن ویتامین E را روی پوست بزنید . برای مشاهده نتیجه ، تقریباً ۲ هفته باید صبر کنید .

درمان گیاهی جای جوش بدن

کرم‌های بدون نیاز به نسخه را امتحان کنید . بسیاری از محصولات مختلف برای درمان جای جوش وجود دارد که به‌صورت بدون نسخه قابل تهیه و استفاده هستند . این محصولات می‌توانند به کاهش قرمزی و تغییر رنگ جای جوش کمک کنند .

این محصولات عموماً به‌عنوان محوکننده جای زخم یا کرم روشن‌کننده پوست عرضه می‌شوند .

به‌غیراز برند محصول ، شما باید قبل از خرید به محتویات آن نگاهی بی‌اندازید تا دارای موادی باشد که پوست را لایه‌برداری کند ، لایه خارجی تغییر رنگ داده را از بین ببرد و پوست را سفت و صاف کند .

به دنبال مواد زیر در کرم موردنظر باشید :

به متخصص پوست مراجعه کنید . اگر با روش‌های خانگی و محصولات بدون نیاز به نسخه نتیجه نگرفتید بهتر است به پزشک مراجعه کنید ، شاید نیاز به داروهای قوی‌تر تجویزی داشته باشید .

همچنین با مراجعه به پزشک می‌توانید دیگر راه‌های درمان جای جوش مانند لیزر درمانی و لایه‌برداری شیمیایی را بررسی کنید .

لیزر درمانی (laser resurfacing ) را امتحان کنید . با استفاده از لیزر می‌توان با برداشتن لایه خارجی پوست جای جوش که آسیب‌دیده و رنگ آن تغییر کرده ، پوست زیرین که سفت‌تر و صاف‌تر است را نمایان کرد .

درمان با این روش نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارد و می‌تواند در مطب پزشک انجام شود .

لیزر درمانی می‌تواند باعث ایجاد درد کمی شود ، اما معمولاً پزشک با بی‌حسی موضعی جلوی درد را می‌گیرد .

این درمان با توجه به نوع جای جوش شما ممکن است تا ۱ ساعت طول بکشد و نیاز به چند جلسه درمانی داشته باشد .

پُرکننده بافت را امتحان کنید . اگر جای جوش شما حالت دندانه‌دار و تورفته ( چاله ) داشته باشد ، پرکننده بافت می‌تواند به پر و صاف کردن آن کمک کند .

پزشک پرکننده بافت مثل اسید هالورونیک را زیرپوست تزریق می‌کند و نتیجه آن فوری است . متأسفانه تأثیر این نوع درمان دائمی نبوده و باید هرچند ماه یک‌بار تجدید شود .

سیلیکون میکرو دراپلت (Silicone micro-droplets ) : روشی جدید از پرکننده‌های بافت است که با تحریک تولید کلاژن پوست ، به پوست اجازه احیاء کردن خود را می‌دهد . شما نیاز به چندین تزریق دارید ، اما بعد از اتمام درمان نتایج آن دائمی است .

لایه‌برداری شیمیایی انجام دهید . پزشک به‌وسیله محلول اسیدی غلیظ اقدام به لایه‌برداری لایه بیرونی پوست شما می‌کند ، در نتیجه باعث ظاهر ساختن پوست زیرین که صاف‌تر و نرم‌تر است می‌شود .

لایه‌برداری شیمیایی برای از بین بردن جای جوش ، کاهش چین‌وچروک پوست ، درمان آسیب‌های نور خورشید و محو کردن لک‌های پوستی استفاده می‌شود . در مطب متخصص پوست و جراح پلاستیک می‌توانید این کار را انجام دهید .

درماابریژن (dermabrasion ) را امتحان کنید . در این روش لایه بیرونی پوست را به‌وسیله دستگاهی دوار برمی‌دارند . این درمان مقداری خشن بوده و ممکن است ریکاوری پوست تا ۳ هفته طول بکشد ، اما بعد از یک‌بار انجام دادن این کار ، لایه جدید ، تازه و صافی را به شما هدیه می‌دهد .

اگر تمامی روش‌ها شکست خورد ، جراحی را امتحان کنید . اگر هیچ‌کدام از روش‌ها تأثیری روی جای جوش نداشت ، با متخصص پوست در مورد برداشتن جای جوش به‌وسیله جراحی صحبت کنید .

باید بدانید که این روش با ریسک‌های زیادی همراه است و معمولاً تحت بیهوشی انجام می‌شود . این روش فقط باید در جای جوش‌های بسیار عمیق و بزرگ انجام شود .

در وقت‌ها ، جای جوش به‌صورت جداگانه برداشته می‌شود ، اما بعضی‌اوقات جراح نیاز به تفکیک کردن بافت که باعث ایجاد جای زخم می‌شود ، دارد .

بعد از جراحی مدت‌زمانی طول می‌کشد تا پوست ریکاوری شود . ممکن است بعد از عمل نیاز به لیزر درمانی جهت صاف کردن لایه بیرونی پوست داشته باشید .

هرروز از کرم ضد آفتاب استفاده کنید . قرار گرفتن جای جوش در معرض نور خورشید باعث تیره شدن و کاهش سرعت التیام آن می‌شود . علت آن این است که اشعه‌های ماوراءبنفش خورشید باعث تحریک رنگ‌دانه‌های پوست جهت تولید می‌شوند و همین امر باعث تغییر رنگ پوست خواهد شد .

برای جلوگیری از آسیب‌های پوستی توسط آفتاب همیشه از کرم ضد آفتاب استفاده کنید ، حتی در زمستان !!!!

قبل از بیرون رفتن از خانه از کرم ضد آفتاب با فاکتور محافظتی ۳۰ یا بالاتر و دارای زینک اکساید استفاده کنید . بعد از شنا کردن ، تعریق یا هر ۲ ساعت یکبار کرم را تجدید کنید .

هرروز پوست را لایه‌برداری کنید . لایه‌برداری پوست به‌صورت منظم باعث کمک به از بین بردن جای جوش به‌صورت طبیعی می‌شود . لایه‌برداری باعث از بین بردن لایه بیرونی پوست و ناقص پوست می‌شود که آن را باپوست تازه و زیرین جایگزین می‌کند .

از لایه‌بردارهای بدون نیاز به نسخه استفاده کنید که دارای AHA یا BHA باشند . این ترکیبات دارای خواص ضدالتهابی قوی هستند که می‌توانند به تغییر رنگ پوست نیز کمک کنند .

از محصولات مراقبتی ملایم پوست استفاده کنید . لایه بردارهای قوی یا هر نوع محصول قوی دیگر که به خاطر خلاص شدن از شر تغییر رنگ جای جوش استفاده میکنید ، میتواند باعث تحریک کردن پوست شود که مضر است .

همیشه از محصولات ملایم و غیر تحریک کننده مناسب نوع پوست خود استفاده کنید .

از فشار دادن و کندن خودداری کنید . جای جوش عموماً از کلاژن تشکیل‌شده است ، که روش طبیعی بدن برای التیام بخشیدن خود است . با فشار دادن یا کندن جوش ، شما باعث ورود چرک و باکتری به لایه‌های عمیق‌تر پوست می‌شوید که باعث آسیب زدن به کلاژن طبیعی پوست می‌شود .

کندن حتی باعث ایجاد التهاب و آسیب به پوست خواهد شد که پروسه درمان را طولانی‌تر می‌کند . از فشار دادن و کندن خودداری کنید ، تا جای جوش‌های کلاژنی به‌خودی‌خود خوب شوند .

بدن را پر آب نگه‌دارید . نوشیدن آن به‌خودی‌خود باعث از بین بردن جای جوش نمی‌شود ، اما پر آب نگه‌داشتن بدن برای داشتن پوستی سالم ضروری است و می‌تواند جوان‌سازی پوست را سرعت ببخشد .

روزی ۱ تا ۲ لیتر آب بنوشید و از میوه و سبزی تازه استفاده کنید .

نکته : همیشه قبل از استفاده از محصولات جدید پوستی ، روی قسمت کوچکی از پوست تست آلرژی انجام دهید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر احساس تنبلی می‌کنید یا در کاهش وزن مشکل‌دارید ، اقدام به پاکسازی بدن از سموم کنید . پا

پخت‌وپز برای کاهش چربی غذا در ابتدا دشوار است ، اما بسیاری از راه‌های

خریدن بادنجان یا همان بادمجان خیلی مهم است زیرا در صورت خرید بد بادمجان

نان سیر را میتوان به همراه بسیاری از غذاها مصرف کرد . نان سیر

سم زدایی سریع و ارزان را با خواندن این مقاله تجربه کنید !! بعضی

شیر بادام یک نوشیدنی عالی و دارای ترکیبات سالم است که می‌توان از آن

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *