درمان کورک تناسلی

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

کورک یا فرونکل به ضایعه‌ی ناخوشایند پوستی گفته می‌شود که بسیاری از ما حداقل یک‌بار آن را تجربه کرده‌ایم. کورک‌ها جوش‌های قرمزرنگی هستند که زیر پوست ایجاد می‌شوند و می‌توانند بسیار دردناک باشند. کورک آن‌قدر آزاردهنده است که معمولا فرد دلش می‌خواهد به هر طریقی از شر آن خلاص شود، حتی اگر مجبور شود آن را بترکاند. اما بسیاری از روش‌های درمان کورک نادرست هستند و می‌توانند شرایط را بدتر کنند. در این مطلب ابتدا به دلایل پیدایش کورک و روش‌های جلوگیری از ایجاد آن می‌پردازیم و سپس ۷ درمان خانگی کورک را معرفی خواهیم کرد. با «چطور» همراه باشید.

کورک توسط نوعی باکتری به استافیلوکوک اورئوس ایجاد می‌شود. این باکتری فولیکول‌های مو را در سطح عمیق آلوده می‌کند. البته این باکتری به‌جز فولیکول مو می‌تواند در هر جای دیگر بدن نیز سبب ایجاد کورک شود. کورک به‌تدریج پر از چرک و عفونت می‌شود.

وجود باکتری در قسمت‌هایی از بدن که عرق می‌کند و با سوزش و تحریک نیز همراه است، بستر مناسبی را برای ظاهر شدن کورک فراهم می‌کند. گاهی در یک ناحیه چند کورک تجمع می‌کنند که به آن کاربانکل گفته می‌شود.

معمولا کورک در ابتدا به‌اندازه‌ی یک نخودفرنگی کوچک و رنگ آن قرمز است. به‌تدریج که درون آن با چرک پُر می‌شود، رشد می‌کند و دردناک‌تر می‌شود. پوست اطراف آن قرمز و احتمالا متورم است. درنهایت نوک این کورک به رنگ سفید مایل به زرد ظاهر می‌شود که پس از مدتی می‌ترکد و چرک از آن بیرون می‌ریزد. هنگامی که فرد کورک (به‌ویژه کاربانکل) را تجربه می‌کند، ممکن است حال خوشی نداشته باشد و حتی علائم عمومی مانند تب به سراغش بیاید.

در واقع خیر. در بسیاری از موارد واقعا جلوگیری از به‌وجودآمدن کورک غیرممکن است، اما می‌توان کاری کرد که حداقل به نواحی دیگر پوست سرایت نکند و به دیگران منتقل نشود. برای پیشگیری از انتشار کورک به نکات زیر توجه کنید:

برخی کورک‌ها کوچک و برخی بزرگ هستند. کورک‌های کوچک را خودتان می‌توانید درمان کنید. این کورک‌ها پس از چند روز تا سه هفته بهبود می‌یابند.

برای خلاص شدن از شر کورک‌ها نکات زیر را رعایت کنید:

روش‌های خانگی زیر برای درمان کورک بسیار مفید هستند.

یکی از بهترین درمان‌هایی که می‌توانید در منزل برای درمان کورک انجام بدهید، گرما دادن به آن است. گرما سبب می‌شود در ناحیه‌ی کورک‌دار خون بیشتری جریان یابد و درنتیجه تعداد گلبول‌های سفید و پادتن‌ها در محل کورک برای مبارزه با عفونت افزایش می‌یابد. یک کمپرس گرم را به‌مدت ۲۰ دقیقه روی پوست قرار بدهید. این کار را ۳ یا ۴ بار در روز تکرار کنید تا زمانی‌که کورک کاملا از بین برود.

روغن اسانسی درخت چای دارای خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی‌کننده‌ی قوی است که می‌تواند به درمان عفونت باکتریایی ایجادکننده‌ی کورک کمک کند. روغن درخت چای نباید مستقیما روی پوست قرار داده شود زیرا ممکن است اثر سوختگی روی آن بگذارد. ۵ قطره از این روغن را با یک قاشق چای‌خوری روغن نارگیل یا زیتون مخلوط کنید و با سواپ پنبه روی موضع قرار بدهید. این کار را دو یا سه بار در روز انجام بدهید و هر روز تکرار کنید تا کورک کاملا از بین برود.

زردچوبه خواص ضدباکتری و ضدالتهابی دارد و می‌تواند به درمان کورک و خلاص شدن از آن کمک کند. هزاران سال است که در طب شرقی از زردچوبه به‌عنوان یک تصفیه‌کننده‌ی طبیعی خون استفاده می‌کنند.

زردچوبه هم به‌صورت خوراکی و هم به‌صورت موضعی برای درمان کورک مفید است. یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه را در آب یا شیر بجوشانید و محلول به‌دست آمده را پس از سرد شدن بنوشید. می‌توانید سه بار در روز آن را مصرف کنید. اگر می‌خواهید از آن به‌صورت موضعی استفاده کنید، پودر زردچوبه را با آب و یا زنجبیل مخلوط کنید و خمیر به‌دست آمده را حداقل دوبار در روز روی کورک قرار بدهید تا درمان شود.

نمک اِپسوم یا منیزیم‌سولفات هم آرامش‌بخش است و هم مزایای زیادی نیز برای سلامتی از جمله درمان کورک دارد. نمک اپسوم می‌تواند به خشک‌شدن چرک‌ها کمک کند و به‌راحتی کورک را تخلیه می‌کند.

نمک اپسوم را در آب گرم حل کنید و یک کمپرس را در آن خیس کنید. حداقل سه‌بار در روز این کمپرس را روی موضع بگذارید تا کورک از بین برود.

برخی از پمادهای آنتی‌بیوتیک که بدون نسخه به فروش می‌رسند و عوارض خطرناکی ندارند، می‌توانند به‌سرعت کورک را درمان کنند و آن را تسکین بدهند. پماد نئوسپورین یکی از گزینه‌هایی است که معمولا در منزل یافت می‌شود. این پماد بسیار خوب عمل می‌کند و مانع از انتشار عفونت می‌شود.

از این پماد (یا پمادهای مشابه دیگر) حداقل دو‌بار در روز روی کورک استفاده کنید.

روغن کرچک خواص ضدباکتری دارد و حاوی ریسینولئیک‌اسید است که یک ضدالتهاب قوی طبیعی است. بنابراین یک درمان طبیعی برای کورک به‌شمار می‌رود.

مقدار کمی از روغن کرچک را مستقیما روی کورک قرار بدهید. این کار را سه‌بار در روز تکرار کنید تا کورک کاملا بهبود یابد.

روغن گیاه نیم که به‌عنوان یاس هندی نیز معروف است، دارای خواص ضدعفونی‌کننده، ضدباکتری و ضدمیکروبی است که برای درمان کورک و عفونت‌های پوستی بسیار مفید و سریع‌الاثر است.

برای درمان کورک با روغن گیاه نیم، آن را مستقیم روی موضع قرار بدهید. می‌توانید سه یا چهار بار در روز این کار را تکرار کنید. حتما قبل و بعد از استفاده از این روغن دست‌هایتان را بشویید.

گاهی‌اوقات داروهای خانگی واقعا مؤثر نیستند و نمی‌توانند شما را از شر کورک‌ها خلاص کنند. در شرایط زیر حتما به پزشک مراجعه کنید:

به یاد داشته باشید درمان‌های خانگی فقط برای جوش‌های کوچک مؤثر هستند. اطمینان حاصل کنید که به‌اندازه‌ی مورد نیاز از آنها استفاده کنید تا بهترین نتیجه را ببینید. اگر بعد از ۵ تا ۷ روز بهبودی حاصل نشد یا اگر جوش بزرگتر و دردناک‌تر شده است یا حتی علائم عفونت را در خودتان مشاهده می‌کنید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. پزشک می‌تواند با تخلیه‌ی کورک یا تجویز آنتی‌بیوتیک آن را درمان کند.

چنان‌چه کورک بزرگ است یا از یک کورک روی پوست‌تان وجود دارد (کربونکلوزیس)، باید برای درمان به پزشک مراجعه کنید. فقط پزشک باید درون یک کورک بزرگ یا کاربانکل را تخلیه کند. گاهی نیز یک کورک بزرگ نرم می‌شود و خودبه‌خود نمی‌ترکد. این مشکل دیگری است که باز هم فقط پزشک می‌تواند با دقت درون آن را تخلیه کند.

در برخی موارد، پزشک ممکن است برای از بین بردن عفونت آنتی‌بیوتیک تجویز کند. به‌ویژه هنگامی که کورک روی صورت ایجاد شده است و خطر عفونت ثانویه و اِسکار وجود دارد.

اگر کورک‌هایی دارید که بیش از سه‌بار در سال عود می‌کنند، به آن فرونکلوزیس عودکننده می‌گویند. این بیماری معمولا به‌راحتی منتقل می‌شود و از آنجا که بارها عود می‌کند، ممکن است به اعضای خانواده نیز سرایت کند. به‌جز صورت، گردن و شانه‌ها، در بسیاری از موارد کورک‌ها در مناطق چین‌خوردگی یا مناطقی که پوست روی هم قرار می‌گیرد مانند زیر سینه، ناحیه‌ی زیر شکم، زیربغل و کشاله‌ی ران نیز دیده می‌شوند.

فرونکلوزیس عودکننده باید توسط پزشک درمان شود.

کورک‌ها به‌ویژه هنگامی که عودکننده هستند، می‌توانند پیامدهای ناخوشایندی داشته باشند. پیامد اصلی کورک اِسکار یا زخم است. اسکارها تا مدت‌ها روی پوست باقی می‌مانند و برخی از آنها تا پایان عمر از بین نمی‌روند. از دیگر پیامدهای کورک می‌توان به بیماری فرونکلوزیس عودکننده و هیدرآدنیت چرکی (سوپوراتیو) اشاره کرد. هیدرآدنیت چرکی ممکن است به کورک عودکننده شباهت داشته باشد، اما حالت مزمن دارد و جدی‌تر است. این بیماری در صورت عدم تشخیص و درمان ممکن است به اِسکار شدید و بدتر شدن کورک‌ها بینجامد.

عفونت ثانویه نیز یکی از پیامدهای نه‌چندان شایع کورک است. این نوع عفونت که پس از بهبود کورک مجددا رخ می‌دهد، در موارد نادر ممکن است به سپسیس (عفونت خون) منجر شود. این عارضه بسیار نادر است و به‌راحتی از طریق روش درمانی مناسب قابل پیشگیری است.

درباره‌ی کورک‌ها سهل‌انگاری نکنید. هرچه سریع‌تر برای درمان آنها اقدام کنید، نتایج بهتری خواهید گرفت.

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

14تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
.asynctrue
‘/rg_woebegone/s/1/rg.complete.js’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

سلام وقت بخیر مقاله مفید ی بود.

خواص خوراکی ها


چای ماسالا، طرز تهیه و خواص آن

خواص روغن بنفشه برای سلامتی و چگونگی استفاده از آن

خوراکی های انرژی زا؛ ۱۱ خوراکی که خستگی بدن را کاهش می‌دهد

خواص کره بادام زمینی؛ ۱۶ اتفاقی که با خوردن این خوراکی در بدن می‌افتد

چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم؟

برای درمان اسهال چه بخوریم؛ باید و نباید‌های تغذیه برای درمان اسهال

جاهای دیدنی تبریز؛ ۱۳ جاذبه دیدنی پایتخت گردشگری اسلامی

۳ روش تشخیص عینک پلاریزه و ۷ اصل مهم در خرید عینک آفتابی

کتاب مامان بزرگ جدید؛ ماجراهای بامزه یک مادربزرگ و نوه‌اش

علت جوش روی سینه و ۸ روش درمان خانگی آن

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

‌نویسی در چطوربه منزله‌ی پذیرفتن
شرایط و مقررات
می‌باشد.



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

در این بخش از سایت آکاایران مطالبی درمورد کورک را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از آکاایران: احتمالا برای شما هم پیش آمده که دچار جوش دردناک قرمز رنگی در بدن خود بشوید. این جوش می تواند به دلایل زیادی باشد؛ یکی از آن دلایل عفونت میکروبی پیاز مو است. در این صورت شما دچار کورک شده اید. کورک در واقع از یک عفونت باکتریایی دردناک و عمقی پیاز مو است.

کورک ناحیه تناسلی

کورک و دمل

کورک اصولا شایع و تا حدی مسری است.

امکان دارد در هر نقطه ای از پوست ظاهر شود، اما اغلب بر روی گردن، صورت، باسن و پستان ها پدید می آید. کورک از همه در افرادی دیده می شود که مقاومت شان در برابر عفونت به دلیل اختلالاتی همچون مرض قند و ایدز کاهش یافته است، اما در افرادی که هیچ گونه مشکل ایمنی ندارند هم می تواند به وجود آید.

کورک به شکل یک جوش بزرگ و برجسته گنبدی شکل دردناک، حساس به لمس و قرمز خود را نشان می دهد. روی سطح آن چرک وجود دارد. امکان دارد کورک به طور ناگهانی ظاهر شود و در عرض 24 ساعت برسد.

کورک معمولا بین 1.5 تا 3 سانتیمتر قطر دارد؛ گاهی ممکن است بزرگ تر هم باشد. تب در این بیماری نادر است.

گاهی تجمع تعدادی کورک در اثر گسترش عفونت از راه مجراهای کوچک زیر پوست رخ می دهد که به آن کفگیرک می گویند.

درمان

اگر عفونت شدید باشد یا بیماری زمینه ای وجود داشته باشد امکان دارد پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند. گاهی پزشک ممکن است چرک را با ایجاد یک برش کوچک در مرکز کورک با استفاده از یک سوزن استریل تخلیه کند. این کار معمولا بدون درد است.

احتمال دارد کورک های بزرگ، تحت بی حسی موضعی، نیاز به شکافته شدن توسط چاقوی جراحی داشته باشد. البته هیچ گاه نخواهید که خودتان این کار را انجام دهید. بدون درمان نیز کورک در عرض 2-1 روز بهبود می یابد.

با درمان، قاعدتا کورک در مدت زمان کمتری خوب می شود، شدت علائم کمتر است و احتمال بروز کورک های جدیدتر نیز کمتر می شود. توجه داشته باشید چرکی که به هنگام باز شدن خود به خودی کورک به بیرون می ریزد امکان دارد پوست همجوار را آلوده سازد و باعث پدید آمدن کورک های جدید شود.

توصیه های لازم

برای پیشگیری از کورک همیشه پوست خود را تمیز نگاه دارید. اگر فردی در خانواده تان کورک دارد، به هیچ عنوان از حوله یا لباس مشترک استفاده نکنید. اگر دچار یک بیماری مزمن (مثل دیابت ) هستید، دستورات درمانی پزشک را دقیقا رعایت نمایید. هیچ گاه کورک را نترکانید زیرا ممکن است باعث گسترش باکتری ها شود. با دوش گرفتن به جای خوابیدن در وان پر از آب می توان احتمال گسترش عفونت را کاهش داد. کورک جوش دردناکی است. درد را با کمک یک پارچه یا حوله آب گرم تخفیف دهید. این کار را 43 بار در روز هر بار 2 دقیقه انجام دهید. پس از تماس با کورک، دستان خود را به دقت بشویید.

اگر مرتب دچار عود کورک می شوید برای جستجوی یک اختلال زمینه ای به پزشک مراجعه کنید. گاهی پزشک استفاده از صابون ها یا کرم های ضدعفونی کننده را جهت کشتن باکتری ها توصیه می کند. اگر همزمان با شما سایر اعضای خانواده نیز مبتلا به کورک شدند حتما به پزشک مراجعه کنید.

گردآوری: بخش سلامت آکاایران

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– یکی از شایع ترین علل ایجاد جوش و کورک، استفاده از لباس های تنگ است که باعث اصطکاک و یا مالش روی پوست می شود. بهتر است تا زمان برطرف شدن کورک، لباس های گشاد بپوشید و پس از درمان کورک ، لباس زیر را تمیز و خشک کنید.

کورک در جاهای مختلفی ایجاد می شود و درمان کورک روش های مختلفی دارد که در این مطلب به بررسی آن می پردازیم.

در درمان کورک مقعدی، با توجه به نوع و شدت کورک، درمان لازم انجام می شود که این درمان ممکن است به صورت بستری و یا سرپایی انجام شود. در ابتدای درمان، پزشک روند درمان را برای بیمار تشریح می کند.

البته باید گفت که پزشک در ابتدای کار، کورک را بررسی می کند و این نکته مهم است که کورک در چه ناحیه ای از مقعد ایجاد شده است و چگونگی تشخیص کورک توسط بیمار بررسی می شود.

بررسی کورک های بخش انتهایی مقعد و یا ناحیه بیرونی صورت گرفته و بر طبق نوع و شدت آن درمان لازم انجام می شود. در مورد کورک های بزرگ ناحیه مقعدی علاوه بر دارو از درمان جراحی استفاده می شود.

در کورک تناسلی، شما می توانید به راحتی علائم را از بین برده و با استفاده از داروهای خانگی، روند بهبودی را طی کنید. قبل از اینکه کورک یا محیط اطراف آن را لمس کنید، حتما دست های خود را بشویید.

از یک صابون ضد باکتری و آب گرم استفاده کنید. توجه کنید که در صورت عدم پاکسازی دست ها، خطر ابتلا به باکتری های بیشتری در ناحیه کورک وجود دارد و حتی ممکن است عفونت را بدتر کند.

به همین ترتیب، پس از پایان درمان ، دوباره دست های خود را بشویید. با این کار، شما از گسترش باکتری ها به دیگر نواحی بدن، جلوگیری می کنید.

برای درمان کورک ناحیه آلت تناسلی، شما می توانید از کمپرس آب گرم استفاده کنید.

شما می توانید از یک دستمال هم استفاده کنید به این ترتیب که دستمال را در آب گرم قرار داده و آب اضافی را فشار دهید. سپس، دستمال گرم را  به مدت 7 تا 1 دقیقه روی محل کورک قرار دهید.

این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید تا کورک بیفتد.

گرما، باعث افزایش گردش خون می شود، بنابراین سلول های سفید خون می توانند عفونت باقی مانده را درمان کنند.

در درمان های خانگی مربوط به درمان کورک، شما می توانید از روغن سیاه استفاده کنید. برای این کار، یک قاشق چایخوری روغن سیاه را در محل کورک اعمال کرده و این کار را دوبار در روز انجام دهید.

برای درمان کورک های زیر پوستی شما می توانید از یک پارچه پنبه ای گرم استفاده کرده و در ناحیه کورک بگذارید.

با این روش و پس از مدت زمان کوتاهی، چرک و عفونت کورک خارج می شود. برای تخلیه کامل کورک های زیر پوستی، این کار را در روز و چندین مرتبه انجام دهید تا چرک و آلودگی کاملا خالی شود.


درمان سریع سرماخوردگی در تابستان

پیشگیری از عفونت سینوسی در دوران بارداری و درمان آن


عفونت سینه و پستان چیست؟


تفاوت زرد زخم و تبخال چیست؟

در درمان های دارویی کورک، معمولا برای جلوگیری از عفونت و یا خشک شدن کورک ها، از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود تا به این ترتیب، هر گونه عفونت باکتریایی از بین برود، به ویژه اگر عفونت  زیادی در پوست اطراف کورک وجود داشته باشد.

با این حال، آنتی بیوتیک ها در هر شرایطی مورد نیاز نیستند. در حقیقت، آنتی بیوتیک ها در درمان دیواره بیرونی کورک به کار برده شده و ممکن است کورک به طور کامل و ریشه ای از بین نرود. در مان با آنتی بیوتیک بستگی به نوع عفونتی دارد که در محل ایجاد شده است.

برخی از درمان های دارویی برای درمان کورک به کار برده می شود. نمونه هایی از داروهایی که در درمان کورک مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: داروهای موضعی کلیندامایسین، موپیروسین (باتروبن) و سفالکسین.

درمان خانگی گزینه ای ساده و در دسترس برای از بین بردن و درمان کورک است. در حالت ایده آل، درمان را باید درست، هنگام ظاهر شدن کورک شروع کرد، زیرا درمان به موقع می تواند از بروز عوارض بعدی جلوگیری کند.

بهترین درمان خانگی برای از بین بردن کورک، استفاده از آب گرم و یا کمپرس آب گرم است. این درمان را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر بار برای سه تا چهار بار در روز انجام دهید.

با کمپرس آب گرم، محل عفونت به تدریج بهبود پیدا می کند. در صورتی که پس از اصلاح صورت، کورک و جوش ایجاد شود، بهتر است برای جلوگیری از گسترش باکتری ها و تا زمان رفع کورک، این ناحیه اصلاح و تراشیده نشود.

تا زمانی که کورک وجود دارد و حالتی سفت و خشک دارد، باز کردن ناحیه و تخلیه کورک اصلا توصیه نمی شود.اما زمانی که کورک نرم می شود ، می توان آن را به آرامی تخلیه کرد.

پس از تخلیه، می توانید برای تسکین درد از مسکن استفاده کنید. در صورتی که کورک های بزرگ، روی پوست و مخصوصا بر روی سطح سر ایجاد شود، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و درمان پزشکی مورد نیاز است.

در این وضعیت، کورک توسط متخصص مراقبت های بهداشتی تخلیه می شود. اغلب این کورک های بزرگ چند لایه هستند و باید تخلیه شوند.

در درمان جای کورک می توان از لیزر هم استفاده کرد که در رفع جای آن موثر است.

از طریق درمان با لیزر جای کورک و همچنین تورم آن کمتر شده و به مرور زمان پوست شما شکل طبیعی خود را به دست می آورد. شما می توانید از انواع درمان های لیزر برای برطرف کردن جای کورک استفاده کنید.

یکی دیگر از روش های از بین بردن جای کورک استفاده از روش لایه برداری است. از طریق لایه برداری، معمولا بخش بالایی پوست به حالت انجماد در آمده و با نوعی ابزار خاص، سطح بیرونی پوست ساییده شده و لایه برداری می شود.

زمانی که پوست جدید رشد می کند، جای کورک پر شده و تقریبا برطرف می شود.

تیم ترجمه نبض ما

منبع: www.healthline.com

 

دکتر سلام


تکرر ادرار چیست و چرا ایجاد می شود؟ +ویدئو


هشداری درباره تزریق بوتاکس +ویدئو


۱۰ شغل ضد باروری مردان +ویدئو


تصورات غلط در رابطه با سقط جنین


روز جهانی فیبریلاسیون دهلیزی

ویدیو های سلامت


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


علل و درمان انواع جوش صورت/ویدئو

۹ ماه بارداری از ابتدا تا انتها (تشکیل و رشد جنین)+[ویدئو]


رفع سریع دندان درد به روش خانگی


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

مطالب پیشنهادی


بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– گردآوری

پوست پوست است، چه در صورت یا دست باشد، و چه در اندام‌های تناسلی. پوست ناحیهٔ تناسلی هم دچار همان آزردگی‌ها می‌شود، از واکنش‌های آلرژیائی گرفته تا پوست‌رفتگی و جوش چرکی.

اما وظایف دستگاه تناسلی شرایطی برای آن پیش می‌آورد که با حالات قسمت‌های دیگر پوست بدن تفاوت دارد. و چون بافت آن بسیار حساس و پر از انتهاهای عصبی است، بثورات کوچکی که ممکن است در جاهای دیگر نادیده گرفته شوند در ناحیهٔ تناسلی آزارنده خواهند شد.

مثلاً مجرای فولیکو‌ل‌های موی ناحیهٔ تناسلی درست مثل فولیکول‌های موی صورت بسته شده و ایجاد جوش چرکی می‌کند. زگیل‌های تناسلی از طریق نزدیکی منتقل می‌شوند، اما ناشی از همان ویروسی هستند که زگیل‌های دست را به‌وجود می‌آورند. صابون و مواد بهداشتی هم گاهی باعث حساسیت در ناحیه تناسلی می‌شوند، درست مانند آلرژی دست و صورت.

پس از یک دوره نهفتگی ۹ تا ۹۰ روزه( بطور متوسط ۳ هفته) در محل تماس اولیه زخمی موسوم به شانکر به وجود می آید.

معمولا شانکر منفرد است اما میتواند متعدد نیز باشد. محل شایع آن نیز نواحی تناسلی می باشد. ضایعه ابتدا بصورت یک جوش ظاهر میشود که دچار نکروز ایسکمیک شده و زخمی می گردد و پس از آن یک زخم بدون درد ایجاد میکند. حاشیه زخم برجسته و نرم و قاعده آن سخت و گرانولر است.

ضایعه متموج بوده و در لمس قوام لاستیکی دارد( مانند خم شدن مقوای نازک) و بدون خونریزی است. در این مرحله غدد لتفی ناحیه ای بزرگ شده اند اما بدون درد و غیر چرکی میباشند. شانگر اغلب در مدت ۶-۳ هفته با بجا گذاشتن اسکار بهبود می یابد.

دوره کمون ۱۴-۳ روز است. اولین تظاهر آن بصورت یک جوش کوچک التهابی است که پس از ۳-۲ روز تبدیل به پوسچول شده و بعد زخم میشود. ضایعه حاشیه مشخصی دارد. متموج نیست و دردناک است.

لبه های ضایه دچار فرسایش شده و در اطراف آن هاله اریتماتو وجود دارد. نسبت ابتلای مرد به زن, ۱۰ به ۱ بوده و در ۵۰% موارد همراه با لنفادنو پاتی دردناک و یکطرفه اینگواینال است. در ۲۵% موارد لنفادنوپاتی.. چرکی شده و به خارج سر باز می کند.

دوره کمون بیماری ۲۰ هفته تا ۳ ماه میباشد. بیماری بصورت یک جوش ندول یا زخم سفت بر روی ناحیه تناسلی شروع می شود و پس از تبدیل به یک زخم سطحی بدون درد و پهن با لبه پیچیده.. دارای قائده ای برجسته تر از سطح پوست متشکل از بافت گرانولاسیون و ملتهب می گردد. سپس زخم به مناطق مجاور گسترش می یابد.

این زخم محدود به مناطق مرطوب است .ممکن است دهانه گردن رحم هم گرفتار شود. این زخم ها با دستکاری شروع به خونریزی میکنند. و بر خلاف شانکروئید و لنفوم گرانولوم معمولا لنفادنو پاتی اینگواینال ندارند.

در مرحله اول پس از یک دوره کمون ۳ تا ۳۰ روزه.. در ناحیه تناسلی جوش کوچک بدون دردی ظاهر میشه که ممکن است.

تبدیل به زخم یا ضایعات تبخال مانند بشه. این مرحله معمولا پس از چند روز بهبود می یابد. در مرحله دوم که ۲ تا ۶ هفته پس از شروع مرحله اول رخ میدهد لنفادنوپاتی دردناک فمورال و اینگواینال ایجاد می شود.

زخم ناحیه تناسلی میتواند از یک جوش ساده یا کورک تا زخم سیفلیسی ،  تب خال و یا زیگیل تناسلی متغیر باشد ، اگر جوش درد نداشته باشد احتمال زخم سیفلیسی است و با احتمال کمتر زیگیل تناسلی می باشد .

دردناک ترین نوع زخم ها تب خال تناسلی است که معمولا متعدد است و با سوزش ادرار همراه است ، کورک درد متوسط دارد مشابه جوش چرکی است.

زگیل تناسلی معمولا دردی ندارد و گاهی با سوزش مختصر همراه است. جوش نسبتا بزرگ شما احتمالا کورک است و با درمان آنتی بیوتیکی مثل سفالکسین ۵۰۰ هر ۶ ساعت جواب می دهد و برطرف می شود .

علت تغییرات خلقی مردان و زنان در دوران قاعدگی


ترکیبات موجود در شیر مادر چیست؟


درمان فیبروکیستیک سینه و علل آن


آیا بعد از سزارین میتوان طبیعی زایمان کرد؟

عوامل زمینه ساز جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی عبارتند از:

تعریق یکی از شایعترین عوامل زمینه ساز جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی و آکنه ژنیتال است. عرق کردن زیاد موجب تحریک بافت زمینه ای می شود. همچنین باعث تجمع باکتری ها شده و سبب ایجاد بیماری یا تشدید علائم می گردد.

در این بیماران استفاده از لباس های زیر نخی به منظور کاهش تعریق توصیه می شود. لباس های نایلونی یا ابریشمی باعث بدتر شدن وضعیت بیماری و جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی می گردد

پوشیدن لباس های تنگ باعث کاهش تخلیه عرق شده و در نتیجه تجمع مایعات در مجاری غدد عرق زمینه را برای رشد و تکثیر باکتری ها فراهم می نماید. این پدیده باعث تشدید جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی می گردد.

رشد ناسب موها و موهای زیر پوستی در ناحیه آلت تناسلی زمینه را برای ایجاد آکنه ژنیتال و جوش های چرکی آلت تناسلی و جوش زیر پوستی فراهم می کند.

معمولا با هر بار تراشیدن موهای این ناحیه به دلیل آسیب ها و خراش های پوستی زمینه برای رشد باکتری ها در بافت اسیب دیده پوست فراهم شده و باعث ایجاد و تشدید جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی و آکنه ژنیتال و جوش چرکی می گردد.

یکی از بهترین اقدامات برای رهایی از این پدیده لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی است.

اکثر بانوانی که با اختلالات قاعدگی به شکل عقب انداختن سیکل ها مواجه هستند معمولا به دلیل اثرات ناسب هورمون پروژسترون گرفتار جوش های چرکی در صورت و کمر و حتی جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی می شوند.

در اینگونه موارد معمولا باید عوامل زمینه ساز هورمونی تا حد امکان کنترل شود.

بعضی از مواد غذایی نظیر مایونز، تخم مرغ، شکلات ممکن است باعث تشدید یا ایجاد آکنه و جوش های چرکی روی آلت و جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی گردند. در اینگونه موارد بیماران به تدریج در می باند که خوردن مواد غذایی خاص باعث تشدید آکنه ژنیتال می گردند.

یکی دیگر از عوامل تشدید کننده آکنه ژنیتال و جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی واکنش های حساسیتی و آلرژی موضعی یا سیستمیک است. در اینگونه موارد علاوه بر جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی و آکنه ژنیتال معمولا قرمزی و التهاب منتشر نیز در این ناحیه دیده می شود.

شما می توانید سوالات خود را از طریق لینک پرسش از دکتر با پزشکان ما مطرح نمایید.

علل و درمان خانگی جوش واژن

دکتر سلام


تغذیه در دوران بارداری

تشخیص بیماری واریکوسل در حین ارزیابی ناباروری


وزن ایده آل متناسب با قد شما چند است؟


علل و درمان کمردرد در زنان


۱۰ شغل ضد باروری مردان +ویدئو

ویدیو های سلامت


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


علل و درمان انواع جوش صورت/ویدئو

۹ ماه بارداری از ابتدا تا انتها (تشکیل و رشد جنین)+[ویدئو]


رفع سریع دندان درد به روش خانگی


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

مطالب پیشنهادی


بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

کورک (به انگلیسی : Boil) نوعی جوش بزرگ و سفت است که در اثر عفونت فولیکول‌ های مو ایجاد می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل علل، علائم و راه های پیشگیری و درمان خانگی کورک چرکی صورت و بدن را برای شما ارائه کرده ایم.

انواع کورک عبارتند از :کورک صورت، کورک گردن، کورک زیر بغل، کورک سینه، کورک باسن و مقعد، کورک داخل گوش و کورک تناسلی.

در مرحله ی اول پوست در ناحیه عفونت قرمز شده و یک توده سفت شروع به رشد می کند، پس از چهار تا هفت روز به دلیل حمله ی گلبول های سفید خون و تجمع پروتئین در این ناحیه توده ها سفید، نرم، بزرگ و دردناک می شوند.

در مرحله ی بعدی پوست اطراف جوش قرمز، دردناک، گرم و متورم می شود، فرد دچار تب شده و غدد لنفاوی ممکن است متورم شوند.

تشخیص کورک : اگر نگرانی در عفونت کورک چرکی وجود داشته باشد توسط آزمایش خون بررسی می شود و در صورت عفونت شدید آنتی بیوتیک تجویز می شود و کورک توسط پزشک تخلیه می شود.

برای درمان کورک از آنتی‌بیوتیک سفالکسین و پماد و صابون های آنتی باکتریال استفاده می شود، کلیندامایسین و موپیروسین از محلول های موضعی مفید برای درمان کورک محسوب می شوند.

رعایت نظافت و بهداشت شخصی، استفاده روزانه 3 تا 4 بار کمپرس آب گرم بر روی کورک، نوشیدن روزانه آب، عدم مصرف الکل و داشتن رژیم غذایی سالم بهترین درمان های خانگی برای کورک پوست محسوب می شوند.

یکی از ساده ترین و موثرترین درمان های خانگی برای کورک پوستی، استفاده از گوجه فرنگی می باشد؛ هر روز یک تکه گوجه فرنگی را ببرید و بر روی کورک بگذارید تا درمان شود.

نوشیدن روزانه آب 3 تا 4 عدد خیار چنبر تلخ به دلیل خواص ضد میکروبی که دارد به سم زدایی و پاک سازی خون کمک کرده و برای درمان کورک چرکی مناسب می باشد.

روغن درخت چای دارای خواص ضد باکتری و ضد عفونی قوی بوده و می تواند به درمان کورک چرکی کمک کند، توصیه می شود که هر شب مقداری روغن درخت چای را بر روی کورک پوستی بمالید، بعد از 3 هفته کورک چرکی هم درمان می شود.

فراموش نکنید که روغن درخت چای نباید مستقیما بر روی پوست اعمال شود، چون می تواند باعث سوزش پوست شود، 5 قطره روغن درخت چای را با یک قاشق چای خوری روغن نارگیل یا روغن زیتون مخلوط کنید و سپس بر روی پوست بمالید.

اگر یک گاز استریل را در سرکه فرو کنید و آن را با استفاده از یک باند بر روی کورک ببندید، بعد از دو تا سه روز آن را خشک و درمان می کند.

اگر مقداری آب سیر را بر روی کورک چرکی بمالید به دلیل خواص ضد عفونی کننده که دارد به سرباز کردن کورک و درمان آن کمک می کند.

پیاز هم مانند سیر دارای خواص ضد عفونی کننده می باشد و مالیدن آب پیاز بر روی کورک می تواند به تخلیه کورک چرکی و درمان آن کمک کند.

زردچوبه دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی قوی بوده و یکی از بهترین مواد برای سم زدایی و پاک سازی پوست و خون محسوب می شود.

زردچوبه یکی از بهترین درمان های گیاهی برای کورک چرکی پوست محسوب می شود؛ مقداری پودر زردچوبه را با  نصف فنجان شیر گرم ترکیب کنید و هر شب بر روی کورک بمالید تا خیلی زود آن را درمان کند.

در روشی دیگر پودر زردچوبه را با مقداری آب و یا آب زنجبیل تازه مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود، این خمیر را دو بار در روز بر روی کورک بگذارید تا درمان شود.

مقداری جعفری تازه را یک لیوان آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید، پارچه ی نخی تمیزی را در این محلول فرو کنید و بر روی کورک ببندید تا به زودی کورک را درمان کند.

پودر زیره سبز را با مقداری آب ترکیب کنید تا خمیر سفتی به دست آید، این خمیر را بر روی کورک بمالید تا زودتر درمان شود.

روغن کرچک حاوی ترکیبی به ریسینلیدیک اسید است که دارای خواص ضد التهابی قوی می باشد و می تواند به درمان جوش کورک کمک کند.

فلفل بتل را در مقداری آب جوش بیندازید تا نرم شود، آن را له کنید و با یک قاشق غذا خوری روغن کرچک ترکیب کنید و 2 تا 3 بار در روز بر روی کورک بمالید تا خیلی زود تخلیه و درمان شود.

چریش یکی از بهترین مواد برای سم زدایی و پاک سازی خون است و به عنوان بهترین درمان برای انواع جوش از جمله کورک شناخته می شود؛ هر روز صبح چند برگ تازه چریش را بکوبید و بر روی کورک بگذارید یا مقداری پودر برگ خشک چریش را با آب ترکیب کنید و این خمیر را بر روی کورک بمالید تا درمان شود.

همچنین می توانید از روغن چریش هم برای درمان کورک استفاده کنید، روزی 3 تا 4 باز مقداری روغن چریش را بر روی کورک بمالید تا درمان شود.

نمک اپسوم یکی از بهترین مواد طبیعی برای خشک شدن جوش از جمله کورک و درمان آن محسوب می شود. مقداری نمک اپسوم را در آب گرم بریزید، این محلول را بر روی کورک بمالید و بگذارید 2 دقیقه بماند سپس با آب گرم بشویید.

این روش را حداقل سه بار در روز انجام دهید تا جوش کورک زودتر درمان شود.

در طب سنتی ایرانی از پماد سیاه که به های روغن سیاه یا اکتیول هم شناخته می شود استفاده می کردند.

کورک پوستی در اثر عفونت فولیکول مو توسط باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد می شود و به صورت یک جوش سفید، سفت و دردناک ظاهر می شود، جوش ها به صورت دانه های قرمز و ملتهب دیده می شوند و به علت بسته شدن منافذ پوست و تجمع چربی در این منافذ ایجاد می شوند.

جوش بر روی صورت، بالای کمر، شانه و سینه دیده می شود در حالی که کورک بر روی صورت، گردن، باسن، زیر بغل و ناحیه تناسلی ظاهر می شود.

جوش اندازه ی کوچکی دارد اما کورک اول کوچک است و به زودی بزرگ شده و می تواند به اندازه ی یک توپ پینگ پونگ شود.

در ادامه بخوانید : روش های درمان خانگی جوش صورت

منابع : webmd – organicfacts – healthline


ختنه دردناک دختران+عکس

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *