درمان مسمومیت با شیر در بارداری

درمان مسمومیت با شیر در بارداری
درمان مسمومیت با شیر در بارداری


پیشگیری از مسمومیت غذایی در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد. اگر مسمومیت غذایی در اوایل حاملگی که شخص دچار حالت‌های تهوع و یا استفراغ است رخ دهد، ممکن است علایم گمراه‌کننده‌ای داشته باشد و در بعضی شرایط تهوع، استفراغ و بی‌اشتهایی خانم باردار را تشدید کند.




درمان مسمومیت با شیر در بارداری

احتمال اینکه زنان باردار با خوردن مواد غذایی دچار مسمومیت شوند، بسیار بیشتر از سایر افراد است؛ بنابراین بسیار مهم است که در تهیه و آماده کردن مواد غذایی دقت بیشتری کنند.

 

زنان باردار باید در مصرف تخم مرغ، گوشت، مرغ، ماهی، میگو، شیر و محصولات لبنی بیشتر دقت کنند.

 

اگر مسمومیت غذایی در اوایل حاملگی که خود شخص دچار حالت‌های تهوع و یا استفراغ است رخ دهد، ممکن است علایم گمراه‌کننده‌ای داشته باشد و در بعضی شرایط تهوع، استفراغ و بی‌اشتهایی خانم باردار را تشدید کند.

 

البته این علایم به اینکه مسمومیت غذایی با چه نوع میکروبی ایجاد شده است، بستگی دارد.

گاهی مسمومیت با ویروس، باکتری یا باکتری‌های بی‌هوازی ایجاد می‌شود که همه اینها عوارض بسیار بدی را برای خانم باردار در پی دارند.

 

ممکن است خانم باردار در اثر تهوع و استفراغ ناشی از مسمومیت، اختلالات آب و الکترولیت پیدا ‌کند و یا به دلیل مسمومیت، سیستم ایمنی بدنش ضعیف شود و باکتری‌ها بتوانند عفونت جدی و سیستمیک ایجاد کنند. این عفونت‌ها می‌توانند هم برای خود او و هم برای جنین خطرناک باشند.

 

اگر مسمومیت غذایی در اواخر بارداری ایجاد شود، عوارض خیلی شدیدتر خواهد بود و حتی ممکن است به یک زایمان زودرس هم منجر شود.


به طور کلی اختلالات آب و الکترولیت یا ایجاد عفونت سیستمیک در بدن که در اثر مسمومیت غذایی ایجاد می‌شود، می‌تواند برای خانم باردار در مقایسه با یک فرد عادی شدیدتر باشد، بنابراین خیلی مهم است که در مصرف موادغذایی دقت و موادغذایی سالم انتخاب کند.


 

بهتر است خانم‌ها در دوران بارداری غذاهای کنسروی نخورند یا کنسرو را حتما پیش از مصرف بجوشانند. مخصوصا کنسرو تن ماهی خیلی می‌تواند خطرناک باشد.

 

اگر بیرون از خانه غذا نخورند هم مطمئن‌تر خواهد بود، چون در غذاهایی مانند ساندویچ یا فست‌‌فودها ممکن است از سس‌های چرب و سس مایونز استفاده شده باشد که احتمال مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

اگر در دوران بارداری مسمومیت غذایی اتفاق بیفتد، باید درمان به سرعت آغاز شود.

 

مسمومیت غذایی ممکن است علایمی مانند سرگیجه، دل درد، تب، دل‌پیچه و اسهال ایجاد کند که با مشاهده آنها باید فورا به پزشک مراجعه کرد.

 

 

پیشگیری از مسمومیت غذایی در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد.

سازمان غذا و داروی آمریکا برای پیشگیری از مسمومیت غذایی به زنان باردار توصیه می کند:

 

– از ایمنی و سلامت مکانی که از آن خرید می کنید، مطمئن شوید. گوشت خام، مرغ و ماهی را جدا از سایر مواد غذایی نگهداری کنید. پس از خرید کردن بلافاصله این مواد را به خانه برده و در یخچال و یا فریز قرار دهید.

 

– مواد غذایی را به طور صحیح آماده کنید. قبل و بعد از حمل مواد غذایی، دست های خود را خوب بشویید.

 

– تخته گوشت، همچنین چاقو و سینک ظرفشویی را در پایان کار به خوبی بشویید.

 

– در ذخیره کردن مواد غذایی، دقت کنید. در پختن و فریزکردن گوشت، مرغ، تخم مرغ، ماهی و همچنین در مصرف غذاهای آماده دقت کنید.

درمان مسمومیت با شیر در بارداری

 

– در پخت غذاها دقت کنید. هیچ گاه گوشت نپخته را نخورید. از خوردن گوشت هایی که کمتر از اندازه هم پخته شده اند، مانند کالباس و همبرگر اجتناب کنید.

 

– برچسب روی مواد غذایی را به دقت بخوانید؛ زیرا اطلاعاتی درباره زمان استفاده و شیوه ذخیره آنها به شما می دهد.


در صورت بروز مسمومیت غذایی مراجعه سریع به پزشک به خصوص برای زنان باردار ضروری است.


کارشناسان سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید دارند که در صورت مسمومیت غذایی توجه به نکات زیر ضروری است:

 

– مسمومیت ناشی از مصرف مواد خوراکی آلوده ممکن است با علائم شبه آنفلوآنزا همچون حالت تهوع، اسهال و استفراغ و تب بروز کند. بنابراین توصیه می‌شود که در صورت مشاهده این علائم هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید.

 

– ماده خوراکی مشکوک به آلودگی را پس از بسته‌بندی کردن،‌ فریز کنید و همراه خود به درمانگاه ببرید تا برای تشخیص نوع مسمومیت توسط پزشک آزمایش شود.

 

– برای کمک به تشخیص سریع نوع مسمومیت فهرستی از مواد غذایی را که اخیرا مصرف کرده‌اید تهیه کنید و به پزشک‌تان تحویل دهید.

 

همچنین کارشناسان تاکید دارند که اگر معتقد هستید به دلیل خوردن غذایی آلوده در یک رستوران دچار مسمومیت شده‌اید، حتما موضوع را هرچه سریع‌تر به مقامات بهداشتی نزدیک محل زندگی خود اطلاع دهید.

فرآوری: نیره ولدخانی

بخش سلامت تبیان


منابع:

هفته نامه سلامت – دکتر اعظم السادات موسوی ، متخصص زنان و زایمان، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

ایسنا

راسخون

 

مطالب مرتبط:

علائم مسمومیت غذایی را می شناسید؟

اثرات مادام‌العمر مسمومیت‌های غذایی

بچه‌های معصوم و غذاهای مسموم

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

چند ساعت پیش یک ساندویچ خوشمزه خوردید اما حالا اصلا احساس خوبی ندارید؛ معده‌تان سنگین است، سرگیجه دارید و … . حدس‌تان درست است؛ دچار مسمومیت غذایی شده‌اید! همه‌ی افراد حداقل یک‌بار در زندگی‌شان به مسمومیت غذایی دچار می‌شوند. علائم مسمومیت غذایی از خفیف تا شدید متغیر است. موارد خفیف‌تر آن معمولا بدون هیچ اقدام خاصی در عرض چند روز برطرف می‌شوند اما اگر مسمومیت غذایی در افراد آسیب‌پذیر مانند کودکان و زنان باردار اتفاق بیفتد یا علائم آن شدید باشد، به درمان دارویی نیاز دارد. در ادامه‌ی مطلب شما را با علائم، علل، روش‌های پیشگیری و درمان مسمومیت‌ غذایی آشنا می‌کنیم.

درمان مسمومیت با شیر در بارداری

بیماری منتقله از راه غذا که بیشتر با عنوان مسمومیت غذایی شناخته می‌شود، در نتیجه‌ی خوردن غذای آلوده، فاسد یا سمی اتفاق می‌افتد. شایع‌ترین علائم مسمومیت غذایی عبارتند از تهوع، استفراغ و اسهال.

علائم مسمومیت غذایی می‌توانند براساس منبع عفونت، متفاوت باشند. مدت زمان لازم برای آشکار شدن علائم نیز به منبع عفونت بستگی دارد و ممکن است از ۱ ساعت تا ۲۸ روز متغیر باشد. موارد متداول مسمومیت غذایی معمولا شامل حداقل ۳ مورد از علائم زیر است:

علائم مسمومیت غذایی خطرناک عبارتند از:

اگر به هر یک از علائم بالا دچار شدید، فورا با پزشک‌تان تماس بگیرید.

اکثر مسمومیت‌های غذایی به یکی از ۳ علت اصلی زیر اتفاق می‌افتند:

باکتری‌ها رایج‌ترین علت مسمومیت غذایی هستند. برخی از باکتری‌های خطرناک عبارتند از ای‌کولای، لیستریا و سالمونلا. از بین آنها سالمونلا مهم‌ترین عامل موارد جدی مسمومیت غذایی در ایالات متحده است. طبق گزارش CDC، حدود ۱ میلیون مورد مسمومیت غذایی (شامل نزدیک به ۲۰ هزار مورد بستری در بیمارستان) را می‌توان به عفونت ناشی از سالمونلا نسبت داد. کامپیلوباکتر و سی.بوتولینوم (بوتولیسم)، دو باکتری کمتر شناخته‌شده و بالقوه کشنده هستند که ممکن است در غذای ما کمین کنند.

مسمومیت غذایی ناشی از انگل‌ها به‌اندازه‌ی مسمومیت غذایی ناشی از باکتری‌ها متداول نیست اما انگل‌هایی که از طریق غذا منتشر می‌شوند، هنوز هم بسیار خطرناک هستند. توکسوپلاسما، انگلی است که اغلب در موارد مسمومیت غذایی دیده می‌شود. این انگل معمولا در جعبه‌ی ادرار گربه وجود دارد. انگل‌ها می‌توانند سال‌ها در دستگاه گوارش شما زندگی کنند، بدون آنکه به وجودشان پی ببرید. با این حال درصورتی‌که انگل‌ها در روده‌ی افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و همچنین خانم‌های باردار ساکن شوند، آنها را در معرض عوارض جانبی خطرناکی قرار می‌دهند.

مسمومیت غذایی ممکن است توسط ویروس نیز ایجاد شود. نورو ‌ویروس که به ویروس نورواک نیز معروف است، هر سال باعث بیش از ۱۹ میلیون مسمومیت غذایی می‌شود. در موارد نادر این ویروس می‌تواند کُشنده باشد. ساپو ویروس، روتا ویروس و آسترو ویروس نیز علائم مشابهی ایجاد می‌کنند اما شیوع کمتری دارند. ویروس هپاتیت A، یک بیماری جدی است که می‌تواند از طریق غذا منتقل شود.

پاتوژن‌ها تقریبا در تمام غذاهایی که ما می‌خوریم وجود دارند؛ با این حال گرمای ناشی از پخت‌و‌پز معمولا پاتوژن‌های موجود در غذاها را قبل از آنکه به بشقاب ما برسند، از بین می‌برد. مواد غذایی‌ای که به‌صورت خام مصرف می‌شوند، منابع متداول مسمومیت غذایی هستند، چون فرایند پخت‌و‌پز را طی نمی‌کنند. گاهی اوقات نیز غذا با اُرگانیسم‌های موجود در مدفوع تماس پیدا می‌کند. این مورد اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که فردی که غذا را آماده می‌کند، دست‌هایش را قبل از آشپزی نمی‌شوید. گوشت، تخم‌مرغ و محصولات لبنی اغلب آلوده هستند. آب نیز ممکن است به اُرگانیسم‌هایی که باعث بیماری می‌شوند، آلوده باشد.

هرکسی ممکن است دچار مسمومیت غذایی شود. از لحاظ آماری تقریبا همه‌ی افراد حداقل یک‌بار در زندگی‌شان به مسمومیت غذایی دچار خواهند شد.

برخی از مردم بیشتر از بقیه در معرض خطر قرار دارند. افرادی که سیستم ایمنی سرکوب‌شده یا یک بیماری خودایمنی دارند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت و عوارض ناشی از مسمومیت غذایی قرار دارند.

زنان باردار بیشتر در معرض خطر هستند، چون بدن آنها در حال کنار آمدن با تغییرات ایجادشده در متابولیسم و سیستم گردش خون در طول بارداری است. افراد سالمند نیز با خطر بیشتری برای ابتلا به مسمومیت غذایی روبه‌رو هستند، چون سیستم ایمنی بدن آنها ممکن است به‌سرعت به اُرگانیسم‌های عفونی واکنش نشان ندهد. کودکان نیز جزو افراد آسیب‌پذیر در نظر گرفته می‌شوند، چون سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف‌تر از سیستم ایمنی بدن بزرگ‌سالان است. بدن بچه‌های کوچک در اثر اسهال و استفراغ بیشتر دچار کم‌آبی می‌شود.

پزشک شما براساس علائمی که دارید، نوع مسمومیت غذایی‌تان را تشخیص می‌دهد. در موارد شدید ممکن است برای مشخص کردن آنچه باعث مسمومیت غذایی شده است به آزمایش خون، آزمایش مدفوع و حتی آزمایش غذایی که خورده‌اید، نیاز باشد. همچنین ممکن است پزشک‌تان از یک آزمایش ادرار نیز استفاده کند تا بفهمد که آیا به‌خاطر مسمومیت غذایی دچار کم‌آبی شده‌اید یا خیر.

مسمومیت غذایی معمولا در خانه درمان می‌شود و اغلب موارد آن در عرض ۳ تا ۵ روز برطرف خواهند شد.

اگر به مسمومیت غذایی دچار شدید، بسیار مهم است که مایعات کافی مصرف کنید تا بدن‌تان کاملا هیدراته بماند. نوشیدنی‌های ورزشیِ سرشار از الکترولیت در آب‌رسانی به بدن مفید هستند. آب‌ میوه و آب نارگیل نیز می‌توانند کربوهیدرات‌های از دست‌رفته را به بدن‌تان بازگردانند و به رفع خستگی کمک کنند.

از کافئین اجتناب کنید، چون ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش‌تان شود. چای‌های بدون کافئین با گیاهان آرامش‌بخشی مانند بابونه، نعناع و قاصدک می‌توانند معده‌ی به‌هم‌ریخته‌‌ی شما را آرام کنند.

داروهای بدون نسخه‌ مانند ایمودیوم و پپتوبیسمول به کنترل اسهال و فرونشاندن تهوع کمک می‌کنند. با این حال شما باید قبل از استفاده از این داروها با پزشک‌تان مشورت کنید، چون بدن برای خلاص شدن از شر سموم، از اسهال و استفراغ استفاده می‌کند. همچنین استفاده از این داروها ممکن است شدت بیماری را پنهان کند و باعث شود که مراجعه به پزشک را به تأخیر بیندازید.

افرادی که دچار مسمومیت غذایی می‌شوند، باید استراحت کافی نیز داشته باشند. در موارد شدید مسمومیت غذایی ممکن است لازم باشد برای رفع کم‌آبی بدن بیمار، در بیمارستان به او سرُم تزریق شود. در موارد بسیار وخیم مسمومیت غذایی ممکن است لازم باشد شخص مدت طولانی‌تری در بیمارستان بستری شود تا به‌طور کامل بهبود بیابد.

بهتر است تا هنگامی که اسهال و استفراغ‌تان برطرف شود، مصرف غذاهای سفت و جامد را محدود کنید و در عوض با خوردن غذاهای ملایم و کم‌چرب که به‌راحتی هضم می‌شوند، به‌آرامی به رژیم غذایی معمول‌تان برگردید. مواد غذایی زیر برای شما مفیدند:

برای آنکه معده‌تان بیشتر ناراحت نشود، سعی کنید از مواد غذایی زیر که سخت‌تر هضم می‌شوند، اجتناب کنید؛ حتی اگر حس می کنید که حال‌تان بهتر است:

از موارد زیر نیز اجتناب کنید:

بهترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی این است که غذایتان را به روش‌های بهداشتی و سالم آماده کنید و از مصرف هر غذایی که به سلامت آن اطمینان ندارید، اجتناب کنید.

برخی غذاها به دلیل روش تولید و آماده‌سازی‌شان، با احتمال بیشتری باعث مسمومیت غذایی می‌شوند. گوشت، ماکیان، تخم‌مرغ و صدف ممکن است حاوی عوامل عفونی باشند که در طول پخت‌و‌پز از بین می‌روند. اگر این مواد غذایی به‌شکل خام مصرف شوند، به‌خوبی پخته نشوند یا اگر دست‌ها و سطوح پس از تماس با آنها تمیز نشوند، ممکن است مسمومیت غذایی اتفاق بیفتد.

سایر غذاهایی که احتمال دارد باعث مسمومیت غذایی شوند عبارتند از:

همیشه قبل از آشپزی کردن یا خوردن غذا دست‌هایتان را بشویید. غذایتان را به‌درستی بسته‌بندی و نگهداری کنید. گوشت و تخم‌مرغ را کاملا بپزید. هر چیزی که با مواد غذایی خام تماس پیدا می‌کند، باید قبل از استفاده برای تهیه‌ی سایر غذاها ضدعفونی شود. میوه‌ها و سبزیجات را قبل از مصرف به‌دقت بشویید.

مسمومیت غذایی واقعا ناخوشایند است اما خوشبختانه اکثر افراد در عرض ۴۸ ساعت کاملا بهبود می‌یابند. مسمومیت غذایی در موارد بسیار نادری ممکن است خطرناک باشد.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان

درمان مسمومیت با شیر در بارداری

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

نکات بسیار مفیدی بود.ممنون

خوشحالم که مطلب براتون مفید بوده مهنای عزیز.

ممنون

بسیار سپاسگزارم.

جالب بود. ممنون

ممنون از لطف‌تون.

خواص خوراکی ها

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

آخرین مطالب

اورژانس اجتماعی و همه چیز دربارهٔ خدمات و مأموریت‌های آن

درمان خشکی بینی با ۵ روش مؤثر خانگی

خواص روغن گل مغربی و عوارض احتمالی آن برای سلامتی

علت نفخ معده؛ ۱۰ غذایی که موجب نفخ معده می‌شوند

انواع اعتماد به نفس؛ ۳ روش شکوفا کردن اعتماد به نفس

ترین های جهان


گران‌ترین ساعت‌های مچی و جیبی دنیا

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند

عجیب ترین حیوانات دنیا که شما را حیرت‌زده می‌کنند

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

گیل نگاه: مسمومیت با شیر به دلیل باکتری سالمونلا رخ می دهد. این باکتری تولیدگر ماده ای عفونی به نام سالمونلوزیس است.به گزارش پندار آنلاین: علاوه بر شیر، تخم مرغ، گوشت، ماهی، شیر خشک و … نیز می توانند دچار این مسمومیت شوند. به همین دلیل این مواد از نظر مسمومیت به یکدیگر شباهت دارند. احتمال آلودگی و سمی شدن در موادی با پروتئین بالا توسط باکتری سالمونلا بیشتر است.

علائم مسمومیت با شیر

متاسفانه علائم مسمومیت با شیر دیر بروز می کند. یعنی به طور تقریبی ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از خوردن شیر، نشانه ها پیدا می شوند. تهوع، اسهال آبکی شدید، استفراغ، درد شکم، کم آب شدن بدن، خستگی، ضعف، سردرد و تب از علائم مسمومیت شیر می باشند.

داروهای قی آور درمان فوق العاده برای مسمومیت غذایی با شیر هستند. به خصوص اگر این مسمومیت با خوردن شیر ایجاد شده باشد. مخلوط  یک استکان گلاب داغ همراه با یک استکان آب ولرم و ۲ قاشق نمک دریا می تواند داروی قی آور باشد. این مخلوط را به بیمار مسموم بدهید.

درمان مسمومیت با شیر در بارداری

اگر سه ساعت از مسمومیت سپری شده، می توان از داروهای مسهل مانند ترکیبی از دم کرده ۲ قاشق گل سرخ به همراه یک قاشق غذاخوری برگ سنا استفاده کرد. در این صورت بیمار از طریق اسهال عوامل و عناصر سموم بدن را دفع خواهد کرد.

با اینکه بیشتر باکتری ها در مراحل پاستوریزه کردن از بین می روند اما بعد از طی مراحل پاستوریزه نیز ممکن است شیر آلوده گردد. چون تمام باکتری ها از بین نرفته اند. بنابراین این باکتری ها در سرما نیز رشد کرده و گذاشتن شیر در یخچال رشد آن ها را کم اما متوقف نمی سازد.

باکتری های ترمودوریک(Thermoduric) یا مقاوم به گرما، از آلاینده های شیر بعد از انقضاء هستند. میزان فاسد شدن شیر به این باکتری ها بستگی دارد. چون این باکتری ها انواع مختلف دارند.

شیوه درمانی مسمومیت با شیر

برای درمان خانگی مسمومیت شیر، مایعات استفاده کنید تا کم آب نشوید.

پتاسیم بدن در هنگام مسمومیت کم می شود. برای جبران آن موز مصرف کنید.

۲ تا ۳ عدد برگ ریحان را در ماست اضافه کنید و بخورید.

برای معده درد باید کیسه آب گرم روی شکم بگذارید(قرص نخورید).

۲ تا ۳ بار در روز چای دارچین بخورید یا در غذا به عنوان ادویه استفاده کنید.

برای درمان مسمومیت شیر از ترکیب آبلیمو با آب ولرم بخورید.

برای برطرف شدن و درمان تهوع بین دندان های خود میخک بگذارید.

نکات مهم برای نگه داری شیر 

شیر را در پاکت اصلی نگه دارید و درب پاکت را خوب ببندید تا احتمال فاسد شدن شیر از بین برود.

شیر به مدت طولانی در دمای اتاق نباشد. چون رشد باکتری ها افزایش و فاسد خواهد شد.

باقی مانده شیر را به داخل پاکت برنگردانید. چون این کار احتمال فاسد شدن شیر را افزایش می دهد.

شیر را در محفظه درب یخچال نگذارید. چون در این صورت تماس بیشتری با هوای محیط خواهد داشت.

شیر را در دمای ۳ تا ۴ درجه سانتی گراد نگه دارید.

مسمومیت 

در صورت استفاده از شیر محلی، حتماً آن را بجوشانید تا باکتری های آن از بین برود.

همیشه شیر پاستوریزه مصرف کنید.

 

اطلاعیه معرفی مدیرکل راه آهن گیلان طی ماه جاری/روند اجرای پروژه راه‎آهن مطلوب است گزارش تصویری کارگاه آشنایی با سواد مالی در رشت سواد مالی حلقه اول زنجیره اشتغال و کار آفرینی جوانان دولت خود را به تأمین زیرساخت های مسکن مهر متعهد می داند اربعین نماد عزت، شجاعت و شهامت وزش باد شدید در گیلان موجب واژگونی چندین خودرو شد افزایش حقوق کارکنان در سال ۹۸ چقدر است؟ تیغ سانسور صدا و سیما بر سریال «دلدادگان»؟! دمنوش های گیاهی که از هر قرص خواب آوری بهتر هستند! اصول انتخاب یک عطر خوب ارزیابی عملکرد مدیران گیلان بر مبنای میزان موفقیت در جذب منابع ملی مقدمات شنیدن صدای سوت قطار در گیلان فراهم شد/ساختمان اداری در اختیار راه آهن قرار می‌گیرد گزارش تصویری اجرای تئاتر شازده کوچولو در مجموعه خاتم الانبیاء رشت دبیر حزب کارگزاران سازندگی گیلان تغییر کرد کوچکی نژاد : آخوندی شهردار موفقی برای تهران می‌شود/ وزیر بعدی نمی‌تواند مثل آخوندی اینقدر موفقیت کسب کند جادوگر شنبه در دادگاه! تسلیت مایلی‌کهن به کی‌روش بابت صعود سرخ‌ها ! ورزشگاه عضدی و سردار جنگل رشت زمین چمن مصنوعی درجه دهم دارند بانکداری بدون نیاز به شعبه، افق بانک رسالت در سال ۱۴۰۰ است جو حاکم در مجلس به نفع چهار وزیر پیشنهادی است / بازگشت شریعتمداری به کابینه با رای ضعیف بسیاری از استعدادهای تئاتر گیلان در شبکه باران هدر رفتند / فیلمنامه جدایی نادر از سیمین هم اگر به شبکه باران فرستاده می‌شد به طور حتم آن را را رد می‌کردند!

مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران؛ تلاشی برای حرکت به سوی جامعه متکی به گفت و گوی ساختارمند  نکاتی درباره عدم درج رواديد و مهر ورود و خروج به كشور براى گردشگران خارجى توصیه هایی برای فروش آنلاین اختراع دوباره چرخ؛ ورود دولتی ها ممنوع! بودجه گردشگری، بیش از ظرفیت گیلان؛ قدرت یک زنجیر به قدرت ضعیف ترین حلقه آن است طرح های بوم گردی و ضرورت حفظ منابع طبیعی بازار میوه و ماهی انزلی، میراث فرهنگی است

گیل نگاه/پویا بصیری: کارگاه آموزش سواد مالی ویژه جوانان صبح امروز با مشارکت معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان و استانداری گیلان در مرکز اموزش و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان برگزار شد.      …

گیل نگاه/مائده سیدی: تئاتر شازده کوچولو  عصر امروز در سالن وارش خاتم الانبیاء رشت اجرا شد.                            

گیل نگاه/مائده سیدی: مراسم اختتامیه مرحله منطقه ای هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان استان گیلان (منطقه شمال و شمال غرب کشور) با حضور رییس سازمان دانشجویان کشور، رییس دانشگاه پیام نور گیلان، رییس جهاد دانشگاهی گیلان، مشاور…

رسانه فرهیختگان گیلان

gilnegah.ir

درمان مسمومیت با شیر در بارداری
درمان مسمومیت با شیر در بارداری
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *