درمان لک های صورت دوران بارداری

خواص دارویی و گیاهی

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

گردآوری – نبض ما

رنگ پوست مان ناشی از رنگدانه ای به ملانین است و در نتیجه تماس با نور آفتاب می تواند دست خوش تغییراتی شود. ملانین نقش مهمی را برعهده دارد و آن، حفاظت از لایه های تحتانی پوست علیه نور خورشید و همچنین جذب سلول های تخریب شده است؛ برای همین تعداد رنگ دانه های پوست در نقاطی که در معرض نور خورشید هستند، دو برابر نقاط دیگر است. تغییراتی که در رنگ پوست مان به وجود می آید یا لک هایی که پدید می آیند به دلیل تغییراتی است که در سلول های رنگ دانه ای ایجاد می شود.

شایع ترین لک صورت، لک حاملگی یا ملاسما است که مشکل خانم های مراجعه کننده برای درمان لک صورت را شامل می شود. این لکه ها به صورت قرینه و قهوه ای رنگ هستند. معمولا بعد از بارداری در چهره خانم ها ایجاد شده و پس از زایمان ناپدید می شوند اما ممکن است برای ماه ها یا سال ها باقی بمانند.

درمان لک های صورت دوران بارداری

ملاسما در از هفتاد درصد زنان باردار به خصوص در سبزه ها در نیمه دوم دوران حاملگی بوجود می آید. این لکه های پوستی در نواحی مختلف صورت ظاهر می شود و در لب بالا، گونه ها، چانه، پیشانی و روی بینی دیده می شود که به دنبال تماس با آفتاب شدت می یابد.

این لکه پوستی عموما قهوه ای رنگ است و در دو طرف صورت به صورت قرینه دیده می شود. ماسک حاملگی ممکن است پس از زایمان از بین برود و یا گاهی با شیوع آن، حالتی از تیرگی و لک پس از بارداری هم باقی بماند.

علت اصلی لک حاملگی یا ملاسما مشخص نیست ولی در موارد با فعالیت های هورمونی فرد مرتبط است چون این لک با مصرف قرص های جلوگیری از بارداری هم ایجاد می شود.

لک حاملگی در موارد نادری میان خانم های مجرد و حتی مردان نیز دیده می شود. استفاده از داروهای حساس کننده به نور آفتاب و اختلال فعالیت تیروئید یا تخمدان نیز می تواند دلیل دیگری برای پدید آمدن لک ها باشد. به طور کلی دو عامل مهم را ذکر می کنم. اول ژنتیک و دوم تغییرات هورمونی که با اشعه ماورای بنفش خورشید ترکیب شده باشد.

این لکه ها پس از زایمان معمولا بعد از مدتی خود به خود از بین می روند. در مواردی که لک ها با مصرف قرص های جلوگیری از بارداری ایجاد شده باشد، باید مصرف قرص قطع شود و البته مدت زیادی طول می کشد تا پس از قطع قرص این لک ها از بین بروند و حتی ممکن است هرگز به طور کامل لک ها برطرف نشوند.


7 روش برتر جوانسازی صورت را بشناسید


ماسک کلاژن ساز خانگی را چگونه تهیه کنیم؟

لیفت صورت با نخ [روش انجام، مزایا و معایب، تفاوت نخ ها،


7 علت خاکستری شدن رنگ مو

برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی، اقداماتی انجام می دهیم مثل لایه برداری خفیف با کمک مواد شیمیایی سطحی، که این روش بسیار موثر و مطمئن است چون در واقع با کمک ترکیبات بی رنگ کننده جلوی فعالیت رنگدانه هایی که لکه ها را ایجاد می کنند، گرفته می شود.

نقش لیزر در درمان ملاسما یا لک حاملگی تاکنون به اثبات نرسیده است. البته در بعضی از انواع ملاسما می توان از درمان لیزر استفاده کرد ولی معمولا بلافاصله پس از قطع درمان، عود اتفاق می افتد. پس بهترین درمان برای این لک ها در واقع جلوگیری از تماس با نور آفتاب است که برای این کار باید از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید. بهتر است هیچ گونه مداخله لیزر درمانی بر روی پوست زنان با پوست تیره انجام نشود. لیزر ممکن است حتی این لک ها را تشدید کند.

پوست صورت خود را با مرکبات ماساژ دهید. لیمو را بعد از اینکه مصرف کردید کمی آب در آن نگه دارید و روی پوست خود بکشید. تا دو بار در روز این کار را انجام دهید. ویتامین C در دوران حاملگی برای زنان لازم و ضروری است فقط پوست آنها را دور نریزید و به پوستتان بزنید. اگر آب لیمو را با عسل هم مخلوط کنید و روزانه روی پوستتان بمالید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند کمک زیادی در روشن نگه داشتن پوست و از بین بردن ملاسما می‌کنید.

ویتامین E برای از بین بردن لکه های قهوه‌ای پوست خیلی مفید است. می‌توانید از کپسول‌های ویتامین  استفاده کنید و  روغن داخل آن را به پوستتان بمالید.

ماست خاصیت روشن‌کنندگی پوست دارد. می‌توانید ماست را به تنهایی روی پوست خود بزنید و بعد از ۱۵ دقیقه بشویید. ماست را با پودر جو پرک  و عسل و لیمو مخلوط کنید خمیری یک دست به دست بیاورید و به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست بگذارید.  می‌توانید به جای پودر جو از خود جو پرک استفاده کنید و بگذارید تا ماسک روی صورت خشک شود بعد از دانه های جو به عنوان اسکراب و لایه بردار می توانید استفاده کنید یعنی کمی دستتان را مرطوب کنید روی پوستتان حالت دورانی جوی پرک را ماساژ دهید.

این ماده غذایی خوشمزه هم برای از بین بردن لکه های صورت بسیار مفید است. سیب زمینی را می‌توانید حلقه حلقه کنید و روی پوستتان ماساژ دهید. ویا میتوانید آن را رنده کنید و با عسل مخلوط کنید و روی پوست بمالید.

 

آدرس شما منتشر نخواهد شد؛ همچنین لطفاً درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

سزارین یا طبیعی ؟ عمل زایمان خانم های باردار+فیلم


تاثیر چاقی در فشار خون بالا


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


درمان شگفت انگیز زانو درد


عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

درمان لک های صورت دوران بارداری

ویدیو های سلامت


بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو


مراحل لیفت صورت بدون جراحی


رفع سریع دندان درد به روش خانگی


علل و درمان انواع جوش صورت/ویدئو


عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

مطالب پیشنهادی


بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

دکتر محمد علی نیلفروش زاده متخصص پوست  با بیان این مطلب افزود:این لک که اغلب قهوه‌ای رنگ و اکتسابی است در زنان باردار بروز می‌کند و علت اصلی آن مشخص نیست.ولی در موارد ارتباط واضحی با فعالیت هورمونی فرد دارد؛چرا که در بارداری و با مصرف قرص‌های جلوگیری از بارداری مشاهده می‌شود. وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه این لک‌ها می‌تواند در زنان مجرد و حتی به ندرت در مردان نیز دیده شود؛ افزود:این لک‌ها که در گونه‌ها،پیشانی و چانه دیده می‌شوند و در افراد سبزه مشخص‌ترند در اثر عوامل دیگری از جمله استفاده از داروهای حساس کننده به نور آفتاب و اختلال فعالیت تیروئید یا تخمدان نیز رخ می‌دهند. وی تصریح کرد: تیرگی یا لک پوست معمولا پس از زایمان ناپدید می‌شود اما ممکن است برای ماه‌ها یا سال‌ها باقی بمانند و یا بدون علت مشخص یا به صورت ارثی دیده شود. دکتر نیلفروش زاده در پایان تاكید كرد:نقش لیزر در درمان ملاسما به اثبات نرسیده و جهت سرعت بخشیدن به روند بهبودی،لایه برداری خفیف با کمک پلینگ‌های شیمیایی سطحی انجام می‌شود که با آن فعالیت رنگدانه سازی با کمک ترکیبات بی رنگ کننده کاهش یافته و ترمیم پوست سریع‌تر می‌شود که این روش مطمئن‌تر و موثرتر است البته جلوگیری از تماس با نور آفتاب بهترین عامل در درمان ملاسما است و این مهم با استفاده از کرم‌های ضد آفتاب امکان پذیر است. 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *