درمان فوری کبد چرب با خاکشیر

خواص دارویی و گیاهی

دانه های ریز خاکشیر دارای خواص بی شماری هستند که بسیار مورد استفاده مردم از گذشته تا به امروز بوده و هستند. یکی از این خواص درمان کبد چرب با خاکشیر می باشد که ما به آن در این مقاله اشاره می کنیم.

بیماری کبد چرب امروزه به خاطر تغذیه های نادرست و عدم تحرک بسیار فراگیر شده است. اما از آنجا که کبد، عضو حیاتی و مهم بدن است و باید سلامت آن جدی گرفته شود ما از درمان کبد چرب با خاکشیر  که از جمله روش های مفید درمان کبد چرب می باشد را در ادامه این مطلب گفته ایم.

از بارزترین علل به وجود آمدن کبد چرب بدانید که، آب خوردن ما بین غذا، استرس های بیش از حد معمول، استفاده از الکل و مواد الکی، استفاده از دارو بیش از اندازه و سر خود، خوردن غذاهای فست فودی و بی تحرکی است. علایم کبد چرب، در ظاهر ایجاد نمی شود که شخص یا اطرافیان او متوجه این موضوع بشوند، بلکه فقط در سونوگرافی و آزمایش این بیماری نمود پیدا می کند و گاهی با یبوست، ریزش مو و پف زیر چشم بعد از خواب و گاهی با بعضی مشکلات روانی مانند افسردگی، می توان پی به اختلال در کارکرد کبد برد.

برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب برای خود یک بره صحیح و سالم غذایی در نظر بگیرید. از مصرف الکل و سیگار خودداری کنید. روزانه زمانی را به ورزش کردن اختصاص دهید و از یک جا نشینی بپرهیزید. از غذاهای مفید و رژیم غذایی کبد چرب مانند: میوه جات، عسل، مرکبات، بارهنگ و خاکشیر استفاده کنید. خوب است بدانید با کاهش وزن بیماری کبد چرب درمان می شود.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



کجای استانبول هتل رزرو کنیم؟



چطور با جراحی ترمیمی زیباتر شویم؟



چگونه از شر اختلالات خواب رهایی یابیم؟



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



راز شاد بودن چیست؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی


دکتر علی کربلایی خانی – جراح پلاستیک و فوق تخصص جراحی ترمیمی


دکتر ابوالفضل احیایی – درمان اختلالات خواب و ترک سیگار با جدیدترین روش

“),t.close},t.write(‘

خاکشیر قاتل کبد چرب | کبد چرب یکی از بیماری های رو به افزایش است که به سبب عادت های بد غذایی، کاهش تحرک و .ایجاد می شود. در واقع تجمع چربی و التهاب در کبد سبب چرب شدن کبد می شود.یکی از عوامل پاکسازی کبد چرب استفاده از خاکشیر است ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بدانید )

3

5- در ضمن مصرف عرقیاتی همچون عرق آویشن، عرق کاکوتی و عرق گل زوقا نیز می توانند در درمان سرماخوردگی موثر باشند. ویتامین: A گوشت و لبنیات اگر بدن شما دچار کمبود ویتامین A باشد، زیاد سرما می خورید و عفونت سرماخوردگی در بدن تان شدت می یابد و دیرتر هم خوب می شویم. اسم قدیمی ویتامین A ضد عفونت بوده است.

بهترین زمان مصرف سکنجبین استفاده از سکنجبین در افراد گرم مزاج و در فصل تابستان مناسب است که به ویژه همراه با کاهو برای کاهش حرارت و ایجاد آرامش توصیه می شود. مصرف کاهو و سکنجبین در طب سنتی مزاج کاهو سرد و تر است و سکنجبین مزاج گرم و خشک

درمان اختلالات ایمنی بدن اشاره کرد. شما می توانید از این ماده برای برطرف کردن عفونت های سینوسی نیز بهره ببرید. 1. استفاده از روغن پونه کوهی فقط کافی است روزانه یک قطره روغن پونه کوهی را درون یک فنجان آب یا چای بریزید و بخورید. این کار تاثیر زیادی بر روی سلامت شما خواهد داشت. روغن پونه کوهی نه تنها خواص ضدباکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد،

. می توانید از نعناع برای درمان جای گزش حشراتی، چون پشه، زنبورسرخ و زنبورعسل استفاده کنید. رایحه تند آن به دور کردن حشرات از شما هم کمک می کند. برگ های نعناع سرشار از آنتی اکسیدان است که به پوستتان درخششی طبیعی می دهد. خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی موجود در برگ نعناع در برطرف کردن آکنه هم موثر است. چه افرادی صبح ها حتما باید آب بنوشند؟

فلفل سیاه ادویه ای معطر است که هم برای آشپزی و هم به عنوان یک داروی گیاهی درمانی قوی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر خواص بی شمار آن برای درمان بیماری هایی مثل زخم معده و زخم اثنی عشر، فلفل سیاه باعث می شود تا تاثیر خواص سایر ادویه ها و حتی غذاهایی که می خوریم شود. در واقع مثل یک کاتالیزور عمل می کند. کمی از آن را در انواع غذا و سالاد بریزید و از خواص بی شمار آن که درمقاله می خوانید بهره مند شوید.

قارچ براحساس سیری و حتی کاهش وزن ( Weight Loss )توسط دانشمندان دانشگاه مینه سوتا با پژوهش برروی داوطلبان انجام شده است. بهترین زمان برای مصرف قارچ دروعده صبحانه است، این ماده غذایی مفید دارای آنتی اکسیدان، ویتامین D، خواص ضد سرطانی، آنتی ویروس، ضد التهابی، ضد میکروبی و درمان کننده دیابت است.

، مضر بوده و بلغم و سودا را در بدن زیاد می کند و سبب غلظت خون می شود. ترک وعده ناهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری ها می شود. گرم ترین زمان در طول روز ظهر است که بهترین کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا. در طب سنتی توصیه شده که انرژی بدن در زمان ظهر از خواب قیلوله تامین شود.

– معمولاً صبح اول وقت موقع حرکت، هوا سرد است و بتدریج، هم هوا گرم می شود و هم راهپیمایان عرق می کنند. بهتر است به جای کاپشن و پالتوهای بزرگ و دست و پا گیر، از دو سه تا لباس متوسط و یک کاپشن معمولی استفاده کنید تا در موقع حرکت هر چه گرمتر شُدید، یکی از این پیراهنها یا بلوزهای معمولی را کم کنید.

. شیوه مصرف: در شیر یا چای استفاده شود زنجبیل خاصیت ضدالتهابی زنجبیل می تواند درمان موثری در تسکین و کاهش دردهای ناشی از آرتروز و یا ورم مفاصل، درد معده، درد قفسه سینه، دردهای قاعده گی و درد عضلات باشد. شیوه مصرف: زنجبیل را روی نواحی دردناک به صورت کمپرس استفاده کنید. انگور قرمز مصرف انگور قرمز

خواص خرمالو برای سلامت خرمالو دارای خواص ملین و دیورتیک (ادرار آور) diuretic است و به خصوص برای افراد مبتلا به مشکلات کبدی مناسب است. به علاوه این میوه دارای انرژی متراکم است و در بیانی ساده تر انرژی زا ست به همین دلیل است که برای مصرف کودکان ، افرادی که ورزش های گروهی انجام می دهند ، بدن سازان و حتی افرادی که از نظر روانی خسته هستند توصیه می شود.

– این ترکیب را روی پوست بگذارید. بعد از 15 دقیقه بشوئید. مرطوب کننده پوست با جو جو نیز یک پاک کننده و اسکراب طبیعی برای صورت شماست. در کل، می تواند به عنوان ماسک صورت نیز به کار رود، چون باعث نرم شدن پوست می شود. علاوه بر این، به درمان آکنه نیز کمک می کند. حمام جو نیز برای درمان

. تحقیق در زمینه اثر مصرف قارچ براحساس سیری و حتی کاهش وزن توسط دانشمندان دانشگاه مینه سوتا با پژوهش برروی داوطلبان انجام شده است. بهترین زمان برای مصرف قارچ دروعده صبحانه است، این ماده غذایی مفید دارای آنتی اکسیدان، ویتامین D، خواص ضد سرطانی، آنتی ویروس، ضد التهابی، ضد میکروبی و درمان کننده دیابت است. دارچین را چگونه مصرف کنیم تا لاغر شویم

، خاصیت ضد التهابی دارد و منجر به انقباض مویرگ های پوست زیر چشم می شود. تانین و آنتی اکسیدان EGCG موجود در چای سبز نیز ورم و تغییر رنگ زیر پوست چشم را کاهش می دهد. حتی قرار دادن کیسه های چای سرد به مدت 15 دقیقه زیر چشم، سیاهی آن را کاهش می دهد. آووکادو : این میوه که خاصیت ضد پیری دارد، غنی از پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، ویتامین های گروه ب و ویتامین E است. مصرف آووکادو

– سعی کنید از روش های طبیعی که ذکر شد برای رفع یبوست استفاده کنید. تذکر1: اگر همه راه ها را امتحان کردید و باز هم یبوست برطرف نشد، تحت نظر پزشک می توانید از داروهای مسهل استفاده کنید. تذکر 2: معمولا افراد یبوست را یک بیماری نمی دانند، اما اگر جدی گرفته نشود و درمان نگردد، مشکلات جدی مثل بواسیر را به دنبال خواهد داشت.

باعث کاهش تب می شود و خاصیت تب بر دارد که این خاصیت ناشی از سرد بودن گیاه بیدمشک است. همچنین مقوی دل و مغز و ملین مزاج است. برای تقویت بدن در گرم مزاج ها نیز اثر خوبی دارد و سردردهای ناشی از گرم مزاجی را تسکین می دهد؛ اما برای رفع سردرد و سرگیجه ناشی از سودا بایستی از شربت عرق بیدمشک و گلاب استفاده کرد. از دیگر خواص عرق بیدمشک، رفع درد و خستگی ناشی از کار و فعالیت زیاد است. طریقه مصرف

است که یک فلاونوئید است که یک ماده مغذی در طب پوست و مو بشمار میآید. برای استفاده از دم اسبی این گیاه را در آب ولرم گذاشته و بگذارید چند ساعت بماند و نهایتا آنرا صاف کرده و آبش را بگیرید و روی سر خود مالیده و ماساژ دهید و نشویید تا کاملا جذب پوست سر شود. اسطوخودوس گیاه اسطوخودوس از قدیم به عنوان التیام بخش، آرام بخش و ضد عفونی کننده مصرف داشته است در مورد رشد مو هم خواص ترمیم

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی شامل 5 گرم مغز بادام خام و پوست کنده، 1 بادام هندی خام، 3 قاشق غذاخوری عسل و 3 لیوان آب سرد یا شیر کم چرب می شود. برای تهیه این نوشیدنی انرژی زا باید بادام ها را همراه عسل و آب یا شیر داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید که مایع یکنواختی به دست بیاید. برای پوست کندن بادام های خام هم کافی است آن ها را حدود 6 تا 8 ساعت خیس و سپس به

بدون نمک پخته شود یک درمان گیاهی برای پرفشاری خون است. فیبر موجود در شلغم باعث کاهش کلسترول خون می شود. کاهش فشارخون و کلسترول یعنی سلامت قلب و جلوگیری از گرفتگی رگ ها ، مانع از بروز سکته های قلبی و مغزی می شود. کمک به هضم غذا خیلی از ما از خواص فیبر برای جلوگیری از یبوست و اجابت مزاج سالم آگاهیم. کسانی که ناراحتی گوارشی دارند از یبوست و اسهال متناوب،

طبع خرما گرم و خشک است. مثلاً برای نرم کردن سینه می توانید مقداری خرما در آب گرم بجوشانید و روزی 2 تا 3 استکان بخورید. البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است. از این شربت می توانید برای تقویت کلیه هم استفاده کنید.خاصیت این شربت خیلی زیاد است تا جایی که حتی افرادی که مبتلا به درد کمر یا درد مفاصل هستند هم می توانند از شربت خرما استفاده کنند. اگر مشکل سنگ مثانه دارید

: چاق کننده -لطیف کننده پوست -رفع ریزش مو و تقویت مژه ها -تقویت بینایی -افزایش قد در کودکان سالاد برگ کاسنی : دفع کننده سنگ کلیه و مثانه – دافع سنگ کیسه صفرا – موثر در تولد مولود پسر -موثر در درمان جوش صورت و بدن -خونساز – ضد سرطان کبد و استسقاء

برای رفع نفخ نوزادان نیز مادر هر روز یک لیوان جوشانده رازیانه و زیره همراه با عسل میل کنند. همچنین مادران می توانند برای رفع نفخ در نوزاد، خودشان نیز عرق نعناع استفاده کنند . برای کاهش نفخ نوزادان بهتر است مادر شیرده از غذاهای نفاخ استفاده نکند، آرامش داشته باشد و هنگام شیر دادن به کودک نیز استرس و نگرانی نداشته باشد. بهترین درمان مشکل

گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود مصرف منظم چای گل محمدی در گام اول به سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می کند چون روی کبد و صفرا تأثیر داشته و باعث تمیزی آن ها می شود در ادامه در مورد خواص گل محمدی بخوانید از گل محمدی معطر و پر خاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینی جات و غیره استفاده می شود.

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘




خانه

موبایل

 

کبد چرب بیماری شایعی است که این روزها خیلی از آن رنج می برند

 

 کبد چرب بیماری شایعی است که این روزها خیلی از آن رنج می برند که متاسفانه عامل اصلی این نوع بیماری، عدم رعایت تغذیه سالم و افراط در مصرف غذاهای چرب و مضر است که اگر به موقع کنترل و مداوا نشود مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.افراط در خوردن عرقیجات سرد عامل تشدید کبد چرب است. طبع کبد گرم و تر است و وقتی افراد به صورت افراطی عرقیجات با مزاج سرد می خورند طبع کبد تغییر پیدا می کند و به صورت کبد تنبل و چرب در می آید. متاسفانه برخی ها به مردم که مشکل کبد دارند عرق شاه تره یا کاسنی می دهند و این باعث تشدید کبد چرب می شود، در حالی که زمانی بهتر است کاسنی یا شاه تره مصرف شود که کبد بیش از اندازه داغ شده باشد که با مشورت پزشک مجاز به مصرف آن هستند.چربی زیاد و خوردن آب یخ در وسط غذا یکی از عوامل به وجود آمدن کبد چرب است که متاسفانه خیلی از افراد این دو مورد را رعایت نمی کنند. گیاه خار مریم به دلیل طبع گرم، بهترین گیاه برای درمان کبد چرب است. همچنین عرق نسترن و عناب و سیاهدانه برای کبد چرب مفید هستند.ریسک کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند از افراد لاغر است. بنابراین کسانی که بیماری چاقی و اضافه وزن دارند باید خیلی مواظب باشند که با تغذیه سالم و ورزش از این بیماری پیشگیری کرده یا آن را کنترل کنند. متاسفانه کودکان و جوانان این روزها به سمت غذاهای فست فودی و آماده روی آورده اند که از طب سنتی رد شده است و همین عامل اصلی ایجاد کبد چرب است. در حالی که مصرف سبزیجات، خام خوری و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و چرب در پیشگیری از این بیماری موثر است. کبد از اعضای رییسه بدن است و نقش اساسی در بدن ایفا می کند. یکی از عوامل دیگر در آسیب رساندن به کبد، استرس و اضطراب است که امروزه متاسفانه خیلی ها دچار آن هستند. بسیاری از افراد تا زمانی که بیماری سراغ شان نیامده، مراقب وضعیت بدن و سلامت خود نیستند. شاید مصرف بی رویه انواع و اقسام فست فودها، استعمال دخانیات و عدم تحرک نمونه بسیار خوبی از همین بی توجهی افراد نسبت به بدن است، با این وجود می توان با انجام مجموعه ای از کارها جلوی ابتلا به خیلی از بیماری ها را گرفت.برای مثال کبد چرب یکی از بیماری هایی است که می توان تا حد زیادی از آن پیشگیری کرد. کبد چرب بیماری شایعی است و با شهرنشینی و زندگی ماشینی روز به روز هم بر تعداد مبتلایان اضافه می شود. دکتر فاطمه نجات بخش، متخصص طب سنتی ایران و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران این بیماری را از نگاه طب سنتی بررسی می کند.نگاه طب کلاسیک به کبد چرب با نگاه طب سنتی به این بیماری متفاوت است. کبد چرب از نظر طب کلاسیک زمانی اتفاق می افتد که افزایش و تجمع چربی در بافت کبد وجود داشته باشد و گاهی همین مسئله می تواند باعث به وجود آمدن بدخیمی در کبد (سرطان) یا سیروز کبدی شود اما از نظر طب سنتی هر عاملی که باعث ایجاد سوءهضم شود، کبد چرب ایجاد می کند.معده هضم غذا را برعهده دارد و مواد غذایی از معده به کبد می روند، در نتیجه هر عاملی که در معده ایجاد سوء هضم کند می تواند در کبد انسدادهای ریز ایجاد کند و در نهایت این انسدادهای ریز، کبد چرب را به وجود می آورند. بنابراین محصول هضم معده که وارد کبد می شود باید از کیفیت مناسب برخوردار باشد.کبد چرب چه علائمی دارد؟افراد در هر سنی می توانند به کبد چرب مبتلا شوند؛ حتی کودکانی که تحرک ندارند و پرخوری می کنند نیز به کبد چرب مبتلا می شوند. کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند، دیده می شود. مبتلایان به کبد چرب، بدن سست و لختی دارند و معمولا پوست شان سفید است. این گروه بعد از خوردن غذای چرب و سنگین احساس درد و سنگینی در قسمت راست و بالای شکم می کنند، ضمن اینکه حس کرختی و سنگینی در کل بدن هم احساس می شود.پوست مبتلایان به کبد چرب شادابی و طراوت ندارد و معمولا نوعی بدرنگی در پوست ایجاد می شود. سرد بودن بدن یکی دیگر از علائم ابتلا به کبد چرب است، طوری که این افراد از گرمایی بودن شکایت دارند ولی در واقع با لمس بدن، سردی بدن کاملا احساس می شود.هرگز ناشتا، آب سرد ننوشیداگرچه نوشیدن آب برای بدن ضروری است ولی نوشیدن آب هم مثل غذا خوردن، اصول خاص خودش را دارد. نوشیدن آب و مایعات نباید قبل از غذا یا در بین آن باشد. نوشیدن آب و مایعات را باید به یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موکول کرد.مایعات به ویژه آب هر چه سردتر باشند، آسیب بیشتری برای بدن به همره دارند. در نتیجه دمای مایعات باید متعادل باشد. نوشیدن آب صبح ها به صورت ناشتا، اواسط خواب و پس از بیداری ناگهانی، بعد از استحمام، بعد از رابطه جنسی و بعد از ورزش مضر است. نوشیدن آب باید به اندازه نیاز و در حد رفع تشنگی باشد. خود تشنگی می تواند به بدن آسیب وارد کند؛ بنابراین توصیه می شود افراد از نوشیدن بیش از اندازه آب یا تشنه ماندن خودداری کنند.اگر غذا را نجوید ضرر می کنیدعوامل زیادی در سوء هضم نقش دارند و مهم ترین آنها خوب نجویدن یا سریع خوردن غذا است. افرادی که عادت دارند انواع و اقسام غذا را با هم بخورند یا غذاهای دیرهضم و زود هضم را با هم مصرف می کنند، بیش از دیگر افراد به مشکلات سوءهضم و کبد چرب دچار می شوند. قبل از اینکه معده از غذای قبلی کاملا تخلیه نشده باشد، نباید بلافاصله غذای دیگری خورد. یکی دیگر از عواملی که می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود، عدم رعایت اعتدال در غذا خوردن است، کم خوری یا پرخوری، به ویژه پرخوری می تواند با مشکل سوء هضم همراه باشد.

کمتر غذاهای سرد و غلیظ و لزج بخوریدانتخاب نوع غذا در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب مهم است. استفاده بیش از اندازه از غذاهایی که طبع سرد، به ویژه طبع سرد و تر دارند در تمامی افراد، به خصوص افراد سرد مزاج مشکلات گوارشی به همره دارد و می تواند باعث ابتلا به چربی کبد شود.انواع ترشی، لبنیات به ویژه ماست و دوغ، آلو، هلو، مرکبات، گیلاس، آلبالو، خیار، گوجه و همگی باید در حد اعتدال مصرف شوند چون استفاده بیش از اندازه آنها مشکل ساز است. استفاده بیش از اندازه از غذاهای غلیظ و لزج مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و ماهی (سرد و تر و لزج) و در ایجاد اختلال سوء هضم و ابتلا به کبد چرب نقش دارند. همچنین استفاده زیاد و مکرر از شیرینی های چرب و غلیظ مانند انواع شیرینی های قنادی می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود. 

استفاده زیاد از لبنیات به ویژه ماست و دوغ در ابتلا به کبد چرب نقش دارند

 

نگذارید بدن تان سرد شودهر عاملی که موجب سرد شدن بدن، به ویژه سرد شدن دستگاه گوارش و کبد شود، می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود. یکی از این عوامل، بی حرکتی و سکون است؛ البته فعالیت بیش از حد و سنگین بدنی هم می تواند در ابتلا به کبد چرب نقش داشته باشد. خواب، بین شش تا هشت ساعت برای افراد کافی است ولی خواب بیش از اندازه مشکل ساز می شود. استرس یکی دیگر از عواملی است که مشکلات گوارشی، به ویژه کبد چرب را به همراه دارد. در نتیجه باید این عوامل در زندگی به حداقل برسند.خوراکی ها را با مصلح شان بخوریدافرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند، باید حجم غذای خود را کاهش دهند و از پرخوری بپرهیزند. روزه داری در بهبود وضعیت این افراد تاثیر زیادی دارد. غذای شب باید سبک و با حجم کم باشد، همچنین بین صرف وعده شام تا خواب حداقل دو ساعت فاصله ایجاد شود. این دسته از افراد باید از خوردن غذاهای سرد پرهیز کنند و در صورت مصرف، آنها را با مصلح غذاها استفاده کنند.استفاده از ادویه هایی مثل زیره، زنجبیل، سیاهدانه، آویشن، نعنا، فلفل، دارچین، میخک و هل در غذاها به دلیل خاصیت گرمی می تواند مفید واقع شود. این ادویه ها در تقویت کبد هم نقش دارند. افرادی که تمایل به مصرف ماست و دوغ دارند باید ماست را به صورت چکیده و در حجم کم مصرف کنند و دوغ را با استفاده از ماست چکیده درست کنند.مصرف سبزیجات و زیتون همراه با غذا ایرادی ندارد ولی ماست نباید همره با غذا استفاده شود. استفاده از نبات و عسل هم در برطرف کردن سردی می تواند مفید باشد. به طور کلی استفاده از غذاهای گرم توصیه می شود ولی نباید در استفاده از غذاهای گرم هم افراط شود.افراد مبتلا به کبد چرب باید از خوردن غذاهای پر رطوبت مثل شیر، میوه های آبدار و لبنیات پرهیز کنند یا آنها را با مصلح استفاده کنند. برای مثال مصلح ماهی، ادویه هایی مثل زعفران، فلفل و دارچین است. کباب کردن ماهی و استفاده از ماهی جنوب هم می تواند در کاهش سردی و رطوبت موثر باشد.گوشت غلیظ نخوریدافرادی که به کبد چرب مبتلا هستند نباید از گوشت های غلیظ استفاده کنند. گوشت گاو، گوساله و شتر در گروه گوشت های غلیظ قرار می گیرند و نباید مصرف شوند. گوشت گوسفند، مرغ محلی و بلدرچین گزینه های خوبی هستند. خوردن نخود آب که به همراه ادویه جات گرم مثل دارچین و زعفران درست شود و در آن شوید وجود داشته باشد، می تواند غلظت مواد داخل کبد را کم کند. برای درست کردن نخود آب می توان از آب گوشت، نخود، برنج و گوشت استفاده کرد. یکی دیگر از سبزی هایی که باعث تقویت کبد می شود شنبلیله است که استفاده از آن در غذاها به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می شود.خوراکی های دوست کبدمبتلایان به کبد چرب می توانند برای تقویت کبد از پسته، بادام و فندق استفاده کنند. این افراد باید روزانه پنج عدد فندق، پنج عدد بادام و سه عدد پسته بخورند. مواد غذایی دیگر وجود دارند که برای کبد مفیدند. برای مثال انجیر و مویز. همچنین ترب نیز به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.مبتلایان به کبد چرب به جای استفاده از آب بهتر است ماءالعسل (ترکیب آب و عسل) بنوشند. این افراد می توانند گاهی اوقات به جای آب، عرق کاسنی و شاتره (به نسبت مساوی عرق کاسنی و شاتره) بنوشند. البته استفاده از رازیانه تنها به خانم ها توصیه می شود و آقایان نباید از آن استفاده کنند. اگرچه میوه های شیرین مثل توت و مویز برای کبد مفیدند ولی نباید در مصرف آنها افراط کرد.   

برای تقویت کبد از پسته، بادام و فندق استفاده کنید

 نسخهاگر آزمایش های شما نشان از چربی کبدتان دارد:1. دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک و نیم لیوان آب بجوشانید، یک لیوان باقی بماند. هر روز صبح ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت چیزی نخورید.

2. هر روز یک استکان عرق کاسنی میل کنید .

3. هر روز یک استکان عرق شاتره میل کنید.

4. در برخی موارد که تشخیص آن با طبیب حاذق است، حجامت کبدی هم توصیه می شود.نگران نباشید!اگر شما مبتلا به کبد چرب هستید و این مطلب را تا به اینجا مطالعه کرده اید، برای تان مژده ای داریم و آن این است: «در صورت رعایت رژیم غذایی توصیه شده، انجام ورزش و تحرک بدنی مناسب و استفاده از روش های درمانی گیاهی موثر، این بیماری به صورت کامل و بدون بر جای گذاشتن هیچ نوع عارضه ای بهبود می یابد.»پس: تا فرصت باقیست شروع کنید! تندرستی ارزشمندترین هدیه خداوند به انسان است، برای یک شروع خوب، هنوز فرصت باقی است.

 

منبع: ماهه طبیب سبز/برترین ها


تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *