درمان فشار خون بالا در جوانان

آرشیو موضوعی

شما در حال حاضر اینجا هستید :

تغذیه و سلامتی

سلامت زنان

سلامت مردان

درمان فشار خون بالا در جوانان

سلامت کودکان

سلامت میانسالان

سلامت روان

سلامت جنسی

اعتیاد و سیگار

پوست و مو

دهان و دندان

تناسب اندام

ویتامین و مکمل

انواع دارو ها

انواع بیماری

مطالعه ای جدید نشان میدهد، فشار خون بالا برای جوانان به اندازه ای که برای همتایان ۴۰ ساله و بزرگترشان نگرانی محسوب میشود، اهمیت ندارد.
به گفته نویسندگان این مطالعه، این مسئله به طور ویژه در مردان جوان دیده میشود و تنها ۴ نفر در ۱۰ جوان مبتلا به فشار خون بالا، فشار خون خود را کنترل میکنند.

دکتر اندرو موران، نویسنده ارشد این مطالعه گفت:در حالی که آگاهی از فشار خون بالا، درمان و کنترل آن به طور کلی از اوایل سال ۲۰۰۰ بهبود یافته است، هر سه مورد در جوانان بالغ بین ۱۸-۳۹ ساله در وضعیت بدی باقی مانده است.

انجمن قلب، فشار خون بالا را ۱۴۰/۹۰ یا بالاتر تعریف می کند. فشار خون بالا می تواند به حمله قلبی و سکته مغزی منجر شود.

این مطالعه شامل اطلاعاتی از هشت نظرسنجی بود که بین سال های ۱۹۹۹-۲۰۱۴ تکمیل شده بودند. بیش از ۴۱۰۰۰ نفر در این نظرسنجی ها شرکت کردند. آنها در مورد آگاهی از فشار خون بالا و درمان آن پاسخ دادند.

این یافته ها نشان می دهند که تنها نیمی از ۶٫۷ میلیون بزرگسال جوان مبتلا به فشار خون بالا در سال ۲۰۱۳-۲۰۱۴ تحت درمان قرار گرفتند. براساس این نشست خبری، حتی تعداد کمتری – یعنی ۴۰ درصد از افراد- فشار خون خود را کنترل می کند.

محققان دریافته اند که فقط ۶۸ درصد مردان جوان در مقایسه با ۸۶ درصد زنان جوان، از فشار خون بالا آگاه بودند. این تفاوت در رابطه با درمان (۴۴ درصد برای مردان، ۶۱ درصد برای زنان) و کنترل (۳۴ درصد برای مردان، ۵۲ درصد برای زنان) نیز وجود داشت.

ییی ژانگ، سرپرست نویسندگان این مطالعه گفت: “مطالعه ما به شناسایی نقاط ضعف در بررسی و مدیریت فشار خون بالا در میان بزرگسالان جوان و به ویژه جوانان بالغ پرداخته است.

به گفته ژانگ، اولین مرحله برای جوانان این است که فشار خون خود را اندازه گیری کنند، چه در مطب پزشک، و داروخانه و چه در محل دیگری در جامعه خود. جوانان مبتلا به فشار خون مداوم، به مراقبت های بالینی برای تایید تشخیص و دریافت نظارت منظم و احتمالا درمان نیاز دارند.

 

این مطالعه همچنین گزارش داد که جوانان مبتلا به فشار خون بالا احتمال بیشتری دارد که چاق باشند. تقریبا ۷۵ درصد از جوانان مبتلا به فشار خون بالا در دسته افراد چاق هستند در مقایسه با ۵۷ درصد افراد میانسال با فشار خون بالا و ۴۲ درصد افراد مسن با فشار خون بالا.

محققان همچنین دریافتند که وضعیتی که به عنوان پیش فشار خون شناخته می شود که در آن افراد در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند، در مردان جوان (۳۴ درصد) از زنان جوان (۱۳ درصد) بود.

به گفته محققان پیش فشار خون بالا زمانی است که فشار خون بین ۱۲۰ تا ۱۳۹ برای عدد بالا (سیستولیک) و ۸۰ تا ۸۹ برای عدد پایین (دیاستولی) باشد.

یافته های این مطالعه که توسط موسسه های ملی ایالات متحده تأمین مالی شده بود، در ۲۸ اوت در مجله فشارخون منتشر شد.

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منبع تصاویر 

‏‫‬‬‬

 

تغذیه و سلامتی

اعتیاد به سیگار و مواد مخدر

اطلاعات دارویی

تغذیه و سلامتی

درمان فشار خون بالا در جوانان

اطلاعات دارویی

تغذیه و سلامتی

اطلاعات دارویی

تغذیه و سلامتی

اطلاعات دارویی

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

تبریک عید نوروز 98

احتمالا بره معاینه جسمی قبلی تان را یاد تان هست : یک پرستار بازو بندی دور بازوی تان می‌بندد، بعد آن را پر از باد می‌کند و بعد اجازه می‌دهد که هوا به آرامی از آن بیرون بیاید و در همین حین خودش در گوشی طبی گوش می‌دهد. احتمالا در این زمان هیچ حس خاصی نداشته‌ اید مگر آن حس عجیب بالا رفتن مقدار خون در دست تان. برای دخترها و پسرها این تنها زمانی است که به فشار خون شان فکر می‌کنند.

هر آدمی برای اینکه بتواند زندگی کند به فشار خون نیاز دارد. بدون فشار خون، خون قادر نخواهد بود در بدن گردش کرده تا اکسیژن و سوخت لازم را به اندام‌های بدن برساند.

فشار خون فشاری است که خون شما را با پمپاژ قلب در برابر دیواره رگ‌ های خونی وارد می‌کند. فشار خون با هر تپش قلب بالا رفته و وقتی قلب بین تپش‌ ها استراحت می‌کند پایین می‌آید اما همیشه یک مقدار معین فشار در رگ‌ ها وجود دارد. این فشار خون از دو نیروی جسمی ناشی می‌شود. قلب با پمپاژ کردن خون به رگ‌ ها و در دستگاه گردش‌خون یک نیرو ایجاد می‌کند. نیروی دیگر از رگ‌ ها به دست می‌آید که دربرابر جریان خون مقاومت می‌کنند.

فشار خون در هر دقیقه تغییر می‌کند و نه تنها تحت تاثیر فعالیت و استراحت فرد، بلکه تحت‌تاثیر دما، رژیم‌ غذایی، وضعیت روحی روانی، طرز ایستادن و نشستن و داروها نیز می‌باشد.

درمان فشار خون بالا در جوانان

فشار خون برحسب میلیمتر مرکوری (که به صورت mm Hg نشان داده می‌شود) سنجیده می‌شود. به عنوان مثال، فشار خون طبیعی برای افراد بزرگسال باید کمتر از mm HG 8/12 باشد. عدد بالایی که در این مثال 12 است فشار خون سیتولیک یده می‌شود و نشان دهنده فشار خون در اوج هر ضربان قلب است. عدد پایینی که در این مثال 8 است فشار خون دیاستولیک یده می‌شود و نشانگر فشار خون در زمان استراحت قلب بین هر ضربان است. فشار سیستولیک اول و فشار دیاستولیک دوم نوشته می‌شود.

فشار خون با استفاده از ابزاری به فشار سنج اندازه‌ گیری می‌شود. یک باند بازو بند دور بازوی فرد پیچیده می‌شود و برای ایجاد فشار باد می‌شود. وقتی بازو بند پر از باد شد، یک رگ بزرگ در بازو را فشار می‌دهد و برای لحظه‌ای جریان خون را قطع می‌کند. فشار خون را وقتی هوا را به آرامی از بازوبند بیرون می‌رانیم و باعث می‌شود خون دوباره در رگ جریان پیدا کند، اندازه‌گیری می‌کنند.
گوش دادن با یک گوشی طبی به دکتر یا پرستار این امکان را می‌دهد تا اولین ضربه را بشنوند. این فشار سیستولیک است. فشار دیاستولیک وقتی صدای ضربه قطع می‌شود نوشته می‌شود.

افراد با بالا رفتن سن دچار فشار خون بالا می‌شوند، از این رو اگر نوجوانی فشار خون بالا داشته باشد، به نظر عجیب خواهد رسید. با اینکه فشار خون بالا در نوجوانان بسیار نادر است اما باید فشار خون تان را کنترل کنید. حتی نوزادان هم ممکن است دچار فشار خون بالا شوند.

فشار خون کمتر از 12 روی 8 برای افراد 18 سال و بالاتر نرمال است. مرز فشار سیستولیک 12 تا 139 یا فشار دیاستولیک 8 تا 89 باید تحت کنترل قرار گیرد. فشار خون بالاتر از 14 روی 9 برای افراد بالاتر از 18 سال فشار خون بالا در نظر گرفته می‌شود.

عدد فشار خونی که دکترها برای نوجوانان بالا تشخیص می‌دهند ممکن است کمتر از آنچه که برای بزرگسالان در نظر می‌گیرند باشد.

برای نوجوانان زیر 18 سال، فشار خون بالا فشار خونی است که بالاتر از 95 درصد سن، قد و جنسیت شان باشد (به عبارت دیگر، 95 درصد بچه‌ها در یک سن، قد، و جنسیت معین فشار خونی پایین تر از این عدد دارند). اندازه‌گیری بین 9 تا 95 درصد میزان قابل ‌انتظار بالا نرمال یا پیش پر فشاری در نظر گرفته می‌شود.

احتمال ابتلای نوجوانانی که فشار خون بالاتر از 9 درصد محدوده قابل‌ انتظار دارند به مشکل فشار خون در بزرگسالی سه برابر است.

دکتر قبل از اینکه تشخیص دهد نوجوانی دچار فشار خون بالا است، حداقل در سه زمان مختلف فشار خون او را اندازه‌گیری می‌کند. فشار خون نوجوانان در معاینات سالانه آنها اندازه‌ گیری می‌شود. دکترها توصیه می‌کند که کودکان بزرگتر که فشار خون نرمال دارند هر سال فشار خون شان را اندازه‌گیری کنند.

اگر فشار خون شما نزدیک به حد بالای محدوده نرمال است یا سابقه خانوادگی فشار خون بالا دارید، در معرض ابتلا به این مشکل قرار دارید. دکتر به شما خواهد گرفت که چند وقت یکبار باید فشار خونتان را اندازه‌گیری کنید.

فشار خون‌ ها دلیل خاصی ندارند و فشار خون ضروری یا اولیه یده می‌شوند. در مواردی که علت فشار خون بالا شناخته شده باشد (که فشار خون ثانویه یده می‌شود)، معمولا در نتیجه مشکل کلیوی، اختلالات هورمونی، ناهنجاری آئورت (رگ اصلی که خون اکسیژن‌دارشده را در بدن حمل می‌کند) و یا باریک شدن برخی رگ‌ها ایجاد می‌شود. دکترها نوجوانان مبتلا به فشار خون را معاینه می‌کنند تا دلایل ثانویه آن را تشخیص دهند.

برخی نوجوانان ممکن است زمینه ابتلا به فشار خون بالا را از یکی یا هر دو والدین شان ارث برده باشند. با اینکه فشار خون معمولا ارثی است اما بعضی افراد که سابقه قوی خانوادگی این بیماری را دارند، هیچوقت به آن مبتلا نمی‌شوند.

کودکان و نوجوانان چاق در معرض ابتلا به فشار خون بالا هستند. ورزش نکردن چاق شدن را آسان‌تر می‌کند و احتمال ابتلا به فشار خون را هم بالا می‌برد. افرادی که از نوشیدنی‌های الکلی یا موادمخدر استفاده می‌کنند نیز در معرض ابتلا به این مشکل هستند. در برخی موارد، داروهایی مثل استیروئیدها یا داروهای ضد بارداری هم می‌تواند علت فشار خون بالا در جوانان باشد.

فشار خون بالا ممکن است برای زنان باردار هم اتفاق بیفتد. این نوع فشار خون پره‌اکلامپسی یده می‌شود. بااین‌حال این مشکل نادر است: فقط 6 تا 8 درصد از زنان باردار به این وضعیت مبتلا می‌شوند.

فشار خون بالا حجم کار قلب و رگ‌‌ها را می‌کند. قلب باید قوی‌تر پمپاژ کند و رگ‌ها هم باید خونی را که تحت فشار بیشتری حرکت می‌کنند را حمل کنند. اگر فشار خون بالا برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند، قلب و رگ‌ها دیگر آنطور که باید فعالیت نمی‌کنند. سایر اندام‌های بدن، مثل کلیه‌ها، چشم‌ها و مغز هم دچار آسیب می‌شوند.

افراد می‌توانند با فشار خون بالا به مدتی طولانی زندگی کنند بدون اینکه علائمی مشاهده کند. به همین دلیل است که فشار خون بالا معمولا “قاتل خاموش یده می‌شود. اینکه فرد هیچ علائمی ندارد، به این معنی نیست که فشار خون بالا بر بدن او اثر نمی‌گذارد.

ابتلا به فشار خون بالا فرد را در معرض سکته، حملات قلبی، نارسایی کلیه، از دست رفتن بینایی و تصلب شریان قرار می‌دهد. در موارد نادر، فشار خون شدید می‌توانند ایجاد سردرد، تغییر بینایی، سرگیجه، خونریزی بینی و حالت‌تهوع شود.

برای نوجوانان تنها راه تشخیص فشار خون بالا این است که فشار خون تان را اندازه ‌بگیرید. این روشی بدون درد و سریع است.

اگر یک بار فشار خون تان بالا بودن لزوما به این معنی نیست که فشار خون دارید، اما می‌تواند نشانه این باشد که باید مراقب فشار خون تان باشید.

برای اینکه تشخیص داده شود که فردی فشار خونی است باید چندین مرتبه در روزها مختف فشار خون او اندازه‌گیری شود.

دکترها معمولا در این مواقع در این زمینه‌ها از بیمار اطلاعات می‌گیرند

– سابقه پزشکی کامل، ازجمله سوالاتی درمورد وضعیت کنونی و گذشته سلامتی وی و وضعیت سلامت اعضای خانواده
– اینکه فرد دارویی مصرف می‌کند یا خیر
– اینکه فرد سیگار می‌کشد یا از مشروبات الکلی استفاده می‌کند
– عادت‌ های تغذیه و ورزش

دکتر احتمالا قد و وزن فرد را هم اندازه‌گیری می‌کند و ممکن است آزمایش ادرار و خون نیز از او بگیرد تا وضعیت سلامت او مثل مشکلات کلیوی یا اختلالات تیروئید که گاهی‌ اوقات می‌تواند علت بروز فشار خون باشد، را با دقت بیشتری بررسی کند. دکتر ممکن است کلسترول بالا یا مشکلات دیگری که می‌تواند خطر ایجاد بیماری قلبی یا سکته را بالا ببرد را نیز بررسی می‌کند.

فشار خون بالا می‌تواند مشکلی موقتی یا بیماری برای همه عمر باشد. صرف نظر از اینه چه چیز علت فشار خون بالا است، مسئله مهم این است که آن را تحت کنترل قرار دهید. کسانی که فشار خون شان را با یک بره درمانی کنترل می‌کنند، خطر بروز مشکلات جدی را در خود پایین می‌ آورند.

با اینکه مصرف دارو برای کنترل فشار خون بالا الزامی است اما در بسیاری از موارد فشار خون را می‌توان با ایجاد اصلاحاتی در وضعیت زندگی مثل کاهش وزن و تغییرات غذایی کنترل کرد.

اگر برای تان تشخیص داده شده که فشار خون بالا دارید، شما به همراه دکتر تان باید تصمیم بگیرید که بهترین روش درمان برای شما چه روشی است. دکتر احتمالا توصیه می‌کند که با ایجاد تغییر در سبک زندگی مثل کاهش خوردن چربی‌ها و نمک، خودداری از مصرف الکل و سیگار و ورزش کردن مشکل تان را کنترل کنید.

ورزش یک درمان بسیار مهم برای فشار خون است. فقط افرادی که فشار خون کنترل‌ نشده جدی دارند، که بسیار نادر است، باید درمورد ورزش احتیاط کنند. آکادمی طب اطفال امریکا (AAP) توصیه می‌کند که نوجوانان مبتلا به فشار خون جدی فقط تا زمانیکه فشار خونشان کنترل شود، از انجام برخی ورزش ها خودداری کنند.
ورزش هایی که باید از آن دوری شود شامل بدنسازی و بادی‌بیدینگ، مخصوصا اگر به صورت حرفه‌ای انجام شود، نیز می‌باشد. به عبارت دیگر، ورزش هایی که روی عضله‌سازی تمرکز دارد اما آن را با ورزش های هوازی متعادل نمی‌کند از جمله ورزش هایی است که باید از آن اجتناب شود. افرادی که به فشار خون خفیف‌تر مبتلا هستند یا فشار خونشان تحت کنترل است باید به ورزش به عنوان راهی برای درمان مشکل خود نگاه کنند.

با رعایت نکات زیر می توانید به درمان فشار خون بالا کمک کنید :

– نسبت به قد تان وزنی نرمال داشته باشید.
– به طور منظم ورزش کنید. این کمک می‌کند دچار اضافه وزن نشوید یا اضافه ‌وزن تان را از بین ببرید. ورزش همچنین قلب و عروقتان را قوی و سالم نگه می‌دارد.
– یک رژیم ‌غذایی سالم که شامل دانه‌های کامل، لبنیات کم‌چربی، میوه و سبزیجات می‌شود داشته باشید.
– سیگار نکشید. سیگار کشیدن و فشار خون بالا جزء عوامل اصلی ابتلا به حمله قلبی و سکته هستند.
– سطح استرس تان را تحت کنترل داشته باشید. تکنیک‌های ریلکسیشن مثل تمرینات تنفس عمیق در این زمینه کمک می‌کند.
– مصرف سدیم (نمک) خود را تحت کنترل داشته باشید. مصرف کمتر نمک به پایین آوردن فشار خون در برخی افراد کمک می‌کند و از بروز فشار خون بالا در برخی افراد جلوگیری به عمل می‌آورد.
– از مصرف نوشیدنی‌های الکلی خودداری کنید.
– فشار خونتان را بدانید. به طور منظم آن را چک کنید. / کیدزپرشیا

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *