درمان عفونت گوش سوراخ شده

درمان عفونت گوش سوراخ شده
درمان عفونت گوش سوراخ شده

راهکارهایی برای مراقبت از گوش تازه سوراخ شده و درمان عفونت پیرسینگ گوش :

اگر به تازگی گوش خود را سوراخ کرده اید باید از آن مراقبت کنید تا زخمی نشده و مبتلا به عفونت نشود. روزی دوبار گوش ها را بشویید و تا زمانی که مجبور نیستید به آنها دست نزنید. با انجام راهکارهایی که در ادامه آمده است در مدتی کوتاه گوش ها به حالت اولیه برمیگردند و میتوانید از استایل جدید خود لذت ببرید:

شستن دست ها احتمال انتقال باکتری های بیماری زا را به گوش ها کم میکند. از مایع با صابون آنتی باکتریال استفاده کنید تا مطمئن شوید دستها به خوبی پاکیزه شده اند.

*دستها را حدود ۱۰ الی ۱۵ ثانیه با صابون و کف بشویید تا به خوبی تمیز شوند.

درمان عفونت گوش سوراخ شده

کمی صابون را با انگشتها بمالید تا کف کند و به آرامی محل سوراخ شده را در دو طرف گوش بشویید سپس با یک دستمال خشک و تمیز کف را پاک کنید.

از کسی که کار سوراخ کردن گوش ها را انجام داده است بخواهید تا پاک کننده ای که  از نمک دریا تهیه شده است به شما معرفی کند. این پاک کننده ها، گوش را بدون خشک کردن پوست اطراف آن تمیز می کنند. مقداری از پاک کننده را با گوش پاک کن برداشته و محل را به خوبی تمیز کنید.

*بعد از استفاده از پاک کننده نیازی به شستن گوش ها نیست.

ضدعفونی کردن گوش ها روند بهبود را سریعتر کرده و از عفونت گوش ها جلوگیری میکند. ضدعفونی را با گوش پاک کن یا تکه ای پنبه انجام دهید. این کار را بیش از سه روز ادامه ندهید زیرا باعث خشکی پوست اطراف گوش شده و روند بهبودی را کند میکند.

بعد از تمیز کردن محل سوراخ ها و زمانی که پوست خشک نشده گوشواره ها را کمی بچرخانید. این کار باعث نچسبیدن گوش به گوشواره می شود.

کسی که کار سوراخ کردن گوش پیرسینگ را انجام میدهد از گوشواره های ساده ای استفاده میکند. این گوشواره ها ضدحساسیت هستند و در روزهای ابتدایی برای گوش مشکلی ایجاد نمی کنند. بهتر است این گوشواره ها را حداقل ۴ هفته در گوش نگهدارید.

*این گوشواره های باید از استیل ضدزنگ جراحی، تیتانیوم، نیوبیوم یا طلا ساخته شده باشند.

* اگر غضروف گوش را سوراخ کرده اید گوشواره ها باید حداقل ۳ الی ۵ ماه و تا بهبودی کامل، در گوش بمانند.

توجه نکردن به تمیزی محل سوراخ شده ممکن است باعث عفونت شود. بنابراین بدون شستن دستها آنها را لمس نکنید.

شنا کردن میتواند باعث انتقال باکتری به گوش‌ها شود. از استخر، رودخانه و دریا دوری کنید. اگر از وان استفاده می کنید به قدری در آب فرو نروید که گوش ها خیس شوند.

هرگونه برخورد لباس با گوش ها بهبودی را به تاخیر می اندازد. بنابراین از پوشیدن کلاهی که گوش ها را می پوشاند دوری کرده و هنگام پوشیدن لباس یا درآوردن آن مواظب باشید برخوردی با گوش ها صورت نگیرد.

*اگر ناچار به پوشاندن گوش ها هستید از پوششی که گشاد و راحت است استفاده کنید و اگر به گوش ها برخورد کرد برای استفاده ی مجدد حتما آن را بشویید.

اگر گوش ها یک هفته یا بیشتر بعد از سوراخ شدن متورم شده و درد می کنند ممکن است دچار عفونت شده باشند. پوست اطراف گوش عفونی نیز به رنگ قرمز یا صورتی پررنگ خواهد بود بنابراین اگر دارای این علائم بودید با پزشک مشورت کنید.

امیدوارم از این مطلب پین ورک لذت برده باشید! همچنین ما آماده هستیم تا خدمات آرایشی در منزل را برای شما ارایه دهیم.



تمامی حقوق برای پین ورک محفوظ است.


نام کاربری یا ایمیل


رمز

مرا به خاطر بسپار

هم مردان و هم زنان، گوش‌هایشان را پیرسینگ می‌کنند. بطور کلی این کار در قسمت پایین نرمه‌ی گوش انجام می‌شود. اگرچه تقریبا هر بخش بیرونی گوش می‌تواند پیرسینگ شود. به گفته‌ی بخش پزشکی UCLA، اگر یک پیرسینگ ب درستی نگهداری نشود، می‌تواند باعث عفونت گردد. عفونت دربدن، یک مساله‌ی جدی است، و می‌تواند منجر به عوارض پزشکی بیشتر و جدی‌تری شود.

دلایل عفونت می‌تواند از خود پیرسینگ نشأت بگیرد. اگر پیرسینگ در یک محل غیر بهداشتی انجام شود یا ابزارهایی که برای سوراخ کردن گوش بکار می‌روند آلوده به خون یا کثیفی باشند، عفونت می‌تواند اتفاق بیفتد. انواع گوشواره‌های غیر بهداشتی نیز می‌توانند باعث عفونت شوند.

وبسایت KidsHealth می‌گوید که شما برای جلوگیری از عفونت باید گوش‌های تازه سوراخ شده‌تان را هر روز با الکل ضد عفونی و تمیز کنید. همچنین باید از فلزاتی که بدنتان پس از استفاده از آن‌ها واکنش آلرژیک نشان می‌دهد نیز اجتناب کنید، زیرا آنها می‌توانند باعث التهاب شدید و گاهی اوقات عفونت شوند.

به گفته بنیاد پزشکی پالو آلتو، اگر فکر می‌کنید که پیرسینگ‌تان ممکن است عفونی شده باشد، به دنبال علائم خاص زیر بگردید: اولین علامت، قرمزی در محل پیرسینگ است. سوزش، احساس داغی یا خارش نیز ممکن است نشان دهنده‌ی عفونت باشد. هر نوع ترشح خشک و پوسته مانند نیز می‌تواند یک عفونت را نشان دهد. اگر هر جایی نزدیک به محل پیرسینگ، یک آبسه یا دمل چرکی دیدید، این یعنی چرک در داخل پوست گیر افتاده است. فورا به پزشک مراجعه کنید. درمان عفونت گوش سوراخ شده

اگر عفونت گوش سوراخ شده داشته باشید و آنرا فورا و کاملا درمان نکنید، ممکن است دچار عوارض جدی شوید. «مجله پزشکی غربی» توضیح می‌دهد که برخی از عوارض عبارتند از ضایعات، گرانولوم پیوژنیک (برآمدگی‌های گوشتی)، تومور کلوئید، سلولیت، آسیب گوش و زخم‌های شدید. اگر عفونت شدید باشد، ممکن است لازم باشد برای درمان، عفونت پوست کنده یا برداشته شود. این امر می‌تواند باعث زخم‌های کاملا مشخصی شود که برطرف کردن آنها غیر ممکن است!

وبسایت The Children’s Hospital می‌گوید که درمان یک عفونت گوش پیرس شده با مراجعه به پزشک خانوداگی‌تان برای یک تشخیص مثبت آغاز می‌شود. او نه تنها باید گوش را معاینه کند و عفونت را تشخیص دهد، بلکه باید مطمئن شود که این عفونت باعث مشکلات دیگری مانند آسیب به بافت‌های اطراف، آسیب گوش یا هر نوع کاهش شنوایی نشده باشد.

درمان با برداشتن پیرسینگ آغاز می‌شود و سپس با یک دوره مصرف آنتی بیوتیک قوی دنبال می‌شود. ممکن است پزشک، آنتی بیوتیکی برای شما تجویز کند که بطور مستقیم روی پوستتان بمالید. درمان‌های تکمیلی ممکن است شامل دبرید (برش، برداشت یا حذف یک بخش از بافت مرده، عفونی یا صدمه دیده) پوست آسیب دیده یا برداشتن نواحی دارای عفونت شدید باشد.

پیشگیری از عفونت پیرسینگ گوش به این معنی است که نسبت به پیرسینگ‌تان با مسئولیت باشید. پیرسینگ‌تان را خودتان در خانه انجام ندهید، مگر اینکه بطور حرفه‌ای آموزش دیده باشید. مطمئن شوید وسایلی که توسط یک فرد حرفه‌ای برای این کار استفاده می‌شود، استرلیزه و تمیز شده‌اند. مایوکلینیک توصیه می‌کند که علائم عفونت، تورم یا تغییرات بافت در محل پیرسینگ را هر روز بررسی کنید.

کلیه حقوق مطالب برای مجله تناسب اندام محفوظ است؛ لطفاً در صورت استفاده ، لینک و نام مجله تناسب اندام را درج کنید. کانال بدنسازی

درمان عفونت گوش سوراخ شده
درمان عفونت گوش سوراخ شده
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *