درمان رفلاکس معده بدون دارو

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

رفلاکس اسید معده به مری (GERD) یا برگشت اسید معده (رفلاکس اسیدی) نوعی بیماری است که با سوزش گاه‌به‌گاه سر معده همراه است. افراد مبتلا به رفلاکس معده به‌طور مرتب بازگشت اسید معده به مری را حس می‌کنند. در این مقاله شما را با ۵ داروی گیاهی برای درمان رفلاکس اسید معده و همچنین چگونگی بهبود شیوه‌ی زندگی برای دستیابی به نتایج بلند مدت آشنا خواهیم کرد.

درمان رفلاکس معده بدون دارو

به‌یاد داشته باشید که حتما باید درباره‌ی علائم بیماری رفلاکس معده با پزشک صحبت کنید. عدم درمان رفلاکس معده می‌تواند خطرات بیماری را افزایش بدهد و عوارض زیر را ایجاد کند:

ممکن است پزشک برای شما داروهای ضدترشح اسید بدون نسخه تجویز کند یا داروهایی تجویز کند که تولید اسید معده را کاهش دهند. البته درمان‌های طبیعی‌ای هم شامل استفاده از گیاهان دارویی و مکمل‌ها برای درمان سوزش سر معده وجود دارد. شواهد محدودی رابطه‌ی بین مصرف گیاهان دارویی و درمان رفلاکس معده را تأیید می‌کند. بااین‌حال استفاده از این گیاهان در کنار نسخه‌ای که پزشک برای درمان بیماری تجویز کرده است، می‌تواند مفید باشد. به‌یاد داشته باشید که حتما قبل از مصرف هر دارو یا گیاه باید با پزشک خود مشورت کنید.

روغن نعناع فلفلی اغلب در شیرینی‌ها و برگ‌های چای یافت می‌شود. بااین‌حال نعناع فلفلی به‌طور سنتی به‌عنوان تسکین‌دهنده برای بیماری‌های زیر استفاده می‌شود:

براساس تحقیقاتی که در این رابطه انجام شد، علائم بیماری رفلاکس معده در افرادی که از روغن نعناع فلفلی استفاده کرده بودند، بهبود یافت. با‌این‌حال هرگز نباید داروهای ضد ترشح اسید معده و روغن نعناع فلفلی را همزمان مصرف کنید. این کار می‌تواند خطر سوزش معده را افزایش دهد.

زنجبیل از گذشته‌ برای درمان حالت تهوع استفاده می‌شد. درواقع آب‌نبات زنجبیلی و دمنوش‌های زنجبیلی به‌عنوان اقدامات کوتاه‌مدت برای رفع عوارض و حالت تهوع صبحگاهی در خانم‌های باردار توصیه می‌شود. از نظر تاریخی زنجبیل برای درمان سایر بیماری‌های معدی-روده‌ای مانند سوزش معده استفاده می‌شود. به‌‌نظر می‌رسد که زنجبیل ویژگی ضدالتهابی دارد که می‌تواند تورم و ناراحتی‌های مری را کاهش دهد.

مصرف متعادل ریشه‌ی زنجبیل عوارض جانبی بسیار کمی دارد، اما اگر آن را به میزان زیاد مصرف کنید می‌تواند سبب سوزش معده شود.

چند گیاه دارویی و انگشت‌شمار دیگر هم به‌طور سنتی برای درمان بازگشت اسید معده استفاده می‌شوند. چند مطالعه بالینی تأثیر‌ات این گیاهان را تأیید می‌کند که می‌توان به گیاهان دارویی زیر اشاره کرد:

این گیاهان در عطاری‌ها یافت می‌شوند. شما می‌توانید آن‌ها را به‌صورت دمنوش، روغن یا کپسول تهیه کنید. هیچ سازمانی حتی سازمان غذا و دارو، قوانین و مقررات رسمی درباره‌ی میزان ایمنی و اثربخشی گیاهان ندارد.

خاصیت آنتی‌اکسیدانی ویتامین‌های A ،E و C می‌تواند از بازگشت اسید معده جلوگیری کند. مصرف مکمل‌های ویتامینی معمولا به افرادی توصیه می‌شود که نمی‌توانند مواد مغذی لازم را از غذاها دریافت کنند. آزمایش خون، کمبود ویتامین‌های بدن شما را مشخص می‌کند. همچنین پزشک ممکن است برای‌تان مولتی‌ویتامین تجویز کند.

گذشته از گیاهان دارویی، مکمل‌های خاصِ موجود در داروخانه‌ها هم به تسکین علائم رفلاکس معده و به حداقل رساندن وقوع آن کمک می‌کند. ملاتونین یکی از این مکمل‌ها است.

ملاتونین هورمونی است که در غده‌ی پینه‌آل تولید می‌شود و به‌عنوان «هورمون خواب» شناخته می‌شود. این غده در مغز قرار گرفته است. ملاتونین در ابتدا به‌عنوان عامل کمکی تغییرات مغزی برای شروع خواب شناخته شد.

مطالعات اولیه پیشنهاد می‌کند که مکمل ملاتونین ممکن است برای طولانی‌مدت علائم رفلاکس معده را تسکین دهد. این ویژگیِ ملاتونین فقط زمانی‌که با سایر درمان‌های مربوط به رفلاکس همراه باشد، دیده شده و مصرف تنهای ملاتونین این نتیجه را ندارد.

براساس بعضی اسناد، گیاهان و مکمل‌ها می‌توانند روی عملکرد دستگاه گوارش تأثیر بگذارند. با‌این‌حال مطالعات بیشتری در این رابطه لازم است.

باید بدانید که عادات و وضعیت بهداشتی که منجر به رفلاکس معده می‌شوند با درمان‌های گیاهی تغییر نمی‌کند.

به‌عنوان مثال موارد زیر می‌تواند منجر به رفلاکس معده شود:

همچنین کاهش وزن، از مصرف گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند برای درمان رفلاکس معده مؤثر باشد.

قبل از اینکه هر نوع داروی جایگزینی را برای درمان رفلاکس معده استفاده کنید، باید با پزشک خود مشورت کنید. پزشک می‌تواند بهترین و کارآمدترین روش را برای درمان رفلاکس معده تعیین کند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

عالی بود.
ممنونم

ممنون از مطالب خوبتون.
https://uboot.in/

از توجه شما ممنونم

درمان رفلاکس معده بدون دارو

خواص خوراکی ها

خواص شنبلیله؛ ۱۳ خاصیت درمانی، نحوه‌ مصرف و عوارض جانبی

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

مسیر یادگیری؛ ۴ مرحله‌ای که برای استادشدن در هر مهارتی طی می‌کنیم

زخم اثنی عشر؛ علائم،‌ دلایل،‌ راه‌های پیشگیری و درمان

کتاب صید قزل آلا در آمریکا؛ شاهکاری دیگر از نویسنده‌ٔ محبوب آمریکایی

انواع هوش‌ گاردنر؛ چرا نتایج تست هوش سنتی قابل اعتماد نیست؟

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

عجیب ترین حیوانات دنیا که شما را حیرت‌زده می‌کنند

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷


عجیب ترین میوه های دنیا چه خواصی دارند؟



رفلاکس معده (GERD)  وقتی رخ می دهد که اسید معده از معده به مری باز می گردد و باعث معده درد یا سوزش سر دل یا ترش کردن معده می شود. این اتفاق زمانی می افتد که اسفنکتر مری (LES) تضعیف شده یا آسیب دیده است. به طور معمول، LES بسته می شود تا از انتقال مواد غذایی در معده و حرکت به سمت مری جلوگیری کند.

غذاهایی که می خورید میزان اسید معده شما را تحت تاثیر قرار می دهد. خوردن مواد غذایی مناسب کلید اصلی کنترل رفلاکس معده GERD است .

 علائم رفلاکس ممکن است از اسید معده زیاد یا بیش از حد کم باشد. در اینجا غذاهای خاصی وجود دارد که می توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید تا علائم رفلاکس اسید معده را کنترل کنید.

درمان رفلاکس معده بدون دارو

سبزیجات به طور طبیعی کم چربی و دارای قند کم هستند و به کاهش اسید معده کمک می کنند. گزینه های خوب عبارتند از: لوبیا سبز، کلم بروکلی، مارچوبه، گل کلم، سبزیجات برگ دار، سیب زمینی و خیار.

زنجبیل دارای خواص ضد التهابی طبیعی است و روشی طبیعی برای درمان سوزش معده و سایر مشکلات گوارشی است. شما می توانید ریشه زنجبیل رنده شده را به غذاهایتان اضافه کنید یا چای زنجبیل را به منظور کاهش علائم مصرف کنید.

جو دوسر، یک غذای صبحانه، یک دانه کامل و منبع عالی فیبر است. جو دوسر می تواند اسید را در معده جذب کند و علائم ریفلاکس را کاهش دهد و باعث درمان معده درد ناشی از آن شود. دیگر گزینه های فیبر عبارتند از: نان سبوس دار و سبوس برنج.

میوه های غیر مرکبات، از جمله خربزه، موز، سیب و گلابی، احتمال اینکه باعث تحریک معده شوند را نسبت به دیگر میوه ها کمتر دارند.

گوشت های کم چرب مانند مرغ، بوقلمون، ماهی و غذاهای دریایی، علائم رفلاکس اسید را کاهش می دهند. آنها را کباب کنید یا آب پز کنید.

سفیده تخم مرغ یک گزینه خوب است. از زرده تخم مرغ دوری کنید چراکه دارای چربی زیاد است و ممکن است باعث بروز نشانه های رفلاکس معده شود.

منابع چربی های سالم عبارتند از: آووکادو، گردو، تخم کتان، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتابگردان. مصرف چربی های اشباع شده و چربی های ترانس را کاهش دهید و آنها را با این چربی های غیر اشباع سالم جایگزین کنید.

سوزش سر دل از علامت های رایج رفلاکس اسید معده و GERD است. بعد از خوردن یک وعده غذایی یا غذاهای خاص، ممکن است که احساس سوزش در معده یا قفسه سینه شما ایجاد می شود. GERD همچنین می تواند به دلیل حرکت اسید به مری باعث استفراغ نیز شود. سایر علائم عبارتند از:

بسیاری از افراد مبتلا به GERD دریافتند که غذاهای خاصی باعث علائم آنها می شوند. هیچ رژیم منفردی نمی تواند تمام علائم رفلاکس معده را برطرف کند و عوامل مختلف برای همه متفاوتند.

اگر چه پزشکان سر این که چه مواد غذایی در واقع علائم رفلاکس را ایجاد می کنند بحث می کنند، نشان داده شده که  برخی از غذاها مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد می کند. برای کنترل علائم شما می توانید با حذف مواد غذایی زیر از رژیم غذایی خود شروع کنید.

غذاهای سرخ شده و چرب باعث می شود که LES آرام شود و اجازه بدهد تا اسید معده بیشتری به مری باز گردد. این غذاها باعث تاخیر در فرآیند تخلیه معده می شوند. خوردن غذاهای پرچرب باعث می شود که شما در معرض علائم رفلاکس  معده  باشید بنابراین کاهش چربی در کل روزانه می تواند کمک کند.

غذاهای زیر دارای چربی بالا هستند. از آن ها اجتناب کنید یا به ندرت از آن ها استفاده کنید.

میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی سالم مهم هستند. اما میوه های خاص مخصوصا میوه های دارای اسید بالا می توانند علائم رفلاکس معده را ایجاد کنند. اگر رفلاکس اسید معده مکرر دارید، باید مصرف خود را از غذاهای زیر کاهش دهید یا از بین ببرید:

شکلات حاوی ماده ای به methylxanthine است. نشان داده شده است که ماهیچه LES را آرام می کند و رفلاکس را افزایش می دهد.

غذاهای تند، مانند پیاز و سیر، علائم سوزش معده را در بسیاری از افراد ایجاد می کنند.

این غذاها در همه افراد محرک رفلاکس معده نیستند بعضی از این غذاها، همراه غذاهای تند، ممکن است شما را از دیگران تحریک کنند.

نعناع و محصولات با طعم نعناع، مانند آدامس و خشبو کننده ها، همچنین می توانند رفلاکس معده را ایجاد کنند.

افراد مبتلا به رفلاکس معده علائم خود را بعد نوشیدن قهوه در هنگام صبحانه میبینند. این به این دلیل است که کافئین یک عامل شناخته شده رفلاکس اسید معده است.

علاوه بر کنترل علائم ریفلاکس با رژیم غذایی و تغذیه، شما می توانید علائم را با تغییر شیوه زندگی کنترل کنید. این نکات را امتحان کنید:

هیچ رژیم غذایی برای جلوگیری از رفلاکس معده ثابت نشده است. با این حال، برخی از غذاها ممکن است برخی از علائم را کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف فیبر، به ویژه میوه ها و سبزیجات، ممکن است فرد را از بازگشت اسید یا GERD محافظت کند.

افزایش فیبر رژیمی شما به طور کلی یک ایده خوب است. علاوه بر کمک به علائم GERD، فیبر نیز خطر ابتلا به موارد زیر را کاهش می دهد:

اگر سوالی در مورد اینکه آیا غذاهای خاصی باید بخشی از رژیم غذایی شما باشند، با پزشک خود صحبت کنید. به طور کلی نمی توان یک درمان قطعی رفلاکس را برای همه افراد پیشنهاد کرد چرا که غذاهایی که به بهبود رفلاکس اسید کمک می کنند برای یک فرد ممکن است برای فرد دیگری مشکل ساز باشد. همکاری با دکتر شما می تواند به شما در ایجاد رژیم غذایی برای کنترل یا کاهش علائم کمک کند.

افراد مبتلا به GERD معمولا علائم خود را با تغییرات شیوه زندگی و داروهای بدون نسخه کنترل می کنند. اگر تغییر سبک زندگی و داروها علائم را بهبود ندهد، با پزشک خود صحبت کنید. پزشک شما می تواند داروهای تجویزی یا در موارد شدید جراحی را توصیه کند.

درمان رفلاکس معده بدون دارو


‌ کاربری یا


گذرواژه

مرا به خاطر بسپار

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *