درمان دمل ناحیه تناسلی زنان

خواص دارویی و گیاهی

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– حساس ترین قسمت بدن زن واژن است، بنابراین  در صورتی که از جوش واژینال رنج می برید، باید به دنبال راه هایی برای درمان جوش های واژینال باشید. جوش واژن نه تنها باعث درد و ناراحتی می شود، بلکه ممکن است باعث ایجاد خجالت در مقابل همسر شما شود.

جوش عفونتی موضعی است  که در لایه های عمیق پوست ایجاد می شود. رنگ جوش ها قرمز رنگ بوده و پس از مدتی ممکن است بر اثر التهاب تغییر رنگ دهند. جوش باعث درد و ناراحتی می شود و اگر عفونت درمان نشود، ممکن است به سایر قسمت ها گسترش یابد.

جوش ممکن است در هرجایی که مالش یا اصطکاک باشد، به وجود آید، مانند بین پاها و بازوها. جوش، ممکن است به دلیل عفونت فولیکول های مو بوجود آید. ایجاد جوش در واژن، می تواند سبب مشکلات و ناراحتی برای فرد شود.

جوش ممکن است در ابتدا قرمز و کوچک بوده و درطی چند روز به نقطه ای متورم و دردناک با نوکی سفید یا زرد رنگ تبدیل شود. در صورتی که درمورد جوش واژن اطمینان کامل ندارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. در برخی موارد، وجود مایع در جوش باعث نگرانی می شود. اکثر آنها در عرض یک یا دو هفته برطرف شده و ممکن است تنها عده کمی نیاز به درمان جدی داشته باشند.

روش های درمانی می تواند درد را کاهش داده و  مانع از عفونت شود. در موارد شدید، پزشک شما ممکن است جوش را برش داده و از بین ببرد. به این ترتیب، از شدت عفونت کاسته می شود.

– هنگامی که باکتری ها در غده های مسدود شده غوطه ور می شوند، آلوده شده و باعث بروز جوش می شوند.

– وجود موی زیاد در ناحیه آلت تناسلی

– سموم بدن-مواد غذایی ناسالم، آلودگی ها و استرس باعث ایجاد سموم در بدن ما می شود. این سموم در بدن ما تجمع پیدا کرده و موجب بروز جوش در قسمت های مختلف بدن از جمله واژن می شود.

– کبودی یا بریدگی: کبودی و بریدگی یا بثورات در ناحیه کشاله ران ممکن است توسط باکتری های موجود در پوست آلوده شده و سبب بروز جوش شود.

شستن دست ها به منظور حفظ بهداشت و عدم سرایت بیماری بسیار مهم است، زیرا دست های آلوده حاوی باکتری های زیادی بوده و در صورت عدم شستشو و تماس دست ها با نقاط دیگر، آلودگی را گسترش می دهید. اما با شستشوی دست ها، به خصوص پس از خروج از اماکن عمومی، خطر ابتلا به باکتری های مضر را کم می کنید.

شما به طور کلی نمی توانید تهدید باکتری را از بین ببرید، اما با انجام مراقبت های لازم، تا حدودی می توانید مقدار باکتریها را کاهش دهید. سیستم ایمنی بدن شما می تواند به راحتی این تهدیدات را به طور روزانه کنترل کند.

هنگامی که باکتری در بدن گسترش پیدا می کند، خطر شیوع آن به دیگران هم افزایش می یابد. در صورت وجود جوش در ناحیه واژن، توصیه می شود که یک بار در روز دوش بگیرید.

این موضوع مانع از شیوع و انتقال جوش شده و به فرد کمک می کند تا باکتری هایی که در طول روز با سطح پوست در تماس هستند، از بین بروند. تقریبا تمام جوش های واژن بوسیله باکتری ها به وجود می آیند.

برخی افراد می توانند حامل باکتری های خطرناک و مضر باشند. باکتری ها می توانند از طریق تماس فیزیکی و یا تماس های غیر مستقیم مانند تماس با حوله، لباس، کاغذ، ملحفه انتقال پیدا کنند.

رعایت بهداشت، بهترین راه برای محافظت از خود در برابر این خطاهای رئی برای شیوع بیماری است. در نظر داشته باشید که عادت های خوب می تواند شما را سالم نگه دارد.

در صورت بروز جوش واژن، بهتر است که راه های صحیح درمانی را در پیش گیرید. زیرا اگر جوش های واژن درمان نشوند، ممکن است گسترش پیدا کرده و باعث عفونت شوند.

بیمار ممکن است برای از بین بردن جوش و بهبود وضعیت خود، داروهایی مانند آنتی بیوتیک مصرف کند. همچنین بیمار می تواند از درمان های خانگی برای برطرف کردن جوش های واژن استفاده کند.

علت تغییرات خلقی مردان و زنان در دوران قاعدگی

ترکیبات موجود در شیر مادر چیست؟

درمان فیبروکیستیک سینه و علل آن

آیا بعد از سزارین میتوان طبیعی زایمان کرد؟

هر چند که در مورد جوش های سطحی و کوچک، این مشکل ممکن است در طی چند روز یا چند هفته، برطرف شود. اما در صورت عدم بهبودی،  شما می توانید از طریق روش های خانگی، آن را کنترل کنید، این روشها به شرح زیر است:

– پیش از آن که جوش یا محیط اطراف آن را لمس کنید، حتما دست های خود را بشویید. از یک صابون ضد باکتری و آب گرم استفاده کنید. در غیر این صورت، ، خطر افزایش باکتری ها در ناحیه جو ، می شود. همین موضوع می تواند سبب تشدید عفونت شود. به همین ترتیب، پس از اتمام درمان خود، دوباره دست های خود را بشویید.

– در یکی از روش های خانگی برای درمان جوش واژن، می توانید پارچه ای را با آب گرم مرطوب کرده و پس از فشرده کردن آن، پارچه را روی جوش قرار دهید و آن را ۷ تا ۱۰ دقیقه نگه دارید. این فرایند را سه تا چهار بار در روز انجام دهید تا جوش بیفتد. گرما باعث افزایش گردش خون می شود، بنابراین سلول های سفید خون می توانند عفونت باقی مانده را درمان کنند.

– یکی از شایع ترین علل جوش، پوشیدن لباس های تنگ است که باعث ایجاد اصطکاک و مالش در نواحی ظریف پوست می شود. بنابراین، بهتر است  تا زمان برطرف شدن جوش ها، لباس آزاد و گشاد بپوشید. لباس زیر تنگ می تواند سبب تشدید بیماری شود. با هر بار تعویض لباس زیر، آن را به خوبی شستشو دهید.

– استفاده از پماد آنتی بیوتیک با ترکیب باسیتراسین، نوموسین و پلی مکسین، به منظور محافظت در مقابل عفونت، موثر است. در صورتی که طی دو هفته، درمان خانگی در از بین بردن جوش واژن موثر واقع نشود، با یک  متخصص زنان مشورت کنید.

– مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات غنی از ویتامین C، ویتامین A و نوشیدن مقدار زیادی آب برای جلوگیری از سموم بدن شما، مصرف ماست، برای حفظ سطح PH، پرهیز از مصرف غذاهای چرب، پرهیز از صابون های عطری برای شستشوی ناحیه آلت تناسلی و  اصلاح موهای ناحیه آلت با تیغه های استرلیزه، همگی در بهبود و پیشگیری از عفونت جوش واژن موثر هستند.

درمان گیاهی برای برطرف نمودن جوش تناسلی عبارتند از:

عسل و ریشه زردچوبه: عسل و زردچوبه، هر دو ضد باکتری و ضد عفونی کننده هستند. هر دو آنها را در مقادیر مساوی تقسیم کنید، کمی جوشانده و نصف قاشق چای خوری به محل جوش بزنید. صبح روز بعد، جوش شروع به تخلیه خواهد کرد. پس از تخلیه کامل جوش، ناحیه را کاملا پاک کنید. این درمان، بسیار موثر است.

شیر، سرکه و زردچوبه: این مواد را با هم مواد مخلوط کرده و بجوشانید. پارچه ای را به این مواد آغشته کرده و در محل جوش قرار دهید. این کار را دو بار در روز و به مدت ده دقیقه انجام دهید. این کار ،در درمان جوش واژینال بسیار موثر است.

روغن کرچک: چند قطره روغن کرچک را روی سطح جوش بزنید. این کار را چند بار در روز انجام دهید تا جوش تخلیه شود.

سیر: سیر در درمان هر نوع جوشی مانند جوش واژینال بسیار موثر است. یک عدد سیر را له کرده و آن را به قسمت آسیب دیده بزنیدهمچنین  می توانید سیر را به صورت خوراکی مصرف کنید. خواص ضد باکتری و آنتی بیوتیک سیر، جوش واژن را به سرعت درمان می کند.

خیار: یک تکه خیار را روی جوش قرار دهید. خیار، با اثر خنک کنندگی، سوزش، درد و سایر نشانه های جوش را تسکین می دهد.

پیاز: چند تکه از پیاز را برش دهید. پنبه ای را باعصاره آب پیاز آغشته کرده و به قسمت آسیب دیده بزنید.

پودر زنجبیل: پودر زنجبیل را به میزان مساوی با پودر زردچوبه  مخلوط کرده و با اضافه کردن آب ، خمیر به دست آمده را به بخش آسیب دیده بزنید. این کار را روزانه برای تسکین جوش واژنی تکرار کنید.

شما ممکن است هر یک از داروهای خانگی و گیاهی ذکر شده را برای درمان جوش، به کار برده اما درمان موفقیت آمیزی نداشته باشید، به این ترتیب بهتر است سریعا به پزشک مراجعه کنید. در صورت بروز جوش واژینال به همراه تب، به دلیل مشکوک بودن به نقص در سیستم ایمنی، پزشک را در جریان بگذارید.

شاید دوست داشته باشید بدانید که جوش کمر چگونه درمان می شود:

درمان جوش کمر

نبض ما– مترجم: مهناز ضحاکی

منبع:

www.healthline.com

خطرات جوش زیر پوستی در ناحیه تناسلی

دکتر سلام

تصورات غلط در رابطه با سقط جنین

علل سقط مکرر جنین و نکات مهمی درباره آن +ویدئو

تبخال تناسلی

آیا اسکن هسته ای قلب خطرناک است؟+ویدئو

هزینه آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی چقدر است؟ + فیلم آنژیوگرافی

ویدیو های سلامت

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

علل و درمان انواع جوش صورت/ویدئو

۹ ماه بارداری از ابتدا تا انتها (تشکیل و رشد جنین)+[ویدئو]

رفع سریع دندان درد به روش خانگی

کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

علت جوش همیشه آشکار نیست. اما چند دلیل وجود دارد که ممکن است باعث ایجاد جوش در اطراف ناحیه تناسلی شوند. این علل عبارتند از:


 

جوش واژن به احتمال زیاد به دلیل درماتیت تماسی ایجاد می شود. این بیماری نیست. بلکه یک واکنش به چیزی است که پوست را لمس کرده است. درماتیت تماسی در اندام تناسلی به دلیل حساسیت های ناشی از موارد زیر ایجاد می شود:


 


    صابون های دارای رایحه

    دستمال مرطوب، اسپری، لوسیون، پودر و یا عطر


    تامپون و یا نوار بهداشتی

    اسپرم کش ها، کاندوم، روان کننده ها، یا محرک های جنسی


    استفاده از داروهای موضعی


    مواد شیمیایی موجود در شوینده ها


 


 


    تعریق


    ترشحات واژن


    ادرار


    مایع منی


 

هر تحریکی بر روی پوست می تواند به شکل گیری جوش کمک کند.


 

جوش در ناحیه تناسلی ممکن است در نتیجه عفونت فولیکول مو به علت ورود باکتری به این ناحیه ایجاد شود. تراشیدن موهای ناحیه تناسلی، یکی از علل بالقوه فولیکولیت است. وقتی موها پس از تراشیدن در حال رشد هستند ممکن است در همان فولیکول به سمت پوست رشد کرده و باعث سوزش شود. به این حالت موی زیر پوستی نیز گفته می شود.


 

زبری تیغ در نواحی که پوست های حساس دارد، می تواند به موارد زیر نیز منجر شود:


 


    سوختگی جای تیغ


    برجستگی


    تاول


    جوش


    هیدرآدنیت چرکی (HS)


 

هیدرآدنیت چرکی، آکنه inversa نیز یده می شود. این بیماری یکی از بیماری های مزمن غدد عرق است. ایجاد ضایعاتی جوش مانند در سراسر بدن، از جمله منطقه واژن، از نشانه های این بیماری است. علت این بیماری التهابی نادر، مشخص نیست. برای این بیماری درمان خاصی هم وجود ندارد.


 

زگیل آبکی یک عفونت ویروسی است که می تواند در هر جایی از بدن، از جمله دستگاه تناسلی، جوش ایجاد کند. برای این بیماری همیشه درمانی مورد نیاز نیست. اما می توان آن را با دارو های موضعی یا خوراکی درمان کرد.


 

برای جلوگیری از پخش شدن باکتری، بهتر است که هرگز جوش روی واژن و هر نوع برجستگی در ناحیه تناسلی را نترکانید. از سوی دیگر، این منطقه حساس می تواند به راحتی تحریک شود و ترکاندن این جوش به احتمال زیاد باعث بدتر شدن اوضاع می شود. این جوش ها همان طور که بزرگتر می شوند چرک بیشتری نیز در خود جمع کرده و دردناک تر می شوند. پس درد بعد از چند روز طبیعی است.


 

جوش ناشی از تحریک جزئی ممکن است خود به خود از بین برود. اما اگر جوشتان از بین نرفت و بدتر شد بهتر است به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید. داروهای موضعی می توانند جوش واژن ناشی از درماتیت تماسی را درمان کنند. آنتی هیستامین ها نیز آلرژی های شدید را کاهش می دهند. اگر درماتیت تماسی، علت جوش روی واژن شما باشد، باید محرک ها شناخته و از مواجه با آن خودداری کنید.


 

جوش های ناشی از رشد موهای زیر پوستی معمولا به خودی به خود درمان می شود. تشخیص زودهنگام و درمان HS نیز می تواند از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کند. برای زگیل آبکی نیز همیشه درمان نیاز نیست. اگر درمان نیاز باشد داروی ضد ویروس موضعی یا خوراکی تجویز می شود.


 

بعضی برآمدگی ها ممکن است جوش به نظر برسند. در حالی که  کیست، زگیل، یا غده نیز از نظر ظاهری تقریبا شبیه جوش هستند. برخی از بیماری های که منجر به ایجاد این برآمدگی ها می شوند عبارتند از:


 

    کیست بارتولن که معمولا در نزدیکی یک طرف دهانه واژن رخ می دهد. اگر کیست در چند روز درمان نشود و یا دردناک شود، باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید. کیست های بزرگ باید برداشته شوند.

    ضایعات تبخال تناسلی می تواند مثل جوش باشد. آنها در اطراف واژن، فرج و مقعد ظاهر می شوند. تبخال تناسلی قابل درمان است.

    زگیل تناسلی را می توان با جوش اشتباه گرفت. زگیل تناسلی مجموعه از برآمدگی های کوچک آبی هستند که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV)، یک عفونت منتقله از راه رابطه جنسی (STI)، ایجاد می شود.

    برجستگی ها و پوسته پوسته شدن پوست اطراف ناحیه تناسلی هم گاهی زیر دست شبیه جوش به نظر می رسند.


 

هنگامی که علت این جوش شناسایی شود، برای جلوگیری از ایجاد مجددا آن باید از محرک پرهیز کنید. برای جلوگیری از تحریک ناحیه واژن در آینده اقدامات زیر را انجام دهید:


 

    از لباس زیر تنگ استفاده نکنید. این لباس ها اصطکاک ایجاد می کنند.

    لباس زیر تهیه شده از پنبه و نه از مواد مصنوعی را انتخاب کنید.


    جوش را بیش از حد لمس نکنید.

    از آب بسیار داغ برای شستن خود استفاده نکنید.


    از صابون های معطر استفاده نکنید.

    محصولات بهداشتی که استفاده می کنید را با دیگران به اشتراک نگذارید.

    از آنجا که اصلاح می توانید پوست را تحریک کرده و باعث جوش در اطراف فرج شود، تا مدتی از تیغ استفاده نکنید. شما می توانید موهای زائد بدن خود را با قیچی بردارید. اگر مجبور هستید از تیغ استفاده کنید، آن را مخالف جهت رشد موها روی پوست نکشید.


 

هر گونه برجستگی غیر معمول و یا رشد توده در ناحیه تناسلی، باید توسط پزشک متخصص زنان بررسی شود.



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

در این بخش از سایت آکاایران مطالبی درمورد کورک را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از آکاایران: احتمالا برای شما هم پیش آمده که دچار جوش دردناک قرمز رنگی در بدن خود بشوید. این جوش می تواند به دلایل زیادی باشد؛ یکی از آن دلایل عفونت میکروبی پیاز مو است. در این صورت شما دچار کورک شده اید. کورک در واقع از یک عفونت باکتریایی دردناک و عمقی پیاز مو است.

کورک ناحیه تناسلی

کورک و دمل

کورک اصولا شایع و تا حدی مسری است.

امکان دارد در هر نقطه ای از پوست ظاهر شود، اما اغلب بر روی گردن، صورت، باسن و پستان ها پدید می آید. کورک از همه در افرادی دیده می شود که مقاومت شان در برابر عفونت به دلیل اختلالاتی همچون مرض قند و ایدز کاهش یافته است، اما در افرادی که هیچ گونه مشکل ایمنی ندارند هم می تواند به وجود آید.

کورک به شکل یک جوش بزرگ و برجسته گنبدی شکل دردناک، حساس به لمس و قرمز خود را نشان می دهد. روی سطح آن چرک وجود دارد. امکان دارد کورک به طور ناگهانی ظاهر شود و در عرض 24 ساعت برسد.

کورک معمولا بین 1.5 تا 3 سانتیمتر قطر دارد؛ گاهی ممکن است بزرگ تر هم باشد. تب در این بیماری نادر است.

گاهی تجمع تعدادی کورک در اثر گسترش عفونت از راه مجراهای کوچک زیر پوست رخ می دهد که به آن کفگیرک می گویند.

درمان

اگر عفونت شدید باشد یا بیماری زمینه ای وجود داشته باشد امکان دارد پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند. گاهی پزشک ممکن است چرک را با ایجاد یک برش کوچک در مرکز کورک با استفاده از یک سوزن استریل تخلیه کند. این کار معمولا بدون درد است.

احتمال دارد کورک های بزرگ، تحت بی حسی موضعی، نیاز به شکافته شدن توسط چاقوی جراحی داشته باشد. البته هیچ گاه نخواهید که خودتان این کار را انجام دهید. بدون درمان نیز کورک در عرض 2-1 روز بهبود می یابد.

با درمان، قاعدتا کورک در مدت زمان کمتری خوب می شود، شدت علائم کمتر است و احتمال بروز کورک های جدیدتر نیز کمتر می شود. توجه داشته باشید چرکی که به هنگام باز شدن خود به خودی کورک به بیرون می ریزد امکان دارد پوست همجوار را آلوده سازد و باعث پدید آمدن کورک های جدید شود.

توصیه های لازم

برای پیشگیری از کورک همیشه پوست خود را تمیز نگاه دارید. اگر فردی در خانواده تان کورک دارد، به هیچ عنوان از حوله یا لباس مشترک استفاده نکنید. اگر دچار یک بیماری مزمن (مثل دیابت ) هستید، دستورات درمانی پزشک را دقیقا رعایت نمایید. هیچ گاه کورک را نترکانید زیرا ممکن است باعث گسترش باکتری ها شود. با دوش گرفتن به جای خوابیدن در وان پر از آب می توان احتمال گسترش عفونت را کاهش داد. کورک جوش دردناکی است. درد را با کمک یک پارچه یا حوله آب گرم تخفیف دهید. این کار را 43 بار در روز هر بار 2 دقیقه انجام دهید. پس از تماس با کورک، دستان خود را به دقت بشویید.

اگر مرتب دچار عود کورک می شوید برای جستجوی یک اختلال زمینه ای به پزشک مراجعه کنید. گاهی پزشک استفاده از صابون ها یا کرم های ضدعفونی کننده را جهت کشتن باکتری ها توصیه می کند. اگر همزمان با شما سایر اعضای خانواده نیز مبتلا به کورک شدند حتما به پزشک مراجعه کنید.

گردآوری: بخش سلامت آکاایران

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

زگیل تناسلی – درمان زگیل تناسلی زنان و مردان

جوش های واژن ضایعات کوچک و گردی هستند که در ناحیه ی واژن ایجاد می شوند و می توانند قرمز یا به رنگ پوست باشند و ممکن است چرک دار یا بدون چرک باشند. درست همانند جوش هایی که در روی صورت یا هرجای دیگری از بدن ایجاد می شوند، جوش های واژن نیز میتوانند منفرد یا به صورت خوشه ای باشند. همچنین این جوش ها می توانند کمی دردناک یا همراه با احساس سوزش باشند.

این جوش ها در صورتی که برای مدتی در ناحیه ی محدودی وجود داشته باشند و علائمی از منتشر شدن، رشد کردن و درد نداشته باشند، ممکن است طبیعی تلقی شوند. از طرف دیگر در صورتی که چرک یا ترشح ایجاد کنند، در صورت لمس آرام دردناک باشند، به نظر جدید برسند یا پس از یک رابطه ی جنسی با شریک جنسی جدید ظاهر شوند؛ غیر طبیعی درنظر گرفته می شوند.

یافتن و فهمیدن علت های مختلف ایجاد کننده ی جوش های واژن می تواند به پیشگیری از بروز مجدد آن ها کمک کند. به احتمال فراوان، آن ها در اثر درماتیت تماسی، که واکنش به بعضی مواردی است که با ناحیه تناسلی تماس پیدا کرده اند؛ ایجاد می شوند. این نوع حساسیت در ناحیه تناسلی ممکن است به دلیل موارد زیر ایجاد شود:

– مواد شوینده ی لایم و ورقه های خشک کن

– داروهای ضد باروری موضعی

– کاندوم، اسپرم کش ها، لوبریکانت یا مواد محرک جنسی

– دوش ها

– تامپون ها یا نوار بهداشتی

– دستمال مرطوب، پودرها، خوشبو کننده ها، لوسیون ها و دئودورانت های زنانه

– صابون های حمام، به خصوص اگر حاوی خوشبو کننده باشند

علت دیگری که برای به وجود آمدن جوش واژن های شناخته شده است، فولیکولیت می باشد، چیزی که به التهاب یا عفونت فولیکول های مو گفته می شود. فولیکولیت می تواند به دلیل تراشیدن مکرر موها، پوشیدن لباس های تنگی که از پارچه های غیرجاذب ساخته شده اند، استفاده از وان داغ یا استخری که پاکیزه نباشد، برش یا زخم عفونی و تحریکی که در اثر عرق یا ترشحات فردی اتفاق افتاده باشد؛ ایجاد شود.

دیگر علت های قابل توجه جوش های واژن شامل تجمع باکتری ها، دوره های هورمونی، تولید بیش از حد چربی پوست، تحریک پوستی به دلیل منی، ادرار، عرق و ترشحات واژن هستند.

اگر تحریک پوستی ناچیز باشد، جوش های واژن می توانند به سادگی خود به خود از بین روند. با این حال، باید برای جلوگیری از عفونت آن ها درمان شوند، چیزی که در صورت ایجاد باعث درد و احساس ناراحتی می شود. به یاد داشته باشید که بافت واژن و بافت های اطراف آن بسیار حساس هستند. زمانیکه جوش ها خود به خود از بین نمی روند و یا درحال بدتر شدن می باشند، بهتر است برای درمان به یک پزشک مراجعه کنید.

بسیاری از خانم ها ترجیح می دهند که جوش های واژن را به صورت طبیعی (سنتی) درمان کنند. درمان طبیعی تا زمانی که عوارض جانبی نداشته باشد و به اندازه ای بی خطر باشد که برای ناحیه حساسی مثل واژن استفاده شود بهترین راه حل خواهد بود. همچنین این درمان سریع ترین راه برای حل ناراحتی که در اثر آکنه ی واژن ایجاد شده می باشد زیرا می تواند به محض ظاهر شدن و ایجاد کورک ها مورد استفاده قرار گیرد.

آن ناحیه (واژن) را فقط با استفاده از صابون های دارویی ضد باکتریایی تمیز کنید. از مصرف صابون های لایم یا آن هایی را که مواد خوشبو کننده در آن استفاده می شود پرهیز کنید زیرا می توانند تعادل PH پوست را به هم بزنند و باعث رشد باکتری ها شوند.

از روغن های مفید مانند روغن اسطوخدوس برای درمان میتوانید استفاده کنید. اسطوخدوس دارای خواص ضدمیکروبی است و معمولا برای درمان زخم ها و سوختگی ها استفاده می شود. به سادگی دو قاشق چای خوری روغن اسطوخدوس را با دو قطره روغن بادام ترکیب کنید و با استفاده از گوش پاک کن روی ناحیه مورد نظر بمالید.

هنگامی که از این روغن ها استفاده می کنید، همیشه آن ها را رقیق کنید و آن ها را با یک روغن حامل مانند روغن بادام، روغن نارگیل و روغن زیتون ترکیب کنید تا از سوختن پوست بخاطر روغن ها پیشگیری کنید.

همیشه به بهترین شکلی که می توانید نظافت ناحیه ی واژن را رعایت کنید. آن جا را خشک نگه دارید و از مرطوب شدن آن پیشگیری کنید. برای کمک به خشک شدن آن از یک حوله ی نرم یا حتی سشوار با درجه حرارت پایین استفاده کنید. انجام این کار احتمال ایجاد عفونت را با کاهش رشد باکتری ها کمتر می کند، زیرا همیشه باکتری ها در شرایط مرطوب و آلوده بهتر رشد می کند.

برای کمک به کاهش درد و نرمی پوست، اطراف جوش های واژن کمپرس گرم قرار دهید. از یک پارچه نرم استفاده کنید و آن را با استفاده از آب گرم یا حتی داغ مرطوب کنید تا یک کمپرس بسازید.

استفاده از روغن چای سبز که با کمی روغن زیتون ترکیب شده باشد؛ می تواند به شما در درمان جوش های واژن کمک کند. یک پارچه ی کتان یا یک گوش پاک کن را درون این ترکیب روغن ها وارد کنید و روی ناحیه ای از واژن که دچار جوش شده است بمالید.

یک وان با نمک اپسوم آماده کنید. این نوع نمک به عنوان ماده ای برای نرم کردن، صاف کردن، و خشک کردن جوش های واژن شناخته شده است. وان حمام را برای انجام این کار نزدیک به ۵ تا ۷ سانتی متر پر کنید. حدود یک تا نصف فنجان نمک اپسوم را در آن آب بپاشید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در وان بمانید. به یاد داشته باشید که بعد از آن ناحیه را بشویید و بعد از آن به خوبی خشکش کنید.

شوینده های دارویی که دارای بنزوئیل پروکساید هستند را فراهم کنید. برای پیشگیری از ایجاد حساسیت روی پوست حساس اطمینان حاصل کنید که بنزوئیل پروکساید ۵ درصد یا کمتر از آن باشد. این شوینده برای استفاده قبل از تراشیدن موها مناسب است. به یاد داشته باشید که آن را به تنهایی فقط روی پوست خارجی استفاده کنید و نه به صورت مستقیم روی فرج (ولو).

اگر جوش به دلیل درماتیت تماسی ایجاد شده باشد، از آنتی هیستامین یا داروهای موضعی که توصیه شده اند استفاده کنید. درمان هایی مانند آنتی بوتیک های موضعی یا خوراکی میتوانند برای رها شدن از عفونت مورد استفاده قرار گیرند. آنتی هیستامین میتواند در درمان حساسیت های شدید استفاده شود.

برای بهود سریع تر، یه یک متخصص پوست مراجعه کنید، تا کورتیزون تزریقی برای شما تجویز کند، چیزی که در ضایعات بزرگ مورد نیاز است. شوت های کورتیزون به عنوان درمان شگفت انگیزی برای خط بیکینی و همچنین درمان آکنه های پوستی شدید و ناگوار شناخته شده اند.

– انجام تغییرات ساده در عادت ها

– پوشیدن شورت پنپه ای گشاد

– استفاده نکردن از لباس های تنگ و آن هایی که از جنس پارچه هایی هستند که عرق را در اطراف ناحیه جذب نمی کنند و به ایجاد جوش کمک می کنند

– اگر جوش های صورتتان را برمی دارید، از این روش در واژن استفاده نکنید زیرا میتواند باعث عفونت و ایجاد بافت اسکار شود. علاوه بر این، برداشت جوش میتواند باعث انتشار چرک در نواحی اطراف شود، چیزی که می تواند باعث ایجاد جوش های جدید شود.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی ،مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

پست قبلی

خطرات هرپس تناسلی و دهانی برای نوزاد در بارداری و زایمان

پست بعدی

۶ اقدام لازم برای مراقبت از پوست پس از انجام کرایو تراپی

پاپیلومای انسانی (HPV) و سوالات رایج آن

خطرات هرپس تناسلی و دهانی برای نوزاد در بارداری و زایمان

هرپس تناسلی چگونه منتقل میشود؟

تفاوت هرپس نوع ۱ و ۲ (دهانی و تناسلی)

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی بیماریهای کلیه و مجاری ادراری و عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

مطالب پربازدید

علائم زگیل تناسلی در زنان و مردان+عکس

۱۲ روش موثر در درمان خانگی زگیل تناسلی

چگونه بفهمیم ویروس اچ پی وی (HPV) داریم؟

آیا جوش واژن نشانه یک بیماری خطرناک است؟

خوش آمدید

بازگشت پسورد

رمز عبور برای شما می شود !

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *